17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойдоха шибаняците либерасти на власт в САЩ и вече целият свят е заплаха за тях.

Северна Корея не представлява заплаха ако нея закачат.

Доста големи сили са си избрали за противници.Осигуряват работа на военните заводи на САЩ.

Това са пълни глупости. САЩ са регионална държава със затихващи функции и не може да се мери с големите.

САЩ се страхуват вече и от сянката си,при все,че те са голямата заплаха за световната сигурност.

време комунистите се плашеха и заплашваха, а сегаАмерика и Запада се плаши като комунистите и заплашва...но сега вече не е сигурно нито за Америка нито за Запада, защото русия не е толкова беззъба и има вече много по модерни оръжия от америка, ада не говорим за Китай която в момента е най силната икономическа държава в света!

Заплаха тук, заплаха там... САЩ са заплаха за нормален живот на планетата.

който не им е на пряко подчинение е заплаха.

А ти си подрегионален идиот.

АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА е УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ НРАВСТВЕНИ ЦЕННОСТИ, ОБИЧАИ и МОРАЛ, чрез НАЛАГАНЕ НА ЦЕННОСТИ, КОИТО ще ДОВЕДАТ НАШАТА СТРАНА ДО САМОЗАЛИЧАВАНЕ, ИМА НЯМА, ЗА ЕДНО СТОЛЕТИЕ … НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ БИЛИ 500 ГОДИНИ ПОД ОСМАНСКО РОБСТВО и БАШИБОЗУЦИТЕ не са успели ДА НИ ЗАЛИЧАТ, ТАКА ЧЕ НИТО АМЕРИКАНЦИТЕ, НИТО КОЯТО И ДА Е ДРУГА ИЗМЕТ, ще има тази възможност … МНОГО СМЕ!!! СИЛНИ СМЕ!!! С ПАРИ СМЕ!!! и ИДВАМЕ ОБРАТНО В БЪЛГАРИЯ ДА УНИЩОЖИМЕ ХУНТАТА И ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ЦЕННОСТИ … НЕКА БОГ ДА ГИ СЪДИ!!!

По-правилно е да се каже, всяка независима държава, или такава която не предоставя ресурсите и пазарите си в слугинаж на американски корпорации е заплаха за планетата....

Доста добре синтезирано. И точно в този ред. Гледат си интереса хората, че и казват нещата с истинските им имена. Никой не може да ги упрекне в лицемерие.

Сатанински Говеда

Да, на шубето очите са големи. От тия пиндоси само очи останаха....

Особено Венецуела и Куба. Богати и образовани страни.

Я ходи се шибай някъде, платено говедо.

САЩ усещат че издишат. Сигурноста на САЩ, кой ви я иска и си въобразявате че сте най-велики и всички трябва да се пашат от вас, времето ви минава, само вие не го разбирате, но то е за ваша сметка.

Lyubsun

Да сте чули някога да се е водила война на територията на САЩ?Не,нали?Няма и да чуете! Всички войни САЩ ги водят с цел да придобият нещо! Има една много хубава поговорка,която е много актуална за тях:"На всяко гърне-мерудия!"

изграждането на американската военна инфраструктура ще е приоритет на всяко следващо българско правителство това е важна и неизбежна промяна за българите

Брех, все други са заплаха. Ами, извадете си гредите от зъркелите, та белким видите, че вие сте най-голямата заплаха. Бахти лицемерите!!!

САЩ да го духат.

Най големата заплаха за читавото население на краварите са негрите и латиносите начело със Бадъня

Среща между Путин и Байгън във Финландия.

САЩ са вече ислямска държава...и за това се бие срещу християнския свят.

Скръцнат на бадъня той ще се спрепа не само по стъпалата,това ционистите само войни искат

САЩ заплаха за цял свят!

Най-големите заплахи за целия свята са две гнусни, изключително престъпни държави, ръководени от ненормални ционисти талмудисти - сащ и израел

Сащ имат към 800 военни бази по света - а колко са руските ? И не са ли американците опасност за цял свят ? В толкова много държави се машат във вътрешната им политика, включително и у нас!

Еми яко, а САЩ е голяма заплаха за света!

"Хотят ли русские войны". Естествено, че не хотят, но оня там ги ръчка и кара да се репчат. Изходът? Само един. Боровиха. Но ах, този Елцин, този Елци-ин, какво направи само!

