Москва спокойно реагира на намеренията на Тръмп

Русия е готова да възобнови сътрудничеството със САЩ по въпроси на сигурността, като борбата с тероризма и кибер престъпленията.

Обратно в новината

Коментари - Москва спокойно реагира на намеренията на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нуждаете се от спешен заем? За контакти: (link) За повече информация относно заема.

Ние предлагаме кредити на хора, които се нуждаят от финансова асистент с нисък лихвен процент от 3%. За да получите заем с тази компания, можете да посочите точния размер на кредита, което трябва и времето, в което можете да се възстанови услугата prêt.notre е 5000 € до 500000 € ЗАБЕЛЕЖКА: Трябва да ни пишете на: catherinemoutier13gmail.com

Мноого идиотски коментари. Материала на дира кофти.

Да реагира неспокойно! Какво, пак ли щеше да прати подводница край бреговете на Тръмп, докато обядва? Ще видим сега кой от двамата изперкали лидери е по-по-най. Интересно, пълно е с вицове за блондинки, а никой досега не е пуснал виц за...блондин.

Руснаците винаги ще шикалкавят и ще лъжат.В КГБ ги учат като лъжат да гледат право в очите човека...

"Зукърбърг забогатя с $ 5 млрд. за 2 седмици" ================= Значи за 2 седмици този младеж е направил три пъти повече, отколкото великият бизнесмен Доналд Тръмп е направил през целия си живот с летящ старт от татко му! Или с други думи 1 Зукърбърг струва около 50 Тръмпа.

Зукърбърг забогатя с $ 5 млрд. за 2 седмици (обзор) 16.01.2017; 22:46; 24 часа Марк Зукърбърг е най-рязко увеличилият богатството си милиардер от началото на 2017 г. 8 милиардери притежават колкото половин човечество През първите две седмици на 2017 г. нетното богатство на Марк Зукърбърг набъбна с около 5 милиарда долара, показват изчисления на Forbes. Според списанието става дума за най-големия ръст при всички милиардери. Това се оказва почти достатъчно, за да компенсира загубите, които основателят на Фейсбук понесе непосредствено след изборната победа на Доналд Тръмп. Тогава състоянието му се срина със 7%. Според последните данни на Форбс сега той има 53,8 млрд. долара, което го прави петия най-богат човек в света. Вече се появиха и спекулации, че е възможно младият супербогаташ да прояви политически амбиции и да се кандидатира на следващите президентски избори...

Знете ли кой сто зад този новобогаташ?Нищо по света не е случайно.

Щото зад Тръмп седи само починалият му татко сигурно, а? И що Биби Нетаняху, който между другото е разследван по два случая за корупция, подкрепя толкова горещо Тръмп (както и Путин, ха каква изненада!), и се нахвърля срещу Обама по нечуван и невиждан досега в световната история и в историята на американко-израелските отношения начин, какъвто никога не сем виждали между премиер на Израел и американски президент? Че Нетаняху си позволи дори и да се намесва в президентските избори в Америка, предните, когато на финала се класираха Обама и Ромни и Нетаняху пристигна в Америка и открито подкртепи Ромни и така яростно критикуваше Обама, че дори много евреи издигнаха глас и възроптаха. После има и друго - когато става дума за технологични постгижения, компании и бизнеси, и то много успешни САМО СЪС "СТОЕНЕ ОТЗАД НЕ СТАВА, ТРЯБВАТ И НЯКОИ ДРУГИ НЕЩА, КАТО АКЪЛ И ПОЗНАНИЯ НАПРИМЕР, МНОГО АКЪЛ И МНОГО ПОЗНАНИЯ, И МЕТОДИЧЕН ПОДХОД И УСИЛИЯ И ДР... Абе, колега, ти знаеш ли, имаш ли представа как се става, какво е да си едър строителен предприемач и да купуваш и/или застрояваш парцели и да строиш сгради в голям град, и как става това и колко работа си имаш с ... АДМИНИСТРАЦИЯТА И КОРУПЦИЯТА Й? Там без хора, без някой отзад, И БЕЗ ПАРИ ПОД МАСАТА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ВИРЕЕШ!

