Русия блокира декларация на СС на ООН за изборите в Украйна

Москва не санкционира декларация на Съвета за сигурност на ООН за осъждане на изборите в Донецка и Луганска област. Оланд призова Путин да не признава изборите.

Обратно в новината

Коментари - Русия блокира декларация на СС на ООН за изборите в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отделянето на донбас от украйна беше предрешено от екстремистките действия на киевската хунта - издевателствата на фашистите в Одеса и бомбардирането и разрушаването на жилищни сгради, училища и църкви в източна украйна! Сега Яйце Нюх иска да им спре пенсиите и отоплението- след като това са украински граждани и са работили за Украйна цял живот! Тъй че приносът на Путин за отделянето е малък в сравнение с този на хунтата!

Ние българите трябва да се молим Русия да е силна, защото както каза и проф. Димитров в едно свое изказване в медиите:"Когато Русия е слаба Турция вдига глава, а когато Русия е силна Турция свежда глава". Самият Ататюрк е завещал на турските политици след него като не писан закон "Турция никога да не застава на пътя на Русия". Единствен гарант за оцеляванетго на нашия народ и държава е Русия. колкото и скандално да звучи това за много хора "объркани от евроатлантическите ценности"

пълни глупости....

25 години душите ни тънат в порнография, водопади от лъжи, десни псувни и закани, от мизерия, деформации и поразителна дясна простотия. Зле образовани копия на неукия Борисов, милиардните му кражби, леност и духовна празнота станаха знаме, байрак за лумпенит Които нямат смелостта да се явят с имената си пред хората. Тях ги бива за екзекуции и аутодафета с маски на мутрите си. Затова и винаги ядат пердах. А ние, когато чуем тази сладка дума РУсия, сякаш се връщаме у дома - чист, уютен и подреден. С ред, закони и човешки отношения. Русия е последната опора на цивилизацията, на мира и славянството. А нашите фалшиви прозападни неграмотни юди да вървят на майната си в Щатите, нямат място тук. Да им мият чиниите и да се скитат немили недраги и мразени.

са неустойките които иска Путин за Белене! Не се знае колко ще иска неустойки за Южен поток, договора е таен!

А договора с Уестингхаус е явен? Май е по-скоро недостъпен! А е сключен от наште т.н. протестъри против ядрената енергетика!

Може ли някой да ме подсети какво значеше демокрация ?

Да!Когато Пена хване Вуте с Цена "на калъп" - тя трябва вежливо да ги поздрави и да не пречи - ето това е демокрация!Но когато Вуте хване Пена "на калъп " с Геле - тогава не бива да се бърка "ддемокрацията"с "пердаха"!

Този,как беше, Оланд,да си погледне собствения заден двор, че колкото араби са се събрали там, нищо чудно скоро да поискат да си тъкмят нов халифат и френците ,каквито са меки ,деликатни,толерантни,са таман за ибрикчии на новите халифи!!!

ИД смята за пръв враг русия.

а кюрдите, шиите, израил, новите кръстоносци начело с САЩ, и Асад ги смята за дребни проблеми. Важното е да се бори Русията!

Путин що не вземеш да им кажеш на кой къде му е мястото. Кво се прават на мъже педалите от еврогейския съюз.

Ами, защото, другаря Путин има малко повече акъл от тебе. Затова.

Защо изобщо някой му разрешава на това политическо джудже Оланд да прави обръщения?

Оланд си е във Франция, него го остави, ами наш Роско, къде и той барабар Петко с мъжете джавака като пудел. На него поне бихме могли да му дириме сметка

"... "Целта е да убедим Москва и сепаратистите да се откажат от ескалацията и да се върнат към диалога", обясни Оланд ..." Какъв диалог, след като нещата са пределно ясни - в ЛНР и ДНР не искат да са част от Украйна. Ако двама съпрузи са се намразили вече, правили са си един друг мръсотии и изневери - към какъв диалог могат да ги призовават, какви брачни консултации ще помогнат? Развод, бай-бай и чао.

ОСТАВЕТЕ хората сами да решават.Стига сте се месили и създавали бъркотия!

Абе малоумници. Така и не разбрахте - няма как в границите на една държава да се прави друга. Елементарно е и не ми е ясно, как и тъпите Нато не го разбраха и не вземат да смажат тази сган.

