Бивш полицай е хванатият с 26 кг кокаин на Кулата

36-годишният шофьор на камион, хванат на ГКПП Кулата с 26 кг кокаин, се казва Александър Бойчинов и е бивш полицай в Хасково. Днес съдът го остави в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Бивш полицай е хванатият с 26 кг кокаин на Кулата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ви очудва? Досега няма нито един уволнен от дирекция "човешки ресурси" в МВР.

Всеки си бърше задника с Полицията и затова сме на това дередже!За всеки,който дойде на власт полицаите са хора на предните,разгониха всичко читаво да не им гледа в далаверите,партизираха Полицията,наложиха там някакви послушковци и това е резултата.

"полиция" е затова - всеки да си бърше задника с нея.

Ние от Боковата младеж не търпим конкуренция.

Каква пенсия на 36 годишен мъж бе тъпанари ? Това са полицаи от демократичното попълнение, не от комунистическото...

Не си е платил акциза за внос на кокаин.

Тоя катил като има малко дете , дали 6те ми даде наркотици ?? А тръгнал да убива на хората децaтa !! Какъв адвокат какви 5 лева ? В кауша и за дълго да се научат и колегите му как стават работите. най голямата присъда за търтея.

малките деца не взимат кокаин

Пуснете човеко да си гледа децата ве. За тех се тепе. Живее ли се от едната полицайска пенция? Айде молим ви се.

няма бивши полицаи

Защо ли не се учудих , като разбрах , че е бивш полицай. Наказанието за него следва да е по - завишено с оглед на това, че той е полицай, макар и бивш т.е. пазител на реда. Но именон тези пазители на реда карат най- бързо, не спират на пешеходни пътеки, правилата на закона за движението за тях не важат, охраняват проститутки, закриват престъпници. Въпросът е докога името на българския полицай ще бъде опетнено и опетнявано ?

Да му отнемат пенсията!!! Да върне 24-те заплати при пенсиониране!!! Ако има роднини в МВР - да напуснат системата!!! Това е достатъчно наказание - иначе знам, че ще се отърве с условна.

в това отношение ми харесва шерията - бесене като куче за такива!

Защо блокирате коментари за бхк? Не ви прави чест.

такива опорни точки са им спуснати, този сайт вече настига днес.бг по жълти заглавия само и само да привлече читатели, ако не им плащат от мАсква отдавна да са фалирали.

Aко беше циганин, нямаше да му се спомене името, но щом е българин, че и бивш полицай задължително 2 имена, години, от кой град е и т.н.

Кофти късмет за мулето просто - изтеглил е късата клечка...! Сега просто трябва да мълчи, докато си излежи присъдата и като излезе пак ще е в бизнеса!

абонамент за парцел 11, гроб 5и 2 кубика рохка пръст.

Бившите полицаи са хващани с по 26 кила дрога. Представете си настоящите полицаи с какво могат да бъдат хванати.

Ей затуй малко на Запад от нас - например в Словения - отколе време България е било синоним на бандит. Ей то партийна номенклатура, ченгета от ДС, милиционери, прокурори, съдии - все престъпна мафия!

на държавата не и изнася да осъдят всички настоящи и бивши полицаи замесени в престъпления, тъй като активното население ще намалее драстично

Този е бушона с малката пратка. Обаче май е натоварил повече от нужното. Някой ще изгори скоро заради грешката. Преди го правеха с до 10 кила. Разликата кой ще я плаща?!

Умишлено ниски заплати вече 26 години за полицията е равно на това!

Министерство на Вътрепните Разбойници. Занимават се с рекет и изнудване по пътищата, шофират по тротоара и избиват пешеходци, блъскат деца на пешеходна пътека, организират трафик на имигранти, а сега трафик на наркотици. Просто една тъпа полицейска организирана престъпна група, която живее на наш гръб, с високи заплати, високи осигуровки, с осигурена пенсия, осигурени 20 заплати при пенсиониране и ниска пенсионна възраст!

а в Пловдив избиват роднините си за наследство

МВР е престъпна организация! Цялата държава работи за нея и е крадена от нейните служители(от телефонните измамници до акциза и ддс-то). Ликвидирането на МВР и създаването на нови структури е ключа на "прехода"!

след такива писания, ще излезат на протест всички "полицаи"

ЗАЩОТО ТОВА ГО ЗНАЯТ И ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ ОТ КВАРТАЛА, "БИВШИ ПОЛИЦАИ" ТЕ СИ ДЕЙСТВАТ КАТО НАСТОЯЩИ С ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НА НАСТОЯЩИТЕ И СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО

Двама нападнаха и биха шефа на БХК в центъра на София.

Кой ще ми каже.....? А дано, ама надали.

Тия двамата трябва да се наградят с ордени. хе-хе

Същата история като с Гълъбин Боевски, само, че куфарите са заменени с камион!

ПИПО

Ха, аз го бях забравил Гълъбинчо. Журналистите го покриха.

Не го осъждайте. Има дете. А това че почерня живота на други деца няма никакво значение.

Сигурно е носил лекарството за болното си непълнолетно дете!

АЗ пък очаквах да е бивш библиотекар ...

ТОЙ НЕ Е БИВШ ПОЛИЦАЙ,А СИ Е БИВШ МИЛИЦИОНЕР И Е ЧЛЕН НА ГЕРБ.СЕГА БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ СА ЧЛЕНОВЕ ИЛИ ЧЛЕНКИ НА ГЕРБ!!!ХОРА НЕ УСПЕЛИ ПРИ БКП-Д.С. СЕГА СА НАЙ-АКТИВНИТЕ ГЕРБАДЖИИ.

Ако случайно пръднеш, ГЕРБ ли ще ти е виновен?

Какво означава бивш полицаи, може би нещо като бивш Негър навярно!! МВР е координационният център на организираната престъпност в България!!! Унищожавате и малкото останали деца! Дано да горите в АДА ,!!!!

Статистиката напоследък е ужасяваща - в БГ няма значимо престъпление, което да е минало без участие на бивши и настоящи милиционери или някакви бивши или настоящи служители на "службите"... И като се сетя как поредната реформа - тази в МВР, беше скопена безмилостно лично от Цурко и Ко с идеята, "че трябвало да има стабилност и предвидимост в системата", не мога да не попитам: Цурииии, тази "стабилност и предвидимост" ли точно така страстно защитаваш?!

ще го хванат я! щом е бивш, ще го хванат от раз!

нашата полиця ни пази

Кокаинът е американска дрога, тя не се произвежда в Азия. Щом се появят някъде американците се появяват и техните отрови - кокаинът е една от тях. И това е само началото!

Егати дебила си :D

Ами така преживяват нашите полицаи - от рушветите, като вземат 20 заплати на куп и вкарат 20тина кг кокаин успяват да посъберат парици за стари години.

СТРАШЕН ДОВОД: имал непълнолетно дете! И какво от това? Аз пък имам кокошки в двора и едно прасе. Ако този бивш полицай е толкова загрижен за децата, защо транспортира наркотици? Да трови деца и ученици?! И те са непълнолетни. Така че не го изкарвайте морален и съвестен човек!

Следваме примера на съветските другари, където силоваците с комбинираха с крими контингента и направиха мутро-олигархия начело с путлер, у нас начело с бай х.й !!!

Горката Кука! Кофти е да си бивш.

Ако беше настоящ, щяха да го хванат с много повече!

А, имах си хас да не е полицай!

Наркотикът е бил открит в тайници в рамата на товарния автомобил, въпреки, че е бил опакован в оловно фолио. И какво, всевиждащото око на Раа ли го е видело?