2,5 години условно и 300 лева глоба за Горсов

Софийският районен съд призна Красимир Горсов за виновен и го осъди на две години и шест месеца условно с 5 години изпитателен срок, както и да плати 300 лева глоба, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - 2,5 години условно и 300 лева глоба за Горсов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ти пожелавам да го изпиташ, но повярвай ми ще започнеш да мислиш по друг начин, ако ти се случи нещо подобно. Аз съм го изпитал затова така разсъждавам. Защото обществото дължи пари не само на Мануела, но и на родителите и за това, което им е причинило. Защото цялото общество е виновно за състоянието , в което се намираме в България. Между другото обществото е виновно и за участа на Ставински. Затова и на него му дължи много...

Само човек, който е безкрайно прост може да мисли така!

САМО ЧОВЕК,КОЙТО Е ИЗПИТАЛ, ТОВА, КОЕТО Е ПРЕЖИВЯЛ ГОРСОВ ИМА ПРАВО ДА ГО СЪДИ!

Я вземи се анализирай сам за да видиш колко си гола вода! Ставийски та Ставийски! Не го оправдавам и него, за мен е умишлен убиец щом като се е качил са кара пил. Ама и Горсов не пада по-долу. Дреме ми на мен дали са били 132 000 жетона и дали 132 000 часа ги е профукал. Дреме ми за това, че ей такива като теб оправдават всичсо и всички без да мислят. Ама май няма с какво да мислиш Анализаторе! Гола вода си и ти щом като това, че тоя простак е пипал от парите за лечение на собственото ти дете не те възмущава! Пфу гнусен си колкото самия Горсов, който нагло заяви че не се чувства виновен. Дали се чувства виновен или не си е негова работа. Поне можеше да каже съжалявам та дори и за това че го хванаха. Пак щеше да е нещо. Това поне пияния руснак наричан от вас направи. Никога не каза че не е виновен, никога не каза че не съжалява. А колкото до другото - вече се замислям дали тези хора не получиха това, което заслужават. Жалко за Мануела, май тя лаща за безхаберието и алчността на родителите си.

Чудесно семейство! Бащата - мошеник и крадец. Майката - намесена със сигурност /защо ще се крие, ако не е?/. Дъщерята - проститутка. Жалко за профуканите на хазарт пари. На други деца можеха да помогнат. Техните родители нямаше да пилеят парите.

VSE PAK ima njakakva prisada! Maj ne e mnogo proporzionalna no DANO TOVA MU POMOGNE DA SE POPRAVI! Prepolagam che s zivota si e PRETOVARIL i zena si i deteto -decata si! DANO se opravi daschterja mu!!!

Пари се връщат,пари се печелят и губят,но човешкият живот е несравнима величина.Нека всеки сложи ръка на сърцето си и да се помъчи да отсъди-еднакви ли са престъпленията-да си пиян и да убиваш и да си отчаян и прахосваш.

Kato se preobarne kolata,patista mnogo Ako polizaite si biaha na mestoto i spreli Staviiski,niamashe da ima gertvi i nikoi niamashe da znae za moshenika Gorsov.

Каква справедлива присъда бе, нещастници? Знаете ли покойният Бай Тошо колко пандиз щеше да му отмаа за тия пари? Или пък СЕГА, в САЩ, колко щяха да го одрънкат за пари, взети от лечение на болен? Затова нищо не става от тая държава!

Не е било само ротативки,ами и в казина е залагал ,а там се залага много и колкото пожелаеш ,пък и казина на всяка крачка, а баламурници,колкото щеш.А и какъв е проблема да стои цял ден и цяла нощ,след като е зависим от хазарта.То не може да се вдигне такава олелия от търновци без основание.Той си е ходил там от преди Стависки.И двамата са виновни,и никой не е за подценяване,но в случая се разглежда поведението на бащата ,който се е молил за тези пари за лечение и след като ги е получил,какво е направил -това което е направил е срамно и говори за неговия морален облик,защото има много страдащи хора ,на които няма кой да помогне и които не излизат по телевизията да молят ,а дори да молят няма да съберат толкова ,а в случая да голяма степен помогна и извесността на Стависки да се съберат тези пари,които никак не са малко ,като освен тях и кънкьора е дал допълнително 80 хиляди и т.н.,които дано са отишли по предназначение.Така че отделно погледнато бащата си е виновен за станалото и няма защо да го защитатавате,цитирам анализатор.Не е правилно да се защитават такива хора ,защото се дава основа за злоупотреби с нещастията на хората.

За 132,000 лева кражба само 300 лв. глоба ?!?! Браво бе, то да ти е кеф да крадеш !!!

Sramota!!

ЕЕЕ резил и аз искам състрадетилния български народ да ми дари 130 хил.лв . и да получа 2.5 год. условно.Това е нагло ,и съдът е все същия български,корумпиран да обжалва и ако има реално правосъдие ,този човек в панделата а не да ми се мота из търново по бирариите и да си пие спокойно.