Хмм, СССР си беше една държава и се разпадна на доста самостоятелни държави. Тогава Запада беше във възторг и ликуваха като побъркани. Сега обаче видите ли, не можело. Е как така? Тези хора не желаят трудът и богатството на района им да отива за отявлени фашисти. Точка.

БATKO

Ами Косово, ами Северен Кипър? Там може, нали?

Забравяш Косов, драги. Същите тези демократи признаха Косово, а тук не щат, въпреки че случаят е същият. Пита се кои са принципите им?!

ами ко да праим като нато сами дадоха тон за тая песен с косово???

"Тъпите" НАТО направиха държава в държавата във Сърбия, казва се Косово! Тогава всичко беше "законно"

Като "не могат да бъдат единствения отговор" санкциите, хайде нападнете ги де. Ама май не ви стиска - това не е като да чукаш мацки г-н президент с нулев рейтинг.

Имаш нещо против запложданено на руските девойки по бългрското черноморие ли? Единствената конвертирума стока на Русия за жените който стават добри компаньонки..всичко друго е пълен боклук

БATKO

Доста назад си с материала. Това, което казваш за руските девойки беше преди демокрацията. Сега руските девойки не искат българи, защото за тях сме бедняци. Пише го дори по техните туристически гайдове, че българите стават само за отмяна на вибратора, но не и за нещо сериозно, защото са (сме) мизерници.

В Донбас какво е населението-англоговорящо, френскоговорящо или немскоговорящо? Какво е вероизповеданието на по-голямата част от живущите там-протестанти, католици или православни християни?Не искам да го повярвам, но сякаш се повтарят времената от кръстоносните походи, когато пияните и агресивни западноевропейски воини под предлог освобождение на Божигроб са опустошавали православните земи, та се е налагало да бъдат бити и възпитавани.Справка-император Балдуин.

и путлер викаш сега се е втурнал да освобождава, без никой да го иска, ама тази политика тип Чингиз хан ще остави руснаците за много дълго време гладни

какви ги търсят ФРанция, Англия Германия, че и САЩ на хиляди километри от границите си, и до границите на РУсия, да не говорим, че това са исторически Руски земи откраднати от болшевиките, или са си мсилят, че всички са им роби и може да ги контролират.

Населението няма файда от остро противопоставяне в този глобален свят. Но, ако това все пак се случи, 70% от руското население пак ще мине само на картофи и макарони сутрин, обед и вечер, но ще издържи(за кой ли вече път). Обаче оядена Европа така вече не може, а и не иска и Льо Пеновци и сие ще станат мнозинство. Е те тогава ще стане страшно.

И вероятно така и ще стане. Русия ще мине на картофи и макарони, сутрин, обед и вечер. НО ще оцелее. И след като лудите се налудеят (WWIII), Русия ще остане единствената империя в света.

Прочетете във в-к ,,Комерсант,,какво казва Хелмут Кол. Няма да ви го поднасям наготово.Ще дойдат на друг акъл чиновниците от Брюксел,но Европа ще е съсипана.

Европа нивга не е била толкоз просперираща и перспективна, а чизмарските медии тиражират купища лъжи.

Ivan Nenov

ОТ ПРОДАЖНАТА МУТРА СЪВЕТ !?!!!

БATKO

Ибричек, защо пак си смени ника. Един съвет, сменяй го по-често, че лесно биваш изобличен.

Интересно кой игнорира Минските споразумения от 5 септември( В точка 9 от минския протокол е написано:Досрочни избори на месните органи на самооправление на Донецк и Луганск.)съгласно които изборите в Донбас трябва да се проведат в периода 19 октомври-3 ноември което и стана въпреки че на 16 октомври Потрошенко подписа указ за особения статус на тези територии и най демонстративно измести договорената дата за избори на 7 декември .Кой в случая наруши Минските споразумения и на какво основание не се признават провеждането на избори при положение че се проведоха в указания от споразумението срок и масово участие на населението в тях ??? И на какво основание тази мърша ще прави изявления при условие че САЩ не са страна в подписването на на въпросното споразумение

