Коментари - Съдът упрекна МВР и пусна тримата, нападнали медици | Днес.dir.bg

Съдът упрекна МВР и пусна тримата, нападнали медици

Заради нарушения при разследването Софийският районен съд пусна от ареста без никаква мярка за неотклонение и останалите трима от шестимата задържани за нападението над медици от "Спешна помощ".

Обратно в новината

Коментари - Съдът упрекна МВР и пусна тримата, нападнали медици | Днес.dir.bg

Коментари

съдияяята, съдияяята, съдията - ра...ра...рас

Всички лекари от ЦСМП могат да откажат да се качат на линейки съгласно кодекса. това застрашава живота и здравето им. Направете го колеги.... Това е оптималната форма на протест за сега.

Има извършено престъпление. Известни са участниците в него. Ако са виновни "биячите", ако са ПРЕСТЪПНО виновни дознателите, ако са некадърни съдиите - много по цялата верига ТРЯБВА да понесат ЕФЕКТИВНИ наказания. Да върнат взетите заплати за НЕсвършена работа чиновниците... Пак работа за съд.

Съдиите съдят според личния си финансов интерес.Винаги можеш в един процес да намериш оправдателни аргументи и в едната и в другата посока.Но интереса клати феса...

Логика, че има извършено престъпление има и че има виновни има. Същинският въпрос е кои са виновните и очевидно това не е установено към момента, в който е гледана мярката. А по отношение на изявлението ти за връщането на заплатите мога да кажа следното - пази боже от хора, които се опитват да изказват мнение по въпроси, по които не са компетентни

Млади хора, не си хабете младите години с учене на медицина, не си заслужава!

Съвета не е коректен, защото е плод на моментен гняв. Всеки трябва да учи постоянно и да следва мечтите си. Който не може да се реализира в България ще потърси късмета си и в други държави, където да го оценят, но простия никой няма го пита защо не е научен- просто живота ще го шкартира.

БОЙ НА ВСИЧКИ ДОЛНИ ЛЕКАРИ - ТЕ ВСИЧКИ ВЗЕМАТ ЛУДИ ПАРИ ОТ БОЛНИТЕ ПАЦИЕНТИ! ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕН ЛЕКАР И ТИКНАТ В ЗАТВОРА - ЗАЩО ТРЯВА ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ НАС ПАЦИЕНТИТЕ - АМИ ДА СЕ БОРЯТ ТЕ САМИТЕ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ - НО САМО ТЕЗИ КОИТО СА НАИСТИНА МНОГО ДОБРИ!

Имате нужда от лекар,но преди лекаря - от двама санитари...

СЪДИЯ МЪДИН, МНОГО СТЕ СТРИКТЕН В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ, СИГУРНО СИ ГО ВРЪЩАТЕ НА ПОЛИЦИЯТА ЗА НЯКОЯ ЗАБЕЛЕЖКА, КОГАТО СТЕ ШОФИРАЛИ ПИЯН ИЛИ ЗАЩОТО СРЕЩУ ВАС СТОЯТ БИТИТЕ МЕДИЦИ, А НЕ МУТРИТЕ...

Какво ви е виновен съдията като за да има присъда трябва да има ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА защото в противен случай виновниците ще обжалват а може и обезщетения да поискат които пак ние ще плащаме ама пак ние ще плюваме по съда. Човека го каза много ясно и вие вместо да изкарате гнева и яда, безспорно заслужени, към истинския виновник РАЗСЛЕДВАЩИТЕ обвинявате други.

С "независимите" съдии май трябва да се общува с домати,краставици,запъртъци и други зеленчуци.Те направо се подиграват с правосъдието или толкова го могат занаята.

Като пенсиониран полицай с 25 годишен оперативен стаж често се срамувам от непрофесионални, аматьорски изпълнения на колеги с иначе големи претенции. Техните началници и дознателите толкова ли не могат да преценят какво още трябва да се събере като доказателства по иначе елементарен случай с известни извършители, че при липса на доказателства няма луд съдия, който да постанови осъдителна присъда? Дори и да са слаби като юристи, къде е прокурорът, който е внесъл делото в съд без доказателства, той не знае ли какво трябва да се направи и представи за да издържи в съда? Все въпроси, въпроси... без отговор, вече толкова години. А страдат обикновените хора, тези които хранят некадърните полицаи и прокурори. Срам!

Защо толкова малко хора разбират това - не може да бъде осъден без доказателства!!! За какво да се хване съдията, за да приложи алинеите по закона. Никакъв подкуп не помага, когато по делото се съдържат ДОКАЗАТЕЛСТВА, защото, влязат ли в съда, е много трудно да се скрият поради огромната публичност. Крият се или не се представят в ДОСЪДЕБНОТО производство. Нашето правораздаване е триинстанционно. Как ще се крият доказателства, представяни поне пред 10-ина съдии?! Много трудно ще подкупиш всичките...е, не казвам, че е невъзможно.

ВСИЧКИ СЪДИИ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ И ИЗБИРАНИ ОТ НАРОДА..... малко по-малко всички да се сменят.... ЗАЩОТО СЕ НАЗНАЧАВАТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ.... а на тях им трябват гласовете на РОМИТЕ.........Знаете за кой гласуват най-много ромите ...за ДПС и БСП..... Е кой обслужват в такъв случай съдиите.... Ха да ги ВИДИМ АТАКА....

Е на това се вика "българско правосъдие".Да защитава престъпника, не пострадалия.

А доказателства че това са престъпниците да е представило обвинението, да е събрало разследването????Ами то вашето излиза че "казвате че сте сготвили тас кебап ама месото не било доставено'...

Виновни са Спешна помощ ,че са отишли да спасяват "Човешки"живот!Тя сама не се пази,та ние ли да я пазим?Само,че какво е виновен Д-р Йорданов ,мед.сестра и шофьора,че да понасят тези подигравки с тях???

съдът направо дискредитира полицията като помагач на престъпниците.ма, то и съдът помага на престъпниците,като не може да си формулира правилно обвинението.значи, съдът и полицията са квит,на народа - бит!

