Коментари - Цветанов пак нападна съдиите, но прокуратурата го опроверга | Днес.dir.bg

Цветанов пак нападна съдиите, но прокуратурата го опроверга

Вътрешният министър отново се закани да назовава конкретно имената на съдиите, които не постановяват осъдителни присъди и пускат на свобода престъпници. Той обаче бе опроверган от прокуратурата в поредното си твърдение.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов пак нападна съдиите, но прокуратурата го опроверга | Днес.dir.bg

Коментари

Цв. Цв. е тотално дискредитиран и ако Б. Б. не го махне в най скоро време той ще му изяде главата. А би било жалко защото повечето от другите министри са доста добри и то се вижда все повече и повече.

ГЕРБЕР-сти Цвъко сам спира делото а вини съдиите !!!

Този не ли същият Цв. Цветанов, който натопи тъста и тъща си с пране на пари от неговите рушвети и комисионни?

Не ,този е дето ще реформира съда като слага протежета далавераджии

Не, този е, който ще ви разкаже играта! Измекяри!

Това показва, че ГЕРБ са последователи на Хитлер и Мусолини, които са действали с такива методи И не само това. Стилът им на управление, налаган от полуграмотният им вожд ББ е пропит с наглост и безскрупулност, преплетени с некадърност и простащина. Жалко е, че българинът харесва, избира и търпи това, без капка чувство на отговорност пред бъдещето на своите деца. Аз лично се срамувам, че всичко това ми се случва, че всичко това се случва на България.

Като чета колко злоба има вьв форума срещу Цветанов и се сещам за поговорката,че (ПРОСТАКА Е НЕПОБЕДИМ И ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН).

Извинявай, това написаното с главни букви за Цветанов ли се отнася.

За ЦЦ,ББ, и техните подръжници, които ни тикат в калта.

ама и Съда ги върши едни и никога не се консултира с Цв.Цв. и това вече е прекалено, не бива да го злепоставят така, ей не си взеха бележка от забалежките му...

Потресаващо некомпетентен и непочтен. Не и изненадващо - герб.

Цветанов,Борисов и бандата им са Обида за мисленето и морала на нормалните хора. Поведението и говоренето на ГЕРБ Ухажва Ниските страсти и нива на мислене на голяма част от нас Българите . За съжаление ,заради тоталното оглупяване на гордият ни народ, ГЕРБ успяват да мамят все още част от хората. Господ да ни е на помощ.

Цветанов е Нагъл Лъжец !! Това е извода след изявлението на Прокуратурата !! Разследващия ПОЛИЦАЙ е Спрял предишното разследване срещу Зрелищно арестуваният Байков??!! Цветанов е Лъжец и бе уличен за пореден път !!

В какво точно се състои лъженето на Цецо след като каза, че ако има корумпирани от байкото, то е на ниво РПУ? Също така каза, че точно някой от журналистите е раздухал нещата и заради това ги поставя в ситуация да арестуват някого поради доказателства тип "журналистически мисли" и после същите журналисти наливат масло в огъня за недобри доказателства.

Цветанов Непрекъснато обвинява Съда ,че прекратява дела без причина !?(кой е той да обвинява) Днес след поредната Лъжа на Цветанов ,че съда е Пуснал Байков, Прокуратурата Веднага заяви ,Че Полицай-МВР е Прекратил случая,а не Съда=Цветанов е Нагъл Лъжец! Недопустимо в Нормална страна.

Това РПУ от коя система е

За да бъде някой покровителстван трябват пари, много пари. От къде идват? Затворете кранчето. Защо никой не покровителства трактористите, комбайнерите или доячите? След като се прави всичко възможно за възможно най-трудно не законно забогатяване, значи парите идват от вън. Това ли са нарасналите чужди инвестиции? За това ли няма присъди, за да не ги отблъснем? На фона на нарастващата безработица, фалиращите фирми и обедняване на населението (официални статистически данни) тези изводи не са за пренебрегване. Какво се стремят да постигнат инвеститорите, защо великите ни ръководители (правителството) им помага?

И съдиите и прокурорите са корумпирани... Как МВР да си свърши работата?!?!?

А МВР не са корумпирани! Изобщо не са корумпирани!

министърът заяви: "Ако Байков е бил покровителстван по някакъв начин, то това е било на ниво районно управление".

Районното не е към МВР-то...

Страшно разочарована съм, че правителството иска да изчисти България, а точно хората, които трябва да решат това, казват, че тя трябва да си остане мръсна!

