Гърция отрича да има проблеми с Русия заради полетите

Гърция отрече днес да има проблеми с Русия относно евентуална забрана за полети над нейна територия на руски военни самолети с дестинация Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Гърция отрича да има проблеми с Русия заради полетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофилските говеда да мълчат. М*а ви продажна. Има правителство и има суверенитет.

Абе идиот,ква държава,къв сувернитет.Виж си външният министър,бивш служител в американска неправителствена организация.Че тоя кой интерес ще защитава тъпако.Той е отгледан от щатите за да защитава техните интереси,затова са наливани пари в него.На суверенна държава той никога нямаше да е министър на боклука камо ли на външните работи.И идиото запомни.Не може да имаш чужди военни базии да имаш сувернитет.Преди имахме русняците никога не са сипозволили да имат военна база у нас за разлика от щатите които ни имат само за слуги и обслужващ персонал.

Виктор Стефанов - пак глупаво заглавие. Още преди дни коментиращите писахме, че служебното правителство е разрешило полетите. Но вие четете гръцки вестници на опозицията и ги представяте като мнение на правителството. Е,,,?Статии с копи - пейс не се пишат. А само което е реалност. Нищо иначе как ще пишем и ние

гърците се оправдават с американците за решението си а нашите подлоги са си вземали решението ,,самостоятелно,,

Колкото и да ги ненавиждам гърците, прииска ми се като ЕС гражданин да имам гръцко гражданство. Горд бих бил с такива политици. Независимо леви или десни, гръцките политици първо си гледат гръцкият интерес. Както през 1999 не пуснаха турският аскер за Косово а Ваньо го пусна , без да сме член на нато и ЕС. Гърците блестящо навряха България в устата на лъвовете и не казаха нито Да, нито Не на руснаци и американци. Гърция си запази позициите и с двете страни а на България и навиха около лакътя си дългата и коса и настървено я изчукаха отзад ....партньорите.

Как се нарича такава жена? Как се нарича такъв мъж?

Нарича се Бареков.

Тия наще,големи ербапи ще дойдат,но акъла им е малко!!!Горко на народа ни с такива марионетни оправници!!!За това сме последни на континента!!!Срам,срам,МА ГОЛЕМ СРАМ!!!

Айде сега цялото ВМнР да подава оставка! Видя се че и Гърците са разрешили, само подлогите и агентите на САЩ в Бълагрия не са! Незабавно оставка!

Иска ли ти се руски военни самолети да летят над България?

Гърците поне имаха достойнството да си кажат, че САЩ са пожелали забрана. Нашите взели "самостоятелно решение".От цялятя тязи ситуация трупаме само негативи - потупване по рамото от чичо Сам не го броя за позитив.Естествено руснаците си осигуриха полетите до Сирия и без нас.Най-много още някой отрасъл от великата ни икономика да отиде в глуха линия.

Охо..запознат с руската кухня :) Браво..хапвай! Мен лично не ме кефи..но не по политически причини. Па нали и ние не сме много славяни така че кво толкоз? Не сме славяни, види се че не сме и народ, така че кво друго остава?

Едно е сигурно - ако въпроса беше отправен към българите като нация, всички бихме се съгласили да дадем съгласие. За съжаление, нашите управници взеха неправилното решение, защото не за САЩ, а за Русия трябва да се държим. Отказахме им Южен поток, отказваме им въздушнo пространство...Играем опасна игра, от която победителя е ясен! Бойко и приятели да си събират акъла, защото не е нужно целия български народ да страда заради глупостта им. Като си обичат толкова САЩ, ами да отиват там!

Ами, те и без това си отиват. С тази политика, предвиждам последен мандат... Въпросът е: Кой ще дойде след тях? Дали няма да са ДПС?

Какво общо има България и Гърция с полети към Сирия??? Географски нещо не се връзват нещата! Все ще трябва над Турция да минат....защо не минат директно през нея ами трябва над нас да летят!?

Нащи ибрикчии пак изпръщяха като айколат люснат на магестрала през слънчев топъл августовски следобед.

