Коментари - Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни | Днес.dir.bg

Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни

Бившият консултант на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни, една от които Русия. Президентът Владимир Путин допуска Москва да даде убежище на Сноудън.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни | Днес.dir.bg

Коментари

Драги Иречек, да си призная в един момент изпитах съжаление към теб като чета как форумните лъвове ти мачкат най безмилостно мордата :))))))))) язък че си работил толкова години в МВР...явно там не е имало кой да те научи, че и най великите демагози (към които ти не спадаш поради посредственост) никога не водят директна битка срещу истината ...явно поради липса на качествен кадрови потенциал твойте господари използват такива нефелни псевдо-агитатори (аджамий) като теб...по скоро срам за шефовете ти а не за теб , защото просто толкоз си можеш :))))))))))))

Забравих да кажа че ми прави впечатление използваните от теб обидни квалификаций от сорта идиоти тъпаци малоумни и пр. Целта е очевидна при липса на аргументация която да е убедителна и надеждна се опитваш да свалиш тези с които спориш на своето си ниско блатно ниво та там в калта където е твоята стихия да водиш битката...всички знаем лафа че не е добре да се бори човек със свиня защото ще се окаля а пък на свинята най много да и хареса :))))))))))

Темата е за малоумни идиоти. Външен консултант на NSA е абсурд да има какъвто и да е достъп до конкретна, а не теоритична секретна информация. Сноудън, ако има такава, я е получил от щатен служител на NSA. Каква им е финансовата договорка, един бог знае. Потърсете, тъпаци в Нета, NSA Security Recommendation Guides= Не са чак толкоз затворени, No Such Agency, както плямпат неграмотниците. Поствам, за да се уверя за пореден път във високия интелектуален потенциал на куманите, печенеги, татари и черкези.

Не е нужно някакъв си Сноудън да разкрива нещо което всеки го знае отдавна. Ти ако си малоумен е друг въпрос.

"Поствам, за да се уверя за пореден път във високия интелектуален потенциал на куманите, печенеги, татари и черкези." - ПОСТВАШ ЗАщОТО СИ БОЛЕН МОЗЪК.

Проф.Константин Иречек пристига в България да просвещава на братята славяни. Заварва кумани, печенеги, черкези, татари, но не и славяни. Пита Иречек рашкия консул, "Къде са братята славяни" ? Рашкият консул му отговаря, "По време на многобройните войни с османците ги изселвахме в рашката империя, а пращехме обратно всякаква паплач". И почва тая паплач да трови живота на професора-идеалист. Четете "Български дневник", проф.К.Иречек.

Нещо по темата имаш ли или просто си смърдиш по всички форуми?

е Герой на нашето време. Жалко, че ще умре млад. Колко момчета трябва да се затрият, за да разберете, че Световната конспирация не е измислица, а план в действие? А руската позиция? Ето, в такива случаи ясно си личи, че само пред нас си играят на доброто и лошото ченге, а господарят им е един и същ.

Давай Еди, разкажи номерата на Империята на злото!

Примери за свободата на личността в USA -БОЛ : 1. Ноам Чомски - по време на войните в Ирак обикаля USA университети и изнася лекции срещу американската агресивна политика. Нито го затварят, нито го уволняват, професорската му заплата в MIT си върви, хонорарите за лекциите - тоже. 2. Майкъл Мур, прави филми разобличаващи USA, подиграва се на президенти, печели оскари, Кан, пари, милионер е. Свободно си движи човека и си дебелее. Тъпи мужишки слуги, представяте ли си какво ще се случи с подобни хора в азиатско-мужишка раша? А Сноудън е предал държавни тайни. Подписвал е декларации за поверителност. Получавал е надбавки за това.Навсякъде неговото деяние е наказуемо.

.... примера са всички в Гуантанамо.

Реални примери - Дж. Кенеди, Р. Кенеди, Мартин Лутър Кинг, Брус Лий, Брандън Лий, Робърт Максуел, ... , Мерилин Монро, Боб Марли, Джон Ленън, ... , милиони индианци, все законно заличени!

Индианците преди заселването на белите са били 75 милиона, в началото на 20-ти век остават 300 хиляди.... Това е най-дългия геноцид в човешката история. Също така да не говорим колко хора са убили в атентати, преврати и "нещастни случаи" в по-новата ни история, секретните им служби. Но този Иречек явно си е подлога и това си го кефи, не му обръщай внимание.

В сащ оставят всеки да плямпа колкото си иска. Но в първия момент, когато стане вреден, просто го ликвидират. Така е с Мартин Лутер Кинг. Щом става фактор и умира. Я отиди и кажи в сащ, че не е имало холокост. Веднага отиваш в затвора. Явно така е демократично. Имайте някаква мярка като се опитвате да ни лъжете.

Чомски, си е човек на статуквото, той например отрича,че атентатите от 11 септември са вътрешна работа.

САЩ искат да контролират целия свят, като за оправдание изтъкват "тероризъм". Мисля, че рано или късно ще намерят Сноудън и ще го съдят за шпионаж. Но дано да греша.

В Русия са излезли с инициатива, Сноудън да бъде номиниран за Нобелова награда. За разкрити престъпления срещу човечеството. САЩ трябва да бъдат съдени в Хага. ООН също трябва да приеме резолюции и са определи санкции срещу САЩ. И най-редното е, Осама-Обама да върне присъдената му Нобелова награда за мир. За лицемерие и престъпления срещу човечеството.

Тия мужици съвсем се уляха. Да си видят техните нобелисти, Пастернак - преследван, Шолохов - алкохолик, Сахаров - затворен, Гинзбург - оклеветен. То бива наглост, ама азиатско-мужишката е безкрайна.

Друго си е индианците да живеят в резервати, а? В името на свободата и демокрацията! Абе, ти като си специалист по американците, я кажи, защо след 30 години в плен, Рузвелт отказва на 74 годишният Джеронимо да го освободи? Предполагам, че е нещо свързано с борбата с тероризма, м?

