Коментари - В ГУМ за часове се продадоха 5000 тениски с лика на Путин | Днес.dir.bg

В ГУМ за часове се продадоха 5000 тениски с лика на Путин

Колекция с модни фланелки, посветени на последните победи на Русия на международната арена, бяха пуснати от вчера в московския ГУМ.

Обратно в новината

Коментари - В ГУМ за часове се продадоха 5000 тениски с лика на Путин | Днес.dir.bg

Коментари

научен труд на историка проф. Пламен Цветков "Славяни ли са българите?" Със сигурност обаче, не се интересуват от наука, а само политиканствуват! Байганювчетата са живи и са адски много!

в комплект с бронежилетки? Защото иначе трябва да име надпис "Опасно за вашето здраве (живот)!"

Колко ли фланелки биха се продали с лика на Боко или Станишев?? Сигурно не много...ама виш...тоалетната хартия с техния лик ще върви като топъл хляб :)

виш=виж

Това е добре бизнесидея...направо трябва се кандидатства за еврофондове!!!!

Той ще е абсолютният хит! Съгласен и за другите двама!

Путин присъедин Крим и има монета и фланелки, а и паметник някой ден ще има. А вафли Бойко кога отново ще има и по какъв повод този път ?

че като си напусне поста, по стар руски обичай, ще го изхвърлят в помийната яма на руските вождове! Я дай пример за поне един, който да не оплют и заклеймен!?! Нищо, че сифилистика си стои още в мумийното на Червения площад...

Спокойно за разлика от нас, които сме пълни помияри, руснаците не си бутат историческите и културните праметници.... Не го правят и другите наци, защото това е история добра или лоша само времето ще покаже......В словакия в Баня Лука по средата на града има един Огромен от черен мрамор обелиск на съветската армия...и нищо хората го чистеха пред мен нямаше графити по него и така ... Така че паметници може и да дигнат на Путин а може и да не дигнат...По важното е че със свойта политика на световно ниво вече си е осигурил място в Световната История!!!!! А такива дребни и продажни душички като вас...може само да злобеят и завиждат ..това е!!!

Защо имам чувството,че в коментарите по всички теми присъстват не повече от15-20 едни и същи коментатори.Не искам да слушам за путинисти и обамисти.Всички те са пръдлювци.Анархия,сега и веднага.Потърсете,прочетете и тогава пишете.VENSEREMOS.

че този на Че Вампира, опиянявал се от човешка кръв (по негово самопризнание!), не ме предразполага да си общувам с теб!

искам да си купя една фанелка и да си я закача в тоалетната:)

да я переш често, нали?

ГЪ-ЗО-ЛИЗ-ЦИ

Защо 90% от герберастите са неграмотни? Защо?

Ех язък че по време на Третия райх нямаше фланелки с надписи,посветени на последните победи на Райха на международната арена.

Не се коси, купи си с лика на Обонго.

За какво му е като вече са пуснали с руска версия на лика с джуджета от Властелина на пръстените - Путин. Очаква се скоро и с руски тролове който пишат в дир.бг.

По красиви ще изглеждат фланелки с "чепа" на Доган!!!

По надолу има един Ценител на селската простотия... не случайно хората казват че глупоста ходи по хората...а при тебе е в почти 100% концентрация. Къде виждаш ти СССР а ??? Че аз не го виждам от блио 25 годинки лазаринки...Има единствено Руската Федерация която под мъдрото управление на своя велик лидер и водач Владимир Путин отново се превърна в световна сила и огромен геополитически играч на световната сцена. Русия успява да подържа престижа си въпреки непрекъснатото очерняне от западните меди.....Докато америка запада като една треторазрядна фашиска държава с ' юдейскомасонско правителство управлявано от едриа капитал. американската демокрация вкакъвто вид е сега се изражда в един чисто диктаторски режим налагащ волята си на по слабите и неспособни да се защитят народи.........

а това че си политкомисар или правиш жалки опити да си такъв някаква семейна гордост ли е :)))) обикаляш със зазката или москвича да агитираш ли :))) или по-ефективното - пребиваш попове с тояги??????????? боклуци

За разлика от такива жалки боклуци като вас, платените тролове аз имам някакви идеали и чест . Не се редя на опашка в кочинката до американското посолство, където ви сипват помия във вид на центчета и пенита. Не предавам интересите на майка България за гейевропейските цености като това да ви вкарват отзад Вурста на Кончита. Или за привилегията да чистите кенефи в еврогейския съюз.... Щом толкова ви харесва в европа моля заповядайте там. България си е България и трябва да обслужва свойте интереси а не да се дупи на запада. През годините на социализма е построено и създадено толкова много че сега дори не могат да го разпродадат крадливите 'демократи' като вашия баща или майка. Помня много добре какво бе преди 89 и какво е сега. Имаххме промишленост имахме селско стопанство и всичко това бе унищожено за 25 години псевдодемокрация.Преди 89 имаше една истинска България сега има страната на дупедавците това е.

