Коментари - Миков в Москва: Санкциите срещу Русия вредят на България | Днес.dir.bg

Миков в Москва: Санкциите срещу Русия вредят на България

Санкциите срещу Русия се отразяват лошо върху икономиката на България, заяви в Москва Михаил Миков. София слуша Брюксел и Вашингтон, заявиха домакините.

Обратно в новината

Коментари - Миков в Москва: Санкциите срещу Русия вредят на България | Днес.dir.bg

Коментари

Наври,колкото ти позволи кочовски произсод, тази грижа за паруски памятници.Не ни пука,-боядисваш ли ги или не.Към днешната дата ще кажа следното:1.Никой,никога няма да мръдне пръста относно освобождаване на България от турците.2.Репарации,който си полагат за победившата страна ,в случай СССР,-от България,в случай губеща като съюзник на Германия да се търсят незабавно!

Абе свалете цената на ГАЗТА, че БСП ОСТАНА без ИЗБИРАТЕЛИ, ще трябва нова партия - СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯТА, ГОЦЕ ЧАКА.

Е-е-е,най-после БСП да направи нещо умно,Видяха ,че с поклони на запад,скоро ще останат без електорат и обърнаха плочата!!!

Миков , ти добре си там, ама много си закъснял , пък и като че ли вашата партия бе първа в стремежа си към евроатлантическия, та някак е предателско

Толкова десетилетия почти половин век слушахме Москва.Нека вече да не я слушаме а да слушаме Вашингтон.Все пак той е победител в студената война.Дори и Русия трябва да слуша Вашингтон!

Миков ще може ли отново да посещава страни от ЕС ( България), след като нарушава санкциите?

Какви санкции нарушава? Забраната е Наришкин да не влиза в страни от ЕС, но когато планината не може да отиде при Мохамед, Мохамед отива при планината.

Като Москва ни управляваше, видяхме до къде я докарахме! СССР ни затри държавата

И какво точно имаш предвид? Може 6- те реактора на Козлодуй?

Зорлем накрая ще ме направите комунист. Ш.бани платени щатски тролове. На вас по-добре да ви плащат да мълчите...

Ние сме и Брюксел Ние сме НАТО А Москва да слушка Путин, ние сме пратили нашият най-ценен Михаиу да пие до ДНА за товарищ Путин

Асенчо любими мой тъпограл кретенчо от де таз смелост да се явяваш в дира изобщо. Къде останаха твоите принципи за непогрешимост от момента когато Тиквуня и Рамаданчо спориха кой колко повече и до къде ти плащал. Ако бях на тебе чистно щях да се гръмна. Ти си толкова безочлив и нахално противен, че се чудя как може да има такъв тепитьоз като тебе

Абе, що за смрад си ти?

Наздраве!

ПОЕХАЛИ ТОВАРИЩ МИКОВ, ЗА ПУТИНА

Ша поедеш до кривата круша хаха Ко става бандерос ,със СКРЪБНАТА ТИ ВЕСТ МАЙ СИ ИЗБЪРСА НЯКОЙ ПЪРДЯШНИКА А? ХАХАХ

Мануел

Асен Генов ти си най противното същество не смея да те нарека човек, защото не те брой за такова. Винаги съм мразил мързеливците и нагаждачите, но толкаво долен тип като тебе не съм срещал. Ти си готов да продадеш и майка си и баща си и родината си ако изобщо имаш такава за някоя дребна парица от шорошите и другите измекяри на американското посолство

Какво може да се коментира-Лаиняните кучета се познават по миризмата си е се събират. БСП и кремълските тикви са едно и също нещо.

Да те и тебе в ЕВОГУРБЕТ ТУРИСТА много ги знаеш кой къв е !!!

Ааа, моля, моля, по голям еврогурбет турист от мене НЯМА другарю. Ако знаете само как добре ми влизат ЕВРАТА а и други работи...Голям кеф е в Европата ши знайш...

нямам думи просто.Той ще съгласува 15те промени в партията,както се изказа самият той,или отиде просто да му ги ,,разаснят,,и напишат.ТОЛКОВА СА СМЕШНИ И БРУТАЛНИ.

"Винаги с Германия, никога срещу Русия." -- Борис III. Гледам Плевнелиев в Австрия, Миков в Русия. Наченки на държавническа политика?

колкото и минимално да е , не са европейските санкции, а контра-санкциите на Русия, с която забрани внос от ЕС.

Ако нещо вреди на България, това са подобни на теб боклуци...

В БГ ЗАРАБОТВАМ ПО ОКОЛО Е300-400; В РУСИЯ - Е1000-1300 МАКСИМУМ ЗАРАДИ ПО-ГОЛЕМИТЕ РАЗСТОЯНИЯ И ЛИПСАТА НА ВРЕМЕ... НЕ МЕ БАЛАМОСВАЙТЕ КОЙ МОДЕЛ ДА ИЗБЕРА. В БГ ЗА 17Г ТРУДОВ СТАЖ + УРОЦИ И РАБОТА ПО 10Ч/ДЕН БЯХ ЗАРАБОТИЛА/ ЗАДЕЛИЛА/СПЕСТИЛА ЕДВА НЯКАКВИ СИ Е3000/4000. В РУСИЯ ЗА 3 Г НАПРАВИХ .....СКРОМНИТЕ Е25 000. НЕ МЕ БАЛАМОСВАЙТЕ.....

Чета коментара на другарката и се чудя щом е толкова хубаво/а може и да е вярно,не знам/в Русия,какво прави в България да се мъчи с нашата немотия???????Питам и отговор не искам.

защо трябва да обяснява на гупаци които няма да я разберат.

Ти пък откаде си сигурен ,че в момента е в България?!?!?

Ма кой те баламосва ма кака?! А уроците по устен Френски ли са? Не пипам - само питам де.

Е накрая накаква ясна политика по глобалните проблеми. Трябва да имаш голяма сила да изразиш ясно становише, не в синхрон с лизачеството на БГ политиците.

Ами тогава заради доброто на всички да предложи на руските си приятели да престанат да 'творят' мизерии в съседните им държави.

