Плевнелиев за Украйна: Проектът на Русия е антиевропейски

България се чувства застрашена от кризата в Украйна, казва президентът Росен Плевнелиев пред френското сп. "Експрес". Според него Русия действа антиевропейски.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев за Украйна: Проектът на Русия е антиевропейски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ChoSa

Едно време един наш много много по-умен държавник беше казал "Винаги с Германия и никога против Русия", тоз поне като почне да говори поне да помисли малко, че приказките на такова ниво не са като да ги кажеш в кръчмата, а обикновено имат и последствия.

Този комсомолец за нищо не става!

Най-антиевропейски е факта, че Плевнелиев е президент на място и от партия, която сама признава, че е все едно дали магаре или Плевнелиев ще избират. От такъв човек, заменил избора на магаре много не може да се очаква.

Не се сърдете на Плевналиев. Това са чужди внушения, които показват, че България се управлява отвън. Добавете и изказванията на външния министър и министъра на отбраната и картинката ще се получи.

Прав си напъно те подкрепям в случаят с плевела обаче става въпрос за друго този е предател по-обеждение! Правиго с кеф сам е казвал че харесва евроГейците а също и че е глобалист! В случая с ББ е съвсем друго човека е добронамерен искрен и има желание да направи нещо хубаво ма не може защото потенциялат ни като държава е малак нямаме ресурси и голямо население имаме и вътреши проблеми етнически и религиозни с тях ни изнудват с Сириски вариянт! Пък и той самия си е доста тъп глупав! Сравнение с другите политици.

Няма ли най-после този смешник да се сети - длъжен е да е обединител на всички български граждани! Докога само на Герб ще е президент!?

МУХЛЬО ТЪП ПЛЕВЕЛ разкарай се и млъквай! Опасен си за държавата тъп шибан мръсен "европеец" върви подяволите МРАЗЯТЕ Всеки ден ръсиш тъпотии за самолетите, сега пък това предател проклет!

АТАКА Волен Сидеров! Към настоящия момент той е единственият който казва разумни неща. (не съм забравил изцепките му от миналото) Но ще гласувам за него защото единствено той казва истината за колонялното робство на което ни подлагат западните корпорации! А също защото единствено той има правилна позиция по отношение на Турция и Русия!

Имаме идиот за президент! Вече над 400 000 руснаци са с имоти в България и те са между нас...Да са живи и здрави - 1 000 000 руснаци в малка България.

Един Смешко превърна институция в ООД. Колорадския Бръмбър не може да се разбере с ВИЦЕ ТО си? Не може да съгласува глупостта си с човека поставен от закона да го замества и да е до него? - Защо?? Не само това, но: 1. Държи се като клакьор и безгръбначно, с което унижава цял един народ. 2. Жълтата купчина знае какво е ШЕНГЕН и европейско унижение! 3. Крадец (недоказан), завлякъл съгражданите си и се обогатил на чужд гръб. 4. Няма жена до него, защото е много умен, но не знае, че жените ги усещат нещата и че щом нея я няма той е дърво без птици... 5. Нали Бойко каза: "Ще ви дам ПЪН и него ще изберете за президент" и му би една тупалка зад врата, като на епослушно хлапе... 6. Да беше направил нещо срещу полицейската престъпност или срещу политическата пронституция. Бог да пази БЪЛГАРИЯ.

е балгаря не е русофилска страна, но в нея има доста русофили, русофоби и такива на които не им рука за руснаците - това са предимно младите хора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проекта на Русия е АНТИЕВРЕЙСКИ, и затова въпросните особи РИВЪТ ЯКО! Ако на някои не е известно, юдеите още по Сталиново време, след края на войната опитват създаването на еврейска република на територията на Кримския полуостров! И биват заплашени с еднопосочен билет за Сибир! Това е причината грузинския евреин Лаврентий Берия да предизвика смърта на Сталин!

Ех, мистър Бийн ти вече не си смешен,ти си жалък!

Голият охлюв пак дава мнение, без някой да му го иска.

И от какъв зор позицията на Русия трябва да е про евроГейска?! А заради непоръбени като мухлясалия президент и въшливия "външен министър" ще платим и украинския газ, за да не спрат руснаците газа на цяла Гейропа. Разбира се има и друга възможност - Путин да си вземе цяла Украйна и тогава проблеми с доставките няма да има!

