Кремъл е загрижен от разширяването на НАТО в посока Русия

Кремъл е загрижен от разширяването на НАТО към границите на Русия, ще предприема мерки за възстановяване на баланса и всячески ще защити интересите си.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл е загрижен от разширяването на НАТО в посока Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия основно финансира и изнася тероризма и агресията по света за да замаскира финансовите и вътрешните си проблеми,които е неспособна да реши.

От една страна сме ние - НАТО с 30 държави заедно,а от друга страна - джуджи,Ким и Асад.Дали имат шанс ?

и кои сте вие? пред атома сичките сме равни, тъп чалмар! и ако алах го нема? ако нема 40 девственици дето да шпорите у рая? че се попикая от смех, чалмари прости!

Е бясна защото никой не им иска ценностите - зелени човечета Боярщник и офшорни милиардери :))

Офшорните милиардери са назначени от императора за такива:)

Нито Черна Гора нито Македония са близо до рассия. Даже е точно обратното. комбайнерът на снимка трябва да се ограмоти преди да дръкна нелепости

Защото така самата Матушка, ще не ще, ще стане по естествен път член на Синдиката. Не се дърпайте, ще свикнете.

Армиите на Наполеон и Хитлер са били общи европейски армии, съставени от французи, германци, италианци, румънци, чехи, поляци, ... Краят им в руските степи е бил трагичен. Членството в НАТО е просто начин за американско управление на протекторатите чрез местната вярна колониална администрация.

abasador

интересно, много съм изненадан от новината, че Македония се готви за членство в НАТО... пък аз си мислех, че македонците са първооснователите на НАТО. Лек ден.

Abu Talib

Кремъл нямаше да е загрижен през 2017 г., ако овреме горбачов беше признал, че Варшавския договор е основан по старите правила още на 14 май 1945 година, в пълно противоречие с подготвящия се нов член 102 от Устава на ООН

НАТО не се разширява, разшири се Русия в посока НАТО, като гепи Крим и се приближи към НАТО с 300 километра! Руснаците продължават да считат всички освен тях за баламурници, ама тези номера вече не минават!

Ти може да гепиш нечие портмоне в рейса, а в Крим хората са щастливи, че са руснаци. Така и ще бъде занапред.

На изненадан комбайнер, на който внезапно се е наложило да сложи костюм....

без България нема империи. ние верно сме ХЪБ! защото можем. ние , не продажни като ..е без имена.....но с имоти некаде.

Македония не е в посока на простотия пардон...на русия, а в обратната посока. Станете нормална държава и дори идиоти като макетата ще предпочетат да са с вас, а не както е сега най богатата страна, а толкова бедно население. Всеки нормален българин би си казал нещо от ро да...Тия са толкова богати, имат цялата менделеева таблица, а са толкова зле, ние, които нищо нямаме, ако се вържем с тях...ужас!

нема страшно брат. ние с гърците и сърбите ша опаткаме турците гарантирано. вие правите сащото с овчарите задокеански и готооо...

Cтрахливец, подлизурко и мекушав педал си, ако веднага не се дигнеш ти, немито дупе заедно със твоите гърчуля. Mишка миризлива си - ако веднага не тръгнеш към Tурция за да ни "опаткаш". "Oпаткаме" - нещо като да плющиш с голият си г-з на аскера рязания ли е?

Руснаците няма от какво да се страхуват.Тях никой няма да ги напада.Освен те ако не предизвикат нещо.Никой не е луд да води война със Русия.НАТО се усилва заради заплахата от Изток от Азия или Близкия изток.Там ври и кипи.САЩ са взели на прицел Германия която е решила отново да се еманципира.

Блядовете в международен план са като нашите цигани. Нормалните хора/ държави си ограждат къщите/ срещу потенциални престъпници били те цигани или рушки зелени човечета.

я виж оградите на цигани и депутати и ги сравни. моя имот нема ограда..комшуто у съда некога ни ще.. но си имам две дупки по 4 метра поне, на метър и педесе от основа ми на къща. блядовете са близко и до теб. винаги са били. обичай се и твори. но..само ако обичаш..обич. подарявам къща . намерете ми човек с нужда.

кои кого ще видиме ама да нестава това !!!!!!!!!!!!!кравите са оглупели от самолувство и ценности едни китаици горяха маи врене да замерише и на телешки котлет!!!!!!!!!!!!!!!!та да си седнат на задниците сороси и темподобни боклуци и всичката евреиска поснина която за пари и себеси ще продаде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

човек да не продава тва кое му е излишно. що да оди зян. ............... на терористите що живота им е излишен..? на кого живота е излишен? ..... трябва да се задават правилни въпроси. ... като -.....хе.

