Страните от ЕС и US бизнесът против санкции срещу Русия

Страните от ЕС и американският бизнес не подкрепят плановете на администрация на САЩ срещу енергийния и финансовия сектор и срещу военната индустрия на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Страните от ЕС и US бизнесът против санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-важното е, че Плевнелиев и Bи гений са за!

Я най-накрая Обонго да прави кавото се прави на горещата супа! Аман от тия тъпи кравари, които се изживяват на световен жандарм

Русия е само българската мръсна пяна, начело с Плевела, Мутрата и герберастите, Рамаданчо и седерастите, и естествено швестърите от "проституираща мрежа".

Тъкмо и аз си мислех, че вече се избистря истинският мотив на САЩ да се заяждат с Русия и той е, за съжаление, ОЧЕВИДНОТО желание да разпалят световна война! После прочетох в поста на колегата от форума, че то си имало и официална публикация за това! Аргументите за това пъклено намерение колегата е описал точно! А то иначе как да си обясним това инфантилно, нелогично, ненормално и идиотско поведение на т. н. американска администрация! И като си помисли човек, че за това безумие се засилват да дават своя принос и наши т.н. политици...и техните слепи и престъпно невежи поддръжници, просто...сякаш вече сме обречени. Дано мощният руски (божествен) дух устой на сатанинския натиск и ни запази от беда!...А и ние да съдействаме, както можем за това....

Прави впечатление, че всички русофоби се давят във собствените си лиги от ярост............ Защо така бе господа русофоби...Путин ли ви е виновен че целия свят вижда лицемерието на американските кравари!! Или ви е виновен европейския едър бизнес който иска печалби а не загуби?!!! Същото искат и американските корпораци и фирми........ Но Обама нали е черен примат не го разбира..........или не иска да го разбере!!!

Истината е в това, че някои хора за пари са готови да станата на маймуни.Да оставим достойнство,патриотизъм и разни други подобни.Те се кланят само на един цар- "цар долар".За тях няма нищо свято а Отечеството е мръсна дума.Те заменят Отечеството с този който плаща или най малко обещава облаги.

Явно американците ги е много страх от руснаците! А този "един българин " бих го попитал какво ще направи ако му залепя една плесница?

Ще се оплаче на Обама.

Ще информира Псаки, как какво!

На Путин не трябва да се вярва, дори да се прави на добър. Путин е хитра лисица, подла личност която всеки момент е готова да забие нож в гърба на тези, които са допуснали да му повярват на благите думи!!!

Това вероятно се основава на продължителна лично познанство и опит.

Всички панелни комунисти са влюбени в ботоксовото жуже Капутинко с оскубаните веждички

VIPER

Хах не Путин въведе гей парадите демократе!

Но той възроди военните гей паради в Москве. Дълги ракети и други фалически символи повалят в разтърсваща страст панелните комунисти

Не прикрит а истински еврогейски педофил?! Който си пада да лапа и да го работи отзад Вурста на Кончитка??? Нали точно тези демократични евроценности защитаваш?! Да те помпат отзад твойте западни господари докато ти се кефиш и пъшкаш докато те работят и то за жълти центчета аааааааааааа

Май се получи ефекта на бумеранга!

VIPER

Санкции ли? хХАХАХА За бизнесът думата "санкции" не съществува. Ако някое правителство почне да отрязва печалбите на компаниите особено заради друга държава , то си е заминало бе! Как виждате Мерцедес и BMW да се откажат от руския пазар? Ами няма как да стане. Ще счупят ръчичките на Меркел ако го направи

Много са против. Например другаря Вигенин и други подобни издънки на комунизма

Голяма победа за Капутин. 50 млн-на Украйна официален кандидат член за ЕС, а скоро и за НАТО, ако Капутин не си изтегли чеченци-опълченците

Капутка е очевидно майка ти, родила подобен екземпляр.

Другарки и другари, защо заради "смешните" санкции на Ес и Сащ Россия не може да изпревари индустриалния "гигант" Бразилия по икономика? хахахаха

Другарки и другари, Украйна кога влиза в евразийския союз? хахахаха

Абе, не знам за Украйна, ама Израел от три месеца води преговори за свободна търговия с евразийския съюз. Индия и Сирия официално заявиха още януари желание да се присъединят. Това го пише в израелската преса, да не скокнеш веднага, че е от вестник "правда".

Владимир Шаломович Путин и другите от КГБ са близки с Израел.

