Осем години затвор за убиеца на Денислав

8 години затвор за непредумишлено убийство, постанови Варненският окръжен съд за Хюсеин Нихат Хюсеин, който уби с колата си 15-годишния Денислав на спирка във Варна през месец март.

Обратно в новината

Коментари - Осем години затвор за убиеца на Денислав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТНОВО ДАТАТА Е 21,НО МЕСЕЦЪТ Е ОКТОМВРИ!!!ПРЕДИ СЕДЕМ МЕСЕЦА ПИЯНИЯ,НЕПРАВОСПОСОБ ХЮСЕИН НИХАТ С КРАДЕН МЕРЦЕДЕС УБИ НА МЯСТО ЕДНО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ВАРНЕНСКИ ДЕЦА-15 ГОДИШНИЯ ДЕНИ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МУ ДАДОХА АБСУРДНАТА ПРИСЪДА ОТ 8 ГОДИНИ ЗАТВОР!!!ТОЛКОВА ЛИ СТРУВА ДЕТСКИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ???НЕ Е ЛИ ТОВА АБСУРДНА ДЪРЖАВА С АБСУРДНИ ЗАКОНИ???ПОЧИВЙ В МИР ДЕНИ!!!НИЕ ТЕ ПОМНИМ И СКЪРБИМ ЗА ТЕБ...

ЕЙ ХЮСИНЧО ела батенце тук в СОФИЯ че в пандиза ни липсват женички.А ти-копеленце турско къвто си ми нежничък си таман!!!ТАКА ще те връткаме че ше си мислиш че се возиш в лъскава лимузина или в ДИСНИЛЕНД -НАЛИ ИСКАШЕ ДА СИ ВАЖЕН!ТУКА ЩЕ СИ МНОГО ВАЖЕН-ЩЕ БЪДЕШ-МАРА ОБЩАТА....Ще ти се прииска да не си се раждал...ЖАЛКО ЧЕ УБИ ТОВА ДОБРО ДЕТЕ А НЕ ПУКНА ТИ-МАМАТИ ДЕБА ЧЕРВИВА...

МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ОНИЯ УМНИ ГЛАВИ В ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВА МАЛКО ДА СИ РАЗМЪРДАТ МОЗЪКА И ОСВЕН НА СОМАЛИЙСКИТЕ НИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ДА НИ СЛАГАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ,ДА ВЗЕМАТ ДА ГЛАСУВАТ И ЕВРОПЕЙСКИ-ЖЕЛЕЗНИ ЗАКОНИ СПОРЕД КОИТО ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ПИЯНИЦАТА МАКСИМ ИЛИ ПИЯНИЯ БОКЛУК НИХАТ ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ОТРЕПКА С ФИНАНАСОВА МОЩ...АМА КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЖЕЛЕЗНИ ЗАКОНИ,КАТО АКО СЕ СПАЗВАТ ПЪРВО ТЕ ЩЕ ПОПАДНАТ ПОД УДАРИТЕИМ,ЗАЩОТО РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА,ЗАЩОТО ДЕПУТАТИ КАРАТ ПИЛИ,С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ И БЕЗ КОЛАНИ,ДНИ СЛЕД КАТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗАКОН ЗА ТЯХ.ЕЖЕДНЕВНО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДАВАТ ПРАЗНАТА ПЛЕНАРНА ЗАЛА,В КОЯТО 20 ЧОВЕКА ГЛАСУВАТ С ЧУЖДИ КАРТИ ЗА 240!!!ЩОМ 20 ЧОВКА МОГАТ ДА НИ УПРВЛЯВАТ И ДА НИ КОВАТ ЗАКОНИТЕ,ЗАЩО ТРЯБВА НАРОДА ДА НОСИ НА ГЪРБА СИ 240 ТЪРТЕЯ,КОЙТО ХОДЯТ В ПАРЛАМЕНТА САМО ЗА ДА ЯДАТ ПО ЕВТИНИ КЕБАПЧЕТА,ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ПОДИГРАВАЙКИ СЕ НА НАИВНОСТТА НА НАРОДА И ДА ПОЛЗВАТ ПРИВИЛЕГИИТЕ НА ДЕПУТАИТЕ!!!ВЪН ТАЯ СГАН ЛАПАЩА НАРОДНИ ПАРИ!!!ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТУРЧИНА-УБИЕЦ НА ДЕНИ- НИХАТ,ДАНО ИЗГНИЕ В ПАНДИЗА ИЛИ АКО ИЗЛЕЗЕ ЖИВ ОТ ТАМ НА СПИРКАТА ДА ГО ПРЕГАЗИ КАМАЗ!!!...ПОЧИВАЙ В МИР,ДЕНИ!!!

