Коментари - Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души | Днес.dir.bg

Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души

В началото на сирийската криза в арабската държава е имало едва няколко руски военнослужещи, а сега техният брой надхвърля 1700 души.

Обратно в новината

Коментари - Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души | Днес.dir.bg

Коментари

гого

Около 70 сирийски бунтовници обучени от военните на US са се предали на представители на радикалната група "Джабхат ан-Нусра" - местния клон на "Ал Кайда", веднага след като преминали границата с Турция(където те са били обучавани). Бунтовниците също са предали в ръцете на екстремистите, военната техника и оборудване, получено от Съединените щати. пише The Telegraph на печелившите честито

гого

запознати твърдят че руснаците са тръгнали към теб на село да ти окупират половината двор и бостана.

Американците, като че ли не са в близкия изток да разрешат кризата, а по-скоро да я усложнят, след като са я създали. Изглежда те не следят какво става в ислямска държава , а какво правят руснаците. Всеки разумен човек вече е разбрал, че това е нова форма на война, че сме в период на Трета световна война, за сега без танкове и оръдия.

Причината за мигрантската криза е унищожаването от САЩ на законните правителства които не са му удобни, след което следва хаос в тези държави и миграция!!!! Засега единствените които водят битка с ИД са сирийската армия и кюрдите. САЩ знаят къде са базите на ИД, но бомбадират други обекти. ВВС на Египет преди време унищожиха важна петролна база на ИД, но САЩ ги предупреди /те разменяха нефт срещу оръжие с ИД/. .Ако не се реши въпросът с унищожаване на ИД, няма да се реши мигрантската криза. Наистина е дошло времето Европа с Русия да започнат да решават въпроса дано, и са нужни повече руски войски там!!!! . Нашите политици не очаквам да са активни те са зависими от САЩ.

САЩ и Русия заедно, мечтата на русофила. Но САЩ изобщо не са по-тъпи от теб, ако нещо си фантазираш. Русия и такива като тебе сте тъпите, последните 100 години поне.

Ти разбра ли ,че онези 100години изтекоха?А сегашните 100 ще са различни.Огледай се!Помисли!

В която Русия да участва и която да не е с Украина, за да се върне на сцената. На руснаците обаче, колкото и да се радват на Крим, не им трябва война в Сирия, както не им трябваше и в Афганистан. Резултатът е ясен, само трябва да изчакаме.

Нема нужда да ми броят колко руски войници има в Сирия. Те са там за да се сражават срещу ИД. Колко са американските войници в България и срещу кого се сражават? - Това е много по-интересен въпрос!

Руското въоръжение е уникално със своята ефективност,дори малобройни руснаците респектират врага!!!!!ИД,ще изчезне също така ненадейно,както ненадейно САЩ,го сътвориха!!!!СЛАВА НА БРАТУШКИТЕ,КОИТО ВЪРШАТ ДОБРО И ЗА ЕВРОПА,МАКАР ТЯ ОЩЕ ДА НЕ ГО Е ОСЪЗНАЛА!!!!!

Европа щом не го е осъзнала, значи атакистките дебили не сте й го обяснили достатъчно. Вие сте виновни.

Разбрахте ли какво е това тоталитарен режим-идва от мечтата за тотално заробване на света - нарича се  ФАЩ-ЕС!!!

Да,приятелю,прав си! Понеже протестантските изроди не са могли да подчинят гордите индианци, те са избили близо 90% а останалите са натикали в резервати (концлагери). След това започнали да си "внасят работна ръка (роби) от Африка. Единствения президент-католик в тази юдейска държава беше Дж.Ф.Кенеди и протестантите в съюз с юдеите го убиха !Разликата между исляма и протестантството е, че в първото командват мъжете а във второто жените . Общото е педерастиятя педофилията и кръвосмешението ! Православието е върхът на религиите в света ! (аз съм атеист).

"Един войник каза" голем смех относно източника на информация!

Пак Русия ще оправя бакиите ,които други сътвориха в тази част на света!Путин даже много търпение показа докато се реши да се намеси.

Какви военнослужещи-нали са екскурзиянти,бе?!

Нормално е евреите да са уплашени от руската техника в Сирия. Помнят много добре руските ПВО и ЗРК през войната Йом Кипур. Знаят, че ако арабите бяха и малко по-читави войници Израел щеше вече да се споменава само в учебниците по история. Сега с тези нови ПВО и ЗРК израелската бойна авиация в района се превръща в пушечно месо и Израел губи позиции.

кои сега ще спаси американските протежета ? или американците ще защитят инвестицията си в ислямска държава?

Не ме интересува колко войници има Русия в Сирия. Интересува ме колко американски войници има в базите им в България.

Пет хиляди са-колкото,са бръмбарите в главата,ти!

"Войници" - гледат уплашено все едно ги стрелят, ако са такива всичките им "войници" тук, три бесни бабки-каракачанки плюс три даскалици на среден курс могат да ги оправят!