Страните граничещи с Русия са загрижени за своята териториална цялост и независимост и ще предприемат мерки за възстановяване на баланса. Всячески ще се защитят от агресивния си съсед и са заинтересовани от разширяването на НАТО и активно участват в него. За да няма ново Приднестровие. За да няма нова Южна Осетия (по средата на Грузия). За да няма нова Абхазия. За да няма нов КрымНаш. За да няма Новорусия (ЛНР и ДНР, Донбас) За да няма "зелени човечета", "опълченци" и "отпускари" с тежка артилерия "извадена" от каменовъглените шахти, танкове и РСЗО "Град" и ЗРК "Бук-М1" сигурно купени от супера в квартала. Русия е агресор!!!

тиси едно лаино укропско което е готово и минет да прави само да има долари

почти изгледах 32 гв за руско оружие.. маса има акъл нема. крият ..да. тва требе секой до го разбере- едно е по задача и плата, друго е по творчество можно и резултат. правото на интелектуална собственост продуцира техническо развитие. павено е в Израел правено в нейде по Малайзията. Сигурноста на България е в забогатавяне от реализирани и финансирани идеи. ................ щото.. ине сме мамуни да се катерим за плод или да чекаме да падне. докога ша пращаме други мамуни като нас да късат банани, без да ги пробват.

Аз пък се радвам на разширяването на НАТО!

ВЯРНО Е!!!!!!! Краварите станаха нагли и нетърпими!!!!!!Вземат решения вместо Парламента и Министерският "съвет"!?!?ЗАЩО така бе "одолюбни" политикани????З А Щ О ???? И най-вече ДО К О Г А ????????очна да ни писва!!!!!!

Накрая,ще му изскочат зъркелите...

Колкото повече тая кочина Мужикистан овиват орталъка, толкова по-добре за белия свят!

А "белия" свят спонсорира.... Кой? Един и същи сценарий. Ако не можеш чрез продажни политици правиш цветна революция/майдан. Кой започна ( че се и похвали) разкола в Украйна? Кай разби света, като изби стотици хиляди, създаде джихадистите и изпрати орките в Европа ( а и заповяда на марионетките тук, да ги пускат)? Кой обгражда Русия с Бази, които ги строи на окупираните от него територии? ( Това даже напоследък не го крият). Та? Кой е агресора?

С малоумната си политика,Путин се отваря нови и нови фронтове.На път е да фалира.Руснаците се напиват от отчаяние,рускините се спасяват с бракове на запад.Накрая в Русия ще остане само подмосковието.

На тоя лисунгер на снимакта няма как човек да не му повярва от първата дума..

И все по-загрижен ще става. с действията си Путьо генерира неприятели на Русия и там където преди никога не би могло да има такива. Не знам дали основният виновник е самият путьо или путьовците около него като въпросния Песков, но е факт че вследствие на агресивната политика на Русия вече никой не си прави илюзии че Русия ще следва пътя на СССР. И каккто показва историята Кремъл за пореден път ще си строши главата. Не можеш да си срещу целия свят. И да имаш за съюзници само про-комунистически боклучарници от 5типа на Ким Трети, др. Мадуро и разни други мадурковци. Просто ще затънеш.

Е, ако не нападахте съседите си, можеше и да не се разширява НАТО, ама някак си повечето хора се чувстват сигурни в НАТО, а не при вас. Опс, сорри, забравих. Крим беше с "референдум", а в Украйна е гражданска война с която руснаците нямат нищо общо...

Фашагата умира от ужас-обръчът се затяга!!!Само така!!ДОЛУ ПУТЛЕР-НОВ НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС ЗА СЕРИЙНИЯ УБЕИЕЦ И ФАШИСТ-ПСИХОПАТ!!!

Айде Беларус е наред!

Имперското поведение, манталитет и кредо на руснаците им носи САМО негативи в европейски и международен план!! Докато Тръмп ИМА (поне) финансово-икономическата база да се изявява като световен лидер и определящ, незаобиколим фактор в световната политика (световната "икономика" в момента се диктува от Китай), то Путлер освен торбата с разрушителни оръжия способни да превърнат Земята в късове метеорити НЯМА нищо друго!!! Огромните природни ресурси на руската федерация не се използват за повишаване стандарта на живот на населението. Жалките фелахи с космически нефтено-газови ресурси на глава от населението отдавна са решили основните проблеми на населението си!!!