На кого му трябва държавата Украйна бе? На САЩ им трябва газопреносната система , а Украйна да се оправя както може

Много ми е интересно, с какво Обонго държи за топките баба Меркел, че тя единствена напълно го подкрепя? Дори Камерън не е така плътно зад него, въпреки че традиционно Великобритания подкрепя безусловно САЩ! Да не би със подслушаните от ЦРУ записи? Затова в началото бабата толкова много скачаше срещу подслушването, а сега се умилква като уличен помияр....

може би защото немското злато е в щатски трезори.

Колкото и минусчета да ми цъкате, собачки на капутинчо, разберете, че нищо не зависи от вас прашинки мамини смешни. ЕС и САЩ ще продължи с шамари да държи в ъгъла другарите от москва. това е положението. свиквайте

никак даже не ги държи а само се опитва....иначе нямаше да позволи анексирането на Крим....нещо не вкараха тогава шамарите а само лаеха като уличен помияр отдалеко....панимаеш?

Капутин си е разлаял кучетата на захранка да вият срещу нови санкции. Нали бяха смешни тия санкцийки бе, Капутине? Защо те е страх?

Бреййй, какви кучета на захранка държи Путин: кандидат за президент, настоящ кмет на Ню Йорк, стоманопреработвателен магнат от Тексас - кандидат за губернатор. Параноята е лечима, знаеш ли?

с размер на индийско орехче не може да разбере нищо ...нали си Капут - ин- чо. В капути къде мозък?

Икономически неизгодно за ЕС е налагането на санкции с/у РУСИЯ!! Огромното количество природни ресурси намиращи се в Русия са ИЗТОЧНИК за по-голямата част от икономиката на ЕС!! Заиграването по свирката на САЩ не води до нищо добро за обединена Европа!!Само с добро сътрудничество на ЕС с Русия ще спомогне за постепенното излизане от кризата , която САЩ прехвърли на Европа!!Нека САЩ си гледат Латинска Америка и НЕ СЕ бъркат в решенията на ЕС!! Време е ЕС да създаде СВОЙ В О Е Н Е Н съюз НЕЗАВИСИМ от САЩ!! НАТО е излишна тежест за Обединена Европа!!

Европейски военен съюз с главнокомандващ кагебишничето пусин, чизмарски патрули из всички европейски градове, закрепостяване но местоживеене и забрана за свободно движение,..., това ви е мечтата на туземните посредственичета. пусинчо е забранил на държавните служители да отдыхают в чужбина, поради липса на валута II-o направление, и това само при леки тримесечни санкции. Яко дърво ги чака чизмарите.

Великият коментатор, Г-н "Иречек" изпълзя от дупката! Тролче нещастно.

теб маикати кога те е заждала е била права и си паднал с главата надолу и яко си се натресал

През последните 20 години виждаме, че както политическия съюз на ЕС, така и военния и икономическия съюз имат за главнокомандващ, всъщност за ЦАР - УСА президента. Къде и кога американски лъжецо Путин се е домогвал и стремил да бъде галвнокомандващ на нещо в ЕС, кога е спирал "свободното движение на стоки, хора и капитали" безроднико лъжлив ?! ИЛИ ЦЕЛТА ТИ Е НИКОЙ ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ НИЩО СМИСЛЕНО В ТОЗИ ФОРУМ ?!

земята от която изпълзя дърт пръч! Не издъхна ли в някоя коака вече а? Че с тия фекали дето все ги бълваш не пукна ли от сифилис,чума,холера,ебола и т.н? Ма то от клозет каквод а се очаква?!

Еееййй!Иречек.Защо ми се мота нещо в главата,ти нямаше ли нещо общо с бай ви Ганя.Я бегай да му сервираш супа с чушлета!

По време на ембаргото "Коком" някои американскикомпании нямаха патриотично поведение, нарушаваха забраните, но това не попречи на Великия Рони да срути империята на злото.

Я виж ти, явно нещо съм пропуснал - значи Роналд Рейгън е съборил щатите? А аз не знаех...

ИМA скaндaлнa публикaция в aмерикaнско издaние,озaглaвено " ТРЯБВA НИ ТРЕТA СВЕТОВНA ВОЙНA ЗA ДA ИЗЛЕЗЕМ ОТ ИКОНОМИЧЕСКAТA КРИЗA " -прочетете я,зa дa спaсят фaлирaлaтa си икономикa зaтънaлa в 20 трлн.дългове,,прооaдaщия долaр,зaгубaтa нa лидерски позиции в светa и т.н.СAЩ плaнирaт нaй голямото безумие ,a именно ТСВ.Зa мен СAЩ сa aрмиятa нa сaтaнaтa нa земятa!

