Русия започна военни маневри край границата с Украйна

Руската армия започва военни маневри по суша и въздух край границата с Украйна в отговор на военната операция на Киев в източните райони.

Обратно в новината

Коментари - Русия започна военни маневри край границата с Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за тези които използват думи като сепаратисти и екстремисти разбира се че не за точните хора говорите нали ....не за друго говоря просто сверете си времето...........хората които четат написаното от вас вече не с разума а сас сарзето и душата си разбират че сте галки...ма ...галки манипулатори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Даже в Германия разбират за каквостава въпрос, а Вие продължавате своите еднопосочни твърдения. link И според Вас на снимката това са руски войници ?!? Хора не бъдете манипулирани, размърдвайте си понякога сивото вещество.

Акои опази народите на авганистан виетнам кои ли не ами сирия целта драг ми двуцевка не украина а русия дя се отлаби ама малко интелект имат хората америка еобзело страх че може да се сложи краи на хегемониатаи времето идва въпроса е с воина или мир

Преставете си една красива България без Атака и Сидеров. Не може ли говедото да остане при господарите в Русия ?

Костов и Пушкаров са виновни!!

Шок! Вълна от оставки в натото.

Шока е в твоето развинтено въображение. Новият генерален секретар на НАТО норвежецът Йенс Столтенберг в стъпителното си слово каза, че НАТО ще работи за укрепване на Общоотбранителната система на ЕС, за да не се позволи никога повече война в Европа.

След 200 години човеците като четат за тия събития ще се хващат за главите от срам или ще се побъркват от смях.

А сега Украйна им даде 48 часа да се изтеглят от границата. Ако не го изпалнят става ВОЙНА.Спомнете си"България, за тебе те умряха?" Не подценявай другите народи и никой народ не трябва да се подценява. Няма народ да е преклонил глава пред оръжието и отказал да се бори за своята свобода, независимост и земя!

Потърсете в гугъл: - Обстоятельства прекращения "антитеррористических" действий Един обективен и експересен анализ на случилото се от вчера.

"ПРЕЗИДЕНТЪТ НА АВСТРИЯ ЗА ПОЛИТИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И СПОРТА"

jizast

Путкин няма да посмее да прати войски в Украйна, с това ще си подпише смъртната присъда. Самите руснаци като огладнеят ще го линчуват на Червения площад.

като през голямата депресия, само че американците фалират и без някой да ги напада

За разлика от руснаците, които са си постоянно фалирали от 1917 та до днес...

От към Марс така ли изглежда ситуацията на Земята. Нещо телескопа малко се е дефектирал.

МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ПРИПОМНИМ: На 10 април ескадрения миноносец Доналд Кук с крилати ракети Томахоук влязъл в неутралните води на Черно море. В отговор Русия изпратила за облитане на американския ескадрен миноносец самолет Су-24 без оръжие, но както смятат експерти, оборудван с най-нов руски комплекс за радиоелектронна борба. Иджис още отдалече засякъл приближаването на Су-24, прозвучала бойна тревога. Американските радари изчислявали курса на сближаване със целта. И изведнъж всички екрани угаснали, Иджис прекратила работа. А в това време Су-24 прелетял над палубата на ескадрения миноносец, направил завой и имитирал ракетна атака по целта. След това повторил маневрата 12 пъти. Както пишат чуждестранни медии, след инцидента Доналд Кук екстрено посетил пристанище на Румъния. 27 души от екипажа подали рапорти за уволнение. Казват, че всичките 27 души написали, че нямат намерение да рискуват живота си. Това косвено потвърждава и заявлението на Пентагона, в което се твърди, че акцията деморализирала екипажа на американския кораб.

Да бе си окачил кьорфишеците под крилата- сега нямаше да е Су(-хой), а Мокрой (респ. мокрый) !

Именно кьорфишека под крилата е накарал "НЕУСТРАШИМИЯ" АМЕРИЧКИ РЕЙДЖЪР ДА СИ ХВЪРЛИ 27 ОСТАВКИ. А ти ако беше сигурно нямаше да имаш време да си свалиш гащите. И директно за борда!

Pesh0

Няма страшно Американци , Те руснаците , от този модел самолети, не правят с ракети. Само с антирадали , да обикалят корабите .

