Руснаци протестираха заради погрома на посолството им в Киев

Стотици руснаци протестираха пред украинското посолство в Москва срещу погрома над руската дипломатическа мисия в Киев от събота вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци протестираха заради погрома на посолството им в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скачайте скачайте украинци. И ние така скачахме преди 25 години и драпахме за демокрация, пласмасови домати и краставици, ГМО, подобрители и т.н. и някой да ни шока по канчето когато решиме че нещо е в наша полза, за БГ.

Демократ да се наричам първа радост е за мене. При Обама аз да тичам любя, тача и милея. Всичко българско и родно мразя и ненавиждам. Аз съм българче продажно син съм на земя прекрасна и на някакво си племе.

москали са 85% дето подкрепят Путлер, савецките Кънчовци са върха!

''Каквото повикало, такова се обадило''. Пък и какви са тези немски коли , собственост на руската държава? Нима не могат да си произведат собствени, руски коли? Защо тези коли не са Волга. Москвич и Жигули? Защо световния империализъм е повлиял на "православните" братя толкова лошо?

Шило

Могат, ама защо да го правят, като имат възможност да си купят?

Aбсолютно развенчаване на мита за Америка, към която през 1989 г. бяха отправени всички погледи, като към мъдрия справедлив господар, преборил комунистическото зло, на който светът заслужава да се довери безрезервно... Този мит окончателно рухна...

Виж сега айде да не говорим за неща които не сме видели с очите си? Поляци, италианци, чехи и израелци?? Поляците и чехите така мразят руснаците, че ако могат в плюнка ще ги удавят. Виж тук системата ГРАД, изоставена от терористите: Война России против Украины. Российский Град под Добропольем И една система ГРАД са намерили изоставена от терористите в гората.

А Фарашката има авиация, яртилерия, танкове, ракети и с тях стрелят по обикновенните хора!!!!

С погрома на дип.мисия защитена от Виенската Конвенция и неадекватната реакция на органите на реда в Киев €майдановското "правителство" си вкара още един автогол.Интересно защо €С мълчи за това грубо нарушение на межд.право(осъдено от дър.департамент на САЩ) и къде е позицията на ВАГИНИН и МвНР осъждаща този опасен прецедент

Заглавието е погрешно написано. Правилно е да се напише "Путлеристи протестираха заради погрома на посолството им в Киев". Нормалните руснаци в момента ги е срам че са руснаци и че са родени в държава, управлявана от диктатори като Путлер.

ти пък си пизда непоръбена-СТАМБОЛОВИСТКИ ОЛИГОФРЕН

на вниманието на хубвейвините на И.Инджеff и Рамадан Кънев-тук не става дума за МИРНО изразяване на полит.позиция и право на собствено мнение гарантирани от декларацията за човешки права(Univerrsal Declaration of Human Rigths),а за погром и опит за палеж на дипломатическа мисия и бездействие на страната домакин която Е ЗАДЪЛЖЕНА съгласно Виенската Конвенция 1961,чл.22 да гарантира сигурноста и достойнството на дип.мисии акредитирани на нейна територия които се ПОЛЗВАТ ОТ ПРАВОТО НА ДИП. ИМУНИТЕТ съгласно гореспоменатата конвенция: The Vienna Convention on Diplomatic Relations of 1961: Article 22. The premises of a diplomatic mission, such as an embassy, are inviolate and must not be entered by the host country except by permission of the head of the mission. Furthermore, the host country must protect the mission from intrusion or damage. The host country must never search the premises, nor seize its documents or property. Article 30 extends this provision to the private residence of the diplomats.

поставящите - бих искал да попитам ако наша дип.мисия(считана за българска територия съгл.международното право) бъде подпалена от лумпенизирана тълпа и националния флаг свален,а властите на страната домакин реагират след 6-7 часа как трябва дареагира МвНР?Ами в Тел Авив дали израелските власти биха толерирали подобен "протест" или участниците бързо биха попаднали под ударите на антитерористичните закони на държавата Израел?

нанесе неизмерими вреди на България с "класово-партийния" подбор на кадри, протежиращ посредствената простотия и репресиращ трудолюбивите и интелигентните. Типичен представител, антропологичен и интелектуален, на тази селекция е потомственото кадесерче пеевски.

