Добра координация между Русия и Турция в Сирия

Турският Генерален щаб съобщи за "добра координация" между турските и руски военни при провеждането на операция срещу ИД на юг от сирийския град Ал Баб.

Обратно в новината

Коментари - Добра координация между Русия и Турция в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Ъъъ... Ами... ааа... НАТО... - Ко? Не...

КАКВО ДЪЛЖИМ НА РУСИЯ Русия освободила България, твърдят русофилите. Подразбира се, че Цяла България станала изведнъж свободна (т.е независима и целокупна). Ами кого тогава освобождаваха 200 000 убити български войници през 5-те войни за нац. освобождение и обединение. Не освобождение, а разкъсване, унищожение и милиони бежанци донесе Русия на България: Русия откъсна Тимошкия санджак в началото на 19 в., за да го даде на Сърбия, пак тя даде на Сърбия Нишки и Пиротски санджаци в 1878. Кой даде Северна Добруджа тогава на Румъния - пак Русия. Кой се бореше най-последователно против движението за самостоятелна българска църква и кой издейства заточението на българските владици? Русия, чрез посланика си ген граф Игнатиев. Кой се бореше най-последователно срещу българското националноосвободително движение и кой окачи Левски на въжето?. Русия, естествено чрез посланика си ген граф Игнатиев. Кой провали Цариградската конференция 1877-78 и попречи да се създадат 2 български автономни области върху ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ЕТНИЧЕСКА ТЕРИТОРИЯ (доказана с официален документ)? Пак Русия, чрез посланика си ген граф Игнатиев. Защото й беше нужна война, за да се легитимира отново сред Великите сили след Кримското поражение. Пак Русия, един ден преди това сключи с Австрия в Райхсщадт Споразумение, където черно на бяло пише, че няма да се създава голяма славянска държава на полуострова. Кой хвърли прах в очите на наивните българи за фантастичната "Санстефанска България"!?

Да попитам а къде бяха демократичните страни защитаващи България и какво направиха те за спасяването на Левски? Защо Австрия като ни обича подписва това споразумение с Русия? Какви бяха действията на правителствата на Великобритания, Германия, Франция и Австроунгария?

Кандисаха ли най после всички, че това е една добра новина. Не е ли по добре нашите силни съседи да другаруват, отколкото да воюват. Още по добре, че те воюват и срещу наш общ враг. Не съм ли прав?

Русия и Турция са врагове на България

Както винаги самодоволно плещиш фатмашко-пуяшките ти скудоумия. Човече, определено не си в ред, твоята мегаломания е очевидна, прегледай се и лекувай се.

Руските роби в бг.най-щастливи.

ИРАК И САЩ смачкаха ИД (не ПКК, не опозицията на Асад, ИД) в Мосул и за 18 дена завзеха половин Мосул без да го разрушат по начина който направи Русия с половин Алепо за 14 месеца. Останалото просто няма какво да се говори. Фактите говорят сами по себе си.

Фактите са такива , че САЩ ГИ НЯМА на масата на победителите ! И затова с тях никой НЕ преговаря !!!

Отличен за коментара.

Сам и без заплащане вярваш ли на това което си написал?

Факта си е ФАКТ. Не съм набожен че да съм заблуден вярващ като вас вярващите в бог Путин.

Много притеснително за БГ е силното сближаване между руската и турската армии. Ако Путин кандиса на турските мераци за БГ, на земята на Ботев и Левски ще настане страшно кланье. Самолетите Ф4Е са стари много надеждни тарамбуки от 1970 год, които са с 2 двигателя и носят по 6,7 тона джепанье/ бомби. От Есхишехир са пребазирани в Кония и от там сеят смърт в Сирия.Това са същите самолети като 19-те които хунтата в Гр вдигна от Крит да удари смъртоносно десанта на Кипър, нооо.. дипломатът Кис заповяда да хвърлят бомбите от склада НАТО в морето и да се приберат поживо, поздраво домА-. Ханя. Дипломатът Кис е известен стова, че на 9-ти авг 1974 -Виена "-мирна"конференция за Кипър, след като изслуша ген секр ООН и Дж Калахан- бъдещ прайм министър ВБР, каза:" Кои сте вие бре? Вземайте си си шапките и да ви няма! ВЕТО!" обърна се към ТР и даде знак: Удрете! Кой сега е намбър уан/1/?

