Коментари - България няма да наложи вето на санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

България няма да наложи вето на санкции срещу Русия

Премиерът Пламен Орешарски заяви, че България няма да наложи вето върху евентуално решение на Европейския съвет за санкции срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - България няма да наложи вето на санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Вето на евентуални икономиюески санкции, насочени към Русия ще наложат други национално-отговорни политици, представители на по-умни и по-достойни нации. Само че подобна курв..ска позиция спрямо Русия няма да бъде забравена лесно от руснаците и ще ни носи негативи в средносрочен и дългосрочен план. А нашите политически мекерета още веднъж показаха, че не зачитат народа си и националните интереси!

С това си изказване Орешарски доказа, че е роден политик, от една страна защити руснаците, от друга подкрепи ЕС.

Браво на правителството, което води политика на разбирателството.

Една балансирана политика, това прави България сега и така е най-правилно.

Орешарски е умен човек и в тази трудна ситуация ще направи правилния избор.

Сега България трябва да заеме една неутрална позиция и правителството прави точно това.

Импотентни марионетки. Какво ли можете изобщо?

Някога имахме " ограничен суверинитет " ,а днес -НУЛЕВ.

Никакво вето, защото България изобщо не е в позиция да налага вето. Важно е обаче да се договорят компенсации от ЕС за загубите които българската икономика би понесла вследствие на наложените санкции, а и при война (дано обаче не се стига до война!)

България отново налага вето ,върху правото си на суверинитет.

Смятам Орешарски за много силен държавник.Ситуацията със санкции на Ес за Руссия са страхотен тест за него.Наистина България не може да наложи вето на евентуални санкции, но може да се консултира за позицията си с другите държави в ЕС ,които са в не подобри позиции от нас-например Кипър , Унгария ,Словения , Словакия .Това ще натежи много сериозно ,най малкото за издействане на реални компенсации.

Европата ще се грабне и..за няколко години ще направи Украйната цветна градинка!? Руснаците се осъзнават- и обезглавяват Путин! Русия се разпада като Тунгуския метеорит!

Това е брюкселски сън на баба Меркел или Ебамата!?

абе ти маиси идиот от времето на паси а??????????? забраби за америка мисли за цитаи теса много повеце от твоята гнусна америка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Избрахме най-вярната позиция да за териториална цялост на Украйна, без военни действия и без санкции срещу руснаците, защото това ще е голям удар за БГ икономиката! Няма как да се правим на големи бунтари и да съботираме ЕС!

България е взел позицията на съюза, в който членува страната му, което е абсолютно правилно! Подкрепя териториалната цялост на Украйна, което е правилно от гледна точка на намиращото се там 300 000 българско население... Може и повече да са...

Как ще си избият сега рушветчетата дадени на нашите другари? Няма да има АЕЦ, нито Южен поток. А да, ще теглят кредити и ще ги изперат. Ако не е Карадере ще е нещо друго!!!

Санкциите на Европейския съюз против Русия ще ударят по самите европейци, смята депутатът на Европарламента Пино Арлаки. Позицията на Европейския съюз следва да се отличава от тази на САЩ. Европа не бива да настоява за удължаване на санкциите. Тези санкции са глупави и всъщност са насочени против нас самите каза той. Арлаки смята, че по-нататъшно ожесточаване на санкциите от страна на Европейския съюз няма да има. Европа има всички основания да развива сътрудничество с Русия, за целта пречки няма каза той като добави, че позицията на САЩ е абсолютно друга.

"Фигаро": Путин го закъса? Нескопосна кройка на пантальона му не позволява да си го премества всеки ден от единия крачоль в другия Новинарска агенция бТТВ "Трътките

България няма да наложи вето на санкции срещу Русия То за да наложиш вето се изискват железни аргумент и не на последно место политическа смелост и достойноство. За съжаление,нито едно от тези неща нашите политици не притежават. Затова не само външната , но и вътрешната ни политика са като счупен ветропоказател, винаги се завърта в грешната посока.

руснаците ги докараха на власт, не съм си и мислел че че ще направят нещо, 100 години руско робство и още 100 да минат пак ще сме си същите бедняци и подлизурковци и най вече предатели без българско достойнство

А това като евреин ли го каза за руското робство. За вас робство, а за над българите си е свобода, Спокойно, пак ще ви разкараме от България и този път окончателно.

Икономическите санкции се налагат само при състояние на война. Трябва да е ясно на всеки българин в какво се замесваме и какви ще са последствията.

Имах си аз продажниците ни политици да направят каквото хората искат. Демокрация ли? Това е лакейщина!

наи -скоро очакваите азил-татари.а честита демокрациика! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези приказки за ветото май бяха само за увеличение на комисионната.

Айдеее, ангарията се почна: Москва. Руският президент Дмитрий Медведев призова студентите да работят за възстановяването на Крим, предаде РИА Новости. В Крим има страшно много работа. Това е благодатен, прекрасен, красив регион, но той е запуснат, там трябва много да се строи, Необходимо е да се създадат много нови обекти, да се възстановява. Уверен съм, че ще се намери място и за студентите, заяви Медведев. Болен да заминава да строи и да работи против санкциите на местна почва. не да се скатава в брюкселските лебеди и парижките хотели

хайде де, къде са атакистчетата - да отиват да се редят пред съветското посолство. кирки и лопати ще има за всички.