Ха ха , Афганистан епизод 2.....

различен климат,релеф,различен манталитет.....не би трябвало да имат проблем рашките.

....за американците!

Пустинята ще види неща, които никога не е виждала. Руснаците много им разбират на тези боклуци. Ще ги изтребят като бесни кучета. Дано само некадърните страхливи американци не започнат да им се бъркат подмолно.

със сигурност ще им пречат, да не им трепят протежетата.

Какво ли би си помисли Стив Джобс (наполовина кръвно сириец), ако бе жив, за американската политика?

Джобс защо не си въртя бизнеса в Сирия.

E, има и други ценности освен бизнеса. Доста проститутки печелят повече от майка ти с бизнеса си. Майка ти защо не е? Или е?

. ИДВА КРАЯТ НА ЛЪЖИТЕ НА ИЛЮЗИОНИСТИТЕ ОТ ХОЛИВУД. ВСИЧКИ ВЕЧЕ ГЛЕДАХА ФИЛМА-911,АЛ КАЙДА -....ПОСЛЕДНОТО ИМ ТВОРЕНИЕ :ИДИЛ ДО БРОЕНИ ДНИ ЩЕ БЪДЕ РАЗМАЗАНО С ВИСОКОТОЧНИ ЛАЗЕРНИ РАКЕТИ И ПЯСЪКЪТ ЩЕ ЗАЛИЧИ СЛЕДИТЕ ОТ ЧЕРВА И ЛАЙНА. Режимът в Катар и турската мафия издадоха огромно количество фалшиви сирийски паспорти на джихадистите. Така се обяснява в глобалните медии, че сирийския народ се бори срещу кръволока Башар Асад.

Ама ракетите,като АРМАТ-ите от мукава ли,са?!

Хах, евреите ги е страх от Сирия, но не и от далеч по агресивната ИД. Защо ли?..

не ги беше страх от Осама ама той им го наби. Може пък да са мазохисти или идиоти, или и двете.

...И после,ко стана с Осама,а?!...

Не само спътникови. Има и нормални снимки. Ил 76 или 78 и Су 24

ЗНАЧИ И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТАМ, ЩОМ СА ДНИМАЛИ

Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души, според някои медии. И как няма да е толкова голям след като авангардът на американските слуги в България - Плевнелиев, Митов ,Ненчев и Борисов не могат да се разберат минавали ли са или не руски военни самолети през българското въздушно пространство ?

Треперете хамериканци и малкото еврейче вашата бутафорна война с ИД е към своя край!!!Ще видите как се води истинска война със съвременни оръжия!!!

"Wars not make one great." "Войните не правят някого велик."

Така е Йода, но някои болести се нуждаят от хирургия.

Бай Боко вече е пътник - акц;иите му на борсата са паднали до кота минус 100. Не че преди руснаците го обичаха, но след като се опита да спре руски военни самолети в много важен момент...ФАЩ и ко атакуват Сирия с цел сваляне Башар Асад, след това Москва с цел сваляне Путин. Тоест Боко се намесва в организиран заговор срещу Кремъл, без никакни основания за това. Алаха акбар, Боко и сбогом. Няма да ни липсваш...

...И пак,ще спечели и ще вИ бие,като шкембе в дувар!...

Николовв

Да, като купи циганските гласове!!!

ИМЕННО ЧЕ СЕ ПРАВЕШЕ!!!! И С ТОВА ВСИЧКО Е КАЗАНО, ВСИЧКО В МИНАЛО ВРЕМЕ ВЕ СМЕШНИК СМЕШНИКОВ!!! СГЛОБИХА 300 ФИАТА И ТВА МУ БЕШЕ.. Голямо пъчене с това което са правили родителите ти и дядовците ти. А ти кво НАПРАВИ ? Развалчш това което са строили те па и се перчиш че намкогаси НЕЩО се е правило!!! Смешна работа.!.

Българин ,който е против Бойко и Европа ,и е на страната на Америка и Рашка и техните презряни мекерета подгъзна мрежа и путака,не е Българин ,а гнусен ,мазен комуняро- сидераст! За такива само тепачка между дзъркелете - бой сех,глад сръбска музика и нощни смени!

Pesho

Българин, който е за Идил трябва да го пратим теляк на загорелите сирийски бежанци. Да го затегнат малко.

Голяма тъпотия

antani

На Израел им е нужна земя за да строят,до 10 години там няма да има незастроено място.Чрез американското си лоби и мрежи от агенти на всякакво ниво започнаха с атентатите от 11.9 та до днешна дата с провокации навсякъде в арабските страни точно с цел МИГРАЦИЯ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ. Целта им е за сега Сирия,дано руснаците им сложат прът .