Негативизмът към Цецо е несъстоятелен.Той за пореден си свърши работата.Време е съда да вземе пример от него и също да започне най-сетне да работи.

Мястото на този човек е в затвора и Цветанов и полицията са направили всичко възможно това да се случи. Да се надяваме, че съдебната система, няма да направи грешката да го пусне на свобода!

Харесва ми, че МВР не е в застой, че постоянно нещо се случва, че има резултати, искам да продължава все така!

така Петя, а утре като дойдат у вас и погрешка те пребият, вероятно пак ще искаш така да продължава.

Всеки кандидат за работа в МВР,преди да бъде назначен се явява на психологично изследване. Как е възможно министърат на МВР да не държи такъв тест. Ама да,той няма да мине на психиатричния преглед.

Той е министър - да не е обикновен полицай, че правилата да важат и за него. Ама, ха!

толкова ли не можеш да загрееш,че доказателствата бяха достатъчни за френския съд да окошари престъпниците,а същите тези доказателства,бяха недостатъчни за нашият съд и той освободи извършителите!По-късно ,те се уплашиха и тези доказателство вече им дадоха основание да осъдят двамата убиици!Ако на тебе ти се ще да продължава така ,на мене не ми се ще!В присъствието на десетки хора цигани убиха професор от СУ на улицата!Това също не даде основание на съда да осъди извършителите!Ако те налетят пребият тези същите,дали ще си толкова безразличен към "грешките " на съдиите?Трябва ли да си потърпевш от съдиите,за да разбереш,че "има нещо гнило"?

Този не ли същият Цв. Цветанов, който натопи тъста и тъща си с пране на пари от неговите рушвети и комисионни?

Най-копумпирани са полицаи, следователи и прокурори. Те крият преписки и вземат пари, за да унищожат доказателства, да ги съберат неправилно или делото да не види съд. Всеки го знае, само ЦЦ-не.

в МВР няма...само на равнище районно управление?!? Този човечец има нужда от спешна помощ.

Тази предизборна тактика в стил Цветанов стана клише. Моделът е ясен и вече ми втръсна -появява се публикация в столичен вестник, че някой се счита за недосегаем, а после той се арестува показно с фанфари. Даже филмче му се прави с близките му планове и Холивудски пинизи. Забелязахте ли как му извадиха пистолето от кубура, докато беше закопчан с белезници. Хубава работа , ама малко прекалихте и този път. НИКОЙ ПОЛИЦАЙ НЕ СЛАГА БЕЛЕЗНИЦИ ПРЕДИ ДА ОБЕЗОРЪЖИ АРЕСТУВАНИЯ!!!!

Точка, престъпници стават, след като ги осъди съдът, а не когато каже Цецо.

На цяла Европа и е ясно че най-големият боклук в България е в съда. И докато го има в това състояние - "правовата" ни държавица ще си остава държава на мафията.

Хайде, платения драскач - не ти ли свърши работното време. Постарахте се доста днес. Цецо ще ви даде премиални!

Като сте толкова големи специалисти и работехте по тоя Байков, а БТВ ви поречило да го заловите с доказателства, то е ясно, че мръсникът притиска други лица да продават от негово име и в негова полза. Защо не арестувате бандата му и ги притиснете да го посочат като бос, или пък конкурентите му веднага ще го натопят... Нито едно читаво СРС ли нямате в тази насока?! Само милиарда искате, а какво вършете с него?!

Как за какво го искат милиарда - да си го харчат - да не мислиш, че го искат за да се оправят с престъпността в България.

Полицай - не, ама кинооператор може да си позволи тази грешка. Пък и не се знае от кой дубъл е ваденето на пистолета и колко пъти са му го затъквали и вадили! Не показаха накрая дали са се снимали седнали в колата му и направили с ръце знак V за спомен от шоуто!

20 години, полиция-прокуратура-сьд и митничари включително, се гавриха с бьлгарските граждани. Сега, когато едно правителство е решило да сложи ред в дьржавата, голям % не желаят това. На това аз му викам- "невежество и простотия".

Тоталитарна държава не щем. Който иска тоталитарен ред и сигурност да хваща пътя за Северна Корея.

Ако искаш да видиш невежество и простотия иди до огледалото и погледни! Сега се наслаждавай! ;)))

хахахахахахахахах

Тая полиция е толкова измислена

как се чудите кои пуска престъпниците ? отоговора е много прост: българия пуска престъпниците на свобода!

И полицията и прокоратурата са маскари!!!

Цецо обаче е невинен - другите са му виновни!