БУХАЛЧО ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ТЕ КОРИГИРАМ. САМОЛЕТЪТ Ф 4 В ТУРСКИТЕ ВВС Е МОДЕРНИЗИРАН С ПОМОЩ ОТ ИЗРАЕЛ ,АВИОНИКАТА Е ПОДМЕНЕНА С НАЙ -МОДЕРНА ,СМЕНЕН Е РАДАРА С ИЗРАЕЛСКИ (ПОСЛЕДНА ДУМА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ ). САМОЛЕТА СТАВА БОМБАРДИРОВАЧ С 8 ТОНА БОМБЕН ТОВАР ВКЛЮЧИТЕЛНО МОДЕРНИ ИЗРАЕЛСКИ РАКЕТИ И БОМБИ ВЕЧЕ И ТУРСКИ КРИЛАТИ РАКЕТИ С ОБСЕГ МИН 250 КМ !!!

на какъв език се осъществяваше комуникацията м/у руските и турските самолети. Научиха ли руснаците турски за да викат да не им пудрят дупенцата? :)))

САЩ са в ролята на господин за един ден /с незабравимия Т. Колев/, ядоха, пиха, но нямат пари да плащат, сега ще гледат от страни и ще подсмърчат

Голям женчо е путин. Много бързо прости обидата от сваления самолет. Истински мишок.

Как ловко отмъкна двата цента с тоя феноменален пост....Тц...тц...

копеики за теб,не остана оше малко и бг вън от европа,радост за тебе руски роб

Искаме самальоти и бомбьи

бреи голамо сатрудничество стана, горе долу по еднакво време започна турция сус завземането на ал-баб като вав ирак мосул.. преди наколко седмици дазе и русия пристигна на турция да и помага.. и какво стана? турците все още не са влазли в нито една улица на градчето а в ирак са ослободили ш0% од мосул и 2/3 от 2 милионното му население.. по сущото време са загубили сирижците пак сус помоща на расия палмъра и на пут са да загубят деир-ез-зор, з00 000 град:-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти мангал неграмотен ли си бре?! Я бягай от тука!

Доналд Трима каза.Ислямска държава я създаде САЩ с подкрепата за нейното създаване от Хилари Клинтън....затова, че казва истинита той е неудобния победител.Не съм виждал по мащабна акция на ЦРУ и всички медии в ,, демократична Америка", срещу законно избран президент...Това е така,защото, новият президент говори истини.Сега се чуват мнения,че САЩ,са поканени на мирните преговори в Астана като....наблюдатели. Едва ли не,се чувстват обидени.Колко жалко за тях.Те са свикнали, да са световен хегемон и сега се чувстват едва ли не като низвергнати.Какво стана с,, Великата Америка"....ОТ световен жандарм в,, жалък наблюдател"С тяхната арабски пролет и революции,унищожиха диктаторите и обявиха народите на Либия и Ирак за,, свободни и,демократични"...колко жалка действителност виждаме днес.Садам и Кадафи гонеха терористите до дупка и това е истината.за близкия изток Той наистина бе стабилен.Но Америка имаше друга визия.Сега когато Тръм им казва истината много ги боли .Затова в момента две държави воюват срещу ислямска държава а именно Русия и Турция.Всички останали,са просто наблюдатели,които много приказват и нищо не правят.И това е така защото, няма как да кажат,че са съюзници на ислямска държава.Турция доскоро също, се възползвате от Ислямска държава,но понякога съюзниците и враговете се променят....ЩЕ ги познаете по - делата

Россия и Турция стали братьями по оружию ???

Ми като Плевнелиев се обърна срещу Русия калво друго очакваш ?

та е-а в тъпака

По отделни думи и изрази в коментарите разбирам, че тук си играят на стражари и апаши грамотни тролове. Ей тарикати, не разбирате ли колко напечено става. Тия еврогейове напълниха Европа с потенциални самоубиици. Това пряко засяга и нас, защото Европа е и наш дом. Турция съзря голямата опастност и потърси съюзници за борба с общият враг. Какво лошо виждате в това, че Русия и Турция вместо врагове, станаха приятели. Това е абсурд - нашите натовци виждат в Русия враг !, а най силният натовец Турция започва да играе комбина с тях. Не се ли чувствате по спокойни от този факт, та някой пишат такива глупости. Таза нова ос Москва Анкара коренно променя геополитическото равновесие. И променя нещата към по голяма сигурност и спокойствие.