онова моме с четирите промола има ли разкъсвания ? или само са го поили !?

Момето отдавна е майстор на спорта и нищо го не плаши...само дето се претоварило с алкохол горкото.

Ние ги хващаме, те ги пускат.

Интересно какво се случва с направилите грешки? Не може цялото МВР да е сгрешило. Пък и медиците не са ли се прегледали , нямат ли медецински свидетелства. Абсурдидстан в действие. Но нищо ново - в БГ е така, битя бит е..... е...

А СЪДИЯТА има ли глава или няма

Има глава или слива,ама между краката.

съобщете им имената защо ги криете тези престъпници народа да ги линчува време е да бъдат наказания, а не да се сключват споразумения направете им анти реклама по медиите заключете ги на тихо място за дълго време

браво на българското правосъдие."Да здравсвует болгарский суд, самъй справедливий съд в мире", КАВКАЗКА ПЛЕНИЦА

Наборе, от мен +++++++++

Пожелания за съдията да пукне от инфаркт на улицата и да не получи спешна помощ,а може и едно понабиване от тези,които е пуснал!Срам и позор!Боклуци,крадци корумпирани,значи притази наглост на биячите те са невинни?Позор!Българино събуди се!!

Г-н доктор, защо не четете, а реагирате първосигнално. Тъпите ченгета от 6-то РПУ не са могли да представят годно доказателство от едно елементарно престъпление. Явно "От местопрестъплението-Маями" си остава научна фантастика за нашите ценгето. Но то от хора на Цвъки толкова. Те могат само да бият невинни невъоръжени хора.

Те всички служители в МВР и прокуратурата са назначени последните 3,5 години . . . Ай сиктир . . .

Нямам думи ..Кой е виновен да се допуснат процедурни грешки,или са нарочно направени да не издържат в съда.Да се направи проверка по случая и да се установи истината .Има пострадали ,виновни няма.Да се задължат родителите да платят всички разходи,най-малкото наказание.

повече от сигурен съм че грешките са умишлени

Като чета коментарите още веднъж се убеждавам колко е прост българския народ. И колко е просто да го насъскаш както срещу някого, така и един срещу друг. В дописката кристално ясно е казано кой трябва да събере годните за едно обвинение доказателства. Съдът само ги разглежда, той е арбитър в случая не е конвент. Но за простите гербави милиционери всяко обяснение което не е като тяхното не е достатъчно.

,

EЙЧ

накрая да не се окаже че екипът се опитал да напляска младежите задето ги разкарват заради една препила тинейджърка.

само не разбрахме защо са ги нападнали с какво са провокирали този побои...просто така влизаш и започват да те бят-трябва да има причина

На пияния и оскотелия причина не му трябва, бе мухльо! Влез ти при мъртво пияна компания и ще те питам дали ще излезеш жив и здрав от там...

Тези не им е сефте да ги освобождават. Така ще бъде и занапред. Сега се мислят за недосегаеми. Кирливия съд им повдига самочувствието. К*р за законодателството в махала България.

такива лекета на 15 години харчат нашите пари за здраве вместо с тези пари да лекуват болни нуждаещи се лекарите едно че много често ги нападат другото че харчат пари подир тях. предлагам нека родителите да поемат изцяло разходите по транспортиране и лечение на изродите които оттглеждат.

Трябва да хвърчат глави.Дали на разследващи или съдии,но тази некадърност е нетърпима.

на 15 години бият лекарите а на 20 родителите си а може и по рано да набият мама и тате но така им се пада да трошат по гърбовете им тояги за да видят какви изроди отглеждат

Може би сега докторите трябва да се извинят на леко пияното момиченце и на компанията. Майната му на съда. Те затова сме на това дередже......:((((((

Това е ПАРАД на НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМА! Ченгетата снаят само да бият, прокуратурата си клати .ура а съда - е, все биха могли да прояват творчество и да ги позадържат за малко, та ако ще и за неплатени сметки за ток... . Нали най-големия мафиот в щатите го опандизиха за данъци (че другото му било изправно).

Основния проблем в България е съда.Липсата на правосъдие е в основата на цялата трагедия на народа.Не са виновни депутати, министри, кметове...Има ли съд на място,всички ще спазват законите.Като няма справедлив съд- резултата е анархия.

Брато,не разбрахте няма ли доказателства събрани от прокуратура и МВР,невинен човек не може да бъде осъден.Съдът осъжда на базата на събрани доказателства.

ИМА данни за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ -НАНЕСЕНИ ТЕЛЕСНИ ТРАВМИ НА 3 ОТ ЕКИП НА СПЕШНА ПОМОЩ ,и няма как да не е документирано ,има болничен лист дори,ОСВЕН това -тежък травматичен СТРЕС ЗА ПРОИЗВОЛЕН ТЕРОР ОТ ОМРАЗА ,НЕЗАКОННА РЕПРЕСИЯ /ЗАКОННА Е РЕПРЕСИЯТА НА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ /,има и МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ -СЧУПЕНО ПРЕДНО СТЪКЛО НА РЕАНИМОБИЛА/това извежда от строя този реанимобил и отнема още от ресурса на Спешна помощ за ремонт ,а ресурсите са недостатъчни основно заради невнасяне на данъци от "черния сектор",и източване на милиарди от внесеното от други ДДС от организирана престъпност чрез фалшиви фирми .../,разкъсани друхи на служител -това отнема от ресурса за фунщциониране на служителя,който и без това е на опасно ниско ниво на заплащане на труда.....Част от задържаните вече имат присъди за нанасяне на СРЕДНИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ,ЗА ДРОГА ,И ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА ЛАКОХОЛ ....КОЛКО ПЪТИ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРЕСТЪПНИК ,ПРЕДИ ДА БЪДЕ НАЛОЖЕНА КОРЕКЦИОННА МЯРКА СПРЯМО ПРЕСТЪПНИКА ? А ЗАЩО ЛИПСВА ВЪЗСТАНОВИТЕЛНО ПРАВО СПРЯМО ЖЕРТВИТЕ НА ФИЗИЧЕСКОТО И ПСИХИЧЕСКО ПОКУШЕНИЕ ДОКАТО СА ВЪРШИЛИ РАБОТАТА СИ ,БЕЗ НАРУШЕНИЯ ? ТРЯБВА ДА ИЗПЛАТЯТ И РЕМОНТА НА РЕАНИМОБИЛА . И ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ СЛУЖБА,КОЯТО Е СРЕД СЛУЖБИТЕ,ОТ КОИТО ЗАВИСИ СИГУРНОСТТА ЗА ЖИВОТА В ДЪРЖАВАТА Т.Е. ЗАСТРАШАВАТ СИГУРНОСТТА НА ИНДИВИДИТЕ В ДЪРЖАВАТА ,САМАТА ДЪРЖАВА