В момента всички военни единици в Луганск и източно от града са преминали на страната на Луганската Народа Република. ПП Новините са лоши за Киев и Щатите съчувствам им.

Ха ха ха. Хубаво ме разсмя. Тъпите атакисти само за клоуни стават.

порови се тъпак!!! Истина е граничарите се предадоха тия на летището и те са разцепиха дигнаха руски флаг и се изтеглиха към Антрацит останаха само между 500 до 1000 човека от националната гвардия на летището..които ще бъдат изтребени скоро :) ХАХАХАХАХА

Абе умнико, ти да не си на щат към руското посолство, та си толкова "информиран' по темата? Кой направи така, че да изостри протеста на мирно протестиращите украинци (в продължение на няколко месеца!) и накрая започна да стреля по тях? Кой плати на стрелците? Да наистина, кой предизвика касапницата в Одеса - ама с доказателства! Да, украинците имат право да стрелят по тежко въоръжени терористи, които се крият в обществени сгради на украинска територия. На такива не само водата, ами и въздуха трябва да им бъде спрян.

Кой плати 5 млрд долара вече се разчу и то от официални изказвания . Интересно защо хунтата в Киев заличи доказателствата за стрелбата на Майдан и защо се опитват да забравят инцидента в Одеса.А оръжия там не бяха открити .Интересни са кадрите на уж сепаратисти ,но с червени ленти за разпознаване от истинските ....А за убитите деца и жени да кажете нещо.Или са им махнали гранатометите и автоматите преди да ги снимат.Украйна се управлява от фашисти,разберете го

Удивен съм колко много "българи" имат нужда от смяна на поданството си на руско. Тц-тц-тц...мани мани...

в момента работят партизани в България :)

А такива като тебе - с турско!

Не, той просто е българин, а ти си руска подлога. Русофил= българофоб.

Може и да са с българско гражданство, но определено сеят про руска пропаганда. Някои са платени, други са просто обременени. Във всеки случай предпочитат Русия пред България, което както и да го погледнеш е национално предателство.

Научи се и не чети само това което пишат западните историци. България и Русия се една и съща държава но управлявани в началото от братовчеди. Русия е на внуците на Владимир Расате, първородния син на княз Борис I, а България на внуците на Симеон, третия син на княз Борис I, преди да стане княз е бил посланик на България в Източната Римска Империя, които западните учени наричат Византия. През 17 век, един германец употребява това име, а по- късно един друг германец "откри" Илос (Троя) която била гръцка, въпреки, че тогава гърците са били още в Етиопия.

Хлапаците със военните униформи хич не са от Фашистите ,,Десен сектор,,! ЕС И САЩ ги осъдиха преди години ,че са неонацисти а сега ги подкрепят. Това ако не е лицемерие?

Крайно време е, особено от Турция и Гърция! А Сърбия и Румъния да ни върнат Западните покрайнини и Южна Добруджа до делтата на Дунав!

Да преговорим. Руснаци протестират срещу украинското посолство, защото са им порутили тяхното в Киев. Украинците рутили руското посолство, защото про-руски опълченци свалили техен самолет и загинали 49 военни. Опълченците свалили самолета, защото украинските военни разрушили болницата в Славянск и редица учреждения.... Няма смисъл да продължавам, ясно ви е на къде води тази ескалация.

...............

че в същото време се избити 250 етнически руснаци, ама за това никой не вдига шум нито в европа, нито в България нито в САЩ! Сякаш това си е в реда на нещата! Ама щом същите тези избивани етнически руснаци са свалили един самолет и са загинали 49 украинци се вдига шум до бога и се оправдават вандалщините с руското посолство в Киев!

Киев. Около 20 руснаци се събраха пред посолството на Украйна в Москва, за да почетат паметта на загиналите украински военни, предаде РИА Новости. Събралите се скандират Слава на Украйна, Героите не умират!, а също така изпълниха химна на Украйна.

2 ма бяха

Цялата тая статия се крепи на една лъжа. Няма никакви доказателства за протестиращи руснаци пред Украинското посолство в Москва. Ето какво пише в Риа Новости: Около здания посольства Украины в Москве митингуют около 200 человек Една напълно пропагандна статия, къде са снимките на протестиращите, говорят за някакви глупости в статията. Абе като цяло ДИРа ни залива с мръсна руска пропаганда.