СТРАННИ ВЕЩИ - ПОРОШЕНКО САМ ЗАЯВИЛ НА НА ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ИЗБОРИ - ЧТО ДА В ДОНБАС ЩЕ ДАДЕ ОСОБЕН СТАТУС !!! И СЪГЛАСНО МИНСКИТЕ СЪГЛАШННИЯ ЗА СЕ ВОДЪТ ПРЕГОВОРИ С ХОРА ОФИ ЦЯЛНО ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ИНТЕРЕСИТЕ НА СВОИТЕ РЕПУБЛИКИ ! ТАКА ЛИ БЕШЕ???? ЦЕЛИЯ СВЯТ СЛУШАШЕ И ЗНАЕШЕ ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА НАЗАД ЧЕ ПОСЛЕ ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ИЗЮОРИ В ДОНБАС ! ТАКА ВСИЧКО И СТАНА ! А ВСИЧКИТЕ МЕКЕРЕТА ПОЧНАХА ПАК ДВОИНИТЕ СТАНДАРТИ(ПРОСТО РАЗБРАХА ЧЕ УК-НА БЕЗ ДОНБАС Е НУЛА -- НО Е КЪСНО И РУСИЯ ПРАВИ ТОВА КОЕТО ЗНАЕШЕ СВЕТА

И с още по-големи букви да пишеш, пак няма да скриеш своята неграмотност, що не си пишеш в руските форуми. А забравих, че трябва да вземеш някоя друга рубла.

Разни номенклатурни рашофилистичета плачат отново за железни завеси, бетонни стени, феодални кастови привилегии, тормоз върху трудолюбивите и талантливите и сичко туй под контрола на азиатски варваристан ??? Всуе се пънете нефелничета, колелото на историята се завъртя, светът се отвори, глобализира и всеки може да търси щастие и реализация по сека точка на Земята !!! Свободата е Велико Нещо !!!

Да, ако може да се върне времето назад, сто пъти ДА! Но и сега не е късно да спасим България!

КАК бихте реагирали, ако Сърбия и Албания и ... Почнат да малтретират, избиват и дискриминират самоопределило се като Българи население.... Мога да Ви дам конкретен отговор. Признаваме Македония. Последствията са ясни. Как очаквате сега да реагира Русия , след толкова много избито самоопределило се население като Руснаци. Един съвет, внимавайте как се отнасяте с малцинствата, защото не се знае дали след години и при нас няма да назрее подобен конфликт.

Армията за освобождение на Косово беше създадена от рязания шиптър директор на ЦРУ-Жорж Тенет, по баща ТЕНЕТИ!! Хегемонът САЩ наложи Косово като държава без референдум, само с решение на парламента.Цирк! Бомбардираха християнско население и направиха най долното племе на Балканите най-големия наркотрафикант на Европа. От Авганистан хероинът влиза безконтролно в Косовската база на САЩ Конан дейл.Оттам -шиптъри-Европа Сега еврогеьовете плачат от тях, но късно е либе за китка!!

Във всяка държава има малцинства. Аз за това казвам, че ако на 10 българи се пада един турчин, то регионите трябва да са смесени, а не Югоизточна България да е населена предимно с турци, западна с Българи. Ние нямаме национална програма и сме подведени от политиката на ДПС. Те не интегрират турците, а ги ограничават като крепостни селяни. В същия момент държавата не защитава интереса на българите и позволява да бъдат гонени от терористите ДПС.

Той конфликта е 100% сигурен, ДПС е капсулирало тези хора, те не се чувстват български граждани, а турци от Турция. Войнстващия ислямизъм допълнитерно се явява мощен инструмент. Тези хора, респективно територии, сме ги загубили, ако ДПС не бъде заличено в най-скоро време. Както се видя обаче чак от Европа дойдоха да им оправят играта т.ч. нещата са трагични.

Господин Оланд докато правите констатации за целостта на Украйна, погледнете малко назад в историята през 2006 година Косово се отцепи от Сърбия!!!Тогава не се ли наруши целостта на суверенна държава в Европа??????

За да се запази мира на балканите и България ще позволят да се разцепи. Ако не обърнем гръб на НАТО и не влезем отново в съюз с Русия, това е реалната заплаха. Само Русия би ни защитила.

Ти полудя ли?

Най-късно 2017 година започва началото на края края на ЕС.

Не Путин е излязъл от рамката ,а ЕС с извършения фашистки преврат в Украйна ,с подкрепата на самоназначилото се правителство извършило убийства на мирни жители ...

Критикуван и отслабен, американският президент би могъл да завърши втория си мандат без мнозинство на демократите в нито една от двете камари на Конгреса. Но той ще е спечелил поне една битка: тази за гей браковете. Това е факт! Всички български геьове са евро и американо геьове. И са антируски настроени.Защо ? Защото Путин каза, добре педераси, но си представете ,че цялата държава е населена от вас.Резултатът? Ясно0-ликвидация на всяка държава. Нашите политически геьове докараха България до фалит-64% импорт.

