Второ обвинение за бияча от Борисовата градина, обидил съда

Срещу младия мъж, нападнал и бил възрастен мъж в Борисовата градина в София, е повдигнато второ обвинение - за хулиганство, информираха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Второ обвинение за бияча от Борисовата градина, обидил съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше нормален човек първо нямаше да се нахвърля да бие възрастен човек и децата с него и второ, щеше да знае, че с хора от този род на съийката на глава никога с лошо не можеш да излезеш! Просто такъв е характера не само на нея, но и на хората от този род! Защо ли го пиша?! Ами защото в потеклото си имам предци от рода Крънчови, та за това го пиша! А на други места името Крънчови го сменят на Крънчеви, но все тази, потеклото им е едно.

че е обидил съдийката а не съда. Дребен хулиган-обижда и бие.Като му счупи главата някой конспириран каратист ще се поправи! Затова в древността е имало физичеки наказания - бой спръчки и други такива, за да може животното да почувства болката и да се очовечи.

Баретата - домашен арест, Таки - невинен, Галеви - в чужбина, ама за този виден престъпник обидил съда - репресии докрай!

Обидил съда! А когато съдът ежедневно обижда правилата за справедливост, ред, човешко достойнство , обижда закона в тая държава - ние къде да се оплачем и кое по ред дело да им повдигнем?

Жалко семейство! Хукнаха като изоглавени по телевизиите! А и кой им предостави толкова време и ефир. Сутрин уж има време за обаждане на зрителите, а не им дават две думи да кажат, а тези раполагаха с часове да се жалват и оплакват. Те ли са най-посрадалите в БГ?

Лошото е че човекът ще страда защото се е заел да свърши работата на държавата...

Действително е жалко човек да бъде пребит! Още повече пък на подобна преклонна възраст! Само затова, че е бил виновен затова, че е мургав, и малоумният маргинал се е объркал, че е циганин! Но вулгарността не спира дотук! Изфабрикуват версията, че принуждавал внучетата да просят! Само че училите - недоучили топкафалии, които не са прочели два книги, не знаят, че и дядото, и бащата са просперирали културни хора, с висше образование, с висок обществен статус, и в България, и в Австрия! Вероятно е те да са помагали на просяците, а не те да са просили!

За каквито просяци ти пръв и то днес споменаваш. Не не е имало и не са просяци а изнудвачи...за което е изял и шамарите, макар да се е прикривал зад старческата слабост, злоупотребявайки с нея. С две думи-цигански номера!

Абе всъщност как се помага на просяци?! Като просиш вместо тях ли?

проспериращи в лъжата и провокацията

Браво на редакцията за подходящата снимка!

Първото обвинение срещу него е за побой, извършен по хулигански подбуди. На 17 юли около 18.30 ч. младият мъж пребил 67-годишния Красимир Иванов пред очите на двете му внучета, които са малолетни. Според свидетели Петров пиел алкохол с компания на маса в заведение в Борисовата градина, а на друга седял Иванов.

хаиде разбирачи кажете къде е обидата какво е казал нищо една нарочена жертва и това ми били почтени хора

Напълно те подкрепям! Във Вулгария хората трябва да имат право да раздават правосъдие от своята гледна точка! Всеки да може да гледа от своята камбанария! Жертвата е помислил, че старецът кара внучетата да просят, и е раздал правосъдие!

никои не може да каже каква е обидата защо няма такава

няма обида искат да осъдят безащитен човек

Виновният разбойник за дълго в затвора, че да се научи да уважава човеците. Долу простащината и агресията!

справедливост и за тебе и за подобите ти

Гледам напълнило се е със съвестни данъкоплатци оправдаващи процъфтяването на сивата икономика! Къде са тия дебели гъзове от агенцията за защита на детето и данъчните да му изпердашат един акт на гадното долно старче за търговия без касов апарат а другите да приберат децата за експлоатация на детски труд насред демокрацията А??? КЪДЕ СА???

Така е , колкото и да е банално, за кокошка, няма прошка, за милиони, няма закони. Крънчева така ли щеше да се изрепчи, ако беше изправен някой богаташ пред нея , с трима топ адвокати.......