Какво значи според теб справедлив съд? Да чете вестници и да гледа телевизия и да взема решения на тази база! Така ли?

Има престъпление,има жертви ,и следователно има извършител/и на престъплението ,които трябва да изплатят щетите ,и др накамания с оглед превенция .За част от тези извършители на побоищата и рушенето на обществена и лична собственост вече има данни,че и преди са нанасяли средни телесни повреди,пласирали са дрога ,следователно има висок риск насилието ,което са нанесли да се повтори и дори да ескалира /до смърт ,както е посочено в международните обосновки при формулирането на законите за борба срещу насилието и превенция на насилието /

Има нещо гнило в цялата работа.

Процедурните правила в случая са без значение. Някога са горили вищици по подозрение или донос. Сега има престъпление с голям обществен отклик, но виновни няма заради процедурата. ВРЕМЕ Е ДА ИЗГОРИМ ВЕЩИЦИТЕ! СТАЧКА ЕФЕКТИВНА В СПЕШНАТА ПОМОЩ. ДА ПОИЗМРЕ МАЛКО ЗАСПАЛ НАРОД.

Подкрепям напълно мнението ти.Време е за ефективна стачка.тези от следствие ,прокуратура и съд боледуват също.

Лошото е, че тези уроди не ползват бърза помощ. За тях има правителствена болница Лозенец! Но всичко на този свят се връща! Не може цял народ да те плюе, а ти да си мислиш че вали дъжд!!

Нали знаеш, че някога и в Белене са вкарвани хора по доноси! Не мислиш, че трябва да се върне това време нали?

Плащаме издръжката на над 60 000 броя полицаи - пада се по един полицай на квадратен километър от територията на България .За да ни пазят...те горките едно свястно обвинение за хулиганство в съда не могат да подготвят и внесат...

няма как да не е разпознал данните за престъпление -физически,психически и материални щети -ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,извършители са присъствалите на купона ,като част от тях са вече с присъди ,и това ги прави рецидивисти по отношение нанасяне телесни повреди и психически терор - НА КАКВО СТЪПВАТ СЪДИИТЕ ПУСКАЙКИ ЗАДЪРЖАНИТЕ БЕЗ ОБВИНЕНИЕ ,БЕЗ РЕШЕНИЕ ЗА ВЪЗСТАНОВИТЕЛНО ПРАВО СПРЯМО ЖЕРТВИТЕ И ЩЕТИТЕ ?

Такова е правосъдието в нашата мила родина.Ако медиците се бяха защитили,веднага щяха да бъдат осъдени по бързата процедура,за нанасяне на телесни повреди.Не дай боже крадец да влезе в къщата ти - не можеш да се защитиш,защото ти си виновен.

Скапана прокуратура.Те са само по пиар-акциите.Некадърници!!!

наредили да се извикат за разпознаване и другите пребити,или защо не са отишли при тях за разпит ,преди да пуснат задържаните ? В СЛУЧАЯ ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ?ОМРАЗА /НЯМА НАРУШЕНИЕ ОТ СТРАНА НА СПЕШНА ПОМОЩ ,ЗА КОЕТО ДА Е ПРИЕМЛИВО ТАКОВА АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ ,КАТО ЗА ЗАКЪСНЕНИЕ НАД ОЧАКВАНИТЕ МИНУТИ НЕ Е ПРИЕМЛИВО ,ЯСНО Е,ЧЕ НЕ ЕКИПИТЕ СТОЯТ НЯКЪДЕ В БАРА,А СА ПО АДРЕСИ НА ОТСТОЯНИЯ ,И ВИНОВНИ В ОСНОВАТА НА НЕДОСТИГА НА РЕСУРСИ СА ОНЕЗИ ,КОИТО НЕ ВНАСЯТ ДАНЪЦИ,А РАБОТЯТ НА "ЧЕРНО",НО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОНСУМАТОРИ НА УСЛУГИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И СПЕШНА ПОМОЩ !/...ИМА ЩЕТИ -СЧУПЕНО ПРЕДНО СТЪКЛО НА ЛИНЕЙКАТА ,РАЗКЪСАНИ ДРЕХИ ,И СА НАНЕСЕНИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ ПО ВСИЧКИ ОТ МЕДИЦИНСКИЯ ЕКИП ,НЯКОИ ,ОТ КОИТО СА ЖИВОТО-ЗАСТРАШАВАЩИ -ОПИТА ЗА ДУШЕНЕ НА ЛЕКАРЯ ПРЯКО ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА КАТО ПРЕКЪСВА КРЪВОСНАБДЯВАНЕТО НА МОЗЪКА С ИЛИ БЕЗ РАЗКЪСВАНЕ НА МАГИСТРАЛНИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ ,ТРАХЕЯ,ХРРАНОПРОВОД ,И ДР .....ЯСНО Е,ЧЕ ГРУПОВО Е ЗАПОЧВАЛА АГРЕСИЯТА БЕЗ ПРИЧИНА,А ОТ ОМРАЗА ,И АСОЦИАЛНО ПОВЕДЕНИЕ НАСОЧЕНО ДА СЪЗДАВА КОНФЛИКТ ,И ДА НАРАНЯВА НЕВИННИ ,СЛУЖИТЕЛИ ,ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА /като анализ част от агресорите вече има присъди за нанасяне на средна телесне повреда ,дрога,шофиране след употр на алкохол ,и е неоправдано да се предположи,че няма да повторят индиценти с още фатален изход,и НЕ Е ОПРАВДАНО ДА ОСТАНАТ БЕЗНАКАЗАНИ ЗА НАНАСЯНЕ НА ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ И СПАШВАНЕ С ПРОИЗВОЛЕН ТЕРОР ,КОЕТО РУШИ СИГУРНОСТТА ,СВОБОДАТА ,ПРОФЕСИОНАЛНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ ...ТОВА Е АД ...ПОЖЕЛАВАМ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА НАПРАВИ ТАКА,ЧЕ ДА НЕ ОСТАВАТ ВА СВОБОДА ИЛИ БЕЗНАКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ИЗВЪРШИЛИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,САМО ЗАРАДИ ДУПКИ ИЛИ ПРОПУСКИ ОТ ПОДОБЕН ВИД ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ ,ДОМИНИРАНЕ С ТЕРОР /НАСИЛИЕ И РАЗРАСТВА /а знаете ли последиците ?/