Лесно е да се води война с държави като Ирак. Ама кой ще тръгне да умира срещу Русия?

Pesh0

Сащ , няма да посмеят да пратят хора в Русия , Докато 1 летец , има смелостта , да обикаля , един от най - модерните кораби на сащ сам и екипажа им да се надриска . А какво ще стане ако видят Руска ескадрила ? Това не са страни от третия свят, на които и Русия да е продавала старо оръжие , да са нямали обучени специалисти. и да ги е страх .

Абе вие сте ебати олигофрените, честно.Няма такива идиоти.Седмици наред повтаряте някаква статийка в блог от типа бъзикилийкс.А и си вярвате.Няма такава олигофрения :))))))))))))))))))Сядайте си на дупетата ей идиоти, мислете и работете за България.Мисленето до колкото ви се отдава, виждам че все пак не сте надарени там по рождение.

След всичко това ще има реакция. Щом местят подразделения от южният военен окръг най вероятно ще действат. 58ма армия е винаги готова за действие, най вероятно елементи от нея ще се включат.

замерянето с кравешки фъшкии е национален спорт за краварите..

Мнееее... не е провокация. Как може да си го помислите.

Русия в Украйна може да прави всичко.70% от народа там са руснаци или руско говорящи.Зап.Украйна не маже да върне 15 млрд.долара.Америка знае това добре, зотва прави война срещу Източна Украйна, богатата чмаст, . Но говедарите отново затънаха в собствените си фашкии, както навсякъде по света. Във Виетнам станаха за смях, Авганистан, Египет и пр. Отвратиха от себе си и поддръжниците сди в Европа.Четете пресата.

Русия в Украйна може да прави всичко.70% от народа там са руснаци или руско говорящи.Зап.Украйна не маже да върне 15 млрд.долара.Америка знае това добре, зотва прави война срещу Източна Украйна, богатата чмаст, . Но говедарите отново затънаха в собствените си фашкии, както навсякъде по света. Във Виетнам станаха за смях, Авганистан, Египет и пр. Отвратиха от себе си и поддръжниците сди в Европа.Четете пресата.

18% БАТЕ са руснаци.Толкоз.Идиот.

След последното учение Се появиха военни части в Крим. Хората в Донбас докопат ли оръжие става страшно. А Русия в Украйна може да прави това което САЩ прави в Сирия, да бута оръжие и да обучава.

"В силовата операция срещу мирни граждани в Югоизточна Украйна действа групировка украински войски с численост над 11 хиляди души, всички въоръжени с автоматично оръжие" Къде са обективните западни медии и западните лидери, защо не осъждат насилието срещу мирни протестиращи, извършвано от самопровъзгласилите се превратаджии в Киев? Защо не показват кадри, защо така замлъкнаха? Какъв е този двоен стандарт?

Не знам. Преди няколко дни качих линк как жена спира танк в Домбас в коментарите на сайта на ББС. Махнаха ми го. А нали няма цензура?

Русия в Украйна може да прави всичко.70% от народа там са руснаци или руско говорящи.Зап.Украйна не маже да върне 15 млрд.долара.Америка знае това добре, зотва прави война срещу Източна Украйна, богатата чмаст, . Но говедарите отново затънаха в собствените си фашкии, както навсякъде по света. Във Виетнам станаха за смях, Авганистан, Египет и пр. Отвратиха от себе си и поддръжниците сди в Европа.Четете пресата.

Ако Русия навлезе в Украйна ,за 24 часа може да достигне до границите с Румъния ,Унгария ,Словакия и Полша.НАТО ясно заяви ,че няма да води война . Кой ще изгуби и кой ще спечели от поредната " Студена война". Ще спечелят Русия-територия и възможност за ракетни комплекси ,в близост с НАТО,ще спечелят САЩ -военни доставки,ще изгубят съседите ,които ще трябва да закупуват ново американско оръжие. Сред тях ще е и винаги губеща България.