Атентатите се извършват от спящи путлерастки клетки, за които предупреждаваше още преди 10 години немският журналист Борис Райтшустер. Ти си просто и надуто същество, но очевидно си глуповат и неграмотен. Пусни си като начало в ютюба "Павел Судоплатов", та да се поограмотиш малко от кога енкаведистите изнасят тероризъм.

Дон Балон! Оценка за мен може да прави само равнопоставен или знаещ повече от мен. Ти явно не си такъв. Света се променя много бързо и неочаквано. Довчерашни приятели стават врагове. Пример . Ал Кайда и САЩ. И още много други примери. Оцелява тоя, който бързо реагира и се приспособява към новите условия. Добър пример е Ердоган. Каква я мислеше, какво се получи в действителност. До вчерашните им приятели американците подкрепят турските смъртни врагове кюрдите. Това заплашва Турция с разпад. Нещо което Русия не желае, защото и тя има подобни центробежни проблеми. Няма вечни неприятели. Има вечни интереси. И ето ги новите приятели Русия и Турция. Тя няма повече нужда от НАТО, защото Русия не е враг. Сега спорната баница Сирия ще бъде разделена по приятелски между тях. А не като в "Тебеширеният кръг" всеки да дърпа към себе си. Впроч ем Дон Балон, къде си я учил ти геополитиката Да не е в университета дето преподава доцент Алексей Петров от милиционерската школа?

Мноо съм споко! Ако не го вкарат отзад турците, то ще са руснаците... Ама то до сега и в БеГе политиката сме така, че сме свикнали... някакси...

Руско-Турското братство ми идва малко в повече

Онзи ден никой не ги засече , включително и космическата техника на руснаците ,що така?

Една бърза намеса на Израел и всичко отива на вятъра!!! Горките руснаци и турци,хахахаха

А американците са сатани-гейове.

Саму БСП + ДПС

Ами то се очакваше . . . . някои хора просто се самозабравиха и си помислиха, че ще живеят и управляват с орлите. Методичката НЕ РАБОТИ . . . грешна е. Отидоха демократите в Украйна и решиха, че са велики, извадиха дръвника и почнаха "кръводаряването" в Одеса, в КИев, в Крим, направиха едно АТО и почнаха агитация за Путин. Какво се случи - подарък за ПУтин, прибра Крим, агитацията в Донбас продължава, украинците се урнаха в страната на агресора, евроумниците затвориха и прекратиха всички връзки с Русия, зер модернизация - тоя филм сме го гледали. Същото и в Турция, та преврат, та взривове, а НАТО гледа сеир и Ердоган . . . хоп при Путин, по-добре да има кръводаряване извън Турция, колкото в Турция . . . .С рогата на пред не става . . . но сексуално различните винаги са си били сексуално различни - те работа не вършат . .

тая новина най-много да "стои" 4 - 5 мин, виж Иван Кръстев ще ни гледа до утре сутринта, няма отърване от него . . .

Путин благородно е разрешил на турците да летят.

С нетърпение чакам кординирани руско -турски удари в направление -Одрин-Шумен и варна-Плевен -добра кооринация на руските и турските самолети--бърдо превижване на танковите колони и десантите от спец наз--и дасе свършва с тая пародия на каквото ида ебило тука -но не на държава и дправедливост

Пълна пародия... и образованието ни и то.

Руската армия воюва заедно с втората по големина в НАТО армия срещу Главорезите-създадени и Подкрепяни от НАТОвски държави !? НАТО върви по отъпканият вече път на ЕС ...пътя на Разпадането ! И това е отлично !

Да ви кажа честно пропагандисти, хваленето на добрата координация между братушките и фесовете не е най-радостната новина за българската душа. Получава се нещо като обратен ефект. Само вметвам, де.

Българската душа колкото по бързо разбере ,че между фесовете и т.н. братушки няма разлика по добре :)

Ако тези операции продължат, това няма да допадне на по по най демократичните на Запада.А относно споровете по долу за диктатори, диктатури, то демокрацията е т.нар мека диктатура на богатите над масите.Ама малко хора го разбират.

