Турски изтребители свалиха руски боен самолет

Турски изтребители свалиха руски Су-24, нарушил турското въздушно пространство. От Москва твърдят, че машината е летяла над Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Турски изтребители свалиха руски боен самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почна се .. И бушоните в България взеха да изгарят , заради руския самолет . Весели празници

Ами нормално! Избира е между талибаните и техните съюзници от Хамерика и запада от една страна и ЦИВИЛИЗАЦИЯта от другата!

ОТ КОГА АЗИАТСКАТА КОЧИНА НАЧЕЛО С ДЖУДЖЕТО ДИКТАТОР Е ПРИМЕР ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯ БЕ КРЕТЕН ?

През носа ще му излезе на Ердоган!

И сега какво? В резултат на тая върховна глупост турската авиация вече не лети над САР.

Казаха и го направиха.

ердоган!!!!!!! Загиналият руски пилот е Сергей Александрович Румянцев. Бог да прости душата му! Той умря за вас. За нас. АЗ СЪМ РУСИЯ!

Ами ти сигурно живееш в Русия.И русия и турция са ни донесли много мъка и кръв.Да си трепят-това е добре за България.

"Данните от радар ясно показват, че самолетът е минал през турското въздушно пространство над района на Яйлядагъ, окръг Хатай" Тук единствено се налага становището , че на САМО на Автора е известно от данните на ЧИЙ радар става така ясно , че става дума за навлизане в Турското пространство.Добре е да контролирате подобни Автори или да им вмените да казват предварително от къде нещата са им толкова ясни.

Maйкя ти, кретеноид!

Само така москалите трябва да се бият до спукване по пияните глави докато се опомнят и разберат че са кръгли нещастни нули и никой не ги брои за нищо освен шепа дауновци от БГ.

Ердоган е казал, че не са знали кого свалят. Че е руски самолет са разбрали от руското министерство на отбраната. Това да не е нещо като насиране, оправдание....или...

турците са страхливци,защото удрят подло в гръб.Ако беше в бой,щяха да бягат като опарени ,точно както на ШИПКА.

Е къфФ треа да си за да сложиш минус, когато се говори за българските герои от Шепка?!?

и така 1 ден по-късно като пушека се разнесе, се оказа, че турчулята сами паднаха в капана и дадоха излишно много козове в ръката на руснаците :( * за загиналите не ми е жал някак си... в Сирия ежедневно умират повече хора, които не са отишли там по желание.

Малко напалм в района на тюркменските уроди ще реши проблема.

Гибелта на руският солдат резултат не на лошо координирани действия от антиерористичната коалиция,а поради липса на такава,отговорноста за което е и на руската страна.И да не се правят на изненадани.Пак фашистите им са виновни

Гибелта на руския солдат е в следствие от умишлени, предварително планирани, целенасочени и вероломни действия на страна членка на НАТО. Де факто и де юре стореното се клвалифицира само по един начин: "казус бели". Затова и от НАТО се изправиха на нокти в очакване на отговора на Москва. Слава богу в Кремъл има достатъчно мъдър държавник.

Ако съдя по страхотния ти интелект скрит в бетонената ти чутура едва ли ще е много умен но иначе много прилича на Сталин и Хитлер в действията си.

В КРЕМЪЛ ИМАТ ДЖУДЖЕ КОЕТО ЗНАЕ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ ПРИ СБЛЪСЪК С ТУРСКАТА АРМИЯ !!!

Става лошо за турците дано не започне от там третата световна война.

Сигурен ли си? Турция е в НАТО..

Няма агресия срещу фесовете за да намесват нато. Не може страна член на пакта да въвлича алианса във война. То ако беше така БГ да нападне Швейцария и то нато ще ни пази хахах

И като е в НАТО какво? При война НАТО подлежи на калибриране и искандиране! И предполагам първи ще го отнесат т.н. центрове за координация, като този в центъра на София...

Nikolai Vasilev

да сера на това нато тое един боклук в вселената!!!!!!!!!!!!!

Политически Европа може да е със САЩ, но съм сигурна, че обикновенните хората са с Путин.

САМО РУСОФИЛИСТИЦИТЕ СА С ПУТИН НОРМАЛНИТЕ ХОРА ИСКАТ ЖИВОТ КАТО НА ЗАПАД !!!