1. Русия е на първо място в Европа днес по ръст на работна заплата (Да, географски Русия е и в Европа). 2. Русия е на първо място в света по брой лекари на глава от населението. При това руснаците винаги са имали и душа и такива долни печалбарски изстъпления като на нашите джипита там са доста по-редки. 3. Русия е на първо място в света по брой лица с висше образование на глава от населението. 4. Русия е на първо място сред страните от Г8 по ръст на БВП. 5. Русия е на първо място в света по производство на ръж и на овес и забележете и на слънчогледово семе! И на второ място в света по обем на произведените картофи. 6. Русия има най-големият ледоразбивачен флот и най-дългата електрифицирана железопътна мрежа. И най снабдените с тролейбуси градове в света (чист въздух). 7. Русия е на първо място в света по брой на телевизионните станции и на десето по прозрачност на изразходване на бюджета (затова разните каролевци и андрей на БСП райчевци да вземат и да млъкнат най-накрая, че корупцията ни е наследство от СССР. Корупцията у нас беше насадена от ДС и врагът народен александър на БСП лилов. За да могат да ни окрадат спокойно. Да напомням ли как превратаджията луканов, заедно с превратаджията семерджиев унищоваха КДНК и МВР?). 8. Русия е на първо място в света по брой потребители на Интернет. 9. Русия има най-голямата енергийна система в света и е на второ място и по обезпечение с хидроенергийни ресурси. 10. Първо място в света по запаси на питейна вода и дървесни ресурси и най-голяма площ черноземни почви. 11. Русия е на първо място в света и по доказани запаси от природен газ, железни руди, сребро, каменни въглища, никел и ред още природни богатства. За ракети и космоса няма да говоря.

ПОМНИТЕ ЛИ когато Милошевич прати войско в косово как реагира НАТО? Започна масирана бомбардировка на цяла Сърбия! СЕГА Турчинов (Милошевич) изпраща войска и трепе народа си КАКВА Е РЕАКЦИЯТА НА НАТО?? НОРМАЛНИТЕ хора веднага прави впечатление ЛИЦЕМЕРИЕТО, ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ, ЛЪЖИТЕ, ДЕМАГОГИЯТА, ВОЕНОЛЮБИЕТО, ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ на ЗАПАДА! Винаги печели правдата, а тя е на страната на РУСИЯ! Платените мажоретки да си изливат злобата колкото искат срещу Путин. Нищо няма да промени това! НАЗДРАВЕ ЗА ПОБЕДАТА НА ПРАВДАТА!

Ми ти остави Сърбия че беше отдавна та доста младежи по форумите не са били родени. Ми в Сирия, бунтовниците ги наричат борци за свобода и ги въоръжават. Пък сега размирните райони в Украйна се превърнаха в теористи. Ама то и нащи папагало-журнлисти дето повтарят дословно всяка дума от западната преса са виновни де...

КОЙТО СЛОЖИ МИНУСТ ТУКА.... МНОГО ПРОСТ ТРЯБВА ДА Е !

Изгледайте филма - Август. Восьмого(има превод) за ВОЙНАТА в Грузия и ще видите защо Русия пази Народа си .Сега с тази криза в Украйна след време ще има и втора серия .

ТАЯ СНИМКА Я ВЪРТЯТ ОТ СРЕДАТА НА ФЕВРУАРИ. ПОМНЯ, ЗАЩОТО СЕ ЧУДЕХ ТОГАВА, ДАЛИ ИМА ТРЕВА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ. А ПОМНЯ МНОГО ДОБРЕ И СТЕНАТА ЗАД ВОЙНИЦИТЕ. НЕ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПАСУВАТ, НО ОЩЕ НЕ СА ГИ ПОЧНЛИ, А ТЕ РЕВАТ.

Името ми е приемливо не е обидно взаимствано е от творбата на Алеко Костантинов бай Ганьо актуален преди , актуален днес актуален и след години напред . Както и вчера писах законно ли е сегашното правителство в Украйна и признаването му от българските институции от Е.С и от американците , направих аналог ако утре осъмнем с насилствено правителсто наречено условно БКП - демократи и ако държавния ни глава да е отскочил до Гърция просто ей така от чудо . Ще бъде ли признато такова нещо от нашите институции , от Е.С и от американците . Ще поясня защо дадох точно такъв пример - защото е най-близко до съзнанието и на американофоби и на русофоби , би ми била интересна позицията дори и на държавния глава защото недвусмиления коректнен въпрос не може да има двузначен отговор . За американската наглост важат думите на хан Крум :като не щеш мира нати секира

И каква е разликата с Хитлер 1938г, казвайте зомби-русофили?

Какво е направил хитлер през 1938?