Ха сега мурзилките да обяснят как 1700 мужика с 5 танка ще преборят идилци...май отидоха там да евакуират Башар, че много бой яде

Задръстеняк.

Не хи а Фи. !200 с петте танка пазят летището. 200 товарят Су25 и Ми 24 с гориво и боеприпаси. 200 човека технически персонал и 100 човека да карат Миловете и Су-тата. При тези машини няма високоточни оръжия. Има само средства за дълбока оран и обезпаразитяване.

Ха,ха,ха ! Той и Натеняху не е могъл да повярва и за това е отишъл в Москва да пита Путин.

Pesho

Аз си мисля че около 800 просто са ги пратили да хванат тен. И на мен не ми го побира акъла какво ще правят толкова много войници срещу ИДИЛ.

Ще ги изтребват.

ако се погледнат руските медии, вече е доказано, че в. "Коммерсант" е излъгал за 1700 -те военни. но ние ще повтаряме тая информация до посиняване, защото bbc я повтаря, а значи така "трябва".

Те само от една печатна грешка се насраха останалото е "дела техники"((

Сирия като либерална държава си беше трън в гъза на страните покрай нея и САЩ, които не можеха да я подминат като в Либия! В Сирия за всеки случай си имаше християни, мюсюлмани, не хвърлят киселина в лицата на децата момичета за това, че ходят на училище... не знам каква диктатура на Асад, не знам кви пет лева но откакто стана тая война всички лидери начело със САЩ само спят в брюксел, снимат се, усмихват се и се потупват....САЩ си изчакаха в буквалност отрочето им да се развие битер като ембрион да придобие застрашителни размери и да коли наред. И те изведнъж като Батман ще спасяват света, па ще ги унищожават, изпуснаха по ''погрешка'' муниции в вражески ръце, бомбандираха по погрешка цивилни...кво ли още не направиха а ислямистите чак и монети вече си направиха....толкова ефективно ги спират...еми ще ме извинявате ама Русия единствено прави нещо по въпроса! Всеки вика трябва да направим нещо, трябва, трябва...еми битката е от другата страна на Турция, пак ли 5 века ще задържаме с гъза си ислямската сган и за благодарнст в Европейския съюз пак ще сме последната дупка на кавала...

имах колеги сирийци в института. Сирийски кюрди, ми те по-бели и синеоки от много от моите приятели!

стига с тази елементарна комунистическа пропаганда, че тъпите наистина вярват във злото и империята на злото

навсякъде войните се водят от комунистите, червени агресори

Ако знаеш колко си жалък и смешен, в стремежа си да си оригинален с тоя комунизъм, дето нищо не е останало от него, ще се ритнеш сам в гъза!

Путин : Що се отнася до Сирия, ние знаем и разбираме, че сирийската армия и Сирия като цяло е в такова състояние, че на нея не й до откриване на втори фронт, тя трябва да съхрани собствената си държавност. Едва ли Нетаняху е отишъл в Москва притеснен от евентуални удари от Сирия. Обстановката Близкия Изток е такава, че изключва такъв вариант. Страховете на израелският премиер са други. Както неотдавна заяви бившият командващ на силите на НАТО- генерал Уесли Кларк , ИД е организирана и финансирана от специалните органи на някои съюзнически държави. Основната цел е била ИД да започне война с Хизбула. Известно е коя държава счита Хизбула за свой смъртен враг. Дали пък Нетаняху не е дошъл като парламентьор на ИД ?

Ми аз на един "Дървосекач" точно това обяснявах, че чифутите са "съседа" дето са баща на детето наречено ИДИЛ! С американски чифути и помощ от Из(с)раел е създадено чудовището с "добри намерения".

Чифутите се насраха.Руснаците ще им правят Донбас на чифуто-терористичната "държава".

След Натаняху има цяла опашка от държавни лидери искащи да говорят с Путин. Утре пристига паленстинския а след него се готви и Ердоган. Почнаха да усещат накъде духа вятъра.

Сега като се сбият варварите мюсюлмани с варяшките потомци ще стане чудо. А бе май имаше такова предсказание за краят на света .......

Руските военнослужещи може да ударят по Ислямска държава още следващата седмица. ......................... не да ги ударят!!!!...ДА ГИ ИЗПЕПЕЛЯТ ...ДО КРАК ...И СЛЕДА ОТ ЧАЛМИТЕ ,,ИДИЛ,, ДА НЕ ОСТАНЕ ..САМО ПУШЕК!

Мигрантската вълна ще унищожи ЕС ако той продължи да приема бежанци! Засега единствените които водят битка с ИД са сирийската армия и кюрдите. САЩ знаят къде са базите на ИД, но бомбадират други обекти. На всеки да е ясно- ако не се обединят усилията на ЕС и Русия няма да има решение на въпроса. Там са необходими не само руски войски, а войски от цяла Европа, за да се реши кашата който забърка САЩ. Защото САЩ унищожаваха законните правителства в тези страни които не са му удобни, след което следва хаос и миграция! Така се създаде ИД, от която САШ купуваха на безценица петрол срещу оръжие

Действайте по-бързо защото джихадите се изнесоха в ЕС!Яко бегат бандитите на Запад!

ne 1700 100.000 armia triabva tam i daalichat teritoriata s ogan i jypel prosto lesno taktichno.