Добре де, при скорост от над 1000км/ч за 5 мин самолетът би трябвало да прелети около стотина километра, а частта турска територия е под 10 км

Предупреждението на турския пилот. Предупреждението започва 30 км. от границата. Продължава през 30 секунди в продължение на 5 минути. Единият самолет се отклонява. Другият продължава ... Чули са го и американците и ... руснаците.

Дрън-дртн, та пляс! Тия на пияниците в кварталната кръчма, не на нас!

Активна помощ за ИД от Нато! Турция защитава нелегалния трафик на нефт от Сирия. Значи свалят руски самолети както им падне -бойни, граждански, селскостопански. Колко е силна турската армия ще видим другата седмица.

За добро или лошо, Путлер получи урок. Дано да му щракне нещо в куфалницата!

милион минуси

да това беше добър урок, но не е ли по правилно да получи още такива уроци. има още на какво да го научим, той е толкова неук... със нашата безкрайно по-могъщи знания ще го научим за 0 време... още уроци продължавай, приятелю.

Няма никакво значение самолетът нарушил ли е или не турската граница. Повече от ясно е, че по тези голи баири няма нищо за наблюдение и че Русия с нищо не плаши нито Рурция, нито НАТО, а само терористите! По-скоро страшното е, че САЩ използва Турция като маша, за да се спре евро-руската коалиция и да се запази на всяка цена тероризма, като основна форма на война в Европа. А пак че Турция е това, което е, ние го знаем, ама великите евро-сили не спират да си ги пазят тези. Долно и страшно е, че никой евро-лидер нямаше сили да каже ясно и точно - не на тероризма. А и какво го итнересува, те трепят такива като нас, а не политици. Потрес!

фесовете тоя път се наакаха здраво!

Факти - доказателства, че самолетът е нарушил границата на Турция НЯМА, Турция не е предупреждавала, Уесли Кларк, бившият главнокомандащ на НАТО в Европа в прав текст каза, че винаги са подозирали, че Турция помага на ИСЛАМИСТИТЕ. Какво повече искате, и какво коментирате. ..

имааа, има!

рубладжии.

добро утро, турски фес.

Трябва ни втори кльон на километър в наша територия и огън по всеки преминал. Турците ни показаха как се действа с нарушителите на граници като свалиха руският самолет....

Фобите си мечтаят пак манафите да ги оправят от зад

да, така е прав си, тези противни под-човеци се пецкат със мъже... не че давам идеи или искам да ти кажа какво да вършиш, но те не заслужават да живеят

Което показва че е необходима и добра дипломация ,нещо което Русия пропуска ,мислейки се за всемогъща.А може и да се тълкува така.Русия сама е допуснала инцидент.Пилотите са принесени в жертва.Типчно е за тяхното мислене

тъпчо, твоя робовладелец, тлъстата мутра дето ти предизвиква свинктерни спазми, като си представиш мазното му шкембеса в тандем с рязаните пушки на другите ти анадолски господари, заяви наскоро че "руската външна политика е безспорно най-добрата в маменат в света". така че освен пола си смени и пропагандната посока, че само със разтворен свинктер не става, требе и кълване

красив, изящен изказ на поетична 'широка славянска душа' Малка забележка за любимата ти дума - пише се 'сфинктер'.

не е нарушено турското въздушно пространство.Ф-16 е унищожил Су-24 над територията на Сирия. Вертолетът изпратен за издирване от руснаците е унищожен с американски установки .Пилотите са разстреляни във въздуха. Егати "приятелския" огън от страна на НАТО. Това е заявка за война от нато!

руснаците като бомбардират туркменците с баклава ли очакват да ги посрещнат?

"Краткосрочно нарушение на границата не може да бъде повод за атака" Ердоган - 2012 г., коментирайки решението на Сирия да свали турския F-4 Phantom над своята територия. Някой да му напомни какво е казал тогава !!!

Да му се припомня в случая няма смисъл, защото фактически Ф-16 е навлязъл в чуждото въздушно пространство. Но пък защо не, при всеки възможен случай оттук нататък на Ердоган трябва да му се набива канчето.