каква е тая омраза към руснаците ?да не би дае когато съветски инструктори помогна на египет в синайската война

Шшшт евреите да мълчат. Колко Нобелови награди КУПИХТЕ. Опорочихте делото ми. Само да добарате 1 милион. А руснаците се мъчат по заслуги. Как да се вреди друг, след като евреите пускат тлъсти рушвети. Освен парите, така си купували и престиж. За да не ги сочели с пръст, че били моше-ници. Ако можех да изляза от гроба, щеше да видим кой ще получава. Обама за мир, това си е направо виц. Но не е смешно, а е тъжно, какво прави корупцията.

Руски нобелови лауреати: Абрикосов - физика свръхпроводимост, Жорес Иванович Алфьоров - 2000г. полупроводници, Попов - медицина и физиология, ЛАндау - физика, Гинзбупг - 2003 физикаа, Капица - физика, Мечников - медицина.

докато има хора като тоя мъж ще има и свобода !а какво стана с нашият Уотъргейт

Нищо ново в Америка. Преди време, в скандала Уотъргейт, също е имало яко подслушване. Тогава благодарение на журналисти с будна съвест Никсън е напуснал президенския стол. Сега обаче "страха от тероризма" е в разрез със свободното слово.

президентския

Aгент Снежко отишъл в Русия да не се разтопи и кандидаствал за сибирско гражданство и започнал да издирва Снегоручка-любовта на живота му....

От безсилна злоба това ли успя да измислиш. Много си примитивен. Чудно, как си се научил да пишеш.

Най-простите в интернет винаги обиждат и се хващат за правописа ...

чудя се ,как още софийските"протестиращи"не са изпратени пред руското посолство и да искат връщатето на сноудън във щатите!!дали ще им възложат и такава" мисия"?

Протестиращите трябва да отидат пред централата на лукойл, най-големият монополист, крадец и контрабандист в Бг.

По-скоро пред централата на Сорос - "Отровено общество"

Центъра за послушване на цяла Югоизточна Европа е на улица Козяк .... Защо иначе им е на Американците такова голямо посолство в България - че то посолството им в Сайгон беше по-малко

Американското посолство в София е резедентурата на ЦРУ на Балканите. Такава органиозация няма място в държава от Европейския съюз. Европа трябва да постави въшроса за нейното напускане територията на България.

Участниците в този форум са ярко доказателство защо сме най-мизерната страна в Европа.

като виждам това което пишеш си прав. интересното е дали си евреин както този, чието име си избрал за свой ник?

Нищо ново не ни казваш. Известно на всички е, че сте най-мизерната държавата Израел. Изградена с кръв и убийства на стотици хиляди палестинци. А моралния облик на вас, евреите е известен по цял свят. Чудно, но всички ви мразят и всички гледат да ви изгонят от земите си. И така над 2000 години. А ти си живия пример защо. Отврат!

Можем - колим. Докато има телета, ще има и касапи.

Говори момче. Разказвай тайните на империята на злото - САЩ. Русия никога няма да те предаде. Що за идиотщини ??? 20 мил. германци били подслушвани от спец. службите на САЩ. Барозу е в потрес и проверява по стаите и тоалетните на ЕС за микрофони и камери. Не kакто Цацаров проверяваше тоалетната на Борисов, а сериозно и основно ... Хамериканците следят интернет връзките в света, подслушват телефони, контролират роуминга, влизат в база данни за всеки човек ... Говори момче, разказвай за империята на злото - САЩ. Русия няма да те предаде. Всъщност Едуард Сноудън заслужава нобелова награда за мир.

Правите си болшевицки интернет и проблема ви е решен. ягода, гея ежов, берия не само няма да подслушват, а така ще ви криптират линиите, че няма да разбирате какво си говорите.

Масона Путин постави условие на Ед Сноуден ако иска да остане в Русия: "Да спре да говори и работи против САЩ" Ха кажете сега че няма Юдейска конспирация

Ето новите идеи, които разгръща еврейската пропаганда. Които трябва да бъдат набити в главите на тъпите българи. Путин е евреин. Путин е масон. Само дето у Путин няма нищо еврейско, което и се доказа. А евреите, като този еврейски пропагандатор мразят люто Путин и Русия и се опитват да ги окалят постоянно. А Путин масон е последния писък на модата. Само дето главните еврейски масони, особено рокфелеровите, са обявили война на Путин. Евреин, в България освен да пасем патки, правим и други работи. Тъпа пропаганда.

Депутът от руската Държавна дума Александър Сидякин смята, че бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън заслужава Нобелова награда. Струва ми се, че Сноудън е най-великият пацифист. Този човек направи, за да получи Нобелова награда за мир не по-малко от Барак Обама, - заяви днес Сидякин. Според Сидякин ролята на Сноудън в победата на здравия разум над военната доктрина на САЩ заслужава най-високото отличие. Членът на Съвета по правата на човека при президента на Руската федерация Кирил Кабанов на свой ред заяви, че Сноудън с действията си опита да спаси света.

Ще го държат и после разменят за някой от техните хванати.

Не смятате ли че с коментарите си усложняваме излишно нещата.Положението в САЩ е такова че подслушването си е нещо като обществена тайна.Аргументите за това са железни-терористите ни взривават в собствената ни страна както никога преди.Вашата сигурност налага да отстъпите част от правата си на прочутото американско прайваси..Предатели също винаги е имало.Така че появата на Сноудън може да се смята за закономерна и не би трябвало никого да очуди.И най накрая както винаги работата опира до Русия.А това че такива хора се чувстват най сигурно там също не е новост за никого.Така че случват се такива неща.Този случай нито е първият нито ще бъде последен.

ГОВНОТО ИРЕЧЕК КАК ОЩЕ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛО ДА КАЖЕ ТЕЖКАТА СИ ДУМА, А ИМЕННО - ЕКСПУЛСИРАНЕ НА СНОУДЪН В САЩ И МОМЕНТАЛНИЯТ МУ РАЗСТРЕЛ. В ИМЕТО НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА.