за подробна информация чети anna-news info. Там има и видео от мястото на събитията.

,независимо на кого е ,което спира строителството на " Южен поток ".Докога ще бъдем заложници на вековните борби между Запада и Изтока.Ако трябва да избираме най-малкото зло ,то е да влезем в състава на Турция-там не е имало българи роби ,защото сме имали език ,църкви ,домове,земя добитък и право на свободно прижвижване,т.е сме били в "Шенген " .

Ти ли ще плащаш милиардите по заема с 4,6% лихва? Ако е така съм съгласен за ЮП. Я питай пенсионерите дали искат по 20 лева към пенсията си или искат да се строи ЮП? Щото пари за пенсии няма, но да пълним гушите на руските олигарси пари има?

Говедце,какъв заем,какви 5 лв?! За изграждането на Южен поток няма да платим и лев,я отгоре на това ще осигурим поминък и доходи на хиляди хора!

Чул те Господ, господата, които спряха де факто строителството на ЮП, са трима сенатори на американския Конгрес! Следователно правителството на САЩ трябва да си подаде оставката! Защо Борисов се подвизава още в Щатите? За да клепа Б-я и да се бие в гърдите колко е важен. Чудя се как ли контактува с янките като речникът му е безумно семпъл, а пък английският му е отчайващ - не се създава диалог с речников фонд от...две думи! Конграчулейшън, Вуте!

Който иска да влиза в състава на турция е свободен да си вземе вазелина, да отиде в там и да си стои там. Даже да се чувства насърчен - тука има и без това твърде много нагъзващи се (за мене дори и 1 е много) и е време да поемат те навън вместо младите и умни хора, които изтърваме към Терминал 2.

Тия танкове трита са влезли в Украйна от Русия, единия е унищожен още на границата, двата другите малко по-късно. Има ги снимани при пресичането на границата. Т64 имат и руснаците на склад и украинците са имали в Крим. И тия танкове нямаха никакви обозначения, ако бяха украински щяха да имат. Но те за по-малко от 24 часа ги унищожиха де, не знам какво са си мислили руснаците?? По големия проблем е със системите ГРАД които вкарват руснаците. Виж това: Война России против Украины. Российский Град под Добропольем Точно така, руснаците върнаха техниката която не беше боеспособна, всичко здраво не го върнаха. Включително 9 броя МИГ29. Та като платят това което са откраднали,тогава и украинците ще платят газта.

Абе какво се церемоните с тези крадци и изнудвачи.Спирайте им газта и до два месеца са свършени...

Крадците и изнудвачите са в Кремъл. Украйна каза ,че ще кара на собствени доставки до октомври.

Каквото повикало - такова се обадило. Нищо ново под слънцето... Започвам да вярвам в световната конспирация и двете основни ЕВРЕЙСКИ фамилии - Ротшийлд и Рокфелер... Всичко е борба за ресурси и надмощие - нищо друго!!! И всичко това няма нищо общо с общочовеческите ценности!!!...

Luna0102

А фамилията на Путлер защо пропускаш?

Който желае да получи трета световна война - ще я има.

Ти знаеш ли колко пленени украински БМП има в Крим? Та тях могат да ги ползват руснаците както си искат ,дори и за пропаганда. Много от оръжието ползвано от руските терористи е също дошло от Крим.

Какъв вой се вдигна и от ЕС и от САЩ за сваления самолет и загиналите 49 украински войници! А за избитите 250 етнически руснаци нито дума! Все едно, че са заклали бройлери! Какъв е този цинизъм какво е това гадно и мръсно мълчание за насилията, престъпленията и убийствата на военизираните фашаги от Десен сектор, Свобода и други фашистки бандеровски банди рамо до рамо с които действат американските военни части на Грейстоун и Блекуотър! И за техните безчинства никой от хуманния ЕС и още по-хуманните и свободолюбиви борци за демокрация САЩ не обелва дума!

Руските терористи какво търсят в Изт Украйна - това и намират. ГРУЗ 200 и родина

За какви руски терористи дрънкаш бе тъпанар?! Става въпрос за етнически руснаци, които фашистките извърги от Киев наричат руски терористи за по лесно оправдание! Ами що не нарекат амириканските части в Украйна американски терористи, каквито са те всъщност! В Украйна не съм чувал да има население от американски етнос, но етническите руснаци в Украйна са около 15 милиона бе дурак смотан американогъзолизещ!