Ама как така ,нали само преди две години видния български политик и придател/то като , че ли има други политици/,Николай Младенов покани на организационна среща в България ИД и други такива,които по неговите виждания минаваха за демократи.Тук те бяха обгрижени по всички правила на сервилността и угодничеството на чужди интереси.Няма да се изненадам , ако от към "Дондуков"1/ако не греша/ се появи остра реакция срещу намесата на Русия в Близкия Изток.То всички други могат да се месят , ама тя не.

Езиковата ти култура е на изключително ниско ниво, разсъжденията ти, освен, че почиват на измислени факти са крайно грешни-

А на теб мисълта ти се лее като река по нанагорнище. А за конференцията в Правец на талибаните си е точно така.

Извинете моето "ignorance",просто не знаех, че сте такъв последовател на проф.Балан и "жалкия" ми опит да напиша нещо за българските политици и действителността в Сирия така ще подразнят вашето чувство за чистота на българския език.Но колкото до ситуацията в Близкия Изток,просто преразказах действителните събития с мои "простички", лишени от политически и журналистически блясък думички.За поведението на българските политици аз не съм виновен.В личен план според мен те просто заслужават,Вие се досещате каво

Сега сериозно. 170хил. да пратят. И американците, и германците и който се сетите, че мамата си е ...

Ама ще се изпокарат помежду си.

Абе наш Офшорко нема ли при тая новина да скочи мъжки и да подкрепи нашите братя от демократична ИД срещу руския агресор.

Абе тъпак, кой подкрепя ИД знаеш ли ? Сигурно и те самите вече не са сигурни. Смешни са ви опорните точки.

Стига с тоя Сорос, това ли единствената точка на пропаганда основана на безобразни лъжи и отричане на исторически факти! Че те и нашата азбука били написали, и не Магелан , а някакъв руснак направил първо околосветско пътешествие! Еее, то пък такова изопачаване!

Що говориш бе, Танасе?! Що е убаво, все е маке!

И ти си един соросоид ша знаеш.

ще е сюнета на малкия Волен?

Днес,за нашите-"десни"-бесни,новините не са добри! -американците преговарят с руснаците за съвместни действия против тарамбуките -Нетаняху при Путин /а бе нали го бяха изолирали тоя Путин?/ -Меркел и Оланд дават заден за бежанците -чалмите започнаха да си показват рогата по Европа -СИРИЗА печели изборите!Освен това и други леви партии,включително комунистическата /по данни на тв Европа/ влизат в парламента Какво става отворковци? Точно на обратно на вашите приказки! Желанията ,бленуванията и бълнуванията са едно-действителността е съвсем друго!

Да живей световният, международен интернационал! Венсеремос!!!

Света се е пробил явно. Много простотии се случили, но да бъдем оптимисти. Не всичко е загубено. В крайна сметка доброто побеждава.

Един добър ден за редовите европейци.

Новината не е сериозна защото звучи като "Съседката ми каза...". Фактите са следните: 1. Русия засилва военното си присъствие в Сирия. 2. В Израел създадоха център за координация с ВВС на Русия. 3. Американците пратиха шефове на ЦРУ в Москва. 4. Французите казаха, че ще бомбандират ИД. 5. Турция си мълчи, а и руснаците не обелиха и дума (на официално ниво) за бомбардирането на кюрдите. 6. Изявлението на Сирийското правителство означава, че е готов резервен вариант в случай, че руснаците искат да прокарат нещо през Съвета за сигурност, но не могат. Свързвайки всички факти е ясно, че до края на месеца участие на руснаци в някакви бойни действия няма да има освен ако не се защитава някой конкретен обект. Американците съобщават (отново анонимни източници) за няколко кацнали транспортни самолета, но откъде са минали не става ясно. Официално е възможно през Иран и северен Ирак, който не се контролира от Багдат, но не изключвам възможността да са прелетели над Турция.

Путин е сковал 1700 дървени сандъци и приготвил тенекиени ордени да им се раздават посмъртно....

Я си кажи ти от кога си "Щерев", да не съм "възраждал" в средата на 80-те? Щото 2-армия в която служих беше ангажирана да подпомага този процес, заедно с вътрешни войски които бяха към МВР тогава.

Не си ме възраждал, но моя приятел ми обеща бурка като приема исляма.

Защо Русия ще пуска безмозъчни дронове- да пускат Червените Асове и всичко което се покаже на 50 см с чалма Пуфф

Коментари - Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души | Днес.dir.bg

Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души

В началото на сирийската криза в арабската държава е имало едва няколко руски военнослужещи, а сега техният брой надхвърля 1700 души.

