Коментари - Политолог: Важното в ”Кремълския доклад” е засекретено | Днес.dir.bg

Политолог: Важното в ”Кремълския доклад” е засекретено

Коментариите след публикуването на част от документите, изготвени от Министерството на финансите на САЩ и станали известни като "Кремълския доклад" продължават.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Важното в ”Кремълския доклад” е засекретено | Днес.dir.bg

Коментари

Русия е велика държава и руснаците не са лоши хора, но се управляват от 1917 година до сега от червените разбойници, същото е и у нас. Демокрация, ЕС, НАТО са празни понятия. Никой не ни вярва, че сме се откъснали от Русия, затова ни държат на синджира и не ни пускат в Европа

Не мога да си обясня ,защо тези славянски народи ,Каквито сне и ние търпим???????? славяни славяни

Това са 1300 Милиярда долара откраднати от руският народ !!!

Не мога да разбера защо не си държат парите в Русия,ами ги изнасят навън.Тя рублата ще стане от 2 стотинки-на 1 стотинка за рубла.

Защото ако парите им са в Русия 100% ще им ги откраднат. Друго, че такива суми не се трансферират лесно, а има и недвижимо имущество и др.

Даа, ще им откраднат! Откраднатото!

Тъпи червени тролове, защо никой американец не си купува рубли, а ватенките ако могат да заделят в мизерията си някоя мижава рубла , веднага я обръщат в долари.Бил съм Масква няколко пъти - там като се заговори за пари , винаги се говори за долари или Евро. Никой не ебава рублата, та чак сифилистичната мумия в мавзолея се върти като пумпал от мъка...

А редовия ватник , лющи бояришник !

1.3 трилиона долара", напомня Пионтковски. Според него, точно тези активи са на хората от "Списъка на Кремъл" Това са откраднати пари от и без това бедния народ. Мършите от кремъл не си държат парите в рубли, защото рублата е НИЩО. По евтина е от тоалетна хартия . А си държат парите първо в долари и второ в държавата капиталист и враг-Америка. Това е супер наглост и демагогия и показва какви червени мърши управляват ватниковото блато Раша.

Фей след фейк.като списъка без телефонните номера.ако имаше такива активи в сащ досега да имаше реален натиск върху русия.вместо това Русия прави каквото си поиска на световната арена а отсреща само декларации.всъщност активите бяха прехвърлени от западни бани в друга посока още март.2014г.

Поредния болезнено параноиден русофоб!

руснаците никога няма да получат уважението което заслужават докато са готови да се продадат за едни дънки левис и един айфон. ако в русия имаше такава омраза към америка като америка към русия, американците никога нямаше да купят нищо руско а в русия всеки с айфон. това е някъква руска черта да не мразят много или по скоро да забравят бързо. само един пример, като турците свалиха руския самолет, русия им наложи санкции вурху туризама, само като паднаха санкициите и руснаците се избиха да почиват там.

Ей това е голяма драма на Русия и комунизма. Те са чудесни, ама за вас. За нашите пари, нашите деца, нашия живот предпочитаме Запада. Ама вие стойте в мизерията, която създаваме ние! България е била така 45 години!

lu4ka

Така представена новината и имайки предвид, че при китайците е част от американския дълг, излиза че ФАЩ е собственост на Китай и Русия. Честито!

20,162 трилиона долара. Това е външния дълг на САЩ. Твърдо от много години са първи по този показател. Отнесено към БВП е 135%. Ти смятай чия е САЩ

хаха и кои се оказаха дебили ,А? мама ви мужишка! То 80% дебили били руснаците хахаха

И двете държави се хранят и разчитат основно на нефта и газа, но стандарта на обикновения руснак и този на обикновения саудитец е НЕСРАВНИМА в полза на арабина. Едното е монархия, другото комунистическа диктатура.

Саудитеца живее ден за ден- днес я има СА, утре я няма! Днес е шейх, утре пак си е обикновен камилар! Руснака си развива Русия! Наполен щеше да бута Русия, после Хитлер, сега САЩ! А историята е непреклона- руснаците влязоха в Париж, после Берлин, логиката води към САЩ!

