Руските депутати замразиха контактите с турските си колеги

Съветът на Федерацията - горната камара на руския парламент, замрази контактите с парламента на Турция след инцидента със сваления руски самолет.

Обратно в новината

Коментари - Руските депутати замразиха контактите с турските си колеги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тежка авария в Ленинградската АЕС ! Вероятна утечка на радиоактивност поради пробив в системата за охлаждане на реактора, втори блок е спрян ръчно (автоматика???) ! Та тия леваци рашките да си оправят бандурите, вместо да търсят с кого да се заядат.

"Имам една мечта" - Турция да нападне Русия! Някой от амуджите каза, че турския "аскер" е светлинни години над руския. "Имам една мечта" - Босфора да стане два пъти по-широк! Стига резняците да тормозят другите народи от Черно морския регион!

Този Пути вече е за съда в Хага. Толкова мъртви му лежат на съвестта(ако я има). Средната продължителност на живот на руснаците е 62г. Путин е на 63-време му е да легне до Ленин %3AD А за путеноидите: В Санк Путлербург направили статия от шоколад на терориста -жуже....ближете..ближете

vreme e ti da legnesh 6 metra ot dolo nevej tup seliak. i predi da legne6 moje6 da gu6ne6 korana i da si go zavre6 v nasrania smardiash guz. go fuck your self

Кой ги иска тези-за какви се имат.Да си стоят при Путьо и да не разсъждават-нали за това им плащат-да превземат света.Ние се отървахме от тях

да закрият и турция ще е най-добре за целия регион!

И това ще стане .. и това ше стане ... скоро ше е ... но не сега.

Цял свят гледаха ,говориха, опитваха се с ембарго срещу Путин ..а Турция свали самолета само за 17 секунди. Еее това е храброст! А за тия селаци които никога неса излизали от БГ ,неси правете труда да сравнявате БГ и Турция .Г20 нещо говорили ви !?

русия няма съюзници вече а само врагове. Остана ли с някой освен с Асад и северна Корея да не са в конфликт?

Цъкни си 1 плюс, че си заприличал досущ на путин.. само - (врагове) около теб

детска радост бонбони..ха..ха да не сме на референдум за Крим..ха..ха

Онзи, техният защо идва тук и се мляскаха с бойко?

ми то не остана с кого!!! От 10 съседи на Турция - тя е във война със 7

мани контактите с турските депутати, вие каете кога ще почвате да доставяте тежко оръжие на кюрдите от ПКК. Другото са приказки!

конкретно става дума за ПЗРК ГРАД, противотанкови ракети и други такива играчки. Кюрдите сами ще се справят с Ердоган!

Това е добър въпрос. И без това вече преминават към Торнадо, могат старата техника (Град, Ураган, Смерч) да прехвърлят на кюрдите.

ще свалят ердоган. използват путин.

От тях времена, като почна да слабей Турция, Русите започнаха често да минуват Дунава и да разоряват бедното ни Отечество Колкото пъти руските войски са минували Дунава, най-големи опустошения и разорения е претърпяло нашето бедно Отечество. От една страна, необузданото тогавашно нередовно турско войнство е пленило, клало, грабило и робило Българите, а от друга страна, руските войски, още по-свирепи и по-немилостиви от Турците, опустошавали са лозя, ниви, грабили овце, говеда и горили Българските градове и села! А кога са се връщали, или победоносци, или победени, карали и отвличали са насила по няколко хиляди български домородства и заселвали са ги в обширните си пустини! От тях времена се нахождат чак в Харковската губерния множество заробени Българи, които още не са си изгубили съвсем езика; тия са днес крепостни роби, които ги продават притежателите им (спахии) един другиму си като овци и говеда! (...) Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде отдавна и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за Българи, ако и да е имала най-добри удобства за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завладетелните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие. Всичко ново е добре забравено старо!

Факт.. от руснаците хаир не сме видели.. освен 1878 когато сме имали общ интерес. Но пък и циганите са опасни и нагли

поредно скалъпено соросоидно ... Раковски кога е починал проверете пък после пишете.

сега "Калибър" и "Рубеж" преминават до Турция без да пресичат Дунава ... така че - споко!

