Грузински съд осъди задочно Саакашвили на 3 г. затвор

Съд в Тбилиси осъди задочно бившия президент Михаил Саакашвили на 3 години затвор по делото за убийството на служител на „Обединена банка на Грузия“.

Обратно в новината

Коментари - Грузински съд осъди задочно Саакашвили на 3 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

типичен палячо, ползван от един театър дирижиран зад океана и захвърлен непотребен на бунището...

ТАКА америчка използва борсуците...до последно...

Значи, докопат ли го - лежи. Понеже се е предоверил на американците и се скара с украинците, за него няма място нито в Грузия, нито в Русия, нито в САЩ и му е спукана работата. А ако е напълно изоставен може да търси убежище единствено в Румъния, ЮАР или Чили.

Тоя в Грузия го не щат, освен в затвора. В Украйна го нещат, освен в затвора. Да вземем ние да го приберем, да го харижем на плевела у технопарка. Да борят корупцията с туитове и лайкове във фейса.

Наакашвили, след като изяде връзката си, все се нааква. Целият свят вече разбра, че е американско меке.е. Да, ама краварите подкрепят бандитите си до време. Когато ползата от тях секне, ги оставят на хиените. В това отношение Наакашвили трябва да се поучи от наш Боце. Той яко служи на янките, затова не си яде връзката!

и на нашия клоун ще му дойде времето... срока на гаранционната му карта изтича

Кой ли ще му носи цигари? А вазелин? Тъй като е бивш Президент и сега Мераклия-Президент-предлагам най-добрата кандидатура- г-н Президента Плевнелиев!!!Хем ще му дава "читави" прогнози за "политическата зима"!!!