Има избити руски терористи които не са украински граждани. Има и някой сепаратисти , но щом са взели оръжие в ръка, те също подлежат на унищожение. Така се процедира на всякъде.

Малко са.Чий го търсят там?

И руснаци и украинци се наричат един друг фашисти. Това е типично за комунистите да наричат фашисти тези, които мразят. Във воината между тях има само шовинизъм.

Напомням, че нациите са колективни халюцинации. Също както и религиите, модата, политиката... Лудост е хората да си организират войни заради нещо съществуващо само в главите им.

до ден днешен поне аз не съм виждал .

Руснаците са народ от национал-социалисти. Те изпадат във възторг, когато откраднат земя някому. Украинците се бият за свободата си. Обединиха се срещу Русия и са вече непобедими

живеят в омразния ви "еврогейски" Запад, а не в лябимата ви мужикия, техната радина.

Кончити но и никой не ни пита.Заминашайте си в вашия американски рай.

отрочетата на генсека пусин и кагебишката му шайка.

Че кой ви държи тука бе? И вашите руски господари не ви искат дори?

А ти защо си още тук??

на азиат-чизмарската агентурна паплач е единственото спасение на Украинската Държавност !!! В България азиат-чизмарската агентура владее цялата държава и за туй сме най-мизерното общество на Европа.

а защо не протестират против военната намеса на Русия в независима държава, тези танкове и тежко въоръжение да не са паднали от небето

Също както стрелбите със снайпери на Майдана не са били направени с лъкове взети от близките магазини! САЩ дават на украйнските фашаги само бисквитки и нищо друго! Каква пидилия само! Просто да им повярваш!

Това със снайперите се изтърка. Оказа се че само с един от АК47 на Беркут са убити над 10 човека. Това е показала експертизата. Така ,че това със снайперистите не е съвсем точно. Беркутците със техните автомати са убили по-голямата част от жертвите.

Ако турско говорящите направят преврат и обявят че ще забранят българския език !? И започнат военни действия срещу несъгласните ? Пак ли тая песен ще пееш ?

Тъпа ти е асоциацията? Украинци превземат властта и свалят руската подлога Янукович, това е ОК. Турци да вземат властта в България , не е преврат, ами е турска агресия в България. То и настоящото положение в страната е такова. Турците са на власт.

на правда ру, официозния орган на путлеровата шайка.

трябва да обяви състояние на война с азиатски чизмаристан и по Военновременни Закони да започне пълна чистка на азиат-москальската агентура в армията, полицията, секретните служби, държавната администрация и цялата путлерова паплач заедно с цялата им рода хуманно да бъде екстрадирана в азиатски путлеристан.

скоро ще стане на фараш ..ще го духа четвъртития заедно с останалите еврогейски подлоги и западния си господар Обонго царя на джунглата!!!

Що за простаци има в този форум , а и в статията има неадекватен коментар "Погромът срещу руското посолство в Киев стана именно заради загиналите руснаци през деня". Би трябвало загиналите да са украинци. А американските кравари измислят какви ли не провокации вкл. навлизане на украински бойни машини в Русия , но в този форум се коментира обратното . Само болни мозъци може да изопачават неоспорими факти.

Те статиите на ДИРа винаги са неадекватни по отношение на Русия.

Навлизането на украински бойни машини в Русия е руска пропаганда, какво общо имат тук американците?

така е! Агресора Русия начело с негъра Путин (след Уррайна) се готви да бомбардира ИРАК. Вече 6-ти руски флот и самолетоносача "Георгий Буш" вече е в Залива. Миролюбивия Обама Бараката се опитва да спаси света и предлага преговори за донецк и луганск... ама гадния Путин не се съгласява.

... и нея ще я спасява един "честен" милардер ... малеей къв късмет за украинците; жалко, че любовницата на Боко-Тиквата не е милиардерка (а, само милионерка и дъщеря на ДС офицер), та да ни спаси от Путин и рашките! Лош късмет!

Бойко не спасява никого, иска да работиш, за Б-я не против нея.

Е точно това комунде Бойко да ми казва за кой да работя няма да стане. Да работя за България за да може това дето го изработвам да го открадне ли?

