Русия предлага на ЕС 100 млн. дози от "Спутник" V

Имунизацията също се извършва в две дози, така че количеството би било достатъчно да се ваксинират 50 милиона европейци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предложила, ама никой не ги иска. Ваксините на Астра-Зенека и Спутник са ДНК ваксини. ДНК ваксините проникват в ядрото на клетките и може да предизвикат мутации, променяйки ДНК информацията. Не си мислете, че е ви поникнат крила или ще ви се появи нова мозъчна клетка. Най-вероятният сценарий е да се разболеете от рак след няколко години. РНК ваксините не проникват в ядрото на клетките затова дългосрочните странични ефекти са изключени.

Глупости! Уважавам всички професии, но извинявай, водопроводчици, шивачи, тролейбусни монтьори и кафеджии да ми разясняват клетъчен имунитет е вече прекалено. Тези две (Астра и Спутник) ваксини действат по същия начин както по принцип всички ваксини, които досега са ти бити. РНК ваксините са сравнително нови и също безпроблемни, но е напълно възможно да не са ефективни при възрастни хора, защото синтеза на протеини при тях е намален ( с годините се ограничава синтеза на цитоплазмен протеин, по чисто природни механизми, защото това ограничава стареенето). Векторните ваксини (Астра, Спутник) директно показват на имунната система с какво трябва да се бори и филма приключва.

избирам демократична смърт пред недемократична ваксина Венсеремос

Умри тогава!

Само руската ваксина! Путин ще спаси света! ❤❤❤

лелю нефенкеее, требе да си нооо избушен та да се ваксинираш с ваксина от същия казан за новичок

Руската ваксина не е ли водка?

Русия предлага 100 000 000 дози от Спутник - 5. Декларира се недвусмислено : За вас западняците най важни са парите. За Русия е човешкият живот и затова ви помагаме. Коя ваксина е по качествена и работи вече няма съмнение.

Предлага, ама никой не я иска. Руската ваксина е ДНК ваксина, т.е. взаимодейства с ядрото на клетките. Страничните ефекти се проявяват след години. Най-чест рак.

От токива новини сороските тролове Щерю и сие кръв пикаят.

Европа ще получи тази бройка ама ще трябва да изчака изпълнението на 2 милиарда и 800 милиона други заявки.

Няма да чака Европа, но не знае какво да прави с предварително платените милярди ваксини, които ще дойдат кой знае кога !

Айде целувайте сега ръка на руснаците и повече не говорете нищо против тях!

Целувай им задника.

Няма на кого да продават, та се молят на Европа да им купи ДНК ваксината.

Я ма мислим да си купим Москвич!

_stankow

Нямат ги тези дози руснаците, но не пречи да се изгаврят с гинеколожката ! :D :D Щото и "правилните" американски компании ги нямат. Обаче взеха авансово парите :D

Там е работата, че съвсем в началото, когато Русия първа направи ваксина не излъга и призна, че не може веднага да осигури нужните количества. Американците излъгаха, взеха огромви средства за разработка, а после и авансово плащане за няколко милярда дози. Сега след избухването на скандала западните фирми лъжат мажат, но обявяват, че няма да доставят договореното ! Русия вече доставя в много държави включително и членката на ЕС Унгария (2 000 000 дози). Договориха и съвместно производство с няколко държави. Могат и затова предлагат на ЕС 100 000 000 дози, но заради евроатлантическите "ценности" и унижението да признаят грешката си брюкселските бюрократи няма да приемат. Това естествено ще коства стотици животи, но явно не е важно.

_stankow

Точно това казвам и аз !

"...Нямат ги тези дози руснаците ...". Не се заяждам, само уточнявам, че руснаците вече имат възможност да осигурят предложените количества.

Нали бяха договорили с Индия и Бангладеш. Защо Индия произвежда на тяхна територия ваксината на Фаизер и Астра Сенека и ваксинира населението си с тези ваксини?

Руските болни -най здравите болни

Вярвам, че в ЕС ще се намерят 50 млн. обожатели на Самъй вежливъй, които ще ни докажат на дела любовта си към Вожда и ще се ваксинират със Спутника. А дирът най-сетне ще спре агитацията за недоделката. Апропо: предлагам първият ваксиниран в ЕС да е нашият разединител, тъй като на него всичко руско му е на сърце и по-голям застъпник на Русия трудно ще се намери. Ето удобен момент да демонстрира и любов, и смелост. В замяна Бащицата може да му уреди топла дача някъде в подмосковието или черноморието след като реидентът хване пътя след изборите през ноември.

Омразата ти е голяма, разбирам но руснаците пак трябва да спасяват света...

С ДНК ваксина?!? Сложи си я ти!

