Коментари - Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби | Днес.dir.bg

Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби

Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се е самоубил тази сутрин. 68-годишният мъж се е прострелял в главата в къщата си в село Лозно.

Обратно в новината

Коментари - Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби | Днес.dir.bg

Коментари

До набор 41 - Механичното пренасяне на щампи за комунисти и социалисти е меко казано липса на интелект. Кото човек от най-близкото му обкръжение мога да ти кажа, че не влизаше в църква освен на близки бракосъчетания - никога извън това, защото не беше лицемер и заявяваше открито, че е атеист. Но това не му пречеше да помага и да прощава ударите философски. Виждаш ли - той не влизаше в църква ,а ти твърдиш механично обратно - твърде тесен си за широкия свят - най -меко казано -

БОГ ДА ГО ПРОСТИ. ЧЕСТО ПИША ЗА БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ. ПРАЩАХА ХОРАТА ПО ЛАГЕРИ, ГАВРЕХА СЕ, МОЛЕХА СЕ И СЕ МОЛЯТ, НЯКОИ НОСЯТ СИМВОЛА НА ХРИСТИЯНСТВОТО НА ВРАТА СИ КАТО МОЛБА ЗА ОПРОЩЕНИЕ. КОЙТО ЧЕТЕ И Е НАБЛЮДАТЕЛЕН, ВИЖДА НЕ НИЩО НЕ ПОМАГА НА ЗЛИНИТЕ КОИТО СА ВЪРШИЛИ, КОЛКОТО И ГОЛЕМИ ДА СА КРЪСТОВЕТЕ КОИТО ВИСЯТ НА ВРАТОВЕТ ИМ!!

Лека му пръст-свестен беше и умен! А някои хора да внимават какво говорят! Починал е човек,а те ми говорят за комунисти и гербери! Като че ли има разлика! Какви са другарите и другарките от Герб? Партийни възпитаници. Стига с това театро! ПРЕД БОЛЕСТТА И СМЪРТТА ВСИЧКИ СА РАВНИ.

не са равни всички.. ни по болест, ни по възраст, ни по лечение, ни по страх да си без власт..атрофия беше нали, не рак с нечовешки болки.

Глупако, иди прочети какво е атрофия и с какви мъки се свързва, и тогава ела да пишеш по форумите!

Eeeeeeeй, срама нямате бе....... щях да кажа хора, но се спрях защото това не е човешко. От къде тая злоба, че и пред смърта нямате страх? Животните са по-човечни вече от хората. С какво право съдите? Няма безгрешни и найвече НЯМА БЕЗСМЪРТНИ, а като гледам голяма част от писалите тук се изживяват като такива.

Нека в мигове като този, обърнем молби към Бога, да не ни дарява с болестотворна съдба! Нека НИКОЙ НЕ ЗАБРАВЯ, пред смъртта всички сме РАВНИ ! Само за това да се молим, нека Господ и Съдбата са милостиви към нас, нашите любими хора и към НАЦИЯТА ни, която изживява своето ЧИСТИЛИЩЕ !!!

ний не щем да мрем млади и здрави. вий като сте мръсни се измийте. не сме равни! още не сме живели.

Благодаря на всички гербери ,изказали се по-долу, че всекидневно показвате на целокупния български народ какво представлявате.Продължавайте в същия дух да отвращавате хората от себе си.Като гледам- досущ като вожда си.Познайте къде ще отидете на следващите избори, след като и това човешко нещастие не може да ви спре поне за секунда и да кажете "лека му пръст" или да не кажете нищо...

смятях де за долен драскач, но сега съвсем ми падна в очите...

Всеки може да каже как , какъв и къде Е бил но НЕ може да каже какво и къде ще стане и след 1 час. Бог не сортира комунисти и демократи по отделно.Гробището не е разделено още всички са на едно място.Този който може да се посмее и ще дойде и неговият ред сигурно може и по смешен да е.

Към редакторите: твърде жълта ми се струва тази новина; това е лична трагедия и на семейството; не беше необходимо да бъде излагана на показ, та да бъде така щедро оплюван човека. Към коментиращите: поспрете се малко със злобните коментари, че всички сме хора и никой не знае какво го чака зад ъгъла.