путлер го поема спокоино.

Съвсем скоро путкин ще върти кавали на великия Тръмп.

Абе не е ясно точно кой на кого ще върти кавали, но едно е вече ясно, че между тези двамата, а и Ердоган (за да стане тройка) гори голяма мъжка любов! Като на времето между Путин, Буш и Берлускони...И такива хубави неща и чудеса произлезоха тогава от нея, като в Ирак например, че дори и в Сирия и днес не спират да им се радват, а и в Европа и по света!

"В публикувано вчера интервю за вестниците "Таймс" и "Билд" Тръмп заяви: "Вие сте въвели санкции срещу Русия. Дайте да видим дали можем да постигнем добра сделка с Русия"." Аз съм много любопитен Тръмп да представи публично какви са параметрите на тази сделка Путин, които той си представя. Изключително ми е интересно коя сделка с Русия той нарича ДОБРА! Кои са критериите му и приоритетите му и как ги е подбрал, ако има изобщо ясно дефинирани такива, разбира се.

Good morning , средно статистическия свръх задължен в чужда валута (SFR,USD) гражданин източна европа ! How are you ? Бабина ти трънка от соц-реализмът още виси във външнотърговски командващи внос-износ, ексимпорт дружества с миноритарен гарантиращ държавен дял ? Have a Coca-Cola! Ха, да би могла да пиеш Pepsi ? Have a nice day ! И не забравяй , ляв долния ти ъгъл , крава & краварката . Скапан идиот , ти .

Масква може да Си ебе шутката майчинаболшевишка На никога не е нужен тоз развъдник на куреи и тероризъм

Оказа се, че Русия е ИГИЛ Днес са намерени десетки паспорти на руснаци в Мосул, избягали в ДАЕШ

Aбе, нали ти казах да си използваш главата в другата тема! Ако не си спомняш, върни се и ме прочети!

АКО ТУК ИМА НЯКАКВИ БЪЛГАРИ ПОНЕ С ДВА ГРАМА МОЗЪК, ТРЯБВА САМИ ДА СЕ СЕТЯТ ЗАЩО ЗА БЪЛГАРИЯ Е УЖАСНО ОПАСНО ДА СЕ ПРОЩАВА ВСЯКАКВА АНЕКСИЯ НА ТЕРИТОРИИ ПО ВСЯКАКВИ БЛАГОВИДНИ ПРИЧИНИ....

Eй жал ма е за троловете геновчета.Работиха ден и нощ за НАТО пък Тръмп днес каза че щял да закрива НАТО-то.Нищо поне изкараха някой лев момчетата.

И какво става с Крим бе сорошчета...Крим май си остава руски и то завинаги....мухахахахахахаха

всички сте МНОГО ТЪПИ! няма разлика между Клинтън и Тръмп. НИКАКВА! гледайте КОЙ ДАВА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО? знаете ли кой ги дава доларите? кой ИМА ТОВА ПРАВО? ете тоя е РАБОТОДАТЕЛЯТ НА ВСЕКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ... ама сте КУХИ на бидон, ей!

Това което предстой според мен в областта на коберсигурността е, отпадане на анонимността, всеки ще носи отговорност за това което прави е мрежата и създаване на международен трибунал за киберпрестъпления. Най-малкото ще последват международни спогодби за екстрадиране на хакерите.

Отпадане на анинимността - подкрепям. Че вижте какво става в този форум например. Анонимността е безотговорност и агресия.

Могат и тук да направят регистрацията да е задължителна, а не един и същ да спами анонимно колкото си иска, това е шанс за троловете за съжаление.

последно сега - тръмп добър ли е ,или лош?

Като Ер Доганя ще е за русофилите, първо ще го величаят, после ще го плюят.

