Отстраниха футболен съдия заради твърденията за секстормоз

Областният председател на Българския футболен съюз в Монтана Ангел Стоянов е временно отстранен от длъжност заради твърденията на съдиийка за секстормоз.

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха футболен съдия заради твърденията за секстормоз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

?..мъжа на съдийката не мога да го разбера---то не е за коментар --- ама тоя щях да го лежа-обръщам му носа нагоре а пък после да ме съдят

Като гледам гадната физиономия на този търгаш,склонен съм да вярвам че обвиненията срещу него са основателни(макар че понякога външният вид подвежда).

Ако обаче се окаже че този женкар се бие по-добре от тебе и обърне твоя нос,как ще процедиреш?

Тоя Квазимодо на какво се е надявал.

Какъв секс тормоз бе хора, той само е искал да изчука, както е правел и преди това и други преди и след него.

Милост, спрете. Ще умра от смях. Футболен клуб Атлетико Лом. Корема ме боли.

Един мъж никога без да е била с друга дама не може да и пише тези неща Те отпреди сигурно са имали връзка и може тези смс и да са отпредивреме и сега като не я назначила за дадена сруща и оная му ги връща може и сама да е поискала да му ги напише този дъртак най много да и прави френска но и двете страни не са девици

Сега на всички се изясни какви "капацитети" са футболните съдии. Няма как иначе да се "перат" толкова милиони за някакви ритни-топковци.

Тази отрепка Ангел Стоянов отдавна трябваше да бъде в затвора !!! Доста хора в Монтана и околността знаят добре за неговите "подвизи" спрямо жените !!! Една добра дума няма да чуете за тази отрепка !!!!! А шефовете му от Футболния съюз се правят, че не знаят нищо, защото говедото си плаща за тяхното мълчание ! Ако би си позволил подобни заигравки с моята жена, отдавна да съм го смлял, говедото щеше да ходи с патерици до края на живота си !

Мъжът си иска, а жената го преценява и решава дали му пусне или не. Нейното колебание и нерешителност се приемат по скоро като да, отколкото като не. Жената умее да казва ясно и твърдо не на тези индивиди с които не би си полегнала каквото ще да стане. Във всички останали случаи кандидатът има шансове. А в този случай тя се е държала уклончиво с него и сама си го признава. - Искам да си ми робиня! - Хи хи, с белезници? Ще си помисля... - Искам да правя извращения с теб! - Аууу! Много искаш пък, палавнико! Ще видим. Хи хи! И в един момент: секс тормоз, медиен скандал. Малко странно.

Не виждаш ли какъв мазняр противен е този урудляк перверзен ??? Тази жена е искала да види до къде ще стигне наглоста му тя е споделила даже на мъжът си как може да мислиш ,че се е двоумяла дали да бъде с този гнусар

LeGrandTulup

Виждал си нежни и мили Снежанки с гадни и дебели мутри, нали? Това което за теб е отвратително, за тях може и да не е.

Защо отстранен, а не уволнен.

Еееее за малко да се кръстоса с клингоните тази съдийка.

И защо това е новина от национално значение...

дрът козел се опитал да лющи млада върба,ама му увиснали рогите