Малеййй бай Ганьо немой така грубо бе човек...Иречек е нордически тип както сам ни спомена за себе си ...та нордическите типова са се напрово Римляни тоест както казват за тях турците те са направо Ром милиет..та с въпросният Ром Иречек не бива да се говори с такъв груб език...известно е че народите от тази група демек нордическата са вече толкова напред в модерното по отношение на живота и в частност за любовта, че такива веселби като инцеста (секс в рамките на семейството) са си им вече направо като все едно да кажеш на някой нашенец добър ден ...затова тряаа съ попраиш...с Иречека тряаа се говори на Вие дори...щото такива хора са тук при нас да ни учат на модерност нас задръстеняците калпаклий...човека от сутрин до вечер логорейства връз белото листо да ни учи на ум и разум вие изпражнение ще го наричате...айде моля ви се значи недейте така...

Защо казвам че сме обект на поучаване....сега ще обясня..Американската наука любимата на Иречек призна, че най-древната цивилизация в Европа е процъфтяла на територията на България и част от Балканите от 6200 г. до 4500 г пр.н.е....такааа...това са старите ТРАКИ чиито наследници сме ние..преди време беше направено едно изследване в Швейцарска лаборатория и се оказа че в над 60 % от изследваните проби резултатите са следните...съвременните Българи са си чисти ТРАКИ..има и малък процент СЛАВЯНИ...та ето такъв старовремски народ се оказа Българският...въпреки това нови дэржави пръкнали се преди има няма 200 години са взели решение да ни учат на ум и разум...демек детето решило да учи родителите си кое как става в тоя живот...но както казваше Б.Б. пилците се броят на есен та така и тази глупотевина наречена Американски начин на живот или по точно Американска мечта едва ли ще стане част от БГ традиций, защото издиша отвсякъде като един същинский спукан пре...рватив....

защо не се гушнете и не си ударите по една?

товариш путкин няма подобни проблеми, каквито има американското правителство, защото тои не моли държавете да екстрадират неговте избягали агенти предатели. тои ги гощава с радиоактивен полониев чаи и праща на оня свят. ест человек ест проблема, нет человека нет проблемъи

Подслушването е "неформално узаконено" от САЩ с техния измислен тероризъм с цел да си прокарват своята политика - без войни няма пари. Нищо чудно, че Германия реагира остро.Ттова е обида - та те ли са най-големите терористи?

Учих 2 години в Русия и пак искам да се върна там, този път за постоянно, това е една прекрасна страна, уверен съм, че Сноудън ще се чувства добре там.

Били подслушвали. Ами как да се борят с тероризма? Да питат кой е терорист ли? Ами не е най-добрия начин, но този засега е най-ефективния.

Като начало, да не го създават, спонсорират и раздухват. Няма да навреди и да не си пъхат гагата с ужким 'пролетни' революции.

След такива разкрития САЩ няма начин да оставят Сноудън като нерешен проблем. Притеснявах се, че само Еквадор му предоставя политическо убежище, но сега и Русия.. Гледах новините по CNN - ЕС е "бесен" (на политическо ниво) особено Германия. Нищо чудно след някой и друг ден повечето страни да му предоставят политичевско убежище. Има надежда светът да престане да затъва толкова неудържимо крайно.

Странно! У нас наскоро възникна скандал,че полицията подслушвала някой и друг министър или депутат,и подведоха под отговорност МВР министъра. Не съдят този,който разкри за подслушванията,ами обратното на Америка! Защото пък там,разработили система за (хилядократно по -обхватна) следене и подслушване по интернет,на цял свят,а американците пък не съдят министъра на МВР-то си,ами този,който е разкрил деянието ! Иди та го разбери този свят -:) Кое е правилното ,според вас?

В отговор на ЕС, държавния секретар на САЩ Джон Кери каза, че повечето държави подслушват във връзка със сигурността им, но му бе отговорено от Германия (подслушванията на САЩ са насочени най-вече там), че в такъв мащаб това е неоправдано и е неконтролируемо.

Тук има много коментари на хора с робска психика,които плюят по-един достоен човек.Но мнозина от българите обичат да ги подслушват и контролират, ала свободните хора не се кефят на такива неща!Пък и е видимо,как изглежда "най-демократичната" държава всъщност!За какъв справедлив процес може да се говори в САЩ?

така е! хората които не знаят много неща, не разбират че това е наи-голямата и фалшива пропаганда... и си мисля за едно сравнение - лудите които са приети в определените за това заведения, имат една обща черта - те не знаят че са луди. това е трагедията на тези които дори не знаят за какво става вапрос в случая. . наи-голяма вина за това имат медиите и тоталното промиване на мозаци.

Ти да не мислиш, че това което пишем тук не е записано за времена вечни и не може да се проследи?

тази планета стана едно голямо село, да няма човек къде да се скрие, егати и живота.

Няма да мръдне от изолатора. До WC-то след него ще има човек.

Руското мекере се разконспирира. Е след десетина година ще е беззъб алкохолик, който няма и и мето си да помни....какво да се прави това е съдбата на предател, продал се на аболютното зло - комунизма.

амиии,след няколко години сте издаде секретните данни на руснаците на американците.циркат продалжава

Младият Сноудън явно не е чел за щастливата съдба в СССР на шпионите бегълци Бърджис, Маклин и Филби. Основна грешка на младите е че четат малко.

Я раздуй нещо за узаконяването на ГЕЙ-браковете във "великата демокрация"."Уповаваме се на бог".Това го пише и на долара.Само не уточняват на кой бог.Хаиде едно коментарче и без лаене по мен щото щети стъжна животеца в този форум.

не бе туй сноуденче е сина на емил боев

Мнооого хитър и засукан и дълбокомислен и ... ход за внедряване на топ-щатски агент в руските по-таквиз служби ... Мноооого ...

sawo

Не, той е двоен агент, който първо се прави на американски агент, изиграва ги, после отива при руснаците и започва да го играе руски агент, а всъщност се оказва български шпионин за ДС!