В нормалните държави студентите ги скъсват от учене. В Русия от бачкане. Е, кои ще станат специалисти и кои неграмотници с ВИШУ?

Руснаците отдавна не ни дават абсолютно нищо - бензин и газ цени четворни от това, което плащат в Германия. В крайна сметка - да ще загубим от летния туризъм, в това отношение трябва да догорим компенсации от ЕС, но не виждам нищо негативно, дори положителното е че най-накрая тъпите рубладжии искат не искат ще посторят 80-те километра газова връзка с Турция, за да се свържем със северноафриканската газопреносна мрежа и да забравим веднъж завинаги за Руската олигархия!!! Руснаците са чудесни хора, но и те вечно са с нашия късмет да ги управлява измет!!!

Руснаците не ги управлява измет, времето на евреите завърши с падането на комунизма. За това, вас евреите ви е яд и не можете да го преглътнете. Евреин, защо лъжеш както обикновено. Цената на газта за Германия е ниска, защото Германия е участвала с инвестиции в разработки на газови находища. А ние и други страни не сме участвали. Опитваш се мозъци да промиваш. Но си много тъп и го правиш поо твърде селски начин.

Правилната позиция е с Израел, така че Орешарски взима правилното решение.

А, ти що не си наложиш оставката,г-н Небългарино/велик европеец/!! Продавате България за жълти стотинки!!! Тъпи, лицемерни псевдоуправници!!! ОСТАВКА!!!

Призовавам всички на евроизборите да гласуват за Атака ! Всички останали са долни продажници на Ес и работят срещу интересите на България и българите !

като се гласува за депутати за евразийския съюз може и да ги подкрепим. сега в европарламента е логично да отидат европейски политици.

Да, непременно ще гласуваме за гузното ямболско джудже.Трябва да ми е изпила чавка акъла да гласувам за проруски партии.

Докога БСП ще заема антируска позиция и ще подкрепя ЕС, НАТО и УСА??? Защо предадохте заветите на Георги Димитров? Станишев ще отговаря пред историята и пред сянката на баща си за това!

гошо тарабата е българофоб и продажник - продал Македония на сръбските швоинисти за да стане първи в НРБ

Димитров ни завеща да пазим дружбата с москва като зеницата на очите си. Тази дружба за нас е като слънцето и въздуха за всяко живо същество! Това е погазено днес от БСП!

Слагащите минуси биха ли обяснили членоразделно с какво не са съгласни? Ако могат членоразделно, разбира се. Или просто се засегнаха на чест? Ако има на какво, разбира се.

Така им е наредено. Дано поне да им е и платено - иначе са абсолютни идиоти!

За националното предателство на Гошо Тарабата - Бледската спогодба: продава Пиринска Македония на Тити, Западните покрайнини - на практика съо 100 %. Способства за сръбската теза за сръбско малцинство - шопите в България. Едва ли има по-гнусна фигура в Българската история .....

да ти напомня ли, че България е членка на двете организации? Ако не ти изнася - заминавай за крим, там имат нужда от евтини роби.

Колко трябва да си прост, неук и задръстен да ръсиш такива глупости

Чак сега разбрах. Нашите министри договорили компенсации, но не за България, а за личният им джоб. После Европа от къде знаела, че са корумпирани ?

еми така е, златното пръстче излезе сериозен непредвиден разход. сега с кеф ще го похарчат.... а както знаем, който е играл с руснаците и стане излишен влиза в криминалната хроника като снощния случай.

(Водещ финансов консултант (Дейвид Джон Марота) обезпокоен от това, че реформата на американската здравна система Obamacare, шпионския скандал с АНС и нарастващия национален дълг увеличават шансовете за финансова и социална катастрофа, препоръчва на американците да си приготвят авариен куфар, съдържащ хранителни стоки, оръжия и муниции, които да им помогнат да оцелеят .) ...Та реших да ви питам вас Американофилите приготвихте ли си вече аварийният куфар??????

Заминаваме при Путин - там никой не поставя оцеляването като проблем! Стига упойката (водката) да е достатъчно!...

Единственната П.П с твърда позиция против всякакви санкции за Русия бе Атака! Вече стана ясно че всичко останали политически курви-гроб,комунистите и противоконституционната орда дпс са на пряко подчинение на хамериканското,юдейското и османското-посолство. Вече знам за кого ще гласувам на следвщите избори-АТАКА! И цялото ми семейство също!!!!! Да Живее България.

П.П. Това какво е? Путьо Путев?

Всъщност единственото което се видя, за атака Русия стои над България.

Дори баба Ванга е казала, че България ще е добре, когато е с Русия. Вече 25 години на главите ни се качиха американци и евреи и резултатът е виден, държавата ни е разрушена и почти унуищожена, като след война.