Европа, респ. ЕС е обезпокоен от агресивното настъпление на Русия към Централна, Южна и Източна Европа!!

Македония и Западните Балкани са в обратна на Русия посока...!? Хм...тия са объркали посоките вече. Ако НАТО приеме Нова Зеландия това пак ли ще е разширение в посока Русия!..

Предвид това, че Путин се шегуваше, че Русия граничи с когото си поиска - да, всичко е разширение към тях. :)))

ВАШИТЕ "ИНТЕРЕСИ" ИМАТ ЛИ ГРАНИЦИ БЕ?

За САЩ пишеш, нали? Нацвъкаха навсякъде бази, без да питат хората в държавите, искат или не. Ако не знаеш, това е с цел да унищожат изтреляните от Русия ракети още на старта. И ще нападнат, когато решат, че ще могат да победят. Държавите, в които са базите са ги отписали. Те ще минат в графа съпътстващи жертви. Това радва ли те?

САЩ по всяка вероятност вече са ударили Русия със технологии за добив на нефт и газ от голяма дълбочина,от континенталният шелф,от шисти(солнцевой газ)!А също така и с инвестиции за милиарди долари и дялове за американски нефтодобивни гиганти от добива и реализацията!Сега са наложили санкции на РФ заради Украйна и много нови находища не се разработват,но руските компании плащат стотици милиони долари лицензи и резервни части на омериканските компании!Така,че тезата ти мурзьо,че САЩ искали да ,,завземат на Русия ресурсите"е НЕсъстоятелна!По същество Русия е превзета от цар долар вече 100 години!

Всичката ви работа на обратните е такава. Като не можете с друго започвате с обиди. И според теб, Руснаците трябва да им дадат всичко, което им искат ли? И мислиш, че всичките тези бази са хей така... Приятелски и в Русия не трябва да се притесняват от тях? Но пък ревеш, като ти кажат, че в отговор на базите ще станеш цел. Защо ревеш? Ходи си в прайда и не усмърдявай форума.

Това което се иска от Русия тя с радост го продава!Или по точно тези ,,братви"които са окупирали този бизнес със добива и продажба на природни ресурси на Европа,Китай,Индия и други по малки потребители на руски суровини!А за прайда не се безпокой!Там съм!Да подкрепя гейовете и лесбийките докато ти и еднополовите такива като тебе лъскате бастуна на путин пред портрета!

Не знам какво е пило това животно но снимката ,но според "умния" поглед няма да е алкохол..ха.ха.ха

В кремля нарочно избират такива кривогледи за да е по-лесно с гледната точка:)))))))

Хубаво е да си обновят опорните точки, че нещо не схващам как Черна гора и Македония са в посока Русия. Всъщност НАТО в момента се разширява на запад, далече от границите на Русия, в противовес на старите разширявания към Полша и Балтийските републики например.

Как Путята бара милиарди от нефта чрез поставени лица видео Петька Колбин кошелёк Путина

загрижен, Кремъл е напълнил гащите от страх. И с право, защото НАТО ще се разшири до Урал, а несъгласните - да се местят немедлено в Якутия, Камчатка и Сахалин. Смешници. Нека си разпъват цирка там.

Ироничното в случая е, че Русия сама има вина за разширяването на НАТО. Преди руските изцепки в Крим, Украйна, Грузия и Сирия всички в НАТО дремеха и скучаеха. Сега с агресията си Русия вдъхна нов живот и смисъл на отбранителната организация.

Русия сама си го направи. Каква работа имаше да напада Украина само защото посикаха да са в Европейския съюз? Заради това държави които не бяха и помисляли за НАТО сега търсят защита там от бясната кремълска мафия

Украинският народ е един много древен народ, който е дал култура на дивите племена, наричащи се руснаци, Киевската Русь си е била чиста Укаринска Не-Русь. А след героичния Майдан, народът има право да си избира приятелите! И Крим трябва веднага да бъде "върнат", за да могат спокойно да акостира там могъщият американски флот во главе със самолетоносач

Напишете в ютуб 12 ИЮНЯ АРМИЯ НА МИТИНГЕ! ЧТО БУДЕТ? 12.06.2017 Накратко-путлер е наредил руската армия да охранява общоруския митинг срещу корупцията в руското висше държавно управление. Руската армия ще бъде въоръжена и има право да използва оръжие срещу руските граждани. Та- докато путлеристкото руско правителство си вре нахалния терористичен нос във вътрешните работи на чуждите държави, не е ясно дали на 12.06.2017 г. няма да има нова руска революция- ако разбира се, има руски народ, а не стадо послушни покорни овце....

