Коментари - Антоанета Цонева осъди Божидар Димитров | Днес.dir.bg

Антоанета Цонева осъди Божидар Димитров

Кандидат-депутатката на "Да, България" Антоанета Цонева осъди директора на Националния исторически музей Божидар Димитров за клевета за символичната сума 1 лев.

Обратно в новината

Коментари - Антоанета Цонева осъди Божидар Димитров | Днес.dir.bg

Коментари

Следващият - Б. борисов осъден от Елена Йончева.

Божидар Димитров е име, което ще остане в историята

Божидар Димитров е ценна личност за историята и културата на България, а у нас по принцип има платени мероприятия, а има и нужда от реформи за да започне системата да различава доброто от злото

Асен Генов и Цонева как доказаха че лъже? Показаха къде работят ли? Не знаех, че да ти плащат НПО-та за нищоправене е "работа".

ТОВА,ЧЕ СЪДЪТ Я Е ОНЕВИНИЛ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ИСТОРИКА НЕ Е ПРАВ!!!ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е,ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ БЯХА ФИНАНСОВО ПОДКРЕПЕНИ!!!ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ИЗЛЪЧВАНИ ПО НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ,РАЗКРИВАЩИ ТЕЗИ НАГЛИ БЕЗОБРАЗИЯ!!!

Ясно е че Цонева, Генов и пр. платени кресльовци ще печелят делата,защото има кой да плати за това. Ако са истински протестиращи защо не ги виждаме срещу изсичането на горите,срещу безобразията с еврофондовете, срещу тежките недъзи на здравната система и т.н.? Защото те са фирма за протести. Който си плати получава желания протест! Това си е бизнес ниша.

тая с какво си вади хляба, какво работи???????????

А ти с какво се занимаваш и какво работиш, бе толуп? Как се изхранваш и кой те е наел да търсиш под вола теле, това твоя работа ли е да ровиш кой какво работи, или непременно трябва да намерите нещо срещу някой, който е показал лъжите на агент или доносник от ДС? Това не е на магарето работа и сте много прозрачни червените лумпени в тъпото си направлявано хейтърство.

"ИНФОТО" ДНЕСКА МНОГО АГРЕСИВЕН ?! НЕКА ПОЗНАЯ-ПОЛУЧИЛ СИ ПОРИЦАНИЕ ОТ ЦЕНТРАЛАТА,ЗА НЕДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА?!

Цонева, моме само си доказала, че в Б-я всеки либераст с пари и добър адвокат, може да осъди всеки . Докато не съсипете България няма да мирясате това, го знаем.

Това не е новина. Злоупотреба с права, това им е бизнеса на тия, от Америка за Б-я и Хелзинският им комитет.

Нали си знаете, червените тролове, че освен тъпаци сте и пълни боклуци?

опашка и един път стомна за вода, втори път и на третия път Цонева яко ще се натресе така, че за цял живот да ѝ остане мокро под г..за, и да не си помисли за организация на платени протести.

Бухай живак в кратуната, бухай живак, и комундето пак няма да разбере, дали тя е организирала платени протести! Хайде сега някой с името си да излезе и го каже, че да го осъди, ама този път поне за десет хиляди лв. Тогава вече ще стане ясно, дали е организирала платени протести или не е организирала!

И защо толкова ви е грижа вас, червените тролове и боклуци точно за Антоанета Цонева, дали ще се натресе или не, какво вас ви бърка, бе лумпени, щото изобличава господарите и капиите им от ДС ли:) Още малко и ще ме разплачете от умиление колко сте загижени и състрадателни точно за

Горе главите, Б. Димитров може да обжалва решението и има възможност да представи допълнителни доказателства. Някой долу пише много правилно, да се изискат от НАП данъчните и декларации и да се съпоставят доходите и разходите и.

Какви глави горе, бе, какви пет лева - вие глави нямате, а само едни празни тикви и червени засрани дупета! Горе дупетата е правилният ви лозунг!

Тази Цонева е толкова гадна, че не си струва да се коментира

Ами защо тогава се скъсвате да я коментирате, бе червени боклуци и тъпи тролове:) Тя била много гадна - а ти много ли си убав с това посрано червено дупе, а педал?