самоубийството не е жълта новина, там акт се пише смъртен, но само някои може да се опишат тук от многото.

Ей хора не правете гадни коментари, като не знаете какви ужасни болести има . моята майка, бог да я прости упря от рак . Последните месеци загуби и разсъдъка си и омазваше цялата къща с лайна . Хранех я като бебе, а умът и беше изчезнал . Оттогава съм се зарекъл - ако и на мен се случи подобна гадна болест, дано имам силата и смелостта да отърва навреме близките си .

Бог да я прости майка ти, но в случая става въпрос за изпечен комунист, а както всички знаем те не са хора.

Последните думи на Ян Хус, когато вижда как една бабичка усърдно хвърля дърва на кладата, където го изгарят .

Глупак

Другарю, гербер, На теб като ти дойде времето и умреш, на някое друго място ли се надяваш да отидеш? Сори, тикво. И теб ще те посеят в някой трап, там да чакаш второто пришествие.

Лека му пръст!!! Моите съболезнования на близките!! Според мен това е постъпка на ГОРД ЧОВЕК!!!

Аз предлагам да му издигнем паметник на този ГОРД човек и обещавам да издигнем паметници на всички комунисти, които го последват доброволно.

А стига с тия комунисти бе глупак.Истинските комунисти умряха отдавна,сега са ментета.

ДО 888-ТОЙ НЕ Е ГОСПОД, А КОМУНИСТ, А КОМУНИСТА Е ЖЕЛЕЗЕН.КАКТО СЕ КАЗВА:НЕ Е ЧОВЕК, А ЖЕЛЯЗО.АМИН, НА ПОП ДОЧОВИЯ КОМИН.

Всеки, който се самоубива, не убива тялото си, а душата. Което означава, че завинаги изчезва. Справка: УРАНТИЯ -най-великата книга за всички времена.

Да бе, умира! Душата никога не престава да съществува...

"НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-МАЛКО.ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

То не се знае, там ред няма! Човекът се е самоубил, ти на Господ го направи.

Главният прокурор да привика станишеф и да го разпита за случая.

Бог да го прости...хора не бъркайте политиката със здравето..просто човека е постъпил така както е сметнал за правилно...вместо да бъде в тежест на децата си..поклон ... смел човек !!!

Не приемам самоубийството, като разрешаване на проблем при млади, здрави хора, които оставят семействата си в мизерия, като могат да живеят и да им помагат. Тук обаче случаят не е такъв, човека е бил неизлечимо болен и абсолютно оправдавам постъпката му. И да, самоубийството е грях, но той може да не е бил вярващ, а и да е бил греха си е негов и никой няма право да го съди. Лека му пръст.

Върви се лекувай момче и то бързо! Социопатите са много опасни, дано не живееш в моя квартал.

ДЕТО НАМЕСВАТЕ ПОЛИТИКАТА ТУК ХОРА ЛИ СТЕ И ИМАТЕ ЛИ МОЗЪК?НЕНОРМАЛНИЦИ КОЛКОТО ЩЕШ!КАК НЕ ВИ Е СРАМ,БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА.

То това не са хора. Това са герберасти.

човека не е бил политик. просто или той управлява съдбата си или никой. какво сме криви че е нямал доверие на ВАС? не го знаеме човека, и Мая не знаеме и Кюстендил не знаеме..проз матриал. други такива в България нема. и не сме ги виждали. и не сме плащали.

И все-пак - Дано Душата-му намери Покой ! Съболезнования на семейството и близките ! ----- Надявам се че всички Разбрахме Посланието. Включая от Земята На Иисуса.

времето изчезва като понятие когато умираш. няма бърза смърт. не се убивайте. според това какъв човек си бил си в ад или рай вечност. аз бях с една руса с ей такива..очи и щяхме да ходим някъде но ме събудиха. затова обичам и жабетата. не че не трябва да се яде. няма по лична работа от смъртта. внимавайте с вечността. лудите могат да са в рая, лошите - не.