Социалистическа липса на каквато и да е мяра и пълна безпаметност да не говорим за далновидност. Те се покланят на Кремъл, а утре първи ще се поклонят на Анкара. По- забавното е, че се поклониха на Вашингтон и Мадрид! А сега пак викат царя! Или Андерй Пантев не виден депутат от БСП ...

Миков, не може да надскочи рубладжийските тандеми Волен перхидрола / Мъдева и Митко Гестапото/ Шаренкова

На снимката Мики Маус си е пианица от всякъде ,липсва им само като за мезе жабешкия бут Магда Ташева.....

БСП отиде до Москва да и правят изкуствено дишане. Предишният път ходи до Мадрид и това помогна да се отложи погребението и, но този път смъртта е гарантирана. А дано да си останат в мавзолея, че нашия го бутнахме.

ПЕС няма ли да изключи БСП от СоцИнтерна? Това е антиевропейска партия, която се опълчва на официалната позиция на европейските социалисти!!!

Кой си ти пък толкова знаещ. Аааа... сетихсе "демократ"

Червените боклуци нямат равни в гьонсоратлъка.Миков беше предсд.на народното събрание,когато Гейстанишев и Орешарски подкрепиха санкциите.Сега обаче,същият ходи да се жалва в Москва.Руските другари са същите артисти-плюят по Запада ,но децата на всички живеят там.

Много си проЗЗЗЗт земеделец:) Ручай турското!!!

Най-после нещо положително от БСП през последните години на външнополитическата сцена! Защо обаче, онова наповънкашно министърче Кристиянчо Вигенинчов се из..а на метеното? Сега дълго ще трябва да се доказвате! Няма как да ви приемат с отворени обятия! Сегашната ни мека китка в наповънкашната работа, дето е май с двойно гражданство и бе работил в Държавният департамент на САЩ му лика и прилика! Единият дупетат от БСП, другият от ГЕРБ! Еднакво се изд..скват по темата Русия, Украйна, Крим, мирикански маневри в северно Черно море и щабове на НАТО у нас! Как да ви приемат в Москва?

Какво хленчите, бе мяукало ?! Там не ни ебават за сливи, а вие им сервилничите, че едва ли не, умираме без тях. Като им бехме верни, не ни ли отсвириха. Време е те да свирят. А вие сте обикновени предатели - подлоги. Има и други - все едно на кого. Докато търпим предатели и чуждофили, все ще сме така унизени и подценени. Уверявам ви, българите не го заслужаваме. Скоро ще разберете всички това.

А в европа ни имат за цигани !!Даже румънците са предпчитани на независимо каква работа

БРЮКСЕЛ СЪЩО СЛУША ВАШИНГТОН ,А БЪЛГАРИЯ СЛУША И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ И НЕ САМО ГИ СЛУША ,АМИ СЕ ПОДЧИНЯВА НАЙ ПОКОРНО И ПРИЕМА ЗАПОВЕДИТЕ ДИРЕКТНО ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САТАНАТА ,ЗАЩОТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА НАЙ-ДОЛНИТЕ УРУСПИИ ,КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ НЯКЪДЕ !

За уроспиите може да си прав, рогатия. Но, ти високо ли се цениш като московска любовница ? Или изневеряваш, но само с един. Руският член по-добър ли ти е ?

я ги наште подлоги как са се наредили като безмозъчни твари там

Ще го наградят с тенекиен медал за вярна служба и някоя водка. Ще направи голяма услуга на България, ако остане там.

Тебе щете наградят с тиквен медал ,ама от турска тиква, щот в БГ и тикви вече не растат ;) освен твойта хаха

какви са тия пияни бастуни на тая снимка? няма ли кой да им даде по едно трикрако столче да поседнат.

неее... не "България слуша Брюксел и Вашингтон" а България слушка Брюксел и Вашингтон.

Абе пишете си. След време ще затворим АЕЦ, купуваме Руска газ с Турска надценка или Холандска или Словенска, може и Катарска за 700$. Тогава пак Руснаците ще са ни виновни че ние не можем да си сложим къщата в ред.

КУПУВАМ СИ И НЕМСКА И ЧЕШКА БИРА - НЕ СЕ ОПЛАКВАМ.... НЕ МОЖЕ САМО НА ПИРОЖКИ..... А И Е ХУБАВО ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ РУСКА ГАЗ - НАЙ-СКЪПО НИЕ ПРОДАВАТ В ЕВРОПА - ТУРСКАТА МОЖЕ И ПО-ЕВТИНА ДА Е ;)

Нали е по хубава от Българската.

Що бе в България брата дане се е развалила? хаха Или и бира вече не правят ?хаха

Заради скъпата руска газ затвориха всички торови заводи, циментовите куцат заради внос на евтин цимент пак по същата причина. Соди Девня пак по същата причина. И т.н. и т.н.... Братски по здрав от братушките!!!

да видим, кога ще тръгне турски поток, а? Нали путеф се биеше в гърдите, че до 2016 вече ще тече газ към турция ...

Турския паТок ша тиго пуснат преди потока хаха

Хора, велики сте! Такъв дебата във ФБ никога не става. Или много рядко...Отново ще попаднете в класацията на Между редовете ком за най-добри коментари. Лично аз ще им препоръчам вече няколко...Поглеждайте натам, да видите кой е печелившият днес...С най-добри чувства! Гошо

Яааа, Мишката, е в Москва? Изложба ли ще има, к'во ли ще има?

Повтарям отново сакралният въпрос, на който още никой не е отговорил. Трябва ли, за да бъдем приятели със запада, непременно да мразим Русия? И ако трябва, за какво е нужно това. Света за това има четири посоки, за да могат политиците да имат избор. Защо нас ни лишават от това естествено право?

За това става на въпрос. Трябва да си гледаме националният интерес а не да потъваме в блатото на безвремието. Затова Турция я уважават повече.

И Унгария и Гърция, а как гледам май и Испания и Португалия си гледат и защитават интересите, а ние клопаме уши пред колонизаторите!

А ТРЯБВА ЛИ СЕНЬОР МИЧИ ЗА ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ С РУСИЯ ДА МРАЗИМ ЗАПАДА?