Който храни Путин, получава война! Русия е опасен и ненадежден бизнес партньор, който мисли как да се разшири за сметка на съседите си. Рекетьорски народ и държава.

Глупак. Напиши нещо смислено. Ако можеш. Хапещите без причина ги изхвърлят. Справко Суарес.

На Путин му е през оная работа от санкциите на САЩ и ЕС.

Плашипутарниците щели да стреснат Русия със санкции...Смех братле! Много ми е интересно,този път какъв набор от мерки невероятен, ще вземат да вземат западняците. Та те самите не вярват на санкциите!

Санкциите са за кураж на слабаците. Колко години санкционират Иран? Е, и?

Живеят като кози в следствие санкциите. Ти искаш ли да си коза или овца?

Тая тема със санкциите я дъвчем от отдавна и аз съм писал доста коментари по нея. Тук ще маркирам само няколко опорни точки. Смешно е да плашиш най богатата на суровини страна в света, че ще я лишиш от нещо. Руската икономика е изключително адаптивна към променящи се условия. Нещо, доказано през Отечествената война. И на края, руският човек никога не е живял в излишен лукс, за да забележи сега, че някой е намалил жизненият му стандарт с един-два процента. Ще жули самогон и сало и картошка, както винаги е правил, та ще му плющат ушите. Защото всички лишения ще бъдат компенсирани от вдъхновяващото присъствие на най очарователните жени в света-рускините. Не съм ли прав? Прав съм, разбира се. Казвам го от личен опит. Хев а найс дей.

"Руският човек жули самогон, сало, капуста и картошка, както винаги е правил..." Благодаря Ви г-н Амичи, че тъй изчерпателно описахте щастливия живот на обикновените руснаци.

Иронията ти е не на място. А ще ми отговориш ли какво ще правят онези с уискито, евтини ГМО и неизчислими дългове, поддържащи високия им стандарт, когато минат на денатурат и джанки вследствие банкрута на държавата им? Който банкрут впрочем съвсем не е далеч.

"Специалист" като ти, съм сигурна,от години не стъпвал в Русия!Засрами се с рекомендации по руски въпроси!Ще по сполучливо за теб с твоите уста да правиш свирки на американците!

Циганчето и неговите лакеи от ЕС скоро ще се задавят от голямата за тях хапка Русия! Бизнеса отдавна командва политиката в цял свят и именно той определя правилата на играта и за разлика от тъпите политици - няма да срежат клона, на който седят!

Цигани и турци си поделиха страната ви, вие още проблемите на чужди държави решавате!!!

Обама започна да си подритва трудовата книжка:)Скоро ще му търсим друга работа...

В цирка да весели публиката.

И кой ще му търси друга работа? Може би ККК?

Защо следния коментар не искат да ми публикуват в темата "Роми се оплакват от разделение"? (зависи от модератора или политиката на сайта): И в България чичко Сорос си свърши добре работата ("фонд за ромско образование" - само по официални данни 30 милиона долара дарение - но едва ли само толкова и едва ли са вложени за образованието на ромите). Да, винаги е имало някакво разделение, но не и такова, граничещо с омраза. И както винаги става след финансовите изблици на милиардера-филантроп: прави са и двете страни (задължително условие); конфликтът е силно изразен и трябва да се разреши. Как? - резултатите от "спонсорството" на Сорос в другите страни по света са доста стандартни. Предлагам да се въведе нова единица (сигурно може да се изчисли с достатъчна точност поради богатия опит): 1 сорос = ..милиона долара финансиране, отнесено към брой жертви и ..милиона долара загуби за икономиката

В ЦЯЛА ЮЖНА АМЕРИКА ПАРТИЗАНСКИ ДВИЖЕНИЯ ГИ ОСВОБОДИХА ОТ ГРИНГОВЦИТЕ ..... .... ПРОСТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПО МИРЕН ПЪТ :)))

Това са платени статии от руснаците. В САЩ бизнеса работи много по-тясно с политиците отколкото тук, където само се краде. Ако американски политик е казал нещо то преди това е било съгласувано вече с бизнеса. Тези руски манипулации нямат вече никакъв шанс :-)

Само руски "манипулации" има в последно време,и никой не се занимава с истината!! В Ирак "бъка"от биохимично оръжие,още от времето на Садам-нали.... В Сирия Ал Кайда е съставена от "демократи"и в Ирак от терористи.... Отвличането на деца,и отнемането на техните органи,както и наркотрафиката-се възнаграждават с правене на "нова"държава на която ставаш Президент..Да живее Тачи,Косово и "демокраДцията"!!!! Признанието на бунтовниците в Сирия,че са използвали химическо оръжие,означава,че не те а Асад го е използвал!!! Остави ги тия "комуноиди" тук батка... Ходи да се черпиш с една лимонада-за тях надежда,няма..... Руски манипулации...Дори да го видиш с очите си-не вярвай!!!Руснаците го карат да изглежда така-да знаеш....