Въобще не се учудвам,даже го приемам за нормално.Трябва сега да задържат медицинския персонал(бития) и да го осъдят.Така нещата ще си дойдат на мястото в нашата уредена държава.

Да обявят биячите за държавна награда.Спазили са всичките указания на СЪДА.

За кой ли път се убеждавам,че в България цари закона на джунглата.Който е по-силен,брутален,незачитащ законите,винаги е правия.Това у нас е пародия на правосъдие.Всеки май трябва по соствено усмотрение да решава проблемите си.Жалко за лекарите,които дават всичко от себе си да помогнат на хората в беда и за награда-пребиване.Що за съд имаме?

Оправете си заглавието на главната страница и после отидете да си купите учебници по български. "Съдът упрекна МВР и пусна 3-имата, били медици " - това значи, че са пуснали някакви трима защото са медици. Ако искате този текст да има смисъл, че са пуснали трима, които са били (бой) медици, махнете запетайката - "Съдът упрекна МВР и пусна 3-имата били медици"! Ясно ми е, че нивото на "журналистите" в link е ниско, но това е просто жалко...

А бе и аз съм неграмотен , но и аз така го разбрах че тримата са били медици, т.е. че медиците са били бити от медици.

Не упреквайте съда. За тях е важно да смажат Цветанов за назидание и никой да не посмее да ги подслушва, защото ще се разбере какви пари получават и какво правят. Това им е грижата, а за грабежи, убииства - това е добре, за да са в страх хората и Цацаров, съдии, турци и комунисти да властват дълги години. Това е тактиката в тази страна. какво стана с онези ръководителчета на протестите? Къде се скриха? На всички ни е ясно. Къде е активният Цацаров с бюлетините? Това е което трябва да се смени напълно, за да се оправим, тези трябва да изхвърлим завинаги.

писна ми от корупцията и далаверите,защо се доубива и малкото добро ,което е останало в обществото.......добро да не види този,който се облагодетества от страданието на други

Този съдия Мадин е едно от молкото недоразумения на на СРС и очевидно нанася поражения като "арбитър".

България е страната на неуграничените възможности! Сбъдват се и най-невероятните сценарии. Толкова е вдъхновяващо всичко това, става ми някакси спокойно и безгрижно..... Какви професионалисти, какъв стил, каква загриженост за човека! Изобилие от такива добри новини, не разбирам защо лекарите и други разно образовани хора не я разбират цялата тази "убавина" .

Хааа-ха-ха-ха.... е това ме изкефи яко! Браво на съда!!! Да живей... Ми то било рай в бг бе... това е раят на престъпниците... Супер си е... Е как да не станеш престъпник в такава справедлива държава с такава безупречна съдебна система... Ми аз ако съм фен на системата ще си го изкарвам на съдиите по тъмно... па нека ме хванат и ми докажат че аз съм ги трепал... хахаха

Да ви пикая на държавата

Впрочем, какво стана с побойниците на Енимехмедов, или всяко чудо за три дни. Ето от там започва деградацията и покварата на една нация, -да гледа озверели първобитни животни как ритат паднал човек и на никого от правосъдието това да не му направи впечатление. Другите простаци, така нареченият народ гледа, че това "чудо" е безнаказано и копира тази гадост. Резултатът е налице.

Там беше самозащита ... все пак при задържането на атентатор използването на сила е в реда на нещата

На ви банани, на ви дънки, на ви китайски дрънкулки. Ей, който има акъл, винаги е бил наясно, че капитализмът е добър за напреднали, културни нации, в изостаналите се изражда в плутокрация. Освен това той е добър за по-безскрупулни, предприемчиви, нагли и безпринципни хора, за честните и скромните люде е противопоказен- Ще го търсите предишния спокоен живот, със всичките му кусури, ама никога вече няма да го намерите.

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ИЗПРАТИ АДРЕСА ВЪВ ФЕЙСБУК НА ЛЕО ПАНОВ ЧЕ НЕ ГО НАМИРАМ

и побоят, и разследването, и съденето трябва да се извършват по строго определени правила! Проблемът е, че побойниците понякога не спазват правилата и така объркват разследването, от там и съда.Но хвала на такъв съдия: не е важно, че престъпниците ще останат ненаказани и ще спретнат един банкет, преди да пребият някой друг, важното е да се спазва процедурата каквато и да е тя...

Незнам пред, колко човека трябва да те пребият за да може да се хване бияча.Говорим за нелепи историй.Тази случка просто НЯМА как да се размине без последици! По-елементарен случай от тоя... здраве му кажи! Защо им плащаме заплати на тия рогачи ?