DO SWOBODATA -WAN SOROSOIDNATA IZMET

По-надолу пише, че А. Цонева е дъщеря на доносничката на ДС , журналистката от БНР Божана Димитрова. Знайте за чии деца ще гласувате .

И щом "долу" пише, значи Божана Димитрова наистина е доносничка!!! Мъдроооо!

Крадецът на книги го глобили 1 лев,мнооого важно.

Току-що излезе новина, пак в дир-а, че син на бизнесмен, убил ТРИМА на пътя, получава 4 години затвор. Та, толкова за малоумията от типа "щом съда е казал, че протестърите не са платени, значи е така".

А кой плюеше по протестърите, когато бяха по улиците за реформата на съдебната система? Не бяха ли същите, които плюят сего срешу това решение?

Който не е от БСП, той е платен, това ли е внушението? Точно обратното, който не е от БСП, той е активен, затова предимно млади хора, които не са обвързани с БСП, но и някои от БСП, са защитили проекти от фондацията Америка за България. Предположението, че от фондацията дават пари на случайни хора, за да разтурят България или САЩ да я превземе, направо ми се струва налудничево!

затова предимно млади хора,- а ти си явно някакво изкопаемо

Тъпако, имаш ли идея колко млади социалисти е финансирала Америка за България ...искаш ли да знаеш с каква цел?

От статията става ясно, че педерастка мрежа имат хора в кривораздаването... Утаяци...

Каквото и да ви казват знайте, че става дума за кой ще гласувате на 26 март. Затова всеки глас за герб, реформатори, марешки и дост отива за управление пак на ББ! И понеже мнозинството са срещу ББ-гласувайте за останалите повече от 20 партии!

BEZ NEIA

Няма по голям некъдърник от тройния доносник ,глупака Божидар Димитров!!!.

преди 20 години от америка дойде г-жа А. Мозер, разби втората по сила партия в България - БЗНС, свърши платената работа и си замина обратно с чиста съвест и в добро здраве да си харчи спечелените с честен труд парици. Бог да пази България от нейните чеда!

Лъжата лъсна, на съда обаче не трябвало да вярваме! А на хейтърите по нета!

Ми ти вярвай на съд, който за убийство дава 3 години условно. Всеки път.

Ей го, като по поръчка. Съседна статия. Убиец, син на бизнесмен, получава 4 години за убийство на ТРИМА на пътя. Продължавай да вярваш на "съда".

Тръст за гражданско общество в централна и източна европа (сред официалните спонсори е Отворено Общество) Grant Number BG/2012/06 Organization Fourteenth January Foundation Project Name Responsible politics, transparency and privacy in the digital environment Amount Awarded USD 79,960.00 Grant Period June 15, 2012 - January 15, 2014 На официалния сайт на 14 февруари четем: ФОНДАЦИЯ 14 ЯНУАРИ е регистрирана на 23 март 2010 г. от СГС по фирмено дело 192/2010 г., като юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза. Учредена е от Константин Павлов Комитата, Асен Генов и Илия Марков.

Това,че Цонева е осъдила Б.Димитров му прави чест,заради казаната от него истина за нея и сие.

Предпочитам Да България пред Гроб и БСП

Предпочитам Воля на Марешки.

Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари. Тази ..... няма думи, с които да опиша моралните и устои, без да е страшно вулгарно. Та, Тази и още няколко нейни "другарчета" така са се вкопали в чуждестранните пари за промиване на мозъците на българите, че казаното за тях от Божидар Димитров е като погалване по главата. Отрепки! Майките и бащите им преди се кланяха на БКП и Съветския Съюз и бяха готови да лижат всякакви задници, за да се издигнат по стълбицата. Имат "достойни наследници" слънчоглени. Просто слънцето сега изгрява от запад.

Разбира се знаем, че боклуци като тебе пишат глупости и лъжи за пари.

моите уважения, но протестна мрежа е платена от вън организация за дестабилизация. кой съдия се е произнесъл по това дело - има неминиуми доказателства за това - същите са достъпни и през онлайн ресорси.

БА ТИ ТЪПАТА ПУТКА ЧАКАМ Я НА ТЕПИХА,ДА МЕ............ ЯХНЕ С ВТОРАТА ДУПКА

Абсолютно прав е професор Димитров!

