Коментари - Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна | Днес.dir.bg

Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна

Ситуацията за съдебната система е крайно омерзителна, заяви председателят на Съюза на съдиите Нели Куцкова по повод скандалните записи по аферата "Червеи".

Обратно в новината

Коментари - Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна | Днес.dir.bg

Коментари

Водил съм няколко дела. От видяното ми се иска да поздравя Куцкова и колегите й на звучен сръбски.

Стига с тоя премиер признайте че съдии прокурори и полиция са корумпирани и безотговорни в по голямата част и че на другите им е неудобно да се противопоставят.Не им стиска защото са оплетени като свински черва.Вижте как се водят делата с години от различни състави и един докладва разбрал недоразбрал другите го взимат за чиста монета и нещата се решават.И понеже не всички са политици олигарси и връзкари народа пати и гластност няма отговорни и наказани също.

Съдебната система в БГ е гнила и неефективна! Тук парите на данъкоплатеца потъват като вода в пясък! Нужни са дълбоки реформи, които видно скоро няма да станат!

Ако беше станала вицепрезидентша?Боже, какво ни е чакало и ни се е разминало за малко. Има една интересна Пи Ар-тенденция - от време навреме да шумиш, за да не забравят името ти. Да, но това не е Кичка от Брадър-а все пак, тук се очакваше нещата да са сериозни.

Системата е пропита от корупция, от бонуси за "наши хора" и е време, да организираме съд, които да съди провинилите се в ситемата.

Браво на Цацаров! Докара я до там, че да го псува народа, а не престъпниците!!! Престъпник е като шефа си тиквата.

Вярно е, Куцкова, всичко е вярно. и разговорите са проведени, и казаното в тях е казано. Така че не търси под вола теле, за да изкараш системата бистра като сълзица. И много други неща за нея са верни. Например това, че протакате делата години, че по един и същи казус има коренно противоположни съдийски решения, че вземате заплати, които не заслужавате, че хората ви мразят, но на вас не ви пука, че всички ви сочат като кърлеж в снагата на държавата /и у нас и от чужбина/, че сиромасите ви колеги от системата менажират хотели, пълнят се с имоти и банкови сметки, че ви е страх от силните /власт, мутри, богати/, но прилагате закона с пълна сила срещу бай Иван от село за 30 литра ракия и т.н. Реформирайте се ,Куцкова! Замълчете, посипете си главите с пепел, съкратете се наполовина, намалете си заплатите, удвоете ефективността си, спечелете доверието и уважението на хората. Всичко друго е от и в полза на Нечестивия.

И ДЕЙСТВИЯТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ СА ОМЕРЗИТЕЛНИ ЗА НАРОДА,НО ВАС НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА!!!

Да,не е лошо да се самоубиете всички без нито едно изключение.

Никой не ги спира тия корумпирани съдийки да си приказват каквото решат. Иначе няма да имаме ДЕМОКРАЦИЯ !!! ... Обаче това което става в Съда , това НЕ е Демокрация. Тия съдии не са избрани от народа, а с ПОДКУПИ. Съдиите не са зависими от народа, а от наркотици, алкохол, от този на който са платили, за да станат Съдии, и от Подкупите, които им плащат разни Мутри...... РЕФОРМА в Съда не може да се направи с някакви размествания. Размествания, а също и Сливания правеха БСП за да си домъкнат лаината от партията.... Истинска Реформа се прави с Уволнения на Корумпирани и с смяна на Съдиите... В момента, ГЕРБ управляват Страната и имат мнозинство в Парламента, а също и Президента е от ГЕРБ. Така че, би трябвало, Парламента и Президента да изберат Съдиите в ВКС, ВАС и ВСС. Иначе, другия вариант за избор на СЪдии е чрез директни ИЗБОРИ, както е при Депутатите.