Как може човек ако има малко мозък и може да мисли да не вижда елементарни неща.Какви платени статии от руснаците "госте"?Не им трябва да плащат за истината.Статията даже е непълна и ограничена само в един детайл.Стокооборот на Русия със САЩ приблизително 27 млр.USD.С Европа над 450 млр.USD.Най-трагичното за Обема,че срещу данкциите скочиха дори Пентагона и НАСА.Спиране доставките на двигатели РД-180 ще лиши САЩ от разузнавателни спътници.А за астронавтите на НАСА към МКС,няма кй да ги качи там.Това са част от дреболиите.Така,че чети първо,чети.

"Спиране доставките на двигатели РД-180 ще лиши САЩ от разузнавателни спътници." Това не вярно. Това може да засегне интересите на една доминираща американска компания в космическия бизнес за сметка на друга и общо взето си е вътрешна американска работа, която не ни засяга.

Сикорски казал че полско-американския съюз е "дермо" .... ха ха

Антируските коментатори се мъчеха да ни убедят че санкциите ще бъдат ефективни защото Русия нямало да може да продава това което има, а от статията излиза че санкциите няма да бъдат ефективни защото Русия няма да купува от санкциониращите я. Обама май изпадна в цугцванг, като обича да казва един словохотлив шахматист наскоро посетил Щатите.

ЧУК

Великият Чаплин дето в едно филмче плащаше за центове на едно дете да чупи прозорците на популацията а после той ходеше да поставя нови за много пари! Ей това е конфликтът в Украйна -америка даде едни пет милиарда -жълти пари на украинците да се сбият с Русия -сега ще иска от Украйна да и вземе всичките територии тръби газ и тъпа популация!

остана да излезе на яве и последната истина .... че др. газ освен руска няма как да се достави в украйна под 680 долара и да свършват майдановските простотии

КРОСС/ Почти 7 хиляди бежанци от Украйна са пристигнали през последното денонощие в Русия, съобщи РИА Новости. Заради напрегнатата военна обстановка в Югоизточна Украйна, силно се увеличил потокът от бежанци, пристигащи на територията на Русия Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/rusia#ixzz35hO3R2k1

Де го оня чичко Иречек да обясни, защо така асоциацията на капиталистите в най-капиталистическата страна пропагандира платени съобщения за връзки с Русия?

Защото разбират че могат да се разделят с далаверката и печалбите които имат в Русия , а за тях нали знаеш че най-важното нещо на света са -парите .

не му споменавай името на чичко Ир..... че наистина ше се появи )))

Иречека е мишка а в последно време където и да влезе в чата да излива помията си, котките го чакат, наточили зъби. Та той се е скатал в дупката си, очаквайки по-добри времена....

те тоя си го избраха щото е цветнокож ....на следващите избори ще направят решителната крачка ... ще търсят умен цветнокож

ЧУК

Могат да го сменят с индианец-По -справедливо ще бъде за американският континент! Ако не им е останал да вземат нашият -Говорящата Кожа!

dionisiosd@yahoo.com

Тц...... Клекналият офшорко.....

наш батман за тва беше там.чел е книга,минал е теста.малко соларюм и воала.о бонго о боико.

Следващият президент на САЩ ще е гей.

НароденСъд 2

И кво, нама да е с първа дама, ще е с първи господин до него!? :))

Уеуе, тиа от сега ще се накъкат, а като им скръцне Китай за дълга и ще тръчат да се прегръщат с Путин като пръви братчеди. Да не говорим кво ще стане като всички от БРИКСА поставят под карантина западните търтеи.