Нашите братя-православни християни, са скъсали с Високата порта, Диван хумаюна с рейс ефенди и баш тефтердара? Чудесна новина. Сега остават султанът Ерджолан,великият везир Давутоглу , еничар ага-та и капудан-пашата... Ха-ха-ха... Дейва и рязаните карабини дейва... Фесове мръсни!!!

Много професионално. По руски.

Красиво е. Путин сам се натискаше на Турция. Отнесе тоягите. Сега ох, та леле.

Великата руска мечка ляга да спи зимен сън и замразява отношенията си с всички. Напролет като се събуди поизмършавяла, поодслабнала, пак ще си ги затопли.:)

Дано и нас да ни забравят "братууушките". Това си е късмет.

Все едно ми е, кой от двамата диктатори ще пукне първи. Така че предпочитам да е едновременно.:)

цела Турция ше трепери сега, без петрол, газ и суровини от Русия. Отделно, ше им се свият сармите на чалмите, по доста други показатели. хак им е да стоят безработни, гладни и изоставени, шото ного знаят да лаят. Да испукат мръсните кучета и хиени, ше ода да им копам гробовете с багер и ше фърлем кьорфишеци по въздуха да се чува на колко съм разпрала гъзовете с иле бес вазелин, докато ги полагам при аллаха им. Една картечница ми дайте саму, колкото има вътре коршум, нема да се изаби, казвам ви. Мръсни анадолски псета, знаят да лаят, ама не знаят да хапът, сега мечката ше ги ухапе, пада им се. Ас лично, ПОТРКРЕПЯМ ПУТИН БЕЗУСЛОВНО, ЗА ЕДНОТО ДА ИМ ГО НАТРЕСЕ НА ТУРЦИТЕ ЕЙ ТЕКА ИЗОДЗАДЗЕ, ПО АЗЯТСКИ И ПО ТЕХНИЯНАЧИН. ПУТИН, ФЕНКА СЪМ ТИ!

Туркия си проси една задна прашка от руската мечка, очевидно. С какво ше се топлят турските ханъми след Коледа, не става ясно от тукашните турски провокации. Па ако и руски войници додат да ги постоплът в леглото на мъжовете им, ах, каква Коледна идилийка ше се спретне.

Засега Путин я отнесе, пък за натам, не знам :)))

От както опраскаха руския самолет, руснаците спряха ли да нарушават въздушното пространство на Турция, или пак си летят, но турците ги е шубе да ги свалят?

Ти коя карта на Турция гледаш?

Само питам, нищо не гледам. Помня, че руски самолети си летяха навсякъде и всички се п.....ха като ги видят, та ми е интересни, пак ли е така?

Отивай да топлиш жена ти, че след Коледа нема да имате ни ток, ни газ, ни петрол от Русия. Фключи си акумолатроната печка дето ти е гЗо, белки сабереш 2кВ за най-студените януарски дни, кога те удари руската мечка фронтално.

Стою

Има ли значение коя карта гледа? На всичките се вижда Босфора. Пък той нещо ни е близичко.... Като се подпали откъм там (Сирия) - кръсти се да не стигне насам....

Колко важни са само рушняците. Света отдавна е прекратил връзки с тях

От конфликта между Русия и Турция, България трябва да се възползва максимално. Улисани в боричкане помежду си, сега е момента да "подкастрим" путиноидните партии и ДПС, и да си върнем държавата на гражданите. Покрай тези партии ще се избавим от бандитите и олигарсите.

Ше "подкастрищ" само смешното си израстъче с двете орехчета!

Това, че си подкастрена вече, не те прави жена. Трябва да те опаскат, за да е по - сигурно.:Д

Свалянето на руския кукурузник е само повод за Путин, който откак е на власт със завист присъщ на православните славяни и болка в сърцето следеше как съгражданите му харчат ценна валута в турските курорти, за дрехи, за обувки, за развлечения,за цитруси, за чисто море и златист пясък. Всъщност за това което го няма и не умеят в Русия, това е тяхната своеобразна защита от качествени продукти и услуги. Путиновият тоталитаризъм днес добре удари по джоба на мужиците, така че този северокорейски начин на съществуване е вече на изживяване. Евтиният петрол по цените на който русалките си пресмятат бюджета, както е всъщност и в Нигерия, агресиите в Украйна, Грузия, Молдавия, военната намеса в Сирия и не на последно място санкциите от страна на цивилизованите страни неминуемо ще изхвърлят путинския тоталитаризъм безвъзвратно на бунището на историята.