И четирите държави се управляват от психопати! в раСССия комунде с нацистки наклонности! В чайна психари маоисти! В Сев. Корея дебел канибал-комунист! В иран ислямисти, дето бесят хора на кранове по улицата и убиват жени с камъни!

НУЖНИ СА ВИ ВРАГОВЕ НАЛИ ? ТРЯБВА ДА СИ БУТАТЕ ВОЕННАТА СИ ИКОНОМИКА НАЛИ ? МИЛИТЕ ХАМЕРИКАНЧЕТА КОНФЛИКТОПОДБУДИТЕЛИ

Не хотят. Но трябва да обесят джужето и да го нарежат. Тогава може и да няма война.

Най мощната страна в миналото,световният хегемон САЩ,днес са "притиснати" от всички напреднали икономически и модерно въоръжени държави. Джо Байдън,опитен,хитър,политик,се съобразява с обстоятелствата които той вече чувства със сетивата си.Русия днес е не заобиколим фактор във военно отношение,затова президента на САЩ,кани Вл. Путен на среща през следващия месец.Ще стане дума сигурно за Украйна и нейният президент,ЗЕЛЕНски.

Америка свършва вече 150 години. Този път ще се наложи путьо да свърши, че да живне руският народ.

Защо не вземат да отидат на психиатър и са останят света на мира !?

ВЕЛИКИЯТ САЩ спаи Европа първо от нацистите, после и от комунистите! ПОКЛОН! Не случайно дъртите червени старчета като путКин мразят САЩ!

Вие сте руски възпитаник. Трябва да се пишеш сержант или нещо подобно от американската псевдоармия.

ТИ ГЛЕДАЙ ТЕБ ДА НЕ ОБЕСЯТ

В доклада сте пропуснали да споменете климатичните промени. Нима те не са заплаха ? Именно те са причината за генетичната мутация предизвикала появата на covid-19. Първоначално се появи в Ухан,а по късно тази мутация започна да се появява и в останалите краища на света.Въздушните течения я разнасят на всякъде,а там където замърсеността на въздуха е по-голяма,то и заразяването е най-значително. Тази мутация прогресира. Разобличителя

Заплаха за малките си съседи само Китай обаче е друга бира

Сериозни врагове са си избрали янките, май ще трябва да се предадат.

И сащ За Тях.

Още март м.г. писах, че това е Първата биологична световна война, започната от Китай, като часто от решенията на конгреса на ККП от октомври 2017 година. Там, в решенията на този конгрес, са упоменати и срокове, които отлично се вписват в процеса, който протича. До 2035 година, в съответствие с решенията на конгреса, КНР трябва да стане първа световна политическа, военна и икономическа сила! Това е годината, до която КНР трябва да докаже превъзходството на социализма с китайски характер. Това, което казвам, не е тайна или конспирация някаква, а ясно е написано в решенията на въпросният конгрес. Прочете ги. Те не са тайна. Имаше ги на страницата на китайското посолство, преведени на български. Сега не съм поглеждал. Та нима всеки със здраво, нормално мислене, не вижда ли, че КНР е страната, която не понесе практически никакви щети от тази епидемия, а дори напротив, отбеляза рекорден ръст в икономиката? Няма жертви от заразата! Страна, с население близо 2 милиарда, посочва няколко хиляди починали с/от заразата! И още - в коя развита страна няма китайска колония? Забележете, че най-жестоко са ударени най-развитите страни, като САЩ, Германия, Великобритания, Бразилия... И липсва отговор на един банален въпрос - колко от китайските колонисти, пръснати във всички страни по света в незнаен брой, се заразиха и умряха от заразата? Няма такава информация! А не трябваше ли точно те да бъдат първите жертви на епидемията?... Елементарно, Ватсон, както казват едни китайски приятели на североизток от нас.

аз Съм малоумник.

Мда... Само кажи че си луд и веднага те пращаме в къщи. Но ако кажеш, че си луд, значи не си луд ти....

Да сформират по всички държави НОЩ-ове "за борба с климатичните промени", т.е., банда алчни малоумници, които ще ни тормозят. Това го играем повече от година.

1938 година оста на Злото беше Рим, Берлин и Токио! САЩ се справи! Сега е по-лесно! пекин, маскве, техеран!

за целия свят.

Започнете с български радиостанции, които излъчват нон-стоп хамериканска „музика“.