Да, госпожо Куцкова! Когато един жив организъм (правосъдната система) започне да развива гангрена, всеки медик ще ви каже, че за да има шанс за оцеляване се реже до живо месо. Друг е въпросът, че пациентът(същата система) е мъртъв доста отдавна. С ръка на сърцето си кажете гледайки се в огледалото има ли в България такава система- деистваща, а не на книга?

"Вчера главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че проверка е установила, че записите се незаконно направени, а не са от СРС-та." Значи, незаконни, нооо ВЕРНИ, нали така, ЦАЦА!

куцкова, за вас може да е омерзителна, но за нас тя е престъпна. имате си престъпна съдебна система, която е ядрото на октопода - властта на диктаторите.

хората трябва да ви избират пряко всички вас и първо такива фурнаджийски лопати като тебе трябва да се запитаме" струва ли си те да съществуват"

така, така. и това ще стане! насила или не.

Тая "омерзената" колко заплати накуп ще вземе като се пенсионира?! И за какво?!

Тя и сега взима по 12000 лева на месец, а на всяко тримесечие по 30-40 хиляди бонуси, за да не се повдига нивото на заплатите в съдебната система. Така е няколко хиляди лева заплата, която влиза в статистиката и двойно повече бонуси защото тях статистиката не ги отчита... За целия с трудов стаж взимат по няколко хиляди заплати в повече, а не както полицаите само 20 заплати. Тази има поне петдестина милиона в банката. И другите съдии са също така!

една реплика към теб - пълни глупости

И още по омерзително ще става с това което вършите. Почнохте и да лъжете най нагло по решенията само и само да угодите на тиквата а той се ебава с вас.

Ама защо НИКОЙ не връща парите дето БЕЗ омерзение получава стоейки в ОМЕРЗЕНИ институции????дори и според него самия???

Не само в съдебната система ситуацията е омерзителна г-жо Куцкова. Цялата държава се е превърнала в самоделен свинарник или казано иначе, в кочина.

Човек, свинете са по- чувствителни и чисти духом в сравнение с някои съдии. Те са поръчкова пасмина, която служи на едрия капитал, монополите, банките и богатата класа символизирана от КОЙ. Има хора, които въобще не трябва да сядат зад съдийската маса, но ги крепят и издигат, за да вършат злини в полза на още по- лоши хора. Съдът е средство за саморазправа на имащите власт срещу нямащите власт по брутален начин.

Положението в България действително е омерзително. Чудех се, откъде с е взело това омерзение, пък то било от съда. Щом и Куцкова си го признава, значи вярно е така. Не е писано скоро, останаха ли в съда още социално слаби съдийки?

Съдията на сорос се обади.

ли, как мога да псувам? Защо мислите, че сте истина от последна инстанция? Не ви ли се струва, че сте прът в колелото на прогреса? Времето ви отмина, колкото и да не ви се иска, боядисвай се в какъвто искаш цвят и слугувай на всички силни на деня, нямаш шанс, поне в морален аспект.

с мъжката си позиция, когато й е удобна, май се нуждае от няколкодневен престой в ЦСЗ(централен софийски затвор). Според легендата, там превръщат наказанието е удоволствие, което явно липсва на НК.

не те ли е срам да плещиш простотии, ами ако някой се сети да те пита, ти част ли си от нея? С какво си повече от близките на загиналите по подобен начин, благодарение и на твоята активна позиция?. Мислиш ли, че само на теб е позволено да страдаш по загубата на близък човек, а други в подобна ситуация са безчувствени и нямат право на подобна емоция? Можеш ли да обясниш, кое те омерзи, справедливост, правосъдие, моралност, безпристрастност, безкористност? Опитай, все пак, може да успокоиш съвестта си, ако имаш такава!

Интересно, Куцкова не беше ли и тя финансинарана по някакви американски програми? Следователно, всичко казано от нея, трябва да се чете между редовете и да се види къде се цели.