На Цона ѝ наляха кинти покрай новата партийка-фондация и пак изпълзя от калта...

Още една комунистическа джадия - дъщеря на ченгето от ДС/КГБ "журналистката"Б ожана Димитрова... Крушката джадийска, винаги си има опашка...!!!!!!

Да-а, Б.Димитров седнал да рита срещу големите пари................

Комундетаааа, виете ли, виете ли? Някой май разправяше, че на протестърите плащали или се бъркам?

Нали се сещаш, че решението на българския съд, който оставя хора с 80 висящи дела на свобода, не е голямо доказателство, че НЕ СЕ е плащало на протестърите. А на официалния сайт на Сорос си пише кои български фондации са получавали по 30-40 бона в зелено. Колкото и тия като тебе да се опитват да осмиват фактите.

точно така - два пъти те обвиняват, че си купен или купуваш и двата пъти осъждаш и пИчелиш - що е туй? Ами този, който ти дава парите, те защитава - ТОЛКОВА Е ПРОСТО. А кой ти дава парите - ами този, който днес се разпорежда в държавата ни - СЪЩО Е ПРОСТО.

на мен са ми плащали да вия с Асен Генов, ама твоето мозъче ...фашистко ли да кажа, щом ние сме комундета................

Не си толкова глупав,че да не разбираш за какво и за КОЙ става въпрос.

Няма значение кого избираме на избори. Ето такива като тая противна и нагла госпожа с пари от чужди държави управляват България. Народът е казал "който плаща,той поръчва музиката". Б.Димитров е казал истината, тя се знае от народа.

Стоева, а бе директно в главите ли ви ваксинарт всите комундета бе, та четете и пак не разбирате!

Ма пиши си с един ник,де, що ги сменяш. Цонева и Генов и някои други "млади и красиви" получиха доста добри постове, защо не, нали са красиви.

Колко му е! В България Темида надзърта под превръзката какво и е паднало в джобчето! Е има и втора и трета инстанция, та може да има отново цирк! То в България, болен здрав носи! Е ако Божидар Димитров бе в правителството на Б.Б. можеше да е и обратна присъда за 1 лв. Нали няма до сега нито един осъден!

Това казва, че тази е проста , необразована, неумееша да се изразява "пишеща)

В Русия и в Турция НПО-тата са забранени.Там има ред и дисциплина.Никой не смее да гъкне.Вижда се края и на българската слободия. На изборите-с червената бюлетина!

НПО в Русия и Турция е забранено?

Не само са забранени,но и протестърите ги застрелват по улиците.

IMA WIDOW DEN

Казаното от Божидар Димитров е абсолютната истина - тази на снимката и останалите от проституираща мрежа са безработни некадърници, които могат да изкарат пари само като крещят по площадите за онзи, който им плати ! За друго не стават ! И ако тази дропла си мисли, че ще влезне в парламента ... Какво може да даде едно платено протестърче на България ? Крещяща посредственост ...

Това е само още един, че всичко е възможно в България ( казано предпазливо)

Поздравления, наглата лъжа и клеветата трябва да се разобличава и наказва. Но дело за един лев има морален характер и е символично. А очакването за морал у клеветника е наивност. Затова неодобрявам този подход, бръкни му здраво в джоба, за да не си помисли, че дъжд вали! Сега би трябвало поне да се извини, но от гьон сурат извинение!!! Той пак ще е невинен!

Тая пача, можеше и да му се извини на човека, а тя си похарчи и кирливия лев, дето Сорос й плати да скача като болна фитка по площадите и да затрива България, по съдебни дела. Аз пък мисля, тези ги знаем. Поне по име -всеки ден ги пишат тук. Бе, няма ли близо до тях здрави, прави момчета -патриоти, да си поприказват? Може пък да я образоват по пропуските й от първите 7.

Човече, не си в час, опитай пак!

Само пример от сайта на "Америка за България" (слепете линка): us4bg . or g/how-we- work/our-pr ojects/strengthe n-the-civic-and- institutional-c apacity-for-free-a nd-fair-elections/ Какво пише там: 2015 Гражданско общество и демократични институции Укрепване на гражданския и институционален капацитет за свободни и честни... Сдружение Институт за развитие на публичната среда BGN 298, 760 Антоанета Цонева - председател на Института за развитие на публичната среда (2005 - 2017). Това от Уикипедия.