не може да се одобри ваксина която дори късокракия ботоксов травестит не иска да ползва

Засега си един дрислив козяшки трол. Докато настигнеш Щерев и Павел трябва да издрискаш милион простотии.

не знаем кой какво точно предлага, а ако го знаем - той се отмята. Долу всички! Заложници сме, ясно.

В Москве 273 участника испытаний вакцины заболели коронавирусом В столице 273 человека из 20 тысяч, принявших участие в пострегистрационных исследованиях вакцины от COVID-19, заразились коронавирусом. Об этом заммэра Москвы Анастасия Ракова заявила в эфире «России 24». По словам заммэра, в Москве более 20 тысяч человек получили обе дозы вакцины от коронавируса, часть из них — плацебо, а заболели 1,5% привитых. «На сегодняшний день мы зафиксировали всего 273 заболевших — это 1,5% от привитых, учитывая, что большая часть людей получали плацебо. Кто из них получал плацебо, мы на сегодняшний день не знаем. Эти цифры уже сами за себя говорят об эффективности данной вакцины», — сказала Ракова. В Москве 4 декабря открыли электронную запись на вакцинацию от COVID-19 для медиков и учителей, а также работников соцслужб, потом этот список расширится. Пункты вакцинации начнут работать 5 декабря. Автор: Елена Ботороева

Колко процента са 273 от 10 000

_stankow

А пък в един град в Сибир от 250 ваксинирани умрели 272 ! :D :D

Мозъка ти не работи на тебе!

Работи му. Смята непрекъснато колко цента е изкарал с тролене.

А ти знаеш ли как деистват всички ваксини?За да изработиш анти тела за дадена болест какво е нужно?Прочети и тогава пиши.

За къв гуй ни е руска ваксина? Само тази година няма грип защото няма руснаци на морето

_stankow

То и англичани нямаше много, може от това да ни се размина грипът ! :D

Специално за тебе една кожена руска инжекция в г-за

Не му обещавай кожени имунизации, че ще започне да се облизва.

А защо ни е руския боклук, като "АстраЗенека" е осигурила ваксина за целия Европейски съюз. Ваксината на Оксфорд вече е одобрена от Европейския съюз и се очаква доставка за всички граждани на съюза.

Тя е на същия принцип като руската - ДНК ваксина, която влиза в ядрото на клетките ти! Страничните ефекти и мутации се проявяват по-късно. Не очаквай да то поникне нова мозъчна клетка. По скоро ще хванеш рак.

Русия предлагала..ха.ха Русия предлага и дъртия задник на Путин ама никой не го иска..ха.ха

Трольо, спешно ти трябва кръвопреливане, че изпика три литра кръв. Мъка !

предлагали били ваксини.. ха! предлагат пушки, бомби и робство.

На всички присъстващи:Наздраве за Русия, за Крим, за руския народ и за Путин и стратезите му! А пък за удоволствие на драгите соросоидни съфорумци, ще добавя какво е казал един добре известен човек: Вопрос Крыма закрыт окончательно!

късокракия педераст ли е т;нар; човек

А нашите тъпунгери като бат ви Бойко дали ще се съгласи. Е малко му остава.ЩЕ ГО ИЗРИТАМЕ НА 04.04.2021 г. Да му е честита панделката.

Дано страшно искаме

Тея измислени руски ваксини, правени по допотопни технологии, действат само и единствено на омагьосаните от преупотреба на водка алкохолизирани рушняци. На бели хора - европейци и други такива, тея ваксини нямат ефект, безполезни са и не действат! Затова и няма смисъл нито да се внасят в ЕС, нито да се поставят!

Не не са измислени.Лаборатория от Кеймбридж ги е изследвала.И е доказала тяхната ефективност. А Оксфорд не ги признава. Е кой е попонай от двата уневирсинета. Е те не могат да се разберат. А ти Бойколизец просто не плюй безразборно.

Изобщо не мисля да чакам Спутник 5 в ЕС. Втори ден в Русия ми предлагат да се ваксинирам БЕЗПЛАТНО с ваксината. И да си имам официален сертификат, че съм ваксиниран. Но милите родни управляващи се погрижиха да има в България такива противоепидемични мерки, че въпраки всички мои усилия преборих вируса. Сега имам антитела за половината рода. И милите родни медицински лица препоръчват, ако съм преборил вируса и имам достатъчно антитела, да не се ваксинирам в следващите 6 месеца. А аз ги имам в излишък. Който има съмнения, да се поинтересува защо министър-председателя на България не се имунизира/ваксинира. Отделно предварителната информация е че ЕпиВак е по-добра от Спутник 5. Имам достатъчно време. И определено ще се възползвам от правото си на избор