Не мисл ли че поскоро полицаите умишлено са прецакали разследването Поинтересувай се какъв е бил бащата на абитуриента

Коментари - Съдът упрекна МВР и пусна тримата, нападнали медици | Днес.dir.bg

Съдът упрекна МВР и пусна тримата, нападнали медици

Заради нарушения при разследването Софийският районен съд пусна от ареста без никаква мярка за неотклонение и останалите трима от шестимата задържани за нападението над медици от "Спешна помощ".

Обратно в новината

Коментари - Съдът упрекна МВР и пусна тримата, нападнали медици | Днес.dir.bg

Коментари

съдияяята, съдияяята, съдията - ра...ра...рас

Всички лекари от ЦСМП могат да откажат да се качат на линейки съгласно кодекса. това застрашава живота и здравето им. Направете го колеги.... Това е оптималната форма на протест за сега.

Има извършено престъпление. Известни са участниците в него. Ако са виновни "биячите", ако са ПРЕСТЪПНО виновни дознателите, ако са некадърни съдиите - много по цялата верига ТРЯБВА да понесат ЕФЕКТИВНИ наказания. Да върнат взетите заплати за НЕсвършена работа чиновниците... Пак работа за съд.

Съдиите съдят според личния си финансов интерес.Винаги можеш в един процес да намериш оправдателни аргументи и в едната и в другата посока.Но интереса клати феса...

Логика, че има извършено престъпление има и че има виновни има. Същинският въпрос е кои са виновните и очевидно това не е установено към момента, в който е гледана мярката. А по отношение на изявлението ти за връщането на заплатите мога да кажа следното - пази боже от хора, които се опитват да изказват мнение по въпроси, по които не са компетентни

Млади хора, не си хабете младите години с учене на медицина, не си заслужава!

Съвета не е коректен, защото е плод на моментен гняв. Всеки трябва да учи постоянно и да следва мечтите си. Който не може да се реализира в България ще потърси късмета си и в други държави, където да го оценят, но простия никой няма го пита защо не е научен- просто живота ще го шкартира.

БОЙ НА ВСИЧКИ ДОЛНИ ЛЕКАРИ - ТЕ ВСИЧКИ ВЗЕМАТ ЛУДИ ПАРИ ОТ БОЛНИТЕ ПАЦИЕНТИ! ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕН ЛЕКАР И ТИКНАТ В ЗАТВОРА - ЗАЩО ТРЯВА ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ НАС ПАЦИЕНТИТЕ - АМИ ДА СЕ БОРЯТ ТЕ САМИТЕ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ - НО САМО ТЕЗИ КОИТО СА НАИСТИНА МНОГО ДОБРИ!

Имате нужда от лекар,но преди лекаря - от двама санитари...

СЪДИЯ МЪДИН, МНОГО СТЕ СТРИКТЕН В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ, СИГУРНО СИ ГО ВРЪЩАТЕ НА ПОЛИЦИЯТА ЗА НЯКОЯ ЗАБЕЛЕЖКА, КОГАТО СТЕ ШОФИРАЛИ ПИЯН ИЛИ ЗАЩОТО СРЕЩУ ВАС СТОЯТ БИТИТЕ МЕДИЦИ, А НЕ МУТРИТЕ...

Какво ви е виновен съдията като за да има присъда трябва да има ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА защото в противен случай виновниците ще обжалват а може и обезщетения да поискат които пак ние ще плащаме ама пак ние ще плюваме по съда. Човека го каза много ясно и вие вместо да изкарате гнева и яда, безспорно заслужени, към истинския виновник РАЗСЛЕДВАЩИТЕ обвинявате други.

С "независимите" съдии май трябва да се общува с домати,краставици,запъртъци и други зеленчуци.Те направо се подиграват с правосъдието или толкова го могат занаята.

Като пенсиониран полицай с 25 годишен оперативен стаж често се срамувам от непрофесионални, аматьорски изпълнения на колеги с иначе големи претенции. Техните началници и дознателите толкова ли не могат да преценят какво още трябва да се събере като доказателства по иначе елементарен случай с известни извършители, че при липса на доказателства няма луд съдия, който да постанови осъдителна присъда? Дори и да са слаби като юристи, къде е прокурорът, който е внесъл делото в съд без доказателства, той не знае ли какво трябва да се направи и представи за да издържи в съда? Все въпроси, въпроси... без отговор, вече толкова години. А страдат обикновените хора, тези които хранят некадърните полицаи и прокурори. Срам!

Защо толкова малко хора разбират това - не може да бъде осъден без доказателства!!! За какво да се хване съдията, за да приложи алинеите по закона. Никакъв подкуп не помага, когато по делото се съдържат ДОКАЗАТЕЛСТВА, защото, влязат ли в съда, е много трудно да се скрият поради огромната публичност. Крият се или не се представят в ДОСЪДЕБНОТО производство. Нашето правораздаване е триинстанционно. Как ще се крият доказателства, представяни поне пред 10-ина съдии?! Много трудно ще подкупиш всичките...е, не казвам, че е невъзможно.

ВСИЧКИ СЪДИИ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ И ИЗБИРАНИ ОТ НАРОДА..... малко по-малко всички да се сменят.... ЗАЩОТО СЕ НАЗНАЧАВАТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ.... а на тях им трябват гласовете на РОМИТЕ.........Знаете за кой гласуват най-много ромите ...за ДПС и БСП..... Е кой обслужват в такъв случай съдиите.... Ха да ги ВИДИМ АТАКА....

Е на това се вика "българско правосъдие".Да защитава престъпника, не пострадалия.

А доказателства че това са престъпниците да е представило обвинението, да е събрало разследването????Ами то вашето излиза че "казвате че сте сготвили тас кебап ама месото не било доставено'...

Виновни са Спешна помощ ,че са отишли да спасяват "Човешки"живот!Тя сама не се пази,та ние ли да я пазим?Само,че какво е виновен Д-р Йорданов ,мед.сестра и шофьора,че да понасят тези подигравки с тях???

съдът направо дискредитира полицията като помагач на престъпниците.ма, то и съдът помага на престъпниците,като не може да си формулира правилно обвинението.значи, съдът и полицията са квит,на народа - бит!