Неуважаеми господин пЛЕВНАЛИЕВ, кому е необходимо да гледа паради на някаква измислена армия,които струват на държавата сигурно много пари? Вероятно сте решили да плашите Русия с "военната ни мощ" или за пореден път се доказвате ,че сте малко глинено човече пред Алчните европейски задници!

Поне снимка не му слагайте, за да не дразни!

Как без снимката не представителя не евроГейските ценности? Очаква се всеки момент да му бият шута на брачното поприще и някой виден западен политик да го вземе за булка! Ще ни прослави по света! Първият президент - съпруга!

ПЛЕВНЕНЧО, А СПОРЕД ТЕБ КЪДЕ Е РУСИЯ, КЪДЕ Е ЕВРОПА? ИЛИ МОЖЕ БИ СМЕ В ЕВРОПА? НИЕ СМЕ В СОМАЛИЯ, С КРЕНВИРША НАД СТАДИОНА!!!

Простете му, географията не му е сила ... както и всичко останало!

Oтново е прав нашият президент. браво за смеллостта, г-н президент;истината е над всичко!

Няма как да каже друго,не разбирате ли?

Роско - убав мамин сладък идиот. И още 2 пръста да ти вдигнат челото с фотосшопа се си оставаш тъпо мекере....

Нашите идиоти политици не разбраха, че колкото повече се обвързваме с чужди интереси, толкова по-слаби ставаме. И американският начин на говорене като за пред инфантилна публика не прави българския народ американски. Може да се кланяме колкото си искаме, но американската "любов" на Балканите е Турция. Що не пита този титан на мисълта след Босна и Косово ние ли сме наред? Къде е Украина, че да сме пред военна заплаха? А мюсюлманските емисари, бежанци, филми, традиции и прочее мозъчни промивки са вече тук. Гледай в своята паничка, президенте, иначе става "видяла жабата, че подковават коня и тя дигнала крак".

Роско, да вземеш да се скриеш някъде с твоите инфантилни изказвания!

Когато на протестите в София БСП искаха оставката на президента аз бях против! Сега когато виждав неговите недипломатични изцепки и гафове виждам че са прави!

Ми айдеде, тия от БСП немали най-после да правят импийчмент.

Президенте, Плевнелиев, не ми е ясно защо толкова се напъваш да се наакаш? Поне чуй и разкодирай какво казва баба Меркел. В крайна сметка, което си е самата истина, е че антиевропейската политика е на американците. Америка няма нужда от силен ЕС, с или без Русия. На Америка са и необходими донори. Продължавай угоднически да си ги дрънкаш, без да защитаваш интересите на България и минаваш в дълбоко забвение от народа си.

Браво Коко! Точен си! Ама това недоразумение, от което се срамуват и съгражданите му от Гоце Делчев държи да бъде запомнен като най-инфантилния президент. Трагикомедия,на която един друг малоумник е автор. Тоя, дето беше казал, че въпросното недоразумение трябва само да му топли мястото 4 години. Наистина само България може да има такова недуразумение за президент! Май трябва да се бойкотира цялата политическа класа, ако въобще може да се говори за класа!

Ехо, тролчета! Днес е денят на труда, та разбирам защо сте се развихрили. Но нали знаете, че на национални празници се плаща двоен надник. Искайте си го! Даром няма да ви го дадат, нищо че партията-майка се кичи с чужди лаври като партия на труда.

А ЗАЩО ИЗЛИТАТ.СТРАХ ЛИ ТЕ Е.СТРАХУВАЙ СЕ ЛАЙНО ТАКОВА.СТРАХУВАЙ СЕ,НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ СИ САМО ЕДИН МАНДАТ-САМО ЕДИН.ГОВОРИ СЪС СТОЯНОВ ПО ТОЗИ ВЪПРОС ,ТОЙ ЗНАЕ .

Колкото и помия да се излива върху българският президент, толкова по-симпатичен ми става! Определено това е ПЪРВИЯТ БГ президент, който без заобикалки и популистко лигавене, за да се хареса на "широките народни маси", говори за начините, по които страната трябва да отстоява своята независимост и национален суверенитет, напълно еманципирано от русофилските плачове за матушка Русия!

Даам. Личи си, че (като на всеки ултрас) че бленуваш за диктатура, за фюрер - независимо от какъв тип. При демокрацията (представителната демокрация, каквато е в България), избраните президент, депутати, кметове и т.н. са длъжни да отразяват мнението на "широките народни маси", наречени избиратели, а ако не - излитат от властта. Обратното е тоталитаризъм и диктатура.

