Близо 2000 руски граждани в редиците на ”Ислямска държава”

По данни на руските тайни служби в редиците на терористичната групировка "Ислямска държава" са се влели близо 2000 души от Русия, пише в. "Новие известия".

Обратно в новината

Коментари - Близо 2000 руски граждани в редиците на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

З Р А В С Т В У Й Т Е Б Р А Т У Ш К И !!!

Някои от тук коментиращите пак нищо не са разбрали... Не става въпрос за руснаци, а основно за чеченци, дагестанци и в по-малка степен за други мюсюлмански народи в Русия. Тоест става въпрос за същите хора, които Западът с огромно удоволствие подкрепяше (и въоръжаваше с помощта на ислямските си съюзници от Залива) и насърчаваше в борбата им срещу "лошите руснаци". И които на тълпи получават политическо убежище в държави като Германия, Белгия, Холандия, Швеция, Франция...

най-отвратителните негодници с огромни престъпни наклонности!Предпочитащи с оръжие в ръце да извършват всякакви, най- гнусни престъпления!И откъде проникват и се присъединяват към ИДИЛ!?Скачат с парашути от космически станции в орбита!?И горките "световни сили"!?Седят омърлушени и нищо не могат да направят и да спрат престъпниците!?

Коооо НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

Европейците са 20000.

не става за нищо - става войник. Без значение от каква националност е. А се вижда кой с страните в които хората им не стават за нищо - САЩ и Русия.

Я се чудих кой яде така здраво пердах от хамериканците. Те били руските нежни войничета дето гледахме на парада да си правят сянка с ръчичка :)

Кукавели всякакви! За участие в редиците на ИД не е достатъчно да те хапе кучето или да ти е възпален мозъка, трябва да си сериозно облъчен с висока степен комунизъм и да си поне сексуално извратен с дълбоки комплекси от всякакъв вид.

Хах , опорната точка че САЩ били създали ИД почва да издиша. Сега мурзилките ще почнат да ни убеждават, че всъщност ИД са борци за справедливост и светли бъднини...

Калашниците може да са от всякъде, но хамърите на ИД безспорно са си американски. Ако някой руски министър се беше снимал с шефа на ИД, както Джон Маккейн, щяхте да оревете орталъка, Ама сега си трайкате.

Леко осведомения. Ханчо,, я сподели кой създаве тази организация, кой я обучаваше? Изопачаваш писаното, че издирвани руски граждани за престъпления се съсредоточават основно. Естествено е че има и други, както и от Франция, Великобритания, САЩ.

сподели ни къде намери тази информация... един источник от който и ние да прочетем като тебе за това. споко... и руски знаем, и английски, и немски. дай да видим. или ще си ги запазиш за себе си, а ние простите да си търсим доказателства за ТВОИТЕ думи сами.... пултераст нещастен.

...А КОЛКО ЛИ СА ТЕЗИ НА САЩ ИЛИ НА УК????(((((((((((((((((((((((( ОТКЪДЕ ДИРА РАЗПОЛАГА С ТАЗИ 'ТОЧНА ' СТАТИСТИКА???

Макар да не е 100% сигурно...

тези наемни ислямисти се различават от "легендарния" Ернесто Че Гевара?

Руснаци, колкото и мургавите с български паспорт.

2000, ама чеченци и башкоростанци, които са граждани на русия, но не са руснаци, евтина пропаганда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бандитите на Кадиров (примелно)се различават от "бойците" на ИД?

2000 дори ми се струва твърде занижено число. Чеченци, осетинци, дагестанци, а с наставка "станци" има още десетина националности от бившия СССР, които относително лесно получават руски паспорт. Стандартът на живот в тия места е отчайващ, светските закони не действат за сметка на шариата. По тоя начин младите розови мозъчета стават лесна плячка на радикалните елементи, които им вбиват в главата кощунствени установки. Някои страни бръкнаха с демократичната пръчка в кошера, сега иди ги гони тия джигити.

Ами нашите тур-оператори промениха дестинациите на отпускарите от Украйна към ИД, тъй като баба Меркел много лоша. Па и ИД плаща добре. За това "отпускарите" си ги пращаме там вече.... разбира се млади бойци които по незнайни причини са "бивши" военни.

Да дестинацията на издирваните за престъпление се е променила. За да избягат от затвора в РФ, хващат самолета за ИД

Вчера ми изтриха коментара в името на свободата на словото и новите Евро-антлантически" ценности"...но искам пак да попитам Г-7 ще наложат ли санкции срещу новосъздадената от фашистка Америка държава-ИДИЛ ?? Ще спрат ли да им купуват петрола ,древни антики и човешки органи за западните клиники ??

къде НЯКОЙ, НЯКОГА от Г7 е купувала НЕЩО си от ИД. Големи кретенчета сте бе. Като почнете да се навивате ще кажете че имат и парламент дори ИД. На Южния полюс.... големи сте палячовци.

много си тъп човече. истински гьон

дай да видим къде ги четеш тези глупости. Интересно ни е и на нас. Или трябва да вярваме на думите на някакъв 14 годишен пъпчивко който се е доказал тука с измислиците си.