Русия е отново супер сила. Запада си позволи прекалено много. Русия им показва най-ясно, че ще става това което иска тя, а не това което иска запада.

И точно затова Русия ще стой изолирана от Европа а Руснаците ще хрупат сено със солена вода. Рублата стабилно върви надолу а цените в магазините растът с часове. Глад и мизерия за вас руски изчадия

Абе, коле, нали тези "следствия" ги преживяхме вече няколко пъти, като всеки от тях ни бе обясняван от "Затворено общество" и "Инсектицид за пазарна икономика" като ОЗДРАВИТЕЛНИ и ПОЛЕЗНИ?

Имаш предвид защо се разбунтуваха УКРАИНЦИТЕ срещу рашисткия Император и неговия сатрап престъпника Янукович? Аз отдавна съм светнат

Изборите в Донецк? В Донецк засега няма избори. Има някакъв руски фарс, клоунада, руска фалшификация, на която вярват само платени клакьори, фашисти, комунисти, сталинисти и един мафиозо от Ндрагета

Няма да споря с тебе. Но ако не дай си боже тук някой дойде и почне да дискриминира децата ми по какъвто и да е признак (етнически, религиозен, физически или какъвто там се сетиш) , аз ще съм организатор първо на опит за за решаване на проблема, и ако не се получи, то следва сепаратизъм.

Бай Ставри

И аз! Например рашистите организират Бургаска народна Република, завземат Нефтохима и викат флота на руска федерация в база Атия. Ще направя същото, както и украинците. Ще се запиша в опълчение и майка им жална на завоевателите от восточната орда

Да идеш лично да им го кажеш, а? А?

Бай Ставри

Имам роднини в легендарния украински опълченски батальон Айдар. Те им казват каквото трябва на восточните рашистки завоеватели. Споко

Време е да парчедисваме Покрайната между съседите и да признаем Ислямския халифат! Геополитически процеси- защо да казваме на черното - бяло??!

Ма вие какво си мислите, че поляците, унгарците и словаците и..мамалигарите не си го мислят това??!...

Вие тука, сън не ви хваща, бе другари!? Вярно ,че в Далечния Изток вече е ден , ама чак пък толкоз!

Не може повече държава, поддържаща конфликти и незачитаща международното право, да бъде член на СС на ООН...

Украйна ли имаш в предвид

Всеки да го разбира както иска.

USA

Ми тя е оснавател на СС! Една от петте. Кои са другите, очаквам да напишеш, можеш ли?

Понеже на русофилиите не им се вярва, докато не им се случи да разберат, че отново са разорени, сега ще видят, че поведението на руснаците е неадекватно на договорите, които подписват. С такова поведение руснаците дават пример за разрушаване на установените граници между народите. Те дават пример за нарушаване множество мирни договори. Русия наруши договор, който подписа преди два месеца. След такова поведение, адекватното насрещно поведение е ембарго на всякакви руски стоки по целия свят, защото Русия дава пример за разцепване на всички държави по света. Тя наруши установеното равновесие между държавите и обезсмисли ООН. Всъщност ООН трябва да изключи Русия като член, защото подкрепя ИДИЛ. Ако няма адекватно поведение към руснаците ще станем свидетели на една необуздана империя. Това ще породи послания за появата на хора като Маргарет Тачър и Роналд Рейгън, готови за война и самоунищожение, за да спрат идиотите в Кремъл.

Ако сега Сърби и Албанци почнат да тормозят нашите малцинства, то ние как трябва да постъпим? Аз лично ще ти го кажа така, признаваме Македония....

Ти луд ли си!?!??! Че как ще идат америкосите на МКС???? С батуд ли???

То и негъра мисли така!Что не го обясни на ракетите,дето сринаха се минулата седмица!

Оланд е пътник, така че мнението му не е от особено значение, той няма да има втори мандат като президент. :)

СВЕТА НЯМАЛО ДА ПРИЗНАЕ ДОНЕЦКА РЕПУБЛИКА ТАКА ЛИ,А ЗАЩО ПРИЗНАХА КОСОВО.НАСРАНИТЕ НЕМОГАТ ДА СЕ СЪРДЯТ НА ПОСЛЕДНИЯ НАСРАН.КЪСНО Е ЧАДО,МАНДАЛОТО ПАДНА.