ТОЗИ ЗА НИЩО НЕ ГО БИВА!!!!ВСЕ Е С НЯКАКВИ ЗАКАНИ И НАМЕРЕНИЯ И ВСЕ СИ ГОВОРИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА!!!!

БИВА ГО - ДА ПРИКАЗВА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, АКО НЕ ГО БИВА ДОСТАТЪЧНО - ЩЕ СЕ НАУЧИ!

След като прочетох материала искам да попитам българския съд един простичък въпрос: Господа и дами от българския съд,искам да знам дали ако бъда заловен с наркотици,но чистосърдечно си призная,че не са мои,то означава ли това по презумпция,че съм невинен??? Или моята невинност зависи впоследствие от това каква е дебелината на...портфейла ми???

И защо не четете преди да коментирате и вие като ЦЦ??

Ако прочетеш по-добре материала, а не се опияняваш от собственото си отроумие, ще разбреше отговора, не е толкова сложен

тия само си прехвърлят топката от ГДБОП на прокуратурата и обратно. Единия обвинява другия и обратното. И какво става няма престъпник зад решетките. и така докато мине мандата на ГЕРБ

Прехвърлят си топката, ама си получават заплатките от държавата + допълнително заработеното от престъпниците - зле ли им е!

Колкото повече се показват тия нагльовци, толкова по отвратителни ми стават. Съчувствам на жените им .......боааа

Цветановото "Деси" наистина ми прилича на смотла, ама Цветелина Бориславова е много лачена - макар и старичка, абе мачкан лак! ;)

Пожелавам ИРА или ЕТА да дойде на гости в парламента , в министерски съвет, в съда и прокуратурата. Изведнъж ще им стане тогава тясно ма дилъри и контрабандисти в България. Казват, че само в Русе няма хероин. Защо само там? защото само там звеното работи каществено! Не твърдя , че контрабандата не върви с пълна сила, но има 20 човека, който работя съвестно и резултатът е налице! И там им пречат прокурори и съдий, но когато си вършиш работа има положителен резултат винаги!

защо пък чуждите ИРА и ЕТА да ни решават проблемите, ние "гражданите" за какво сме тук. Ганьо все чака не знам кой си да му решава проблемите със скръстени ръчички, в робска поза

От робски народ какво да очакваш. Той е свикнал само да върти гза с гащи до колене...

хора,вижте колко броя полицаи има в Ню Йорк сити,и колко броя тюфуеци има в БГ кънтри?!останалото е само локуми!

Дядовото сам казваш, че в Ню Йорк има полицаи, а в България тюфлеци!

хора,вижте колко броя полицаи има в Ню Йорк сити,и колко броя тюфуеци има в БГ кънтри?!останалото е само локуми!

Виждам, че 80% от пишещите вьв форума са против Цветанов. Това означава, че нацията тотално е затьпяла. В цял свят сьд и прокуратура са в полза на обществото, само в Бьлгария те са в полза на бандитите. Много е трудно да се работи с неграмотни!

Не знам кой е затъпял, обаче ако силовия министър на щатите не може да си докаже доходите, ако министъра на финансите го обвинява в "закрила" на определени фирми пред митниците, а за Обама излезе флашка, като тази с "Мишо бирата" дали ще останат на постовете си? Доколкото си спомням Клинтън за една женска история в която няма нищо незаконно без малко да го свалят, а какво остава за такива издънки, като на нашите! Пък после "нацията тотално затъпяла" и "неграмотни". Нито сме тъпи, нито слепи, нито глухи! Още по-малко пък неграмотни - затова и изразяваме гражданската си позиция.

Право към УСА-то, като си умен!Там като те видят, какъв си заблуден, ще те препоръчат на "марсианците" за първия контакт с извънземни!

Четейки пресата отдалеч явно, доста си се объркал - ЦЦ не е обществото и инетерсите на ЦЦ, както и на партия ГЕРБ, не са интересите на обществото

За първи път имаме МВР министър ,който си разбира от работата!Оня пикльото и за чеп не ставаше,а дъртия ерген от Враца ,беше още по-зле!Тоя излови всички бандюги,които онези некадърници не можаха!Какво повече искате бе мушмороци!Не разрахте ли,че на вашето няма да стане!

излови ги - ама на хартия. В затвора никой няма

Това, че предишните вътрешни министри не ставаха не значи, че трябва да търпим и този празнословец и некадърник. Кои бандюги излови - конкурентите на Тиквата ли? Че даже и не знае как да ги лови, за да ги опандизят, ами само ги арестува без доказателства и после съдът се чуди на какво основание да ги остави в ареста.