Путин трябва да се научи,че освен негови има и други интереси,например Български.След като той си мисли,че има право да бомби в Сирия-всички имат.Така,че ще брои паднали самолети.Или да си ходи или да започне да брои.Колкото му свършват парите-повече ще брои

не зам какъв е интересът на Путин, ама моят интерес, и предполагам на много такива като мен, е да не живея в кошмара на тероризма! Ако на теб това ти харесва, блазе ти - ще го имаш още дълго време, това стана ясно вчера, защото всички прекрасно знаем, че Путин е единственият, който води война с терора! И не случайно след атентатие в Париж, Оланд побърза първо да обяви, че се съюзява с Русия. Е това адски ги изплаши поддържниците на ИДИЛ, а и на всички други тер-организации. И ето ти реакцията, седмица - десетина дни, след отвратеителните атентати в Париж, Мали, Бейрут.

Кумулативно тази тема докара докъм 10К Пубикувани коментара/реплики. Предимно Пропагандни и де-факто Безсмислени. - Наистина ли си заслужава разхода на ресурси, Дир.бг ?

умри в кофите

Настъпи момента в който РУСИЯ ще НАТИРИ изостаналата турска фанатизирана терористична орда от ЕВРОПА!!! КОНСТАНТИНОПОЛ ще ВЪЗКРЪСНЕ отново!!!

Голям разнобой в НАТО. Май след демонстрацията на възможностите на ВКС на РФ повечето членки на НАТО си имат "едно на ум"...

забележителни възможности в катапултирането.

Димонстрираното, наистина е стерснало плановиците във Вашингтонския обком. Крилатите ракети с морско базиране и такъв радиус на действие са пълна изненада.

Anna news съобщава, че разполага с видеозапис от боя между спасителните екипи и главорезите. Скоро ще го качат на сайта.

Je suis Rus

Толерастията пак ще пороби България

Българофобите са в екстаз

Путя, като ти срутиха рублата - ти само се пулеше. После срутиха цената на нефта - пак се пулеше. После ти спряха тока и водата в Крим - продължи да се пулиш. Сега ти свалиха самолет - ти само се пулиш ве, маняк. Няма ли най-после да направиш нещо?

Щом го критикува западът, значи е на прав път!

Моли се да не направи!

Това е, с Турция е свършено!!! Предсказанието е вярно!!! Оттук нататък от Турция ще остане само Анадолски вилает! За съжаление в България няма адекватно правителство да се възползва от пълния разпад на гаджалска Турция!

Ердоган е пътник, засега само политически...

Какво пушиш?

да се надяваме че отговора на Путин ще е по библията - ОКО ЗА ДВЕ ЗЪБ ЗА ЧЕЙНЕ

официален протест, това е. Пий сега една студена вода.

естествено че ще е така засега но нали не вярваш че възмездие няма да има

Още в началото на октомври Русия беше обвинена за бомбардировки на Тел-Бис, където според Москва има позиции на "Ислямска държава". Там са загинали поне 40 души, включително етнически турци. Анкара пое ангажименти по защита на това население, което изпраща части за сражения с армията на Асад. ...Значи всичко е ясно...Търсили са си го....! Жалко !

С това действие Турция официално призна, че подкрепя главорезите! А всички терористи подлежат на утилизиране, без значение подкрепят ли се от Турция или не се поддържат. П.С. ГРУ вече се е заело да установи самоличността на непосредствено командващите и на пилотите на турския самолет.

Те големите държави и без нас ще се оправят, а ако много се бъркаме, спомнете си как едните ни нагънаха 500 години физически, а другите 70 идеологически

простите руски пръчки си го получиха- от година провокират НАТО и се мислеха за безсмъртни...

Вероятно ти си някакъв тъп проамериканец и чакаш някой да ти помогне за нещо! Не разбрахте ли, че турците са тези, които леко технично пробутват своите мюсюлмани в Европа и се правят на добрички. Тъжно ми е, че Путин няма да им отговори. Бой по тия!

Манафите се точат на БГ толерастите

Тоя писач вече се измори и пише глупости!!!Пратете го да се наспи!!!Излага се.

ще анексираме кюрдистан, каза най-големият - на ушето на султана. а султана го погледна изплашено...

Агаларина е долно същество: За пари и .ъза ще ти целува,но в момента в който му обърнеш гръб-ще ти забие нож!

Умерени Западни терористи