Обратно в новината

Коментари - Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души | Днес.dir.bg

Коментари

гого

Около 70 сирийски бунтовници обучени от военните на US са се предали на представители на радикалната група "Джабхат ан-Нусра" - местния клон на "Ал Кайда", веднага след като преминали границата с Турция(където те са били обучавани). Бунтовниците също са предали в ръцете на екстремистите, военната техника и оборудване, получено от Съединените щати. пише The Telegraph на печелившите честито

гого

запознати твърдят че руснаците са тръгнали към теб на село да ти окупират половината двор и бостана.

Американците, като че ли не са в близкия изток да разрешат кризата, а по-скоро да я усложнят, след като са я създали. Изглежда те не следят какво става в ислямска държава , а какво правят руснаците. Всеки разумен човек вече е разбрал, че това е нова форма на война, че сме в период на Трета световна война, за сега без танкове и оръдия.

Причината за мигрантската криза е унищожаването от САЩ на законните правителства които не са му удобни, след което следва хаос в тези държави и миграция!!!! Засега единствените които водят битка с ИД са сирийската армия и кюрдите. САЩ знаят къде са базите на ИД, но бомбадират други обекти. ВВС на Египет преди време унищожиха важна петролна база на ИД, но САЩ ги предупреди /те разменяха нефт срещу оръжие с ИД/. .Ако не се реши въпросът с унищожаване на ИД, няма да се реши мигрантската криза. Наистина е дошло времето Европа с Русия да започнат да решават въпроса дано, и са нужни повече руски войски там!!!! . Нашите политици не очаквам да са активни те са зависими от САЩ.

САЩ и Русия заедно, мечтата на русофила. Но САЩ изобщо не са по-тъпи от теб, ако нещо си фантазираш. Русия и такива като тебе сте тъпите, последните 100 години поне.

Ти разбра ли ,че онези 100години изтекоха?А сегашните 100 ще са различни.Огледай се!Помисли!

В която Русия да участва и която да не е с Украина, за да се върне на сцената. На руснаците обаче, колкото и да се радват на Крим, не им трябва война в Сирия, както не им трябваше и в Афганистан. Резултатът е ясен, само трябва да изчакаме.

Нема нужда да ми броят колко руски войници има в Сирия. Те са там за да се сражават срещу ИД. Колко са американските войници в България и срещу кого се сражават? - Това е много по-интересен въпрос!

Руското въоръжение е уникално със своята ефективност,дори малобройни руснаците респектират врага!!!!!ИД,ще изчезне също така ненадейно,както ненадейно САЩ,го сътвориха!!!!СЛАВА НА БРАТУШКИТЕ,КОИТО ВЪРШАТ ДОБРО И ЗА ЕВРОПА,МАКАР ТЯ ОЩЕ ДА НЕ ГО Е ОСЪЗНАЛА!!!!!

Европа щом не го е осъзнала, значи атакистките дебили не сте й го обяснили достатъчно. Вие сте виновни.

Разбрахте ли какво е това тоталитарен режим-идва от мечтата за тотално заробване на света - нарича се  ФАЩ-ЕС!!!

Да,приятелю,прав си! Понеже протестантските изроди не са могли да подчинят гордите индианци, те са избили близо 90% а останалите са натикали в резервати (концлагери). След това започнали да си "внасят работна ръка (роби) от Африка. Единствения президент-католик в тази юдейска държава беше Дж.Ф.Кенеди и протестантите в съюз с юдеите го убиха !Разликата между исляма и протестантството е, че в първото командват мъжете а във второто жените . Общото е педерастиятя педофилията и кръвосмешението ! Православието е върхът на религиите в света ! (аз съм атеист).

"Един войник каза" голем смех относно източника на информация!

Пак Русия ще оправя бакиите ,които други сътвориха в тази част на света!Путин даже много търпение показа докато се реши да се намеси.

Какви военнослужещи-нали са екскурзиянти,бе?!

Нормално е евреите да са уплашени от руската техника в Сирия. Помнят много добре руските ПВО и ЗРК през войната Йом Кипур. Знаят, че ако арабите бяха и малко по-читави войници Израел щеше вече да се споменава само в учебниците по история. Сега с тези нови ПВО и ЗРК израелската бойна авиация в района се превръща в пушечно месо и Израел губи позиции.

кои сега ще спаси американските протежета ? или американците ще защитят инвестицията си в ислямска държава?

Не ме интересува колко войници има Русия в Сирия. Интересува ме колко американски войници има в базите им в България.

Пет хиляди са-колкото,са бръмбарите в главата,ти!

"Войници" - гледат уплашено все едно ги стрелят, ако са такива всичките им "войници" тук, три бесни бабки-каракачанки плюс три даскалици на среден курс могат да ги оправят!