Ами аз съм богат и затова предпочитам меката диктатура на демокрацията:) не мога да седна да мисля за всички мизерници и лентяи по света и у нас:)))

Машала, ашколсун аркадаши, бийте бунтовниците избивайте ги под път и над път!

Най после и турските самолети литнаха, че една година не бяха припарвали до Сирия. Ръжда хванаха.

Ердоган да трепе ислямската държава, която му носи контрабандния петрол, а пък той я въоръжава ?

Просто не ни дават вярна информация "журналистите". Лъжат, мажат и подвеждат. И затова не можем да си създадем вярна представа за случващото се.

Вече не му носи нищо. Само главоболия. Той и с кюрдите се разбираше докато му оттърваше.

Укротяване на опърничивия. На Ердоган не му се иска разширяване на Босфора, пък и му замириса на стъкло. Как бързо подчини армията си на Русия.

Айде посмали манго както се казва:))) Подчинил чак!:) Гледането на прекалено много Алфа и Первий канал води до изопачаване на действителността:))) Намали ги!

Ти коя телевизия гледаш? Дай ми препоръка!

Историята недвусмислено показва, че диктаторите отначало търсят сътрудничество с други диктатори, а после нападат точно тези , с които са си сътрудничили. Справка: Хитлер и Сталин.

Хората си управляват държавите, пък ти ги наричай както си искаш.

Диктатурата също е вид управление:) Да си ги управляват...грам не ми пука как...само да не ни се бъркат на нас в управлението. Такива като тия двамата..по-далече!

Горд анадолец или азиатец по ще ти отива с тая снимка и мислене.

Бе нещо сте много изнервени И ДВАМАТА КОЗЯШКИ ТРОЛОВЕ бе? Нещо с нервичките??

Бе нещо сте много изнервени И ДВАМАТА КОЗЯШКИ ТРОЛОВЕ бе? Нещо с нервичките?? Нещо сте нервни май?

Лесно е да направиш от свой приятел - враг. Но да направиш от свой враг - приятел - това може да направи само много умен човек. Руснаците са единствената надежда на нормалните хора. Не е случайно, че най- старите цивилизации - Египет, Италия, Гърция и Китай - СА С РУСИЯ.

Италия и Гърция с Русия?:))) Китай с Русия?:))) Шегичките ти си ги бива:)))) Приятелство във външна политика???:)))) Съвсем го удари през просото, пич:)))

Е, най-най-старата циливизация в Ирак какво казва по въпроса? А циливизациите на маите и инките?

Скоро се очаква шумерите и асирийците и те да се присъединят към Евразийския съюз:)))))))

Само не ми е ясно защо в статията се коментира ситуацията в град Ал Баб, а на картата взета от руски сайт е даден град Дейр-ез-Зор на 500 км на югозапад.

били останали някои болници и училища за атакуване.

Преведено на нормален език "добра координация" означава, че турците адски много са внимавали да не вземат пак да свалят някой руски самолет ... :)))

Ами така е, има ли желание,резултата е налице. Това е само поредното доказателство, че САЩ и НАТО никога не са имали намерение да се борят срещу ИДИЛ...

както е тръгнало,след някоя и друга година,чуждите вестници ще пишат тази новина и за нас-т.е. "Добра координация между турските и руски военни при провеждането на операция в България"!!!

"Ал Баб "на арабски означава "врата". Вратата към Сирия остана заключена за Ердоган, турската армия се провали и сега той търси ключа от руснаците.

Какво става с опознаването "чужд-свой"? Су-24, Су-25 и Су-34 са Руски Ф-16 и Ф-4 ХАмерикански. ген. Радев вече има друг ресор, някой летчик да каже.

Турците са пуснали руснаците да монтират едни малки джаджи на самолетите си, те указват на руското ПВО и самолети свой-чужд

Като махнем туй унуй, и двата народа са ни близки, тъй че, да се разбират там.

Нашите мурзилки няма ли да се запишат в турската армия сега? Хайде, Ердоган има нужда от вас.

Скоро Ердоган пак ще ти ползва задния проход както го е ползвал турчина преди 140 години.