Другари! Преориентирайте се към Сорос! Сорос е доказан финансист и умее да прави пари, така че неговата фондация няма да остане без пари. Преориентирайте се на време, защото скоро на Путин няма да му стигат парите, за да ви плаща! Кримските пенсионери ще му изядат главата!

Стига с тоя Сорос, бе. Стана ега ти плашилото! Утре някой ще те засече както си шофираш жигулата и пак Сорос ще ти е виновен!

За такива като теб-БОКЛУК!

Как преди всички мерзни политици не бяха притеснени от набезите на Америка и Западна Европа по целия свят, за да грабят под мотото"демокрация и правов ред", избиха милиони невинни по света, разрушиха хиляди домове, а сега реват истерично и заклеймяват Русия, която си взема своето!!! Аман от двойните стандарти !! Добре, че имаме Волен да защити обикновенните българи, защото ние ще бъдем потърпевши, а не нашите безпардонни олигарси-политици!!! Горко ни!!!

Бобий, много ги разбираш нещата. Я обясни пак за всички атакаджий!

Копирам чужд коментар, който не е мой, но кореспондира напълно с мнението ми ))))) чували ли сте за Пушкин, Достоевски, Толстой,Ломоносов,Карамзин,Крилов,Грибоедов, Тютчев,Гогол,Герцен,Лермонтов, Тургенев,Чехов, Блок, Ахматова, Есенин, Пастернак,Набоков, Булгаков, Куприн, Бунин, Бородин, Римский-Корсаков, Рахманинов, Стравински,Чайковски, Шостакович,Репин,Айвазовски,Васнецов,Саврасов,Шишкин, Менделеев, Циолковски,Вернадски,Лобачевски,Курчатов,Сахаров,Жуковски, Склифосовски,Королев,Севергин,Мечников,Туполев, Яковлев,Невски, Донской,Суворов, Ушаков, Кутузов, Скобелев,Столетов, Рокосовски, Толбухин, Тимошенко, Трошев и още хиляди имена заради които човек си струва да е русофил.Ако бяхте чували за тях, щяхте да знаете, че това са велики хора и са много, а щом една нация може да роди толкова много таланти, значи, че тя е могъща.Русофобията е проява на лош вкус и тесен мироглед.

Какво общо има това с глупака Путин?

Тези са от български произход -Пушкин,Тютчев,Гогол, Тургенев, Ахматова,Булгаков,Рахманинов,Суворов, Ушаков,Кутузов за другите не знам.

Не ми звучат много български тези имена. Джон Атанасов и Дилма Русев ми звучат по-български от тези, които си изброил.

Чувал съм. Те са били руска аристокрация и образовани и културни хора. Руснаците обаче направиха революция и изтребиха всички такива културни и талантливи хора понеже били царисти и врагове на народа. Останаха тъпи пияндета, въоръжени до зъби и много кръвожадни. Нямат нищо общо с горспоменатите господа.

Не руснаците, а евреите направиха революцията в Русия, както и у нас през 1944г. Там избиха милиони руснаци, цветът на руската нация. Тук също избиха десетки хиляди образовани и интелигентни българи. Евреите го правят навсякъде, където успеят да узурпират властта.

Хвърлих камък в блатото и всякакви неприятни за окото твари живуркащи в помията подобно на крокодили отвориха широко уста за да клеймят написаното от мен)))) Сталин Ленин и пр. болшевики са само едно мерзостно мигновение в историята на държавата Русия ...да те събориха много Християнски храмове ..да те убиха много свещенници но Руският народ построи нови храмове, Руският народ роди нови свещенници и пак стои като монолитна скала пред сатанистите от запада отдавна отрекли се от истинското Християнство...ако сте толкоз невежи да смятате Католицизма тази стара ерес и реформаторите модернисти (сектанти) за Християни то вие сте по зле и от съвременните гностици които поне са откровенни и не крият възгледите си)))))

Днес е 21-век! В Русия има капитализъм но с човешко лице! Хайде ходи се гръмни. Аман от неграмотници.А може би платени хамерикано-еврогейски платени провокатори:)))) Жалки същества...

Човешкото лице, дето няколко яки момчета те хващат на улицата и те водят при адвоката, за да им прехвърлиш фирмата си, имота си.. XD За това ли човешко лице на капитализма говориш?

Християнството - тая грозна форма на юдаизма ли ми пропагандираш? При това в гръцката му форма, чрез която Византия не веднъж ни прави на пух и прах и винаги ни е манипулирала. Да не говорим, че гръцкото духовенство е било по-опасно за оцеляването ни като народност от мюсюлманите!

Ако си ми пред очите!!!!!!!!!

супер християнско е да имаш мумия в центъра на столицата си и да хоиш да и се кланяш. няма що :)

гробари и амуджи тъпи!!! Ако Атака не беше се противопоставила щяхте да вкарате най големия автогол на България!!! Волен Сидеров-следващ Премиер н БЪЛГАРИЯ!

А де... такъв майдан ще му спретнем след това, че ще се скрие в Анадола 2 месеца по-късно :D А на Жан Виденов управлението ще е като икономически възход!

Този път, Русия е на неправилната страна - тази на Башар Асад, а ние сме с Израел, ако говорим за война...