стига доброманщина!къде се е чуло и видяло да се псува съдия.за такива директно в затвора и да мисли там дали друг път пак ще псува.ама такива нахалници са абс безполезни на обществото.крайно време е някой да каже СТИГА!

А къде се е чуло и видяло съдебни процеси да се 'уреждат" извън съдебната зала? Да ти кажа ли...

На много места се е чул и видяло, но това не значи, че на публично място трябва да се държим като идиоти. Капиши, Панимаеш, Ду ю ундърстенд ...

никои не псувал съдиата

мдааа, пасмината на Волен. Много са смели срещу възрастни и беззащитни хора.

все такива съдии за тебе

го оправдават и те са като него. Кой е този правораздавач. Дори и да продавали гривнички, дори и да просили, за това си има институции. Щом псува в съда на момента трябва ло е да има наказание. Защо гледаме американски филми. Този юнак що не иде в САЩ и там да развява байряка - на момента ще го окошарят.Тук му е добре - при свободия и безнаказаност.

Прав сте, но за тези 26 години го докараха точно до 'където няма държава има саморазправа". Например как ще реагирате, ако някой бясно каращ по тротоара колоездач блъсне детето ви?

Не думайе така за колоездачите! Те и колоездачните алеи са гордостта на това нищожество - софийската кметица. Дърпат една черта на тротоара - и да му мислят пешеходците!

Една здрава присъда за този юнак, псуващата уличница да се издири, и тя да посети сливенския, и после да ги видим!

Наистина пускат убийци срещу 500 лв и това се знае от всички. Но когато се каже на глас- то е обида за съда! Лицемерка!

Ти не си ли гледал поне по филми, как се почита съда, където и да било, не само в демократичните държави!

Почита се, защото си върши работата както трябва без значение кой се изправя пред него.

Ами затова има една фраза - като на кино! никой не е обидил съдия - само са казали , че убийци се пускат за 500 лв.

Най-строги присъди и по двете престъпления за този самозабравил се вулгарин! Децата са от културно семейство, а вулгарите ще ги изкарат, че били циганчета, и просели. Но дори и да просят, вулгарите ли са призвани да раздават правосъдие!

да се задавиш, нещастнико, в омразата си към страната и народа, към който и ти принадлежиш. Ето това сте вие, " високовъзпитаните идиоти", в които няма нищо човешко, само лъжливо лустро.

Нещастнико, толкова омраза има в мен, че не съм набил никой, не съм напсувал никой! Я пак, кой се дави в злоба и в собствен сос!

Ей, внимавай с двойния стандарт! Не обиждай циганите! Защо, според теб , да си циганин е обидно?! Значи ги подценяваш и някой от тях може да те осъди. В същото време щедро ръсиш названието " вулгария" и това според тебе е законно/! Не е ли обида за България и не трябва ли да те пъхнат в затвора/

Ти не знаеш ли, че на гръцки България се произнася Вулгария, с ударение на последна сричка, а българи е вулгари! Съвпадението обаче като че ли въобще не е случайно, не считаш ли!

Браво на съдията! На такива изроди трябва да им се вдъхва респект. Пожелавам на побойника справедлив процес и дълг, но заслужен отдих.

Не мога да повялвам, че може да има идиоти оправдаващи гнусната постъпка на скинаря!Всички тия отрепки са за разстрел. Това не са хора, а човекоподобни! А тая простакеса дето е напсувала съдията вероятно е общата им жена!

Явно е била Мацка с Опит, щом е знаела, че трябва Веднага да офейка, иначе е щяла да затърка наровете по бързата процедура още преди копелето - бияч!

И ти не си по-далеко от простакесите, като гледам начина , по който се изразяваш и инсинуациите, които се опитваш да прокараш. Обща жена - това пък как ти хрумна? От собствения ти опит!

Що пък да не е обща, те като се друсат с патриотична цел, сигурно и жените си сменят.

Днеска един шофьор бил шамари на жена с дете, че му направила забележка, че не спира на зебра. Този лумпен бие дядо, защото не го харесва. Такива боклуци трябва да бъдат наказване изключително строго и ефективно.

трети използват държавни пари на данъкоплатеца за лични цели, защото така им харесва.