наистина си прав... на чужд гръб и 100 тояги са малко ... нали на горките хорица детето си е отишло,а този да е мислил,че го чака затвор...1 година в казарамта ,какво е това сравнение бе... всеки трябва да плаща за действията си и 8 години са изключително малко за отнет детски живот и то в пияно състояние дали ако беше твойто дете щеше да сравняваш присъдата за убийство с казарма,дали щеше да искаш всички да имат присъди като на Максим,ами той е имал пари,платил е и е осъден условно и това,че не е в затвора не означава,че Господ няма да го накаже рано или късно .Казармата е дълг към родината,тя е мостчето което прави от неуверените момченца зрели мъже.Мен ако питаш,тоя руски боклук,бих го разчекнала,зачерни 2 семейства,защото Мануела дори и да излезе от едногодишната кома,няма да бъде пълноценен човек, а тоя наглец не си направи труда да поеме разходите за лечението на момичето...въпреки,ч е черявал от пари.Един ден Господ ще му даде възмездие-да ги похарчи за лечение на неговото дете...

А Стависки,а? А? Право седи,криво съди.Ще падна.И това става пред очите на цяла България !!

Хайде сега да оправдаем всички, след като на Максим му се е разминало. Хайде сега да сравним неясната катастрофа на оплелия кънките с прегазване на спирката. Освен това като ви слушам - на чужд гръб и 100 години са малко... колко от вас са постояли дори годинка в казармата да кажат късо ли е?

Хайде сега да оправдаем всички, след като на Максим му се е разминало. Хайде сега да сравним неясната катастрофа на оплелия кънките с прегазване на спирката. Освен това като ви слушам - на чужд гръб и 100 години са малко... колко от вас са постояли дори годинка в казармата да кажат късо ли е?

МАЛКО МУ Е НА ТОЯ ТУРЧИН. ЗА ТАКИВА МАЛОУМНИЦИ - 30г ЗАТВОР

Не обръщайте внимание на този с ник ВАРНА. Той просто ще се самоубие в момента в който осъзнае колко е тъп. Както и да е. В случая според мен присъдата е в рамките на закона както и каза адвоката след произнасянето и: ...несправедлива но в рамките на закона.... Не забравяйте все пак че съдиите не са законотворци. Те само прилагат закона и в този смисъл присъдата е добра. Това което трябва да се промени е закона, който трябва да изисква по-високи присъди за подобни провинения. Защото твърде малко станаха хората около нас а все повече същества двуноги виждам. А тези същества разбират само от страх и наказания. Аз също очаквах повече хора пред съда. Не разбирам защо бяхме само 50тина души от които повечето роднини и познати на потърпевшите. От цял град само тези хора ли се трогнаха от това нещастие? Безразличието е страшно нещо.

От варненски съдийки какво очаквате??? Всички сме пропищяли...

zlaten medal za vseki ubil bulgarin :)

толкова глупости се изговориха... поставете се поне за миг на мястото на родителите. става въпрос за тяхното дете. нека да имаме уважение, независимо от всички други случаи, които ни възмущават. това беше делото на родителите на Дени срещу убиеца на детето им. друго не е от значение точно в този момент, не мислите ли?

СМЪРТ ЗА ТУРСКИЯ УРОД !! СМЪРТНА ПРИСЪДА ! СМЪРТ ! СМЪРТ ! СМЪРТ !

Докога съдът ще мери с различен аршин.Престъпникът Стависки с условна присъда за един убит и още една-Мануела почти убита и Хюсеин с аналогична простъпка 8 години реална присъда.Що за държава сме ?