Правилната страна се определя от това коя страна вземе България... Правилната е другата, както историята многократно е доказвала!

Не е вярно, правилната е с Израел.

Евреин, ти какво търсиш в България. Ходи си в държавата си. И забрави с България. Тук няма нищо за крадене. Ходи си, че идват мътни времена, ще ви национализираме всичко на половин цена. И това е дори скъпо. Времето ви в България приключва. Особено след фалита на САЩ. От вас сме видели векове само злини и гадости. Трябва да си оправим сметките, така не може.

Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

Това са били надеждите български преди 150 години. А какво по-точно хубаво са направили Руските империи за българите последните 100 години, питам? Защото аз се сещам само за: 1. Подкрепяха нашите врагове 2. Окупираха ни 3. Управляваха ни 45 години и след това ни вкараха мафия и тотално ни разсипаха и духа и икономиката 4. Заради тях загубихме македонците 5. Загубихме земи 6. До ден днешен държат смесени предприятия, които нито работят, нито могат да се приватизират, защото руснаците не дават 7. Плащаме им най-скъпата газ и ни изнудват чрез нея И сигурно има много други неща, за които сега не се сещам.

А немците обвиняваш ли, че те изнудват понеже си продават скъпо мерцедесите и беемветата? Горкичкото дете - всички го изнудват!!!

Има ли атакаджий, на които родната им музика да не е чалга, циганско, сръбско и маанета?

Колко? Един атакаджий или няколко атакаджий?!

Пак ще го играем "путки"!

Ама то никой не се и съмнява в това какво ще направи нашето правителство. За тях е добре да има санкции и да - ще искат компенсации. Играта е проста - загубите ги търпят едни хора, а парите от компенсациите ще ги гушнат други. Това е отработено от нашите политици вече няколко пъти - още от югоембаргото насам. Все повече мисля, че миролюбивия българин си пати от тази си своя черта и го яхат всякакви управници дето са ту леви, ту десни ту шарени - резултата за обикновения човек е все един и същ.

Русия, майката на" червените Боклуци" Няма значение, че СССР не съществува, за десно-сините антикомунисти в Русия е ужасяваща диктатура дори в днешно време, там избиват хора по площадите и изнасилват туристи дошли от демократичния свят. Такситата в Москва са танкове, а кондукторите в обществения транспорт проверяват билетчетата на пътниците с калашници в ръце. Във всеки магазин има само по 2 вида хранителни продукти, а те са радиоактивни. Руснаците са циклопи, а бензиностанциите там не се наричат така, казват се водкастанции. Ако едно семейство има повече от 1 дете, правителството взима всяко следващо, за да го вкарат във войската им, ЗАВИНАГИ.

Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь. Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз! някога това ни пеехе по по телевизора по първа, по втора и по руската Сега ни пеят разни лумпени, как русия била непобедима. Предлагам да се обзалагаме как ще се казва следващата империя, която ще е със столица Москва.

Абе ти като си толкова компетентен и знаеш как става там, що не идеш да ти дадат един Калашник и да се гръмнеш.Гнидо, поне един път ходил ли си там, виждал ли си жив руснак, пишльо с промит мозък...

1.Безмилостна депортация на всички блядове в БГ,путевците на гея,капутистите на дудука и путакаджиите на долен в тайгата,на квас и шишарки! 2.кастрация и каторга за главните каскети,ушанки и опиняци на Путо Москалски- Момата,Сачмата и капута!

Ама нищи ти не разбрах. Това твои роднини ли са, какви са.

За да наложиш "ВЕТО" трябват няколко условия: 1. Да си независима дървава; 2. Да си отстояваш последователно националните интереси; 3. Да имаш независимо и компетентно управление; 4. Да имаш анализ и точна оценка на случилото се, на приючините довели до и на следствията, до които ще доведе. Е, и малко кураж и достоинство!

и което се подразбира всички русофилистични българофоби имат всичките тези качества.

не разбрахте би че наште управляващи и депутати са пухловци

1988г Отива Лех Валенса на посещение при Рейган. Рейгън му показва силата на запада: -Тук имаме 3 копчета сребърно, златно и платинено. Като натисна сребърното излитат ракети и го няма съветския съюз, като натисна Златното гръмва СССР и америка завзема света, платиненото - Америка се мести на марса гръмва всчико на Земята и завладява вселенат. -Ехаааа, каква сила - казал Валенса. - Тя и баба ми имаше 3 гърнета сребърно златно и платинено, ама като дойдоха руснаците се насра в коридора.

типичните идиотски вицове за простите муньовци, които се кефят на бабитите, които може да си купуват бирата със стотинките на слабите ученици. то това комплекса е страшна работа в България.... тук трябва да се приеме сеирозен закон за психичното здраве.

Това е сатира, нито повече, нито по-малко. Не търси под вола теле. Приеми хумора, или сам ходи се лекувай.

Къф вой вият тъпите русофоби, не е истина... Прещипа им се опашката във вратата, ще пищят, я... Да не са я вряли там! Кеф...