АБСУРДИСТАНЕЦ, позволявам си да давам приятелски съвети, защото аз наистина съм нещо като еталон. Живял съм достатъчно дълго и в двете страни. Обичам Русия, защото ни е освободила и съм благодарен за това. Америка я уважавам, защото там има наистина много хубави неща, от които да се учим. Толкова ли е трудно и политиците да правят същото? Не е, нали? Но не го правят. А от това страда българският народ. А да видим какво ще правят хотелите по морето лятос, когато руските туристи намалеят.

Обичаме Русия, не обичаме путинова Русия.

Обичаш Русия на Елцин? Бедна, унизена с два фалита за 10 години? Сигурен ли си , че ра разбираш думата обич?

добре,няма лошо,че са против санкциите,но какво мислят и как се определят по темата за намесата на русия в политиката и суверинитета на друга държава!? съгласни ли са с убийства и завоевания и лъжи и метежи и т.н. по пътя на логиката ,отричайки едното се съгласяваш с другото!

Че да не би Москва да спретна превратче то на Янукович? Германците си мислеха, че контролират а се оказа, че контролират вятъра. Очаква се възобновяване на военните действия в Приднестровието. Какво мисли Берлин за това? Как се оценят срещите на Румънският и Украинският президенти? Как се оценят изказванията им след тези срещи?

Пародия

НЕ ТЕ СПРЕТНАХА ПРЕВРАТИ САМО В КАЗАХСТАН, УЗБЕКИСТАН, КИРГИЗСТАН, ТАДЖИКИСТАН - АМА ВИЕ РУСОФИЛИТЕ СТРАННО КАК ВИНАГИ ГИ ПРЕМЪЛЧАВАТЕ ТЕЯ НЕЩА :) ОТДЕЛНО МОСКВА СПРЕТНА И АТЕНТАТА В БЪЛГАРИЯ В ЦЪРКВАТА СВЕТА НЕДЕЛЯ - ВСЕ НЕЩА ДЕТО НА РУСОФИЛИТЕ Е ХУБАВО ДА ВИ СЕ ПРИПОМНЯТ.....

Последния разговор между Миков и Болен: Болен: Трябва да отидеш до Москва!! ММ: Защо, нищо не съм направил? Б: Ами да де , те затова те викат!! ММ: Да си нося ли вазелин ,тебе как те оправяха? Б: Абе носих си ама не помогна. Много са сърдити дето ги прекарахме с Южния, много пари загубиха Компанията!! И с Белене!! Щяха да изтупат България с няколко милиарда евро!! MM: Абе каквото станало станало, не за първи път ще ме таковат там!! Б: Абе така е, мъж си ще издържиш, само ако ти предложат разходка около Кремъл не се съгласявай, че да не стане както с Германски!!

Да бе, всички реват на умряло, след като санкциите много навредиха на българите с понижението на цената на газта с 1/3... и на другите горива.... :))))))))))))))))))))))) Това е още едно потвърждение за разминаването на интересите на червените боклуци и на България....

Айде още един ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ ХАХА Каде ги видя тея евтини горива ве ДЕДО? Дане би на ШЕЛ да са почнали да продавал бензин по 60 СТОТИНКИ хахаха

Ами и цената на някои хранителни стоки падна, добре ни дойде!!

Добре ти е дошала хохо вярвам ти !!! Утрий си гладните лиги и пак си помисли;)

Чудно как така след приемането ни в НАТО и ЕС все вредни икономически решения взимаме? Очаква се криза в туризма през това лято, а ако ЕС и Русия не се разберат за газа и ес надънят глоби на Газпром ще останем и на студено.

туризмът сега е в пъти, ама десетки пъти повече и по-печеливш от времето на СИВ, ОК?

Туризма може би. А останалото? Бългатия тогава беле на границата на Г-20, по сегашни стойности на БВП това е около 800млрд. Колко е БВП сега? 70млрд.

ПОНЕЖЕ СЪМ ОТ НЕСЕБЕР НЕКА ТИ КАЖА ЧЕ КРИЗАТА В ТУРИЗМА НЕ СЕ "ОЧАКВА" ТОЧНО ОТ ТАЗИ ГОДИНА..... ЖАЛКО ОБАЧЕ ЧЕ ЕДНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА БСП КАТО ТЕБЕ ДАЛИ ВИДНИ МОРСКИ КАДРИ КАТО ДАНЧО МЕНТАТА И ПЕТКО АРНАУДОВ НЕ МОГАТ ДА ОСЪЗНАЯТ ЗАЩО ЗАМРЯ ТУРИЗМА.......

В Турция и Гърция вече е доста по евтино в сравнение с България. Кризата в туризма е неминуема спасяват ни само евтините цени на алкохола.

Основната разлика от преди и сега е, че сега всеки получава толкова колкото може, а преди колкото му дадат.

Тук не си прав. Всичко в България зависи от връзките с които разполагаш. Да не говорим, че шефове се назначават не по знание, а в резултат на познанства.

"Социологическо изследване от последните дни показа, че българите продължават да харесват Русия, но не вярват, че тя може да бъде техен модел за развитие и да даде по-надеждни гаранции за просперитет и сигурност от ЕС и НАТО. ....." Напротив, когато бяхме член на Варшавския договор имахме много повече самостоятелност и гаранции за сигурност. А като членове на СИВ заемахме първи места по някои икономически показатели.

По минусите ще разбереш колко са еврейските писачи в този сайт.

НЕ МОГА СПРА ДА СЕ СМЕЯ ЧЕСТНО :)

Демокрация ли?Свобода на словото ли? Глупости! кога овцете са избирали чобанина? Командува олигархията и/или мафията! Колониалните държави се разпаднали.Глупости ! Ние като колония го знаем отлично, че не е така и, че робовладелската форма на управление, наречена демокрация, е просто робовладелска форма на управление на обществото!

Пародия

ДАМ "УВАЖАВАМ" МНОГО ХОРАТА КОИТО "МОГАТ" ДА НАПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДЕМОКРАЦИЯ И РЕПУБЛИКА ;)

Какви глупости пишеш, един от многото. Каква самостоятелност сме имали? Кой да стане първи в България е каква политика да води се решаваше в Москва. Това, че сме били първи по някои икономически показатели в СИВ също е смешно. СИВ беше затворен кръг и кой какво ще произвежда също се решаваше от руснаците. Спомни си стоките на нашия пазар и ги сравни с тези, които бяха в кореком - коя наша стока е била по-добра? Абе наистина все още сте много, но намаляте от година на година и ще дойде време, когато БСП няма да я има на нашата сцена.

