Съдийка, оправдала Людмил Стойков, поема Алексей Петров

Само ден, след като прокуратурата внесе първия обвинителен акт срещу обявения за лидер на "Октопод"-а - Алексей Петров, Софийския градски съд образува дело и назначи съдия по него.

Обратно в новината

Коментари - Съдийка, оправдала Людмил Стойков, поема Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. съдийката вече се е доказала...пък вие чакайте...справедливост.

Въшльовци,няма нормален съд,който да определи осъдителна присъда основана на измислици от мошенници с по 2-3 присъди за измами/Плевенския гъз Цветанов/.измекяра Шотев или разногледия дебил Устинов,а Алексей си е Алексей.

Представлението ще започне.Режисьорът е ясен, играта на актьорите подготвена, краят предизвестен.Оправдание или в крайна сметка споразумение. Е, чорбаджията ще плати, нормално е. Айде със здраве и до скоро.

Колко ли е богата вече ??? В коя държава си внесе парите или с сейф???

Европейска концепция за икономическа и патриотична алтернатива-и всичко ще си дойде на мястото.Реформи в икономиката,съдебната система,разбира се чрез промяна в конституцията.И нов обществен договор за смяна на модела на управление на държавата.А къде в тази теза е Петров и къде е съдийката,преценете сами.

Страх ли ви е? Не се бойте !Ножъът е дървен.

Одобрявате само това,което ви понася.И вие сте като съдиите

Трудно,дори невъзможно е да намерят "чист" съдия. Всички са от едно котило.

САМО В БЪЛГАРИЯ ВКАРАХА ТОВА УСЛОЖЛИВО РАЗБИРАНЕ, ЧЕ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ НЕ СЕ КОМЕНТИРАЛО :)))) УЖАС:)))) А ПО БЕЛИЯ СВЯТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ЧАКАТ СЛЕД РЕШЕНИЕТО СТРАНИТЕ ЗА КОМЕНТАР. АЛОООООООО , ГЕОРГИИИ, ИМА МНОГО ВАЖНО ИЗИСКВАНЕ КОЕТО В БГ Е ОТНОВО НАГОРЕ С КРАКАТА:))))) СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ ДОРИ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА ЗА ДА СЕ И ОБЖАЛВА, НО КАТО Е В СИЛА ТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА. С ИЗПЪЛНЕНИЕТО НИЕ ДРУГИЯ КУСУР ГЕОРГИИИ, СИНЕ МАМИН.

Явно скалъпилите "обвиненията" и видяните от цяла България "свидетели" са на ясно, че никой съд не може да приеме прокурорските измишльотини за доказателства. За това лакейските медии започват да подготвят общественото мнение за сценария "НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ - ТЕ ГИ ПУСКАТ".

СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ КОМЕНТИРА ЛИ СЕ

Съдии -подкупни,по-подкупни и най-подкупни !

БРАВО НА ГОЦЕ, МИНИРА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

до wqd - най-важната фигура в държавата /гл.прокурор/ е негов човек/на Гоце/,така че е ясно какво ще се случва с делата.

И аз съм убеден,че вината е само в пркуратурата, а не в МВР и съда!

Какво стана с тоя специализиран съд бе, за какво го пропуснаха главния обект на съда!!??? Или щото след НГ, и т.н... Голямо порно в съдебната ни практика!Пък искат и най-големите заплати, бонуси...

Зависимият български, съд...пълен майтап!

Exx Гоце,Гоцеее...до всичко които се докоснеш и мафия..10 години дърпа яко назад каруцата наречена България

Това някаква шега ли е?

Власт на хулигани и мутри - това е ГЕРБ. Старшина Андрей Иванов в СОС, кмета на Белица, съдийката по делото за Трактора, Веселин Пенгезов, и още хиляди натрапници и типове, водещи ни към социални протести и бунтове на улицата. Това ли е властта в България?! Та това е разгул на простащината и алчността на всякакви отрепки под скиптъра на един уличник. Не е ли време да се събудим?

