Съдия нареди на порнозвезда да плати на Тръмп $290 000 адвокатски хонорари

Президентът отхвърли твърденията, че двамата са имали сексуална връзка и че тя е била заплашвана и заяви, че не се плаши от импийчмънт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А каква какa беше Stormy Daniels. Само като си спомня и uTorrentа сам се свключва. За нейно съжаление и тя стигна до извода, до който е стигнала всяка шантонерка, била тя порнозвезда, плеймейтка, фотомодел или обикновенна манекенка. А именно - когато красотата си отиде, а следващата генерация излезе на сцената, заедно с мъжките погледи и приходите се насочват в друга посока. И от този момент мацката осъзнава, че досега никога не е мислела за бъдещето, увлечена от партита, яхти, луксозни подаръци и неприлични предложения. А бъдещето започва днес и тя не може да бъде нищо друго освен "себе си", но това вече никой не го интересува. И се започва шаш и паника, и борба за оцеляване. И всяка идея е добра. И всяко действие е оправдано. Е, да, ама не. Този път е ударила на камък. И след като е изкарала няколко сцени "behind the scenes" с Доналд Тръмп и е прибрала едни пари, сега иска още. Защото когато е прибрала 100 000 $ Тръмпи е бил поредния богат коцкар, но сега е президентът на Щатите, а това струва повече - интервюта, може би книга, дори филм. The sky is the limit. Поне вече знаем защо навремето прекрати кариерата си. Бая клипчета на Brazzers трябва да направиш за 100 000 $.

На лъжата кръката са къси! С такива евтини трикове като "Metoo" демократите се излагат като последни кифладжии! :))

Вълнува с коя и д колко е спал Тръмп и въобще частния живот е неприкосновен. Вълнува ме Тръмп да се справи с икономическите проблеми и нарастващата заплаха от манията на джуджето да властва.

Да беше си държала устата затворена и да се радваше на 100-те хиляди!Ама не зор та зор да се качи на главата на Тръмп както всички останали и ето на голям минус за портфейла ѝ. "Тя съди президента, след като той отхвърли нейните твърдения, че са имали сексуална връзка" И за какво го е съдила?Че няма как грозник като него да не я искал в леглото си(пък дали е така или не какво значение има,това не е причина за която да те съдят)?! "и че тя е била заплашвана през 2011 г, когато се съгласила да даде интервю за аферата" Хем взела хубав хонорар и се Съгласила на споразумение за мълчание хем се оплаква когато тръгнали да я заплашват със съд за нарушение на споразумението!? В крайна сметка този скандал е нищо в сравнение със скандалите с предните президенти,най вече по времете на Клинтън!

Съдът е отхвърлил жалба за клевета на тази, не е казал, че Тръмп не ѝ е давал пари, доколкото разбирам. Щом адвокатът на Тръм си каза, че ѝ е дал парите... Юристи казват, че ако Тръмп не беше президент, щеше да е подсъдим, заедно с Коен.

Дълбоката държава опря до порното :) Дъно!

Започвам да си мисля че има причина арабите да ограничават правата на жените.

А на безкрайно прости идиоти като теб трябва пермаментно да "ограничим правата". Сега кажи на майка ти и всички жени около теб колко много ги "обичаш" сексистка свиньо.

Ако словенката каже ,че такъв случай не е имало , значи е така.Аман от нови звезди.

Значи: 1.Спала с мен и си получила хонорара. 2.Решила да го огласи и е платено втори хонорар да си мълчи. 3.Въпреки,че взима парите да мълчи решава отново да иска пари и да говори.

"Работеши момичета" сър.

Прави ли ви впечатление че само американки пробват тази лудост с "изнасилването". Катрин Майорга, която обвини Роналдо че я бил изнасилил като млада и че й дал 375 000 долара ад мълчи (и която той съди) СЪЩО е американка. Тази лудост не се разпространи сред европейките. Няма да коментирам даже думите на Бриджит Бардо за флирта.