Има една хубава и една лоша новина. Хубавата е, че в България няма рубладжии и комуняги, а лошата е, че това не е истина.:)

Едните слушат Брюксел и Вашингтон. Други Москва. Всички Ерусалим и божия глас. И никой българския народ. Хм, докога ли ? :-)

Сметката е проста ! Какво даваме и какво взимаме от ЕС и НАТО? Даваме 900 млн..на година, а взимаме 300 млн., като даваме рушвети на колониалните еврокомисари. Докараха ни до 64% импорт. Колония и фалит!!

А от Кремъл вземаме един гол!...

Представите за демокрацията в Западна Европа явно са населението да има свободата да избира, но избраните от него да нямат възможност да влияят върху съответните системи.

ПРЕДСТАВИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ НА РУСИЯ СА ПУТИН ДО ГРОБ, И КОГАТО ВЕЧЕ Е ОЧЕВАДНО НАГЪЛ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР, ЧЕ ПОСЛЕ ПАК ДА МОЖЕ ПРЕЗИДЕНТ...... КАЖИ СЕГА КОЙ РЕАЛНО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ.......

И къде е проблема? Промениха си конституцията и го направиха възможно. Не е като да отнемеш правото на 400хил афро Американци за да победиш във Флорида и отново да станеш президент или пък да напечата бюлетини да смениш бюлетини и протоколи и така да си направиш Президент. Изгъзици има навсякъде.

Ами то и при социализЪма бе така.Имахме право да избираме народни представители(99.9% за), но ставаше не каквото кажат те, а партия, а сега Брюксел.Сиреч "Пременил се Илия, погледнал се, пак в тия".Само дето сме с 2 милиона по-малко и още по гладни.Днес слушах по "Хоризонт"-всеки 10-ти българин преживявал с около 200 лева, което било ужасяваща мизерия.Е, с рашките поне гладни нямаше, нито разпищолени циганя.

Напоследък само хубави новини. Очаквам най - хубавата - Миков и БСП да си останат в Русия.

Фюрерчето-Фикус!...

Да знаеш много си прав.България е имала в миналото кораби -танкери,превозвала е суровини от Русия.Предимно нефт.Включително и авиобензин с по малки кораби -танкери.,после го е продавала на 3 страна.От горива е печелела много.Горите не се сечели поголовно и материала изнасян в Турция ,а се внасял от Русия.Сега Плевнелиев щял да кара втечнен газ от САЩ,да търсел чужди фирми за добив на шистов газ,пълно безумие.На сегашния етап руски туристи не се били записали за почивка в Албена.В бъдеще САЩ и Русия ще се съюзят.Дели ги Беринговият проход.Проекта за мост и тунел е готов.Разработвал се 25 год.САЩ ще прекарват горива от Сибир,които там са в излишък.А глупавите обявяват Русия за враг.

СИН'ОР МИЧИ СМЕЛО ПИШЕТЕ ИЗПОД МАСАТА АМА НЕ ВИ ВИЖДАМ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ПРЕД "ОМРАЗНОТО ХАМЕРИКАНСКО ПОСОЛСТВО"..... ЛЕСНО Е ДА СИ ПЕЧЕТЕ ГЪЗА НА ВАРАДЕРО И НА ПРИКАЗКИ ДА СТЕ ГОУЕМ, АМА БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ФОРУМНИ ПИСАЧИ КАТО ВАС ДЕТО САМО СИ ЧЕШАТ ЕЗИКА..... ЗА ПРИМЕР - НА ГРЪЦКАТА БЕЛА ЗЛАТКА И ПОКАЗАХА ЧЕ САМО С ВИКАНЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ НЕ СТАВА.....

ДО АБСУРДИСТАНЕЦА. Явно ме бъркаш с някой друг. Никога не съм бил против американският народ и съвсем не смятам посолството им за омразно. Те хората много добре си гонят интересите, за разлика от нашите управници, които продават националните богатства и интереси за жълти стотинки. Справка-българско злато, което обогатява други страни. Аз съм за национална политика, обърната към четирите посоки на света. Защото за нашият президент например, света има само едно посока -запад. Аз на такъв човек му казвам политически циклоп, защото гледа на света само с едно око. А това е вредно, много вредно.

Руснаците, Западът и САЩ Винаги са били Против нас! Факти: Москва против в Казан! Западът Против Катарите ВСВ... и т.н. Трябва да ги наритаме и едните и другите!

през есента идват избори и др.Миков трябва нагледно да покаже, че много-о-о обича Русия, че е против санкциите и т.н. и т.н. Това е част от борбата между БСП и Атака за привличане на по-възрастната (55+) и донякъде комунофилски настроена част от населението предимно в малките градове и селата. С това посещение Миков отбеляза първата точка. Наред да ходи в Москва е Бялата Златка. P.S. В случай, че лети с Аерофлот инциденти в самолета не се очакват.

Повтарям началото на предишният си коментар, за примитивните хора. Тука не се говори толкова за политика, колкото за изгубени икономически връзки, които унищожиха нашата икономика. Нека, който иска да си мрази Русия колкото ще, но да търгуваме. Тука става въпрос за пари, а знае се, че парите не миришат. Не построихме АЕЦ Белене, само защото ще се строи с руски пари. Това е огромна загуба за България и за бъдещите поколения. Нали знаете, защо не беше построена? Знаете му точно и името.? За това го и не пиша. За да бъде построена американската. Техните пари не миришат, нали?

в проекта Белене участваше с около 30% немската RWE (втората по големина в Германия енергийна компания и 5-6 в Европа) Като видяха НАШИТЕ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ, те загубиха интерес и се оттеглиха. Това говори много. Защо от една изтерзана през 1918 год страна сме се превърнали през 1938-39 във водеща на Балканския полуостров (а са ни откъснали не малко територия, плаща ли сме репарации!), а сега 25 години вървим надолу?

А кого трябва да слуша? Единствено Русия ли според Миков и съпартийците му?

Политиците трябва да слушат само собственият си народ. А те точно това не правят. За това и не правят референдуми.