ТЕмата е за друго, червени другарю и изказването ви е неадекватно... вижте там от Позитано да ви платят, че имате нужда от нов памперс..

Червени другарю,ти пак се размириса и забрави да прочетеш за какво става дума,май...

Що се чудите - аз съм си я избрал. Няма да ходя на топло я. Що народ е измъкнала от там - значи в сигурни ръце съм. А и с празни ръце няма да я оставя.

Людмил Стойков е бивш съдружник на Цветелина Бориславова.

А ти си съдружник на БСП-мафията.

Типичен гербер- това, което не ми изнася, не е вярно!

И бивш съветник на президента Първанов...

Изчетох внимателно коментарите Ви и констатирах колко леко оплювате непознати и невинни хора! Искам да Ви кажа, че днешните съдии са млади, високо образовани и коректни хора! Същото не мога да кажа за така наречените продажни и корумпирани "журналя". Помислете поне веднаж, към кого бихте се обърнали, ако не към съда, ако имате нужда от помощ? Това е единствената институция, от която бихте получили търсената справедливост!

Обоснови се! Каква беше тая история със тефтерчето? Защо няма ефективно усъдени престъпници? Какви биаха тиа истории със съдииските дъщери където взимат имоти като социално слаби? Каква беще тая историа със съдииката председателствяща дела по Софииски Имоти когато в очевиден конфликт. (пряк участик в обстоятелстата които предизвикват делото) ? Как така става че очевидни мафиоти осъждат само условно? Какви са тия истории където ВАС заключва че няма конфликти когата тая съдииката е била учасник в дела по сделки с които е свързана или когото децата на съдии взимат безплатни имоти?

Високо образовани и коректни???Ти къде живееш?Имаш ли си реална представа от системата?И къде,да не би в Харвард или Оксфорд да са се образовали,пък аз си мислех че са избутали НБУ и ЮЗУ в Бл.?Уф, да бе ти си мамата на поредния некомпетентен и корумпиран безценен кадър...

МНОГО СА КОРУМПИРАНИ БГ.СЪДИИТЕ. ВОДЯ ДЕЛО СРЕЩУ ЛИХВАР, НО ТОЙ ПЛАЩА НА СЪДИИТЕ И ТЕ В ОЧИТЕ НИ КАЗАХА "ВАШАТА РАБОТА НЯМА ДА СТАНЕ"

Плати на магьосник! Има ги! И работата ти ще стане....

По-точно, това е институцията от която БИ ТРЯБВАЛО да получим помощ, но дали ще я получим?

И аз съм убеден,че вината е само в пркуратурата, а не в МВР и съда!

Октопод и "съдебна система" е е дно и също-МАФИЯ. Ще трябва да намерят начин да се назначат съдии от Европейската Общност за се се спре тази продажна мафия.

Кой и по какви критерии определя кой съдия кое дело да гледа?!?! Този подход е абсолютна предпоставка за корупция и пристрастност. Съдиите трябва да се определят на случаен или ротационен принцип.

Колко хубаво сте сте си избрали....Точно на случаен принцип става разпределението на делата в съда! Той е самостоятелна и независима институция и никой и по никакъв начин не може да упражнява натиск върху съда!

На книга е така, но е публична тайна, че нещата в действителност са по-различни, а когато съвпаденията станат повечко, това е вече повод за тревога.

Ами те всички са такива...няма случайно попаднали в Съда и в Прокуратурата...връзкари,не особено умни и интелигентни,но с препоръки от който трябва или били в легло с който трябва.Те такива са ни богоизбраните ни магистрати.

Бог да пази българският Съд - независим, мъдър, неподкупен и достоен за нивото на българския народ!