Първото и засега единствено добро решение на правителството

Коментари - България няма да наложи вето на санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

България няма да наложи вето на санкции срещу Русия

Премиерът Пламен Орешарски заяви, че България няма да наложи вето върху евентуално решение на Европейския съвет за санкции срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - България няма да наложи вето на санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Вето на евентуални икономиюески санкции, насочени към Русия ще наложат други национално-отговорни политици, представители на по-умни и по-достойни нации. Само че подобна курв..ска позиция спрямо Русия няма да бъде забравена лесно от руснаците и ще ни носи негативи в средносрочен и дългосрочен план. А нашите политически мекерета още веднъж показаха, че не зачитат народа си и националните интереси!

С това си изказване Орешарски доказа, че е роден политик, от една страна защити руснаците, от друга подкрепи ЕС.

Браво на правителството, което води политика на разбирателството.

Една балансирана политика, това прави България сега и така е най-правилно.

Орешарски е умен човек и в тази трудна ситуация ще направи правилния избор.

Сега България трябва да заеме една неутрална позиция и правителството прави точно това.

Импотентни марионетки. Какво ли можете изобщо?

Някога имахме " ограничен суверинитет " ,а днес -НУЛЕВ.

Никакво вето, защото България изобщо не е в позиция да налага вето. Важно е обаче да се договорят компенсации от ЕС за загубите които българската икономика би понесла вследствие на наложените санкции, а и при война (дано обаче не се стига до война!)

България отново налага вето ,върху правото си на суверинитет.

Смятам Орешарски за много силен държавник.Ситуацията със санкции на Ес за Руссия са страхотен тест за него.Наистина България не може да наложи вето на евентуални санкции, но може да се консултира за позицията си с другите държави в ЕС ,които са в не подобри позиции от нас-например Кипър , Унгария ,Словения , Словакия .Това ще натежи много сериозно ,най малкото за издействане на реални компенсации.

Европата ще се грабне и..за няколко години ще направи Украйната цветна градинка!? Руснаците се осъзнават- и обезглавяват Путин! Русия се разпада като Тунгуския метеорит!

Това е брюкселски сън на баба Меркел или Ебамата!?

абе ти маиси идиот от времето на паси а??????????? забраби за америка мисли за цитаи теса много повеце от твоята гнусна америка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Избрахме най-вярната позиция да за териториална цялост на Украйна, без военни действия и без санкции срещу руснаците, защото това ще е голям удар за БГ икономиката! Няма как да се правим на големи бунтари и да съботираме ЕС!

България е взел позицията на съюза, в който членува страната му, което е абсолютно правилно! Подкрепя териториалната цялост на Украйна, което е правилно от гледна точка на намиращото се там 300 000 българско население... Може и повече да са...

Как ще си избият сега рушветчетата дадени на нашите другари? Няма да има АЕЦ, нито Южен поток. А да, ще теглят кредити и ще ги изперат. Ако не е Карадере ще е нещо друго!!!

Санкциите на Европейския съюз против Русия ще ударят по самите европейци, смята депутатът на Европарламента Пино Арлаки. Позицията на Европейския съюз следва да се отличава от тази на САЩ. Европа не бива да настоява за удължаване на санкциите. Тези санкции са глупави и всъщност са насочени против нас самите каза той. Арлаки смята, че по-нататъшно ожесточаване на санкциите от страна на Европейския съюз няма да има. Европа има всички основания да развива сътрудничество с Русия, за целта пречки няма каза той като добави, че позицията на САЩ е абсолютно друга.

"Фигаро": Путин го закъса? Нескопосна кройка на пантальона му не позволява да си го премества всеки ден от единия крачоль в другия Новинарска агенция бТТВ "Трътките

България няма да наложи вето на санкции срещу Русия То за да наложиш вето се изискват железни аргумент и не на последно место политическа смелост и достойноство. За съжаление,нито едно от тези неща нашите политици не притежават. Затова не само външната , но и вътрешната ни политика са като счупен ветропоказател, винаги се завърта в грешната посока.

руснаците ги докараха на власт, не съм си и мислел че че ще направят нещо, 100 години руско робство и още 100 да минат пак ще сме си същите бедняци и подлизурковци и най вече предатели без българско достойнство

А това като евреин ли го каза за руското робство. За вас робство, а за над българите си е свобода, Спокойно, пак ще ви разкараме от България и този път окончателно.

Икономическите санкции се налагат само при състояние на война. Трябва да е ясно на всеки българин в какво се замесваме и какви ще са последствията.

Имах си аз продажниците ни политици да направят каквото хората искат. Демокрация ли? Това е лакейщина!

наи -скоро очакваите азил-татари.а честита демокрациика! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези приказки за ветото май бяха само за увеличение на комисионната.

Айдеее, ангарията се почна: Москва. Руският президент Дмитрий Медведев призова студентите да работят за възстановяването на Крим, предаде РИА Новости. В Крим има страшно много работа. Това е благодатен, прекрасен, красив регион, но той е запуснат, там трябва много да се строи, Необходимо е да се създадат много нови обекти, да се възстановява. Уверен съм, че ще се намери място и за студентите, заяви Медведев. Болен да заминава да строи и да работи против санкциите на местна почва. не да се скатава в брюкселските лебеди и парижките хотели

хайде де, къде са атакистчетата - да отиват да се редят пред съветското посолство. кирки и лопати ще има за всички.