Коментари - Миков в Москва: Санкциите срещу Русия вредят на България | Днес.dir.bg

Миков в Москва: Санкциите срещу Русия вредят на България

Санкциите срещу Русия се отразяват лошо върху икономиката на България, заяви в Москва Михаил Миков. София слуша Брюксел и Вашингтон, заявиха домакините.

Обратно в новината

Коментари - Миков в Москва: Санкциите срещу Русия вредят на България | Днес.dir.bg

Коментари

Наври,колкото ти позволи кочовски произсод, тази грижа за паруски памятници.Не ни пука,-боядисваш ли ги или не.Към днешната дата ще кажа следното:1.Никой,никога няма да мръдне пръста относно освобождаване на България от турците.2.Репарации,който си полагат за победившата страна ,в случай СССР,-от България,в случай губеща като съюзник на Германия да се търсят незабавно!

Абе свалете цената на ГАЗТА, че БСП ОСТАНА без ИЗБИРАТЕЛИ, ще трябва нова партия - СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯТА, ГОЦЕ ЧАКА.

Е-е-е,най-после БСП да направи нещо умно,Видяха ,че с поклони на запад,скоро ще останат без електорат и обърнаха плочата!!!

Миков , ти добре си там, ама много си закъснял , пък и като че ли вашата партия бе първа в стремежа си към евроатлантическия, та някак е предателско

Толкова десетилетия почти половин век слушахме Москва.Нека вече да не я слушаме а да слушаме Вашингтон.Все пак той е победител в студената война.Дори и Русия трябва да слуша Вашингтон!

Миков ще може ли отново да посещава страни от ЕС ( България), след като нарушава санкциите?

Какви санкции нарушава? Забраната е Наришкин да не влиза в страни от ЕС, но когато планината не може да отиде при Мохамед, Мохамед отива при планината.

Като Москва ни управляваше, видяхме до къде я докарахме! СССР ни затри държавата

И какво точно имаш предвид? Може 6- те реактора на Козлодуй?

Зорлем накрая ще ме направите комунист. Ш.бани платени щатски тролове. На вас по-добре да ви плащат да мълчите...

Ние сме и Брюксел Ние сме НАТО А Москва да слушка Путин, ние сме пратили нашият най-ценен Михаиу да пие до ДНА за товарищ Путин

Асенчо любими мой тъпограл кретенчо от де таз смелост да се явяваш в дира изобщо. Къде останаха твоите принципи за непогрешимост от момента когато Тиквуня и Рамаданчо спориха кой колко повече и до къде ти плащал. Ако бях на тебе чистно щях да се гръмна. Ти си толкова безочлив и нахално противен, че се чудя как може да има такъв тепитьоз като тебе

Абе, що за смрад си ти?

Наздраве!

ПОЕХАЛИ ТОВАРИЩ МИКОВ, ЗА ПУТИНА

Ша поедеш до кривата круша хаха Ко става бандерос ,със СКРЪБНАТА ТИ ВЕСТ МАЙ СИ ИЗБЪРСА НЯКОЙ ПЪРДЯШНИКА А? ХАХАХ

Мануел

Асен Генов ти си най противното същество не смея да те нарека човек, защото не те брой за такова. Винаги съм мразил мързеливците и нагаждачите, но толкаво долен тип като тебе не съм срещал. Ти си готов да продадеш и майка си и баща си и родината си ако изобщо имаш такава за някоя дребна парица от шорошите и другите измекяри на американското посолство

Какво може да се коментира-Лаиняните кучета се познават по миризмата си е се събират. БСП и кремълските тикви са едно и също нещо.

Да те и тебе в ЕВОГУРБЕТ ТУРИСТА много ги знаеш кой къв е !!!

Ааа, моля, моля, по голям еврогурбет турист от мене НЯМА другарю. Ако знаете само как добре ми влизат ЕВРАТА а и други работи...Голям кеф е в Европата ши знайш...

нямам думи просто.Той ще съгласува 15те промени в партията,както се изказа самият той,или отиде просто да му ги ,,разаснят,,и напишат.ТОЛКОВА СА СМЕШНИ И БРУТАЛНИ.

"Винаги с Германия, никога срещу Русия." -- Борис III. Гледам Плевнелиев в Австрия, Миков в Русия. Наченки на държавническа политика?

колкото и минимално да е , не са европейските санкции, а контра-санкциите на Русия, с която забрани внос от ЕС.

Ако нещо вреди на България, това са подобни на теб боклуци...

В БГ ЗАРАБОТВАМ ПО ОКОЛО Е300-400; В РУСИЯ - Е1000-1300 МАКСИМУМ ЗАРАДИ ПО-ГОЛЕМИТЕ РАЗСТОЯНИЯ И ЛИПСАТА НА ВРЕМЕ... НЕ МЕ БАЛАМОСВАЙТЕ КОЙ МОДЕЛ ДА ИЗБЕРА. В БГ ЗА 17Г ТРУДОВ СТАЖ + УРОЦИ И РАБОТА ПО 10Ч/ДЕН БЯХ ЗАРАБОТИЛА/ ЗАДЕЛИЛА/СПЕСТИЛА ЕДВА НЯКАКВИ СИ Е3000/4000. В РУСИЯ ЗА 3 Г НАПРАВИХ .....СКРОМНИТЕ Е25 000. НЕ МЕ БАЛАМОСВАЙТЕ.....

Чета коментара на другарката и се чудя щом е толкова хубаво/а може и да е вярно,не знам/в Русия,какво прави в България да се мъчи с нашата немотия???????Питам и отговор не искам.

защо трябва да обяснява на гупаци които няма да я разберат.

Ти пък откаде си сигурен ,че в момента е в България?!?!?

Ма кой те баламосва ма кака?! А уроците по устен Френски ли са? Не пипам - само питам де.

Е накрая накаква ясна политика по глобалните проблеми. Трябва да имаш голяма сила да изразиш ясно становише, не в синхрон с лизачеството на БГ политиците.

Ами тогава заради доброто на всички да предложи на руските си приятели да престанат да 'творят' мизерии в съседните им държави.