СССР-мисленето: "под мъдрото управление на своя велик лидер и водач"! :)

То на фона на Обама и Путин е изгряваща звезда.....то е трудно някой да е по зле от Обама...Ма той човека толкова си може нали е афроамериканец. А аз лично ен съм чул някой афроамериканец да е измислил нещо гениално. Освен може би как да бъде сготвен белия човек най добре и вкусно:) Така че да Русия е под мъдрото водачесто на своя велик Лидер Путин. А ние сме под великото некъдърно водачество на една камара борещи се за кокала отрепки...и така от 89 година насам....

Ама аз, ама аз , ама аз , подкрепям милиционер.. ох не, искам да кажа президента путин.Криво сте ме разбрали.И разбира се всички които го обичат.Ми той е велик.Много!Ама сега ако им цунат и световното по мач дето си го купиха.Ше е адски забавно.Ше се изядат "освободителите" .Направо ше си ГИ изядат със сол.

Волен и Сергей не си наясно със себе си! От една страна проповядваш идеология (и с фразеологията) от брежневските времена, от друга - се възмущаваш от цитирането на СССР. Говориш за справедлива държава, но величаеш Путин и назначените от него милиардери. А не отговаряш как Путин е станал толкова богат като през целия си живот е бил на държавна служба? Като офицер от КГБ и ФСБ е получавал около 100 долара месечно, а максимума като президент доскоро - под 2000 долара? Наскоро си купи имение в Испания за 15 милиона евро - кажи по логиката на каква справедливост този "велик" лидер си позволява това. Американските "фашисти" могат ли го? И ако го направят какво ги чака?

Добре сега ще ми кажеш и че Обама живее горкичкия само на едната заплата???? Кого лъжеш а? Мислиш ли че някой ще ти повярва А? Ще кажеш че америкабнските сенатори са само на държавна заплата??? А така наречените ЛОБИТА те какви са а???? На тях не им ли се плаща и то доста солено А??? Ще ми кажеш че в америка не управляват корпораците и еврейските масономилиардери ...това ли искаш да ми кажеш???? Че нещо не разбрах каква е разликата между Сорс, Мърдок , Ротшилд, Рокфелер и останалата капиталистическа паплач и между руските олигарси....Всичките са едни и същи, въпроса е че Путин и обкръжението му колкото крадат толквоа и правят нещо за самата Русия. В БГ нашите путковци само крадат последните 25 години...разпродадоха България на всеки с пари.. В америка е същото, там няма политика......или демокрация. Там има корпоративни и фирмени интереси. ТОВА Е!!!!!

Е, че кой е толкова прост, че да копува фабрично умърсени тениски?

Това, че си неграмотен кара ли те да се чувстваш велик? Ти какво кОпуваш?

А, кой е толкова прост, да пише кОпуват?

И Умърсен също :))))

в русия гум в България гум в русия цска в България цска в русия кгб в България кгб в русия газпром в България газпром монополист и т.н. ...... е прокопсахме :))))

Този сайт трябва да бъде затворен.НЕМЕДЛЕНО.Като помества такива съобщения той се опитва да да накърни имиджа на съветска русия в БГ.Това е срам за всички БГ .Тези които го прочетат ще останат с много погрешното впечатление че руснаците са народ от идиоти .А русия имала такава велика култура.Има и сега.Велика е защото културниците застават като един зад демократично избрания си президент, и така спомагат за патриотичните действия на управниците в съветска русия.Е има и откачалки като Гари и АННА(БОГ ДА Я ПРОСТИ НАИВНИЦАТА) Но иначе 99,999999% са надеждни.

Понадолу има един Ценител на селската простотия...Не случайно казват че глупоста ходи по хората...а при тебе е в почти 100% концентрация. Къде виждаш ти СССР а ??? Че аз не го виждам от блио 25 годинки лазаринки...Има единствено Руската Федерация която под мъдрото управление на своя велик лидер и водач Владимир Путин отново се превърна в световна сила и огромен геополитически играч на световната сцена. Русия успява да подържа престижа си въпреки непрекъснатото очерняне от западните меди.....Докато америка запада като една треторазрядна фашиска държава с ' юдейскомасонско правителство управлявано от едриа капитал. американската демокрация вкакъвто вид е сега се изражда в един чисто диктаторски режим налагащ волята си на по слабите и неспособни да се защитят народи.........

Пак да питам: ЗАЩО? Какво ви пречи, че питам еди форумец дали избива комплекси? Жалки сте.

увредени мозъци! Няма как резултатът да е друг! Съветските (руски) идеологически централи, освен тотално ГМО политическо мислене и масови психози, друго не могат да създадат. С това се обяснява и възникването на "нашизма". Лошото е, че по мозъчна увреденост в този смисъл ние май сме непосредствено след руснаците.

И аз искам!

Какво толкова станало, голямо кудкудякане-просто още един успешен бизнес-проект!! Гледайте и се учете как трябва да яхнещ вълната, ако бяха сложили друг лик, например на тукашния Пешо /американофил/ и едно конче от тениската не би продали!!

И в подлеза пред нашия ЦУМ се продават тениски с образа на друг убиец-Че Гевара!!!

