Върнаха в ареста един от братята за взрива пред РЗС

Софийският апелативен съд наложи мярка за неотклонение „задържане под стража” на единия от двамата братя Ермалаеви, обвинени за взрива пред централата на РЗС на 19 юли.

Обратно в новината

Коментари - Върнаха в ареста един от братята за взрива пред РЗС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е пичага тва е булгаря,тука наи големите престъпници са футболните фенове . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

справедливост за всички от софия запад всички взатвора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-н министре Цветанов,а така ги заковете извършителите на тези взривове,че и съда да бъде безсилен да ги оневини.Инак излиза,че пак не сте си свършили работата.А ние ви плащаме.

Левскар е нарицателно на софийски хулиган!

Този фен-клуб "София -Запад" от години е известен със своята престъпна и криминална дейност, извършвана с покровителството на едни от най-големите мафиоти в България Христофорос Аманатидис-Таки и Христо Вретенян- Ицо Исуса: продажба на наркотици, рекет над хора. Особено известна е ударната им група, наречена "Бандата на чуковете"!

Българският народ цял живот ли ще бъде стадо БЕ?! Медиите са източник на системата..системата, която не работи по закон...Системата трябва да бъде ИСТИНАТА... а момчетата са НЕВИННИ!

поредният неграмотен лумпен ,които ще лежи на плещите на данъкоплатците....бъдеще на престъпник и наркоман!!!

Хубаво е да се действа по такива въпроси...дали са виновни или не ще се докаже...но не разбирам защо господа журналисти наблягате на това че са ултраси на Левски от еди кой си фен клуб? Какво от това? Да не би останалите престъпници от София или който и да е друг град да не са фенове на някой футболен отбор?? Да не би трите момчета от Дупница които нахлуват в апартамента на четвъртото момче заради 50 лева да не са фенове на някой отбор? Или просто е поставено да петните името на феновете на най-обичания отбор в България??

ако има доказателства-в затвора ! Те това е !

ГЕРБ да отиват при НДСВ

Това правителство наистина работи! Не е като предходните и съвсем заслужено ще спечели изборите на есен. Народа ще го натовари с още отговорности. Така България ще я бъде!!!

Алиби ! Запис от клетките на телефоните ! Свидетелски показания !Вещество намерено върху дрехите - идентично с взривовете и ... справедливо наказание ! И ... висок рейтинг на правителството !