Внезапна сърдечна смърт покосила режисьора Захари Паунов

Внезапна сърдечна смърт е причината за смъртта на режисьора Захари Паунов, чието тяло бе открито вчера край град Каблешково в катастрофиралия му автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Внезапна сърдечна смърт покосила режисьора Захари Паунов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости...но за изготвилите материала, може ли 49 г. човек да е завършил УНСС през 1986 г. ?

Бог да го прости!

Предполагам и същата тази внезапна смърт му е изключила телефона.

То в кинаджийската гилдия това е нормално, да жулиш яко от сабахлем до сабахлем. Махмурлук няма. То така се правят гвелики постижения в изкуството, на трезва глава не става!

ихо ихо после тихо...

В България работата УБИВА! Човекът е оставил нещо след себе си и заради това е заплатил с живота си. Страната ни може да е едно изключително гадно място за живеене, за работа да не говорим. Светла му памет....

Работата ни е такава, каквато си я направим.

Този човек вода не е пил. Щом толкова години е изкарал на твърдо гориво и качак, значи в България е земен рай! Другаде обществото нямаше да го допусне.

Ясно е, че не е бил въздържател. Това обаче не означава да си отидеш на 49 години. Освен вредните навици най-вероятно е имало и стрес + нелекувано заболяване.

И какво е оставил ? Един филм и една изба с празни шишета...

Съдейки по вотовете е странно , колко много алкохолици присъстват в този форум.

Е много ясно бе, водата е за миене, смотаняк такъв!

Само не разбрах, що съм смотаняк, ама нейсе- ако някога изтрезнееш, надявам се да ми обясниш... И разбира се, ако до тогава не гушнеш и ти някое дърво

Този , ако е усещал някога мамхмурлук, ей ме на...

Този образ е тежък потатор и етилик. Явно изпил си е пиенето и си е изпъшил цигарките, определени му за този живот и господ си го прибрал. Добре, че е станало след като е получил наградата.

То диагнозата на този човек е запечатана на снимката. Защо са го пускали да шофира сам? Излагал е на риск живота на невинни хора. Добре, че е карал по междуселски пътища със слабо движение. Ако беше по главен път голям сакътлък можеше да стане!

Да ни пази Господ от бездушни хора като теб.

То май е карал и добре наквасен. Нормално е да се полее яко такава престижна награда за дебютен филм.

Да ни пази Господ и от такива като него по пътищата !

БОГ ДА ГО ПРОСТИ. ДА ПОЧИВА В МИР ДУШАТА МУ

Да благодарим на провидението, че не се е случила катастрофа с друг участник в движението!

Бог да го прости!

Що ли не се изненадвам за причината за смъртта му ?

Лека му пръст. Всеки със съдбата си.

Кофти. :( Понякога се мре и така без никакво предупреждение. :( Лека му пръст.

Лека му пръст! Защо изобщо коментирате. Защо не се замислите, че може и да е от вълнение по наградата? Да, добре е да се живее здравословно, доста по-възможно е да се живее по-дълго, но има много случаи на спортисти с пръснати сърца..... буквално от нищо..... и т.н. Имайте уважение !

"Истината е в средния път ! "

Нека в тази смърт да има и малко поука и послание към младите творци ! Пазете се от алкохол и цигари !

Тъпако, не само алкохола и цигарите са причина за сърдечна смърт! Ясно!

Ей, Фройд, ти като не пиеш и не пушиш ще умреш здрав! Напрегнат живот и много много гадости покрай нас, стрес-това е истинската причина!

"спортист" (професионален) и "здравословно" - несъвместими понятия!

Млад, здрав спортист и хоп- "пуква" му се сърцето. Що ли? Да се чудиш....

глупости ,на този му личи от километри пиенето.

Лека му пръст ! Алкохола и цигарите не прощават на никой . Няма режисьор няма миньор !

Аз пък съм на друго мнение: Човекът е починал щастлив - филмът му е получил награда ,смъртта е била внезапна(т.е. не се е мъчил), не е твърде млад - оттук нататък са го чакали само старост и болести... Въобще според мен е една щастлива смърт.

Еее, колко ги разбираш нещата!

Спрете да съдите, може би последното, което човекът е направил е да отклони колата така, че да не се блъсне в насрещна. Изобщо... всичко на този свят е "може би". Ако бях направил това, а не онова...

Пак добре че не е утрепал и още някой!

Бъди мъж - "надскочи" го и утрепай двама. Ние вярваме в теб!

Какво слагате минуси като пълни малоумници - човекът в починал докъто е шофирал на пътя. Можел е да отнесе примерно някоя майка с детето ѝ в насрещното. По-хубаво ли щеше да ви е, че слагате минуси?

Ти сериозно ли? Слагат минуси, защото катастрофата в случая е нещастен случай, а ти блъскаш мозък какво е могло да стане! Отговарям ти, пак е щяло да бъде нещастен случай! Да не шофираме, защото можем да получим инфаркт и да предизвикаме катастрофа ли??? Аман от разбирачи!

Бог да го прости човека!

Защо тези хора пият толкова, направо като смоци? Това ли е тук критерият за "чувствителен творец"??? Егати изкуството. А можеше да поживее още малко поне......Но си е избрал да вкуси от всички удоволствия приживе, па макар и кратко. Да си опичат акъла останалите "творци" и "творкини".

Главно пият заради коментари като твоя. Бог да го прости човека.

Масова черта сред българските мъже е да ядат и да пият на корем, да не си следят здравето и ето, идва внезапно. Инфаркти и инсулти покосяват не само творците, а и всеки обикновен човек. Така, че не се нахвърляй на починалия.

Да де, щото жените не къркате и не се тъпчете, нали? Все мъжете са ви виновни!

"Що така бе?", ТИ СИ НЕВЕРОЯТЕН ГЛУПАК ! Бог да прости починалия режисьор. Само не ми е ясно дали някой сега ще може да отговори, дали изобщо МВР си е мръднало пръста, за да издирва човека. То не бяха нелепи обяснения, то не бе преглед на записи от камери без резултат, като че едва ли не извънземни са го вдигнали. От 18 до 30 октомври ...