Проблемът е в законодателството!!! Обвинявате съдиите, защото те са пред очите ви, но реално хората, които са гласували тези разпоредби и смешни наказания са дебилните депутати в Парламента. Затова има толкова пияни шофьори по пътищата, защото няма закон от който да ги е страх ... Ами, че от какво да се притесняват: като те спрат ченгетата ще бутнеш 10лв и ще си продължиш по пътя, на следващия завой ако блъснеш някой невинен ще ти дадат условна в съда и ще ти кажат да не правиш повече така... И пак ще си пият и пак ще карат. Жалкото е, че невинни хора плащат и страдат заради келешлъка на пияниците. Много хора плюят по САЩ, но искам да ви кажа, че ако там при обикновена проверка те хванат пил зад волана те пращат директно в затвора ... не чакат да затриеш някой невинен живот и не чакат съдебни процеси с години. И наказанията са тежки. Моите съболезнования към семейството на детето. Дано Господ ни пази, че в тая държава нищо няма смисъл.

Da i az mnogo bih iskala da znam kakvo stana s onja drisljo deto ubi momiche s mercedesa na maika si predi njakolko meseca. Toi kolko li poluchi???

Предумишлено е, защото като се качваш пиян, и то без книжка, зебележи, вероятността да претрепеш някого е по-висока от тази да не претрепеш никого. Когато се качваш пиян означава, че ти вече си потенциален убиец на човешко същество -без значение кое точно ще бъде.

Karat piqni shtot bulgarina si pie i ne samo kara ami i raboti i mnogo drugi neshta puk vse pak na jiviq trqbva da se dade vtori shans makar i sled 8 godini ne mislq 4e trqbva da se butne do jivot ili puk da mu se dade takava prisuda 4e kato e izleji i da mu svurshil jivota vse pak e jiv i e 4ovek !

Френд, купи си един 9 мм от черния пазар и го застреляй по време на заседание - пред съдията. После нека те съдят...... ПРАВОСЪ ЛАЙНА

граждани, предлагам да задължим депутатите от нашите избирателни раойни да внесат впарламента и да приемат следните предложения: 1.Управлението на автомобил след употреба на алкохол с над 1,0 на1000 и без свидетелство за управление да се счита и нарушителите да се съдят като за опит за умишлено убийство. 2.Причиняването на смърт вследствие на ПТП от водач, употребил алкохол да се прилага закона за умишлено убийство. И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО!

Присъдата на този изрод ви се вижда малка???А какво да кажат близките на всички убити на които убийците получиха само условни присъди/особено Ставийски,който намразих най-вече заради наглото и безучастното му поведение/. Просто този не си е платил и все пак е получил присъда.В тази беззаконна държава, трябва и на това да сме доволни.

Това не е нормално. Как за едно и също деяние се раздават коренно различни присъди.... Абеееее еййййй, съдии ли сте, мухи ли сте, това на какво прилича.... Ставийски, другия богаташки мухльо - за тях нищо, за този 8 години. За всички по 20 трябва - да. Но аз на мястото на осъдения ще съдя държавата за расизъм и всичко каквото ми дойде на ум при такова правосъдие. Срамота, просто не мога да намеря думи , за да изкажа възмущението си от това неравноправие.

Доживотна за мръсния резак ! Доживотна за Стависки ! Доживотна за всеки пиян шофьор ! Доживотна за шибаната путка дет я водят съдийка !!!

ami toia fes zaslujava svinskoo.A 6to se otnasia do prisadata ami kakvo da kaja 4oveka niam kinti i nemoje da se izmakne ne steli saglasni sas tova.

ще кажа, че когато стане белята всички героично скачат и искат затвор, смърт , кръв и какво ли още не... И 1000 г. затвор да му дадат на тоя пияница, момчето няма да се върне, нито на родителите ще им стане по леко, дори и ако го пребият с камъни на площада. Не може ли да се сещаме за тия неща преди да е станало непоправимото? В БГ много хора пият и карат, хич не им пука, приятелите и роднините се подхилват и само викат Гледай да не те хванат ченгетата Едва ли не е геройство да се правиш на мъж и да караш пиян. Да ме извинят свестните мъже - не слагам всички под един знаменател, обаче такова чудо няма и в Конго...Дето казваше дядо Либен Детето се бие преди да счупило стомната.. Май много прав ще се окаже.

Toia fes po-dobre da mu vzemat BG pasport i da go izpratiat v anadola da se napiva i da gazi razni ahmed4o, mumun4o, sabri i dr takiva zvu4ni sunarodnici..

Защо М. Ставииски получи само условна, верно 8 години за такова престъпление не са много, но все пак има някаква справедливост.