Нещо не ти ли е ясно?

Това е единствения начин тази пача да влезе в общественото пространство! Жалко че истината е подсъдима в България.

Абе Божидаре, що не си гледаш болното здраве!Вземай си пенсията ,щато не ни остава много!Ту червен, ту син, там при Свети Петър не важи!!!

опаа. доста рубли изгореха около тази статия.. троловете са се надъхали

Кой очаква в България справедливо и безпристастно съдебно решение? Съд. решения у нас нямат нищо общо с действителността. Илюзиите отдавна умряха.

И какво по-точно те притесни чак пък толкова? Че Б.Димитров е осъден за клевета? защо да не е осъден, след като действително е наклеветил? Всяко недоказано публично твърдение по отношение на някой друг, си е чисто омаскаряване и клевета! Аз не знам кога ли някой ще се заеме да издири и осъди разни "форумни" клеветници! Не е невъзможно и лесно се доказват!

Значи е взимала парите на ръка, да й се проверят декларациите за доходите, и как живее реално.

Истината възтържествува......., дали?

Божо е един посредствен човек и историк!Всички знаем за изцепките му със ,,светената или лековитата вода",гроба на Йоан Кръстител и още глупости!Единствено дейноста му за възстановяване и почитане на Българските Войнишки Паметници в Македония са нещо наистина хуваво което е направил и прави! А иначе приказките му са като на обикновен двутактов избирател на БСП и руските панриоти от атака!

Слепете си линка без спейсове: anonybulgaria. files. link /2015/09 /331_1200x800. jpg Част от нещата поне си ги пишеше на самият сайта на Америка за България за грантовете. Например получените от Икономедия на Прокопиев. Само сега ме мързи да търся, да ги извадя отново.

Изпуснал съм прекъсване и го е скрил: anonybu lgaria. files. wordp ress . c om/2015/09 /331_1200x800. jpg

Коментари - Антоанета Цонева осъди Божидар Димитров | Днес.dir.bg

Антоанета Цонева осъди Божидар Димитров

Кандидат-депутатката на "Да, България" Антоанета Цонева осъди директора на Националния исторически музей Божидар Димитров за клевета за символичната сума 1 лев.

Обратно в новината

Коментари - Антоанета Цонева осъди Божидар Димитров | Днес.dir.bg

Коментари

Следващият - Б. борисов осъден от Елена Йончева.

Божидар Димитров е име, което ще остане в историята

Божидар Димитров е ценна личност за историята и културата на България, а у нас по принцип има платени мероприятия, а има и нужда от реформи за да започне системата да различава доброто от злото

Асен Генов и Цонева как доказаха че лъже? Показаха къде работят ли? Не знаех, че да ти плащат НПО-та за нищоправене е "работа".

ТОВА,ЧЕ СЪДЪТ Я Е ОНЕВИНИЛ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ИСТОРИКА НЕ Е ПРАВ!!!ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е,ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ БЯХА ФИНАНСОВО ПОДКРЕПЕНИ!!!ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ИЗЛЪЧВАНИ ПО НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ,РАЗКРИВАЩИ ТЕЗИ НАГЛИ БЕЗОБРАЗИЯ!!!

Ясно е че Цонева, Генов и пр. платени кресльовци ще печелят делата,защото има кой да плати за това. Ако са истински протестиращи защо не ги виждаме срещу изсичането на горите,срещу безобразията с еврофондовете, срещу тежките недъзи на здравната система и т.н.? Защото те са фирма за протести. Който си плати получава желания протест! Това си е бизнес ниша.

тая с какво си вади хляба, какво работи???????????

А ти с какво се занимаваш и какво работиш, бе толуп? Как се изхранваш и кой те е наел да търсиш под вола теле, това твоя работа ли е да ровиш кой какво работи, или непременно трябва да намерите нещо срещу някой, който е показал лъжите на агент или доносник от ДС? Това не е на магарето работа и сте много прозрачни червените лумпени в тъпото си направлявано хейтърство.