а също пуска убийци срещу 500 лв! Но едно е какво харесва на съдиите, друго е какво е право и морал

поне тука ти дават въможност да се изпразниш.и какво то това кучетата си лаят кервана си върви.така правят в япония- влизаш в стаята биеш чучулото на работодателя, минава ти и после кротко отиваш на работното си място и продължаваш да бачкаш ама си спокоен.

е виждадате ли че съда работи здраво, няма шест пет, безащитния на бесилото айди де, като не си плаща така е

Ти какво искаш? Дрогирания побойник да си ходи свободен ли? И ти и другите подобни сте за в затвора, отрепки с отрепките!

Докато е ритал стареца не е бил беззащитен, а се е мислел за голяма работа, нали, и ся кво в съда, не бил доволен и той и родата му - те и на Асан родата не доволни че Асан лежи в затвора за кражба на жица, ама това е положението.

Докато българинът чака някой да го съди,ще си остане една овца.Овцете ги знаем как свършват.

Изводът какъв е? Не обиждайте богопомазания български съд.

Ами иди обиди демократичния американски съд (например) да видим какво ще ти се случи ...

Демоничният американски съд се копира от богопомазания български. В обществото ни съществува кастово разделение,а овцете спят в неведение.

Интересно - къде и кой съд можеш да обидиш??? Информирай ни моля!!!

Ясно е, че не можеш да обидиш съда в демократичните държави. Не знаем как стоят нещата в авторитарните! Примерно в Сев. Корея, Китай, Виетнам, Куба!

Извода е, че в България живеят прекалено много говеда, които оправдават насилието срещу по- слабите и беззащитни хора. "ГРУПА скинари пребиват възрастен човек." "Шофьор удря шамари на майка с количка." Докато простаците в България са болшинство, нищо хубаво не я чака. Интересно ми е къде ли се е покрила пачата напсувала съда ? Дори само това поведение на близка на задържания, е достатъчно да се определи, що за индивид е въпросният задържан.

Подкрепям написаното изцяло! Побойници и простаци могат да бъдат герои само за хора с малко акъл.

Гешев, толкова си тъп, че не разбираш написаното. Тук става дума , че го съдят допълнително, защото е казал на глас една истина, Хайде се опитай да разбереш не дрънкай глупости.

така е господа съдии, от истината боли

Ще го осъдят и ще си изтърпи наказанието, но доколкото гледах и прочетох в медиите е ставало въпрос за продажба на някакви гривнички от деца, които са давали след това парите, т.е експоатация на детски труд за прикриване на просия. Ако е истина, това също трябва да бъде санкционирано от държавата, не само в конкретния случай , а изобщо. И ще е добре съдиите да имат и работят с такъв "хъс" за всички престъпления в държавата - от най-ниско до най-високо ниво.

Глупости! Продажбата на гривнички е много популярно и актуално занимание сред децата - БЪЛГАРЧЕТА! А гологлавите татуирани плужеци от "най-чистата" раса имат некачествен софтуер в мозъците, работещ на принципа "черно и бяло" - т.е., реагират на стимули недиференцирано, на принципа на елементарното подобие. Все психически механизми и процеси, характерни за същества с не особено развит интелект.

Да , актуално е , особено на някои места или след 10 часа вечерта или обикалящи по улиците деца с по-големи близки стоящи в страни. Много добре знаете за каква продажба става въпрос. А относно "гологлавите " и тези с "татусите"- има всякакви, но едва ли може да поставите всички такива под общ знаменател.

Кво тормозите човека бе идиоти? Не ви ли стана ясно че той е жертвата а не тъмнозелените просяци?

трябва да се действа с боклуците, които са напълнили държавата. Липсата на правораздаване стимулира този процес на мутризация. За всяка реплика, за всяко хулиганско поведение, трябва да се прибавя още към присъдата, за да може да се получи някакъв ефект. Но най-големите простаци, хулигани и мутри в момента ни управляват, затова редовите такива са се развихрили напоследък.

че на тоя ще му добавят върху присъдата, да не говорим, че ще има и втора присъда, защото е обидил съдия на работното му място - "при и по повод...". Та присъдата за обидата е по-сигурна от присъдата за побоя. Да не говорим какво ще му се случва в ареста в компанията на по-изпечени пандизчии от него и скучаещи мангали.

всеки гурел, който посяга, трябва да има същата участ.