В нормалните държави студентите ги скъсват от учене. В Русия от бачкане. Е, кои ще станат специалисти и кои неграмотници с ВИШУ?

Руснаците отдавна не ни дават абсолютно нищо - бензин и газ цени четворни от това, което плащат в Германия. В крайна сметка - да ще загубим от летния туризъм, в това отношение трябва да догорим компенсации от ЕС, но не виждам нищо негативно, дори положителното е че най-накрая тъпите рубладжии искат не искат ще посторят 80-те километра газова връзка с Турция, за да се свържем със северноафриканската газопреносна мрежа и да забравим веднъж завинаги за Руската олигархия!!! Руснаците са чудесни хора, но и те вечно са с нашия късмет да ги управлява измет!!!

Руснаците не ги управлява измет, времето на евреите завърши с падането на комунизма. За това, вас евреите ви е яд и не можете да го преглътнете. Евреин, защо лъжеш както обикновено. Цената на газта за Германия е ниска, защото Германия е участвала с инвестиции в разработки на газови находища. А ние и други страни не сме участвали. Опитваш се мозъци да промиваш. Но си много тъп и го правиш поо твърде селски начин.

Правилната позиция е с Израел, така че Орешарски взима правилното решение.

А, ти що не си наложиш оставката,г-н Небългарино/велик европеец/!! Продавате България за жълти стотинки!!! Тъпи, лицемерни псевдоуправници!!! ОСТАВКА!!!

Призовавам всички на евроизборите да гласуват за Атака ! Всички останали са долни продажници на Ес и работят срещу интересите на България и българите !

като се гласува за депутати за евразийския съюз може и да ги подкрепим. сега в европарламента е логично да отидат европейски политици.

Да, непременно ще гласуваме за гузното ямболско джудже.Трябва да ми е изпила чавка акъла да гласувам за проруски партии.

Докога БСП ще заема антируска позиция и ще подкрепя ЕС, НАТО и УСА??? Защо предадохте заветите на Георги Димитров? Станишев ще отговаря пред историята и пред сянката на баща си за това!

гошо тарабата е българофоб и продажник - продал Македония на сръбските швоинисти за да стане първи в НРБ

Димитров ни завеща да пазим дружбата с москва като зеницата на очите си. Тази дружба за нас е като слънцето и въздуха за всяко живо същество! Това е погазено днес от БСП!

Слагащите минуси биха ли обяснили членоразделно с какво не са съгласни? Ако могат членоразделно, разбира се. Или просто се засегнаха на чест? Ако има на какво, разбира се.

Така им е наредено. Дано поне да им е и платено - иначе са абсолютни идиоти!

За националното предателство на Гошо Тарабата - Бледската спогодба: продава Пиринска Македония на Тити, Западните покрайнини - на практика съо 100 %. Способства за сръбската теза за сръбско малцинство - шопите в България. Едва ли има по-гнусна фигура в Българската история .....

да ти напомня ли, че България е членка на двете организации? Ако не ти изнася - заминавай за крим, там имат нужда от евтини роби.

Колко трябва да си прост, неук и задръстен да ръсиш такива глупости

Чак сега разбрах. Нашите министри договорили компенсации, но не за България, а за личният им джоб. После Европа от къде знаела, че са корумпирани ?

еми така е, златното пръстче излезе сериозен непредвиден разход. сега с кеф ще го похарчат.... а както знаем, който е играл с руснаците и стане излишен влиза в криминалната хроника като снощния случай.

(Водещ финансов консултант (Дейвид Джон Марота) обезпокоен от това, че реформата на американската здравна система Obamacare, шпионския скандал с АНС и нарастващия национален дълг увеличават шансовете за финансова и социална катастрофа, препоръчва на американците да си приготвят авариен куфар, съдържащ хранителни стоки, оръжия и муниции, които да им помогнат да оцелеят .) ...Та реших да ви питам вас Американофилите приготвихте ли си вече аварийният куфар??????

Заминаваме при Путин - там никой не поставя оцеляването като проблем! Стига упойката (водката) да е достатъчно!...

Единственната П.П с твърда позиция против всякакви санкции за Русия бе Атака! Вече стана ясно че всичко останали политически курви-гроб,комунистите и противоконституционната орда дпс са на пряко подчинение на хамериканското,юдейското и османското-посолство. Вече знам за кого ще гласувам на следвщите избори-АТАКА! И цялото ми семейство също!!!!! Да Живее България.

П.П. Това какво е? Путьо Путев?

Всъщност единственото което се видя, за атака Русия стои над България.

Дори баба Ванга е казала, че България ще е добре, когато е с Русия. Вече 25 години на главите ни се качиха американци и евреи и резултатът е виден, държавата ни е разрушена и почти унуищожена, като след война.