Отвратително и срамно!Но кажете ми или ми покажете един "държавник" от котилото на герб,който да се е държал достойно по отношение на т.нар. велики сили и да е защитавал бълг. интереси,не своите?!То не беше С.Д,който щеше да пляска Русия, то не беше ЦЦ,който оценяваше "ситуацията на положението",то не беше Искрето фиданката,която търсеше келпира за нотариусите, то не беше Ц.Цачева, която добре се държеше като истински партиен секретар,то не беше външна политика на поклони,за да грабеш като магистрален крадец, да не говорим за угоднчеството,глупостта и невежството на воджда им ББ!От това котило е нашата ирландска пастирка,но ме е срам, противно ми е и гадно!Злобно и жалко човече, без достойнство и чест!

Даа, изказванията на Дянков можеш да ги чуеш в тубата 1 г. след като стана ректор на руската икономическа школа в Москва. Изглежда на момчето са му поналяли малко в тимбата.

Тази гротеска ми падна в очите след новогодишната излагация с Аспен, Колорадо. Вместо като мъж да каже "Моя е грешката, извинявайте!" (с което щеше да спечели симпатиите на хората), уволниха девойче от "Пампорово", откъдето Президентството гепило снимката. Няма ли кой да му обясни на тоя....президент, че "по съветско време" няма как Украйна да е "близката чужбина", защото Украйна е в СССР! И няма ли кой да му обясни на тоя...., че самолет се прехваща само при нарушаване на въздушното пространство. Всяка нощ български самолети прехващали руски? У ред ли е въобще тоя? Който, с извинение, е и главнокомандващ. Буда, Буда, прибери си вересиите!:(

Прости му/на този на снимката/-той не знае какво прави

Колорaдския бръмбaр,тоест Президентa нaш ще се изпусне в гaщите от стрaх,aко някои руски сaмолет прелети нaд София и изпочупи прозорците нa Дондуков,но зaщо дa го прaвят кaто г-н Пррзидрнтa е aбсолютно незaвисим , тоест нищо не зaвиси от него! То у нaс никой не го зaчитa зa фaктор , кaмо ли по светa , зaтовa може дa си говори кaто луд с онaя си рaботa ! По вaжното е ,че укрaинскaтa aрмия е в пълнa бойнa готовност дa се предaде нз. прорузките опълченци с цялото боино снaряжрние ! Тaм офертaтa е якa-предaвaш aвтомaт - получaвaш сaндвич ,a срещу. предaден тaнк или сaмолет-торбa с консерви ( с изтекъл срок. нa годност)Те уктaинските войнци сa умрели от глaд !Очaквaм скоро опълченците дa изпрaтят нa Турчинов и Яценук писмо с следния текст: "Годподa моля, не ни изпрaщaите повече войници , имaме си достaтъчно , пък и свършихме рaзвaлените консерви , остaнa мaлко прокиснaло зеле от зимaтa !

...а, когато падаха "миротворческите" ракети вместо в Сърбия в Горна баня, Росенчо къде беше? Настаняваше в хангари български турци-строители в Германия. Сега като незнае какво да говори, първо да пита народа, и след това да става негов говорител. От къде на къде ще изразява мнение от името на цялата нация!

Които му работеха само срещу храна и покрив като крепостни селяни.

По начало, не се считам за привърженик на крайни действия в политиката. Но в случая - колкото по-бързо махнем това политическо недоразумение от поста, който заема, толкова по-добре... Той например казва, че за присъединяването ни към ЕС и НАТО българите сме метаели още от освобождаването ни от Османската империя... (вижте в гуглето статията - Плевнелиев: Политиката на ЕС към Русия не е достатъчно твърда. ЕС е пример за целия свят. Отношенията ми с настоящото правителство не са перфектни.)

едни хитреци, които при всеки режим са все отгоре. Бащата на Плевнята беше по върховете възхвалявайки силните на деня, както беше СССР. Сега копелдакът му е пак по върховете хвалейки САЩ. Неговоте отроци пък ще възхваляват велик Китай. Навярно затова е оцеляла нацията....

