И Баретата се разболя в ареста - от кръста надолу

Златомир Иванов – Златко Баретата е поискал по-лека мярка за неотклонение поради болест.

Обратно в новината

Коментари - И Баретата се разболя в ареста - от кръста надолу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abe q se sprete malko!!! Tova, koeto e postignal e bilo s ogromen risk, za6toto ne e lazel v krakata i ne e sluguval na nikogo. Sega e vytre to4no za6toto vsi4ko postiga sam. Ima hora, koito sa vyr6eli mnogo po-lo6i ne6ta i sega si jiveqt s parite i nqkade iz Evropa. Tova sa hora, koito cql jivot sa bili lakei na po-vis6estoq6tite. Zlatan ne e takyv.

Болен е човека от свински грип...мнооо ясно!!!

Златко, патко, п.тко и т н .. говори само с куршуми. Ти ако не го знаеш се замисли и проереи в крайна сметка кой е неговият основен аргумент. А с такъв аргумент много хора биха разговаряли с него, че и с теб след като го приемаш. А тия дето не знаят как да реагират с думи и разум на противоречащите им се наричат ЖЕНИ. последните налитат да удрят и бият, защото се ядосват като нямат какво друго да направят. На всеки му се случва да се държи като жена, но някой по- често. За реда също си прав те и жените са подредени и обичат да нареждат и чистят. На твоя човек може и да му хареса в мъжкия затвор. И му прати писмо да го подкрепиш, че честните жени винаги ги бли в началото от кръста надолу.

павел на злати лиза4а

ДА ГО ВКАРАТ В ПАНДИЗА ТОЯ ИЗРОД, ЗА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТ ГЪРБА НАДОЛУ!!!

i vie ste smeli samo kato imate xora zad garba si ina4e ste mnogo to4ni.palni mi6ki

Освобождавайте го човека, че да може да се кандидатира за парламента, бе. 5 юли идва, ей, ще остане на сухо, човека. Тъкмо с братя Галеви да си направят партия,че да си управляват законно. Аман от посредници-политици. Таман няма да плащаме високи заплати на тия маймуни-политиците.

Точно така Златко го боли Х.я за вас и за правосъдието. Чакам с нетърпение да излезе ,че ми писна от лигльовци и трябва да се сложи малко ред. Всичките на умряло куче нож вадите ;-) що не му го каже някои лично кво мисли за него от геройте в тоя форум?

e tova,e lipsvastoto sveno megdu neandertalez i kromanionez.Nie se 4udim kade e ,a toi si se rashogda is BG.

kato te sbarab sam v tamnoto ste ti se ispari smelostta

Боже, каква неандерталска физиономия!

Нещо не вдявате Байновите - от кръста на долу- не ще да е от седене мисла А?

Само заради някакви си две-три убийства, няма да лежи в ареста цяла година, я.....!!!!

момченца не обиждайте момчето.знаете ли за кво става дума.бг арестите са по лоши от турските.европата е кино за бг арестантите.а тез момченца са изнежени,те бяха кътани от политиците като манекенки.те разчистваха терена и усигуряваха мангизите докато манекенките им правеха свирки и сега изведнаж пандиз,мизерия .цеци се прехвърли от самоковеца на гонзо,политиците си броят мангизите,ремонтират си хотелите краи морето.а златко горкото момче дето им подгъзуваше и чистеше терена пред тях в пандлата.а тя една пандела българска.то в българия ибандит да не си,друго си е швеицария ,франция ,да ти е драго да те арестуват ,по готини килии от стая на 3 звезден бг хотел.кеф да ти е бандит да станеш. доктори ,масажисти ,сичко си имат в панделата ,не кат тука да си убиват клиентите кат чората и другите там напоследък.вместо нежно да ги пипат те кат не видел се нахвърлят отгоре момчетата и ги убиват.после не се знае кои го убил и кои свирка му правел в тоз момент .щото в съда ги питат ти какво правеше отгоре му ,а полицаичето вика ,аз такова хубу му правех не съм го убил.ама то от свирката по хубу има ли.така че не си го измислям значи щом е лежал отгоре му и не го е убивал ,а му е правил хубу значи мове и свирка да му е правел и тои от силното надуване да съи пръснал чиляка.и ето ти изкарват полицаите убиици.само че ако това е истина другите полицаи кво са му праили ,чората да не е бил с 5 хуя че сички да са му правили хубу,тугива алибито им отива на кино.значи са го утепали и щом са го утепали присъдите им са справедливи кво тогава обжалват а.много ни е проста държавата от там полицията че и престъпниците ни са кекави.

А после депутатин!!

До: Пешо с калибрата (28.04.2009 г. 12:57ч.) Нали? Одухотворена личност, веднага му личи. Сигурно е умен като Айнщайн и Спиноза едновременно.