Ха ха , Афганистан епизод 2.....

различен климат,релеф,различен манталитет.....не би трябвало да имат проблем рашките.

....за американците!

Пустинята ще види неща, които никога не е виждала. Руснаците много им разбират на тези боклуци. Ще ги изтребят като бесни кучета. Дано само некадърните страхливи американци не започнат да им се бъркат подмолно.

със сигурност ще им пречат, да не им трепят протежетата.

Какво ли би си помисли Стив Джобс (наполовина кръвно сириец), ако бе жив, за американската политика?

Джобс защо не си въртя бизнеса в Сирия.

E, има и други ценности освен бизнеса. Доста проститутки печелят повече от майка ти с бизнеса си. Майка ти защо не е? Или е?

. ИДВА КРАЯТ НА ЛЪЖИТЕ НА ИЛЮЗИОНИСТИТЕ ОТ ХОЛИВУД. ВСИЧКИ ВЕЧЕ ГЛЕДАХА ФИЛМА-911,АЛ КАЙДА -....ПОСЛЕДНОТО ИМ ТВОРЕНИЕ :ИДИЛ ДО БРОЕНИ ДНИ ЩЕ БЪДЕ РАЗМАЗАНО С ВИСОКОТОЧНИ ЛАЗЕРНИ РАКЕТИ И ПЯСЪКЪТ ЩЕ ЗАЛИЧИ СЛЕДИТЕ ОТ ЧЕРВА И ЛАЙНА. Режимът в Катар и турската мафия издадоха огромно количество фалшиви сирийски паспорти на джихадистите. Така се обяснява в глобалните медии, че сирийския народ се бори срещу кръволока Башар Асад.

Ама ракетите,като АРМАТ-ите от мукава ли,са?!

Хах, евреите ги е страх от Сирия, но не и от далеч по агресивната ИД. Защо ли?..

не ги беше страх от Осама ама той им го наби. Може пък да са мазохисти или идиоти, или и двете.

...И после,ко стана с Осама,а?!...

Не само спътникови. Има и нормални снимки. Ил 76 или 78 и Су 24

ЗНАЧИ И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТАМ, ЩОМ СА ДНИМАЛИ

Броят на руските военнослужещи в Сирия е около 1700 души, според някои медии. И как няма да е толкова голям след като авангардът на американските слуги в България - Плевнелиев, Митов ,Ненчев и Борисов не могат да се разберат минавали ли са или не руски военни самолети през българското въздушно пространство ?

Треперете хамериканци и малкото еврейче вашата бутафорна война с ИД е към своя край!!!Ще видите как се води истинска война със съвременни оръжия!!!

"Wars not make one great." "Войните не правят някого велик."

Така е Йода, но някои болести се нуждаят от хирургия.

Бай Боко вече е пътник - акц;иите му на борсата са паднали до кота минус 100. Не че преди руснаците го обичаха, но след като се опита да спре руски военни самолети в много важен момент...ФАЩ и ко атакуват Сирия с цел сваляне Башар Асад, след това Москва с цел сваляне Путин. Тоест Боко се намесва в организиран заговор срещу Кремъл, без никакни основания за това. Алаха акбар, Боко и сбогом. Няма да ни липсваш...

...И пак,ще спечели и ще вИ бие,като шкембе в дувар!...

Николовв

Да, като купи циганските гласове!!!

ИМЕННО ЧЕ СЕ ПРАВЕШЕ!!!! И С ТОВА ВСИЧКО Е КАЗАНО, ВСИЧКО В МИНАЛО ВРЕМЕ ВЕ СМЕШНИК СМЕШНИКОВ!!! СГЛОБИХА 300 ФИАТА И ТВА МУ БЕШЕ.. Голямо пъчене с това което са правили родителите ти и дядовците ти. А ти кво НАПРАВИ ? Развалчш това което са строили те па и се перчиш че намкогаси НЕЩО се е правило!!! Смешна работа.!.

Българин ,който е против Бойко и Европа ,и е на страната на Америка и Рашка и техните презряни мекерета подгъзна мрежа и путака,не е Българин ,а гнусен ,мазен комуняро- сидераст! За такива само тепачка между дзъркелете - бой сех,глад сръбска музика и нощни смени!

Pesho

Българин, който е за Идил трябва да го пратим теляк на загорелите сирийски бежанци. Да го затегнат малко.

Голяма тъпотия

antani

На Израел им е нужна земя за да строят,до 10 години там няма да има незастроено място.Чрез американското си лоби и мрежи от агенти на всякакво ниво започнаха с атентатите от 11.9 та до днешна дата с провокации навсякъде в арабските страни точно с цел МИГРАЦИЯ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ. Целта им е за сега Сирия,дано руснаците им сложат прът .