Внимавай къде стоиш ти кретен скапан!Внимавай и какво си пожелаваш да не се сбъдне!Жалко за момчето,но се обеждавам,че Господ прибира тези които повече обича по-рано!Ти Варна ще си последната партида!Ходи при Доган!Той е твой човек-Изрод като тебе е!

АБЕ КАКВО ЗНАЧИ НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО В СЛУЧАЯ? ТОЙ ПРЕДУМИШЛЕНО Е ПИЛ АЛКОХОЛ, ПРЕДУМИШЛЕНО СЕ Е КАЧИЛА ДА КАРА - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИМА ЛИ КНИЖКА ИЛИ НЕ, ПРЕДУМИШЛЕНО Е МИНАЛ НА ЧЕРВЕНО, А НАКРАЯ СЕ Е ПОЛУЧИЛ ЛОГИЧЕН РЕЗУЛТАТА ОТ ПОРЕДИЦА ПРЕДУМИШЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ. ОБАЧЕ Е НЕПРЕДУМИШЛЕН , ТАКА ЛИ?

Za kokoshka niama proshka

A piqniq kazak e bogoizbran,taka li????

и медиите и съдебната ни система е скапана.Как може Ставийски да е два пъти по пиян от това турче,да убие два пъти повече хора и да му дадат условна присъда? хора вдигнете се и ти поставете на мястото им тези продажници. Хайде за съдиите е ясно , но медиите ???Нали трябва да са будната ни съвест.....

До кога в нашата държава ще се случват такива безумия???? Не мога да се примиря с тази изключително лека присъда! ИЗУМЕНА СЪМ !!! Защо не се зачитат човешките права и живота на децата ни толкова струва???? Това е позор!?! Това не е държава.

Съдийката е решила да осредни присъдата въпреки , че може да даде до 15 години затвор . Обжалвай и не се отказвай приятелю. Имам син и не бих простила никому ако пиян го убие.С теб съм , с теб сме всички ако имаш нужда от помощ пиши как да се свържем с теб . Повече хора за тази кауза по - добре . ПИШИ как да се свържем .ПИШИ!!!!!!!! НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ !!!!!

OK, a Staviski?

Абе чу се - до колкото си спомням си беше признал.

Абе чу се - до колкото си спомням си беше признал.

Поради големия обществен интерес делото ще се гледа при закрити врати - що за идиотска формулировка ? Ами точно заради големия обществен интерес делото трябва да се гледа открито.

Prisudata e tragi4no malka, tova e iasno. Sega v lentata otstrani 4eta za 60 godini zatvor, dadeni na haker. Niama pove4e kakvo da komentiram. Samo se 4udia za6to tolkova malko hora sa oti6li pred suda-nali vsi4ki obe6tavaha tuk v dira, 4e 6te otidat? Za takiva kato tozi, Staviiski i mnogo drugi mojem da se nadiavame ako ne 4ove6koto, to da gi zastigne Bojieto pravosudie. A i ne6to drugo-stiga ste obru6tali vnimanie na Varnaliata-prosto go ignoriraite!

Само толкова ли дават за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО???

Ако НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО е това да откраднеш кола и пиян да убиеш човек, то какво ли трябва да значи ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО. Да планираш как да го сгазиш докато си пиеш ракията преди да откраднеш някоя кола. Така ли да го разбираме!!!

А оня дет премаза момичето с мерцедес и ИЗБЯГА и ИЗЛЪГА полицията????

Докога в тая държава човешкият живот няма да струва нищо??????????Как може за такова нещо да се дадат 8 години???? А колко от тях ще излежи ефективно ,а???????????Спасени къде е?????Само след 3 години тоя изрод пак ще е навън ,само дето това дете ще си го спомнят само близките му!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чл. 123. (1) Който причини другиму смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност, се наказва с лишаване от свобода до пет години. (2) Който по непредпазливост причини другиму смърт чрез действия, които спадат към занятие или дейност по предходната алинея, които той няма право да упражнява, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години. (3) Ако в случаите по предходните алинеи деецът е бил в пияно състояние или ако е причинена смърт на повече от едно лице, наказанието е лишаване от свобода от три до осем години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от пет до петнадесет години. според мен това си е тежък случай ... а г-жа съдийката е решила да застане посредата ...