Естествено, като вижда че това върви, няма да седи там я! Съда ни е под всякаква критика, корумпирани подлоги!

abe Mutra i vie ste smeli kogato ste 10 sre6tu edin!ama zatova e vinovna darjavata

И аз страдам от една много лоша венерическа болест - боли ме г,за заради баретата.

Те много болнави нашите бандити се оказаха? Те сигурно и като трепят хората и ги бият също много ги боли, ама какво да се прави- все някой трябва да върши и тая работа- нека си почине момчето, пък току виж докато си почива поубило някого ей така за кеф/ за оздравяване де/. Направо е смешно правосъдието ни- с тяхната алчност/ доста са им платили явно/ не могат един бандит да осъдят.... а пък какви ли не смешни уважителни причини ще си намерят, какво се учудваме след като помията идва от депутатите и министрите, а пък те назначават съдиите/ били безпристрастни-хахах О времена , о нрави- думи нямам..........

Свински грип ли е пипнал?

Това е очакван ход в БГ и не е нищо ново

Свински грип, а после не ходел по свините...

И аз искам 10 бона чиста заплата месечно ама няма,е щом е за наш човек естествено че ще го пуснат.Болен е все пак,макар че в затвора или не все тая то се е видяло,направо ги пускайте всичките и ги правете кой депутат,кой посланник и т.н.

Като му гледам физиономията, е болен от олигофрения.

Тоя има уникална физиономия излъчваща изтънченост и задълбочено критично мислене.

Tuka ste mnogo smeli ....................

Как тъй ще иска да си ходи, туй да не е спа център или курорт....иди ми доди ми...В кауша, докато не му развинтят долната част от тялото. Как тъй кат са на свобода за живи и здрави, а кат ги уловят всички тея копелдаци се разболяват и за нищо не стават, къви са тея болести дет ги хващат след туй не моо си го обясня. Екшън герои....посерковци и изнудвачи....само в пандиза до живот.

да се кандидатира за Президент Златко - Президент!

Nashte mafioti sa s mnogo labilno zdrave be!

ЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА БЕ, БАРЕТАТА ГО ВИДЯХМЕ В ПЕТЪК В МОИ ПРИЯТЕЛИ - КАРАШЕ ДЖИПА СИ G КЛАСА С НОМЕР СА 6666 В РАЙОНА НА ОВЧА КУПЕЛ.

сигурно е нощно напикаване. мноооо сериозно заболяване. лекув се на екзотичен остров.

Явно Златко Баретата страда от едно неприятно заболяване наречено хемороиди/Маясъл/!А хората ,които този изверг,идиот и тъпанар е утрепал,не са ли били хора ,като него ,които искат да живеят без болести и болежки!?

Абе тия мутри, много са болнави!

еx bokluk mrasen i ti li se razbolia.ne6to s uretrata bil zle. dano ti pusnat edin kur6um kato izlezne6 tova te 4aka ta dori i navan

Сигурно е свински грип-щото такъв субект само такава болест може да хване...но сигурно зависи и от породата де...

Ще Го правим депутатин и Него!

И аз съм на лекар днес, на уролог(имам болест в долната част на тялото и по-точно ме бОли оная работа за баретата).

Защо например в Германия,Италия,Фран престъпниците не се разболяват и ги осъждат.А тук в България не може!!!!!!!!!

Трябва да се събират пари за БСП Златко си е взел поука,че трябва да делка с големите клечке....щот иначе....абе той си знае...

Лошо, много лошо ,кое ли ни е наред ,че и мутрите ни да са здрави

ЕГАТИ ЛИГЛЬОВЦИТЕ, А АЗ ГИ МИСЛЕХ ЗА МЪЖАГИ - КОЛКО СА МЕ ЛЪГАЛИ ДОСЕГА - НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ

БОЛЕН......ХРЕМА ВВ КОРЕМА...

Ето пълната му диагноза: Боли го х.я за правосъдието ни.

Ми срам го е да назове. Болестта е кокоша с три пера. А аз се чудех защо предишния Районен съд БК се подвизаваше в сградата на бившия венерически диспансер.

павка ти да не си от ибрик4ите на златан,доиде и нашето време -на шаното

sigurno sa go izcukali otzad i sa mu cepnali halkata :D

БОЛИ ГО КУРО ЗА ЗАКОНО .....ОН ЧЕ СИ РЕЖЕ УЙО '''''''ЧЕ СТАЯ -ТРАВЕСТИТ ......ЗА ТОВА ГО БОЛИ ОТ КРЪСТА НАДОЛЕЕ ''''-НЕ останаа МЕЖЕ сред тия АИДУЦИ.....ЖЕНЧОВЦИ?

Така е, като ги прибират на преклонна за начина им на живот възраст ...