Съдиите и съдебната система играят игра по ръба на бръснача! Търпимостта към тяхната корумпираност вече е доведена до нула! Трябва да бъдат много внимателни, защото и най-малката грешка ще доведе до дълбоки порезни рани, твърде възможно и не твърде демократични! Но когато са решили да прекаляват, дано добре да са си направили сметката! Че смешния и жалък плач след възмездието никой няма да поиска да слуша! Опичайте си акъла и мислете за утрешния ден! Не всичко може да се купи с пари, особено в настоящата историческа ситуация!

Работейки с престъпния контингент, съдиите са придобили неговия манталитет. А и спомнете си как по комунистическо време изпращаха тъпите комунистчета рабфаг право...без приемни изпити, защото са преданни на партията. През време на демокрацията знаете ли колко дипломи има купени от Русенския филиал? Така че всичко е логично.

От написаното става ясно, че си един фашизоиден, мутренски индивид, недоволен от Българското правосъдие! Мислиш си, сега ми е паднало да плюя тези, които се произнесоха с присъди за кражбите и изнасилванията, които съм направил....... Друг път не си позволявай да рогаеш и въздействаш на нашия съд, ненормалнико!

Гарван гарвану око не вади!

Вън Бойко и Красьо. Върнете Костов, за да въдвори ред!

Къде е г-н Красимир, за да ми намери и на мен работа?

Добре де всички знаем кои са съдиите ,които работят за Първанов и А.Петров и правителството не взима никакви мерки,това означава ,че са комбина и заедно хвърлят прах в очите на ЕС.

За съжаление в Конституцията пише, че Съда е независим и комунистите знаят как да го използват! Те доста стриктно спазват законите, когато това ги устройва! Аз също смятам, че Съда в БГ е за разстрел - те си знаят за какво, но не става така.

Перфектно-точно сте го казали ! ... И едно малко допълнение ако позволите -- обаче ЕС/ЕК, казват, били вече въвели какви-ли-не прахоуловители ; Та ...

И кой ще им даде да ровят в доказателствата?

Де са герберите да ми обяснят как се борят с престъпността:)))))) Тя била от тефтерчето на Красьо! Ами сега:))) Че то не било лошо в тефтерчето на Красьо и при герберите:))))

На тебе май всички са ти виновни. Ти да не си от магистратското котило....та хвърляш плюнка навсякъде, за да нацапаш всичко, всеки и нявсякъде. Такива като тебе са в основата на корупцията. И псевдонима ти е като акъла - Аууууу, бягайте от мене...

Журналистите няма да седнат и да се поразровят в доказателствата на база на които е предявено обвинението а седнали да ни разказват автобиографията на съдийката...На това му се вика "подлоги" и манипулиране на делото.......

Най-големият октопод е съдебната система! Не знам този народ как ги търпи още тези корумпирани и нагли съдии, купуващи без пари имоти на морето...

Ако е скандална защо е съдийка? Или нещо не е наред в съдебната система, или при журналята :) И в двата случая кофти за нас...

Защо ли не се учудвам, че такава заслужила съдийка все поема такива дела. Явно я готвят да расте още в йерархията. наприме за председател на Софийския градски съд, ако Янева не спечели отново.

Като знаят че е на ти с мутрите-да я сменят тези съдийка. Отнема и се правото за 5г и да види и тя как живее простовюдието

Е, че нали точно защото е на "ти" с мутрите са и поверили това дело! Може ли с години градени контакти и авторитет да се затрият?! Освен това , убедена съм, за нея "простолюдие" е мръсна дума и дори в най- черните си кошмари не се вижда като представител на тази прослойка!

такива като тоя боклук решават съдбата на българия и българите,мръсна зган.................те са от филма НЕДОСЕГАЕМИТЕ ,както и другите лекарите-убийци,коитом все не са виновни за нищо мамицата ви долна на всички

всички са корумпирани!!!!!!!!

Сите са маскари, само ти си вода ненапита. Ганьо, Ганьо, ако се сменяше чипа, тук щеше да е китна градина.