17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поради намаления интерес към ,, войната" в Украйна, решиха да върнат ,,интереса" към американската световно известна продукция ,,ковид". Но и към нея интереса е твърде слаб, затова ще ни я представят в съкратен вариант.

До 19 август, това пак е много! Ковид-фашисти , наред ли сте с главата? Какво лъжете, че сте намалили , нищо те сте намалили! Лъжи , лъжи , лъжи и лъжи! Няма как , Това е животът! " Животът е една борба, а борбата е безмилостно жестока" - Никола Вапцаров , Това е животът , борба да оцелееш , да се биеш срещу фашисти, и борба за хляба! Да живее, България!

Де да имаше някакъв начин да се намалят заразените...

Колко интересно, съкратиха го в София и веднага след 2 дена и във Варна и то хоп изненада, пак до същата дата, поне от кумова срама до 20 август да бяхте го направили, какъв е този вирус, който точно едновременно атакува във всички градове , че и държави, напомням че в Русия от 18 юли бяха въведени същите мерки, както и в България, със същите основания на същата дата както и в България - 18 юли, а къде е русия , къде е българия, на хиляди километри оттук !

Г-жо ха ха, Ще имаш да вземаш, обаче Варна и София не са всички градове.

Спазва ли се тази идиотщина с маските във Варна? Нека някой варненец да внесе повече инфо по темата ...

Ами общо взето спазваме, глупаво решение взето от прости хора посред лято, но ако не се спазват правилата ще дойде ред на анархията. И сега разбирайки, че човешката глупост е безгранична намалиха срока както в София. Идиотите обаче продължават да се пенят по тв и да плашат хората

Колега зависи къде, днес в Кауфланда имаше яко пингвини с маски, гледат злобно, тук там някой без. Нашето семейство не носим, хубавото е че не се прави никъде забележка и като цяло хората разбират измамата. А това решение е ясно - видяха ще Възраждане взима дивиденти и сега дадоха заден. Естествено че всички ще гласуваме за тях, другите вече ги видяхме че за нищо не стават.

3евзек

Ало, Дам, троле наш Въраждански, Информацията ти вече е стара. От тази седмица на хората им е ясно, че от Възраждане ги смятате за пингвини, които гледат злобно. Ако не проведете избори до две седмици, ще си загубите 2/3 от избирателите. Тогава ще свалят маските, но лошите думи няма да ги забравят.

Идват избори. Никой няма да им се върже обаче