Тези от ME TOO стават вече жалки.... Явно не разбират, че когато на жената и се предлагат пари или пост срещу секс ТЯ МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ. Просто няма да ги получи. Това не е изнасилване, тук има СВОБОДНА ВОЛЯ. ИЗнасилване е ако кажеш НЕ, а другият не се съобрази с волята си.

Има голямо смесване на думите "незаконно" и "неморално"- Ако Тръмп е спал с проститутка, пардон порнозвезда, не виждам кого го интересува това освен жена му. Ако тя го търпи - САЩ са длъжни да търпят. ОСвен това щом тя е подписала, значи той реално може да я съди че разгласява..Кристиано Роналдо съде една алчна пачавра по същия начин. И онази се е направила на изнасилена, след като е имало секс по взаимон съгласие, Роналдо е платил за да не се шуми, а сега тя като си отвори устата той я съди за милиони....и правилно. Тръмп трябваше да постъпи по същия начан. Незаконно било, че спал с две жени през 2016! Клинтън напълни Белия дом с курви и понеже жена му застана зад него го оставиха да е президен, а Тръмп даже Президент не е бил и вече цяла кампания срещу него. В крайна сметака Сторми Даниълс е можела да отаже.

ХАХАХАХАХАХА Не можаха да намерят нищо срещу него и сега вече, стават и за мезе.

Демократите наемат пачаври и всякакъв друг вид боклуци срещу заплащане да клеветят. Те така правят всичко както го правят всички леви и либерални боклуци по света.

След като е порно звезда няма какво да иска. И да говори кой ще и повярва. Тя си е поела ролята да бъде …………, и нейните приказки са вятър работа. За ….. си е получила хонорара. Никой не я изнасилвал. И това не може да е скандал. Всяка проститутка може да каже след 20-50 години че еди-кой си е спал с нея. Е и. Тя го е приела доброволно, даже може би го е канила. Тя продава себе си. На такава може ли да и се вярна?

Аз съм си бил чикии на порно с тая.

мацката е ставала и преди , става и сега ...

Вземи я осъди за 100 000лв.

Много интересно съдебно решение. Единият съд осъдил адвоката на Тръмп, че е платил на въпросната порно актриса от името на Тръмп да се потули историята и е излъгал за това под клетва. Самият Тръмп също отричаше, което значи че лъже, но все още не го е направил под клетва.. Сега другият съд осъжда порно актрисата, че това което е казала и твърди не е вярно и съответно е вярно твърдението на Тръмп за нея, демек Тръмп не е клеветник. Оставям настрана морала и на двамата, който напълно липсва, това е друга тема. Но как действа в случая даваната за пример американска правосъдна система. Значи, както навсякъде по света и в САЩ е така, ако си много богат и влиятелен, особено ако си президент, може да си правиш каквото си искаш, законът те пази, ти си над него.

Сега другият съд осъжда порно актрисата, че това което е казала и твърди не е вярно и съответно е вярно твърдението на Тръмп за нея, демек Тръмп не е клеветник. Оставям настрана морала и на двамата, който напълно липсва, това е друга тема. Но как действа в случая даваната за пример американска правосъдна система. Значи, както навсякъде по света и в САЩ е така, ако си много богат и влиятелен, особено ако си президент, може да си правиш каквото си искаш, законът те пази, ти си над него.

тъпата мастия с изнудване получила 130 000 долара за еднократен секс с бай Тръмп и подписала да мълчи но после от лакомия по акъла на алчния и адвокат решила да стане милионерка и си го навря заслужено .Пак късмет има че не я беше набарал рецидивиста Бил Клинтън щото щеше да има хем е'бан и хем бой

на месец или два?

Някой да се учудва.Колко тиквеници реват и искат американска съдебна система.Ами да ходят там да си живеят нашенците.