хехе ... кви ваксини кви сертификати кви 5лв ве галош ... самите руснаци бегат като от метилов алкохол , на теб ти предлагали ... :)

Админите ми затрили репликата. Да работят и да не спят. Както могат да трият, така и аз мога да пиша. Ще бъда по-кратък този път. Галош ще викаш на баща си. Ако знаеш кой е. Да ме простят за неприличния език останалите във форума. Още искам да ти напиша, но вероятно отново ще ми изтрият коментара. Затова спирам

Още два месеца и Италия ще има изключително качествено лекарство срещу Ковид-19, което може дори да обезсмисли ваксините срещу коварната зараза. С тази добра новина и за италианците, и за всички хора по света се похвалиха изследователите и лаборантите от намиращата се в град Помеция южно от Рим модерна фабрика на фармацевтичния гигант „Menarini Biotech”, предава Монитор.

От Русия нищо добро не дошло вече 150 години

Ако Русия я нямаше.Нас никой нямаше да знае че ни има. Та не плюй безразборно. Е виждам че си почитател на Плювналиев.

Значи днес не съществуват държави имащи 'нещастието' да са били пропуснати от 'асвабадителните' планове на майната ти Рассия, а? И дори не усещаш че си терминално ТЪП..

ЕС ваксина от най-големия си враг няма да закупи.

Б Борисов победи вируса

Няма руснаци - няма грип!

Европейската комисия съобщи, че издава пазарен достъп за ваксината на "АстраЗенека" - Оксфорд" срещу Ковид-19, одобрена по-рано днес и от Европейската агенция по лекарствата. Това е третата ваксина, одобрена в ЕС, след препаратите на "Пфайзер" и "Модерна". Комисията отбелязва, че сега очаква изпълнение на договора за доставка на до 400 милиона дози от третата ваксина до края на годината.

И за къв чеп ни е руския боклук, като "АстраЗенека" е осигурила ваксина за целия Европейски съюз

Неприемливо е договири ,плащани от данъкоплатците, да бъдат секретни. Уж бил публикуван, но само за замазване на очите. Далаверата върви чудесно на ниво ЕК.

Пускат руснаците през февруари, а през март обезмаслена ваксина UHT 1,5%.

Русия е кочина

Руската ваксина не е за Ковид19!

Всички комунисти и русофили са идеоти, дори дир.ру изкарва пари от тях.

Борисов също е комунист! Иди и му обясни, че е идиот. Не че не е, но все пак?

Всеки ваксинирал се с руска ваксина ще получи награда - посещение в двореца на Путн на Черно море.

"Дворецът на Путин" се оказа муштик, анимиран в студио в Германия с американски пари. Големо осиране на Дневални. А СМЕРШ вече лови боевиките вю по горите и ги вадат от квартирите като.щ нацистки диверсанти 44 година.

Забавна тема е тази за руската ваксина. Путинуфилите получават множествени оргазми, но напразно се хабят. ЕС ваксина от най-големия си враг няма да закупи.

Ти и единичен не знаеш какво е. Парите на чичо Сорос и Кил Бил няма да те успокоят.

Пак до Русия опряха еврогейските високомерни помияри... Само "гадната" Русия им предлага помощ в тая патова ситуация без изход... Другите драпат само за себе си, закърмени с евроатлантическите ценности и гордо развяли ги.

В грешка си. Чети внимателно - Русия предлага, а не ЕС иска от Русия...

Да.Предлага им решение. Спасение. Останалите егоисти мислят само за себе си.

Не, не и пак не. Руската ваксина покрай имунитета срещу вируса води до отказване от еднополовата любов и човек започва да харесва рускини, които от своя страна са основният враг на евроатлантическите ценности.

Щерев, нямаш нужда от ваксина. Ела при мене и ти сам ще се откажеш от еднополовата любов и евроатлантическите ценности. Без никакво насилие

Всичко руско е отрова Всичко краварско и ангосаксонско цветя и розиииии

ясно е че срещу Русия се води инфо война. троловете тук плюят всичко руско и тиражират лъжите на Дневални. Никой не може да ги накара дори за погледнат разобличението на онзи филм за Двореца на Путин. А руснаците дори издираха къде е правен филма - в едно немско компютърно студио. поръчан е от американците. Дневално само го е озвучил. А уж беше тежко болен и отровен. вижте това видео в YouTube - https://youtu.be/XNJkgENdpTc документално е, а не е правено в немско компютърно студио. сградата няма нищо общо с фейка на Дневални. Обектът е строителна площадка - няма никакъв лукс, който ни показва пациентът от Берлин! Същото е за ваксината. Пълни лъжи се пишат постоянно. Първо че никой няма да я купи, че Турция се била отказала, че била ветеринарни и т.н. Вече 10 държави я имат и поне 4 вече ще я произвеждат. Само капацитетът на Индия е 10 милиона дози на месец.

