Банков служител скочи от Акропола

45-годишен служител на гръцката банка АТЕ загина след скок от хълма на Акропола в Атина. Човекът паднал от над 100 м височина и се приземил в театъра на Дионисий, който е под Акропола, предадоха БиБиСи и АФП, цитирани от БТА и "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Банков служител скочи от Акропола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едни умират за да могат други да продължат да се чудят какво да правят с парите и другите ресурси, които са награбили. Това няма да свърши добре!

Бе тия що не одат да копат у кукурзо? Както е казал народния поет Петко Р. Славейков, нам са потребне ораче, копаче и сеяче, а ну не зяпаче. Пък нашия дълбокоуважаем министър председател най - горещо препоръчана безделниците /т. е. безработните/ да стават овчари и кравари, щото нали си спомняте колко струваше агнешкото по Гергьовден? Да идват гърците у нас работа в материалното производство колкото щеш, а колко хора са необходими в залесяването на демократично изсечените гори, инфраструктурата, мелиорациите, рекултивациите, възстановителните работи и др.под. ще уплътним стотици хиляди безделници ...

Обаче как е описано събитието... "след скок от хълма", "приземил се в театъра"... нямам думи. Все едно човекът е правил рекламен скок на някоя марка безалкохолно! Иначе, вярно е че гърците са лабава нация. Могат само да ни се възхищават на стоицизма!

слъшаите борисов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ние обаче сме железарки. 20 години нямаме толкова самоубийства колкото те за по 2-3 години..

На нас проблемът ни е , че в икономическия институт има барелеф на Карл Маркс! Иначе сме най-щастливата нация. Ако махнем барелефа на иженарицаемия и всичко ще ни е на 6 ! Какъв глад, какви самоубийства!

Добре дошли в България.Тия са много лабави бе.Имало е случай когато аз и възрастната ми майка сме разполагали всичко на всичко с 30-40 лева за храна за цял месец.Тия почват да изперкват с толкова пари дневно.Лабави са.

Ние с мъжо с по 1, 2 лв в джоба/и то от заеми, а той е и пушач/ и без никакви очаквания за бъдещето. И в един момент просто притръпваш. И престава да ти пука/то имаш ли друг избор/. Казваш си, че когато нямаш нищо няма какво да губиш. Дет се вика на роба могат да му вземат само оковите...

Без работа съм от 5г. и от солидарност съм братския гръцки народ ще скоча............ от първия етаж. Дали някой ще го отрази?

Горкия човечец.Намалили са му заплатата от 6000 евро на 5300 и не е издържал.

Само изключителен нещастник може да се гаври с трагедията на друг човек! Нито познаваш човека, нито знаеш причините, нито мислите и чувствата му! Можеш да се майтапиш със собствените си последни дни, когато дойдат и с това, което ги е причинило, като ти се хили толкова.

Само в България кризата не може да доведе до самоубийства .Тук сме свикнали с безпаричието.Българите сме най-издържливите- на студ , на глад и дето се казва еинствената държава , в която разходите са 1000 лева, заплатата 500лв. Магъосници сме си .

Да, издържаме - затова прогресивно намаляваме.

новата популация на Земата! Свикнала да не яде, свикнала да я удря Чернобил, свикнала на всичко, коети и хлебарките не могат да понесът!

Е в България това е ежедневие доста ще трябва да се потрудят колегите европеици за да стигнат нашите резултати

А у нас - всичко е наред :)