Благодаря Ви ! ...и ако позволите Предлагам : А. да Не умираме засега Б. жабетата да Си ....знаят гьола (И ! - Умната, а не русата ;-)

Съветвам Ви да не си играете с подобни неща. Може-би сте слушали един бивш политик, който разказа за свое изявление: " Само Господ може да ме откаже да пуша!" Съвсем скоро му открили рак на белите дробове, т.е. Господ го е чул. Не бъдете циничен, когато става дума за човешка трагедия. Преди да сме пристрастени към партия, всички сме беззащитни пред великата природа хора.

Студентите със своя плакат са казали всичко много точно. Ще добавя "НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ НАРОДА" !!!

Казаха го на целия парламент.Ти към кого се обръщаш ?

Нещо гузен ми се виждаш...ххаха...към теб се обърнахме другарю комунист ...хахах !!!

пиар срещу герб. пропуски за НС от седмица. пили кафе с Миков. Мая ги настанила.. ББ го върна с декларация светкавично. на стар козел ярета ще му водят..

Мислех да напиша как е възможно безмозъчните от ГЕРБ (предимно платена клика с точно три гънки в черепната кухина) да започнат да политиканстват в подобни моменти. Човека сам е решил как спре жизнения му път, особено като е бил с неизличимо заболяване. Видях надолу в коментарите, че е направена подобна забележка. Герберчета, партията ви е с затихващи функции. Не съм привърженик на никоя политическа сила за да мислите, че правя подобно изказване в полза на някоя партия.

Някой,отдавна чета твоите "безпартийни" приказчици....те са за лека нощ на децата и такива като теб има доста ....освободени от 6-ти отдел...все "безпартийни"!!!!

Има ли шанс, ако кажа, че мразя комунисти да не се изкаже някой, че съм от герб, ми мразя ги и тях (сега ще кажеш, че съм от атака, дпс, костов и тн, не съм). Българинът е изключително политизиран идиот, чак се чудя защо? От вековната ни демокрация с традиции ли, от изключителното богатство, което притежава всеки от нас и се чуди как да го увеличава или де да знам, по вероятно е някакви опърпани клошари да се карат пред блока кой за кой е и да са се научили да цъкат по клавиатура, не вярвам сериозен работещ човек да виси в тук (включвам и себе си и се махам веднага).

После кажете,че не е вярно колко мърсотия има в тая България!Колко болни от рак умират всеки ден?Затъваме в боклуци ,братя българи!Тия в Парламента им дреме на шапката!Тях само колко милиони да измъкнат ги интересува.Само,че на оня свят нищо няма да занесат!

Те че няма да занесат,няма. Но живеят добре тук и сега, а ще оставят и на внуците си..........

Разбира се... Те герберастите са безсмъртни. Щом и в болестите и смъртта започнахме да се делим на партийни принадлежности, работата не върви добре.

Просто Пейчо не върви на добре.Толкоз му е акъла.

Добре бе, гербери, как може във всичко да намесвате политика? Как може една човешка трагедия да е повод да злорадствате, само защото човекът бил кмет от БСП? На всичкото отгоре ясно пише, че е бил неизлечимо болен! Лека му пръст на човека!

Почивай в мир!Голям мъж беше голям си и остана!

Ashes to ashes, dust to dust...

Човекът е бил наясно какво го чака - болки за него, мъки и страдания за близките му. Имах приятел в подобна ситуация и той предпочете да не причинява това и на близките и на себе си. Иска се сила за да го направиш.

Не бива да посяга никой на живота си, САМ. Ако е християнин! Защото Бог знае какво е нужно и колко за всеки, за да придобие Царство Небесно! Но само християните могат да го разберат това! Дано и за неговата душа има покой!

Всеки има право върху собствения си живот. Заклеймяването на базата на религиозна догматика е крайно повърхностно. По тази логика останалите 70% от населението на тази планета, които не са християни трябва да отиват директно в пъкъла.