Има ли значение кой ще ни освободи от Путин и рашките? Той/тя ще бъде завинаги национален герой.

са ансолютно прави да окупират територията на Украйна, която вече е поделена между големите щатски компании. Не напразно се труди вицепрезидентът Макейн- успя да уреди сина с на престижна длъжност в компанията, която ще вади шифтов газ в Украйна. Прав е човекът, интересът клати фесът, а не брътвежите на провинциалното чучело ББ, което за едно потупване по рамото осмърдя България. За съжаление и цялатао останала продажна политическа гмеж не му отстъпва по нищо.

Да бе, то е пълно с американски войници в Украйна? Ооо, те не били американски ,ами били руски диверсанти и чеченци и друга пасмина от Русия.

Ами те Русия имат повече пари да им връщат за откраднатото в Крим.

Арестуван е Бабай - одиозен главатар на донското казачество и руски терорист в Изт Украйна. В момента пее в СБУ. Порошенко пусна метлата във висшето ръководство на армия и полиция - чистят се всички некадърни бюрократи, както и подкупни русофили и национални предатели. От случая с американските сухи дажби мина метла и през интендантската служба - който краде - в затвора. А сега е и война.... може и без затвор....

Според повечето икономисти САЩ ще издържат най-много до средата-края на 2015г. Не разполагат с много време, при това положение най-лесно е да сеят хаос навсякъде, за да бъде по-трудно на заклетите им партньори след това. да заемат освободените от тях позиции. Гениално проста тактика, която коства смърт и разруха на останалите играчи.

Това, за загнилия капитализъм, го слушаме от 70 г. Хайде стига бе глупаци.

САЩ си бяха пътници, закрепиха положението за 20-тина години с опоскането на СССР. Сега пак са в изходната позиция.

Посипи се с хвойна и се метни някъде от високо! Не става въпрос за загнил капитализъм защото такъв няма! Капитализмът си е гнилоч по начало! Става въпрос за държавата на лъжата, грабежа, бандитизма и агресията, а именно САЩ! И без САЩ пак може да си има капитализъм, но с по-нормално лице, а не озъбена кървава муцуна! А глупака си ти защото не виждаш, че светът се променя и че глобализацията налагана от САЩ няма да мине, защото тя превръща индивида в елемент, в нечовек и прави бедния по-беден, а богатия по-богат! Ето тази голяма поляризация ще унищожи системата и реда, който от години се опитват по всякакви начини да наложат на народите САЩ! Бъдещето не принадлежи на тях! Те с всеки изминат ден стават все повече минало!

Работническо дело - '72 година.

Ти даже не си бил роден тогава, както и другия остроумен бацил по долу.

Не ги мисли САЩ, те са си добре. Но ти никога няма да си добре. Върви сега пий една топла вода от локвата. И се оближи под опашката.

Някой броил ли е колко са украинските олигарси-милиардери и колко от тях са такива, заради кражба на руски газ?! Сред "политиците-олигарси", ако махнем "шоколадения принц" Порошенко (избран от САЩ), май всички са се облажили на руска трапеза (Тимошченко, Янкулович, Юшченко, Кравчук и т.н.), пък за ония с кепите .. по-добре да не споменаваме!

Разликата между запада и Русия е като разликата между Южна и Северна Корея. Влака за Северна Корея тръгва след 5 часа ,гледайте да не го изпуснете.

Е, сега като немогат вече да грабят света както и колкото си искат взеха и американски градове да фалират, и държавата им САЩ едва отърва фалита и безработицата им доста нарастна и вълнения има доста колкото и да ги крият и в Ричмънд, Калифорния, Шеврон е отровила с над 11 милиона паунда токсични отпадъци щата без да предупреди живущите, като в резултат броя на болните от рак в щата се покачва и недоволството срещу Шеврон нараства и затова САЩ гледат да го пробутат в други страни, щото и Ню Йорк е наложил от миналата година мораториум върху нови сондажи, Франция е забранила добиването на шистов газ със закон, а Великобритания е преустановила сондажите за шистов газ поради земетресения! Е затова им трябва Украйна и нови възможности за шистов или природен газ!

Просто се чудя на руския войник, че не ги почва и да се свършва с майдановците!

Чернев що се чудиш, бегай на фронта.

Ами то има руски войници в Украйна, ама нещо майдановците ги свършват тях.