Коментари - Руснаци и беларуси със забрана за огнестрелно оръжие в Литва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и едно чипче в празната кратуна им забийте да не шават много

А как тече мобилизацията в Полша? Нямате ли инфо.

Какво ли чакат пак в София че не приемат подобен закон за Руснаците в България ? Ако ги убиваме с лопата зад врата досега нямаше да са останали много от тези индивиди

Много ясно , и тяхните братя чеченци също

ОГРАНИЧЕНИЕТО НА БАЗА: РАСА! РЕЛИГИЯ! НАЦИОНАЛНОСТ,СА-ФАШИЗЪМ,В-ЧИСТ ВИД! ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,ТАКА РАЗБИРАТ: ЧОВЕШКИ ПРАВА! “ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ”! ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ СА ПРЕВЗЕЛИ СВЕТА! ТРЯБВА РЕСТАРТ! АКА ПРОДЪЛЖАВАТ,РАНО,ИЛИ-КЪСНО,ЩЕ СЕ ПОЯВИ-НОВ ЧИЧКО С МУСТАЧКИ! ЩЕ РЕВАТ ПАК,ЧЕ ГИ-“КЪПЯТ ГРУПОВО”!!!

Марш да мреш за Бандера, нацист посран. Ще ви бесим скоро по улиците. Безказармени педераси недоклатени.

Добро утро! сега ЧЕТИ НА ГЛАС Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

Всички се натискат да бъдат следващите след Украйна :)

Другаря каПУТИН направи така, че да си руснак вече е срамно.

Бих приветствал това решение, ако то не беше пробен камък за тотално затягане на гайките и изземване на всичкото гражданско оръжие от гражданите на Литва, а после и в целия ЕС. Полякинята Елижбета Биенкович, протеже на Туск почти го беше прокарала след атентата във Франция.

Като твоето ли?

Направо като си връщат оръжието, да им връчват по една жълта звезда за реверите.

Ще н@мерят нез@конно оръжие и ще ги изби@т всички!

И в САЩ до преди узвестно време било забранено негрите да се качват в автобусите на белите и да сядат по техните пейки. Сега вече имаха и негър президент. И в Литва така ще е.

Срамно за комплексар като теб!

Щото да си кравар е гордост. А Путин не го мисли. Руснаците почнаха да зацепват, че няма как няква си презокеанска сатанистична кочина на 200 години да е стандарт за каквото и да било. Имат постижения и до там. Култура, история, религиозни традиции. Не са в Америка. Америка е държава създадена от контрабандисти на опиум отказали да си плащат данък на Великобритания, дошли и избили месното население, след това масоно-ционистката мафия пък ги е заробила тотално.

Абе. Вместо да копираш тия малоумия, мий гъза и мажи с вазелин, че идва дежурният кравар да ви опъва. В паузата си намери устав на военните сили. Тря се готвиш за мобилизацията. Ще умирате за Бандера. Съвсем скоро.

И те ли ще имат президент негър?

Че законът е дискриминационен е ясно. Но е и смешен. Цял закон за общо 340 човека! Цялата литовска полиция, службите за сигурност и армията барабар с усиленията на НАТО (една дивизия) ги е шубе от 340 руснака и белоруси, въоръжени с ловни пушки или пищови?! Верно казват - шубето е голем страх!

Не знам дали ще си имат негър - президент, но няма да ме учуди. Те вече си имаха за президент (Валдас Адамкус) бивш СС-овец, американски гражданин и служител на военното разузнаване на САЩ.

Червена петолъчка, да си знае ,че са орки...

:)))) Твоето е патология. Обсесия се нарича. Обсебен си от Путин и руснаците. Трудно се лекува, но се пробвай. Може пък да имаш късмет и да се излекуваш.

Орките трябва да знаят ,че са орки за това.

Що не им забраните и в Украйна да носят и да се приключва?

Ей, тея ще вземат на Путин и ядрените ракети бре ...?? ;) "Когда девочка Плоха ..сосать..Нада Пересасать"!... Пиздец !!;)

Тичкай при мама да й кажеш, че си има син - идиот. Според THE WORLD FACTBOOK на ЦРУ, през 2021 г. на 33.8% от населението на Литва майчин език е руският. Не литовски, не украински, не полски - руски. Според теб1 над 1/3 от населението на Литва са орки. Ми, добре. Няма какво да се спори с такива като тебе.

Трябва да се приеме закон в ЕС. Ако убиеш руснак не подлежи на отговорност. Руснака е виновен щом си го убил има за какво.

Дир-а удари дъното! Трие съвсем разумни коментари, но неудобни за четене , а толерира открито фашистки, човеконенавистни коментари защото са полит-коректни! Фашизъм в Дира и мисленето на троловете от най-долно ниво!

ТУК КОМЕНТАРИТЕ ОТКРИТО ПРИЗОВАВАТ ЗА ФИЗИЧЕСКОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ХОРА ПО НАЦИОНАЛЕН ПРИЗНАК! Да ви кажа ли как се нарича това - ФАШИЗЪМ в най-чистата си форма! Дир-а, много сте зле щом не просто толерирате такива коментари, а и ги поддържате! А триете моите, които ви обясняват колко сте зле!

Турция нападна Сирия! Колко турци в България има с разрешително за оръжие и защо не се прави нищо по въпроса?!

Нищо против...но заедно със същият закон за турци!!!

Литва има население от 3млн души. 5% са Руснаци, 1% са Беларусци. Което прави 180 000 души, които обхваща този закон. Един закон не може да бъде дискриминационен, след като е закон. Литва е суверенна държава и закона е закон. Ако не ти харесва, не влизаш там. Нама дискриминация, като са ти казали няма пистолет за тебе - няма пистолет за тебе. Като ти кажат "Ей педал, нема се жениш за друг педал" - еми нема се жените един за друг, педали такива.

Страх вита в тези измислени държави , Литва , Латвия , естония и Укрия ! Тайно да се въоражава народа Руски и Беларуски и като дойде времето да излиза на Бунт !

Никой не ви обича вас руските тролчета педерастчета.

Те и в Украйна до скоро говориха всички руски...

Сега остава да намерят начин и да им го отнемат.... да не се окаже, че литовската "армия" е втората по сила в литва.....

340 пистолета - това им предстои да отнемат по някакъв непонятен признак ( някак си на национална основа) и прибалтийските тигри ще спят спокойно. Има и по смешни държави от нашата.

Туй за педалите да вземеш да го обясниш и в ЕК и да видиш какви НПо ще те налазят и в какъв педеласки гъз ща та заврът.