за България ,за сащ ,за русия и за целия свят ,тръмп е по-добър от килърито ,в това не може да има съмнение ! дори израел СИ го харесват !

Малееееее страх!!! Разтрепераха им се мартинките на гейропейските русофоби еднодневки....

Трамп ще направи ФАЩ още по жалка кочина.

ФАЩ са единствената държава,която използва ядрено оръжие, в Япония ВСВ и в Югославия.

Трябва и в главата ти да пусне малко обогатен!

Днес от Русия заявиха,че санкциите не са на дневен ред и не ги интересуват.

че аз го чета от една година ,почти ежедневно ,май в русия никой не се надява на отпадането им ,а по-скоро обратното .

"Добра сделка" с Русия,казал милиардера президент?Само че международни принципи в политиката не могат да се градят на базата на "търговските"!А и защо изобщо Русия трупа ядрен потенциал и заплашва с него,след като по принцип е гарант за безядрена политика не само в Русия но и за други държави?Колкото до анексията на Крим си беше чист тероризъм по начина по който се извърши,и не може да бъде основание дали е било правилно навремето да се прехвърля на Украйна, съвсем друга история и не това е начина за териториални промени в съвременния свят!Крим е бил завладян от Екатерина Велика с друго местно население ,така че какви руснаци,какви езици!

Ти от къде знаеш, че не може? Това, че до сега не е практикувано на такова високо ниво, не означава, че бизнес стратегии и подход не могат да са полезни.

И как точно Русия трупа ядрен потенциял и заплашва с него ? САЩ имат повече ядрени бойни заряди.Също така САЩ модернизират ядрените си заряди в центъра на Европа. Как точно референдума в Крим е "чист тероризъм",когато един изстрел нямаше и един човешки живат не си отиде? Тази нескопосана пропаганда не ни я пробутвай,платен некадърнико.

адвокат на путлер Завоевтеля ли си?

Няма таква нещо като "международни принципи"!! Има ИНТЕРЕСИ. Ако имаше принципи, тъпанарите от запад нямаше да бомбардират Сърбия БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ, нито пък на ООН!!! Само тъпоъгълните триъгълници от Козяк пърдите тия лъжи, ама няма коай да ви се върже!!!

Червендалеста американска тикво, добрата стара Европа е надживявала много такива като теб и Путин.

Само Тръмп и Путин Долу Меркел.

И Меркел ще си замине.

Ха ха, след 2 месеца, когато Тръмп стане отрицателен герой за Кремъл, пак ли ще викаш: "Само Тръмп"?

Основна задача на Тръмп е да отиде в Москва и да обсъди ситуациите в света с Путин, на червеното килимче в Кремъл

Моля ви, спрете тези chemtrails! ТРОВЯТ НИ! Заради тях убедеността ми, че Путин е най-велик от всички на света започна да се разколебава! Генерал Радев се надявам да спаси положението!!!

Рейгън прати СССР в гроба, ама май Тръмпт ще прати въшкарника Раша при СССР-то !!! Първо добре ще ги "съблече" и после здраво ще ги нае*е. Не че Раша не е свикнала де.....няма да и е за първи път да яде четвъртития на чичо Сам но може да и бъде за последно

Тъпанари. Заради оня болен палячо рейгън се набутаха необратимо с трилиони дългове, сега продължават да си мислят, че ще им се размине. При 126 трилиона обща цена на щатите, дълговете само на федералното правителство са 20 трилиона. Още 40 трилиона има частни дългове. Значи половината америка Е ПРОДАДЕНА. Преди 36 години, 220 милионна Кравария имаше дълг на всяко говедо 3400 долара. Сега, 320 милионна Кравария има дълг 60 000 долара на всяко говедо. Аз на кого разправям, че са говеда???