Другари! Преориентирайте се към Сорос! Сорос е доказан финансист и умее да прави пари, така че неговата фондация няма да остане без пари. Преориентирайте се на време, защото скоро на Путин няма да му стигат парите, за да ви плаща! Кримските пенсионери ще му изядат главата!

Стига с тоя Сорос, бе. Стана ега ти плашилото! Утре някой ще те засече както си шофираш жигулата и пак Сорос ще ти е виновен!

За такива като теб-БОКЛУК!

Как преди всички мерзни политици не бяха притеснени от набезите на Америка и Западна Европа по целия свят, за да грабят под мотото"демокрация и правов ред", избиха милиони невинни по света, разрушиха хиляди домове, а сега реват истерично и заклеймяват Русия, която си взема своето!!! Аман от двойните стандарти !! Добре, че имаме Волен да защити обикновенните българи, защото ние ще бъдем потърпевши, а не нашите безпардонни олигарси-политици!!! Горко ни!!!

Бобий, много ги разбираш нещата. Я обясни пак за всички атакаджий!

Копирам чужд коментар, който не е мой, но кореспондира напълно с мнението ми ))))) чували ли сте за Пушкин, Достоевски, Толстой,Ломоносов,Карамзин,Крилов,Грибоедов, Тютчев,Гогол,Герцен,Лермонтов, Тургенев,Чехов, Блок, Ахматова, Есенин, Пастернак,Набоков, Булгаков, Куприн, Бунин, Бородин, Римский-Корсаков, Рахманинов, Стравински,Чайковски, Шостакович,Репин,Айвазовски,Васнецов,Саврасов,Шишкин, Менделеев, Циолковски,Вернадски,Лобачевски,Курчатов,Сахаров,Жуковски, Склифосовски,Королев,Севергин,Мечников,Туполев, Яковлев,Невски, Донской,Суворов, Ушаков, Кутузов, Скобелев,Столетов, Рокосовски, Толбухин, Тимошенко, Трошев и още хиляди имена заради които човек си струва да е русофил.Ако бяхте чували за тях, щяхте да знаете, че това са велики хора и са много, а щом една нация може да роди толкова много таланти, значи, че тя е могъща.Русофобията е проява на лош вкус и тесен мироглед.

Какво общо има това с глупака Путин?

Тези са от български произход -Пушкин,Тютчев,Гогол, Тургенев, Ахматова,Булгаков,Рахманинов,Суворов, Ушаков,Кутузов за другите не знам.

Не ми звучат много български тези имена. Джон Атанасов и Дилма Русев ми звучат по-български от тези, които си изброил.

Чувал съм. Те са били руска аристокрация и образовани и културни хора. Руснаците обаче направиха революция и изтребиха всички такива културни и талантливи хора понеже били царисти и врагове на народа. Останаха тъпи пияндета, въоръжени до зъби и много кръвожадни. Нямат нищо общо с горспоменатите господа.

Не руснаците, а евреите направиха революцията в Русия, както и у нас през 1944г. Там избиха милиони руснаци, цветът на руската нация. Тук също избиха десетки хиляди образовани и интелигентни българи. Евреите го правят навсякъде, където успеят да узурпират властта.

Хвърлих камък в блатото и всякакви неприятни за окото твари живуркащи в помията подобно на крокодили отвориха широко уста за да клеймят написаното от мен)))) Сталин Ленин и пр. болшевики са само едно мерзостно мигновение в историята на държавата Русия ...да те събориха много Християнски храмове ..да те убиха много свещенници но Руският народ построи нови храмове, Руският народ роди нови свещенници и пак стои като монолитна скала пред сатанистите от запада отдавна отрекли се от истинското Християнство...ако сте толкоз невежи да смятате Католицизма тази стара ерес и реформаторите модернисти (сектанти) за Християни то вие сте по зле и от съвременните гностици които поне са откровенни и не крият възгледите си)))))

Днес е 21-век! В Русия има капитализъм но с човешко лице! Хайде ходи се гръмни. Аман от неграмотници.А може би платени хамерикано-еврогейски платени провокатори:)))) Жалки същества...

Човешкото лице, дето няколко яки момчета те хващат на улицата и те водят при адвоката, за да им прехвърлиш фирмата си, имота си.. XD За това ли човешко лице на капитализма говориш?

Християнството - тая грозна форма на юдаизма ли ми пропагандираш? При това в гръцката му форма, чрез която Византия не веднъж ни прави на пух и прах и винаги ни е манипулирала. Да не говорим, че гръцкото духовенство е било по-опасно за оцеляването ни като народност от мюсюлманите!

Ако си ми пред очите!!!!!!!!!

супер християнско е да имаш мумия в центъра на столицата си и да хоиш да и се кланяш. няма що :)

гробари и амуджи тъпи!!! Ако Атака не беше се противопоставила щяхте да вкарате най големия автогол на България!!! Волен Сидеров-следващ Премиер н БЪЛГАРИЯ!

А де... такъв майдан ще му спретнем след това, че ще се скрие в Анадола 2 месеца по-късно :D А на Жан Виденов управлението ще е като икономически възход!

Този път, Русия е на неправилната страна - тази на Башар Асад, а ние сме с Израел, ако говорим за война...