Хората, които плюят Горсов да се замислят колко жетона са 132 000 лева и колко време ще му трябва да човек да ги проиграе в зала с автомати! Свидетелите от залите казали в съда, че са го виждали, но не играл с повече от 20-30 лева. Това прави 4 000 посещения .... по две на ден - трябват му над 10 години. Цялата работа е скалъпена .... Ако Ставийски беше осъден на 5 години затвор, щях да съм първият, който да нападне Горсов. Но сега предпочитам да нападна ПРОКУРАТУРАТА, която иска за един мошеник 2 години ефективно, а за един убиец на 2 души - само 2 години УСЛОВНО.

О, Горсов пак не се чувства виновен! Този е социопат. Да знае, че всеки лев е необходим за лечение на детето му, а той да си живее нашироко и да пилее пари на хазарт, това какво е? Наглостта на този няма край. Интересно е как ще върне парите. Цял живот не е работил. Не трябва много въображение да си представи човек как се е издържал.

Ако спра да ям, да си плащам данъците и да си гледам семейството, тези пари бих ги спестил за 13 (тринадесет) години! ИЗРОД!!!

Този е пълен боклук, че и нагъл на това отгоре!

Пишете, че глобата е 200 лв, но не е така Трябва да възстанови 130 000 лв по сметките Това е

Дали щеше да има дело Горсов ако не бе катастрофата! Изхарчени са част от парите - та кой си води точна сметка какво се купува точно - храна и други - нали за дъщеря му трябват по специални грижи и храна! . И ако има някой невинен който не е пускал тото и не е давал част от последните си пари за тото с мечтата че ще спечели - нака той първи да хварли камъка. Не виждате ли че истинския виновник е този който е употребил хлкохол и е седнал зад волана!!!!!

ДО РУСКО РОБСТВО Еми по-добре под злобно-безотговорно робство да сме си, то и бездруго само под такова живеем. Щото онзи, руснакът де, ни караше да плачем, когато танцуваше великолепно и спечели медали не за Русия, а за България, а такъв човек, който може да е толкова талантлив, на него чувствителност и съвест не му липсват. И е достатъчно че те ще го мъчат докато е жив, както и самият той неведнъж досега призна. За сметка на това Горсов, който освен със злоба и омраза, с нищо друго не ни заливаше, сигурно отново с парите на дъщеря си плати условната си присъда. Но сигурно и вашият морал е такъв и приемате за нормално извършеното от него, сигурно и за теб не е проблем да ограбиш болното си дете, ако изобщо имаш някога такова, и после да тръбиш, че си невинен.

не му завиждайте за парите, те убиха детето му (това че диша е нищо) и затова че е изхарчил някакви кървави пари , присъдата му е колкото на убиеца на дъщеря му (да не забравяме че уби и едно друго момче при катастрофата).

Руската агентура тържествува. Нали Горсов пътува до Израел, нали стоя там, плаща за хотел, нали парите бяха дарени за да се помогне на семейството, включително и на него?! Как би платил личните си разходи със собствената запрата?! Една и съща присъда на убиеца Максим Стависки и на бащата на убитата Мануела Горсова. Мануела Горсова е мъртва отдавна, но се мумифицира тялото, за да избегне ефективна присъда убиеца Максим Стависки. Горсов си бил купил лека кола за десет хиляди лева. Та това е най-евтината възможна кола. Той би изхарчил чез кола повече пали при наложените му пътувания за лечението на дъщеря си. СРАМ И ПОЗОР БЪЛГАРИО! СВЕТЪТ НЕ ВИЖДА ЛИ КАК ЕДИН НАРОД СЕ ТЪПЧЕ И УНИЩОЖАВА ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ?!?

Това са много пари ,а не 200-300 лв.,с които просто си е поиграл.Горсов се е самозабравил и това е морално укоримо ,още повече знае ,че живота на дъщеря му е застрашен и хората са дали мило и драго за да помогнат.Т.е. той чиста проба вманиячен комарджия , а не дилетант.И това е видно!Какво е очаквал от съда ,да го признаят за невинен ли?Той си е комарджия от преди Стависки,тези неща не стават от днес за утре.Искаше много пари и телевизията му помогна ,но това е помощ за дъщеря му ,а не за неговите ротативки.Така че сори,не могло да се докаже ,че ги е проиграл ,а къде са парите,нали си има камери в казината,и купища свидетели.То си е ясно като бял ден ,ами повече да не се излага.