Стефанова взимайте си безмозъчния господ и си отивайте в лелеяния рай. Ако вашия господ иска някой да живее в страшни мъки само за да умре по-късно, то той е един егоистичен изрод. Това е. Не ми трябва такъв господ на мен. Боят Бог трябва да е толерантен, разбран и с акъла си. От друга страна не ми се вярва при цялата работа, която има да се занимава със всеки един от нас - ако вярваш в това, определено си нарцистичен егоцентрик!

Той е комунист,какъв християнин е...нищо,че запонаха да влизат в църквите както в кафенетата те са си пълни АТЕИСТИ И БЕЗВЕРНИЦИ!!!

Стефанова стига писала глупости

Тъпи атеисти да не се обаждат! Права е Стефанова, самоубийството е непростим грях. Но няма как промитият ти мозък тепърва да поеме християнско възпитание и култура.

Ейй злобни хорица сте бе. Тези партии съвсем са ви размътили мозъците! Има ли значение от каква партия е бил човека? Бил е болен и отчаян явно. Бог да го прости! Стига сте политизирали всяка новина!

да наистина....и в други коментари тук казах оскотя любимата България лека му пръст на този страдалец

Айде стига глупости бе тъпаци такива не разбрахте ли че човека е бил безнадеждно болен? Ако вие се разболеете от рак да ви видя как ще имате смелостта да предприемете самоубийство... най-вероятно ще пукнете в мъки като истински страхливци!!!

Ченгелче,има една поговорка като за теб-ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ,ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ......помисли си какво исках да ти кажа с нея.

Luna0102

Поредният "самоубил" се кмет, екскмет по времето на БСП. От кой район ли ще е следващият? Дира може да направят анкета и да наддаваме.

Г-жо Манолова, вижте какво правят честните комунисти! Покажете съвест и смелост и ще Ви обикнем, колкото и гадна да сте били!

Що за мазохизъм!? Яли и пили за моя сметка, а аз ще ги обичам. Ще ги обичам, като им видя некролозите.

Още един кмет от БСП се самоуби. Откак ги събираха във Враца. СТРАННА РАБОТА

Коментари - Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби | Днес.dir.bg

Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби

Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се е самоубил тази сутрин. 68-годишният мъж се е прострелял в главата в къщата си в село Лозно.

Обратно в новината

Коментари - Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби | Днес.dir.bg

Коментари

До набор 41 - Механичното пренасяне на щампи за комунисти и социалисти е меко казано липса на интелект. Кото човек от най-близкото му обкръжение мога да ти кажа, че не влизаше в църква освен на близки бракосъчетания - никога извън това, защото не беше лицемер и заявяваше открито, че е атеист. Но това не му пречеше да помага и да прощава ударите философски. Виждаш ли - той не влизаше в църква ,а ти твърдиш механично обратно - твърде тесен си за широкия свят - най -меко казано -

БОГ ДА ГО ПРОСТИ. ЧЕСТО ПИША ЗА БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ. ПРАЩАХА ХОРАТА ПО ЛАГЕРИ, ГАВРЕХА СЕ, МОЛЕХА СЕ И СЕ МОЛЯТ, НЯКОИ НОСЯТ СИМВОЛА НА ХРИСТИЯНСТВОТО НА ВРАТА СИ КАТО МОЛБА ЗА ОПРОЩЕНИЕ. КОЙТО ЧЕТЕ И Е НАБЛЮДАТЕЛЕН, ВИЖДА НЕ НИЩО НЕ ПОМАГА НА ЗЛИНИТЕ КОИТО СА ВЪРШИЛИ, КОЛКОТО И ГОЛЕМИ ДА СА КРЪСТОВЕТЕ КОИТО ВИСЯТ НА ВРАТОВЕТ ИМ!!

Лека му пръст-свестен беше и умен! А някои хора да внимават какво говорят! Починал е човек,а те ми говорят за комунисти и гербери! Като че ли има разлика! Какви са другарите и другарките от Герб? Партийни възпитаници. Стига с това театро! ПРЕД БОЛЕСТТА И СМЪРТТА ВСИЧКИ СА РАВНИ.