Правилната страна се определя от това коя страна вземе България... Правилната е другата, както историята многократно е доказвала!

Не е вярно, правилната е с Израел.

Евреин, ти какво търсиш в България. Ходи си в държавата си. И забрави с България. Тук няма нищо за крадене. Ходи си, че идват мътни времена, ще ви национализираме всичко на половин цена. И това е дори скъпо. Времето ви в България приключва. Особено след фалита на САЩ. От вас сме видели векове само злини и гадости. Трябва да си оправим сметките, така не може.

Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

Това са били надеждите български преди 150 години. А какво по-точно хубаво са направили Руските империи за българите последните 100 години, питам? Защото аз се сещам само за: 1. Подкрепяха нашите врагове 2. Окупираха ни 3. Управляваха ни 45 години и след това ни вкараха мафия и тотално ни разсипаха и духа и икономиката 4. Заради тях загубихме македонците 5. Загубихме земи 6. До ден днешен държат смесени предприятия, които нито работят, нито могат да се приватизират, защото руснаците не дават 7. Плащаме им най-скъпата газ и ни изнудват чрез нея И сигурно има много други неща, за които сега не се сещам.

А немците обвиняваш ли, че те изнудват понеже си продават скъпо мерцедесите и беемветата? Горкичкото дете - всички го изнудват!!!

Има ли атакаджий, на които родната им музика да не е чалга, циганско, сръбско и маанета?

Колко? Един атакаджий или няколко атакаджий?!

Пак ще го играем "путки"!

Ама то никой не се и съмнява в това какво ще направи нашето правителство. За тях е добре да има санкции и да - ще искат компенсации. Играта е проста - загубите ги търпят едни хора, а парите от компенсациите ще ги гушнат други. Това е отработено от нашите политици вече няколко пъти - още от югоембаргото насам. Все повече мисля, че миролюбивия българин си пати от тази си своя черта и го яхат всякакви управници дето са ту леви, ту десни ту шарени - резултата за обикновения човек е все един и същ.

Русия, майката на" червените Боклуци" Няма значение, че СССР не съществува, за десно-сините антикомунисти в Русия е ужасяваща диктатура дори в днешно време, там избиват хора по площадите и изнасилват туристи дошли от демократичния свят. Такситата в Москва са танкове, а кондукторите в обществения транспорт проверяват билетчетата на пътниците с калашници в ръце. Във всеки магазин има само по 2 вида хранителни продукти, а те са радиоактивни. Руснаците са циклопи, а бензиностанциите там не се наричат така, казват се водкастанции. Ако едно семейство има повече от 1 дете, правителството взима всяко следващо, за да го вкарат във войската им, ЗАВИНАГИ.

Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь. Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз! някога това ни пеехе по по телевизора по първа, по втора и по руската Сега ни пеят разни лумпени, как русия била непобедима. Предлагам да се обзалагаме как ще се казва следващата империя, която ще е със столица Москва.

Абе ти като си толкова компетентен и знаеш как става там, що не идеш да ти дадат един Калашник и да се гръмнеш.Гнидо, поне един път ходил ли си там, виждал ли си жив руснак, пишльо с промит мозък...

1.Безмилостна депортация на всички блядове в БГ,путевците на гея,капутистите на дудука и путакаджиите на долен в тайгата,на квас и шишарки! 2.кастрация и каторга за главните каскети,ушанки и опиняци на Путо Москалски- Момата,Сачмата и капута!

Ама нищи ти не разбрах. Това твои роднини ли са, какви са.

За да наложиш "ВЕТО" трябват няколко условия: 1. Да си независима дървава; 2. Да си отстояваш последователно националните интереси; 3. Да имаш независимо и компетентно управление; 4. Да имаш анализ и точна оценка на случилото се, на приючините довели до и на следствията, до които ще доведе. Е, и малко кураж и достоинство!

и което се подразбира всички русофилистични българофоби имат всичките тези качества.

не разбрахте би че наште управляващи и депутати са пухловци

1988г Отива Лех Валенса на посещение при Рейган. Рейгън му показва силата на запада: -Тук имаме 3 копчета сребърно, златно и платинено. Като натисна сребърното излитат ракети и го няма съветския съюз, като натисна Златното гръмва СССР и америка завзема света, платиненото - Америка се мести на марса гръмва всчико на Земята и завладява вселенат. -Ехаааа, каква сила - казал Валенса. - Тя и баба ми имаше 3 гърнета сребърно златно и платинено, ама като дойдоха руснаците се насра в коридора.

типичните идиотски вицове за простите муньовци, които се кефят на бабитите, които може да си купуват бирата със стотинките на слабите ученици. то това комплекса е страшна работа в България.... тук трябва да се приеме сеирозен закон за психичното здраве.

Това е сатира, нито повече, нито по-малко. Не търси под вола теле. Приеми хумора, или сам ходи се лекувай.

Къф вой вият тъпите русофоби, не е истина... Прещипа им се опашката във вратата, ще пищят, я... Да не са я вряли там! Кеф...

Първото и засега единствено добро решение на правителството