Социалистическа липса на каквато и да е мяра и пълна безпаметност да не говорим за далновидност. Те се покланят на Кремъл, а утре първи ще се поклонят на Анкара. По- забавното е, че се поклониха на Вашингтон и Мадрид! А сега пак викат царя! Или Андерй Пантев не виден депутат от БСП ...

Миков, не може да надскочи рубладжийските тандеми Волен перхидрола / Мъдева и Митко Гестапото/ Шаренкова

На снимката Мики Маус си е пианица от всякъде ,липсва им само като за мезе жабешкия бут Магда Ташева.....

БСП отиде до Москва да и правят изкуствено дишане. Предишният път ходи до Мадрид и това помогна да се отложи погребението и, но този път смъртта е гарантирана. А дано да си останат в мавзолея, че нашия го бутнахме.

ПЕС няма ли да изключи БСП от СоцИнтерна? Това е антиевропейска партия, която се опълчва на официалната позиция на европейските социалисти!!!

Кой си ти пък толкова знаещ. Аааа... сетихсе "демократ"

Червените боклуци нямат равни в гьонсоратлъка.Миков беше предсд.на народното събрание,когато Гейстанишев и Орешарски подкрепиха санкциите.Сега обаче,същият ходи да се жалва в Москва.Руските другари са същите артисти-плюят по Запада ,но децата на всички живеят там.

Много си проЗЗЗЗт земеделец:) Ручай турското!!!

Най-после нещо положително от БСП през последните години на външнополитическата сцена! Защо обаче, онова наповънкашно министърче Кристиянчо Вигенинчов се из..а на метеното? Сега дълго ще трябва да се доказвате! Няма как да ви приемат с отворени обятия! Сегашната ни мека китка в наповънкашната работа, дето е май с двойно гражданство и бе работил в Държавният департамент на САЩ му лика и прилика! Единият дупетат от БСП, другият от ГЕРБ! Еднакво се изд..скват по темата Русия, Украйна, Крим, мирикански маневри в северно Черно море и щабове на НАТО у нас! Как да ви приемат в Москва?

Какво хленчите, бе мяукало ?! Там не ни ебават за сливи, а вие им сервилничите, че едва ли не, умираме без тях. Като им бехме верни, не ни ли отсвириха. Време е те да свирят. А вие сте обикновени предатели - подлоги. Има и други - все едно на кого. Докато търпим предатели и чуждофили, все ще сме така унизени и подценени. Уверявам ви, българите не го заслужаваме. Скоро ще разберете всички това.

А в европа ни имат за цигани !!Даже румънците са предпчитани на независимо каква работа

БРЮКСЕЛ СЪЩО СЛУША ВАШИНГТОН ,А БЪЛГАРИЯ СЛУША И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ И НЕ САМО ГИ СЛУША ,АМИ СЕ ПОДЧИНЯВА НАЙ ПОКОРНО И ПРИЕМА ЗАПОВЕДИТЕ ДИРЕКТНО ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САТАНАТА ,ЗАЩОТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА НАЙ-ДОЛНИТЕ УРУСПИИ ,КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ НЯКЪДЕ !

За уроспиите може да си прав, рогатия. Но, ти високо ли се цениш като московска любовница ? Или изневеряваш, но само с един. Руският член по-добър ли ти е ?

я ги наште подлоги как са се наредили като безмозъчни твари там

Ще го наградят с тенекиен медал за вярна служба и някоя водка. Ще направи голяма услуга на България, ако остане там.

Тебе щете наградят с тиквен медал ,ама от турска тиква, щот в БГ и тикви вече не растат ;) освен твойта хаха

какви са тия пияни бастуни на тая снимка? няма ли кой да им даде по едно трикрако столче да поседнат.

неее... не "България слуша Брюксел и Вашингтон" а България слушка Брюксел и Вашингтон.

Абе пишете си. След време ще затворим АЕЦ, купуваме Руска газ с Турска надценка или Холандска или Словенска, може и Катарска за 700$. Тогава пак Руснаците ще са ни виновни че ние не можем да си сложим къщата в ред.

КУПУВАМ СИ И НЕМСКА И ЧЕШКА БИРА - НЕ СЕ ОПЛАКВАМ.... НЕ МОЖЕ САМО НА ПИРОЖКИ..... А И Е ХУБАВО ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ РУСКА ГАЗ - НАЙ-СКЪПО НИЕ ПРОДАВАТ В ЕВРОПА - ТУРСКАТА МОЖЕ И ПО-ЕВТИНА ДА Е ;)

Нали е по хубава от Българската.

Що бе в България брата дане се е развалила? хаха Или и бира вече не правят ?хаха

Заради скъпата руска газ затвориха всички торови заводи, циментовите куцат заради внос на евтин цимент пак по същата причина. Соди Девня пак по същата причина. И т.н. и т.н.... Братски по здрав от братушките!!!

да видим, кога ще тръгне турски поток, а? Нали путеф се биеше в гърдите, че до 2016 вече ще тече газ към турция ...

Турския паТок ша тиго пуснат преди потока хаха

Хора, велики сте! Такъв дебата във ФБ никога не става. Или много рядко...Отново ще попаднете в класацията на Между редовете ком за най-добри коментари. Лично аз ще им препоръчам вече няколко...Поглеждайте натам, да видите кой е печелившият днес...С най-добри чувства! Гошо

Яааа, Мишката, е в Москва? Изложба ли ще има, к'во ли ще има?

Повтарям отново сакралният въпрос, на който още никой не е отговорил. Трябва ли, за да бъдем приятели със запада, непременно да мразим Русия? И ако трябва, за какво е нужно това. Света за това има четири посоки, за да могат политиците да имат избор. Защо нас ни лишават от това естествено право?

За това става на въпрос. Трябва да си гледаме националният интерес а не да потъваме в блатото на безвремието. Затова Турция я уважават повече.

И Унгария и Гърция, а как гледам май и Испания и Португалия си гледат и защитават интересите, а ние клопаме уши пред колонизаторите!

А ТРЯБВА ЛИ СЕНЬОР МИЧИ ЗА ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ С РУСИЯ ДА МРАЗИМ ЗАПАДА?