Само преди два месеца, руснаците подписаха мирен договор за цялостта на Украйна. Понеже някои тук много се радват е добре да знаят, че от влошаването на отношенията на руснаците със Запада, страдаме ние и е разумно хич да не се радваме. Липсата на добри отношения прецаква нашия живот. Ако някой не помни нека си спомни за 90-те, когато бяхме разорени и изтърбушени, заради малоумието си да ограбим народа си.

кой е виновен. Със сигурност не е Русия, защото та продава на Украйна и на ЕС. Тука има други интереси и ще го разбереш, ама след 20 години.

Изглежда рака вече засяга мозъка на Путин?Нормален човек няма да направи това.Макар че на руснаците им е заложено генетично.

"Русия блокира декларация..." "Москва НЕ санкционира декларация..."

Не са се объркали, просто "санкционирам" на английски се превежда- "sanction", което не винаги се употребява, като забрана, наказание и др. В случая се превежда, като- "не санкционира"- didn't sanction". Не е одобрила, позволила, съгласила и т.н. Не знам нашите журналисти, защо го пишат по този начин. Надявам се , че го обясних разбираемо

ЕС в най скоро време ще бие големя шут на Руснаците и ще ги изхвърли завинаги от Европа. По добре мръсен шистов газ отколкото търговия с лудия Иван.

:) 1+ за лудия иван

Колев, Европа ще мине на шистов газ, когато ти ПРОСТАКО ГЛУПАВ си целунеш мадурите в челна стойка ! Ей имало е прости и неграмотни българи и няма отърване от тях.

Само така,бой по соросоидните манерки,да живее Русия

малии колко си злее стига павка а си легай

Дреме му на калашника на Путин, Америка и Европа как признаха преврата в Украйна.....значи преврат може, а избори в Донецк и Луганск-НЕ...ай сиктир бе меки китки!

Прав си, истината винаги е по средата!

е добре ама някоя съседна държава ако поиска територия от българия ти как мислиш в 21 век требе да си слагаме граници или да ги махаме

А как поискаха територия от Сърбия?

ЩЕРЕВ, ТИ СИ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ Д Е Б И Л И ВЪВ ФОРУМА

Ползвай смазка ,за да не носиш срамна фамилия както руския президент.Например...д-р Охкеф

Е хайде ,хайде.Има още двама

И после България......за това ли мечтаете руски крепостни селяни.Няма да стане.Вече сме в НАТО и ЕС!

Е, КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ОЛАН,ЩЕ ПРАТИ ВОЙСКИ,КОГО СЕ ОПИТВА ДА ПЛАШИ ,РУСНАЦИТЕ?ВСИЧКО СВЪРШИ-ЗАБРАВЕТЕ.

НЕТ! Теперь начинается!

НЕЩАСТНИК

Щерев ТЪПАКО никой за нищо не мечтае...само твоята проста глава мечтае за няколко тупаника, че дано малко ти се оправи извехтелият мозък...

Решението е едно.Малко е крайно ама... Ким Чем Ин трябва да бъде назначен за министър на отбраната на Русия. Първият месец ще има викове до небето какви ги вършат вероломните руснаци. На втория месец ще настъпи тишина. А на третия Обама сам ще си наложи санкции

СМ

Хмм, става дебело. Вероятно ще сключат договор за военна помощ. За разлика от ЕС, Русия има много кратък период през който не се е подготвяла за война. Има един момент след който няма връщане назад. Това е момента в който цената на санкциите надхвърли цената на войната. Тогава тя ще бъде платена от целият свят.

Русия се оцапа с "кафявото".Целия свят и световни организации критикуват руския тероризъм .Е как само Русия е права?

Точно така е другарю Щерев-Русия винаги е права. Така ще бъде и за напред. Трябва да го преживееш някак си-просто нямаш друг избор.

Колко са отчаяни руснаците? Колко се самозапалиха тази година? Ако руснака или американеца се отчаят, ще гори целият свят. Ние българите, при всички положения. Затова, ще си мълчим и ще плащаме на голям брат американец

Русия води класацията по самоубийства.Та не трупай активи с горката жена от вчера.Дано се оправи...

да мисли как че плати неустойката за мистралите като е клекнал на черничкия

Нали това прави, политика. Чуди се как да си го извади, от дъртия *.