Ами Радан нарече Мафията тъпа и ги обиди като каза, че претоплят манджи и те почнаха да се доказват..

Ама въобще БЕЗ омерзение толкоз години гушкаш пари там нали???И понеже не ви стога от там та почнахте и от ''америка за България'' та да не останете ''гладни'',,Когато таквиз като тая ''борци за правда'' започнат да се правят на ''света вода ненапита'' освен омерзение и отвръщение от тези КРИВОраздавателни институции друго ня се появява,,

Нещата са ясни. Записа е фалшив. Записа не е фалшив, но е манипулиран. Записа нито е фалшив, нито е манипулиран. Още по лошо - той е незаконен. Прокуратурата незабавно почва да търси, кой е виновният. Ако пък случайно записа е и законен, то той няма доказателствена сила в съда. Бах мааму, започна да ми се върти вече свят.

кой ги пусна и командирова в съда тези две принцеси от записите- едната семейна приятелка, а другата чист търговец... на това да се сложи край, че е срамно и позорно такива да има в съда

Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна Каквото и да говори Муци Муцкова, в България просто такова "животно", като съдебна система няма.

Все пак, съда е едно, съдебна система е друго. Ако оставим настрана ,прокуратура и полиция, в съда нещата не стоят толкова зле. Основните тежки проблеми са - прокуратура и полиция. съда е друга работа и не е лъжица за всяка уста. Там е последната човешка надежда и справедливост има , колкото и да е относително !

Надежда в съда БЕЗ мангизи???направо ме разсмяхте,,,

Четох по едно дело, че горната инстанция отменя решение на долната инстанция, но не прочетох че на една от двете са отнети правомощията да съди /поради корумпираност или некадърност/! Когато това стане ще видим светлина в тунела!

Веднаж направили запитване за рейтинга на съда. Оказало се, че в него вярват само 6% от анкетираните. Това се били членовете на семействата на съдийте. От тогава никой не прави подобно запитване, защото резултата се знае предварително.

Нели,вероятността да са истински клони към 100 % , а дали е истина това което се говори,може да се провери,стига да иска някой това. За сега няма такива,но нещата са лоши,даже отвратителни. Няма нищо скрито. Това което е казано на ухо в стаята, ще бъде разгласено от върха на покрива ! Класика в жанра. Няма как.За това има човешки съд ,има и Божи съд.Втория е последна инстанция , измъкване няма,по някога съди и до девето коляно. Все пак, някои неща остават скрити, както пр. "кръвните линии, които управляват света", но тези работи не са за твоята главица !

Hе разбирам, тези хора съдии и прокурори ли са, или журналисти???! Tа те, изядоха хляба на журналистите бе! Bсеки ден, в медиите и всеки ден, интервюта!! ;)

Вече взех да се съмнявам АЗ законен ли съм или истински!За първото съмнението е оправдано, но за второто .... не знам!

Цацата-дали записите били законни, чи то и папараците правят незаконни неща, но никой не се съмнява в автентичността им! Москатов-в правосъдието има отвратителни лица, добър ден минке!

Ако някой "незаконно" заснеме убийсто, следствие , прокуратура и съда ще вземат ли пред вид видеозаписа или не? А колкото до това какво трябва да се направи - ами това което всички източноевропейски соц. държави направиха непосредствено след 1989 година - бърза ЛУСТРАЦИЯ! БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ДЪРЖАВА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА!(моля да ме извините за главните букви).

няма да го вземат впредвид, като самостоятелно доказателство. най-вероято като никакво доказателство няма да го вземат (и слава Богу, защото монтажите са вече лесни)

каква лустрация, какви 5 лева. Ако се лустрираме ще останем не само без правителство , но и без парламент. Саво дребен и доказуем в Гугъл, пример министъра на МВР е дъщеря на бивш сатрап главен редактор на вестник "Отечествен фронт"

Докато не вкарат Цв.Цв. в Панделата ще е така... Сринат авторитет и компромати.

