Герт Вилдерс осъден за подстрекаване към дискриминация

Холандският антиислямистки политически лидер Герт Вилдерс беше осъден за оскърбление против общност и подстрекаване към дискриминация, предаде Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Герт Вилдерс осъден за подстрекаване към дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА РЕШЕНИЕ РАЗКРИВА ДИКТАТУРА В ДЕЙСТВИЕ!!!

Фашистите на власт в Холандия искат да ограничат свободата на словото и са осъдили лидера на най-голямата и популярна партия в Холандия за пълни глупости! Какъв цирк, каква отврат! Но в скоро време хората в Холандия ще ги изхвърлят на бунището на историята, където им е мястото!

Вилдерс неможе да изгони турците и мароканците от Холандия, дори да спечели изборите. Лошото е че занапред тези пришълци ще създават много проблеми на коренното население на Холандия.

Ще започна с два примера-Октомврийската революция и Перестройката.В кигите си "Новия световен ред" и "Маските на величията" българския автор Никола Маринов Николов дава някои статистики от които се вижда а и по-старите го преживяхме същноста на Съветския съюз.Една банда евреи посочени поименно начело с Ленин(баба еврейка) и Леон Бронщайн съсипват православна и просперираща Русия и руснаците.В политическото ръководство на Империята на злото се вижда, че там са хора подставени и от една раса която ненавижда християнството и най-вече Православието.Примерите са излишни защото резултатите са налице.После от къде измъкнаха Горбачов и той разказа играта за добро или зло на соц лагера.Сега нищо не е по-различно в ЕС.Някаква групичка от 5-6 мекерета разказва играта на близо ш00 милионна европейска общност.Не мога само да разбера до колко народите в тази общност са зомбирани, че си траят виждайки униженията които им налагат Мартин Шулц, Доналд Туск Юнкер и този жалък келеш Меркел.ти приемаш някакви си наглеци и им позволяваш да си развяват партакешите както си искат, докато в техните държави трепят и хич не ги е еня кой си и от къде си.за мен това са подставени лица на сили които имат възможност да плащат и корумпират с цел унищожаване на християнска Европа от европейската управляваща орда.друго обяснения няма.българите сме били мълчали.добре, ама смелите европейци не само мълчат ами и съдят собствените си политици за несъгласие орките да бъдат асимилирани или изгонени от Европа.С едно изречение-ЕС се управлява от предатели-друго обяснение няма.

Това застаряващо момченце знае ли как гнусните им пластмасови зеленчуци участваха в затриването на родния земеделец? Знае ли кой превива гърбина в техните парници вместо в собствената градина? ВСИЧКИ западни политици, па макар били те "несистемни" са един тъп номер!

Интересно, с този вятър на промяната, ако дойде на власт тогава какво ще стане?

За всеобщо съжаление ЕС заприличва все повече на Коминтерна с тази политика на политкоректно нищоказване, с това че трябва да си съгласен с всички брюкселски решения и нямаш право на друго мнение, защото следват санкции, а в случая затвор...каква скрита диктатура е това, облечена в красиви фрази...днешните политици опорочиха хубавата идея за единен ЕС!

А кога ще осъдят някой мюсулманин само за подстрекателство към дискриминация. Айде да не е за джихад?????????????????????????????????????????????????????????????

А не е ли дискриминация това, че българите толкова години не ни приемат в границите на Шенгенското пространство? Двойният стандарт се превърна в официална политика за някои хора в ЕС. Ако кажеш какво мислиш за някой нелегално нахлул пришелец, който няма елементарни културни навици, си ксенофоб и не признаваш човешки права. Но цял европейски народ може да бъде отблъскван от общността, към която принадлежи исторически и културно и това се счита за нормално.

на тоя от снимката му личи, че го лапа на лягане и ставане, т.е. логично е да е против мюсюлманите, които такива пеераси директно ги скъсяват с една глава

Ако не са тези като НЕГО, досега да си ОНОДЕН, ОБРЯЗАН и РОБ. А женати забулена и пратена в харема на някой Мароканец. А може и да си гушнеш букета. ПОНИМАЕШ БОЛВАН!

Такъв ибрик като теб с кеф го разширявам отзад до три цола.

Когато партията му спечели изборите ще ги съди той .... А това време не е далече, като гледам какво става по Европа!

За тези, които мразят истината - истината звучи като омраза.

Лесно е и политкоректно да осъдиш някого, защото недолюбва исляма. Но да осъдиш терористи или нелегални клетници вече е непосилно и "расистко". Двойни европейски стандарти.

ввротолерастия, насърчавана и налага от безродни, дегенератски жидове!

Сетих се за един стар съветски виц. Милиционери водя двама арестувани на разпит при началника на районното. Пребили без причина евреин в тролея. Питат първия - полковник от армията: Защо пребихте гражданина? - Возя се в тролея и се качва гражданинът евреин, застава до мен и ме настъпва. Стои и не мърда. Казах си - ще го издържа три минути и ще го фрасна, ако не се махне от крака ми. На третата минута го фраснах. Следователят: - Вие ясно защо, ама Вие гражданино защо се включихте? - Гледам, до мен в тролея стои военен и до него евреин. Военният няколко пъти си поглежда часовника, после гражданина евреин. Накрая го фрасна. Реших че е в цялата страна са ги почнали.

jingiby

Дреме му на пуловера. Той ще е следващият премиер на Холандия...