онова моме с четирите промола има ли разкъсвания ? или само са го поили !?

Момето отдавна е майстор на спорта и нищо го не плаши...само дето се претоварило с алкохол горкото.

Ние ги хващаме, те ги пускат.

Интересно какво се случва с направилите грешки? Не може цялото МВР да е сгрешило. Пък и медиците не са ли се прегледали , нямат ли медецински свидетелства. Абсурдидстан в действие. Но нищо ново - в БГ е така, битя бит е..... е...

А СЪДИЯТА има ли глава или няма

Има глава или слива,ама между краката.

съобщете им имената защо ги криете тези престъпници народа да ги линчува време е да бъдат наказания, а не да се сключват споразумения направете им анти реклама по медиите заключете ги на тихо място за дълго време

браво на българското правосъдие."Да здравсвует болгарский суд, самъй справедливий съд в мире", КАВКАЗКА ПЛЕНИЦА

Наборе, от мен +++++++++

Пожелания за съдията да пукне от инфаркт на улицата и да не получи спешна помощ,а може и едно понабиване от тези,които е пуснал!Срам и позор!Боклуци,крадци корумпирани,значи притази наглост на биячите те са невинни?Позор!Българино събуди се!!

Г-н доктор, защо не четете, а реагирате първосигнално. Тъпите ченгета от 6-то РПУ не са могли да представят годно доказателство от едно елементарно престъпление. Явно "От местопрестъплението-Маями" си остава научна фантастика за нашите ценгето. Но то от хора на Цвъки толкова. Те могат само да бият невинни невъоръжени хора.

Те всички служители в МВР и прокуратурата са назначени последните 3,5 години . . . Ай сиктир . . .

Нямам думи ..Кой е виновен да се допуснат процедурни грешки,или са нарочно направени да не издържат в съда.Да се направи проверка по случая и да се установи истината .Има пострадали ,виновни няма.Да се задължат родителите да платят всички разходи,най-малкото наказание.

повече от сигурен съм че грешките са умишлени

Като чета коментарите още веднъж се убеждавам колко е прост българския народ. И колко е просто да го насъскаш както срещу някого, така и един срещу друг. В дописката кристално ясно е казано кой трябва да събере годните за едно обвинение доказателства. Съдът само ги разглежда, той е арбитър в случая не е конвент. Но за простите гербави милиционери всяко обяснение което не е като тяхното не е достатъчно.

,

EЙЧ

накрая да не се окаже че екипът се опитал да напляска младежите задето ги разкарват заради една препила тинейджърка.

само не разбрахме защо са ги нападнали с какво са провокирали този побои...просто така влизаш и започват да те бят-трябва да има причина

На пияния и оскотелия причина не му трябва, бе мухльо! Влез ти при мъртво пияна компания и ще те питам дали ще излезеш жив и здрав от там...

Тези не им е сефте да ги освобождават. Така ще бъде и занапред. Сега се мислят за недосегаеми. Кирливия съд им повдига самочувствието. К*р за законодателството в махала България.

такива лекета на 15 години харчат нашите пари за здраве вместо с тези пари да лекуват болни нуждаещи се лекарите едно че много често ги нападат другото че харчат пари подир тях. предлагам нека родителите да поемат изцяло разходите по транспортиране и лечение на изродите които оттглеждат.

Трябва да хвърчат глави.Дали на разследващи или съдии,но тази некадърност е нетърпима.

на 15 години бият лекарите а на 20 родителите си а може и по рано да набият мама и тате но така им се пада да трошат по гърбовете им тояги за да видят какви изроди отглеждат

Може би сега докторите трябва да се извинят на леко пияното момиченце и на компанията. Майната му на съда. Те затова сме на това дередже......:((((((

Това е ПАРАД на НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМА! Ченгетата снаят само да бият, прокуратурата си клати .ура а съда - е, все биха могли да прояват творчество и да ги позадържат за малко, та ако ще и за неплатени сметки за ток... . Нали най-големия мафиот в щатите го опандизиха за данъци (че другото му било изправно).

Основния проблем в България е съда.Липсата на правосъдие е в основата на цялата трагедия на народа.Не са виновни депутати, министри, кметове...Има ли съд на място,всички ще спазват законите.Като няма справедлив съд- резултата е анархия.

Брато,не разбрахте няма ли доказателства събрани от прокуратура и МВР,невинен човек не може да бъде осъден.Съдът осъжда на базата на събрани доказателства.

ИМА данни за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ -НАНЕСЕНИ ТЕЛЕСНИ ТРАВМИ НА 3 ОТ ЕКИП НА СПЕШНА ПОМОЩ ,и няма как да не е документирано ,има болничен лист дори,ОСВЕН това -тежък травматичен СТРЕС ЗА ПРОИЗВОЛЕН ТЕРОР ОТ ОМРАЗА ,НЕЗАКОННА РЕПРЕСИЯ /ЗАКОННА Е РЕПРЕСИЯТА НА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ /,има и МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ -СЧУПЕНО ПРЕДНО СТЪКЛО НА РЕАНИМОБИЛА/това извежда от строя този реанимобил и отнема още от ресурса на Спешна помощ за ремонт ,а ресурсите са недостатъчни основно заради невнасяне на данъци от "черния сектор",и източване на милиарди от внесеното от други ДДС от организирана престъпност чрез фалшиви фирми .../,разкъсани друхи на служител -това отнема от ресурса за фунщциониране на служителя,който и без това е на опасно ниско ниво на заплащане на труда.....Част от задържаните вече имат присъди за нанасяне на СРЕДНИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ,ЗА ДРОГА ,И ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА ЛАКОХОЛ ....КОЛКО ПЪТИ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРЕСТЪПНИК ,ПРЕДИ ДА БЪДЕ НАЛОЖЕНА КОРЕКЦИОННА МЯРКА СПРЯМО ПРЕСТЪПНИКА ? А ЗАЩО ЛИПСВА ВЪЗСТАНОВИТЕЛНО ПРАВО СПРЯМО ЖЕРТВИТЕ НА ФИЗИЧЕСКОТО И ПСИХИЧЕСКО ПОКУШЕНИЕ ДОКАТО СА ВЪРШИЛИ РАБОТАТА СИ ,БЕЗ НАРУШЕНИЯ ? ТРЯБВА ДА ИЗПЛАТЯТ И РЕМОНТА НА РЕАНИМОБИЛА . И ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ СЛУЖБА,КОЯТО Е СРЕД СЛУЖБИТЕ,ОТ КОИТО ЗАВИСИ СИГУРНОСТТА ЗА ЖИВОТА В ДЪРЖАВАТА Т.Е. ЗАСТРАШАВАТ СИГУРНОСТТА НА ИНДИВИДИТЕ В ДЪРЖАВАТА ,САМАТА ДЪРЖАВА