"ИНФОТО" ДНЕСКА МНОГО АГРЕСИВЕН ?! НЕКА ПОЗНАЯ-ПОЛУЧИЛ СИ ПОРИЦАНИЕ ОТ ЦЕНТРАЛАТА,ЗА НЕДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА?!

Цонева, моме само си доказала, че в Б-я всеки либераст с пари и добър адвокат, може да осъди всеки . Докато не съсипете България няма да мирясате това, го знаем.

Това не е новина. Злоупотреба с права, това им е бизнеса на тия, от Америка за Б-я и Хелзинският им комитет.

Нали си знаете, червените тролове, че освен тъпаци сте и пълни боклуци?

опашка и един път стомна за вода, втори път и на третия път Цонева яко ще се натресе така, че за цял живот да ѝ остане мокро под г..за, и да не си помисли за организация на платени протести.

Бухай живак в кратуната, бухай живак, и комундето пак няма да разбере, дали тя е организирала платени протести! Хайде сега някой с името си да излезе и го каже, че да го осъди, ама този път поне за десет хиляди лв. Тогава вече ще стане ясно, дали е организирала платени протести или не е организирала!

И защо толкова ви е грижа вас, червените тролове и боклуци точно за Антоанета Цонева, дали ще се натресе или не, какво вас ви бърка, бе лумпени, щото изобличава господарите и капиите им от ДС ли:) Още малко и ще ме разплачете от умиление колко сте загижени и състрадателни точно за

Горе главите, Б. Димитров може да обжалва решението и има възможност да представи допълнителни доказателства. Някой долу пише много правилно, да се изискат от НАП данъчните и декларации и да се съпоставят доходите и разходите и.

Какви глави горе, бе, какви пет лева - вие глави нямате, а само едни празни тикви и червени засрани дупета! Горе дупетата е правилният ви лозунг!

Тази Цонева е толкова гадна, че не си струва да се коментира

Ами защо тогава се скъсвате да я коментирате, бе червени боклуци и тъпи тролове:) Тя била много гадна - а ти много ли си убав с това посрано червено дупе, а педал?

DO SWOBODATA -WAN SOROSOIDNATA IZMET

По-надолу пише, че А. Цонева е дъщеря на доносничката на ДС , журналистката от БНР Божана Димитрова. Знайте за чии деца ще гласувате .

И щом "долу" пише, значи Божана Димитрова наистина е доносничка!!! Мъдроооо!

Крадецът на книги го глобили 1 лев,мнооого важно.

Току-що излезе новина, пак в дир-а, че син на бизнесмен, убил ТРИМА на пътя, получава 4 години затвор. Та, толкова за малоумията от типа "щом съда е казал, че протестърите не са платени, значи е така".

А кой плюеше по протестърите, когато бяха по улиците за реформата на съдебната система? Не бяха ли същите, които плюят сего срешу това решение?

Който не е от БСП, той е платен, това ли е внушението? Точно обратното, който не е от БСП, той е активен, затова предимно млади хора, които не са обвързани с БСП, но и някои от БСП, са защитили проекти от фондацията Америка за България. Предположението, че от фондацията дават пари на случайни хора, за да разтурят България или САЩ да я превземе, направо ми се струва налудничево!

затова предимно млади хора,- а ти си явно някакво изкопаемо

Тъпако, имаш ли идея колко млади социалисти е финансирала Америка за България ...искаш ли да знаеш с каква цел?

От статията става ясно, че педерастка мрежа имат хора в кривораздаването... Утаяци...

Каквото и да ви казват знайте, че става дума за кой ще гласувате на 26 март. Затова всеки глас за герб, реформатори, марешки и дост отива за управление пак на ББ! И понеже мнозинството са срещу ББ-гласувайте за останалите повече от 20 партии!

BEZ NEIA

Няма по голям некъдърник от тройния доносник ,глупака Божидар Димитров!!!.

преди 20 години от америка дойде г-жа А. Мозер, разби втората по сила партия в България - БЗНС, свърши платената работа и си замина обратно с чиста съвест и в добро здраве да си харчи спечелените с честен труд парици. Бог да пази България от нейните чеда!

Лъжата лъсна, на съда обаче не трябвало да вярваме! А на хейтърите по нета!