революционера и бореца за свобода, справедливост и равенство..другаря Че Гевара! Ми нема да продават фанелки с лика на черньото О Бонго я!!!

Не, иска да каже "на отявления капут, главорез и изрод Че Геврека", от когото дори Фидел Кастро се отдръпна и го прати да беснее в Латинска Америка. За щастие му видяха сметката..

Ботев и Левски и те ли са такива?

Добре ще е комунистическите свине да не произнасят тези две думи.Неприлично е дргари.

Ботев и Левски с този вманиачен кръволок?

Е има и нормални хора в БГ.Това е добре.

ЗАЩО?

И на мен ми прави впечатление, че модераторът се престарава, и може да докара голям отлив от аудиторията, какъвто имаше, когато за известно време преди години направиха задължителна регистрацията за коментиране.

Два пъти ми изтри един абсолютно невинен коментар. Нямам в предвид тези на колегата долу, просто питах един дали е компексар. Толкова ли е лошо? И следа няма от коментара ми.

огромна и смешна държава :)) бразилците запалиха почти война за похарчените 10 милиарда за световното а руснаците с овчите си мозъци се радват на изхарчените от путин 50!!!! милиарда!!! а трябва да ви кажа че бразилия не е много по-зле от русия! може и по-добре да е

Ами имат хората пари харчат ги...що теб яд ли те е нещо? Де и ние да можеше да си позволим така да харчим.............. Ама не с нашите продажни Боко Тикви , Болни, Станишка Педишка и т.н де тоя късмет и де тия пари...........

ПИПО

Дай Боже, един ден и България, да има такъв политик.

дай боже България да има толкова ресурси :))) каратисти и джудисти бивши ченгета колкото искаш :)))))

народ, кръвологът пусин ли е велик ? Верно не си в ред, щом си сложил и мутрата на садиста че ???

Путин ...палач на чеченския народ..тежко изказване. А аз си спомням едни чеченски терористи дето избиха една камара цивилни в Беслан Комсомолск в театъра Норд и т.н А и виждал ли си сега как изглежда Грозни а? Порови се в нета пък тогава ще си говориме!!!!

Непожелавай лошото на ближния си. Дано пожеланитето ти никога не се сбъдне за да могат моите деца да живеят свободно, а не в страх от доносници и политкомисари който докладват всяка дума на диктатор като Путин. Да не плачат и ръкопляскат по команда и да не "гласуват" както им е наредено от политбюро.

СБЪРКАНА НАЦИЯ! ВИНАГИ СА БИЛИ ТАКИВА , ЦАР ИЛИ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР- ИЗБОРИ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСВО, ТАКИВА РАБОТИ Е НЯМАЛО И НЯМА И ДА ИМА.СЛАВА БОГУ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ОТЪРВА ОТ ТЯХ!

Не знам защо това , че имат самочувствие и са сплотени трябва да се има за сбъркана нация. Как и кой ще ги управлява си е я тяхна вътрешна работа. Американците са същите, но се опитват да налагат техните виждания за света на всички - резултата го виждаме в мюсюлманския свят. Сбъркана сме ние - нито идеали, нито сплотеност - и за това ако нищо не се промени просто ще изчезнем.

Защо някакви си тениски бъркат ви в здравето толкова много? До тук има 207 комента. Не е ли по важната новина за живеещи в БГто измамите по бензиностанциите? Защо за тази новина сте толкова спокойни и послушни? Робска психика, факт.

А КАПУТИ с таа физиономия ще има ли? Да си купа искам

за теб само фанелка с лика на черниото шимпанзе Обонго ядящ банани ... Нали трябва го подкрепяш!!!!!

Ти си изпражнение!

Като пораде повече от колкото на Металика или Левски да се обади. За сега е на опашлето.

Говориш за червено-жълтите фланелки тип Галатасарай ли?

Искам да доживея до мига, в който да бъдат изкупени тениските с лика на наш политик.Не знам какво ни грее Путин, Обама, Меркел и т.н.Те си гледат националните интереси и си водят съответната политика.А у нас-геополитиците повече от избирателите.На този етап подобна маркетингова стратегия, свързана с нашия политически елит може да бъде приложена,от както някой вече бе писал от производител на тоалетна хартия.

На Варадеро ги изкупуват по същия начин бе, праща стриганите платени кратуни и даже и при им дава. Като прави митинг на НААТАКА всички са с такива тениски

Ти ако си циганин и си мургав сигурно приличаш на Италианец....но болшинството Българи не сме като тебе :)

Сега за тениските с образа на Путин - само да напомня на форума, че и това не е новост. Виждали сме тениски с образа и на Обама, на Борисов, с надпис ГЕРБ, ако си спомняте, даже един в Русе си беше изографисал Борисов на колата - вярно, че ръката на Боко беше с четири пръста, но тя простотията край няма и граници не признава.

Искам и аз такава фанелка. Тъкмо се чудих кога ще пуснат такива че ми трябва парцал за теракота.