Това ,което пишеш не е вярно!Има дела по които доказателствата са стомана,но съдът нарочно ги пренебрегва,воден от желание да освободи престъпника!Имаше случай на убит български студент в Париж!Там произнесоха присъда над двамата убиици!Тука нашият съд отмени присъдата и ги освободи!Защо,заради черните им очи?За парите ,които получиха!Намеси се френският съд,международният съд в Хага и нашите измекяри се свиха!Преразгледаха делото и намериха"доказателствата ,за пълни"!Този случай доказа,че съдиите у нас са продажно племе и трябва да се подменят!

Това пък твоето какво общо има за казаното от мене, че за да се осъди някой трябва да има доказателства? Ти май омеши някакви корупционни, националистически и не знам още кви си практики на френски и на български съдии с основното правило за произнасяне на присъди - по доказателства! Иначе няма държава - има самоуправство и диктатура. Ти май това искаш. Ако си пострадал по някакъв начин от правосъдната система - съжалявам!

Хич недейте да се пенявите дърти крадливи търтеи и паразити. Цветанов е много прав. Съдебната система в България е най-голямото зло. Обслужва интересите на определен кръг от разбойници и всеки опит да бъде променено нещо в нея среща яростната съпротива на комунисти-лапани. До сега не съм чул да има осъден съдия. Толкова ли са безгрешни и праведни. НЕ ВЯРВАМ!!! Трябва да има наказания и за тях,защото за всяко тяхно грешно решение плащаме ние. Паразити долни!

Не знам дали е най-голямото зло съдебната система, ама разследванията се правят от МВР, а некадърните обвинителни актове от прокурорите. А Цвък пак не е разбрал, защото на тоя дето са го екстрадирали от Перу с мярка "домашен арест" нашия съдия е можел само да я потвърди или да му даде по-лека, ама Цвък това или не го знае или не го казва, а просто се опитва да манипулира общественото мнение. Хайде, върви после, че му вярвай!

виж по-горе има чудесен коментар за френските и българските съдии. стига са се оправдавали с пропуски в парфюмирането на пликчетата с доказателствата. ще спомена и още един аргумент - защо съдията не прекръсна онзи ч*джия- адвокат, който набъркваше в делото за корупция дали и как са влезли полицаите. сякаш едното има нещо общо с другото!

А сега,де!Всички средно интелигентни хора в България знаят,че разследващите полицаи са в МВР,а не в съдебната система.Някой пак лъже наедро.

Ще лъже я, щом има абдали да му вярват!

не мога да разбера какво е това медийно затъмнение и по всички видове медии гледаме лицата на цветанов?????????????винаги той е топновина с неговата тъпа муцуна...няма такава полицейска държава...

Пиар му се казва - да те дават колкото се може по телевизията и хората да започнат да те възприемат едва ли не, като член от семейството. Дали е добра или лоша новината - няма значение - важното е да се натрапва образа и тембъра на гласа. Наука си е - не е за обяснение с две думи.

Цецо , първо трябва да смачкаш твоите продажни ПОЛИЦАИ КАТО ГНИДИ ! пОИМЕННО да ги разобличиш и да търкат доживот наровете за НАЗИДАНИЕ! Тогава ,който се прави на бабаит да избира! Вземи пример от англичаните !Действай и то много бързо ,тогава има ефект !

Поздрав за колегите от ГЕРБ - на кракааа, за пооочест! :) link

Започвам да подозирам, че на Цвък рогата са сложени с вещата намеса на някой съдия... Няма друга причина на този винаги съдът да му е виновен, това явно са си лични сметки... Щом се стига до там, че и прокуратурата да го опровергава.

Този нискочел милиционер, като ни каже "Добър ден" трябва винаги да проверяваме дали слънцето наистина е изгряло!!! Лъже на едро. Без срам и свян. Дори стигна до там да натопи родителите на жена си за собствената си корупция.

Какъв ти е проблема?

Не неговия, а нашия, на цялата държава. Каква се ЦвЦв.

Проблема не е мой, а на цялата държава щом такъв трябва да лови престъпниците и охранява спазването на законите. Все пак морал трябва да имаш преди да се заемеш с това.