Ми ти вярвай на съд, който за убийство дава 3 години условно. Всеки път.

Ей го, като по поръчка. Съседна статия. Убиец, син на бизнесмен, получава 4 години за убийство на ТРИМА на пътя. Продължавай да вярваш на "съда".

Тръст за гражданско общество в централна и източна европа (сред официалните спонсори е Отворено Общество) Grant Number BG/2012/06 Organization Fourteenth January Foundation Project Name Responsible politics, transparency and privacy in the digital environment Amount Awarded USD 79,960.00 Grant Period June 15, 2012 - January 15, 2014 На официалния сайт на 14 февруари четем: ФОНДАЦИЯ 14 ЯНУАРИ е регистрирана на 23 март 2010 г. от СГС по фирмено дело 192/2010 г., като юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза. Учредена е от Константин Павлов Комитата, Асен Генов и Илия Марков.

Това,че Цонева е осъдила Б.Димитров му прави чест,заради казаната от него истина за нея и сие.

Предпочитам Да България пред Гроб и БСП

Предпочитам Воля на Марешки.

Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари. Тази ..... няма думи, с които да опиша моралните и устои, без да е страшно вулгарно. Та, Тази и още няколко нейни "другарчета" така са се вкопали в чуждестранните пари за промиване на мозъците на българите, че казаното за тях от Божидар Димитров е като погалване по главата. Отрепки! Майките и бащите им преди се кланяха на БКП и Съветския Съюз и бяха готови да лижат всякакви задници, за да се издигнат по стълбицата. Имат "достойни наследници" слънчоглени. Просто слънцето сега изгрява от запад.

Разбира се знаем, че боклуци като тебе пишат глупости и лъжи за пари.

моите уважения, но протестна мрежа е платена от вън организация за дестабилизация. кой съдия се е произнесъл по това дело - има неминиуми доказателства за това - същите са достъпни и през онлайн ресорси.

БА ТИ ТЪПАТА ПУТКА ЧАКАМ Я НА ТЕПИХА,ДА МЕ............ ЯХНЕ С ВТОРАТА ДУПКА

Абсолютно прав е професор Димитров!

На Цона ѝ наляха кинти покрай новата партийка-фондация и пак изпълзя от калта...

Още една комунистическа джадия - дъщеря на ченгето от ДС/КГБ "журналистката"Б ожана Димитрова... Крушката джадийска, винаги си има опашка...!!!!!!

Да-а, Б.Димитров седнал да рита срещу големите пари................

Комундетаааа, виете ли, виете ли? Някой май разправяше, че на протестърите плащали или се бъркам?

Нали се сещаш, че решението на българския съд, който оставя хора с 80 висящи дела на свобода, не е голямо доказателство, че НЕ СЕ е плащало на протестърите. А на официалния сайт на Сорос си пише кои български фондации са получавали по 30-40 бона в зелено. Колкото и тия като тебе да се опитват да осмиват фактите.

точно така - два пъти те обвиняват, че си купен или купуваш и двата пъти осъждаш и пИчелиш - що е туй? Ами този, който ти дава парите, те защитава - ТОЛКОВА Е ПРОСТО. А кой ти дава парите - ами този, който днес се разпорежда в държавата ни - СЪЩО Е ПРОСТО.

на мен са ми плащали да вия с Асен Генов, ама твоето мозъче ...фашистко ли да кажа, щом ние сме комундета................

Не си толкова глупав,че да не разбираш за какво и за КОЙ става въпрос.

Няма значение кого избираме на избори. Ето такива като тая противна и нагла госпожа с пари от чужди държави управляват България. Народът е казал "който плаща,той поръчва музиката". Б.Димитров е казал истината, тя се знае от народа.

Стоева, а бе директно в главите ли ви ваксинарт всите комундета бе, та четете и пак не разбирате!

Ма пиши си с един ник,де, що ги сменяш. Цонева и Генов и някои други "млади и красиви" получиха доста добри постове, защо не, нали са красиви.

Колко му е! В България Темида надзърта под превръзката какво и е паднало в джобчето! Е има и втора и трета инстанция, та може да има отново цирк! То в България, болен здрав носи! Е ако Божидар Димитров бе в правителството на Б.Б. можеше да е и обратна присъда за 1 лв. Нали няма до сега нито един осъден!