Пък ние, с моите колеги от фирмата "Български данъкоплатец" разработваме нова серия тоалетна хартия - нариче са "Политлиз" с ликовете на всички лидери на политически партии с изплезени езици. Маркетинговото проучване, наречено Избори за Европарламент показа, че ще си я купят 65 от всеки 100 бълграски граждани. Финансовият ни успех е сигурен. Следващият ни бизнес проект ще бъде "Презерва 240" - презервативи с партийните цветове и ликовете на 240-те депутата в следващото Народно събрание. Ще излезе на пазара след извънредните парламентарни избори.

Чак толкова ниско да падне Путин не вярвам. Държи се като тъп американски цървул на с комплекси на който му трябва по някакъв начин да си дигне егото. Срамота.

така си е: робски народ ...поведението му - робско. какво друго можеш да очакваш. показваха по тв как подаряват торта на рожденника с лика на...путин! както е тръгнало - за коледа ще очакваме шоколадени путинчета.

Идиот, какво му е робското, щом харесват (напълно заслуженно) свой президент? Яд ти е, че плевнятя не е президент, а е парцал безхребетен, марионетка и не гледа националните интереси на народа си

Споменавал ли съм, че руснаците са изтъпели до край? Мисля да. Това е жестоката реалност. Някой щял да ги стига... Че кой иска от кон да слезе на магаре? Някой ретрограден пияница може да намери уют в тази държава, за да опита д аги стигне по пиянство. Кой и за какво да ги стига - не е ясно.

Абе не знам дали руснаците са изтъпели, но краварите янки определено се раждат прости, остават прости през целия си живот и пукват прости в гроба. То по тъп от американец или еврогеец рядко ще намериш...То такава е целта и на правителствата им, прости хора по прости за управление...като стадо овце. А благодарение на насадените ни в БГ американски демократични традици и ние се носиме на пълна скорост към простотията.....Общата култура на населението в БГ пада надолу като Тунгуския метеорит.

Мисля че има по-тъпи от тях - такива русофили като тебе, който милеят за Русия повече отколкото за България. Долна руска подлога.

Kолхозната бляд от време оно си е била еталон за тъпота! Ето го и поредното доказателство.

Може ли да си купя фланелка, с лика на Путин, по Интернет ....

Put-in Obama's ass На фланелката Обама яде банана

Не били българите най-тъпото племе на света!

аaaa най тъпите сме, след като имахме за мин. пр. човекоподобното борисов. или може би сме веднага след грузия и украйна по простотия, които отидоха на воюват с най големия си пазар русия.

dimitarpeshev73@abv.bg

След като Варадеро събра 11% миналата година , нема кой да ни победи

по-нелепа тениска не бях виждал...дори това не могат да направят тия смешници..

Какви ти фланелки? Да се татуира лика на Путин на гърба на всеки мъж та да е як за идните десетилетия и на на всяка дама около пъпа та да се знае що за ... сме в това разкрачено положение. Между интересите на имперска Русия и световните мераци на чичо Сам, друго не ни очаква освен срам пред поколенията за дупедавството ни.

До италянците?! Е това е интересна теория и как така? Я дай някакви факти?

аз от утре ще продавам фланелки с мутрите на нашите лидери. най простия - бойко борисов най крадливия - цветанов царят на булгаристан - ахмет доган най некадърния - дянков най левия педал - станишев другите са изненада за електората. очаквам да се купуват като топъл хляб особено от простаците от герб.

е да това ще е весела картинка:")

А на лидера на НААТАКА , твоя лидер, нема ли да пуснеш? Или викаш , нема кой да ги купи.

пусни ги по 1 стотинка, че да се радват съфорумци-американофили!!!! Давам ти мноого +++++

Аз имам по-добра идейка, да се пуснат долни гащи с тоа ЛИК. И ЛИКО да е отзаде с отоврена уста

А кво е ГЪМ, да не е некакъв селски хлоремаг от подмосковието?

хемероидите дет ги имаш...щот кат пърдиш те гърмят затуй и са и си ГЪМ!!! Кат форест гъм ама в твоя случай гъм дъм!!!

dimitarpeshev73@abv.bg

Ближи ми сладоледа, знаеш ли тази песничка на Дони

ХА, ЧЕ ТО ИМА ТЕНИСКИ И С БОЛНИЯ СИДЕРОВ.

Е голема новина. Ако се огледате, къде-къде по-идиотски фанелки се продават.

Волен и Съсела само могат да му дишат прахоляко на Пу-кин с подобни изпълнения. Пускаш тениски и след това пращаш незабавно платените сополи да си ги купат. Е както е при Варадеро, не неговите протести маймуняците стригани носат такива черни тесниски със силуета на Варадеро

То след 70г извращения на русите ще им трябват поне дне поколения да се отръскат от ПРОМИТИТЕ СИ МОЗЪЦИ

какви извращения те гонят а? ООда сещам се тези които ти правиш кат поемане на Вурстове на Кончитки..кат зоофилия и педофилия и други еврогейски ценности...НАЛИ?!!:)

Бих си купил такава тениска. Соросоидите да го д.....т.

Само така! Даже мисля да поръчам 5-6000 бройки в Китай и да ги пусна тука на пазара! Искам да видя как поклонниците на американския сатана се пръсват от яд в облаци сяра!!!