И ще го турят в някое охраняемо градче в сибир дет е на поне от 150 км от друго близко село и ще е баш агента на мечките

За Плевнелив би било въпрос на чест да предаде Сноудън моментално.

Литва екстрадира за USA руснак, търговец на оръжие и шпионирал срещу USA. Не го ли знаехте? Напълно нормално е България да подкрепя съюзниците си от НАТО.

Сноудън не бил руски агент. Как не се сетихме! Ави той е руски интригант! Точно в момент на най-сериозни икономически преговори за премахване на бариери между ЕС и САЩ някой събуди спящото му съзнание и той реши, че ще всее раздор между тях. Ми той направо е за Нобелова награда за интриги.

Браво! Ти успя да разнищиш тази заплетена история. Такива умници в ЦРУ ги лапат като топъл хляб.

Тъкмо момчето му се уреди работата и ще мине без пътни за Еквадор. Повъртя се за кумова срама нЕкой ден из летището, но идва заслужена почивка.

Сноудън разкри не толкова нефелните подслушвания на НСА, колкото гнилата природа на заблуждение, псевдодемократичност и двуличие на управлението на САЩ. Този случай е тест за народа на САЩ. Именно сега те могат да потвърдят или зачеркнат своята свобода, която толкова много възвеличават. Засега народа им се държи като овца пред заколение. Няма остра дискусия, няма притиснати управляващи, няма обществен ултиматум, просто блеене по форуми и селски медии и няколко недоволни анархисти. От друга страна системата обърна общественото мнение към Сноудън и вместо то да защити разобличителя на неморалността, потвърди държавната политика за репресия. Русия е една от трите държави , които могат да осигурят това убежище. Всички останали биха се огънали на натиска. САЩ превърнаха западния свят в клоака, в която дори истината има нужда от убежище!!!!

да, и аз така мисля. това е голямата истина, и добре че русия в случая ще му помогне. явно вращане назад за него няма. и аз ако бях на негово място, никога нямаше да се варна. тук (в родната му страна) ще го разнищят. не го чака само и просто затвор. с хубава стая, и книги, и телевизя, ами 100% изтезания, и психо лечение. това е наи-доброто за него да остане там. голяма смелост и савест има това момче. каквато корупцията е заличила вав 95% от управлияващите.

Русия не е същата,който я подценява мога да му кажа,че не в час.Бях в Москва и още няколко малки града за около два месеца,това което видях е впечатляващо,няма нищо общо с нашите остарели възгледи.

Сигурна съм, че Москва не е Русия, обаче!

Не чети като дявол евангелието.И ОЩЕ НЯКОЛКО МАЛКИ ГРАДА.

Веска е права(за съжаление)В Москва няма нито една дупка, за кал да не говорим. Но в други градове, например Волгоград,Самара и т.н е много зле. Средната заплата в Москва е 3500 лева а във Волгоград 800.

......ЩЕ МУ ДАДАТ, ЗАЩО НЕ, ЩЕ НАУЧАТ НОВИ НЕЩА И ДОРИ ЩЕ МУ ПЛАТЯТ ПРЕБОГАТО, ТАКЪВ Е СВЕТЪТ - ЕДНИ ПЕЧЕЛЯТ - ДРУГИ ГУБЯТ! хаха..

Да Русия или СССР са давали убежище на много хора досега. Те всички, без ничие копетентно мнение, са избирали да живеят там. За тях това е било акт на милост или чест и са живели с известни привилегии. Пример- Долорес Ибарури. Дори синът и е загинал във ВСВ. Никой не го е карал насила да воюва.

Доживяжме, да видим амриканец, да поиска политическо убежище в Русия. Ах, този луд, луд свят.

Вие сега какво, заяждате ли се нещо май, а?

Следващияте са Иречек и ханът :)

и само това ли, но братушките не си поплюват, те имат за президент мъж, а не Плювналиев, защото Путин не е путьо, нека да има шанс този гражданин не само на Русия, но и на света, много държави му предложиха гражданство и той избра Русия, която новата ни история отхвърля, но истината е, че е могъща мегадържава и няма шменти-капели, а пък за управници като Борисооф, на президента му е необходимо много малко време да го отсвири, има какво да учим,много да учим, а не да се чудим на кого как да се навеждаме....браво Русия.

Не забравяйте, че Борисофф подари на Путин кученце, все пак ... Породисто, все пак ...

Те братушките вече са си взели това което искат от този... сега най-много да го хвърлят на кучетата... Па дано се спаси де и да изнесе нещо и за хората да научат че досега само "ТРОХИ"!!!

Вече е постигнал мечтата си. Ще живее в Русия. Да видим колко време ще издържи миличкият.

Ти що си мислиш, че на всеки му е приятно да живее в САЩ? Сноудън нали е живял там. И кво?

Бъди рахат. При осигурен стандарт в Москва, нищо няма да му липсва.

Нашият президент веднага би го предал. Освен това щеше да използва случая и да поцелува за награда, ако му дадат - отпред, отзад, по-нагоре, по-надолу, след като извърши предателството. Сблъсквал съм се с комсомолски секретари и им познавам номерата.

кажи го направо, че нашия ще му изварти свирка

Браво!!! Достойно и дипломатично поведение! Стоп на омразата! Край на програмите за демонизиране образът на врага- шанс за мира!!!

Представяте ли си ако тоя беше при нас а. Да сме се насрали сто пъти досега от страх и да сме го изпратили още преди са ни го поискали американците!!!

Нерде Русия, нерде България! Имаме си само 2 атомни бомби, реакторите N5 и N6. Ако ги взривим, за 50-100 години Европа ще е непригодна за живеене.

Да, защто нямаме и понятие от "хитринките" който това пишлеме знае. Представете си достъп до всеки Виндос по-света само чрез IP. С малко ровичкане и разговроите по GSM от "А" до "Б" стават едно аудио файлче за сваляне.