Че кой купува петрола? Само не ми казвайте се са руснаците.

Да не са пак зелени човечета като в Крим? Със собственни танкове, камиони, ракети .....

да не забравяме, че най-големият ислямски протест, против християнството бе в ръшъ с благословията на путеф.

Това пък как го измисли ????

А, ония дето ги набедиха че са певици ли, и изпотрошиха църковна утвар като творчески акт докато бият клисаря на църквата... Това наистина си беше протестна гвара с християнството, па макар и да протестираха срещу това че руския патриарх хвали Путин.

ти ни разкажи за мината дето уж била ударена от Украински снаряд спрямо ТАСС, па Донбасци казаха, че били авария. Какво? Изниза се тогава като пръдня в гащи и мислиш че не помним думите ти ли? Аре проверявай си източниците преди да ФЪРГАШ на лЕво и десно лъжи.

А някои наистина са просто садисти, педофили, насилници, убийци. Че къде другаде може (. . .) безнаказано да убиваш, да търгуваш с роби, осъществявайки най-гадните си фантазии?", добавя аналитикът пред "Новие известия". Обама ще го запомним, като най-слабия и неадекватен президент на САЩ, управлявал два мандата. Дано Републиканците спечелят следващите избори, и тогава ще видим как държавата ИД ще изчезне за няколко месеца.

и после ръшъ!!!

Единствено е сигурно, че калашниците на ИД са руски. И хамериканските войници мечтаят за Калашник, но ще бъде голям хамерикански позор и затова се мъчат с някакви автоматични карабини. Другото са хамерикански предположения и внушения. За това наричат САЩ - сатанинска държава

И сигурно им плащат в рубли, а? Абе знам си аз. Путин има печатарка за рубли и им плаща добре. Иначе защо ще са там?

Както винаги руснака послъгва. Но нали затова се казва САТАНИНСКИ. Истината е, че Руснаците са около 10 пъти повече - около 20 000, като основно са инструктори без опознавателни знаци, излезли в отпуск от руската армия.

Всичко е възможно, но досега иракската армия залови американски и израелски военни съветници при ИД. Освен това свалените самолети и хеликоптери доставящи оръжия на ИД бяха на Англия и САЩ.

Хайде стига пропагандни лъжи! А как основното офицерство е от армията на Саддам? защо Асад им изкупува петрола?

Едно е ,,руски гражданин", друго е ,,гражданин с руски паспорт". В ИД издават всякакви паспорти. Има, например 15 000 граждани, с английски паспорт

someone

те са руски граждани, но не са руснаци. между другото в западна европа съм срещал хора, които ги считам за еднакво противни и непрятни с 'ислямска държава'. един път казах пред хомосексуалисти в една западна държава, че е хубаво да имаш синове и ме заляха с такава злоба и омраза, че чак искаха да ме докладват на полицията. било престъпление да ги критикувам, че не искали деца, отделно било престъпление да считам синовете за по-ценни от дъщерите (нещо, което изобщо не исках да кажа), бяха свързани с полицята. заради такива хора идва мюсюлманската европа.

Великите сили могат за месец да се справят с ислямска държава. Могат, но не искат. Искат да я управляват, да продават оръжие и да определят цената на петрола.

loyola

Ей, излиза че тия, дето ръководят нещата, добре са го замислили. Организират ИД, събират там всичко живо що е естремист (лабилните също), после им пускат една бомба (или Чък Норис, Рамбо и други командоси) и ги ликвидират наведнъж.

То затова се разположиха в Сирия и Ирак... Освен това - ятаците, дошли преди в ЕС и оформили банков потенциал. Подбудите в Русия са от друг характер.

Хайде Волен Сидеров какво се спотайваш!Грабвай руския автомат и отивай да се биеш срещу американските и европейски агресори и колонизатори!

Нима вярвате че Бялата Златка ще зареже "лошите западни колонизаторски ресторанти и хотели" в които ваканцува с народни пари за да проповядва "евроскептицизъм" и ще отиде да се бие на първа линия??? Та той е бог - ходи по почивки на Варадеро а не се занимава с проблемите на простосмъртните.......

Абсурдистан е добро място за твоето съществувание

бре май ще се окаже че ИД е много повече руска отколкото хамериканска

Не били руснаци, били с руски паспорти. А тия от Запада са повече и са все кореняци англо-сакси... ;)

Мечтиииииии.

Dimi

ИД притегля васичко що е радикален ислямист от америка, европа и близкия изток (в това число сащ, англия, франция и др.), пък и не само ислямисти (има и наемници за пари)... но когато се напише за радикални ислямисти от русия форумните русофоби почват да получават оргазми и да свършват по форума...

Какво викате колега да си затворим очите щом е неудобно за Москва ли макар и истина??? Това е голяма услуга която искате от русофобите..... дали ще им е върнете когато има тема неудобна за САЩ... или тогава вие ще получите вашия "малък форумен оргазъм"..... съмнява ме..... Дали тогава обаче че хората са си затворили очите за две злини ще направят едно добро???