Какво значи според теб справедлив съд? Да чете вестници и да гледа телевизия и да взема решения на тази база! Така ли?

Има престъпление,има жертви ,и следователно има извършител/и на престъплението ,които трябва да изплатят щетите ,и др накамания с оглед превенция .За част от тези извършители на побоищата и рушенето на обществена и лична собственост вече има данни,че и преди са нанасяли средни телесни повреди,пласирали са дрога ,следователно има висок риск насилието ,което са нанесли да се повтори и дори да ескалира /до смърт ,както е посочено в международните обосновки при формулирането на законите за борба срещу насилието и превенция на насилието /

Има нещо гнило в цялата работа.

Процедурните правила в случая са без значение. Някога са горили вищици по подозрение или донос. Сега има престъпление с голям обществен отклик, но виновни няма заради процедурата. ВРЕМЕ Е ДА ИЗГОРИМ ВЕЩИЦИТЕ! СТАЧКА ЕФЕКТИВНА В СПЕШНАТА ПОМОЩ. ДА ПОИЗМРЕ МАЛКО ЗАСПАЛ НАРОД.

Подкрепям напълно мнението ти.Време е за ефективна стачка.тези от следствие ,прокуратура и съд боледуват също.

Лошото е, че тези уроди не ползват бърза помощ. За тях има правителствена болница Лозенец! Но всичко на този свят се връща! Не може цял народ да те плюе, а ти да си мислиш че вали дъжд!!

Нали знаеш, че някога и в Белене са вкарвани хора по доноси! Не мислиш, че трябва да се върне това време нали?

Плащаме издръжката на над 60 000 броя полицаи - пада се по един полицай на квадратен километър от територията на България .За да ни пазят...те горките едно свястно обвинение за хулиганство в съда не могат да подготвят и внесат...

няма как да не е разпознал данните за престъпление -физически,психически и материални щети -ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,извършители са присъствалите на купона ,като част от тях са вече с присъди ,и това ги прави рецидивисти по отношение нанасяне телесни повреди и психически терор - НА КАКВО СТЪПВАТ СЪДИИТЕ ПУСКАЙКИ ЗАДЪРЖАНИТЕ БЕЗ ОБВИНЕНИЕ ,БЕЗ РЕШЕНИЕ ЗА ВЪЗСТАНОВИТЕЛНО ПРАВО СПРЯМО ЖЕРТВИТЕ И ЩЕТИТЕ ?

Такова е правосъдието в нашата мила родина.Ако медиците се бяха защитили,веднага щяха да бъдат осъдени по бързата процедура,за нанасяне на телесни повреди.Не дай боже крадец да влезе в къщата ти - не можеш да се защитиш,защото ти си виновен.

Скапана прокуратура.Те са само по пиар-акциите.Некадърници!!!

наредили да се извикат за разпознаване и другите пребити,или защо не са отишли при тях за разпит ,преди да пуснат задържаните ? В СЛУЧАЯ ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ?ОМРАЗА /НЯМА НАРУШЕНИЕ ОТ СТРАНА НА СПЕШНА ПОМОЩ ,ЗА КОЕТО ДА Е ПРИЕМЛИВО ТАКОВА АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ ,КАТО ЗА ЗАКЪСНЕНИЕ НАД ОЧАКВАНИТЕ МИНУТИ НЕ Е ПРИЕМЛИВО ,ЯСНО Е,ЧЕ НЕ ЕКИПИТЕ СТОЯТ НЯКЪДЕ В БАРА,А СА ПО АДРЕСИ НА ОТСТОЯНИЯ ,И ВИНОВНИ В ОСНОВАТА НА НЕДОСТИГА НА РЕСУРСИ СА ОНЕЗИ ,КОИТО НЕ ВНАСЯТ ДАНЪЦИ,А РАБОТЯТ НА "ЧЕРНО",НО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОНСУМАТОРИ НА УСЛУГИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И СПЕШНА ПОМОЩ !/...ИМА ЩЕТИ -СЧУПЕНО ПРЕДНО СТЪКЛО НА ЛИНЕЙКАТА ,РАЗКЪСАНИ ДРЕХИ ,И СА НАНЕСЕНИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ ПО ВСИЧКИ ОТ МЕДИЦИНСКИЯ ЕКИП ,НЯКОИ ,ОТ КОИТО СА ЖИВОТО-ЗАСТРАШАВАЩИ -ОПИТА ЗА ДУШЕНЕ НА ЛЕКАРЯ ПРЯКО ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА КАТО ПРЕКЪСВА КРЪВОСНАБДЯВАНЕТО НА МОЗЪКА С ИЛИ БЕЗ РАЗКЪСВАНЕ НА МАГИСТРАЛНИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ ,ТРАХЕЯ,ХРРАНОПРОВОД ,И ДР .....ЯСНО Е,ЧЕ ГРУПОВО Е ЗАПОЧВАЛА АГРЕСИЯТА БЕЗ ПРИЧИНА,А ОТ ОМРАЗА ,И АСОЦИАЛНО ПОВЕДЕНИЕ НАСОЧЕНО ДА СЪЗДАВА КОНФЛИКТ ,И ДА НАРАНЯВА НЕВИННИ ,СЛУЖИТЕЛИ ,ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА /като анализ част от агресорите вече има присъди за нанасяне на средна телесне повреда ,дрога,шофиране след употр на алкохол ,и е неоправдано да се предположи,че няма да повторят индиценти с още фатален изход,и НЕ Е ОПРАВДАНО ДА ОСТАНАТ БЕЗНАКАЗАНИ ЗА НАНАСЯНЕ НА ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ И СПАШВАНЕ С ПРОИЗВОЛЕН ТЕРОР ,КОЕТО РУШИ СИГУРНОСТТА ,СВОБОДАТА ,ПРОФЕСИОНАЛНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ ...ТОВА Е АД ...ПОЖЕЛАВАМ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА НАПРАВИ ТАКА,ЧЕ ДА НЕ ОСТАВАТ ВА СВОБОДА ИЛИ БЕЗНАКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ИЗВЪРШИЛИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,САМО ЗАРАДИ ДУПКИ ИЛИ ПРОПУСКИ ОТ ПОДОБЕН ВИД ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ ,ДОМИНИРАНЕ С ТЕРОР /НАСИЛИЕ И РАЗРАСТВА /а знаете ли последиците ?/

