Самолет на ”Ер Алжери” със 116 души се разби в Мали

Самолет със 116 души на "Ер Алжери" (Air Algerie) от Уагадугу в Буркина Фасо към Алжир изчезна от радарите, а часове по-късно бе открит разбит в Мали.

Обратно в новината

Коментари - Самолет на ”Ер Алжери” със 116 души се разби в Мали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..2014 г. е черна за гражданската авиация. Два Боинг 777 на Малайзия потрошени с над 500 души загинали и още сума ти няколко по-малки инцидента. Трагедия! А е имало години без почти никакви инциденти,като експертите обясняваха този факт с повишената сигурност на световния авиотрафик. Човек не трябва да си заминава по такъв трагичен начин,Бог да ги прости!

Ами преди да се разбие кой го е застрелял. На борда 51 французина,поне 50 от тях сигурно са военни и съветници от бившите френски и сега размирни колонии. Да не са го ударили англоамериканците белким засега Оланд отказва строги санкции с/у Русия или някой туарег го е смъкнал с копие.

мд-80 е много далече от боинг,трябваше да забранят мд -80 ,8з с закон ,много калпавава машина ,а и като знам как се подържат в африка ,

Сигурно пак Путин е виновен?!!

Luna0102

Горките хора, от най-сигурният транспорт. самолетите за седмица станаха по-опасни от колите.

След всичко, което изчетох за малайзийския Боинг 777 установих, че измислянето на различни конспиративни теории, коя от коя по абсурдни и малоумни, граничещи с идиотизъм, е националният спорт на българите.До такава степен са оглупели , че колкото едно събитие е трагично, толкова по необикновено е неговото тълкуване.Не2гативизма и лошотията е основната храна на всеки изявен конспиратор.Срам и позор за човешкия род!

Появи се инфирмация, че в самолета е била дъщерята на Раул Кастро. После нямай съмнения какво е това - "обикновена" авария или подготвена авария. А ако е второто, нямай съмнение кой го е устроил това ...

Санкции, а ????? Сега ще видите кон боб яде ли, усмихна се Путин под мустак!

Тука едни вредни елементи почнаха да подозират дали едни роднини от Кения не са свалили самолета за отмъщение?!

ЧУК

То как да не политизираш,като се знаят фактите!Световната криза забъркана от демолишъните зад океана предизвика хаос и ужас сред 7-те милиарда земна популация!Сред регионалните конфликти забъркани от демолишаните пък загинаха милиони за десетина години!И най-накрая борбата за икономии на авиокомпаниите -ненаврем извършени прегледи,неподмяна на части,къси курсове над места на военни действия!Мазнюхите от сащ на правителствено равнище изпепелиха надеждите на хората за икономически прогрес и просперитет на нациите.Само убийства,икономически кризи и политически натиск над по слабите в акъла европейски политици -да слушкат америка,иначе няма да папат!

почва да ми се струва, че това всичкото е нелоялна конкуренция...

Правилно казано! Всичко това е подозрително да се случва без "помощ". А кой има интерес от хаос в Света? Печатарите на доларите!

Повечето коментари по трагедията, незнайно защо са политизирани. Защо една трагедия трябва да бъде повод за празни приказки? Толкова глупости се изсипват, че направо е невероятно. Толкова ли сме изкукали?

Не не сме! Но гаврата, която си направиха американците и европейците, с нас по повод катастрофата на Боинга в Украйна и ни накараха да вярваме в неща, които не могат да докажат, се отразяват на състоянието ни днес. Ако всичко бяха казали и показали, както е било, още повече, че имат достатъчно фактологичен материал, нямаше да е така сега ... А публикуването на разговора на пилота на Боинга и диспечерите е елементарно ... Но! Но използваха трагедията за свои политически цели, което изключително я обезцени ... Жалко ...

Не не са политизирани - да кажеш, че за това е виновен Путин е точно като да го кажеш и за самолета, който падна в Украйна. Хора, които си позволяват да сочат виновни преди да са имали дори теоретично да разгледат доказателствата политизират нещата, а не тия (като мен), които през цялото време сочат с пръст иронията. Западът предава себе си държейки се като детска градина тичаща и повтаряща каквото каже булито на групата. Това не е нито демокрация, нито уважение към жертвите, а освинване на самия смисъл, който влагаме в делата си и държавите си. Русия и да е виновна, това не бива да се сочи въз основа на предубеждения и предпочитания, а боя се, че няма да ми е грешно предположението, че и ти страдаш от такива (извинявай за предположението). Време е да се поучим от руснаците, вместо да ги изритваме от Запада - техните форуми са далеч по-разумни и аналитични за разлика от нашите, пък и повечето западни. Тия хора проявяват по-малко предразсъдъци към другите и ние трябва да се поучим, а не да изтъкваме омразата като някаква добродетел. Така че какво политизиране? Кой политизира - тоя който се смее на тъпотията ли?