не са равни всички.. ни по болест, ни по възраст, ни по лечение, ни по страх да си без власт..атрофия беше нали, не рак с нечовешки болки.

Глупако, иди прочети какво е атрофия и с какви мъки се свързва, и тогава ела да пишеш по форумите!

Eeeeeeeй, срама нямате бе....... щях да кажа хора, но се спрях защото това не е човешко. От къде тая злоба, че и пред смърта нямате страх? Животните са по-човечни вече от хората. С какво право съдите? Няма безгрешни и найвече НЯМА БЕЗСМЪРТНИ, а като гледам голяма част от писалите тук се изживяват като такива.

Нека в мигове като този, обърнем молби към Бога, да не ни дарява с болестотворна съдба! Нека НИКОЙ НЕ ЗАБРАВЯ, пред смъртта всички сме РАВНИ ! Само за това да се молим, нека Господ и Съдбата са милостиви към нас, нашите любими хора и към НАЦИЯТА ни, която изживява своето ЧИСТИЛИЩЕ !!!

ний не щем да мрем млади и здрави. вий като сте мръсни се измийте. не сме равни! още не сме живели.

Благодаря на всички гербери ,изказали се по-долу, че всекидневно показвате на целокупния български народ какво представлявате.Продължавайте в същия дух да отвращавате хората от себе си.Като гледам- досущ като вожда си.Познайте къде ще отидете на следващите избори, след като и това човешко нещастие не може да ви спре поне за секунда и да кажете "лека му пръст" или да не кажете нищо...

смятях де за долен драскач, но сега съвсем ми падна в очите...

Всеки може да каже как , какъв и къде Е бил но НЕ може да каже какво и къде ще стане и след 1 час. Бог не сортира комунисти и демократи по отделно.Гробището не е разделено още всички са на едно място.Този който може да се посмее и ще дойде и неговият ред сигурно може и по смешен да е.

Към редакторите: твърде жълта ми се струва тази новина; това е лична трагедия и на семейството; не беше необходимо да бъде излагана на показ, та да бъде така щедро оплюван човека. Към коментиращите: поспрете се малко със злобните коментари, че всички сме хора и никой не знае какво го чака зад ъгъла.

самоубийството не е жълта новина, там акт се пише смъртен, но само някои може да се опишат тук от многото.

Ей хора не правете гадни коментари, като не знаете какви ужасни болести има . моята майка, бог да я прости упря от рак . Последните месеци загуби и разсъдъка си и омазваше цялата къща с лайна . Хранех я като бебе, а умът и беше изчезнал . Оттогава съм се зарекъл - ако и на мен се случи подобна гадна болест, дано имам силата и смелостта да отърва навреме близките си .

Бог да я прости майка ти, но в случая става въпрос за изпечен комунист, а както всички знаем те не са хора.

Последните думи на Ян Хус, когато вижда как една бабичка усърдно хвърля дърва на кладата, където го изгарят .

Глупак

Другарю, гербер, На теб като ти дойде времето и умреш, на някое друго място ли се надяваш да отидеш? Сори, тикво. И теб ще те посеят в някой трап, там да чакаш второто пришествие.

Лека му пръст!!! Моите съболезнования на близките!! Според мен това е постъпка на ГОРД ЧОВЕК!!!

Аз предлагам да му издигнем паметник на този ГОРД човек и обещавам да издигнем паметници на всички комунисти, които го последват доброволно.

А стига с тия комунисти бе глупак.Истинските комунисти умряха отдавна,сега са ментета.

ДО 888-ТОЙ НЕ Е ГОСПОД, А КОМУНИСТ, А КОМУНИСТА Е ЖЕЛЕЗЕН.КАКТО СЕ КАЗВА:НЕ Е ЧОВЕК, А ЖЕЛЯЗО.АМИН, НА ПОП ДОЧОВИЯ КОМИН.

Всеки, който се самоубива, не убива тялото си, а душата. Което означава, че завинаги изчезва. Справка: УРАНТИЯ -най-великата книга за всички времена.

Да бе, умира! Душата никога не престава да съществува...

"НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-МАЛКО.ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

То не се знае, там ред няма! Човекът се е самоубил, ти на Господ го направи.

Главният прокурор да привика станишеф и да го разпита за случая.

Бог да го прости...хора не бъркайте политиката със здравето..просто човека е постъпил така както е сметнал за правилно...вместо да бъде в тежест на децата си..поклон ... смел човек !!!

Не приемам самоубийството, като разрешаване на проблем при млади, здрави хора, които оставят семействата си в мизерия, като могат да живеят и да им помагат. Тук обаче случаят не е такъв, човека е бил неизлечимо болен и абсолютно оправдавам постъпката му. И да, самоубийството е грях, но той може да не е бил вярващ, а и да е бил греха си е негов и никой няма право да го съди. Лека му пръст.

Върви се лекувай момче и то бързо! Социопатите са много опасни, дано не живееш в моя квартал.

ДЕТО НАМЕСВАТЕ ПОЛИТИКАТА ТУК ХОРА ЛИ СТЕ И ИМАТЕ ЛИ МОЗЪК?НЕНОРМАЛНИЦИ КОЛКОТО ЩЕШ!КАК НЕ ВИ Е СРАМ,БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА.

То това не са хора. Това са герберасти.

човека не е бил политик. просто или той управлява съдбата си или никой. какво сме криви че е нямал доверие на ВАС? не го знаеме човека, и Мая не знаеме и Кюстендил не знаеме..проз матриал. други такива в България нема. и не сме ги виждали. и не сме плащали.

И все-пак - Дано Душата-му намери Покой ! Съболезнования на семейството и близките ! ----- Надявам се че всички Разбрахме Посланието. Включая от Земята На Иисуса.

времето изчезва като понятие когато умираш. няма бърза смърт. не се убивайте. според това какъв човек си бил си в ад или рай вечност. аз бях с една руса с ей такива..очи и щяхме да ходим някъде но ме събудиха. затова обичам и жабетата. не че не трябва да се яде. няма по лична работа от смъртта. внимавайте с вечността. лудите могат да са в рая, лошите - не.

Благодаря Ви ! ...и ако позволите Предлагам : А. да Не умираме засега Б. жабетата да Си ....знаят гьола (И ! - Умната, а не русата ;-)

Съветвам Ви да не си играете с подобни неща. Може-би сте слушали един бивш политик, който разказа за свое изявление: " Само Господ може да ме откаже да пуша!" Съвсем скоро му открили рак на белите дробове, т.е. Господ го е чул. Не бъдете циничен, когато става дума за човешка трагедия. Преди да сме пристрастени към партия, всички сме беззащитни пред великата природа хора.

Студентите със своя плакат са казали всичко много точно. Ще добавя "НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ НАРОДА" !!!

Казаха го на целия парламент.Ти към кого се обръщаш ?

Нещо гузен ми се виждаш...ххаха...към теб се обърнахме другарю комунист ...хахах !!!

пиар срещу герб. пропуски за НС от седмица. пили кафе с Миков. Мая ги настанила.. ББ го върна с декларация светкавично. на стар козел ярета ще му водят..

Мислех да напиша как е възможно безмозъчните от ГЕРБ (предимно платена клика с точно три гънки в черепната кухина) да започнат да политиканстват в подобни моменти. Човека сам е решил как спре жизнения му път, особено като е бил с неизличимо заболяване. Видях надолу в коментарите, че е направена подобна забележка. Герберчета, партията ви е с затихващи функции. Не съм привърженик на никоя политическа сила за да мислите, че правя подобно изказване в полза на някоя партия.

Някой,отдавна чета твоите "безпартийни" приказчици....те са за лека нощ на децата и такива като теб има доста ....освободени от 6-ти отдел...все "безпартийни"!!!!