Прав път нема КОЛЕГА Той никога няма да провери да ли е фейк или истина Теса като офце една беееееее и всички други БЕЕЕЕЕЕЕ

Теа до скоро нямаха капцитет да я произвеждат. Сега предлагат да изнасят. Явно в Рассия никой не я иска тази безаналогова ваксина.

те не я изнасят, просто дават технологията и всяка страна може да си я произвежда по лиценз

Не пише това в статията.

както Индия произвежда ваксината на АстраЗенека. Така ще произвежда и руската ... Сърбия и Унгария също вземат технологията от руснаците и ще произвеждат.

Руската техника може да е груба и недодялана, но върши работа и е лесна за експлоатация и ремонт. Руснаците трябва с малко пари да се конкурират с едни други, дето печатат парите на принтер. И затова се стремят да търсят най-ефективното решение.

Много беше лесна за ремонт. Всеки с Москвич ходеше с един съндък инструменти в багажника и ремонтираше, ремонтираше...

Ацднешната техника ходи със съндък компютри и кабели

Москвичът е с характер, не е за всеки

Кат не могат принтери да произвеждат...

руската ваксина никой не я иска даже Путин и самите руснаци..ха.ха А нам всё равно, А нам всё равно..ха.ха.ха

Мхм добре :D

Всички разбраха че руската ваксина е добра и че Русия има производствен капацитет. Само тролът Щерю продължава да папагали обратното през всичките си 10 ника.

това ти го казваш и производителите-шарлатани дето искат да трупат пачки за сметка на човешки животи. Ти съвест имаш ли бе... Какво да чакам от вас дето пиете лосион за вана..ха.ха

ракетите към Европа и водят хибридна и всякаква война ли ще ви лекуват? НАИВНИЦИ ..ЩЕ СТЕ ЛАБОРАТОРНИ ПЛЪХОВЕ ЗА ВАТЕНКИТЕ. Вовка вирус поръчает Запада опят уничтожает долар с рублата да заменяет на лаборант от „Вектор”коронавирус заказает по свет го ГРУ разпространяет доктор через окно бросает блляд водку поркает солдат соседи ограбвает рабочий нефт помпает комунист милиони трупает офшорки открывает крестян хомоту опывает стопанка проституирает ребьонки да накормяет пенсионер копейку созерцает олигарх вехти кхурви поибает Путин опозицию избивает петро-деньги изпирает та дочерките замъци да покупает народ да се не разгневяет он интернету запретает

Айде бе марш обратно в стаята си да не викам дежурния санитар. Чйде, че Наполеон и цезар те чакат. Само да ги изпуснем да се разходят в двора и намират компютър и дращят глупости....

не ви трябва никаква ваксина. К 19 е манипулация да не се качите на Шипка на 3-и март.

не са създали ваксина а вирус... така е като се правиш на Бог ... Подобно на Чернобил направиха гаф и изпуснаха К 19 ..Биологичен експеримент – коронавирусът е създаден в руска военна лаборатория "Вектор" Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхме вече... И НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЯТ!!

Само глупаците непрекъснато откриват топлата вода. Умните надграждат знанията си. Неслучайно руснаците създадоха ПЪРВИ ваксина. Между другото, 3 руски университета създадоха 3 ваксини. Руската ваксина е създадена на платформата на ваксината срещу еболата... Имунизационният срок е над 2 години... ... Русофобските папагали избират омразата пред живота си... Насила акъл не се дава...

За рософобна тъпотия ваксина няма.

А Путин що не си сложи, другари?

Ти искаш театрално и показно да му сложат нещо, както всички западни мекерета, свикнали да театралничат за всичко, защото такъв е живота им???Тогава нали всички тъпаци като теб ще гракнат, че Путин си е сложил физ разтвор, а не ваксина.Е, Путин не е от тези да играе по свирката на соросоидни боклуци, той работи за Русия. А иПутин не е от тези дето играят игри. Освен това, макар и на 68г, играе си редовно хокей, прави си спарингите по джудо с няколко приятели, като цяло е в добро здраве, а и при него не се влиза лесно, та някой да му докара вирус. Аз лично изкарах 2 пъти шибания вирус и затова не възнамерявам да се ваксинирам, а ако се наложи, само с руска ваксина.

Давайте руската ваксина да си я турят русофилите. Аз от рашите сано НОВИЧОК бих си купила...там са силни!

Сиске ти Mr, Ms Или Mx си? Ма щом турнето та интересуе, значи май си с Евро ценности ;) муци {} {}