винаги са на три катастрофите : мн 17 вчера в тайван и днес еър алджери

Нещо напоследък,няма ден да не е катастрофирал самолет?!

над 10 кореспондента на чуждестранни медии са били отвлечени от сепаратисти в ДНР след свалянето на самолета

Лъжете като дърт циганин!

не, лъже като украинец пред свален боинг ;)))

Пак ли Путин? Да се поспре малко.

Явно му е хоби на човека да стреля по гарги. Щото то на толкоз високо не мойш го позна самолет ли е гарга ли е.

Чудя се да ти лайкна ли поста или не ?! Много ти е черен хумора, но на място!

Путин го е свалил ! Размахвал си е БУК-а наоколо. Имаме сателитни снимки.

Заглавието на статията е под всякаква критика! От кога стойността на човешкия живот се обвързва с националност?! Останалите жертви на катастрофата, които не са французи, по-малко хора ли са?! Жлако за всички загинали!

Путин ли го е свалил?или Американците?Кой?

От сега заявявам анонимно от името на ЦРУ, че има съмнения, че eдин бил писал в социалните мрежи и след това си е изтрил поста, че кучето на бившата му свекърва е било на борда и заради това му се е искало да го отрови, ама без да иска пуснал ракета - Боабаб. Иначе искрените ми съболезнования на жертвите и техните близки, това са ужасни новини независимо дали са обвързвани с политика или не.

След масовите протести във Франция по повод Газа, и сбиванията между полиция и протестиращи и това е възможен вариянт-)

Ах , ти хитър Владимире!!! Значи това е истинската ти цел! А как хитро ни отвлече вниманието със оня самолет в украйна! Но ние сме умни и не можеш да ни заблудиш! Та ние сме завършили в Хуест поинт!

Към Дир.бг, уважаеми, цялото нещастие на планетата ли мислите да ни стоварите? предполагам има и трагедии които сте ни спестили :)

ПИПО

Естествено виновен е Путин. Незабавни санкции срещу Русия.

само 2/3, хубаво е да се накажат и берберите, щото са сепаратистите в Сахара

Я сакам да питам кога че падат малко американски самолети? За разнообразие , не за друго.

Те не падат, тях американците сами си ги свалят-)

Те две кули си разбиха, та някакви си самолети ли няма.

Явно за теб човешкият живот няма никаква стойност! КЕЛЕШ!!!

Вие за един самолет в Украйна сте се замислили от какво е паднал-я вижте колко падат навсякъде наоколо,всеки ден. Вижте също така колко е по-драматично и интересно това,отколкото бомбардировките в Газа,например. "Случайности случайно не случаются."

Няма начин това да не е дело на Путин , за да си върне на френците, че му правят сечено и не искат да му доставят поръчаните самолетоносачи. Сигур е пратил секретна мисия с ракети "Бук" в джунглите на Мали без дори и ЦРУ да узнае, щот си мълчи. Н-о-о-о-ЦРУ ще си каже тежката дума след като прегледат записите от техните спътници.Тогава ще излезе и наяве че малайзиския самолет беше свален от проруските бойци по заповед на Путин за да отвлече вниманието на обществото от следващата акция в Мали. Ам чи тъй де! Няма лабово, не се бойте..

Какви спътници ще прегледат какво пише във фейсбук

Излагате се, автори и редактори на статията. "Самолет с 80 френски граждани се разби в Мали" !? А останалите 26 човека нефренски граждани по-маловажни ли са, та не ги споменахте в заглавието?!

Авторите очевидно не са наясно с информацията- мъчат се да манипулират хората.

Самолетът се води все още изчезнал. Dir-а, защо пишете, че се е разбил ?

И снимката, която сте сложили не е на въпросния самолет.

това е така . но виж цветовете и дизаина на самолрта . много странно .

Хайде малко конспирация: Чий граждани са повечето от загиналите? На Франция. Скоро Франция да е отказвала нещо на някого? Да! На кого и за какво? На кого- сетете се сами, а защо- за едни корабчета. Следователно, може да се мисли за "наказателна операция"

Да,точно така- предадоха първия заедно с чертежите на двата и за неспазване сроковете на втория злия кагебист в Кремъл реши да свали /вероятно с букова или друга сопа/ самолет над Магреб. Веднага да бомбардираме цяла Русия. Къде е копчето? Западняците поне са толкова "умни" поради ограничен генофонд. Ти,ако си българин и не си рожба на първи братовчеди, с какъв акъл пишеш тия работи?

Остана да се окаже, че и малайзийския самолет е паднал по технически причини, и "купона" ще е пълен.