Въобще не се учудвам,даже го приемам за нормално.Трябва сега да задържат медицинския персонал(бития) и да го осъдят.Така нещата ще си дойдат на мястото в нашата уредена държава.

Да обявят биячите за държавна награда.Спазили са всичките указания на СЪДА.

За кой ли път се убеждавам,че в България цари закона на джунглата.Който е по-силен,брутален,незачитащ законите,винаги е правия.Това у нас е пародия на правосъдие.Всеки май трябва по соствено усмотрение да решава проблемите си.Жалко за лекарите,които дават всичко от себе си да помогнат на хората в беда и за награда-пребиване.Що за съд имаме?

Оправете си заглавието на главната страница и после отидете да си купите учебници по български. "Съдът упрекна МВР и пусна 3-имата, били медици " - това значи, че са пуснали някакви трима защото са медици. Ако искате този текст да има смисъл, че са пуснали трима, които са били (бой) медици, махнете запетайката - "Съдът упрекна МВР и пусна 3-имата били медици"! Ясно ми е, че нивото на "журналистите" в link е ниско, но това е просто жалко...

А бе и аз съм неграмотен , но и аз така го разбрах че тримата са били медици, т.е. че медиците са били бити от медици.

Не упреквайте съда. За тях е важно да смажат Цветанов за назидание и никой да не посмее да ги подслушва, защото ще се разбере какви пари получават и какво правят. Това им е грижата, а за грабежи, убииства - това е добре, за да са в страх хората и Цацаров, съдии, турци и комунисти да властват дълги години. Това е тактиката в тази страна. какво стана с онези ръководителчета на протестите? Къде се скриха? На всички ни е ясно. Къде е активният Цацаров с бюлетините? Това е което трябва да се смени напълно, за да се оправим, тези трябва да изхвърлим завинаги.

писна ми от корупцията и далаверите,защо се доубива и малкото добро ,което е останало в обществото.......добро да не види този,който се облагодетества от страданието на други

Този съдия Мадин е едно от молкото недоразумения на на СРС и очевидно нанася поражения като "арбитър".

България е страната на неуграничените възможности! Сбъдват се и най-невероятните сценарии. Толкова е вдъхновяващо всичко това, става ми някакси спокойно и безгрижно..... Какви професионалисти, какъв стил, каква загриженост за човека! Изобилие от такива добри новини, не разбирам защо лекарите и други разно образовани хора не я разбират цялата тази "убавина" .

Хааа-ха-ха-ха.... е това ме изкефи яко! Браво на съда!!! Да живей... Ми то било рай в бг бе... това е раят на престъпниците... Супер си е... Е как да не станеш престъпник в такава справедлива държава с такава безупречна съдебна система... Ми аз ако съм фен на системата ще си го изкарвам на съдиите по тъмно... па нека ме хванат и ми докажат че аз съм ги трепал... хахаха

Да ви пикая на държавата

Впрочем, какво стана с побойниците на Енимехмедов, или всяко чудо за три дни. Ето от там започва деградацията и покварата на една нация, -да гледа озверели първобитни животни как ритат паднал човек и на никого от правосъдието това да не му направи впечатление. Другите простаци, така нареченият народ гледа, че това "чудо" е безнаказано и копира тази гадост. Резултатът е налице.

Там беше самозащита ... все пак при задържането на атентатор използването на сила е в реда на нещата

На ви банани, на ви дънки, на ви китайски дрънкулки. Ей, който има акъл, винаги е бил наясно, че капитализмът е добър за напреднали, културни нации, в изостаналите се изражда в плутокрация. Освен това той е добър за по-безскрупулни, предприемчиви, нагли и безпринципни хора, за честните и скромните люде е противопоказен- Ще го търсите предишния спокоен живот, със всичките му кусури, ама никога вече няма да го намерите.

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ИЗПРАТИ АДРЕСА ВЪВ ФЕЙСБУК НА ЛЕО ПАНОВ ЧЕ НЕ ГО НАМИРАМ

и побоят, и разследването, и съденето трябва да се извършват по строго определени правила! Проблемът е, че побойниците понякога не спазват правилата и така объркват разследването, от там и съда.Но хвала на такъв съдия: не е важно, че престъпниците ще останат ненаказани и ще спретнат един банкет, преди да пребият някой друг, важното е да се спазва процедурата каквато и да е тя...

Незнам пред, колко човека трябва да те пребият за да може да се хване бияча.Говорим за нелепи историй.Тази случка просто НЯМА как да се размине без последици! По-елементарен случай от тоя... здраве му кажи! Защо им плащаме заплати на тия рогачи ?

Не мисл ли че поскоро полицаите умишлено са прецакали разследването Поинтересувай се какъв е бил бащата на абитуриента