Коментари - В ГУМ за часове се продадоха 5000 тениски с лика на Путин | Днес.dir.bg

В ГУМ за часове се продадоха 5000 тениски с лика на Путин

Колекция с модни фланелки, посветени на последните победи на Русия на международната арена, бяха пуснати от вчера в московския ГУМ.

Обратно в новината

Коментари - В ГУМ за часове се продадоха 5000 тениски с лика на Путин | Днес.dir.bg

Коментари

научен труд на историка проф. Пламен Цветков "Славяни ли са българите?" Със сигурност обаче, не се интересуват от наука, а само политиканствуват! Байганювчетата са живи и са адски много!

в комплект с бронежилетки? Защото иначе трябва да име надпис "Опасно за вашето здраве (живот)!"

Колко ли фланелки биха се продали с лика на Боко или Станишев?? Сигурно не много...ама виш...тоалетната хартия с техния лик ще върви като топъл хляб :)

виш=виж

Това е добре бизнесидея...направо трябва се кандидатства за еврофондове!!!!

Той ще е абсолютният хит! Съгласен и за другите двама!

Путин присъедин Крим и има монета и фланелки, а и паметник някой ден ще има. А вафли Бойко кога отново ще има и по какъв повод този път ?

че като си напусне поста, по стар руски обичай, ще го изхвърлят в помийната яма на руските вождове! Я дай пример за поне един, който да не оплют и заклеймен!?! Нищо, че сифилистика си стои още в мумийното на Червения площад...

Спокойно за разлика от нас, които сме пълни помияри, руснаците не си бутат историческите и културните праметници.... Не го правят и другите наци, защото това е история добра или лоша само времето ще покаже......В словакия в Баня Лука по средата на града има един Огромен от черен мрамор обелиск на съветската армия...и нищо хората го чистеха пред мен нямаше графити по него и така ... Така че паметници може и да дигнат на Путин а може и да не дигнат...По важното е че със свойта политика на световно ниво вече си е осигурил място в Световната История!!!!! А такива дребни и продажни душички като вас...може само да злобеят и завиждат ..това е!!!

Защо имам чувството,че в коментарите по всички теми присъстват не повече от15-20 едни и същи коментатори.Не искам да слушам за путинисти и обамисти.Всички те са пръдлювци.Анархия,сега и веднага.Потърсете,прочетете и тогава пишете.VENSEREMOS.

че този на Че Вампира, опиянявал се от човешка кръв (по негово самопризнание!), не ме предразполага да си общувам с теб!

искам да си купя една фанелка и да си я закача в тоалетната:)

да я переш често, нали?

ГЪ-ЗО-ЛИЗ-ЦИ

Защо 90% от герберастите са неграмотни? Защо?

Ех язък че по време на Третия райх нямаше фланелки с надписи,посветени на последните победи на Райха на международната арена.

Не се коси, купи си с лика на Обонго.

За какво му е като вече са пуснали с руска версия на лика с джуджета от Властелина на пръстените - Путин. Очаква се скоро и с руски тролове който пишат в дир.бг.

По красиви ще изглеждат фланелки с "чепа" на Доган!!!

По надолу има един Ценител на селската простотия... не случайно хората казват че глупоста ходи по хората...а при тебе е в почти 100% концентрация. Къде виждаш ти СССР а ??? Че аз не го виждам от блио 25 годинки лазаринки...Има единствено Руската Федерация която под мъдрото управление на своя велик лидер и водач Владимир Путин отново се превърна в световна сила и огромен геополитически играч на световната сцена. Русия успява да подържа престижа си въпреки непрекъснатото очерняне от западните меди.....Докато америка запада като една треторазрядна фашиска държава с ' юдейскомасонско правителство управлявано от едриа капитал. американската демокрация вкакъвто вид е сега се изражда в един чисто диктаторски режим налагащ волята си на по слабите и неспособни да се защитят народи.........

а това че си политкомисар или правиш жалки опити да си такъв някаква семейна гордост ли е :)))) обикаляш със зазката или москвича да агитираш ли :))) или по-ефективното - пребиваш попове с тояги??????????? боклуци

За разлика от такива жалки боклуци като вас, платените тролове аз имам някакви идеали и чест . Не се редя на опашка в кочинката до американското посолство, където ви сипват помия във вид на центчета и пенита. Не предавам интересите на майка България за гейевропейските цености като това да ви вкарват отзад Вурста на Кончита. Или за привилегията да чистите кенефи в еврогейския съюз.... Щом толкова ви харесва в европа моля заповядайте там. България си е България и трябва да обслужва свойте интереси а не да се дупи на запада. През годините на социализма е построено и създадено толкова много че сега дори не могат да го разпродадат крадливите 'демократи' като вашия баща или майка. Помня много добре какво бе преди 89 и какво е сега. Имаххме промишленост имахме селско стопанство и всичко това бе унищожено за 25 години псевдодемокрация.Преди 89 имаше една истинска България сега има страната на дупедавците това е.