Ха сега мурзилките да обяснят как 1700 мужика с 5 танка ще преборят идилци...май отидоха там да евакуират Башар, че много бой яде

Задръстеняк.

Не хи а Фи. !200 с петте танка пазят летището. 200 товарят Су25 и Ми 24 с гориво и боеприпаси. 200 човека технически персонал и 100 човека да карат Миловете и Су-тата. При тези машини няма високоточни оръжия. Има само средства за дълбока оран и обезпаразитяване.

Ха,ха,ха ! Той и Натеняху не е могъл да повярва и за това е отишъл в Москва да пита Путин.

Pesho

Аз си мисля че около 800 просто са ги пратили да хванат тен. И на мен не ми го побира акъла какво ще правят толкова много войници срещу ИДИЛ.

Ще ги изтребват.

ако се погледнат руските медии, вече е доказано, че в. "Коммерсант" е излъгал за 1700 -те военни. но ние ще повтаряме тая информация до посиняване, защото bbc я повтаря, а значи така "трябва".

Те само от една печатна грешка се насраха останалото е "дела техники"((

Сирия като либерална държава си беше трън в гъза на страните покрай нея и САЩ, които не можеха да я подминат като в Либия! В Сирия за всеки случай си имаше християни, мюсюлмани, не хвърлят киселина в лицата на децата момичета за това, че ходят на училище... не знам каква диктатура на Асад, не знам кви пет лева но откакто стана тая война всички лидери начело със САЩ само спят в брюксел, снимат се, усмихват се и се потупват....САЩ си изчакаха в буквалност отрочето им да се развие битер като ембрион да придобие застрашителни размери и да коли наред. И те изведнъж като Батман ще спасяват света, па ще ги унищожават, изпуснаха по ''погрешка'' муниции в вражески ръце, бомбандираха по погрешка цивилни...кво ли още не направиха а ислямистите чак и монети вече си направиха....толкова ефективно ги спират...еми ще ме извинявате ама Русия единствено прави нещо по въпроса! Всеки вика трябва да направим нещо, трябва, трябва...еми битката е от другата страна на Турция, пак ли 5 века ще задържаме с гъза си ислямската сган и за благодарнст в Европейския съюз пак ще сме последната дупка на кавала...

имах колеги сирийци в института. Сирийски кюрди, ми те по-бели и синеоки от много от моите приятели!

стига с тази елементарна комунистическа пропаганда, че тъпите наистина вярват във злото и империята на злото

навсякъде войните се водят от комунистите, червени агресори

Ако знаеш колко си жалък и смешен, в стремежа си да си оригинален с тоя комунизъм, дето нищо не е останало от него, ще се ритнеш сам в гъза!

Путин : Що се отнася до Сирия, ние знаем и разбираме, че сирийската армия и Сирия като цяло е в такова състояние, че на нея не й до откриване на втори фронт, тя трябва да съхрани собствената си държавност. Едва ли Нетаняху е отишъл в Москва притеснен от евентуални удари от Сирия. Обстановката Близкия Изток е такава, че изключва такъв вариант. Страховете на израелският премиер са други. Както неотдавна заяви бившият командващ на силите на НАТО- генерал Уесли Кларк , ИД е организирана и финансирана от специалните органи на някои съюзнически държави. Основната цел е била ИД да започне война с Хизбула. Известно е коя държава счита Хизбула за свой смъртен враг. Дали пък Нетаняху не е дошъл като парламентьор на ИД ?

Ми аз на един "Дървосекач" точно това обяснявах, че чифутите са "съседа" дето са баща на детето наречено ИДИЛ! С американски чифути и помощ от Из(с)раел е създадено чудовището с "добри намерения".

Чифутите се насраха.Руснаците ще им правят Донбас на чифуто-терористичната "държава".

След Натаняху има цяла опашка от държавни лидери искащи да говорят с Путин. Утре пристига паленстинския а след него се готви и Ердоган. Почнаха да усещат накъде духа вятъра.

Сега като се сбият варварите мюсюлмани с варяшките потомци ще стане чудо. А бе май имаше такова предсказание за краят на света .......

Руските военнослужещи може да ударят по Ислямска държава още следващата седмица. ......................... не да ги ударят!!!!...ДА ГИ ИЗПЕПЕЛЯТ ...ДО КРАК ...И СЛЕДА ОТ ЧАЛМИТЕ ,,ИДИЛ,, ДА НЕ ОСТАНЕ ..САМО ПУШЕК!

Мигрантската вълна ще унищожи ЕС ако той продължи да приема бежанци! Засега единствените които водят битка с ИД са сирийската армия и кюрдите. САЩ знаят къде са базите на ИД, но бомбадират други обекти. На всеки да е ясно- ако не се обединят усилията на ЕС и Русия няма да има решение на въпроса. Там са необходими не само руски войски, а войски от цяла Европа, за да се реши кашата който забърка САЩ. Защото САЩ унищожаваха законните правителства в тези страни които не са му удобни, след което следва хаос и миграция! Така се създаде ИД, от която САШ купуваха на безценица петрол срещу оръжие

Действайте по-бързо защото джихадите се изнесоха в ЕС!Яко бегат бандитите на Запад!

ne 1700 100.000 armia triabva tam i daalichat teritoriata s ogan i jypel prosto lesno taktichno.