Руснакът само да внимава като развива Русия, че да не настине и да не пипне пневмония...

Където комунистът е минал и тревата не расте! Ватенките живеят като в огледало. Те са слабоумни, това, което телевизорът им каже, това е истината за тях. Жалко за тези дегенерати. Само децата на техните политици и олигарси изпратени на запад имат шанс да живеят в цивилизовани страни с човешки ценности. И останалите изроди отпадък, биомаса.

Пример - Китай ..... много са зле милите

Китайците и руснаците от години не влагат парите си на Запад! Не случайно, ако следиш сериозната икономическа преса, Уолстрийт джърнал, много от спекулантите на Уолстрийт настояват китайските и руските инвеститори да купуват долари и да инвестират в САЩ! Тея 1. 3 трлн. $ са още отвремето на Елцин докъм 2003, когато се приватизираха на безценица предприятия и се препираха пари в Западни офшорки( естествено със съгласието на Запада)! Просто сега няма такъв поток от Русия и Китай, към САЩ!

Руснаците имат долара за резервна валута. Който може да спестява го прави в долари, а не в нестабилната рубла. По тази причина в Русия има милиарди долари. А това какво настоявали спекулантите си го запази за дебилите, които ти вярват.

ма те ги влагат тия пари там с омраза, с отвращение, като оня виц -пия ,ама с отвращение - напук на гадните американски империалисти, да ги сринат с долари хахахахахаа

Ама тия богати рубашки много обичали Америка. За да си държат парите там,а не в страна мая огромная.

че на путин дъщеря му е в САщ. А най- големия СЪВЕТСКИ поет - "Широка страна моя родная" - Есенин умря в емиграция в САщ миналата г. Ама вие си лайте...Ай наздаровя!

Сергей Есенин (1895 - 1925 г.) ... "Песня "Широка страна моя родная" была написана Василием Лебедевым-Кумачом и Исааком Дунаевским для фильма Цирк (1936) г. Троли, щях да те нарека "циркаджия", но щях да обидя артистите от цирка. Всичко твое е толкова вярно, колкото и простащината ти за Есенин и песента.

нали миналата г. му даваха по новините погребението ве, смешник!

Ултра-богатите руснаци си държат парите в ДАЩ имано защото там властва Закона, а не в родната им, от където са ги заграбили.

Това са парите на престъпниците на Елциновата икономика:) Повече няма това е! Китай не дава, Русия не дава! Дълга на САЩ ще нарастне на 22 трлн. $ скоро!

Ти май не си чел статията.

алкохолизираните мужици бачкат за 100 евра и бедстват, а паричките им отиват в мракобесния враг Америка .хахаха. Такъв им матряла. Всеки народ си заслиужава управниците! Нали така ни казвате тука, мама ви мужишка!

скоро предстои чистка на дигиталното пространство в ЕС... Предполагам усещате намека... Препоръчвам да почвате отсега - сайта link...

са заплаха за сащ. В този нов списък е и един колхоз от тюменска област. Произвежда мляко и млечни продукти за местно ползване. Голям смях!

е списъка, защото гадните американци искат да изядат всички руски шишарки.

дето се вика - дай боже всекиму толкоз пари. Ама драмата е, че тези пари не са дадени от светия дух, ами са взети от едни бедни и изтерзани души.

изгоряха завалиите! айдеее, отидоха им доларите на олигарсите...

Дори с руските инвестиции от 1. 3 трлн. $, над 60 млн. американци в САЩ не могат да си позволят елементарни медицински услуги! Толкова бедна държава няма, може би държавите в Африка! Естествено за олигарси като Мъск( приближен на президентите на САЩ и администрацията) пари има- 5 млрд. $ директни субсидии за мисии до Марс, за тесли и т.н., но за 60 млн. американци пари няма за медицински услуги!

не си изнася парите в Русия? Нали там са богати, проспериращи, а санкциите доведоха руската икономика до небивал подем?