Цецо, ти ли пишеш във форума? Или тъстът ти? :)

Той Пинокио се начуи така да си говори по принцип независимо какво е станало. Даже не е и разбрал че негов човек е поискал прекратяване. Затова ако забелязвате на снимката носът му още е порасъл :)

Коментари - Цветанов пак нападна съдиите, но прокуратурата го опроверга | Днес.dir.bg

Цветанов пак нападна съдиите, но прокуратурата го опроверга

Вътрешният министър отново се закани да назовава конкретно имената на съдиите, които не постановяват осъдителни присъди и пускат на свобода престъпници. Той обаче бе опроверган от прокуратурата в поредното си твърдение.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов пак нападна съдиите, но прокуратурата го опроверга | Днес.dir.bg

Коментари

Цв. Цв. е тотално дискредитиран и ако Б. Б. не го махне в най скоро време той ще му изяде главата. А би било жалко защото повечето от другите министри са доста добри и то се вижда все повече и повече.

ГЕРБЕР-сти Цвъко сам спира делото а вини съдиите !!!

Този не ли същият Цв. Цветанов, който натопи тъста и тъща си с пране на пари от неговите рушвети и комисионни?

Не ,този е дето ще реформира съда като слага протежета далавераджии

Не, този е, който ще ви разкаже играта! Измекяри!

Това показва, че ГЕРБ са последователи на Хитлер и Мусолини, които са действали с такива методи И не само това. Стилът им на управление, налаган от полуграмотният им вожд ББ е пропит с наглост и безскрупулност, преплетени с некадърност и простащина. Жалко е, че българинът харесва, избира и търпи това, без капка чувство на отговорност пред бъдещето на своите деца. Аз лично се срамувам, че всичко това ми се случва, че всичко това се случва на България.

Като чета колко злоба има вьв форума срещу Цветанов и се сещам за поговорката,че (ПРОСТАКА Е НЕПОБЕДИМ И ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН).

Извинявай, това написаното с главни букви за Цветанов ли се отнася.

За ЦЦ,ББ, и техните подръжници, които ни тикат в калта.

ама и Съда ги върши едни и никога не се консултира с Цв.Цв. и това вече е прекалено, не бива да го злепоставят така, ей не си взеха бележка от забалежките му...

Потресаващо некомпетентен и непочтен. Не и изненадващо - герб.

Цветанов,Борисов и бандата им са Обида за мисленето и морала на нормалните хора. Поведението и говоренето на ГЕРБ Ухажва Ниските страсти и нива на мислене на голяма част от нас Българите . За съжаление ,заради тоталното оглупяване на гордият ни народ, ГЕРБ успяват да мамят все още част от хората. Господ да ни е на помощ.

Цветанов е Нагъл Лъжец !! Това е извода след изявлението на Прокуратурата !! Разследващия ПОЛИЦАЙ е Спрял предишното разследване срещу Зрелищно арестуваният Байков??!! Цветанов е Лъжец и бе уличен за пореден път !!

В какво точно се състои лъженето на Цецо след като каза, че ако има корумпирани от байкото, то е на ниво РПУ? Също така каза, че точно някой от журналистите е раздухал нещата и заради това ги поставя в ситуация да арестуват някого поради доказателства тип "журналистически мисли" и после същите журналисти наливат масло в огъня за недобри доказателства.

Цветанов Непрекъснато обвинява Съда ,че прекратява дела без причина !?(кой е той да обвинява) Днес след поредната Лъжа на Цветанов ,че съда е Пуснал Байков, Прокуратурата Веднага заяви ,Че Полицай-МВР е Прекратил случая,а не Съда=Цветанов е Нагъл Лъжец! Недопустимо в Нормална страна.

Това РПУ от коя система е

За да бъде някой покровителстван трябват пари, много пари. От къде идват? Затворете кранчето. Защо никой не покровителства трактористите, комбайнерите или доячите? След като се прави всичко възможно за възможно най-трудно не законно забогатяване, значи парите идват от вън. Това ли са нарасналите чужди инвестиции? За това ли няма присъди, за да не ги отблъснем? На фона на нарастващата безработица, фалиращите фирми и обедняване на населението (официални статистически данни) тези изводи не са за пренебрегване. Какво се стремят да постигнат инвеститорите, защо великите ни ръководители (правителството) им помага?

И съдиите и прокурорите са корумпирани... Как МВР да си свърши работата?!?!?

А МВР не са корумпирани! Изобщо не са корумпирани!

министърът заяви: "Ако Байков е бил покровителстван по някакъв начин, то това е било на ниво районно управление".

Районното не е към МВР-то...

Страшно разочарована съм, че правителството иска да изчисти България, а точно хората, които трябва да решат това, казват, че тя трябва да си остане мръсна!