Ама как така ,нали само преди две години видния български политик и придател/то като , че ли има други политици/,Николай Младенов покани на организационна среща в България ИД и други такива,които по неговите виждания минаваха за демократи.Тук те бяха обгрижени по всички правила на сервилността и угодничеството на чужди интереси.Няма да се изненадам , ако от към "Дондуков"1/ако не греша/ се появи остра реакция срещу намесата на Русия в Близкия Изток.То всички други могат да се месят , ама тя не.

Езиковата ти култура е на изключително ниско ниво, разсъжденията ти, освен, че почиват на измислени факти са крайно грешни-

А на теб мисълта ти се лее като река по нанагорнище. А за конференцията в Правец на талибаните си е точно така.

Извинете моето "ignorance",просто не знаех, че сте такъв последовател на проф.Балан и "жалкия" ми опит да напиша нещо за българските политици и действителността в Сирия така ще подразнят вашето чувство за чистота на българския език.Но колкото до ситуацията в Близкия Изток,просто преразказах действителните събития с мои "простички", лишени от политически и журналистически блясък думички.За поведението на българските политици аз не съм виновен.В личен план според мен те просто заслужават,Вие се досещате каво

Сега сериозно. 170хил. да пратят. И американците, и германците и който се сетите, че мамата си е ...

Ама ще се изпокарат помежду си.

Абе наш Офшорко нема ли при тая новина да скочи мъжки и да подкрепи нашите братя от демократична ИД срещу руския агресор.

Абе тъпак, кой подкрепя ИД знаеш ли ? Сигурно и те самите вече не са сигурни. Смешни са ви опорните точки.

Стига с тоя Сорос, това ли единствената точка на пропаганда основана на безобразни лъжи и отричане на исторически факти! Че те и нашата азбука били написали, и не Магелан , а някакъв руснак направил първо околосветско пътешествие! Еее, то пък такова изопачаване!

Що говориш бе, Танасе?! Що е убаво, все е маке!

И ти си един соросоид ша знаеш.

ще е сюнета на малкия Волен?

Днес,за нашите-"десни"-бесни,новините не са добри! -американците преговарят с руснаците за съвместни действия против тарамбуките -Нетаняху при Путин /а бе нали го бяха изолирали тоя Путин?/ -Меркел и Оланд дават заден за бежанците -чалмите започнаха да си показват рогата по Европа -СИРИЗА печели изборите!Освен това и други леви партии,включително комунистическата /по данни на тв Европа/ влизат в парламента Какво става отворковци? Точно на обратно на вашите приказки! Желанията ,бленуванията и бълнуванията са едно-действителността е съвсем друго!

Да живей световният, международен интернационал! Венсеремос!!!

Света се е пробил явно. Много простотии се случили, но да бъдем оптимисти. Не всичко е загубено. В крайна сметка доброто побеждава.

Един добър ден за редовите европейци.

Новината не е сериозна защото звучи като "Съседката ми каза...". Фактите са следните: 1. Русия засилва военното си присъствие в Сирия. 2. В Израел създадоха център за координация с ВВС на Русия. 3. Американците пратиха шефове на ЦРУ в Москва. 4. Французите казаха, че ще бомбандират ИД. 5. Турция си мълчи, а и руснаците не обелиха и дума (на официално ниво) за бомбардирането на кюрдите. 6. Изявлението на Сирийското правителство означава, че е готов резервен вариант в случай, че руснаците искат да прокарат нещо през Съвета за сигурност, но не могат. Свързвайки всички факти е ясно, че до края на месеца участие на руснаци в някакви бойни действия няма да има освен ако не се защитава някой конкретен обект. Американците съобщават (отново анонимни източници) за няколко кацнали транспортни самолета, но откъде са минали не става ясно. Официално е възможно през Иран и северен Ирак, който не се контролира от Багдат, но не изключвам възможността да са прелетели над Турция.

Путин е сковал 1700 дървени сандъци и приготвил тенекиени ордени да им се раздават посмъртно....

Я си кажи ти от кога си "Щерев", да не съм "възраждал" в средата на 80-те? Щото 2-армия в която служих беше ангажирана да подпомага този процес, заедно с вътрешни войски които бяха към МВР тогава.

Не си ме възраждал, но моя приятел ми обеща бурка като приема исляма.

Защо Русия ще пуска безмозъчни дронове- да пускат Червените Асове и всичко което се покаже на 50 см с чалма Пуфф