Преди години Боинг 777 на Малейша Аир след проблеми с БОРДОВИЯ КОМПЮТЪР замалко щеше да падне от високо, а още не се знае предпоследния поради какви причини се разтопи в небитието-)

Тези боинги взеха да капят като есенни листа.

ХАРП

MD не е боинг

мд-80 е много далече от боинг,

по един на ден. График......

Очаквам изказване на Обонго за отношението на Мали към труповете на франсетата!Да видим и загриженост за състоянието на труповете,за хладилни вагони и черните кутии!

Точно тук трябва да вземе отношение че са му събратя в Африка!Но там няма петрол и полезни богатсва а в Украйна има!

Ахаа! Втори самолет за 2 дена! Някой виждал ли е Путин по време на катастрофите?

Ами как да го видиш? Той Тайпе - Могадишу, Могадишу - Тайпе, не се спира.

Някак неестествено често взеха да падат тези самолети. Може ли да се прави опит да се отклонява вниманието от Украинският проблем?

ами явно твоето внимание, много лесно се отклонява, или пък си свикнал както по тоталитарно време да има 1-2 новини на ден ? Новините (хубави или лоши) са разностранни и многобройни, и това е нормално в съвременния свят !

Е двадесет и пет години все ще отвикна от това да слушам по една две новини на ден.

Разполагаме с убедителни доказателства, че самолетът е свален от проруските терористи с ракета, доставена лично от Путин. Вервайте ми, доказателствата не ви трябва да ги виждате.

Ми те са ами! Още като прочетох новината, ми стана ясно.

Срам ме е, че имам поданици, които са писали минус на моето слънце Кери.

Холандци, французи, испанци....кои ли ще са следващите?

КАМЕРЪН ЗАКЪСНЯ С ИНВЕСТИЦИИТЕ - НЕВИДИМИЯТ ВРАГ Е НАВСЯКЪДЕ....:))))СТРЕЛЯ И ОТВЛИЧА МИСТЕРИЗНО ВРАЖЕСКИ САМОЛЕТИ НА НАЛОЖИЛИ САНКЦИИ СТРАНИ...РЕД А НАНЯКОЙ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ ПЪЛЕН С ТОРБИ С ЛАЙНА

дано падне върху тебе дано

А ти да изядеш съдържанието на торбите , духач сдухан.

Франсета ли било имало на борда? Пък аз се уплаших да не е загинал някай човек.

ТОВА ВЕЧЕ Е РАБОТА НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ ОТ АТАКА.НЕ ХОДЯТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗНАЧИ СА ГО УДАРИЛИ НА ПЛАЖОВЕ И РУСКИ ЗРК-БУК

дя-до

Ей, прост народ са това журналята. Най-важното в случая е, че има 80 френски граждани, та е изведено в заглавие. Другите нямат значение. Ако бяха само африканци, нямаше и да се чуе за катастрофата. Боклуци!

ако имаше и нашенци - и те щяха да бъдат в списъка при "чернилките" !

Изглежда почна кампания под мотото " Не поглеждайте към Украйна, ами гледайте как самолетите падат и на други места"...

стана. В Нигер няма ни релси, ни хладилни вагони.

За фашагите в украйна нещата са ясни.Така обучават майдановци на система бук.Пускат два мига ,а тия от долу се опитват да ги свалят.

този също проруските сапаратисти са го свалили. Какво казва Бараката? ... Раша е виновна, нали. Да й наложим санкции.

и не разбрах, в Нигер или в Мали е катастрофата? щото това са две съседни, но различни страни.

Мишева, последно? .... разбил се в Нигер, а намерен в Мали. Как стават тези неща? Мистерии! Стреляли украинците със СУ-251 но го свалили руснаците с Бук?!

Нали знаеш кой си приказва сам?

А, бе нема значение, то глобуса за нищо го нямат вече. Нигер, Мали, Малдивите, Мароко, Мексико, Мауи...

Да не са пътували от сорос или отворено общество .Може да са ги ползвали да докажат че путин е виновен.

ще ги идентифицират по-бързо, защото като са излетели от Уагадугу, пилотът им е казал - всички да откъднат първата страница от паспорта, да я свият на фунийка и да си я наврът отзад, за да не стане мазало като в Украйна - десет дена не могат да разберат кой кой е..........

Отиди се прегледай! Но съм сигурен, че никой не може да ти помогне, тъй като тъпотията и простотията са нелечими...

извади си навитата страница и я върни на мястото й

Днес хохлите открито признаха, че Русия няма нищо общо със сваления Боинг...Мъкааааааа Но явно Украйна има, затова краварите си мълчат като посрани задници Мъкаааааааааа

Китайската рулетка е като руската, но с автоматичен пистолет.