СССР-мисленето: "под мъдрото управление на своя велик лидер и водач"! :)

То на фона на Обама и Путин е изгряваща звезда.....то е трудно някой да е по зле от Обама...Ма той човека толкова си може нали е афроамериканец. А аз лично ен съм чул някой афроамериканец да е измислил нещо гениално. Освен може би как да бъде сготвен белия човек най добре и вкусно:) Така че да Русия е под мъдрото водачесто на своя велик Лидер Путин. А ние сме под великото некъдърно водачество на една камара борещи се за кокала отрепки...и така от 89 година насам....

Ама аз, ама аз , ама аз , подкрепям милиционер.. ох не, искам да кажа президента путин.Криво сте ме разбрали.И разбира се всички които го обичат.Ми той е велик.Много!Ама сега ако им цунат и световното по мач дето си го купиха.Ше е адски забавно.Ше се изядат "освободителите" .Направо ше си ГИ изядат със сол.

Волен и Сергей не си наясно със себе си! От една страна проповядваш идеология (и с фразеологията) от брежневските времена, от друга - се възмущаваш от цитирането на СССР. Говориш за справедлива държава, но величаеш Путин и назначените от него милиардери. А не отговаряш как Путин е станал толкова богат като през целия си живот е бил на държавна служба? Като офицер от КГБ и ФСБ е получавал около 100 долара месечно, а максимума като президент доскоро - под 2000 долара? Наскоро си купи имение в Испания за 15 милиона евро - кажи по логиката на каква справедливост този "велик" лидер си позволява това. Американските "фашисти" могат ли го? И ако го направят какво ги чака?

Добре сега ще ми кажеш и че Обама живее горкичкия само на едната заплата???? Кого лъжеш а? Мислиш ли че някой ще ти повярва А? Ще кажеш че америкабнските сенатори са само на държавна заплата??? А така наречените ЛОБИТА те какви са а???? На тях не им ли се плаща и то доста солено А??? Ще ми кажеш че в америка не управляват корпораците и еврейските масономилиардери ...това ли искаш да ми кажеш???? Че нещо не разбрах каква е разликата между Сорс, Мърдок , Ротшилд, Рокфелер и останалата капиталистическа паплач и между руските олигарси....Всичките са едни и същи, въпроса е че Путин и обкръжението му колкото крадат толквоа и правят нещо за самата Русия. В БГ нашите путковци само крадат последните 25 години...разпродадоха България на всеки с пари.. В америка е същото, там няма политика......или демокрация. Там има корпоративни и фирмени интереси. ТОВА Е!!!!!

Е, че кой е толкова прост, че да копува фабрично умърсени тениски?

Това, че си неграмотен кара ли те да се чувстваш велик? Ти какво кОпуваш?

А, кой е толкова прост, да пише кОпуват?

И Умърсен също :))))

в русия гум в България гум в русия цска в България цска в русия кгб в България кгб в русия газпром в България газпром монополист и т.н. ...... е прокопсахме :))))

Този сайт трябва да бъде затворен.НЕМЕДЛЕНО.Като помества такива съобщения той се опитва да да накърни имиджа на съветска русия в БГ.Това е срам за всички БГ .Тези които го прочетат ще останат с много погрешното впечатление че руснаците са народ от идиоти .А русия имала такава велика култура.Има и сега.Велика е защото културниците застават като един зад демократично избрания си президент, и така спомагат за патриотичните действия на управниците в съветска русия.Е има и откачалки като Гари и АННА(БОГ ДА Я ПРОСТИ НАИВНИЦАТА) Но иначе 99,999999% са надеждни.

Понадолу има един Ценител на селската простотия...Не случайно казват че глупоста ходи по хората...а при тебе е в почти 100% концентрация. Къде виждаш ти СССР а ??? Че аз не го виждам от блио 25 годинки лазаринки...Има единствено Руската Федерация която под мъдрото управление на своя велик лидер и водач Владимир Путин отново се превърна в световна сила и огромен геополитически играч на световната сцена. Русия успява да подържа престижа си въпреки непрекъснатото очерняне от западните меди.....Докато америка запада като една треторазрядна фашиска държава с ' юдейскомасонско правителство управлявано от едриа капитал. американската демокрация вкакъвто вид е сега се изражда в един чисто диктаторски режим налагащ волята си на по слабите и неспособни да се защитят народи.........

Пак да питам: ЗАЩО? Какво ви пречи, че питам еди форумец дали избива комплекси? Жалки сте.

увредени мозъци! Няма как резултатът да е друг! Съветските (руски) идеологически централи, освен тотално ГМО политическо мислене и масови психози, друго не могат да създадат. С това се обяснява и възникването на "нашизма". Лошото е, че по мозъчна увреденост в този смисъл ние май сме непосредствено след руснаците.

И аз искам!

Какво толкова станало, голямо кудкудякане-просто още един успешен бизнес-проект!! Гледайте и се учете как трябва да яхнещ вълната, ако бяха сложили друг лик, например на тукашния Пешо /американофил/ и едно конче от тениската не би продали!!

И в подлеза пред нашия ЦУМ се продават тениски с образа на друг убиец-Че Гевара!!!