Ех, чалмарчо, чалмарчо, мечти, мечти! Но това е - чалмата и цивилизацията ръка за ръка не вървят!

Турция за 92 години съществуване излъчи двама Нобелови лауреата, страни смятащи се за цивилизовани за повече от 1300 години не можаха нито един да, простотията и тъпотията им е в гените.

Измаил наведения, ти кво прочете от тия нобелисти. И знаеш ли им имената и книгите. Всичко е пазар. Турците са 100 милиона човека. А БГ-то кво е, нема и половината Цариград. Много си ограничен и елементарен. Те соросоидите такива прости като тебе търсят, поне да могат да четат и пишат - никаква култура в празната кратуна.

в истамбул повечето хора са без фесове ! гледах клипчета за чечения . няма нито един без фес !!

В най-скоро време руснаците ще ви ядат цитрусчетата и ще ви серат на златистия пясък

сенатори дръжки, тъпи слуги на олигарсите

В Русия има Държавен капитализъм. Олигарсите "осъзнаха" и станаха национално отговорни. Свърши романтиката на Елциновите комсомолчета-еврейчета. Кой мислиш плаща военните разходи в Украйна и Сирия?!

исляма е религия на сатаната. проповядваща убийства, изнасилвания и омраза. горко на всички последователи на убиеца мохамед.

Бе , рапаните да не прегризят тръбицата на резаците- така ще усетят "замразяването на отношенията" този и другия месец?

За двете най - изостанали държави в областта на човешките права, имащи нещо общо с България в исторически план, не може да се каже нищо положително, освен че Турция е член на НАТО. Конфликтът между тях, носи повече сигурност за нас и в перспектива двете страни да се цивилизоват, притиснати от обстоятелствата, че ще трябва да оцелеят в глобалния свят. И независимо, че по 24 часа в денонощно почти всички медии ни заливат с пропутинова пропаганда, шанса техните партии в България да съберат повече от 20% на избори е нищожен. Изтичате в канал, путиноиди, като непотребен боклук. На там се е запътила и ДПС, която е разкрачена между Ердоган и Путин:Д хахаха Любовта ще спаси света!

+1

Няма го Бай Тошо да посъветва Падишаха да се "сниши"малко!? Ами, ако Ту -160 летеше към Анкара?? Резаците ги предупредиха -плакаха един два пъти и ги издебнаха сгодно.. В "задниковата полусфера"! Айде -опровергавайте!

Ако Русия беше нормална страна нямаше да бъде под санкциите на ЕС, САЩ, Канада, Япония и др. оазиси на цивилизацията. Както руските депутати подкрепят карлика така и турските подкрепят своя президент. Турция първа се опълчи и свали нарушаващ въздушното и пространство самолет. Сега мужиците летят на 10 мили далеч от границата и с двойни памперси.

Ха, затова ли онзи с лукаво присвитите очички дойде и в България да се обяснява като наакан как не разпознали руския самолет?! Чалма и цивилизация- само в сънищата!

Ето сега е моментът ББ да тропне по масата в ЕК и извоюва ЮП през България, а ние ще им подадем една тръба на анадолците и средния си пръст да ни го държат !! Само че се съмнявам, няма вече мъжкари в България , няма !!

рушвета

Рушвета ТОЙ го получава всекидневно!!

щО НИ Е НА НАЗИ ТОЗИ ПАТОК

Путин е чул, че в България може да има избори и подхвърля примамки за неговите партии в България, за да се мобилизират и да влезнат в следващия парламент. Не се надявайте, този път АБВ, АТАКА, някакви си войводи, патриоти, и БСП, ДБЦ, ще видите парламент през крив макарон.:)))))

последните руски селяни бяха опаспортени. До преди това без документ за самоличност нямаха право да напускат деревнята. За разлика от тях българските поданици на Османската империя можеха да ходят където пожелаят в или извън империята още през 50-те години на 19 век. Айде със здраве рубладжиите!