Негативизмът към Цецо е несъстоятелен.Той за пореден си свърши работата.Време е съда да вземе пример от него и също да започне най-сетне да работи.

Мястото на този човек е в затвора и Цветанов и полицията са направили всичко възможно това да се случи. Да се надяваме, че съдебната система, няма да направи грешката да го пусне на свобода!

Харесва ми, че МВР не е в застой, че постоянно нещо се случва, че има резултати, искам да продължава все така!

така Петя, а утре като дойдат у вас и погрешка те пребият, вероятно пак ще искаш така да продължава.

Всеки кандидат за работа в МВР,преди да бъде назначен се явява на психологично изследване. Как е възможно министърат на МВР да не държи такъв тест. Ама да,той няма да мине на психиатричния преглед.

Той е министър - да не е обикновен полицай, че правилата да важат и за него. Ама, ха!

толкова ли не можеш да загрееш,че доказателствата бяха достатъчни за френския съд да окошари престъпниците,а същите тези доказателства,бяха недостатъчни за нашият съд и той освободи извършителите!По-късно ,те се уплашиха и тези доказателство вече им дадоха основание да осъдят двамата убиици!Ако на тебе ти се ще да продължава така ,на мене не ми се ще!В присъствието на десетки хора цигани убиха професор от СУ на улицата!Това също не даде основание на съда да осъди извършителите!Ако те налетят пребият тези същите,дали ще си толкова безразличен към "грешките " на съдиите?Трябва ли да си потърпевш от съдиите,за да разбереш,че "има нещо гнило"?

Този не ли същият Цв. Цветанов, който натопи тъста и тъща си с пране на пари от неговите рушвети и комисионни?

Най-копумпирани са полицаи, следователи и прокурори. Те крият преписки и вземат пари, за да унищожат доказателства, да ги съберат неправилно или делото да не види съд. Всеки го знае, само ЦЦ-не.

в МВР няма...само на равнище районно управление?!? Този човечец има нужда от спешна помощ.

Тази предизборна тактика в стил Цветанов стана клише. Моделът е ясен и вече ми втръсна -появява се публикация в столичен вестник, че някой се счита за недосегаем, а после той се арестува показно с фанфари. Даже филмче му се прави с близките му планове и Холивудски пинизи. Забелязахте ли как му извадиха пистолето от кубура, докато беше закопчан с белезници. Хубава работа , ама малко прекалихте и този път. НИКОЙ ПОЛИЦАЙ НЕ СЛАГА БЕЛЕЗНИЦИ ПРЕДИ ДА ОБЕЗОРЪЖИ АРЕСТУВАНИЯ!!!!

Точка, престъпници стават, след като ги осъди съдът, а не когато каже Цецо.

На цяла Европа и е ясно че най-големият боклук в България е в съда. И докато го има в това състояние - "правовата" ни държавица ще си остава държава на мафията.

Хайде, платения драскач - не ти ли свърши работното време. Постарахте се доста днес. Цецо ще ви даде премиални!

Като сте толкова големи специалисти и работехте по тоя Байков, а БТВ ви поречило да го заловите с доказателства, то е ясно, че мръсникът притиска други лица да продават от негово име и в негова полза. Защо не арестувате бандата му и ги притиснете да го посочат като бос, или пък конкурентите му веднага ще го натопят... Нито едно читаво СРС ли нямате в тази насока?! Само милиарда искате, а какво вършете с него?!

Как за какво го искат милиарда - да си го харчат - да не мислиш, че го искат за да се оправят с престъпността в България.

Полицай - не, ама кинооператор може да си позволи тази грешка. Пък и не се знае от кой дубъл е ваденето на пистолета и колко пъти са му го затъквали и вадили! Не показаха накрая дали са се снимали седнали в колата му и направили с ръце знак V за спомен от шоуто!

20 години, полиция-прокуратура-сьд и митничари включително, се гавриха с бьлгарските граждани. Сега, когато едно правителство е решило да сложи ред в дьржавата, голям % не желаят това. На това аз му викам- "невежество и простотия".

Тоталитарна държава не щем. Който иска тоталитарен ред и сигурност да хваща пътя за Северна Корея.

Ако искаш да видиш невежество и простотия иди до огледалото и погледни! Сега се наслаждавай! ;)))

хахахахахахахахах

Тая полиция е толкова измислена

как се чудите кои пуска престъпниците ? отоговора е много прост: българия пуска престъпниците на свобода!

И полицията и прокоратурата са маскари!!!

Цецо обаче е невинен - другите са му виновни!

