Съдят хотела с обгазените деца и баба

Дъщерята на обгазената Снежанка Маринова - Росица Кирова от Видин, ще даде на съд 5-звездния хотел “Несебър Палас” край Равда.

Обратно в новината

Коментари - Съдят хотела с обгазените деца и баба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Typite mutri sa nesposobni dori da postroyat edin hotel kato horata s kradenite pari. Boikot na mutrenskite hoteli! Te sa prosto vredni za vasheto zdrave.

Хотелите по нашето черноморие се строят на тагъдък аз също имах подобен случай.В началото на юли бяхме в Слънчев бряг в хотел ЖАСМИН РЕЗИДЕНС мъжит ми и детето,което е на 3г влезнаха в банята иги удари ток,плочките на пода бяха микри не само ги удари ами ги разтресе яко,като извикахме хора от персонала се оказа че тече ток в казанчето,дори не се опитаха да се оправдаят с нещо просто ни преместиха в друга стая.Но за сметка на това детето се уплаши яко.Друг път на хотел без фазомер не тръгвам.Звучи малко шегувито накрая но ние тоста се исплашихме.

и да не забравяме, че апартаментите в 5 звездните хотели, на последен етаж са само за специални гости на хотела. Така че гозпожата едва ли е платила нещо.

ami qvno materialite s koito e stroen hotela nqmat neobhodimite sertifikati. mai nqkoi e ikonomisal pak. pri tova govorim za hotel 5* na moreto. ima samo edno re6enie: obez6tetenie na potarpev6ite i da se buta. pone v edna normalna darjava....

Жалко за инцидента, най-малкото което че е с деца. Лошото в случая , че версията на собственика на хотела Сигма Кепитъл (собственик Е.Велчев, брат на Милен Велчев) е съвсем абсурдна. То по тяхната логика всички които живеят на последен етаж в блоковете (особенно тези в Сандански и Лом, където покривите са ламаринени и температурите лятото са адски високи) трябва да са постоянно обгазени. Само не ми е ясно комбинацията серен диоксид и газ метан (природен газ за отопление) как се е получила. Най-вероятно пропуск в газовата инсталация. А господа разбиращи - климатичните инсталации работят с фреон R410 или по-нов агент, и нямат нищо ама нищо общо с метан, като химически състав и предназначение. А относно , че госпожата е изпратила децата си с баба им на почивка в 5* хотел в Несебър в активен сезон, не съм аз човека който да й иска обяснение за средствата, но едва ли са от една общинска заплата само. То последно време общинарите станаха прочути по медиите със задкулисни търгове, рушвети и т.н. Нищо чудно и госпожата да е в схемата.

Така е - по темата да говорим. Независимо каква е причината, хотелът носи съдебна отговорност. Това е станало на тяхна територия или заради увреден климатик или покрив - няма значение. Възможно е и производителя на дефектните материали, който е снабдил хотела да е виновен. Затова си трябва спец мнение.

А и още нещо ако бяха на палатки нямаше да имат проблеми. Верно че като се поразрових и гледам зам. председател на общинския съвет. Филма е ясен, може да я проверят и нея просто ей така, колко имота е продала. Май обгазяването няма да се окаже случайно. Дали пък не е сплашване?

Едва ли нещата в БГ точно за това не вървят. Нормално е да стане авария в хотела. Нека да си ги съди, а това със сибрането на кинти е смешно. Не разказвайте вицове. По темата, По темата, ако си платен драскач на тия дето спестяват от банички, не ми давай акъл от к'во ще се оправим. Отоговора е не и с този крадлив манталитет.

Темата е една ние коментираме съвсем друга тема. Ето затова в България нещата не вървет. Ние не наричаме нещата със собствените им имена или правим заобиколки и завъртулки около събитията. В случая въпроса от къде е взела парите е излишен, има много варианти - богат приятел, чичо в Америка и ......т.н. Ама еи така ние трябва да се изкажем и то неподготвение. По темата, по темата.

Сериозно ли си вярваш за втория коментар? Направи една проверка колко е нощувката дори в 4-звезден хотел през активния сезон? Събирала била пари през годината.... Това е без значение в случая - нека да осъди хотела - той да осъди подизпълнителя, изградил покрива. Малко вероятно е да се случи предвид брата на собственика на хотела.

I da gi sudi i da ne gi - ni6to nqma da se promeni!V nai-dobriq slu4ai 6te vzeme nqkoi lev...

Росица Кирова, заместник-председате на Общинския съвет във Видин

като не се спазват предписанията и се влагат евтини некачествени материали, те и хотелите, изникнали като гъби скоро ще започнат да падат

към Питащ: и аз си зададох същия въпрос. Пусни името и в някоя търсачка. Ще вържеш две и две. Но иначе съм за това да се съдят отговорните лица. Безспорно. Така както чужденците туристи се оплакват и съдят за какво ли не, така и ние, бългърите трябва да си отстояваме правата.

Аз съм за и против това да се интересуваеме от къде и как тя се е сдобила със средствата да заплати толкова скъпа почивка на децата си. Открай време хората събират цяла година пари, за да отидат на море за 5 дни. Няма да се изненадам, ако случаят е точно такъв. От друга страна може би общинските службички са доста апетни. На ведомост получаваш едно, а под масата мнооого повече. Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава. А аз да попитам питащия той да не би, ако му ги дават ще ги откаже? Това е въпрос към питащ.

Все пак наистина не е зле да попитаме г-жа Росица Кирова или поне да я помолим за съвет как става така, че баба и внучета си почиват точно в 5-звездно хотелче и то не къде да е, ами в Несебър, и то не кога да е, а през най-активния сезон. И аз искам да изпратя майка си с децата. А фактът, че дори в петзвездните хотели се строи като в циганския квартал на София - защо да се чудим? Не мислете, че е само по българското черноморие, а причината е БЪЛГАРСКОТО БЕЗВОЛИЕ.

съд до дупка, но с тези корумпирани съдии, ти желая късмет и нерви

Аз само 1 въпрос леко в страни от темата. Откъде майката която работи в незнам си кое ведемство във Видин има пари за 5 звезден хотел на Сл. Бряг. Или като съдийката от варна?

BEZOBRAZIA VELCEV MUTRA SUS DIRECTOR V DANEV ZA ZATVORA SA TEZI MUTRI

Отдавна преди мноого години около 17 спрях да ходя на българското черноморие. Голям отврът е. Най-малкото което може да направи тази майка е да ги съди. Просто спрете да посещавате българското черноморие. Там човек едва ли не може да отиде със семейството си и да почине. Има много по-хубави места с по-добро обслужване и по-евтино като заплащане. Е да сега е модерно да кажеш, че си ходил на морето, да гледаш простащините на всички около теб. Сигурно знаете, че тук се изсипва цялата мърсотия от Европата. То на друго място, освен в България тя не се котира. Приятно ви прекарванеее!

за такова нещо в US може да ги осъдят за милиони. тук най много да им бутнат 2-3 хилки

Що не почнат да строят с ла*на вече ???

съд до дупка

НЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!!!!

Да ги съди, как могат да се използват вредни строителни материали..

SUDETE GI,SUDETE GI DO DUPKA !!! AKO ZAGUBITE DELATA V BG SADETE GI S STRASBURG! DA VIDI BULGARINA KAKVO E KAPITALIZAM I DEMOKRACIA !

тази курва не беше ли бивша на Очите?