Коментари - Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни | Днес.dir.bg

Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни

Бившият консултант на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни, една от които Русия. Президентът Владимир Путин допуска Москва да даде убежище на Сноудън.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън е поискал политическо убежище в над 20 страни | Днес.dir.bg

Коментари

Драги Иречек, да си призная в един момент изпитах съжаление към теб като чета как форумните лъвове ти мачкат най безмилостно мордата :))))))))) язък че си работил толкова години в МВР...явно там не е имало кой да те научи, че и най великите демагози (към които ти не спадаш поради посредственост) никога не водят директна битка срещу истината ...явно поради липса на качествен кадрови потенциал твойте господари използват такива нефелни псевдо-агитатори (аджамий) като теб...по скоро срам за шефовете ти а не за теб , защото просто толкоз си можеш :))))))))))))

Забравих да кажа че ми прави впечатление използваните от теб обидни квалификаций от сорта идиоти тъпаци малоумни и пр. Целта е очевидна при липса на аргументация която да е убедителна и надеждна се опитваш да свалиш тези с които спориш на своето си ниско блатно ниво та там в калта където е твоята стихия да водиш битката...всички знаем лафа че не е добре да се бори човек със свиня защото ще се окаля а пък на свинята най много да и хареса :))))))))))

Темата е за малоумни идиоти. Външен консултант на NSA е абсурд да има какъвто и да е достъп до конкретна, а не теоритична секретна информация. Сноудън, ако има такава, я е получил от щатен служител на NSA. Каква им е финансовата договорка, един бог знае. Потърсете, тъпаци в Нета, NSA Security Recommendation Guides= Не са чак толкоз затворени, No Such Agency, както плямпат неграмотниците. Поствам, за да се уверя за пореден път във високия интелектуален потенциал на куманите, печенеги, татари и черкези.

Не е нужно някакъв си Сноудън да разкрива нещо което всеки го знае отдавна. Ти ако си малоумен е друг въпрос.

"Поствам, за да се уверя за пореден път във високия интелектуален потенциал на куманите, печенеги, татари и черкези." - ПОСТВАШ ЗАщОТО СИ БОЛЕН МОЗЪК.

Проф.Константин Иречек пристига в България да просвещава на братята славяни. Заварва кумани, печенеги, черкези, татари, но не и славяни. Пита Иречек рашкия консул, "Къде са братята славяни" ? Рашкият консул му отговаря, "По време на многобройните войни с османците ги изселвахме в рашката империя, а пращехме обратно всякаква паплач". И почва тая паплач да трови живота на професора-идеалист. Четете "Български дневник", проф.К.Иречек.

Нещо по темата имаш ли или просто си смърдиш по всички форуми?

е Герой на нашето време. Жалко, че ще умре млад. Колко момчета трябва да се затрият, за да разберете, че Световната конспирация не е измислица, а план в действие? А руската позиция? Ето, в такива случаи ясно си личи, че само пред нас си играят на доброто и лошото ченге, а господарят им е един и същ.

Давай Еди, разкажи номерата на Империята на злото!

Примери за свободата на личността в USA -БОЛ : 1. Ноам Чомски - по време на войните в Ирак обикаля USA университети и изнася лекции срещу американската агресивна политика. Нито го затварят, нито го уволняват, професорската му заплата в MIT си върви, хонорарите за лекциите - тоже. 2. Майкъл Мур, прави филми разобличаващи USA, подиграва се на президенти, печели оскари, Кан, пари, милионер е. Свободно си движи човека и си дебелее. Тъпи мужишки слуги, представяте ли си какво ще се случи с подобни хора в азиатско-мужишка раша? А Сноудън е предал държавни тайни. Подписвал е декларации за поверителност. Получавал е надбавки за това.Навсякъде неговото деяние е наказуемо.

.... примера са всички в Гуантанамо.

Реални примери - Дж. Кенеди, Р. Кенеди, Мартин Лутър Кинг, Брус Лий, Брандън Лий, Робърт Максуел, ... , Мерилин Монро, Боб Марли, Джон Ленън, ... , милиони индианци, все законно заличени!

Индианците преди заселването на белите са били 75 милиона, в началото на 20-ти век остават 300 хиляди.... Това е най-дългия геноцид в човешката история. Също така да не говорим колко хора са убили в атентати, преврати и "нещастни случаи" в по-новата ни история, секретните им служби. Но този Иречек явно си е подлога и това си го кефи, не му обръщай внимание.

В сащ оставят всеки да плямпа колкото си иска. Но в първия момент, когато стане вреден, просто го ликвидират. Така е с Мартин Лутер Кинг. Щом става фактор и умира. Я отиди и кажи в сащ, че не е имало холокост. Веднага отиваш в затвора. Явно така е демократично. Имайте някаква мярка като се опитвате да ни лъжете.

Чомски, си е човек на статуквото, той например отрича,че атентатите от 11 септември са вътрешна работа.

САЩ искат да контролират целия свят, като за оправдание изтъкват "тероризъм". Мисля, че рано или късно ще намерят Сноудън и ще го съдят за шпионаж. Но дано да греша.

В Русия са излезли с инициатива, Сноудън да бъде номиниран за Нобелова награда. За разкрити престъпления срещу човечеството. САЩ трябва да бъдат съдени в Хага. ООН също трябва да приеме резолюции и са определи санкции срещу САЩ. И най-редното е, Осама-Обама да върне присъдената му Нобелова награда за мир. За лицемерие и престъпления срещу човечеството.

Тия мужици съвсем се уляха. Да си видят техните нобелисти, Пастернак - преследван, Шолохов - алкохолик, Сахаров - затворен, Гинзбург - оклеветен. То бива наглост, ама азиатско-мужишката е безкрайна.

Друго си е индианците да живеят в резервати, а? В името на свободата и демокрацията! Абе, ти като си специалист по американците, я кажи, защо след 30 години в плен, Рузвелт отказва на 74 годишният Джеронимо да го освободи? Предполагам, че е нещо свързано с борбата с тероризма, м?