революционера и бореца за свобода, справедливост и равенство..другаря Че Гевара! Ми нема да продават фанелки с лика на черньото О Бонго я!!!

Не, иска да каже "на отявления капут, главорез и изрод Че Геврека", от когото дори Фидел Кастро се отдръпна и го прати да беснее в Латинска Америка. За щастие му видяха сметката..

Ботев и Левски и те ли са такива?

Добре ще е комунистическите свине да не произнасят тези две думи.Неприлично е дргари.

Ботев и Левски с този вманиачен кръволок?

Е има и нормални хора в БГ.Това е добре.

ЗАЩО?

И на мен ми прави впечатление, че модераторът се престарава, и може да докара голям отлив от аудиторията, какъвто имаше, когато за известно време преди години направиха задължителна регистрацията за коментиране.

Два пъти ми изтри един абсолютно невинен коментар. Нямам в предвид тези на колегата долу, просто питах един дали е компексар. Толкова ли е лошо? И следа няма от коментара ми.

огромна и смешна държава :)) бразилците запалиха почти война за похарчените 10 милиарда за световното а руснаците с овчите си мозъци се радват на изхарчените от путин 50!!!! милиарда!!! а трябва да ви кажа че бразилия не е много по-зле от русия! може и по-добре да е

Ами имат хората пари харчат ги...що теб яд ли те е нещо? Де и ние да можеше да си позволим така да харчим.............. Ама не с нашите продажни Боко Тикви , Болни, Станишка Педишка и т.н де тоя късмет и де тия пари...........

ПИПО

Дай Боже, един ден и България, да има такъв политик.

дай боже България да има толкова ресурси :))) каратисти и джудисти бивши ченгета колкото искаш :)))))

народ, кръвологът пусин ли е велик ? Верно не си в ред, щом си сложил и мутрата на садиста че ???

Путин ...палач на чеченския народ..тежко изказване. А аз си спомням едни чеченски терористи дето избиха една камара цивилни в Беслан Комсомолск в театъра Норд и т.н А и виждал ли си сега как изглежда Грозни а? Порови се в нета пък тогава ще си говориме!!!!

Непожелавай лошото на ближния си. Дано пожеланитето ти никога не се сбъдне за да могат моите деца да живеят свободно, а не в страх от доносници и политкомисари който докладват всяка дума на диктатор като Путин. Да не плачат и ръкопляскат по команда и да не "гласуват" както им е наредено от политбюро.

СБЪРКАНА НАЦИЯ! ВИНАГИ СА БИЛИ ТАКИВА , ЦАР ИЛИ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР- ИЗБОРИ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСВО, ТАКИВА РАБОТИ Е НЯМАЛО И НЯМА И ДА ИМА.СЛАВА БОГУ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ОТЪРВА ОТ ТЯХ!

Не знам защо това , че имат самочувствие и са сплотени трябва да се има за сбъркана нация. Как и кой ще ги управлява си е я тяхна вътрешна работа. Американците са същите, но се опитват да налагат техните виждания за света на всички - резултата го виждаме в мюсюлманския свят. Сбъркана сме ние - нито идеали, нито сплотеност - и за това ако нищо не се промени просто ще изчезнем.

Защо някакви си тениски бъркат ви в здравето толкова много? До тук има 207 комента. Не е ли по важната новина за живеещи в БГто измамите по бензиностанциите? Защо за тази новина сте толкова спокойни и послушни? Робска психика, факт.

А КАПУТИ с таа физиономия ще има ли? Да си купа искам

за теб само фанелка с лика на черниото шимпанзе Обонго ядящ банани ... Нали трябва го подкрепяш!!!!!

Ти си изпражнение!

Като пораде повече от колкото на Металика или Левски да се обади. За сега е на опашлето.

Говориш за червено-жълтите фланелки тип Галатасарай ли?

Искам да доживея до мига, в който да бъдат изкупени тениските с лика на наш политик.Не знам какво ни грее Путин, Обама, Меркел и т.н.Те си гледат националните интереси и си водят съответната политика.А у нас-геополитиците повече от избирателите.На този етап подобна маркетингова стратегия, свързана с нашия политически елит може да бъде приложена,от както някой вече бе писал от производител на тоалетна хартия.

На Варадеро ги изкупуват по същия начин бе, праща стриганите платени кратуни и даже и при им дава. Като прави митинг на НААТАКА всички са с такива тениски

Ти ако си циганин и си мургав сигурно приличаш на Италианец....но болшинството Българи не сме като тебе :)

Сега за тениските с образа на Путин - само да напомня на форума, че и това не е новост. Виждали сме тениски с образа и на Обама, на Борисов, с надпис ГЕРБ, ако си спомняте, даже един в Русе си беше изографисал Борисов на колата - вярно, че ръката на Боко беше с четири пръста, но тя простотията край няма и граници не признава.

Искам и аз такава фанелка. Тъкмо се чудих кога ще пуснат такива че ми трябва парцал за теракота.

