Кошмарен полет: Самолет на “Еър Индия”, летящ за САЩ, кацна аварийно в Сибир

Публикувано видео показва, как пътниците спят на земята в селско руско училище

Обратно в новината

Коментари - Кошмарен полет: Самолет на “Еър Индия”, летящ за САЩ, кацна аварийно в Сибир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно авиокомпанията им е уредила да изкарат някой друг китап от училището. Може да е бил и в цената на полета ;) Където те настанят от авиокомпанията - там спиш. В случая е нямало връзка с тях и са вкарали изненадващите гости в голяма сграда, докато се установи случая. Пък който е бил изморен си е дремнал където свари.

добре че настоящите пътнич. стоместни фърчиплани са фабр. предвидени успешно да летят и само с един работещ турбин. двигател, но отчасти и щот спряха скоростния (в секунда 555 метра) въздуш. Конкорд: волю-неволю ще е нужно поне едно междинно кацане, за доливане керосин-авиобензин в крилноразположен. резервоари, нейде по близо 12370 километров. надтихоокеански полет, живи и здрави

Не ми е жал за тия мангали. Тук в ЮАР като взеха черните властта индийците, които са тук от много години и са много, направиха такива мафии и завзеха например цялата държавна администрация. Сега каквото и да ти трябва като документ от държавата минаваш през тях само с подкупи и изнудване. Абсолютни боклуци.

Бах тоя късмет....кацане в Магадане. При "дървосекачите".

Винаги проверявам маршрутът на полета. Ако минава над кацапия го сменям!

Руско гостоприемство към хора, които са в беда....

Kak ti e problema?Triabva ti Hilto?

авариралата империя всички орки на нейна територия са в беда.ха.ха ха

Мръсни руснаци....

Как ще кацнат, няма ли самкции

За Индия - не. Пък и да има санкции, при авария всеки е длъжен да приеме борда.

Ако от нашите " индиици" бяха кацнали там , то бързо щяха да се снабдят с ядене, а можеше и по някоя булка да си вземат. ..

Има 1 популярно тв предаване по Docu Box за едно с-во ЧИИЙЦИ които пътеществат по СВЕТА .Мъжа работи за Чилийските авиолинии и редовно лети от Сантияго ЧИЛИ за ТАЙЛАНД през Ванкуваър КАНАДА а НЕ директно през атолите на Тихия океан Ако погледнете от САБТИЯГО до БАНКОК на глобуса е МНОГО по КРАТКО отколкото маршрута Сантиаго-ВАНКУВЪР-БАНКОК

От Чили до Азия има само 1 остров по средата на океана - Великденският. По същият начин полетите от С. Америка за Европа са през Канада, Гренландия, Исландия и после където е дестинацията.

По-добре да спят на земята в селско руско училище от колкото 2 метра под ...

Като разберат къде е тоалетната, спането на пода ще им се стори като приказка.

Na miastoto kadeto i v India.Ne v rekata Gang

По принцип са свикнали да спят по земята, даже е плюс, че има и покрив

216 индийски шпиони, направо да ги вкарват в концлагера наблизо. Още Висоцки пееше - "Мой друг уехал в Магадане . . .".

Не може на рузки ьае ,, уехал в МагаданЕ,, сещШ ли се оти?

Хахахахах. Отдавна не се бях смял толкова, колкото с тази новина! По-късно ще си я прочета пак!

Показаха ти среден пръст ли?

А на летището в София чакат по 15 часа и не само не спят, ами нищо не им казват и по един сандвич им се свиди.

Ако ви се струва, че на летището в София с вас се държат враждебно, това е тяхно професионално задължение. Оригиналното име на летището е "Враждебна".

Е па те така си спят братушките, по земята.

Imash na predvid Indicite

Не е ли компанията тази, която трябва да осигурява хотели или ако няма такива, възможните места при извънредни случаи? Осигурени им са сносни дюшеци, одеяла, вижда се и храна и напитки и се разхождат по ризи, т. е. топло е. Добре, че наблизо е бил Магадан, щото можеше и да не стигнат Сан Франциско.

Нерде Ямбол,нерде Стамбул,както се казве.Къде е Индия,къде е Сибир и въобще къде са щатите.На пилота чакрите нещо не са издържали.

Съвсем наред са си чакрите му на пилота. Понеже Земята е кръгла, най-прекия маршрут от Индия до САЩ е през Сибир. То и за това американските самолетни компании реват, че индийските и някои други компании спестяват поне по един час път летейки над сибир, а те трябва да заобикалят Русия.

_stankow

Самолетите летят по т.нар. "ортодрома" - най-кратката линия между две точки на сфера (Земята). И тази линия от Делхи минава над Непал, Хималаите, Тибет, Китай, Монголия, Русия, Магадан, Аляска, Канада и Сан-Франциско. Вижте на Google-Earth. Индийците не наложиха санкции на Русия и затова могат да летят над нея. Западняшките авиокомпании от Европа, Великобритания, САЩ - не могат. Заобикалят отдалече, през Дубай, през Средния Изток и откъдето намерят ... Губят милиарди, ама така им се пада.

искал си в сащ, а си се озовал в сибир, това е все едно си гласувал за радев.

за киро и пеевски

Впрочем, направих справка, Магадан е с население 100 хиляди души. Голямо село ще да е, с тези "селски училища" и международно летище... Дирници бездарни!