АБСУРДИСТАНЕЦ, позволявам си да давам приятелски съвети, защото аз наистина съм нещо като еталон. Живял съм достатъчно дълго и в двете страни. Обичам Русия, защото ни е освободила и съм благодарен за това. Америка я уважавам, защото там има наистина много хубави неща, от които да се учим. Толкова ли е трудно и политиците да правят същото? Не е, нали? Но не го правят. А от това страда българският народ. А да видим какво ще правят хотелите по морето лятос, когато руските туристи намалеят.

Обичаме Русия, не обичаме путинова Русия.

Обичаш Русия на Елцин? Бедна, унизена с два фалита за 10 години? Сигурен ли си , че ра разбираш думата обич?

добре,няма лошо,че са против санкциите,но какво мислят и как се определят по темата за намесата на русия в политиката и суверинитета на друга държава!? съгласни ли са с убийства и завоевания и лъжи и метежи и т.н. по пътя на логиката ,отричайки едното се съгласяваш с другото!

Че да не би Москва да спретна превратче то на Янукович? Германците си мислеха, че контролират а се оказа, че контролират вятъра. Очаква се възобновяване на военните действия в Приднестровието. Какво мисли Берлин за това? Как се оценят срещите на Румънският и Украинският президенти? Как се оценят изказванията им след тези срещи?

Пародия

НЕ ТЕ СПРЕТНАХА ПРЕВРАТИ САМО В КАЗАХСТАН, УЗБЕКИСТАН, КИРГИЗСТАН, ТАДЖИКИСТАН - АМА ВИЕ РУСОФИЛИТЕ СТРАННО КАК ВИНАГИ ГИ ПРЕМЪЛЧАВАТЕ ТЕЯ НЕЩА :) ОТДЕЛНО МОСКВА СПРЕТНА И АТЕНТАТА В БЪЛГАРИЯ В ЦЪРКВАТА СВЕТА НЕДЕЛЯ - ВСЕ НЕЩА ДЕТО НА РУСОФИЛИТЕ Е ХУБАВО ДА ВИ СЕ ПРИПОМНЯТ.....

Последния разговор между Миков и Болен: Болен: Трябва да отидеш до Москва!! ММ: Защо, нищо не съм направил? Б: Ами да де , те затова те викат!! ММ: Да си нося ли вазелин ,тебе как те оправяха? Б: Абе носих си ама не помогна. Много са сърдити дето ги прекарахме с Южния, много пари загубиха Компанията!! И с Белене!! Щяха да изтупат България с няколко милиарда евро!! MM: Абе каквото станало станало, не за първи път ще ме таковат там!! Б: Абе така е, мъж си ще издържиш, само ако ти предложат разходка около Кремъл не се съгласявай, че да не стане както с Германски!!

Да бе, всички реват на умряло, след като санкциите много навредиха на българите с понижението на цената на газта с 1/3... и на другите горива.... :))))))))))))))))))))))) Това е още едно потвърждение за разминаването на интересите на червените боклуци и на България....

Айде още един ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ ХАХА Каде ги видя тея евтини горива ве ДЕДО? Дане би на ШЕЛ да са почнали да продавал бензин по 60 СТОТИНКИ хахаха

Ами и цената на някои хранителни стоки падна, добре ни дойде!!

Добре ти е дошала хохо вярвам ти !!! Утрий си гладните лиги и пак си помисли;)

Чудно как така след приемането ни в НАТО и ЕС все вредни икономически решения взимаме? Очаква се криза в туризма през това лято, а ако ЕС и Русия не се разберат за газа и ес надънят глоби на Газпром ще останем и на студено.

туризмът сега е в пъти, ама десетки пъти повече и по-печеливш от времето на СИВ, ОК?

Туризма може би. А останалото? Бългатия тогава беле на границата на Г-20, по сегашни стойности на БВП това е около 800млрд. Колко е БВП сега? 70млрд.

ПОНЕЖЕ СЪМ ОТ НЕСЕБЕР НЕКА ТИ КАЖА ЧЕ КРИЗАТА В ТУРИЗМА НЕ СЕ "ОЧАКВА" ТОЧНО ОТ ТАЗИ ГОДИНА..... ЖАЛКО ОБАЧЕ ЧЕ ЕДНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА БСП КАТО ТЕБЕ ДАЛИ ВИДНИ МОРСКИ КАДРИ КАТО ДАНЧО МЕНТАТА И ПЕТКО АРНАУДОВ НЕ МОГАТ ДА ОСЪЗНАЯТ ЗАЩО ЗАМРЯ ТУРИЗМА.......

В Турция и Гърция вече е доста по евтино в сравнение с България. Кризата в туризма е неминуема спасяват ни само евтините цени на алкохола.

Основната разлика от преди и сега е, че сега всеки получава толкова колкото може, а преди колкото му дадат.

Тук не си прав. Всичко в България зависи от връзките с които разполагаш. Да не говорим, че шефове се назначават не по знание, а в резултат на познанства.

"Социологическо изследване от последните дни показа, че българите продължават да харесват Русия, но не вярват, че тя може да бъде техен модел за развитие и да даде по-надеждни гаранции за просперитет и сигурност от ЕС и НАТО. ....." Напротив, когато бяхме член на Варшавския договор имахме много повече самостоятелност и гаранции за сигурност. А като членове на СИВ заемахме първи места по някои икономически показатели.

По минусите ще разбереш колко са еврейските писачи в този сайт.

НЕ МОГА СПРА ДА СЕ СМЕЯ ЧЕСТНО :)

Демокрация ли?Свобода на словото ли? Глупости! кога овцете са избирали чобанина? Командува олигархията и/или мафията! Колониалните държави се разпаднали.Глупости ! Ние като колония го знаем отлично, че не е така и, че робовладелската форма на управление, наречена демокрация, е просто робовладелска форма на управление на обществото!

Пародия

ДАМ "УВАЖАВАМ" МНОГО ХОРАТА КОИТО "МОГАТ" ДА НАПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДЕМОКРАЦИЯ И РЕПУБЛИКА ;)

Какви глупости пишеш, един от многото. Каква самостоятелност сме имали? Кой да стане първи в България е каква политика да води се решаваше в Москва. Това, че сме били първи по някои икономически показатели в СИВ също е смешно. СИВ беше затворен кръг и кой какво ще произвежда също се решаваше от руснаците. Спомни си стоките на нашия пазар и ги сравни с тези, които бяха в кореком - коя наша стока е била по-добра? Абе наистина все още сте много, но намаляте от година на година и ще дойде време, когато БСП няма да я има на нашата сцена.