Пък ние, с моите колеги от фирмата "Български данъкоплатец" разработваме нова серия тоалетна хартия - нариче са "Политлиз" с ликовете на всички лидери на политически партии с изплезени езици. Маркетинговото проучване, наречено Избори за Европарламент показа, че ще си я купят 65 от всеки 100 бълграски граждани. Финансовият ни успех е сигурен. Следващият ни бизнес проект ще бъде "Презерва 240" - презервативи с партийните цветове и ликовете на 240-те депутата в следващото Народно събрание. Ще излезе на пазара след извънредните парламентарни избори.

Чак толкова ниско да падне Путин не вярвам. Държи се като тъп американски цървул на с комплекси на който му трябва по някакъв начин да си дигне егото. Срамота.

така си е: робски народ ...поведението му - робско. какво друго можеш да очакваш. показваха по тв как подаряват торта на рожденника с лика на...путин! както е тръгнало - за коледа ще очакваме шоколадени путинчета.

Идиот, какво му е робското, щом харесват (напълно заслуженно) свой президент? Яд ти е, че плевнятя не е президент, а е парцал безхребетен, марионетка и не гледа националните интереси на народа си

Споменавал ли съм, че руснаците са изтъпели до край? Мисля да. Това е жестоката реалност. Някой щял да ги стига... Че кой иска от кон да слезе на магаре? Някой ретрограден пияница може да намери уют в тази държава, за да опита д аги стигне по пиянство. Кой и за какво да ги стига - не е ясно.

Абе не знам дали руснаците са изтъпели, но краварите янки определено се раждат прости, остават прости през целия си живот и пукват прости в гроба. То по тъп от американец или еврогеец рядко ще намериш...То такава е целта и на правителствата им, прости хора по прости за управление...като стадо овце. А благодарение на насадените ни в БГ американски демократични традици и ние се носиме на пълна скорост към простотията.....Общата култура на населението в БГ пада надолу като Тунгуския метеорит.

Мисля че има по-тъпи от тях - такива русофили като тебе, който милеят за Русия повече отколкото за България. Долна руска подлога.

Kолхозната бляд от време оно си е била еталон за тъпота! Ето го и поредното доказателство.

Може ли да си купя фланелка, с лика на Путин, по Интернет ....

Put-in Obama's ass На фланелката Обама яде банана

Не били българите най-тъпото племе на света!

аaaa най тъпите сме, след като имахме за мин. пр. човекоподобното борисов. или може би сме веднага след грузия и украйна по простотия, които отидоха на воюват с най големия си пазар русия.

dimitarpeshev73@abv.bg

След като Варадеро събра 11% миналата година , нема кой да ни победи

по-нелепа тениска не бях виждал...дори това не могат да направят тия смешници..

Какви ти фланелки? Да се татуира лика на Путин на гърба на всеки мъж та да е як за идните десетилетия и на на всяка дама около пъпа та да се знае що за ... сме в това разкрачено положение. Между интересите на имперска Русия и световните мераци на чичо Сам, друго не ни очаква освен срам пред поколенията за дупедавството ни.

До италянците?! Е това е интересна теория и как така? Я дай някакви факти?

аз от утре ще продавам фланелки с мутрите на нашите лидери. най простия - бойко борисов най крадливия - цветанов царят на булгаристан - ахмет доган най некадърния - дянков най левия педал - станишев другите са изненада за електората. очаквам да се купуват като топъл хляб особено от простаците от герб.

е да това ще е весела картинка:")

А на лидера на НААТАКА , твоя лидер, нема ли да пуснеш? Или викаш , нема кой да ги купи.

пусни ги по 1 стотинка, че да се радват съфорумци-американофили!!!! Давам ти мноого +++++

Аз имам по-добра идейка, да се пуснат долни гащи с тоа ЛИК. И ЛИКО да е отзаде с отоврена уста

А кво е ГЪМ, да не е некакъв селски хлоремаг от подмосковието?

хемероидите дет ги имаш...щот кат пърдиш те гърмят затуй и са и си ГЪМ!!! Кат форест гъм ама в твоя случай гъм дъм!!!

dimitarpeshev73@abv.bg

Ближи ми сладоледа, знаеш ли тази песничка на Дони

ХА, ЧЕ ТО ИМА ТЕНИСКИ И С БОЛНИЯ СИДЕРОВ.

Е голема новина. Ако се огледате, къде-къде по-идиотски фанелки се продават.

Волен и Съсела само могат да му дишат прахоляко на Пу-кин с подобни изпълнения. Пускаш тениски и след това пращаш незабавно платените сополи да си ги купат. Е както е при Варадеро, не неговите протести маймуняците стригани носат такива черни тесниски със силуета на Варадеро

То след 70г извращения на русите ще им трябват поне дне поколения да се отръскат от ПРОМИТИТЕ СИ МОЗЪЦИ

какви извращения те гонят а? ООда сещам се тези които ти правиш кат поемане на Вурстове на Кончитки..кат зоофилия и педофилия и други еврогейски ценности...НАЛИ?!!:)

Бих си купил такава тениска. Соросоидите да го д.....т.

Само така! Даже мисля да поръчам 5-6000 бройки в Китай и да ги пусна тука на пазара! Искам да видя как поклонниците на американския сатана се пръсват от яд в облаци сяра!!!