каква е тая омраза към руснаците ?да не би дае когато съветски инструктори помогна на египет в синайската война

Шшшт евреите да мълчат. Колко Нобелови награди КУПИХТЕ. Опорочихте делото ми. Само да добарате 1 милион. А руснаците се мъчат по заслуги. Как да се вреди друг, след като евреите пускат тлъсти рушвети. Освен парите, така си купували и престиж. За да не ги сочели с пръст, че били моше-ници. Ако можех да изляза от гроба, щеше да видим кой ще получава. Обама за мир, това си е направо виц. Но не е смешно, а е тъжно, какво прави корупцията.

Руски нобелови лауреати: Абрикосов - физика свръхпроводимост, Жорес Иванович Алфьоров - 2000г. полупроводници, Попов - медицина и физиология, ЛАндау - физика, Гинзбупг - 2003 физикаа, Капица - физика, Мечников - медицина.

докато има хора като тоя мъж ще има и свобода !а какво стана с нашият Уотъргейт

Нищо ново в Америка. Преди време, в скандала Уотъргейт, също е имало яко подслушване. Тогава благодарение на журналисти с будна съвест Никсън е напуснал президенския стол. Сега обаче "страха от тероризма" е в разрез със свободното слово.

президентския

Aгент Снежко отишъл в Русия да не се разтопи и кандидаствал за сибирско гражданство и започнал да издирва Снегоручка-любовта на живота му....

От безсилна злоба това ли успя да измислиш. Много си примитивен. Чудно, как си се научил да пишеш.

Най-простите в интернет винаги обиждат и се хващат за правописа ...

чудя се ,как още софийските"протестиращи"не са изпратени пред руското посолство и да искат връщатето на сноудън във щатите!!дали ще им възложат и такава" мисия"?

Протестиращите трябва да отидат пред централата на лукойл, най-големият монополист, крадец и контрабандист в Бг.

По-скоро пред централата на Сорос - "Отровено общество"

Центъра за послушване на цяла Югоизточна Европа е на улица Козяк .... Защо иначе им е на Американците такова голямо посолство в България - че то посолството им в Сайгон беше по-малко

Американското посолство в София е резедентурата на ЦРУ на Балканите. Такава органиозация няма място в държава от Европейския съюз. Европа трябва да постави въшроса за нейното напускане територията на България.

Участниците в този форум са ярко доказателство защо сме най-мизерната страна в Европа.

като виждам това което пишеш си прав. интересното е дали си евреин както този, чието име си избрал за свой ник?

Нищо ново не ни казваш. Известно на всички е, че сте най-мизерната държавата Израел. Изградена с кръв и убийства на стотици хиляди палестинци. А моралния облик на вас, евреите е известен по цял свят. Чудно, но всички ви мразят и всички гледат да ви изгонят от земите си. И така над 2000 години. А ти си живия пример защо. Отврат!

Можем - колим. Докато има телета, ще има и касапи.

Говори момче. Разказвай тайните на империята на злото - САЩ. Русия никога няма да те предаде. Що за идиотщини ??? 20 мил. германци били подслушвани от спец. службите на САЩ. Барозу е в потрес и проверява по стаите и тоалетните на ЕС за микрофони и камери. Не kакто Цацаров проверяваше тоалетната на Борисов, а сериозно и основно ... Хамериканците следят интернет връзките в света, подслушват телефони, контролират роуминга, влизат в база данни за всеки човек ... Говори момче, разказвай за империята на злото - САЩ. Русия няма да те предаде. Всъщност Едуард Сноудън заслужава нобелова награда за мир.

Правите си болшевицки интернет и проблема ви е решен. ягода, гея ежов, берия не само няма да подслушват, а така ще ви криптират линиите, че няма да разбирате какво си говорите.

Масона Путин постави условие на Ед Сноуден ако иска да остане в Русия: "Да спре да говори и работи против САЩ" Ха кажете сега че няма Юдейска конспирация

Ето новите идеи, които разгръща еврейската пропаганда. Които трябва да бъдат набити в главите на тъпите българи. Путин е евреин. Путин е масон. Само дето у Путин няма нищо еврейско, което и се доказа. А евреите, като този еврейски пропагандатор мразят люто Путин и Русия и се опитват да ги окалят постоянно. А Путин масон е последния писък на модата. Само дето главните еврейски масони, особено рокфелеровите, са обявили война на Путин. Евреин, в България освен да пасем патки, правим и други работи. Тъпа пропаганда.

Депутът от руската Държавна дума Александър Сидякин смята, че бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън заслужава Нобелова награда. Струва ми се, че Сноудън е най-великият пацифист. Този човек направи, за да получи Нобелова награда за мир не по-малко от Барак Обама, - заяви днес Сидякин. Според Сидякин ролята на Сноудън в победата на здравия разум над военната доктрина на САЩ заслужава най-високото отличие. Членът на Съвета по правата на човека при президента на Руската федерация Кирил Кабанов на свой ред заяви, че Сноудън с действията си опита да спаси света.

Ще го държат и после разменят за някой от техните хванати.

Не смятате ли че с коментарите си усложняваме излишно нещата.Положението в САЩ е такова че подслушването си е нещо като обществена тайна.Аргументите за това са железни-терористите ни взривават в собствената ни страна както никога преди.Вашата сигурност налага да отстъпите част от правата си на прочутото американско прайваси..Предатели също винаги е имало.Така че появата на Сноудън може да се смята за закономерна и не би трябвало никого да очуди.И най накрая както винаги работата опира до Русия.А това че такива хора се чувстват най сигурно там също не е новост за никого.Така че случват се такива неща.Този случай нито е първият нито ще бъде последен.

ГОВНОТО ИРЕЧЕК КАК ОЩЕ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛО ДА КАЖЕ ТЕЖКАТА СИ ДУМА, А ИМЕННО - ЕКСПУЛСИРАНЕ НА СНОУДЪН В САЩ И МОМЕНТАЛНИЯТ МУ РАЗСТРЕЛ. В ИМЕТО НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА.