Всекидневно хора изпаднали в беда молят за помощ.С действията си този човек направи така че хиляди българи да се чудят и притесняват да помагат на хора изпаднали в беда като ги е страх че може да се повтори историята на този крадец.Ако го бяха осъдили като трябва пона част от тези българи могат отнова да почната да помагат на изпадналите в беда хора а така......не мисля че ще го правят.незнам кви са тия съдии но те с тази присъда узакониха такива злодеяния и отнеха възможноста и надеждите на мнозина тежко болни да получат подкрепа от състрадателни съграждани.за мен това е един ужасен ФАРС

Браво!Сега ще спите спокойно!Вальо Топлото всеки петък ходи на масажи и др.,ама за него дума не обелвате!Този нещастен баща като го подхванахте,няма пускане!Защо? Не ви дава на вас хилядарки както правеше Ставийски/и др./Нещастници жалки!Това в нашта жалка България не е Правосъдие,а който има пари ще го оправим,който няма да гние в пандиза/с изключение на мангалите/Да горите в АДА дано Правосъдници нещастни!

Какво непредумишлено убийство. Изхакал 1 кило водка и се качил в джипа Водката я пил без умисъл, наливали са му я в устата. Да еа и пияния руснак да еа! И съдиите дет' го усъдиха условно - и тях да е*а. Това си е ................

Странна работа този го осъдиха с относителна лекота, за това, че е изхарчил чужди пари, а в световен мащаб няма политик осъден за същото действие в много по голям размер.

Браво

Време е да вкарат няколко съдии в затвора, но не условно

Горсов не е жертва, а крадец!Откраднал е пари от собственото си дете , нужни му за да оцелее!Да не говорим за добрите хора , дарили пари за неговото дете!

ХОРА, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ УСЛОВНИ ПРИСЪДИ И ТЕЗИ НЕАДЕКВАТНИ ПОРЪЧКОВИ СЪДИИ???!!!!!!!!!!!!

Браво. Набийте бащата, а оставете истинския виновен с условна. Това му казвам аз справедливост! Дали щеше да стане това, ако не бяха действията на Стависки?

za ubieca 6 meseca uslovno, za kradeca 18 meseca. xa xa xa

В тая държава, като всичко е тръгнало през просото нищо не ме учудва. Поне създават материали за писане по медиите и за коментари в обществото.

Боже, колко мъка има по този свят, боже! И колко кухи създания. Как може да сравнявате непредумишлено убийство с предумишлено извършено престъпление. Поне спете спокойно, деца, човекът е осъден условно. Макар, че Горсов трудно може да бъде наречен човек. А и той въобще не съжалява за извършеното престъпление, горд е, и сигурно го е яд, че и ягуар не си е купил.

Нямам думи! Тоя нещастник ако го срещна някъде, поне есемесите, които аз съм ги пращал, за да му спонсорирам ротативките, ще му излязат през носа.

заради висока степен на обществена опасност и морална укоримост на деянието - значи деянието на пияния руснак е обществено безопасно и с ниска морална укоримост явно!!!! ех, защо ли тоя не забърса някое съдийско детенце... какъв кеф щеше да е...

Не разбирам Горсов е бил освободен от наказателна отговорност за шофиране в нетрезво състояние и глобен с 3000 лв. Карал ли е пиян или не? Ако да значи си е чиста проба убиец. То сигурно и за това присъдата е като на Ставийски.

Какво значение има как ще го осъдят този боклук? Той не позволява на собственото си дете да живее. И не само това, уби вярата на хората. Как ще се откликва на молби за лечение, щом такива боклуци използват състрадателния човек, за да го ограбват? Как да различим мошеника от наистина страдащия?

Крадеш 130 000 лева условно и глоба 2500 лева да взема и аз да крада ли?Тия 130 000 лева някой вярва ли че ще ги върне?

За 132 присвоени бона се дават 2,6 години, а за 18-те милиона за сградата на Масларова колко ще дадат?

Честито на печелившите! Българискят съд днес официално призна стойността в лева на един човешки живот - 132 287 лв! След като 1 убийство на 2,6 условно, и харченето на 132 287лв също на 2,6 условно, то по ABC...1 убийство 132 287лв. За 3 убийства ще има 10% отстъпка, а за над 5 бонус, убиваш 6, плащаш за 5!!!

Тия двамцата, Горсовите де, май в едно гърне пърдят. Що иначе жена му ще се крие от съда. Май и на нея съвестта не е съвсем чиста. А двете годинки условно...хм, кви ли не абсурди се случват в Абсурдистан.

Ей БГ съд да видиш,МАЙКООООООООО

Че и други хора са в стресова ситуация-безработица на близки.Хайде всички да хукнем към игралните зали!Но затова се искат много пари,които този безотговорен баща е имал накуп,благодарение на щедри и добри хора.Как пък изчислиха глобата на фона на парите,които е успял да прахоса..Това в България няма справедливи закони и всеки престъпник до последно се мъчи да изклинчи.

Жертвата бе осъдена а убиеца Ставииски не!!!!

Присъдата е справедлива. Вие да не искате човека да лежи в затвора, а убиеца да се разхожда на свобода!