А съдебната система реагира веднага на това изказване на Куцкова: С Омерзение ще си дадем 13 и 14 заплата и бонуси също ще си дадем пак с омерзение! И властта и тя онзи ден с омерзение им даде едни нови 45 милиона! И така, г-жо Куцкова, омерзението вече е обхванало цял един народ, но важното е, че на съдебната система ѝ текат взятките!

НЕ СА ЧЕРВЕИ , ГЛИСТИ СА !

ТЕНИИ СА! Глистите са гнусни, но сравнително безобидни, докато тениите убиват!

Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна Г-жо Куцкова , ситуация няма , защото няма съдебна система в България. В България има само Мафия и прост народ. Всичко друго е една "витрина" за пред света. Страна в която Министър председателя е извикал главния прокурор на червеното килимче и му казва кой от съдиите трябва да "опрасква" , не може да има свободни хора.

"Сотир Цацаров съобщи, че проверка е установила, че записите се незаконно направени." Ама ние не се интересуваме дали са направени законно, а дали са истински. И дали твърденията са истина. Иначе ако чакаме законни записи, които самият Цацаров можеше да разпореди, ще се разпадне слънчевата система. Да не е луд да изважда данни срещу себе си законно.

Ами очевидно са истински, след като Цацата оспорва само законността им;о))

Я нека аз да им определям заплатите

Към момента професията съдия е с по-нисък рейтинг от професията проститутка. Надали някой все още смее да твърди, че е незаслужено. Както си постелеш така ще легнеш казва народът.

куцова, това не е ли смъртна заплаха? ? Засрмения може да те осъди, както вие съдите хората за закани

Абе,Куцкова и при теб -нещо куца,ама...

Боклуци.Ама голяма измет сте...

Осъден на 15 г за тройно убийство, с 12 производства срещу него оставен под домашен арест, естествено, изчезнал от страната... това ли е съсипващата работа на магистратите....

Коментари - Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна | Днес.dir.bg

Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна

Ситуацията за съдебната система е крайно омерзителна, заяви председателят на Съюза на съдиите Нели Куцкова по повод скандалните записи по аферата "Червеи".

Обратно в новината

Коментари - Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна | Днес.dir.bg

Коментари

Водил съм няколко дела. От видяното ми се иска да поздравя Куцкова и колегите й на звучен сръбски.

Стига с тоя премиер признайте че съдии прокурори и полиция са корумпирани и безотговорни в по голямата част и че на другите им е неудобно да се противопоставят.Не им стиска защото са оплетени като свински черва.Вижте как се водят делата с години от различни състави и един докладва разбрал недоразбрал другите го взимат за чиста монета и нещата се решават.И понеже не всички са политици олигарси и връзкари народа пати и гластност няма отговорни и наказани също.

Съдебната система в БГ е гнила и неефективна! Тук парите на данъкоплатеца потъват като вода в пясък! Нужни са дълбоки реформи, които видно скоро няма да станат!

Ако беше станала вицепрезидентша?Боже, какво ни е чакало и ни се е разминало за малко. Има една интересна Пи Ар-тенденция - от време навреме да шумиш, за да не забравят името ти. Да, но това не е Кичка от Брадър-а все пак, тук се очакваше нещата да са сериозни.

Системата е пропита от корупция, от бонуси за "наши хора" и е време, да организираме съд, които да съди провинилите се в ситемата.

Браво на Цацаров! Докара я до там, че да го псува народа, а не престъпниците!!! Престъпник е като шефа си тиквата.