Има ли шанс, ако кажа, че мразя комунисти да не се изкаже някой, че съм от герб, ми мразя ги и тях (сега ще кажеш, че съм от атака, дпс, костов и тн, не съм). Българинът е изключително политизиран идиот, чак се чудя защо? От вековната ни демокрация с традиции ли, от изключителното богатство, което притежава всеки от нас и се чуди как да го увеличава или де да знам, по вероятно е някакви опърпани клошари да се карат пред блока кой за кой е и да са се научили да цъкат по клавиатура, не вярвам сериозен работещ човек да виси в тук (включвам и себе си и се махам веднага).

После кажете,че не е вярно колко мърсотия има в тая България!Колко болни от рак умират всеки ден?Затъваме в боклуци ,братя българи!Тия в Парламента им дреме на шапката!Тях само колко милиони да измъкнат ги интересува.Само,че на оня свят нищо няма да занесат!

Те че няма да занесат,няма. Но живеят добре тук и сега, а ще оставят и на внуците си..........

Разбира се... Те герберастите са безсмъртни. Щом и в болестите и смъртта започнахме да се делим на партийни принадлежности, работата не върви добре.

Просто Пейчо не върви на добре.Толкоз му е акъла.

Добре бе, гербери, как може във всичко да намесвате политика? Как може една човешка трагедия да е повод да злорадствате, само защото човекът бил кмет от БСП? На всичкото отгоре ясно пише, че е бил неизлечимо болен! Лека му пръст на човека!

Почивай в мир!Голям мъж беше голям си и остана!

Ashes to ashes, dust to dust...

Човекът е бил наясно какво го чака - болки за него, мъки и страдания за близките му. Имах приятел в подобна ситуация и той предпочете да не причинява това и на близките и на себе си. Иска се сила за да го направиш.

Не бива да посяга никой на живота си, САМ. Ако е християнин! Защото Бог знае какво е нужно и колко за всеки, за да придобие Царство Небесно! Но само християните могат да го разберат това! Дано и за неговата душа има покой!

Всеки има право върху собствения си живот. Заклеймяването на базата на религиозна догматика е крайно повърхностно. По тази логика останалите 70% от населението на тази планета, които не са християни трябва да отиват директно в пъкъла.

Стефанова взимайте си безмозъчния господ и си отивайте в лелеяния рай. Ако вашия господ иска някой да живее в страшни мъки само за да умре по-късно, то той е един егоистичен изрод. Това е. Не ми трябва такъв господ на мен. Боят Бог трябва да е толерантен, разбран и с акъла си. От друга страна не ми се вярва при цялата работа, която има да се занимава със всеки един от нас - ако вярваш в това, определено си нарцистичен егоцентрик!

Той е комунист,какъв християнин е...нищо,че запонаха да влизат в църквите както в кафенетата те са си пълни АТЕИСТИ И БЕЗВЕРНИЦИ!!!

Стефанова стига писала глупости

Тъпи атеисти да не се обаждат! Права е Стефанова, самоубийството е непростим грях. Но няма как промитият ти мозък тепърва да поеме християнско възпитание и култура.

Ейй злобни хорица сте бе. Тези партии съвсем са ви размътили мозъците! Има ли значение от каква партия е бил човека? Бил е болен и отчаян явно. Бог да го прости! Стига сте политизирали всяка новина!

да наистина....и в други коментари тук казах оскотя любимата България лека му пръст на този страдалец

Айде стига глупости бе тъпаци такива не разбрахте ли че човека е бил безнадеждно болен? Ако вие се разболеете от рак да ви видя как ще имате смелостта да предприемете самоубийство... най-вероятно ще пукнете в мъки като истински страхливци!!!

Ченгелче,има една поговорка като за теб-ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ,ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ......помисли си какво исках да ти кажа с нея.

Luna0102

Поредният "самоубил" се кмет, екскмет по времето на БСП. От кой район ли ще е следващият? Дира може да направят анкета и да наддаваме.

Г-жо Манолова, вижте какво правят честните комунисти! Покажете съвест и смелост и ще Ви обикнем, колкото и гадна да сте били!

Що за мазохизъм!? Яли и пили за моя сметка, а аз ще ги обичам. Ще ги обичам, като им видя некролозите.

Още един кмет от БСП се самоуби. Откак ги събираха във Враца. СТРАННА РАБОТА