Требе да се плюне по Русия, таков е политическио момент. И човеко от САЩ си го каза - сакън да нема дезинформация, Русия е лошата.

За проблема с картите, да се сърдят на американците, че спряха банковите транзакции с Русия. Да отбележа, че за Русия Магадан е като Малко Търново за България. Сега да си представим къде ще настаните 220 човека в Малко Търново, от сл. за вечерта? Трябва да им осигурите топла храна, матраци, одеяла, вероятно и топли дрехи. И още нещо - това училище в Магадан изглежда в пъти по-добре от елитни столични гимназии. Така че първо да погледнем себе си, преди да плюем по другите.

Кадри, споделени в социалните медии от журналиста на Economic Times Тарум Шукла, показват множество пътници, които спят на пода на училище в Магадан. Да се благодарят че бащицата Путин все още не ги е изпратил да воюват в Украйна.

Си толкова за Путя що не отидеш да воюваш бе едноклетъчно

За средностатистическия руснак този салон е като хотел 5 звезди.. все пак има тоалетна и топла вода..над 50% от руснаците в азия са на външни тоалетни. Факт!

а ти понеже и това немаш и сереш на комшиите по ливадите понеже си гордия европейско дебейски трол комунист цървулан

Трол, има си официални статистики, запознай се.

И за това всички световни курорти са пълни с руснаци. Факт!!!

Ако за руснака е така, за българина ще е като друга планета.

Бахти ВАЖНАТА новина!!!! ДИРа за информация по света много компании имат случаи на diverting ( превод отклонение) поради технически причини. НЕ ВИЖДАМ КАКВО ТОЧНО ВАЖНО ИМА В ТОВА ЧЕ НА "AIR INDIA" САМОЛЕТ Е КАЦНАЛ ПРИНУДИТЕЛНО ПО МАРШРУТА СИ!!!! ИЛИ ТЪРСИМ еФтини СЕНЗАЦИИ ЗА ДА ИМА ЧЕТЕНЕ.... УДАРИХТЕ ПИК У ЗЕМЯТА...ТЕМЕРУТИ

Абе не се вижда да е мизерия ... все пак е е инзвънредно кацане, имат си хората покрив,легло, вода и храна ... не са на улицата или в халета ...

Сега магаданците, като видят самолет, който директно ще ги изкара от кочината, като нищо ще се опитат да се качат нелегално..

Немогат да се оправят от Индия до САЩ да стигнат ... До Луната ходили даже.

магадан, този център на туризма, разполага с много добри хотели, 7 звезди и калорифер във физкултурния салон.

като вас дебейските просяци със росенец

Къде са спали....? А можеха да спят вече ...ВЕЧЕН СЪН! ....Нали? Амин!

за малоумници ли ни имат всички? къде Индия къде Калифорния - и къде Магадан? директно се лети през Тихия океан а не през Северния полюс

земята е плоска и с формата на стотинка

Не те имат, ти СИ малоумен. 1во самолетите избягват максимално да летят над вода и 2ро, понеже обиколката на кълбото на север се стеснява, а и все пак е кълбо, а не плоска карта, както мозъка ти зъзпршема замята...абе с 2 деми, от там е по-пряко!

Къде са спали. Да се радват че са живи и здрави с че с проблем в двигателя над Северния Ледовит... По-добре в Магадан, отколкото в дупка под леда...

А де!...? Ама като не им е влязло дълбоко...?!

"Ташак до ташака" , мила моя майньо ле! ..Ба , вие за дебили ли ни имате?!

Малкий пич - цар си на "късата фраза". Всичко разбрахме.

Да опънат по един път индийките и по живо по здраво

Че то "един път" работа ли е? ..Маани!

недуразумение боинг 777 нема ли да го забранят със закон като вредно за нормалните хора по света,или требва загиналите да стигнат изгорелите кравари във виетнам

Бойнг..ви отвежда до всяка точка на този и онзи свят. Гаранция за второто.

Истината не се харесва на копейките, а именно - средният индийски циганин живее по-добре от орките.. Закривай тая сибирска кочина!

Добър си уееее. Тегли още една бърза !

Къде са спали....? ..А Ти що дириш там путката си лелина, бе?

Do inatut Тъп, по-тъп, inatut. Че си тъп, тъп си Че си малоумен, малоумен си. Че си необразован и не знаеш, да си. Защо обаче трябва да го показваш пред хората и то повтарящо се многократно?

кацнал принудително в сащ хората щяха да не спят а да бъдат нарочени за терористи

руските цигани и индийските им братушки- вечна дружба.. Индийците може да заселят Сибир не само китайците.ха.ха

Тръгнал за Сан Франциско, оказал се в Магадан :-). Майта на страна...аз в Магадан не съм бил, но бех в Сан Франциско. Никъде не съм виждал толкова много бездомни колкото там! Има и много богати разбира се, но броят на бездомните по улиците просто ме шокира!!!

ето нещо по темата : https://www.youtube.com/watch?v=qVsxOMUzeJk за тези , които си мислят че в щатите е рая на земята .прочетете и коментарите - повечето са на хора живяли там .

интересното, е че повечето са нормални хора изпаднали в безпаричие. не са като дрогите от филаделфия. сравнително чисто е и не е @пикан@

Пълен с Американски Цигани Пардон Американски граждани от Индийски произход

Оф... Трябва да има спа център за всякакви прелитащи мангали напред-назад, така ли!?!