Нали бяха за равни права за гражданите?! Робството си остава в света!

Да бе...Адвокатът си признал че плащал, за да си мълчи таз, пък Тръмп не знаел....Бах ти самоотвержения адвокат...Излиза че е платил със собствени пари....И защо да го прави? Какъв мотив има, даже и да е пълен идиот....ама не е. Ясно е че покриват президента

Ти адвокат на порноактрисите ли си. Ти тая ли намери да изкарваш невинна и горкичка.

Не е срамно да мастурбираш, напротив, дори е полезно. Сега спри да плачеш, изтрий си носа и си вдигни гащите. Ти си много объркан млад човек.

Хем да я е..еш, хем внимание и подаръченца, а накрая и да те изнудва! Бой, бой, бой и е..не, и в Саудитска Арабия за 10 години!

Schilo

Сега е ред да отрежат и другата златотърсачка, оная, де се оплака от Роналдо.

Те личните (интимните) отношения за това са лични - защото засягат и се решават само между личностите, а не да се разнасят по медиите и съдилищата! Всяка гнусна твар, дръзнала да неглижира този принцип заради лични облаги, слава или някакви... политически дивиденти и дискредитации, според мен, не заслужава правото да носи името "човек"! Всъщност, направиш ли личните си отношения с някого обществени, ти сам се лишаваш от това право...

За кучета и котки може, а за прасета не може. Смешкото Тръмп пак го покриха, но няма да е все така. Всичко ще си каже. И кой го избра за президент, въпреки че е пълен олигофрен, и всичките му Московски тайни ще излязт на припек...

Schilo

избраха го американците съобразно американската избирателна система. Твърдиш, че американците са олигофрени?

Самите американци го твърдят даже! Поне, тези от тях които имат достойнството да го кажат. И преди да си попитал нека кажа - Да, знам го от първа ръка.

Schilo

Явно това са думи на демчократите. А привържениците на Тръмп, питал ли си ги?

Ами тези с които имах възможността да говоря бяха добре образовани, интелигентни хора на ръководни позиции. И ми разказаха на дълго и нашироко кои щати и кой контингент е гласувал за Тръмп. И не се бъркай с нашата избирателна система. Американската не е същата и Тръмп не е избран с мнозинство от всички щати. и т.н и т.н. Разбирам, че човек тябва да си изкарва прехраната някак. Всички сметки плащаме, но е добре да се запознае човек поне отгоре-отгоре преди да изкаже мнение по някоя тема...

Schilo

Нали това съм написал? Че е избран съобразно тяхната система, която ползват от край време.Ама в един момент, започнаха да твърдят, че не е добра. Щото Хилари не стана президент.

Аз пък твърдя, че американците са олигофрени! Всеки народ, избрал тоя палячо, е народ на олигофрени, без значение система-мистема и т.н. подробности. Дали го е "избрал" народа също са подробности, щом се бият в гърдите, че са най-развитата демокрация. Това, че в случая с тоя порно цирк изглежда е прав и актрисата е за бой и затвор, е отделна тема. Не променя факта, че по-голям малоумник от Тръмп можеш да намериш само в българския парламент.

че твоите "тайни" си седят здраво закътани в задното чекмедже на окаяното ти битие... И интересно защо - никой не се интересува от тях и да ги вади на показ?

На теб може ли да ти каже някой за кого да гласуваш?

Schilo

Дамата трява да се връща здраво в бизнеса.

Покрай застаряването на населението, скоро ще трябва да се прави порно и за хората от третата и четвъртата възраст...

Егати... как се променя света.... с едно щракване на пръстите... а се твърди, че ставало само в приказките...

Ха ха ха соросоидите изквичаха пак

Кеф! Кеф! Операция "анти-ковра" в действие! Всяка подобна търсачка на лесна слава/пари, която си е мълчала повече от... да речем година, трябва да бъде съдена и глобявана дебело като укривателка на престъпление...