Я кажи на кой точно е продадена Америка? Поименно ,ако може

Абе кретен, какво общо имат частните дългове с тези на държавата, можеш ли да СИ обясниш най-напред, преди да пишеш откровени глупости непрекъснато. И пониже ми е забавно, само да те попитам - добре, да приемем, че Америка фалира, както и да си го представяш това, И КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ТОВА, МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ - НО НЕ С АМЕРИКА, ОСТАВИ Я ЗА МОМЕНТ НЕЯ, НЕДЕЙ ДА ПЛАЧЕШ НЕПРЕКЪСНАТО НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА, ДА КАЖЕМ, ЧЕ ТЯ СЕ СРУТВА... КАЖИ МИ КАКВО СПОРЕД ТЕБ СТАВА С ОСТАНАЛИЯ СВЯТ? И особено - какво става с онези държави, които държат толкова много американски дълг, според теб, изобщо с кредиторите й? Когато имаш някой много голям кредитополучател, с огромна сума, и той изпадне в неплатежоспособност и фалира, ТО КОЙ ГУБИ ПОВЕЧЕ, БЕ КРЕТЕН, ТОЙ ИЛИ ОНЗИ, КОЙТО МУ Е ДАЛ ПАРИТЕ? А да не напомням, че става дума за ... доларов дълг, тоест за валутата на Америка, която между другото е и световна резервна валута, че става невъзможно сложно за теб и ще вземеш да изпушиш. Я по-добре си върти опорните точки до умопобъркване, да не те боли главата, ако започнеш да мислиш.

Абе, всеки ден с по 3-4 трилиона ги качвате тия дългове на САЩ! :))))

абе засто се зовеш канадец като имаш за ник реиган

Тръмп - "Санкциите към раССИя остават"! МУХАХАХАХАХАХАХА

Е човека е бизнесмен. Ти какво очакваш - да се откаже от своята стока безплатно ли? Не естествено! ще иска да я изтъргува възможно най-скъпо;)

Всеки го е страх от на Батя Вова ракетата. Ядрената. Тая 'дето лети от континент до континент през стратосферата. Тая ракета, която може да бумне Йелоу стоун и да еВе мам'та на цялото парти, ръйш ли :)

ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ СПРАВЯТ САМИ - ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА Само ти носиш отговорността за това, което си. Не прехвърляй никому тази отговорност, защото НИКОГА няма да бъдеш СВОБОДЕН. Хората НЕ искат да се справят САМИ (демокрация). Нямат СМЕЛОСТТА да създадат СВОЙ собствен път, да ПОЕМАТ по него и да го ОСЪЩЕСТВЯТ. Искат ВИНАГИ някой да ги ВОДИ, представителна "демокрация" - ЛИДЕР, ДИКТАТУРА, РОБСТВО. Безсмислената дума ЛИДЕР е съвсем на място в представителната "демокрация" и политика, защото в ТАЗИ политиката има НУЖДА от глупаци. По-големият глупак ВОДИ след себе си по-малките. Да ИСКАШ от някого да ти ВЯРВА означава да ИЗРОДИШ неговия интелект, да го ПРЕВЪРНЕШ в посредственост и да го обречеш ЗАВИНАГИ на идиотизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си и НЕ може да бъде представляван от друг човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Ако СЛЕДВАТЕ някого, Вие ПРЕДАВАТЕ самото съществуване, защото ставате ПРЕДАТЕЛИ на СОБСТВЕНАТА си същност. МОДЕЛЪТ - диктатура остава същият. Променят се САМО книгата и водачът - ЛИДЕР, но последователите и ФАКТЪТ на следването ОСТАВАТ. Остава си НЕИЗМЕНЕН и процесът, все същият самоубийствен процес за ТЕБ, ЛИДЕР, ДИКТАТУРА - представителна "демокрация" като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и демокрация"). Всеки индивид трябва да е против СЛЕДВАНЕТО на някакъв ЛИДЕР, тъй като то се противопоставя на ОСНОВНИЯ психологически принцип за уникалността на ВСЕКИ индивид. Обърнете внимание на думата - индивид. Тя означава - неделим. Нещо, което НЕ може да бъде разделено на части. Когато СЛЕДВАТЕ някого, вие РАЗДЕЛЯТЕ собствената си личност. Вие сте нещо, което се ОПИТВА да се ПРЕВЪРНЕ в нещо друго. Вие сте някъде, но ИСКАТЕ да стигнете на ДРУГО място. Така създавате НАПРЕЖЕНИЕ в собственото си съществуване. Светът е ПЪЛЕН с идиоти, и никой НЕ забелязва СВОЯ идиотизъм, ДАЖЕ и НЕ подозира.