Малеййй бай Ганьо немой така грубо бе човек...Иречек е нордически тип както сам ни спомена за себе си ...та нордическите типова са се напрово Римляни тоест както казват за тях турците те са направо Ром милиет..та с въпросният Ром Иречек не бива да се говори с такъв груб език...известно е че народите от тази група демек нордическата са вече толкова напред в модерното по отношение на живота и в частност за любовта, че такива веселби като инцеста (секс в рамките на семейството) са си им вече направо като все едно да кажеш на някой нашенец добър ден ...затова тряаа съ попраиш...с Иречека тряаа се говори на Вие дори...щото такива хора са тук при нас да ни учат на модерност нас задръстеняците калпаклий...човека от сутрин до вечер логорейства връз белото листо да ни учи на ум и разум вие изпражнение ще го наричате...айде моля ви се значи недейте така...

Защо казвам че сме обект на поучаване....сега ще обясня..Американската наука любимата на Иречек призна, че най-древната цивилизация в Европа е процъфтяла на територията на България и част от Балканите от 6200 г. до 4500 г пр.н.е....такааа...това са старите ТРАКИ чиито наследници сме ние..преди време беше направено едно изследване в Швейцарска лаборатория и се оказа че в над 60 % от изследваните проби резултатите са следните...съвременните Българи са си чисти ТРАКИ..има и малък процент СЛАВЯНИ...та ето такъв старовремски народ се оказа Българският...въпреки това нови дэржави пръкнали се преди има няма 200 години са взели решение да ни учат на ум и разум...демек детето решило да учи родителите си кое как става в тоя живот...но както казваше Б.Б. пилците се броят на есен та така и тази глупотевина наречена Американски начин на живот или по точно Американска мечта едва ли ще стане част от БГ традиций, защото издиша отвсякъде като един същинский спукан пре...рватив....

защо не се гушнете и не си ударите по една?

товариш путкин няма подобни проблеми, каквито има американското правителство, защото тои не моли държавете да екстрадират неговте избягали агенти предатели. тои ги гощава с радиоактивен полониев чаи и праща на оня свят. ест человек ест проблема, нет человека нет проблемъи

Подслушването е "неформално узаконено" от САЩ с техния измислен тероризъм с цел да си прокарват своята политика - без войни няма пари. Нищо чудно, че Германия реагира остро.Ттова е обида - та те ли са най-големите терористи?

Учих 2 години в Русия и пак искам да се върна там, този път за постоянно, това е една прекрасна страна, уверен съм, че Сноудън ще се чувства добре там.

Били подслушвали. Ами как да се борят с тероризма? Да питат кой е терорист ли? Ами не е най-добрия начин, но този засега е най-ефективния.

Като начало, да не го създават, спонсорират и раздухват. Няма да навреди и да не си пъхат гагата с ужким 'пролетни' революции.

След такива разкрития САЩ няма начин да оставят Сноудън като нерешен проблем. Притеснявах се, че само Еквадор му предоставя политическо убежище, но сега и Русия.. Гледах новините по CNN - ЕС е "бесен" (на политическо ниво) особено Германия. Нищо чудно след някой и друг ден повечето страни да му предоставят политичевско убежище. Има надежда светът да престане да затъва толкова неудържимо крайно.

Странно! У нас наскоро възникна скандал,че полицията подслушвала някой и друг министър или депутат,и подведоха под отговорност МВР министъра. Не съдят този,който разкри за подслушванията,ами обратното на Америка! Защото пък там,разработили система за (хилядократно по -обхватна) следене и подслушване по интернет,на цял свят,а американците пък не съдят министъра на МВР-то си,ами този,който е разкрил деянието ! Иди та го разбери този свят -:) Кое е правилното ,според вас?

В отговор на ЕС, държавния секретар на САЩ Джон Кери каза, че повечето държави подслушват във връзка със сигурността им, но му бе отговорено от Германия (подслушванията на САЩ са насочени най-вече там), че в такъв мащаб това е неоправдано и е неконтролируемо.

Тук има много коментари на хора с робска психика,които плюят по-един достоен човек.Но мнозина от българите обичат да ги подслушват и контролират, ала свободните хора не се кефят на такива неща!Пък и е видимо,как изглежда "най-демократичната" държава всъщност!За какъв справедлив процес може да се говори в САЩ?

така е! хората които не знаят много неща, не разбират че това е наи-голямата и фалшива пропаганда... и си мисля за едно сравнение - лудите които са приети в определените за това заведения, имат една обща черта - те не знаят че са луди. това е трагедията на тези които дори не знаят за какво става вапрос в случая. . наи-голяма вина за това имат медиите и тоталното промиване на мозаци.

Ти да не мислиш, че това което пишем тук не е записано за времена вечни и не може да се проследи?

тази планета стана едно голямо село, да няма човек къде да се скрие, егати и живота.

Няма да мръдне от изолатора. До WC-то след него ще има човек.

Руското мекере се разконспирира. Е след десетина година ще е беззъб алкохолик, който няма и и мето си да помни....какво да се прави това е съдбата на предател, продал се на аболютното зло - комунизма.

амиии,след няколко години сте издаде секретните данни на руснаците на американците.циркат продалжава

Младият Сноудън явно не е чел за щастливата съдба в СССР на шпионите бегълци Бърджис, Маклин и Филби. Основна грешка на младите е че четат малко.

Я раздуй нещо за узаконяването на ГЕЙ-браковете във "великата демокрация"."Уповаваме се на бог".Това го пише и на долара.Само не уточняват на кой бог.Хаиде едно коментарче и без лаене по мен щото щети стъжна животеца в този форум.

не бе туй сноуденче е сина на емил боев

Мнооого хитър и засукан и дълбокомислен и ... ход за внедряване на топ-щатски агент в руските по-таквиз служби ... Мноооого ...

sawo

Не, той е двоен агент, който първо се прави на американски агент, изиграва ги, после отива при руснаците и започва да го играе руски агент, а всъщност се оказва български шпионин за ДС!