Турчинов няма мустачки ли?

ЕСТ РОССИЯ , ЕСТ ПРОБЛЕМА , НЕТ РОССИЯ НЕТ ПРОБЛЕМА !

надига глава, хора опомнете се!!!!

Руски фашизъм не знам дали има, но виж бандеровско - украйнски има още от втората световна война. Същия тоя фашизъм скоро видяхме и на майдана. А фашизма мозъче промито не прощава.Само ще допълня - народ който не познава историята си , няма бъдеще

И тези рунаци живеещи в украйна като видят путиновия рай в автономните си области след 10 години ще се молят да им дадат украински паспорти за да избягат от родината си,това е най жалкото ама малцина го осъзнават

укрите получиха тези "свои" територии ДАРОМ от Сталин и Ленин. И сега се правят на патриоти а в същност западно укрите се опитват да наложат своите фашистки възгледи и терор над Източната част.Това Никога няма да стане и имено поради тази политика те Просраха страната си Украйна УмРЯ.

Правото е на Украйна ,която защитава нациятя си от русофилското натрапване и провокации!На руските сепаратисти,трябва да се даде достоен отпор,а Путин нека си ги прибере в Русия,вместо да се зъби като ощипана мутра!

Украйна не се защитава от Русия защото руснаците все още не са влезли в украина.Украинската фашистка власт изтребва една част от народа си. За каква агресия говориш?

И се радвайте че 2/3 от украйна ще влезе в ес ,защото така много български стоки ще се продават свободно там и съответно някои безработни в българия ще си намерят работа..

Ице малък си още и не ги разбираш тези неща. Ние и сега нямаме селско стопанство а ако и някакви остатъци от украйна влязат ще ни довършат, да не говорим за тяхната промишленост. Като си много умен дай ми един пример с кои наши стоки ще "залеем" украинският пазар :-) :-) :-) :-)

Агресорите си знаят плана: Грузия, Крим, Изт. Украйна. И каква е разликата с Хитлер 1938г?

Друго си е викаш Ирак , Либия , Сирия , Афганистан или те не са в Европа и можем великодушно да ги подминем а ??

Само влез, Мечо, ловците те чакат !

Напротив толкова им пука на западняците за путин,толкова им е ядно какво може реално да направи ,че в cnn ии bbc водещите новини са свързани с теми като малаизийския самолет,ти мислиш ли че американците не са наясно докъде му се простират силиците на путинчо,в момента се договаря някаква автономия за рускоговорящите области и да си затвтворим очите за крим,но 2/3 ти от територията на украйна са вече в европейски съюз

Украйна ще види ЕС през крив макарон в близките 10 години

то до десетина години може и да няма в какво да влиза Украйна... ;-)

I.V.O, ти що за мишка си, каква е тази радост когато се избиват помежду си славяни?!

Бърза багерите чакат

Това им е патент на руските пияндета - да избиват близките си народи. Те и за това украинците не ги обичат, щото Сталин ги е млял много. Колко украинци и поляци са избити след войната едва ли се знае точно, но са над 2 млн.

Започна предизборната кампания на турчинов и яйцето.

Няма как една толкова изостанала в икономическо отношение ресурсна икономика от тоталитарен тип да диктува условията на света,защото аз не съм чул 1 държава да подктепи русия,едно време хитлер имаше уникална система и икономика с технологично превъзходство и какво му се случи накрая всички знаем,за съжаление русия е все по зле и все по малък фактор в световен мащаб отколкото беше преди и не цру а кремъл е виновен за това

Затова ли милиони граждани на други държави са работели във фабриките на Германия докато умрат бе гей недоклатен.Това ли беше най-голямото постижение на Германия?? Или опитите върху хора в концлагерите а???

а кой да ги диктува? една фалшива печатаща хартийки и фалирала икономика, която изнесе целия реален сектор в Китай и която отчаяно се нуждае от война, за да не си връща заемите ли?

Държавна територия се предава само след война. Украинците не бива да дават и педя от земята си на агресора. Ако руснаците се намесят с военна сила, може да се разрасне конфликтът, ще се намесят и западни държави. Дано тоя кремълски дребосък не направи някоя беля.