сега съм в цикъл но ще ти покажа как се печели ..

Ти моеш да си покажеш само голия дрипник, щот друго нямаш!мбуухахаха

айде да идват на власт и тръмп и нашия генерал радев, че да се оправи най-сетне и света и бг.

Москва слезам не верить.

как да вярва при толкова изпит лосион !

И ША ПЛАЧЕШ.

Верит. Не се слага ь на края.

Няма опсност от руска заплаха за НАТО и ЕС. Тръмп ще ги разпусне

СТРАХЛИВЕЦ ИЛИ СМЕЛЧАГА, КОЙ СИ ТИ Каква е дефиницията за страхливец. Човек, който МИСЛИ два пъти ПРЕДИ да тръгне да убива лъв с голи ръце. Каква е дефиницията за смелчага. Човек който НЕ знае КАКВО е лъв. Но ВСЕКИ ЗНАЕ какво е лъв. Не, ВСЕКИ си МИСЛИ, че ЗНАЕ какво е лъв. Почти ВСЕКИ се ражда гений, а умира идиот в представителната "демокрация" като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация"). Можеш да затвориш лъв в клетка, но НИКОГА няма да си СИГУРЕН дали той е укротен. При хората е МНОГО по-лесно. Разликата между представителна "демокрацията" и пълна диктатурата е, че при представителна "демокрацията", ти "гласуваш" или ти "не гласуваш" и това е винаги ПЪРВО, но ВИНАГИ след това ти получаваш ЗАПОВЕДИ. Докато при пълна диктатура, ти НЕ си ГУБИШ времето с ГЛАСУВАНЕ или НЕГЛАСУВАНЕ, нали.

Преди малко Тръмп нарече ЕС - мафиотски съюз. И, че Великобритания е направила добре, че го е напуска. И че и други държави ще напуснат.

Ами да е збъркал нещо ? Това че не ти харесва не значи че не е вярно!

Светът ще се успокои - едва когато САЩ се разформират на отделни щатове без право на обединени въоръжени сили и федерални структури!!!

Гледам бъдещите безработни тролове оквичали виртуала... Тежко е, след толкова години грантове от САЩ-посолството сега ще трябва да работят нещо.

Не се учудвай, това са индивиди, изхвърлени от живота и непотребни за всички. Това е единствения им начин някой да им обърне внимание - като дразнят читателите в Интернет.

Нека идат на магистралата от където ние работихме дълги години ,та да видят как е да те боли ду....о всяка сутрин.

Чалгопитек ти и сега работиш там ве!

Сега половината свят тръМпне в безпокойство и страх. Другата половина е претръМпнала ...