Стига писахте, че пребити са роми, НЕ СА, БЪЛГАРИ СА! И е ясно, че малоумните скинари са търсили кого да набият за да се направят на велики патриоти и са попаднали на тях погрешка и в момента се чудят каква лъжа да измислят, за да оправдаят простотията си.

Български деца не продават гривнички,с което да прикриват просията си.

А кой казва, че са продавали гривнички? Защото аз знам, че тези деца живеят и учат в Австрия и са от добро семейство. Така т.нар свидетели - другите хулигани от компанията на биячите вземете измислете нещо по-умно за оправдание!

Никой ли не намира за странно някакви си хорица да имат властта да те въдворяват вън и вътре от дранголника по свое усмотрение? Тази на снимката ли е Господ,че да съди? Силна ли е,умна ли е- каква е?

не е Господ, но е съдия и точно това и е работата - да съди. Включително такива дървени философи като тебе, нещастнико.

А какво става,когато един човек започне да практикува работата си само в своя полза? Никой не държи сметка на съдебната власт. Властта развращава,абсолютната развращава абсолютно.

Ако случаят беше в USA досега "феновете" щяха да напълнят дранголника и то с рани по главите. Брат ми го натупаха там само заради едно неправилно изпреварване и след това ръмжене.

Пипнеш ли мангал цялата строгост на закона ти се стоварва. Не дай си боже да го ошамариш.

Кога викаш са те шамарили?

няма никакъв съд, всичко е кенеффф...

Съда и прокуратурата скочили да защитават циганията и просията, а после политиците ни се чудят защо всеки кадърен, дето може да допринесе за увеличаването на брутния вътрешен продукт и да подобри благосъстоянието на нацията, гледа да се махне от България, колкото се може по-далече!

Домашен арест за циганина с 93 дела и 12 присъди. 30-годишният Хюриет Сюлейманов, който с джип "БМВ" размаза кола с четирима младежи в тяхното платно на 5 май, м. г. край Луковит и уби трима от тях, а четвъртият остави инвалид очаквано не се яви на делото в Ловеч. Миналата година Апелативният съд във Велико Търново потвърди мярката за неотклонение домашен арест за шофьора, на 10 юли Ловешкият окръжен съд пусна от ареста 30-годишния Хуриет Сюлейманов. Мотивът е, че за извършени по непредпазливост деяния, независимо от тежките последици, законът предвижда задържането под стража да бъде не повече от два месеца. Хуриет се занимава със сводничество, укрива се в Германия при други турци и едва ли някога ще бъде открит.

А бе щом е съдия е за затвора.

Чорбарска работа,да не кажа свинска.

България страда от свинската и от говеждата работа , приятелю мой,защото и двете са рожба на изродите българомразци - комунистите и тия от държавна сигурност.

децата ти от хероин да умрът люлински боклук !!

защо кълнеш бре мангозавър

Съдия Крънчева нареди на охраната да върне жената, но тя беше изчезнала, припомня "Правен свят". ======изчезна - изпари се - неоткриваема е - жената е показала колко некадърна е системата

'лицето влезе в асансьора и изчезна в неизвестна посока' 'входните рани от куршумите бяха с големина на 2 и 5 стотинки, общо около 20 стотинки' и т.н.

Брей, един съдия да ми хареса ;)

на снимката виждам гротеска някаква, уж интелегитентен човек така да се омаца, все едно са я изкопали отпреди 30тина години, има вид и на корумпирана. А онова .айно дето е бил дядото пред внучето, честно заслужава да изгние до живот в панделата, няма смисъл да се "ремонтира" такова дживотно, няма какво да му се поправи просто. Но съдът ни е корумпиран и заслужава много обиди, даже и след като се е поправил, в което не вярвам.

Само да уточним, че и "насаме" да беше бил дядото...си е същото престъпление.

До там ли опряхте родолюбците да обсъджате външния вид на съдията и на база на него да правите изводи, че е корумпирана. Що не вземете да обсъдите на някоя от националистическите беседи какво полезно занимание да си намерите, че да не обикалят по парковете да биете деца и старци. Давам веднага няколко идеи, можете да оплевите запуснати детски площадки, да ремонтирате пейки и катерушки, да събирате книги за домове за сираци и т.н. А ако ви напъва да се биете с някого - то в момента се набират доброволци да се бият с ИДИЛ.