Трябва ние като общество, да се замислим дали искаме да сме толкова прости и мачкани от тъпи закони. Те ти влизат на орди, грабят, убиват, изнасилват, взимат пари от социалната система, замергат с камъни полицията ти и после да не може да изразиш мнение? Тук не говорим да ги стреляш или слагаш в лагер на смъртта, а просто да изразиш мнение че трябва да бъдат разкарани от родината ти ... За това е важно, съдебната система да не скрита като мишоци-предатели, а да излязат и всеки съдия да каже, аз еди кой си, осъждам този човек за това и това дело, после да може съдията да си носи отговорност персонална! Сега тук ако имаме едни арменски или турски агенти в съдебната система, и те решат да организират така нещата, че да стане гражданска война, ние как ги намираме после и им търсим отговорност? Че те може да я предизвикат с десетина дела, народа да се вдигне, да отиде туризма и икономиката в киреча и после да си хванат шапката и да емигрират! Не трябва да допускаме този филм! ДАНС става все по-слаб заради политическите нагляри вътре. Ние като общество в даден момент, ще трябва да решаваме кое не е правилно и чуждите агенти в съдебната система, правителството, МВР ще трябва да бъдат премахнати от раз, светкавично. Ако нямаме механизъм това да се случи в рамките на месец-два можем да пострадаме като нация, територията която населяваме е много хубава, плодородна, има вода и много хора я искат, дори и това да струва нашият живот. Т.е. борбата за правото ни да се изразяваме и да казваме лично мнение е един вид свобода, за която нашите предци са умирали. Не може да плюем на гробовете им и да се подчиняваме на грешно тълкование от чужди агенти, които имат само за цел да ни превземат. Ние сме свободни хора и в момента враговете са сред нас, индивиди в държавни службички имащи за цел да ни разделят и владеят.

Защо няма съд за ислямистите, които не само подстрекават, но открито и нагло ни дискриминират ???

осъден е значи, от съд не далече от амам, но не е определено наказание! че то като у нас бе!! символично осъден! поне едно мъмрене да му бяха наложили

Няма да е болен само наший Волен...

Случайно и неволно по повод статията направих аналогия с едновремешната Инквизиция, с Народния съд и др. под. С какво е по-добър днешния модел на мултикултурализъм и т.нар. "човешки права", че човек, който си изразява мнението и защитава сънародниците си, бива осъден???!!! Добре, че не са го изгорили като нацист или расист, както наричат днешните инакомислещи "еретици"! Но може и това време да дойде?!

Който се опита да си наддигне главата и да изрече обективната истина веднага бива шамаросван!

Някой финансира този холандец, за да накаже Холандия, за това, че разследва падналия самолет в Украйна и доказа, че руски сепаратисти са избили пътниците.

УКРАЙНА Е ПРИМЕР ЗА ТОВА ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА НАЦИЗМА :))

Не те зная от кой Детройт си ама ще тикажа нещо което и други в този форум са ти казвали и няма да е ново за теб и все пак...Ти си много тъп!

- Би Би Си припомня, че партията на Вилдерс е водеща в социологическите проучвания, а в Холандия през март идната година ще има парламентарни избори. - Не се притеснявайте, евреите и камиларите така ще нагласят нещата, че няма да спечели. Австрия за трети път се пробва с националист и първият път направо си го убиха (Йорг Хайдер) , мналата седмица на президентските манипулираха всичко и 'избраха' за президент бивш руснак, либерален еко веган изкукуригал дядка на 72 години..

Йорг Хайдер беше "неукротим" и "непоправим" геи и загина по-време на "сеанс" с приятеля си в колата си - гордост на геиско - фашистка Aвстрия. A и този вилдерс и тои е един геи недотакован..

точно така, очерняш го дори в смъртта му, не просто да го убиеш. Хайдер казаха, че е гей, че е загинал заради висока скорост в авто катастрофа, като при това шофирал пиян..

Поне не са били неграмотни ;)

Ти явно нямаш НИКАКВА представа от Австрийската политика, както и от нивото на Хофер, така че не коментирай! Изборите си бяха окей, и двата пъти нямаше манипулация!

Дело на Холандският Хелзингски комитет.

СТРУВА МИ СЕ ЧЕ 2-ИЯ ХОЛОКОСТ ЩЕ ИЗБУХНЕ СТИХИЙНО И ЕДНОВРЕМЕННО В ЦЯЛА ЕВРОПА :))))

Ако и нашият съде беше на нивото на холандския досега Сидеров, Динко и всички известни и неизвестни националисти да търкат наровете в Белене.

алооо, рязаните във форума! хайде стига се представяхте за жени, излагате се вече!

те обичат да се чувстват като жени, 90 процента от камиларите са гейове или бисексуални, или биха оправили всичко което хвърля сянка без значение дали е живо, или животно...