Има една хубава и една лоша новина. Хубавата е, че в България няма рубладжии и комуняги, а лошата е, че това не е истина.:)

Едните слушат Брюксел и Вашингтон. Други Москва. Всички Ерусалим и божия глас. И никой българския народ. Хм, докога ли ? :-)

Сметката е проста ! Какво даваме и какво взимаме от ЕС и НАТО? Даваме 900 млн..на година, а взимаме 300 млн., като даваме рушвети на колониалните еврокомисари. Докараха ни до 64% импорт. Колония и фалит!!

А от Кремъл вземаме един гол!...

Представите за демокрацията в Западна Европа явно са населението да има свободата да избира, но избраните от него да нямат възможност да влияят върху съответните системи.

ПРЕДСТАВИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ НА РУСИЯ СА ПУТИН ДО ГРОБ, И КОГАТО ВЕЧЕ Е ОЧЕВАДНО НАГЪЛ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР, ЧЕ ПОСЛЕ ПАК ДА МОЖЕ ПРЕЗИДЕНТ...... КАЖИ СЕГА КОЙ РЕАЛНО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ.......

И къде е проблема? Промениха си конституцията и го направиха възможно. Не е като да отнемеш правото на 400хил афро Американци за да победиш във Флорида и отново да станеш президент или пък да напечата бюлетини да смениш бюлетини и протоколи и така да си направиш Президент. Изгъзици има навсякъде.

Ами то и при социализЪма бе така.Имахме право да избираме народни представители(99.9% за), но ставаше не каквото кажат те, а партия, а сега Брюксел.Сиреч "Пременил се Илия, погледнал се, пак в тия".Само дето сме с 2 милиона по-малко и още по гладни.Днес слушах по "Хоризонт"-всеки 10-ти българин преживявал с около 200 лева, което било ужасяваща мизерия.Е, с рашките поне гладни нямаше, нито разпищолени циганя.

Напоследък само хубави новини. Очаквам най - хубавата - Миков и БСП да си останат в Русия.

Фюрерчето-Фикус!...

Да знаеш много си прав.България е имала в миналото кораби -танкери,превозвала е суровини от Русия.Предимно нефт.Включително и авиобензин с по малки кораби -танкери.,после го е продавала на 3 страна.От горива е печелела много.Горите не се сечели поголовно и материала изнасян в Турция ,а се внасял от Русия.Сега Плевнелиев щял да кара втечнен газ от САЩ,да търсел чужди фирми за добив на шистов газ,пълно безумие.На сегашния етап руски туристи не се били записали за почивка в Албена.В бъдеще САЩ и Русия ще се съюзят.Дели ги Беринговият проход.Проекта за мост и тунел е готов.Разработвал се 25 год.САЩ ще прекарват горива от Сибир,които там са в излишък.А глупавите обявяват Русия за враг.

СИН'ОР МИЧИ СМЕЛО ПИШЕТЕ ИЗПОД МАСАТА АМА НЕ ВИ ВИЖДАМ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ПРЕД "ОМРАЗНОТО ХАМЕРИКАНСКО ПОСОЛСТВО"..... ЛЕСНО Е ДА СИ ПЕЧЕТЕ ГЪЗА НА ВАРАДЕРО И НА ПРИКАЗКИ ДА СТЕ ГОУЕМ, АМА БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ФОРУМНИ ПИСАЧИ КАТО ВАС ДЕТО САМО СИ ЧЕШАТ ЕЗИКА..... ЗА ПРИМЕР - НА ГРЪЦКАТА БЕЛА ЗЛАТКА И ПОКАЗАХА ЧЕ САМО С ВИКАНЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ НЕ СТАВА.....

ДО АБСУРДИСТАНЕЦА. Явно ме бъркаш с някой друг. Никога не съм бил против американският народ и съвсем не смятам посолството им за омразно. Те хората много добре си гонят интересите, за разлика от нашите управници, които продават националните богатства и интереси за жълти стотинки. Справка-българско злато, което обогатява други страни. Аз съм за национална политика, обърната към четирите посоки на света. Защото за нашият президент например, света има само едно посока -запад. Аз на такъв човек му казвам политически циклоп, защото гледа на света само с едно око. А това е вредно, много вредно.

Руснаците, Западът и САЩ Винаги са били Против нас! Факти: Москва против в Казан! Западът Против Катарите ВСВ... и т.н. Трябва да ги наритаме и едните и другите!

през есента идват избори и др.Миков трябва нагледно да покаже, че много-о-о обича Русия, че е против санкциите и т.н. и т.н. Това е част от борбата между БСП и Атака за привличане на по-възрастната (55+) и донякъде комунофилски настроена част от населението предимно в малките градове и селата. С това посещение Миков отбеляза първата точка. Наред да ходи в Москва е Бялата Златка. P.S. В случай, че лети с Аерофлот инциденти в самолета не се очакват.

Повтарям началото на предишният си коментар, за примитивните хора. Тука не се говори толкова за политика, колкото за изгубени икономически връзки, които унищожиха нашата икономика. Нека, който иска да си мрази Русия колкото ще, но да търгуваме. Тука става въпрос за пари, а знае се, че парите не миришат. Не построихме АЕЦ Белене, само защото ще се строи с руски пари. Това е огромна загуба за България и за бъдещите поколения. Нали знаете, защо не беше построена? Знаете му точно и името.? За това го и не пиша. За да бъде построена американската. Техните пари не миришат, нали?

в проекта Белене участваше с около 30% немската RWE (втората по големина в Германия енергийна компания и 5-6 в Европа) Като видяха НАШИТЕ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ, те загубиха интерес и се оттеглиха. Това говори много. Защо от една изтерзана през 1918 год страна сме се превърнали през 1938-39 във водеща на Балканския полуостров (а са ни откъснали не малко територия, плаща ли сме репарации!), а сега 25 години вървим надолу?

А кого трябва да слуша? Единствено Русия ли според Миков и съпартийците му?

Политиците трябва да слушат само собственият си народ. А те точно това не правят. За това и не правят референдуми.