Вярно е, Куцкова, всичко е вярно. и разговорите са проведени, и казаното в тях е казано. Така че не търси под вола теле, за да изкараш системата бистра като сълзица. И много други неща за нея са верни. Например това, че протакате делата години, че по един и същи казус има коренно противоположни съдийски решения, че вземате заплати, които не заслужавате, че хората ви мразят, но на вас не ви пука, че всички ви сочат като кърлеж в снагата на държавата /и у нас и от чужбина/, че сиромасите ви колеги от системата менажират хотели, пълнят се с имоти и банкови сметки, че ви е страх от силните /власт, мутри, богати/, но прилагате закона с пълна сила срещу бай Иван от село за 30 литра ракия и т.н. Реформирайте се ,Куцкова! Замълчете, посипете си главите с пепел, съкратете се наполовина, намалете си заплатите, удвоете ефективността си, спечелете доверието и уважението на хората. Всичко друго е от и в полза на Нечестивия.

И ДЕЙСТВИЯТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ СА ОМЕРЗИТЕЛНИ ЗА НАРОДА,НО ВАС НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА!!!

Да,не е лошо да се самоубиете всички без нито едно изключение.

Никой не ги спира тия корумпирани съдийки да си приказват каквото решат. Иначе няма да имаме ДЕМОКРАЦИЯ !!! ... Обаче това което става в Съда , това НЕ е Демокрация. Тия съдии не са избрани от народа, а с ПОДКУПИ. Съдиите не са зависими от народа, а от наркотици, алкохол, от този на който са платили, за да станат Съдии, и от Подкупите, които им плащат разни Мутри...... РЕФОРМА в Съда не може да се направи с някакви размествания. Размествания, а също и Сливания правеха БСП за да си домъкнат лаината от партията.... Истинска Реформа се прави с Уволнения на Корумпирани и с смяна на Съдиите... В момента, ГЕРБ управляват Страната и имат мнозинство в Парламента, а също и Президента е от ГЕРБ. Така че, би трябвало, Парламента и Президента да изберат Съдиите в ВКС, ВАС и ВСС. Иначе, другия вариант за избор на СЪдии е чрез директни ИЗБОРИ, както е при Депутатите.

Да, госпожо Куцкова! Когато един жив организъм (правосъдната система) започне да развива гангрена, всеки медик ще ви каже, че за да има шанс за оцеляване се реже до живо месо. Друг е въпросът, че пациентът(същата система) е мъртъв доста отдавна. С ръка на сърцето си кажете гледайки се в огледалото има ли в България такава система- деистваща, а не на книга?

"Вчера главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че проверка е установила, че записите се незаконно направени, а не са от СРС-та." Значи, незаконни, нооо ВЕРНИ, нали така, ЦАЦА!

куцкова, за вас може да е омерзителна, но за нас тя е престъпна. имате си престъпна съдебна система, която е ядрото на октопода - властта на диктаторите.

хората трябва да ви избират пряко всички вас и първо такива фурнаджийски лопати като тебе трябва да се запитаме" струва ли си те да съществуват"

така, така. и това ще стане! насила или не.

Тая "омерзената" колко заплати накуп ще вземе като се пенсионира?! И за какво?!

Тя и сега взима по 12000 лева на месец, а на всяко тримесечие по 30-40 хиляди бонуси, за да не се повдига нивото на заплатите в съдебната система. Така е няколко хиляди лева заплата, която влиза в статистиката и двойно повече бонуси защото тях статистиката не ги отчита... За целия с трудов стаж взимат по няколко хиляди заплати в повече, а не както полицаите само 20 заплати. Тази има поне петдестина милиона в банката. И другите съдии са също така!

една реплика към теб - пълни глупости

И още по омерзително ще става с това което вършите. Почнохте и да лъжете най нагло по решенията само и само да угодите на тиквата а той се ебава с вас.

Ама защо НИКОЙ не връща парите дето БЕЗ омерзение получава стоейки в ОМЕРЗЕНИ институции????дори и според него самия???

Не само в съдебната система ситуацията е омерзителна г-жо Куцкова. Цялата държава се е превърнала в самоделен свинарник или казано иначе, в кочина.