ТОЗИ ЗА НИЩО НЕ ГО БИВА!!!!ВСЕ Е С НЯКАКВИ ЗАКАНИ И НАМЕРЕНИЯ И ВСЕ СИ ГОВОРИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА!!!!

БИВА ГО - ДА ПРИКАЗВА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, АКО НЕ ГО БИВА ДОСТАТЪЧНО - ЩЕ СЕ НАУЧИ!

След като прочетох материала искам да попитам българския съд един простичък въпрос: Господа и дами от българския съд,искам да знам дали ако бъда заловен с наркотици,но чистосърдечно си призная,че не са мои,то означава ли това по презумпция,че съм невинен??? Или моята невинност зависи впоследствие от това каква е дебелината на...портфейла ми???

И защо не четете преди да коментирате и вие като ЦЦ??

Ако прочетеш по-добре материала, а не се опияняваш от собственото си отроумие, ще разбреше отговора, не е толкова сложен

тия само си прехвърлят топката от ГДБОП на прокуратурата и обратно. Единия обвинява другия и обратното. И какво става няма престъпник зад решетките. и така докато мине мандата на ГЕРБ

Прехвърлят си топката, ама си получават заплатките от държавата + допълнително заработеното от престъпниците - зле ли им е!

Колкото повече се показват тия нагльовци, толкова по отвратителни ми стават. Съчувствам на жените им .......боааа

Цветановото "Деси" наистина ми прилича на смотла, ама Цветелина Бориславова е много лачена - макар и старичка, абе мачкан лак! ;)

Пожелавам ИРА или ЕТА да дойде на гости в парламента , в министерски съвет, в съда и прокуратурата. Изведнъж ще им стане тогава тясно ма дилъри и контрабандисти в България. Казват, че само в Русе няма хероин. Защо само там? защото само там звеното работи каществено! Не твърдя , че контрабандата не върви с пълна сила, но има 20 човека, който работя съвестно и резултатът е налице! И там им пречат прокурори и съдий, но когато си вършиш работа има положителен резултат винаги!

защо пък чуждите ИРА и ЕТА да ни решават проблемите, ние "гражданите" за какво сме тук. Ганьо все чака не знам кой си да му решава проблемите със скръстени ръчички, в робска поза

От робски народ какво да очакваш. Той е свикнал само да върти гза с гащи до колене...

хора,вижте колко броя полицаи има в Ню Йорк сити,и колко броя тюфуеци има в БГ кънтри?!останалото е само локуми!

Дядовото сам казваш, че в Ню Йорк има полицаи, а в България тюфлеци!

хора,вижте колко броя полицаи има в Ню Йорк сити,и колко броя тюфуеци има в БГ кънтри?!останалото е само локуми!

Виждам, че 80% от пишещите вьв форума са против Цветанов. Това означава, че нацията тотално е затьпяла. В цял свят сьд и прокуратура са в полза на обществото, само в Бьлгария те са в полза на бандитите. Много е трудно да се работи с неграмотни!

Не знам кой е затъпял, обаче ако силовия министър на щатите не може да си докаже доходите, ако министъра на финансите го обвинява в "закрила" на определени фирми пред митниците, а за Обама излезе флашка, като тази с "Мишо бирата" дали ще останат на постовете си? Доколкото си спомням Клинтън за една женска история в която няма нищо незаконно без малко да го свалят, а какво остава за такива издънки, като на нашите! Пък после "нацията тотално затъпяла" и "неграмотни". Нито сме тъпи, нито слепи, нито глухи! Още по-малко пък неграмотни - затова и изразяваме гражданската си позиция.

Право към УСА-то, като си умен!Там като те видят, какъв си заблуден, ще те препоръчат на "марсианците" за първия контакт с извънземни!

Четейки пресата отдалеч явно, доста си се объркал - ЦЦ не е обществото и инетерсите на ЦЦ, както и на партия ГЕРБ, не са интересите на обществото

За първи път имаме МВР министър ,който си разбира от работата!Оня пикльото и за чеп не ставаше,а дъртия ерген от Враца ,беше още по-зле!Тоя излови всички бандюги,които онези некадърници не можаха!Какво повече искате бе мушмороци!Не разрахте ли,че на вашето няма да стане!

излови ги - ама на хартия. В затвора никой няма

Това, че предишните вътрешни министри не ставаха не значи, че трябва да търпим и този празнословец и некадърник. Кои бандюги излови - конкурентите на Тиквата ли? Че даже и не знае как да ги лови, за да ги опандизят, ами само ги арестува без доказателства и после съдът се чуди на какво основание да ги остави в ареста.