Това казва, че тази е проста , необразована, неумееша да се изразява "пишеща)

В Русия и в Турция НПО-тата са забранени.Там има ред и дисциплина.Никой не смее да гъкне.Вижда се края и на българската слободия. На изборите-с червената бюлетина!

НПО в Русия и Турция е забранено?

Не само са забранени,но и протестърите ги застрелват по улиците.

IMA WIDOW DEN

Казаното от Божидар Димитров е абсолютната истина - тази на снимката и останалите от проституираща мрежа са безработни некадърници, които могат да изкарат пари само като крещят по площадите за онзи, който им плати ! За друго не стават ! И ако тази дропла си мисли, че ще влезне в парламента ... Какво може да даде едно платено протестърче на България ? Крещяща посредственост ...

Това е само още един, че всичко е възможно в България ( казано предпазливо)

Поздравления, наглата лъжа и клеветата трябва да се разобличава и наказва. Но дело за един лев има морален характер и е символично. А очакването за морал у клеветника е наивност. Затова неодобрявам този подход, бръкни му здраво в джоба, за да не си помисли, че дъжд вали! Сега би трябвало поне да се извини, но от гьон сурат извинение!!! Той пак ще е невинен!

Тая пача, можеше и да му се извини на човека, а тя си похарчи и кирливия лев, дето Сорос й плати да скача като болна фитка по площадите и да затрива България, по съдебни дела. Аз пък мисля, тези ги знаем. Поне по име -всеки ден ги пишат тук. Бе, няма ли близо до тях здрави, прави момчета -патриоти, да си поприказват? Може пък да я образоват по пропуските й от първите 7.

Човече, не си в час, опитай пак!

Само пример от сайта на "Америка за България" (слепете линка): us4bg . or g/how-we- work/our-pr ojects/strengthe n-the-civic-and- institutional-c apacity-for-free-a nd-fair-elections/ Какво пише там: 2015 Гражданско общество и демократични институции Укрепване на гражданския и институционален капацитет за свободни и честни... Сдружение Институт за развитие на публичната среда BGN 298, 760 Антоанета Цонева - председател на Института за развитие на публичната среда (2005 - 2017). Това от Уикипедия.

Нещо не ти ли е ясно?

Това е единствения начин тази пача да влезе в общественото пространство! Жалко че истината е подсъдима в България.

Абе Божидаре, що не си гледаш болното здраве!Вземай си пенсията ,щато не ни остава много!Ту червен, ту син, там при Свети Петър не важи!!!

опаа. доста рубли изгореха около тази статия.. троловете са се надъхали

Кой очаква в България справедливо и безпристастно съдебно решение? Съд. решения у нас нямат нищо общо с действителността. Илюзиите отдавна умряха.

И какво по-точно те притесни чак пък толкова? Че Б.Димитров е осъден за клевета? защо да не е осъден, след като действително е наклеветил? Всяко недоказано публично твърдение по отношение на някой друг, си е чисто омаскаряване и клевета! Аз не знам кога ли някой ще се заеме да издири и осъди разни "форумни" клеветници! Не е невъзможно и лесно се доказват!

Значи е взимала парите на ръка, да й се проверят декларациите за доходите, и как живее реално.

Истината възтържествува......., дали?

Божо е един посредствен човек и историк!Всички знаем за изцепките му със ,,светената или лековитата вода",гроба на Йоан Кръстител и още глупости!Единствено дейноста му за възстановяване и почитане на Българските Войнишки Паметници в Македония са нещо наистина хуваво което е направил и прави! А иначе приказките му са като на обикновен двутактов избирател на БСП и руските панриоти от атака!

Слепете си линка без спейсове: anonybulgaria. files. link /2015/09 /331_1200x800. jpg Част от нещата поне си ги пишеше на самият сайта на Америка за България за грантовете. Например получените от Икономедия на Прокопиев. Само сега ме мързи да търся, да ги извадя отново.

Изпуснал съм прекъсване и го е скрил: anonybu lgaria. files. wordp ress . c om/2015/09 /331_1200x800. jpg