Имено ивченце укрите получиха тези "свои" територии ДАРОМ от Сталин и Ленин. И сега се правят на патриоти а в същност западно укрите се опитват да наложат своите фашистки възгледи и терор над Източната част.Това Никога няма да стане и имено поради тази политика те Просраха страната си Украйна УмРЯ.

Когато говори Путин, трябва Всички Да имат по Четири Уши. За мен е очевидно, че Руснаците няма ДА Позволят Бандеровски Произвол в Източна Украйна. Настъпилите действия на т.н Украинска аРмия водят неизбежно до Гражданска Война. Тази Война може да бъде предотвратена само с наличието на РУСКА АРМИЯ в Тези Райони. Това вече не ТРЯБВА да изненадва никой. На мАйдановците иМ се каза в ПРАВ ТЕКСТ - ЧАКА ВИ ГРУЗИНСKИЯ СПЕКТАКЪЛ.

НАТО незабавно трябва да се намеси и да защити демокрацията, като смаже наглите руски агресори! Господ да пази България от комунисти и русофили!

Да русия е на първо място по някои неща но ссср беше на 1 място по 100 пъти повече неща и какво стана с него,русия следва пътя на украйна и съвсем скоро ще се сблъска с същите проблеми ,защо ли ,еми защото е много добре ,зад лукса по фасадите в москва се вижда живот като 91 година в българия,ето такова развитие ся постигнали тусите и вместо да ги величаете отидете там,поговорете с местни хора и го вижте с очите си,за съжаление няма добри новини от исток русофили и даже заглавието на статията го потвърждава ,ако русия бе силна в момента по собствено желание управляващите в киев щяха да я слушат нея

А пък ти отиди да попиташ едни много сърдити негри в Детройт, как "процъфтяват"

Русия не е СССР! Сега гледа себе си! СССР издържаше бедни и мързеливи сателити като нас! Сега сме на друга хранилка и купичката все ни е празна!

САЩ запалиха задника на украйна но тези начело на страната им не разбират какво вършат или нямат избор. Няма как да оправдаем геноцида им спрямо собствения им народ.

От кога Южна Америка е част от тази страна, по-коректно би било да се именува САСЩ - Северно-Американски Съединени Щати!

юли

И все пак не съм убеден, че "демократичността" Украйна в момента е основния проблем на Европа, камо ли на САЩ! Притеснен съм, че огромни усилия и средства се концентрират в един проблем, който ми прилича на "жилищния балон" в САЩ и у нас преди няколко години. Имам чувството, че резултата няма да е по различен.

Резултатът ще е сриването на борсите ... Нали трябва все някак да оправдаят това?

Всички западни анализатори следят всяка дума и всяко изречение на Путин , за да разберат ще воюва ли. Ей , голям страх ги е подгонил Русия само размърда част от армията си и всички се насраха Яйцето и турчина получиха колики Поляците изпаднаха в ужас и търсят закрила САЩ квичат на умряло , защото знаят че нищо не могат да направят Путин ги накара да вдигат кръвно без НИЩО да е направил

Ей, ама много русофилски помияри са плъзнали из форумите бе! Голяма зор да сме с въшкарите. Ти изобщо наред ли си, насрали се били... В конвенционална война руснаците нямат шанс. Ще започнат да размахват ядрени арсенали ако се стигне до конфликт.

Ох милите насрали са се и още как! Затова не спират да заплашват Русия вербално защото друго не могат да направят

Всъщност, никой от нормалния свят не е интересува какво е казал Обама на Путин и какво последния му е отговорил. За 95 % от света е по-важно да не избухне 3-та световна война! От нищо и никакъв конфликт! Явно, в човешката природа и заложен щама: " Кой е по., по-, най-...". Това може да докара края ни!

Снимката не е на руски войници,това някакъв намек ли е за нещо си или просто казармена недостатъчност на репортерския персонал

Да ти кажа в пъвия момент и на мен неми приличаха на руснаци но увеличих снимката оръжието е калашник може американците да тренират нещо

Точно на руски войници. Но устаря малко. Тя от време на големите маневри в русия преди три-четири месяца . Даже интервью даваха. :)))

Еми отиди там да живееш глупако,

Ами няма как трябват визи и разрешителни за работа. Можем само в тъпата европа да ходим при арабите.

Никой не се е засилил за там.

Не се вижда наплив от емигранти към Русия, защо ли? Сигурно е заради климата...