Това ,което пишеш не е вярно!Има дела по които доказателствата са стомана,но съдът нарочно ги пренебрегва,воден от желание да освободи престъпника!Имаше случай на убит български студент в Париж!Там произнесоха присъда над двамата убиици!Тука нашият съд отмени присъдата и ги освободи!Защо,заради черните им очи?За парите ,които получиха!Намеси се френският съд,международният съд в Хага и нашите измекяри се свиха!Преразгледаха делото и намериха"доказателствата ,за пълни"!Този случай доказа,че съдиите у нас са продажно племе и трябва да се подменят!

Това пък твоето какво общо има за казаното от мене, че за да се осъди някой трябва да има доказателства? Ти май омеши някакви корупционни, националистически и не знам още кви си практики на френски и на български съдии с основното правило за произнасяне на присъди - по доказателства! Иначе няма държава - има самоуправство и диктатура. Ти май това искаш. Ако си пострадал по някакъв начин от правосъдната система - съжалявам!

Хич недейте да се пенявите дърти крадливи търтеи и паразити. Цветанов е много прав. Съдебната система в България е най-голямото зло. Обслужва интересите на определен кръг от разбойници и всеки опит да бъде променено нещо в нея среща яростната съпротива на комунисти-лапани. До сега не съм чул да има осъден съдия. Толкова ли са безгрешни и праведни. НЕ ВЯРВАМ!!! Трябва да има наказания и за тях,защото за всяко тяхно грешно решение плащаме ние. Паразити долни!

Не знам дали е най-голямото зло съдебната система, ама разследванията се правят от МВР, а некадърните обвинителни актове от прокурорите. А Цвък пак не е разбрал, защото на тоя дето са го екстрадирали от Перу с мярка "домашен арест" нашия съдия е можел само да я потвърди или да му даде по-лека, ама Цвък това или не го знае или не го казва, а просто се опитва да манипулира общественото мнение. Хайде, върви после, че му вярвай!

виж по-горе има чудесен коментар за френските и българските съдии. стига са се оправдавали с пропуски в парфюмирането на пликчетата с доказателствата. ще спомена и още един аргумент - защо съдията не прекръсна онзи ч*джия- адвокат, който набъркваше в делото за корупция дали и как са влезли полицаите. сякаш едното има нещо общо с другото!

А сега,де!Всички средно интелигентни хора в България знаят,че разследващите полицаи са в МВР,а не в съдебната система.Някой пак лъже наедро.

Ще лъже я, щом има абдали да му вярват!

не мога да разбера какво е това медийно затъмнение и по всички видове медии гледаме лицата на цветанов?????????????винаги той е топновина с неговата тъпа муцуна...няма такава полицейска държава...

Пиар му се казва - да те дават колкото се може по телевизията и хората да започнат да те възприемат едва ли не, като член от семейството. Дали е добра или лоша новината - няма значение - важното е да се натрапва образа и тембъра на гласа. Наука си е - не е за обяснение с две думи.

Цецо , първо трябва да смачкаш твоите продажни ПОЛИЦАИ КАТО ГНИДИ ! пОИМЕННО да ги разобличиш и да търкат доживот наровете за НАЗИДАНИЕ! Тогава ,който се прави на бабаит да избира! Вземи пример от англичаните !Действай и то много бързо ,тогава има ефект !

Поздрав за колегите от ГЕРБ - на кракааа, за пооочест! :) link

Започвам да подозирам, че на Цвък рогата са сложени с вещата намеса на някой съдия... Няма друга причина на този винаги съдът да му е виновен, това явно са си лични сметки... Щом се стига до там, че и прокуратурата да го опровергава.

Този нискочел милиционер, като ни каже "Добър ден" трябва винаги да проверяваме дали слънцето наистина е изгряло!!! Лъже на едро. Без срам и свян. Дори стигна до там да натопи родителите на жена си за собствената си корупция.

Какъв ти е проблема?

Не неговия, а нашия, на цялата държава. Каква се ЦвЦв.

Проблема не е мой, а на цялата държава щом такъв трябва да лови престъпниците и охранява спазването на законите. Все пак морал трябва да имаш преди да се заемеш с това.

Цецо, ти ли пишеш във форума? Или тъстът ти? :)

Той Пинокио се начуи така да си говори по принцип независимо какво е станало. Даже не е и разбрал че негов човек е поискал прекратяване. Затова ако забелязвате на снимката носът му още е порасъл :)