Човек, свинете са по- чувствителни и чисти духом в сравнение с някои съдии. Те са поръчкова пасмина, която служи на едрия капитал, монополите, банките и богатата класа символизирана от КОЙ. Има хора, които въобще не трябва да сядат зад съдийската маса, но ги крепят и издигат, за да вършат злини в полза на още по- лоши хора. Съдът е средство за саморазправа на имащите власт срещу нямащите власт по брутален начин.

Положението в България действително е омерзително. Чудех се, откъде с е взело това омерзение, пък то било от съда. Щом и Куцкова си го признава, значи вярно е така. Не е писано скоро, останаха ли в съда още социално слаби съдийки?

Съдията на сорос се обади.

ли, как мога да псувам? Защо мислите, че сте истина от последна инстанция? Не ви ли се струва, че сте прът в колелото на прогреса? Времето ви отмина, колкото и да не ви се иска, боядисвай се в какъвто искаш цвят и слугувай на всички силни на деня, нямаш шанс, поне в морален аспект.

с мъжката си позиция, когато й е удобна, май се нуждае от няколкодневен престой в ЦСЗ(централен софийски затвор). Според легендата, там превръщат наказанието е удоволствие, което явно липсва на НК.

не те ли е срам да плещиш простотии, ами ако някой се сети да те пита, ти част ли си от нея? С какво си повече от близките на загиналите по подобен начин, благодарение и на твоята активна позиция?. Мислиш ли, че само на теб е позволено да страдаш по загубата на близък човек, а други в подобна ситуация са безчувствени и нямат право на подобна емоция? Можеш ли да обясниш, кое те омерзи, справедливост, правосъдие, моралност, безпристрастност, безкористност? Опитай, все пак, може да успокоиш съвестта си, ако имаш такава!

Интересно, Куцкова не беше ли и тя финансинарана по някакви американски програми? Следователно, всичко казано от нея, трябва да се чете между редовете и да се види къде се цели.

Ами Радан нарече Мафията тъпа и ги обиди като каза, че претоплят манджи и те почнаха да се доказват..

Ама въобще БЕЗ омерзение толкоз години гушкаш пари там нали???И понеже не ви стога от там та почнахте и от ''америка за България'' та да не останете ''гладни'',,Когато таквиз като тая ''борци за правда'' започнат да се правят на ''света вода ненапита'' освен омерзение и отвръщение от тези КРИВОраздавателни институции друго ня се появява,,

Нещата са ясни. Записа е фалшив. Записа не е фалшив, но е манипулиран. Записа нито е фалшив, нито е манипулиран. Още по лошо - той е незаконен. Прокуратурата незабавно почва да търси, кой е виновният. Ако пък случайно записа е и законен, то той няма доказателствена сила в съда. Бах мааму, започна да ми се върти вече свят.

кой ги пусна и командирова в съда тези две принцеси от записите- едната семейна приятелка, а другата чист търговец... на това да се сложи край, че е срамно и позорно такива да има в съда

Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна Каквото и да говори Муци Муцкова, в България просто такова "животно", като съдебна система няма.

Все пак, съда е едно, съдебна система е друго. Ако оставим настрана ,прокуратура и полиция, в съда нещата не стоят толкова зле. Основните тежки проблеми са - прокуратура и полиция. съда е друга работа и не е лъжица за всяка уста. Там е последната човешка надежда и справедливост има , колкото и да е относително !

Надежда в съда БЕЗ мангизи???направо ме разсмяхте,,,

Четох по едно дело, че горната инстанция отменя решение на долната инстанция, но не прочетох че на една от двете са отнети правомощията да съди /поради корумпираност или некадърност/! Когато това стане ще видим светлина в тунела!

Веднаж направили запитване за рейтинга на съда. Оказало се, че в него вярват само 6% от анкетираните. Това се били членовете на семействата на съдийте. От тогава никой не прави подобно запитване, защото резултата се знае предварително.