еничар жалък протестърски...

Котенце:-)) Сега ,ако поискаш да посетиш любимата си Русия,ще трябва в молбата за Руска виза да посочиш градовете които ще посетиш,къде ще спиш,с влак ли ще пътуваш,със самолет ли м/у градовете и да посочиш оснавателна причина за посещение на православния рай:-)).Самата виза ще ти стъпи около 230-240 лева.При цена на Бг виза за братя руснаци-47 евро.!!!

ще си го преместят в другия крачол.....

мръсно еничарче,ще ви се стори тесен окръга на вас,ама ха да видим...

Красавице,сега не мога да разбера?? Ти Кадиров ли подкрепяш или Назърбаев??Или Хидиатулин??Все "настоящие христяни":-)))

Ако има какно да местят!

еничарчета от протестна мрежа,читаците тепърва ще си платят. дотук руснаците само загряват.

Руснаците ще ги въртят като шишкебап докато не изгорят!

Само игнориране на турските чалми!

Турците (исмаилтяните) са част от еврейското племе, при това най-грубата, свирепа и необразована част.

Турция е петата колона на САЩ в Европа.

Руските депутати замразиха, а турските депутати размразиха турските дворчета с по едно руско самольотче

Кво ми интересува кой е крив и прав,след като е намесена Турция.Но някои мой сънародници много им е харесало 500 години да ги е..ат ,и се опитват да уредът и децата си да ги лашкат агите.

В смисъл, че 45 години лашкане от руснаците ни е било малко, за да ги заобикнем истински?

Кухо лейке я провери къде е била България в световните класации през тези 45 години и къде е сега - след 25 години демократизиране.

Ти това наистина ли го мислиш, или си пишеш по инерция? Живяла ли си по него време и имаш ли представа изобщо за какво става дума? Какви бяха тогава заплатите, по сравнение със сегашните, колко бяха безплатните услуги, изобщо каква е разликата между вчера и днес. Ама безпристрастно, ако може...

Ти не си само кух ,ти си просто лайнар роден от лайнари и ще отгледаш още по голями лайнари от теб .Да сравняваш 45 те години ,в които имахБГ паспорт,държава,национално самочуствие,с 500 те години е..ане го може само извратеняк и перверзник.

Алоу тъпата лейка, по-тъпа от тебе тука нема! Считай го за комплимен мое би шото си жена, че досега не са те одрали жива, предателко гнусна! Ако те срешна наживо, ше те нарежа на лентички и ше си декорирам тоалетната чиния с тебе точно дето се сере, да те умие от мръсотията дето ти е у долната продажна душица. МРЪ-СНА-ДОЛНА ГЮВЕНДИЙО, ДА НЕ СИ ПОСМЕЛА ДА ИГРАЕШ С ТУРЦИТЕ СРЕШУ СТРАНАТА СИ КУЧКО!

За Бога,братя българи! Не купувайте турска стока!

В Кърджалийско други няма!!!

Ше ис внесеме от Пловдивско, имаме си! Куджалийско си е наше, изнесете си турските стоки алоу чалмата, акциз нема ви удържаме!

обратно в Мала Азия, доказаха за 6-7 века че не стават за европейци

да бе ! защо турските депутати така лековерно защитават турският президент ?! да вземат пример от руските си колеги ! те редовно не съгласни с становището на президента си !

чалма!!!!

Ти това май си го писал на руско-български. Тьй руснак? Просто спрашиваю тебя.

не смееш да го питаш на турски!!!

Айде бе рзберете се като мъже на село бе. Сбийте се. Само бля, бля, бля празни приказки на политици.

хахаха манафите си подмиват задниците в ложата

Те мият, ама ти си ходиш гладничък и с кирлив..

ами ти

ей балкански потурланко за тебе току що съм го подмил

Бе то обикновено след спиране на отношенията има -ха бакълъм на армиите. След това следват сношенията.

Мда, не вървят на добре нещата.. А като излязат и данните от черната кутия - съвсем!

ами Патока?

голям цирк