ЗАЩО ДНЕС МЕДИИТЕ СА САМО ЕДИН ИНСТРУМЕНТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НАД ТЕБ Медиите (телевизия, радио, вестници, интернет и т.н.) се превърнаха САМО в един инструмент за манипулация над ВСЕКИ човек. Медиите са само един инструмент за ограничена информация и дезинформация, наложена от привилегирования елит и паразит ВСЕКИ ден върху теб. Защо. Винфред Шулц, един от теоретиците на манипулацията, е доказал, че ОТРАЗЕНАТА от медиите действителност НЕ отговаря на РЕАЛНОСТТА. Информацията в медиите на ЕС и САЩ са винаги от ЕДИН централен източник. Медиите не отразяват реалността, а служат за създаване на псевдо-реалност в ума на аудиторията, с цел пълна манипулация върху нея. Например: Какво говореха и показваха всички медии, преди Доналд Тръмп да бъде избран за президент на САЩ. Какво говорят и показват всички медии, след като Доналд Тръмп е избран за президент на САЩ. Медиите ПРЕДСТАВЯТ свят, в който аудиторията ЗАПОЧВА да ВЯРВА, ако НЯМА достъп до ДРУГИ източници на информация. Критериите, по които се СЪЗДАВА тази реалност, са ценностите на новините. ВСЯКО събитие се представя от медията по НАЧИН, съобразен с НЕЙНИТЕ интереси и принципи дали корпоративни, дали политически, дали резултат от идеология няма значение. От НАЧИНА, по който се ПРЕДСТАВЯТ новините зависи КАК хората ще РАЗБЕРАТ дадени процеси и КАК ще РЕАГИРАТ на тях. Владис и Кърт Ланг са доказали, че субективната ПРЕДСТАВА за реалността, СЪЗДАДЕНА от медиите у аудиторията, ДОВЕЖДА до ПОГРЕШНА оценка и поведение у хората. Винфред Шулц и Елизабет Нойл Нойман също са доказали, че манипулация има НЕ просто когато медиите оказват ВЛИЯНИЕ върху аудиторията, но когато ТАЗИ аудитория НЕ усеща, че е манипулирана. Медиите в ЕС и САЩ НЕ са независими и НЯМАТ задачата да откриват и съобщават истината, а да ПРЕДСТАВЯТ света така, както само те ИСКАТ да бъде ВЪЗПРИЕТ. "Ние трябва да казваме истината, истината и САМО истината. Но - НЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА." Йозеф Гьобелс - министър на ПРОПАГАНДАТА на Нацистка Германия. Свободата на словото, срещано и като свобода на изразяване, е сред най-важните граждански свободи. Изразява се в свободата на ВСЕКИ да изказва публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на властта, упражняване на цензура или налагане на наказание. Свободата на словото е НАПЪЛНО зависима от свободата на МИСЛЕНЕТО, мнението и съвестта, защото свободата за формулиране и поддържане на идеи ДОБИВА реална стойност, когато те МОГАТ да бъдат ИЗРАЗЕНИ свободно, ВИНАГИ тук и сега - всеки ден.

МЕСТО ТЕХ.

Прегледах руските сайтове. Няма такива работи като за този Патрушев. Захарова е обвинила САЩ че е започнали нова "гонка вооружений". Същото като малко преди да се разпадне СССР

СССР не се разпадна, а БЕШЕ РАЗПУСНАТ. Ясно от кого - от същия, който после обикаляше на хонорар западните университети да обяснява каква я е свършил и колко гениален е бил - пък оттам му плащаха.

Руски десантчики от нежния пол акостирали на американския бряг......без гащи....Имали задача да заразят повече американци с венерически болести.

Руските десантчици ако акостират нейде около тебе че се усереш преди да успееш да си смъкнеш потуряка ве чалго!

Пуф-пиф-паф , издъхвам ! Преодоляна е : Кубински пури за всички ! Че "Доналдо" Тръмпкес преодоля "световната криза" ! Браво , на пред Команданте !

Да не казвам на кой тип жени е присъщо да се натискат на някого, както е в случая.

И да се натискаш, и да не се натискаш, няма да те огрее! Малък го вадиш!

Още малко глад с течност за чистачки и ще слушкат здраво, не само ще сътрудничат!

Глад? Русия произвежда повече пшеница от САЩ, малоумник!! Ма вие на козяк съвсем изсрещяхте откакто се разбра, че Тръмп ви спира парите и сменя посланика ве!!

Бай Ставри

Значи напиши на Радев, че Плевнелиев е бил див русофил. Помагал е на Русия да си стъпи на краката със санкциите и да произвежда повече пшеница

И на тебе още малко студ ,сняг и доставки на хляб с каруци и ще заквичиш още по- на гладно! Само да не ищядеш магарето дет ти кара хляба!хахаха