Нели,вероятността да са истински клони към 100 % , а дали е истина това което се говори,може да се провери,стига да иска някой това. За сега няма такива,но нещата са лоши,даже отвратителни. Няма нищо скрито. Това което е казано на ухо в стаята, ще бъде разгласено от върха на покрива ! Класика в жанра. Няма как.За това има човешки съд ,има и Божи съд.Втория е последна инстанция , измъкване няма,по някога съди и до девето коляно. Все пак, някои неща остават скрити, както пр. "кръвните линии, които управляват света", но тези работи не са за твоята главица !

Hе разбирам, тези хора съдии и прокурори ли са, или журналисти???! Tа те, изядоха хляба на журналистите бе! Bсеки ден, в медиите и всеки ден, интервюта!! ;)

Вече взех да се съмнявам АЗ законен ли съм или истински!За първото съмнението е оправдано, но за второто .... не знам!

Цацата-дали записите били законни, чи то и папараците правят незаконни неща, но никой не се съмнява в автентичността им! Москатов-в правосъдието има отвратителни лица, добър ден минке!

Ако някой "незаконно" заснеме убийсто, следствие , прокуратура и съда ще вземат ли пред вид видеозаписа или не? А колкото до това какво трябва да се направи - ами това което всички източноевропейски соц. държави направиха непосредствено след 1989 година - бърза ЛУСТРАЦИЯ! БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ДЪРЖАВА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА!(моля да ме извините за главните букви).

няма да го вземат впредвид, като самостоятелно доказателство. най-вероято като никакво доказателство няма да го вземат (и слава Богу, защото монтажите са вече лесни)

каква лустрация, какви 5 лева. Ако се лустрираме ще останем не само без правителство , но и без парламент. Саво дребен и доказуем в Гугъл, пример министъра на МВР е дъщеря на бивш сатрап главен редактор на вестник "Отечествен фронт"

Докато не вкарат Цв.Цв. в Панделата ще е така... Сринат авторитет и компромати.

А съдебната система реагира веднага на това изказване на Куцкова: С Омерзение ще си дадем 13 и 14 заплата и бонуси също ще си дадем пак с омерзение! И властта и тя онзи ден с омерзение им даде едни нови 45 милиона! И така, г-жо Куцкова, омерзението вече е обхванало цял един народ, но важното е, че на съдебната система ѝ текат взятките!

НЕ СА ЧЕРВЕИ , ГЛИСТИ СА !

ТЕНИИ СА! Глистите са гнусни, но сравнително безобидни, докато тениите убиват!

Куцкова: Ситуацията за съдебната система е омерзителна Г-жо Куцкова , ситуация няма , защото няма съдебна система в България. В България има само Мафия и прост народ. Всичко друго е една "витрина" за пред света. Страна в която Министър председателя е извикал главния прокурор на червеното килимче и му казва кой от съдиите трябва да "опрасква" , не може да има свободни хора.

"Сотир Цацаров съобщи, че проверка е установила, че записите се незаконно направени." Ама ние не се интересуваме дали са направени законно, а дали са истински. И дали твърденията са истина. Иначе ако чакаме законни записи, които самият Цацаров можеше да разпореди, ще се разпадне слънчевата система. Да не е луд да изважда данни срещу себе си законно.

Ами очевидно са истински, след като Цацата оспорва само законността им;о))

Я нека аз да им определям заплатите

Към момента професията съдия е с по-нисък рейтинг от професията проститутка. Надали някой все още смее да твърди, че е незаслужено. Както си постелеш така ще легнеш казва народът.

куцова, това не е ли смъртна заплаха? ? Засрмения може да те осъди, както вие съдите хората за закани

Абе,Куцкова и при теб -нещо куца,ама...

Боклуци.Ама голяма измет сте...

Осъден на 15 г за тройно убийство, с 12 производства срещу него оставен под домашен арест, естествено, изчезнал от страната... това ли е съсипващата работа на магистратите....