Dimi

Вземи си изпий хапчетата. На мен не ми пука дали там се сражават американци, англичани или руснаци... факта е, че масово чужденци се бият на страната на ИД и това е притеснителното, а не народността им... ама за такива като теб е по важно да плюят по форумите. Не ми пука за престижа на Путин, Обама и прочие политици, а как това се отразява на нас. А то се отразява отрицателно под формата на тълпи бежанци. А реалната причина ИД да съществува са конфликтите в близкия изток, а на всички (освен на промитите форумни мозъци) е ясно чия е основната вина за тези конфликти. Ама друго си е да се целуват задниците на САЩ и/или Русия вместо да се мисли какво е полезно за нас и как да си изиграем картите за да извлечем максимума (това се отнася за гъзоблизците и от двата лагера). Ама такива като теб едва ли могат да разберат това... така че бягай да целуваш задници... в твоя случай американски

ТОВА НЕ Е ИСТИНА!РУСНАК-КОМУНИСТ НЕ МОЖЕ ДА ПОСТЪПИ ТАКА!ТОЙ ОБИЧА СВОЯТА РОДИНА-ХА-ХА-ХА!!! ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ БЕ,СГАН КОМУНИСТИЧЕСКА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ???И ПРОМИВАХТЕ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА,ЧЕ СТЕ НАЙ- ХУМАННАТА СИСТЕМА!БОКЛУЦИ!!!

хехе, това е новото 20 - досега имаше редовна войска в украйна, сега почнаха и да има войска и в ИД, хахах ей продажна работа сме си и това е . ще черним, докато не ни почернят и после ще ги молим да ни освобождават.

Не виждам нищо необичайно в това: открай време се знае, че ИДИЛ привлича авантюристи-мюсюлмани (и не само) от цял свят. Преди няколко дни четх статия за момиче от язидите, която е била превърната в сексуална робиня на чеченец от ИДЛИ, заедно с целия му 'взвод' от 7 охранители. Момичето едва се е спасило и в момента е в център за бежанци в Турция.

Разбира се, че "Много добри пари вземат там". Доларовите печатарки все още вършат добра работа в полза на чичосамовите мръсотии. Да се надяваме, че още в този живот ще им видим края.

Явно света отива към размирици и войни и към климатични катаклизми и катастрофи!

като се върнат програмирани в Татарстан, Чечня и другите ...стан и ...джан пиздин ще разбере, че не е трябвало да се перчи на другите страдащи от тероризъм и да ползва терора за политика(стара КГБ практика)

Интересно ми е какво правят хора изповядващи така възхваляваните от русофилите "православни ценности" а не еврогейценности там в тази Ислямска държава??? Или да не задавам такива неудобни въпроси на които и един русофил няма да може да отговори??? Да не би да сеят като като лошите американците демокрация??? Или пък да внасят хуманитарна помощ с цистерни като в Донбас??? Или пък обичат да заличават история на чуждите народи както го правят "лошите американци"??? Или пък за пари??? Ах тези лоши руснаци капиталисти..... Защо бе братя мурсалки??? Защо сте там??? Защо изповядвате тая "лоша западна ценност" да сте наемници в чужда война......

Шило

Я пак прочети от къде са наемниците. Идеална възможност лредица държави да се изчистят от радикалите и потенциалните терористи

Не може с лекота да затриеш толкова работна ръка.....

Шило

А бе в един момент, стават опасни.

айде русофилистици нали трябва да обичате всичко руско??? къде е спал великия всеможещ путин??? няма време от избиване на православни славяни в украйна???? или от лигавене с гепарди??? с тея фотосесии би кардашиян?!!?!

Това е някаква приблизителна бройка. Сега да съобщят същата за другите държави от ЕС, а и за САЩ. За един от САЩ убит там писаха наскоро. Русия поне се прочиства.

много отдавна е ясно те не го и крият обявяват бройката дават майки на заминалите обсъждат защо са заминали толерасти чудното е как железните руснаци мужики са допуснали такива неща

в Православна Русия. Княз Путин е стожер на Православието. Не може да допусне някакви си авантюристи, търсещи лесни доходи, за да си върнат кредитите в Русия, да петнят името му. И името на Русия!

В Чечения и други места има мюсулмани. Руски граждани. Забелязваш ли нюансите?

ИД е чистилището ! Там се събира измет от цял свят и там по-лесно може да бъде контролирана и системно избивана ! Гениален план на ЦРУ да отдалечи фронтовата линия от границите на САЩ !

Д#пи да им е яко... Ако решат да се върнат, ги чака Сибир. Ако избягат на запад, ги чака Гуантанамо. Ако останат, най-вероятно ще ги разложат на атоми с някой въздушен удар.

а спрете се с рекламата малко , верваме ви .

Няма ядове това са вежливи православни ислямисти.

Проруски ислямисти..... като тези проруски сепаратисти... като тези проруски атакисти..... Важното е да си прорус сега е модерно - питайте Белата Златка :) а да и да защитаваш православните ценности.... с "Нами Бог" дет се вика......