Страх го е джуджето и ще използва армията. Даже и оръжие срещу тях.

Как децата на руските патриоти са във вражеския запад във видеото Как единоросс своих детей в Россию возвращал

На мен ми е по интересно да чета ,как един чирак , чиракувал като роб няколко месеца за 400 евра у евронивата! Или пък , как един швед ритнал слугата у главата, а българското европравосъдие се чуди как да му оближе пьрдяшника, че да дойдат ощк такова пияни скандинавци и да набиват яки шутове на такова празноглави животни като тебе.хаха

Пиян руснак заплаши с нож лекар и полицаи в Хисаря .

Гледай видеата които ти давам мужик и се цивилизовай да си отвориш очите че си изпростял.

Докато мрънкаш заплахи срещу НАТО, държавата ти русия ГОРИ! 12.06.2017Г. Е САМО СЛЕД ТРИ ДНИ! Абе, ти да не си руски войник, определен да стреля в руските мирно протестиращи граждани? ;) Много омраза се сипе от теб, а но не се учудвам- руските роби мразите дори самите себе си, и ако няма кого да мразите, се самоизяждате от яд и пукате :):)

Дорогой в ето НЯТО нет НИКОГО. СПоразумения от ЯЛта и подсдам ето не разрешают..

Дир.бг, до кога ще допускате руски тролове и агенти като САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ да обиждат страната.

Безсилието е голема сила, от мен да го знайш!мбухахаха

ти си знаеш

Хаха. Ти си прост и не се усещаш че с обидите вредиш на братята ти и Рассия. Омразата и обидите по принцип предизвикват същото от другата страна.

нали щеше да се разпада НАТО до пролетта на 2017? Кво е това разширяване сега по никое време...точно преди разпадането?:)

САЩ защити Русия(СССР) от фашистка Германия през ВСВ. Сега вече няма кой да я защитава. Русия е сама....

Уточнение: САЩ спаси СССР!

И открива Втори фронт едва Юни 1944 та година!

конвоите през Атлантика кога са?

Хубаво е да погледаш малко документални филми по темата, в които самите руски историци и изследователи казват, че без икономическата и продоволствена помощ от САЩ, СССР е щял да падне още през 1942.

И какво като е сама бе БОКЛУК мислиш че ще се даде на противни говеда миризливи като теб-НЯМА БИОБОКЛУК

Е, няма да и е за пръв път.

Цитат: "Песков припомни, че в Украйна продължава гражданската война, а решението за приемането й в НАТО ще се вземе в Брюксел и в другите столици, откъдето се осъществява общото ръководство на процеса. А едно от условията за приемане на една или друга държава в НАТО е отсъствието на вътрешни конфликти и на териториални спорове. " ===================== Сега има ли някой обичащ путин и россия, който все още да се съмнява в мотивите на кагебистката маскалска хунта по отношение агресията в Украйна? Кремълските фашисти ще продължават да убиват и да разоряват Донбасс от страх, че Украйна ще стане член на НАТО! Путин и фашистващите олигарси от кръгът около него няма да позволят в Украйна да настъпи мир! Те ще продължават да убиват! Като обикновени россиянски фашисти.

Дир.бг, до кога ще допускате руски тролове и агенти като САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ да обиждат страната.

"РУСНАК"- това звучи ДОЛНО

До миризливото натОВЧЕ! Виж се какъв си палячо ве чирак ве!мбухахаха Много шум за боя ще ни докара скандинавски бойкот stat - A + 15:15 7 юни 2017 Общество / Редактор Лилия Чалева / обновено преди 2 минути Виж 1 снимка Благой Рагин препоръча да не шумим за камериерката, за да не ни бойкотират скандинавците Благой Рагин препоръча да не шумим за камериерката, за да не ни бойкотират скандинавците Сн.: NOVA Broadcasting Group Не трябва да се шуми много по случая с ударената камериерка от швед, за да не си навлечем бойкот от страна на скандинавските туристи.

Този Рагин е болшевик комунист и народа и обществото веднага го накараха да с подаде оставка. Както виждаш реагираме. Лошото е че ти си крепостен и нямаш право на мнение в рашата, освен това пиете ацетон.

Като е загрижен Кремъл, да не напада независими държави. Хората се плашат и търсят защита от НАТО, много е просто.