За да разберете колко са смешни и жалки ,прочетете това /Няколко американски компании са обезпокоени от перспективата за неизбежни секторни санкции срещу Русия и са провели срещи с висши служители от администрацията през последните 10 дни. Предвид на зависимостта им от доставки на горива от Москва и много по-дълбоката им икономическа интеграция с Русия, малко вероятно е европейските страни да подкрепят някакви широкомащабни санкции срещу енергийния сектор. И ако САЩ тръгнат да действат едностранно, администрацията на Обама се страхува, че Русия ще може да избегне наказателните мерки, като прехвърли бизнеса от американски към европейски енергийни гиганти, като БП (ВР), "Тотал" (Total) или "Роял Дъч Шел" (Royal Dutch Shell) Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2014/06/25/novite-sankcii-na-sasht-sreshtu-rusiia-moje-da-se-otlojat.230215

и ква стана ...цялото ЦРУ на акъла на псаки ,,,,

ЧУК

Америка си позволява загуби на ден в рамките на 32 милиарда долара! Но не и от военнопромишленият комплекс! Там всичко до цента е печалба...ммм в скоро време обаче е нямало война?

ЧУК

-да си позволи ли?Писал съм глупости ! Да ЗАДЛЪЖНЕЕ с 32 милиарда на ден!

та имаше ли някой, освен редовните дир кукувички , че иконом. санкции на русия не са едно и също с кубинските или българските... нали и нас щяха да ни резнат

Начи тия от "Националната асоциация на промишлеността" и "Търговската камара" на САЩ са егати и мръсните кумунйистйие! Къ така не подкрепят най-демократичните санкции след тия на Югославия не знам!? Излиза, че сал Плевнята е останал демократ с Бамата.

обомбо,пак с ручичката напред.стоп не ми говорете,мои ред е.аз говорителя трябва да кая кво ша става.никви салати кенар повече.

Не намерих тази статия нито на БГНЕС, нито в Ню Йорк таймс? Някой да даде заглавията на статиите? Да видим оригинала. ИЛИ ДИРа отново си измисля?

ЧУК

Business against Obama because of his threats to impose new sanctions against Russia и някакви измислени бизнесмени се репчат на Обама!

Шшшшшшшшт...... Тихо батка..... Ами ако е изнесъл новината Блеър-с доклад като оня на времето???? К`во прайм??? П.П. Ако не ме разбра,кажи-ще ти го потанцувам!!!!

погледни пак и на двете е на първа страница

"Търговската палата на САЩ и Националната асоциация на промишлениците планират на 26 юни на правата на реклама да публикуват в The New York Times, The Wall Street Journal и The Washington Post предупреждение за това,че нови санкции против Русия могат да окажат негативно влияние на американските работници и предприемачи. Единствен резултат от допълнителни санкции ще стане изместване на американски компании от чуждестранните пазари и отстъпване на комерческите възможности на фирми от други страни, смятат експерти. Показателно е,че антируският курс като част от външната политика на САЩ не се подкрепя от 60% от американците.И количеството на скептично настроените съграждане на Обама непрекъснато расте". В Америка,ътйтдйт и т.н,има доста умни хора.Там писачи по интернет форуми не се продават лесно...

ЧУК

Изострянето на конфликта между америка и Русия е в полза на америкаснкият военнопромишлен комплекс! 633 млрд. долара за военните без разбира се разходите за подръжката на ядренните бойни средства и парите за вътрешна сигурност! Абе един трилион си ги праскат! Тука някакви бизнесмени с хилави двайсетина милиарда се репчат!

ЧУК

Путин най-много да им спре лимонадените фабрики за кока кола и някой друг завод за автомобили -загуби за америка стотина милиарда! А виж да правиш атомно оръжие и после да го използваш си е нещо рентабилно!

като тръгнат пеша към МКС ще им е много весело + продават голямо количество редки метали

ЧУК

Там сега излезна модата на увеселителните балони с сгъзтена пръдня дето ще вдига всеки желаещ американец на височина 32 километра срещу сумата от седемдесет и пет хиляди долара! Ще се клецат както през педесетте по колите пред летните кина ама на таз височина от радиацията ще излизат едни ууумни американчета поколения!

Тия, черните в УСА не ги ли бесите, преди да се кандидатират?

Не бе в Русия ,бесят пут_ите преди да се кандидатират.

dionisiosd@yahoo.com

Значи трЕба да издигнеш кандидатурата си другаде батка!!! Русия не е здравословна за теб-казваш......

ЛИ-лИИИИИИИИ-батИИИИИИИИ!!!!!!!! И к`во се оказа сега?? Че тоя"диктатор" Путин,е превзел управлението на ЕвропаТА и бизнеса на САЩ!!! Навсякъде"анархокомуняги"батка...... Абе ДИР по-леко с тия новини бе,да не взе`ат(да)се гръмнат ТУКТУ,Жертвата на онанизма и оня Алабалистически Чук,заедно с плазмодий ЖЖЖЖЖонито,и грмххххввлллррррр или там как беше тоя връх на интелигенцията.... От отчаяние,разбираш ли.....