Агенция ще следи за безопасността на храните

Депутатите приеха на второ четене закон, с който се създава Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) към земеделския министър чрез преобразуване на Националната ветеринаромедицинска служба.

Обратно в новината

Коментари - Агенция ще следи за безопасността на храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фирмите, влагали соя, не бяха санкционирани! Защото била малко количество и не било умишлено. Ами да, тя соята самичка е скочила в колбасите! Днес и сега се знае, че ядем фуражна пшеница, но в някое близко бъдеще, ще се оправят нещата!... И така минаха вече 20 години!... За безопасността - добре! Ами за цените кой ще следи, или те ще са произволни?! В Германия 1 кг. свинско струва 3 евро. У нас толкова евтино месо няма. Значи не е на пазарен принцип, щом на платежоспособния германец му искат 3 евро, значи на неплатежоспособния българин трябва да му искат 2, но вместо това е принуден да дава поне 4! Затова питам - кой ще следи цените?! И кой ще следи тези, които ги следят?! Още едно тихо пристанище за близки до властта! Ще лентяйствуват и ще си получават заслужената" лепта! Стига сте бълвали чиновници, защото за нищонеправенето им и заплатите им ние работим и ни съдирате кожите от данъци и такси! Преоблякъл се Илия, огледал се - пак в тия! Контролът - в ръцете на тези, които с бездействие и корупция ни докараха дотук! ЗАКОН НА ПАРКИНСОН: броят на чиновниците НЕ ЗАВИСИ ОТ КОЛИЧЕСТВОТО НА РАБОТАТА и ВСЕКИ ЧИНОВНИК СЪЗДАВА РАБОТА ЗА ДРУГИЯ СРЕЩУ НЕГО! Ама тези нашите избранници/чки докога ще ни опоскват парите данъкoплатски за нищо, че и все ще гледат да се приумножат?! (и парите, дето ни лапат... а и самите лапачи!) Да ги пратим в Бюрата за безработни! Сега и веднага! Наядохме се вече на продукти Стара планина", сега иде ред за контрол на другите продукти! Стига вече сте ни хвръляли прах в очите и да се правите, че нещо става в тази държава!

Директора на Агенцията - стария директор на НВМС,заместниците му,старите директори на отделните браншове които съставят агенцията ,по региони същата история-Като правите нови неща защо тези не ги изметохте с метлата че да ви повярваме че правите нещо,а то какво -пременил се Илия,обърнал се ,пак с тия...

Да си дойдем на думата. "За различните дейности, които ще изпълнява БАБХ, ще се събират различни такси". Пак събиране на пари.

трябва да се упражнява контрол! Успех на новата-стара агенция!

Още едно тихо пристанище за близки до властта.Ще лентяйстват и ще си получават "заслужената"лепта.

Интересно, онзи кромид лук който баба му яде, агентиен ли беше?

Миро съвсем се побърка вече - ех тази Калинка ...

А стига сте бълвали чиновници, защото за нищонеправенето им и заплатите им ние работим и ни съдирате кожите от данъци и такси.

Взе ми думата от устата;о)) Докато четях радостната вест - че отново за Н-ти път сме удостоени с още една чиновническа структура да ни "обгрижва", не знам защо първата ми мисъл беше , че няма начин от 2012 да не ни измислят нов данък - "храна", такъв нямаме още.

Тоя дали е опитал фуражната пшеница та говори така.

Мирославе, ама тези от агенцията да не са с фалшиви дипломи като Калинката.

А кой ще следи агенцията? И кой ще следи този който следи агенцията? И както сме я подкарали, кой ще копае земята и кой ще дои кравите че да има храна която да следят?

Май краят на Мазен Мирко се вижда...точно направи агенцията и ще го гътнат кат номера с ирлнаското месце....та ще гледаме скоро сеир

Преоблякъл се Илия, огледал се пак в тия. Контрола- в ръцете на тия,които с бездействие и корупция ни докараха дотук!

Ама ти избирал ли си ги тия бе? А на въпроса до кога: Докато ги избирате. ЗАКОН НА ПАРКИНСОН: броя на чиновниците НЕ ЗАВИСИ ОТ КОЛИЧЕСТВОТО НА РАБОТАТА и ВСЕКИ ЧИНОВНИК СЪЗДАВА РАБОТА ЗА ДРУГИЯ СРЕЩУ НЕГО.

Ерго (ако посланието Ви е правилно разбрано) -- Към Бюрата за Безработни ?! (Сега и ведага ! )

героя на деня е министъра,эапочва нещо уж да прави непрекъснато е по медиите а накрая я калинка я соя и гмо а сега чак и агенция ама парите ги няма

Айде още едни се наредиха на хранилката...

Ама тез `наште` избранници/чки докога аджеба ще ни опоскват парите данъкoплатски за нищо, че и все ще гледат да се приумножат ?!(и парите, дето ни лапат .. а и самите лапачи) Ха да ги пратим в Бюрата за Безработни ?! (Сега и ведага ! )

Наядохме се вече на продукти "Стара планина", сега иде ред за контрол на другите продукти! Хайде стига вече сте ни хвръляли прах в очите и да се правите, че нещо става в тази държава!

Фирмите влагали соя не бяха санкционирани! Защото била малко количество не било умишлено. Ами да, тя соята самичка е скочила в колбасите. Ако убия някого малко ще ме съдят ли? А какво е да го убия много? Или оная дето била малко бременна...

Аха. Днес и сега се знае, че ядем фуражна пшеница, но в някое близко бъдеще, ще се оправят нещата. :-)))) И така вече 20 години минаха.