Застрашен ти е мозъкът, Келнерлиев. Но и ти не си виновен. Вероятно и теб те държат с компромати и нямаш друг избор, освен да изпълняваш нарежданията и да демонстрираш преданост. Срамното е само, че си "президент на всички българи"

РП: "Знаете ли, че от началото на украинската криза не минава нощ, без български изтребители да излетят, за да прехващат руски самолети, изпълняващи враждебни полети над Черно море?" Браво на Плевнелиев!! За пореден път доказа, че политиката не е за поплювковци и случайни хора. Откога летенето над международни води е враждебно? Ех, да си беше останал прост мениждър на строителна фирма...

Каскет, в случая не става дума за "международни води", а за нарушаване суверенитета на въздушното пространство на Европейския съюз, респективно и на НАТО!

Президентският брат Румен Плевнелиев си спомня: Аз бях в Русия студент... Брат ми, като дойде на гости в Русия, дойде без шапка, без нищо и през цялото време ходеше по улицата при минус 35 градуса без никаква шапка. Той казва - аз не харесвам руски шапки и няма да си сложа! И си остана така целия ден, при което поне двама минувачи на улицата му казаха - млади човече, ще простинете, бихте ли си сложили шапка! И той тогава - аз руска шапка не харесвам, няма да я сложа! Упорит е, много е упорит и знае къде да го насочи това. ---- Ето защо президентът е против Евразийският съюз - много студено там...

Боклук по рождние! Явно е правен в пияно състояние!

Не не мога ,смея се със глас вече на тоя нашия тъй наречен президент, то не бяха Скалисти планини, то не бяха заплахи към Путин, сега антиевропейско , то и на мен не ми е еврпейско в България ама тоя калъф няма заслуги да стане по добре!

никакви новини за Плевнята.

"Кой е наред? Молдова? Балканите?" Ако е казано в кварталната кръчма - приемам. Сега Путин ще разбере от Плевнелиев, че се готви да анексира балканските държави. Опитите за създаване на напрежение там където то не съществува са вредни. Вредни са и тези, които се опитват да го създават.

Каква доктрина лансира Келнерлиев : Първото - сащ никъде не решават проблемите. Намесват се под предлог, че го правят, но всъщност забъркват *ата и след като се махнат оставят двойно повече проблеми. сащ никъде не мислят за хората, а защитават единствено собствените си интереси. Тези интереси дори не са интереси на американския народ. Второ - стремежът им на Балканите (и не само) е чрез ислямизация да разбият единността на народите, обединени на основа на общи културни, исторически и морални ценности и по този начин да отнемат възможността на балканските държави да се обединят около обща кауза. За тях е много важно да ни "скарат" и да подсилят разединението. Затова са и тия "имигранти" сега. Затова и соросоидните НПО се активизират. Същевременно основната идея е да се "загражда" Русия с антагонистични държави, за да не може тя да стане в един момент обединител и инициатор на някакъв тип възраждане на православните и славяните.

Форума отново ЗАМИРИСА.Някой отново си е отворил устата.

Това,че Шрьодер беше сниман с Путин никой не каза,че Германия са троянски кон на Русия.Или това,че ОМВ в Австрия подписват споразумения за Южен поток въпреки мнението на ЕК,както говори президента за политиката на България.И вместо да се занимава с това колко пъти българските ВВС излитат,да беше питал французите защо им досвидяха парите за Набуко,че сега да сме толкова зависими от руския газ?

Може би украинският проект на Европа е антируски, а? Невероятно изглежда на българските политици някоя държава да си защитава националните интереси.

Защо не? Използвай гъза си като оръжие... Не само по прелитащите самолети, но и там по разните крайцери, миноносци и други разрушители в Черно море. Майната им на Колорадските бръмбари.

Дирчо не мога да зацепя защо ми цензорирате коментара?Как ще е извън темата като е точно за нея?Или ва натискам и вас по мазола.Или този путю ви е доста мил от колкото България.

Доказани наши държавници,авторитетни обществени деятели и мнозинството обикновени българи-истински патриоти са имали и имат за кредо: НИКОГА срещу Русия!!! Това е истина и верую подплатено от исторически доказателства през вековете и емоционално подплатено от родствената ни славянска близост с руснаците.Сегашната плагиатски слугинска антируска истерия на овластени аморални клоуни на държавни постове в пълно подчинение на западните хищници и доказани врагове на България НЯМА да успее да ни промени и да намразим Русия! Кръвта вода НЕ СТАВА и дълбоко в нас -патриотичните българи,които ни боли и страдаме заради умирането на България пред нашите очи,доколкото има надежда тя е свързана с Русия!

Свалете новината! Ние си го знаем.