На 31.08 гърците дали разрешение, нашите все още нищо не казали. В началото на септември службите установили, че на самолетите се товари оръжие. Предупредили заинтересованите старани. Българското правителство отказало достъп. Гръцкото хъката-мъката и то отказало. А турците кога са ги отрязали не се сещам, но ще е било отдавна. Руснаците са се отказали да летят оттук. Това е фактът. После кой фил и фоб как ще го интерпретира няма никакво значение.

Те минаха ако не знаеш! Очаквам да си направиш публично сепуко!

Имаш много здраве. Ама много.

Ти май имаш нужда от много много здраве. Бъди здрав!

Ясно е, россия не иска да лети над територията ни, россия иска да създава конфликти и да оплюе българското правителство. Факт е, че всички русофили цял ден плюят правителството. Русофили, защо не отидете да живеете в россия, като толкова много я обичате, ами живеете в България и ежедневно сеете омраза, лъжи и зарази във вреда на България? Ходете да живеете в россия, при капутин, вземете паметника на съветския поробител, альоша, Болен, Сирнищника, Гея, Орешаро, метанчо и тн.

Не отиваме в Русия, защото там животът е жизнь, а тук е лайф.

Ама точно Россия ли създава конфликтите? Нали уж отиват да се бият с ИДИЛ? А Американците искат да им попречат. Защо ли? Кой да ти даде обяснение? А къде ще ходим да живеем, си е наша работа. Може и в Русия, ама там няма да са жена ти и сестра ти, да ни обслужват... Ще си помислим, засега ще останем тук.

Русия си отива във военната база да я зареди с оръжие и пушечно месо. А с кого ще се бият не е много ясно. В Украйна, например, се бият с православните украинци. Ти съгласен ли си православни да убиват православни на война?

Ма що така бе миме? Какъв е проблемът? Хахаха как се гъбаркат руснаците с наште мили външни и вътрешни политици...

България - член на НАТО и ЕС. Спазва техните изисквания. Не разрешава на наша територия да се строи Южен поток, не разрешава прелитане на руски самолети , защото евенуално носят оръжие. /Не е установено дали носят оръжие/. Гърция - също е член на НАТО и ЕС. Спазва също техните изисквания. Но, разрешава на нейна територия да се строи Южен /Турски/ поток, разрешава прелитане на руски самолети! Явно нещо съм прост, нали не съм учил за пожарникар.... Може ли някой да ми го обясни?

в момент на емоциална нестабилност избра анархо-комуняги. Отрезвяването беше незабавно, това са само затихващи последствия. Ципрата и Пупу - единия дребен мошеник, другия едър..

Е,как да имат проблеми-нали Ципурата ,близа толкова време,задника на Путя?!

Поне не ближе черни банани кат теб

гърците така, гърците онака - мазна паплач, ама друго ревяхте доскоро срещу тях - сега велики били, щот са с "братска" руся. нещастни отрепки сте - като гърците и като путлер

Отрепка си ти,-балканоовен!

поп Кръстю

За пореден път гърците доказват, че са хитри и имат политици които могат да се измъкват от трудни ситуации, не като нашите помиари които само чакат подсвирване от господаря си, който за съжаление не е българския народ!!!!

Направо са се откинали от хитрост.

В грешка си. Те не са толкова хитри колкото ние сме тъпи :) Просто ги правиме да изглеждат по добре.

бати резила. Направо да ни закриват държавата и тва е! Нема смисъл да се мъчиме. Да се дадем на Гърция..белким религията и яденето ни приличат та по малко да ни боли...

Гърците навряха правителството на България на кучето в аналното отверстие! Митов,Ненчев,Баци и Чехльо, чеп за зеле не става от вас.ОСТАВКА! Срам и позор за съюзниците на ИД!

Е, гръцките дипломати изчакаха наще "дипломати" клинки да оберат негатива. Защо да се карат с Русия след като има банкянски тикви дет безплатно ше скокнат в лайната?