Генерали свидетелстват

Не очаквам Будимир Куйович да бъде осъден. Арестът му беше PR-акция. С този арест се избърза. Обвинението разчита само на специални разузнавателни средства.

Обратно в новината

Коментари - Генерали свидетелстват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тези дърти генерали, дайте нещо по-младо, искам генерал на 25 години !

Танов разлая кучетата и май загуби интереса си към Куйович. Дори би се радвал, ако не го осъдят, за да злорадства и да продължава да търси виновни. Вместо генералите да обединят усилията си, продължават да се самодоказват кой е по - по - най !

Ако всички в България са като Танов няма да тънем в блатото. Само това мога да кажа.

При добро съдопроизводство,то тия гладни мафиоти нямаше да ги има вече,кой ще им пълни сметките....?????

Нищо ново под слънцето !! Такова ни е правосъдието,такава ни е цялата държава.

С този вкл. стават 15 текста посветени на Куйович, на паспорта на К. и на дешифрирането на жестовете на К. Г-н Танов казава, че международния канал за дрога НА Куйович продължава да съществува, от което следва, че Куйович е нещо като cappo di tutti capi на този канал или, че е единственият труженик по трасето. Това са два диаметрално противоположни статута. Важна подробност, която аз така и не можах да я разбера.

склонен съм да вярвам, че така ще стане... но ще видим

Какво значи да се разработва канала? Оставя се канала да се разработи и се наблюдава да не би да се прекъсне ли? Не виждам как дрогата е стига до крайният потребител ако всеки хванат някъде по канала се засилва в панделата. За да се скъса една верига е достатъчно да се скъса едно от звената и.

прав е генерал Танов, ако делото се беше гледало в друга държава или щяха да го осъдят, или вече да е убит при... неправлино пресичане.....

Ами, ако стигнат до истинския производител, както казва Танов, нали ще си ритнат хранилката, да не са луди. Пък и някой може да се разприказва.

KUROVI4

MOJE LI TAKAV PRESTAPNIK ZALOVEN S DROGA S FALSHIV PASPORT I NAKRAQ NAISTINA DA SI OTIDE KATO GEROI ,EVALA BG

Има лице на бъдещ неуспешен министър на МВР от герб.

този Танов е подственик и само дрънка общи приказки . Медийна манипулация, интриги и пикантерии.Да говори където му е мястото, да сезира ДАНС и ГДБОП ,като е толкоз компетентен, нали са конкурентни структури.Плюс това са длъжи по закон да работят ако бъдат сезирани с факти и улики. Танов ли не знае това? долна мижитурка наета да раздухва скандали по медиите.

Когато р.петков /порчето от Плевен/ сложи г-л Танов на БОП-а и през ума му не е минавало, че е стъпил на грешната дъска... Браво Ваньо !!!

ХУЙОВИЧ ПОКАЗА КУКИШ НА ЦЯЛАТА НИ ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ! ПОДКРЕПЯМ ГО В ТОВА МУ НАЧИНАНИЕ И ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЗАКРИЕ НЕЗАБАВНО ! ЩЕ СИ СПЕСТИМ МАСА ПАРА !

Абе Танов цяло Русе те мрази курво долна.