И ще го турят в някое охраняемо градче в сибир дет е на поне от 150 км от друго близко село и ще е баш агента на мечките

За Плевнелив би било въпрос на чест да предаде Сноудън моментално.

Литва екстрадира за USA руснак, търговец на оръжие и шпионирал срещу USA. Не го ли знаехте? Напълно нормално е България да подкрепя съюзниците си от НАТО.

Сноудън не бил руски агент. Как не се сетихме! Ави той е руски интригант! Точно в момент на най-сериозни икономически преговори за премахване на бариери между ЕС и САЩ някой събуди спящото му съзнание и той реши, че ще всее раздор между тях. Ми той направо е за Нобелова награда за интриги.

Браво! Ти успя да разнищиш тази заплетена история. Такива умници в ЦРУ ги лапат като топъл хляб.

Тъкмо момчето му се уреди работата и ще мине без пътни за Еквадор. Повъртя се за кумова срама нЕкой ден из летището, но идва заслужена почивка.

Сноудън разкри не толкова нефелните подслушвания на НСА, колкото гнилата природа на заблуждение, псевдодемократичност и двуличие на управлението на САЩ. Този случай е тест за народа на САЩ. Именно сега те могат да потвърдят или зачеркнат своята свобода, която толкова много възвеличават. Засега народа им се държи като овца пред заколение. Няма остра дискусия, няма притиснати управляващи, няма обществен ултиматум, просто блеене по форуми и селски медии и няколко недоволни анархисти. От друга страна системата обърна общественото мнение към Сноудън и вместо то да защити разобличителя на неморалността, потвърди държавната политика за репресия. Русия е една от трите държави , които могат да осигурят това убежище. Всички останали биха се огънали на натиска. САЩ превърнаха западния свят в клоака, в която дори истината има нужда от убежище!!!!

да, и аз така мисля. това е голямата истина, и добре че русия в случая ще му помогне. явно вращане назад за него няма. и аз ако бях на негово място, никога нямаше да се варна. тук (в родната му страна) ще го разнищят. не го чака само и просто затвор. с хубава стая, и книги, и телевизя, ами 100% изтезания, и психо лечение. това е наи-доброто за него да остане там. голяма смелост и савест има това момче. каквато корупцията е заличила вав 95% от управлияващите.

Русия не е същата,който я подценява мога да му кажа,че не в час.Бях в Москва и още няколко малки града за около два месеца,това което видях е впечатляващо,няма нищо общо с нашите остарели възгледи.

Сигурна съм, че Москва не е Русия, обаче!

Не чети като дявол евангелието.И ОЩЕ НЯКОЛКО МАЛКИ ГРАДА.

Веска е права(за съжаление)В Москва няма нито една дупка, за кал да не говорим. Но в други градове, например Волгоград,Самара и т.н е много зле. Средната заплата в Москва е 3500 лева а във Волгоград 800.

......ЩЕ МУ ДАДАТ, ЗАЩО НЕ, ЩЕ НАУЧАТ НОВИ НЕЩА И ДОРИ ЩЕ МУ ПЛАТЯТ ПРЕБОГАТО, ТАКЪВ Е СВЕТЪТ - ЕДНИ ПЕЧЕЛЯТ - ДРУГИ ГУБЯТ! хаха..

Да Русия или СССР са давали убежище на много хора досега. Те всички, без ничие копетентно мнение, са избирали да живеят там. За тях това е било акт на милост или чест и са живели с известни привилегии. Пример- Долорес Ибарури. Дори синът и е загинал във ВСВ. Никой не го е карал насила да воюва.

Доживяжме, да видим амриканец, да поиска политическо убежище в Русия. Ах, този луд, луд свят.

Вие сега какво, заяждате ли се нещо май, а?

Следващияте са Иречек и ханът :)

и само това ли, но братушките не си поплюват, те имат за президент мъж, а не Плювналиев, защото Путин не е путьо, нека да има шанс този гражданин не само на Русия, но и на света, много държави му предложиха гражданство и той избра Русия, която новата ни история отхвърля, но истината е, че е могъща мегадържава и няма шменти-капели, а пък за управници като Борисооф, на президента му е необходимо много малко време да го отсвири, има какво да учим,много да учим, а не да се чудим на кого как да се навеждаме....браво Русия.

Не забравяйте, че Борисофф подари на Путин кученце, все пак ... Породисто, все пак ...

Те братушките вече са си взели това което искат от този... сега най-много да го хвърлят на кучетата... Па дано се спаси де и да изнесе нещо и за хората да научат че досега само "ТРОХИ"!!!

Вече е постигнал мечтата си. Ще живее в Русия. Да видим колко време ще издържи миличкият.

Ти що си мислиш, че на всеки му е приятно да живее в САЩ? Сноудън нали е живял там. И кво?

Бъди рахат. При осигурен стандарт в Москва, нищо няма да му липсва.

Нашият президент веднага би го предал. Освен това щеше да използва случая и да поцелува за награда, ако му дадат - отпред, отзад, по-нагоре, по-надолу, след като извърши предателството. Сблъсквал съм се с комсомолски секретари и им познавам номерата.

кажи го направо, че нашия ще му изварти свирка

Браво!!! Достойно и дипломатично поведение! Стоп на омразата! Край на програмите за демонизиране образът на врага- шанс за мира!!!

Представяте ли си ако тоя беше при нас а. Да сме се насрали сто пъти досега от страх и да сме го изпратили още преди са ни го поискали американците!!!

Нерде Русия, нерде България! Имаме си само 2 атомни бомби, реакторите N5 и N6. Ако ги взривим, за 50-100 години Европа ще е непригодна за живеене.

Да, защто нямаме и понятие от "хитринките" който това пишлеме знае. Представете си достъп до всеки Виндос по-света само чрез IP. С малко ровичкане и разговроите по GSM от "А" до "Б" стават едно аудио файлче за сваляне.