Защото руснаците не се интересуват от спекуланти като Мъск! Те се напатиха с Ходорковски! Но ти ми кажи, защо олигарси като Мъск и американски- западни корпорации се натискат да инвестират в Русия?! Даже и санкциите на правителствата им не ги спират!

Мъск няма пукната пара. Работи с пари на черноборсаджии и спекуланти.

От толкова време насам един прост въпрос все не намира своя отговор от руските ни приятелки: Защо богатите руснаци изнасят парите си на Запад, а не ги инвестират в Русия?

са православни славяни патреоти и така им е заповядал Путин

се чудят руснаците? Няколко по 100 мегатона и няма сащ, няма проблем!

И кво стана с парите, многознайко ?

Русия е дала кредит на ФАЩ за 100млрд. Дори и с тия огромни средства пиндосите са с най-много клошари по улиците.

Къде са 100милиарда, къде са 1.3 ТРИЛИОНА.

Напиши го още 5 пъти и стават 500 милиарда.

Защо парите на диктаторите са или в Швейцария или в САЩ...Това простолюдието в България дали го знае...Обичат кремълските диктатори, а те обичат доларите...прост народ е нашия....

Ми нали искаше капитализъм бе бьоклук?? Айде - скачай, щот не си червен!!

Сега наясно ли сте, защо руснаците са толкова бедни.- защото комунистите и техните чавета ги дерат живи. Така ще си умре Русия - в мизерия...

Едва ли! Олигарха Мъск( близък до президентите на САЩ и администрацията) е получил директни субсидии за 5 млрд $( реално колко са, не се съобщава официално) за мисии до Марс, за тесли и т.н. А 60 млн. американци не могат да си позволят медицински услуги! За пример Иран и Северна Корея- всички ирански граждани имат реален достъп до медицински услуги!

ооо от Русия има още много да се дои... те сега започват. Най-смешното е, че крадеца вика дръжте крадеца. Плашат редовият руснак, че целият свят гледа алчно към ресурсите на Сибир (без някой да е влезнал в подробности какви са тези ресурси), а всъщност 100-ина руски човека изнасят тези ресурси за твърда валута и богатеят за сметка на обикновените хора. Това ако не е ирония, не знам.

В момента се получава обратния ефект за САЩ и " пазарната му икономика"! Оказва се, че руските активи в САЩ са 10 % от годишния БВП на САЩ! Може да се предположи, че китайските са също толкова! Тоест, САЩ ще бъдат изкупени от чуждите държави в следващите години! САЩ нямат полезен ход, освен да правят списъци и да ги обявяват, съобщавайки чуждестранните капитали изкупуващи САЩ!

какво значи, че ще бъдат "изкупени"?

Така му е казал дежурният офицер да пише. По въпросния доклад руските опорни точки са, меко казано, объркани. Щото завалиите не знаят какви ще са следващите стъпки на САЩ и се гърчат.

В настоящия момент Китай държи $4 трилиона долара в държавни краварски облигации. Колко и какви активи имат, нямам идея, но е интересно да се разбере.

Не са решили, не са сговнили живота на краварите!!!

ще стане това? Може ли да ни обясните какви ще са конкретните действия?

Щом питаш, значи си тъп, но няма да го разбереш!!!

Сега ,какво искат да кажат с тази новина -че САЩ вече са разпродадени на Китай ,Русия,Германия,Япония и т.н!За мен лично само едно нещо още не е продадено - печатницата за долари!Видимо това предстои!

dsco@

Федералният Резерв е еврейски. И той не е на САЩ. За това и не е за продан.

А не, само си пишат. Не им обръщай внимание. Няма да гонят никого. Не е изгодно.

Руските тролове да престанат да питат как САЩ ще си платят дълговете. Очевадно е.

В САЩ, предстои Тръмп да нанесе решителен удар срещу враговете си от финансовия либерален елит, с което ще бетонира позициите си. Развръзката около битката на елитит в САЩ наближава. В САЩ вече всички обсъждат не "списъка на Кремъл", а предстоящото публикуване на тайния меморандум за напредъка в разследването на т.н. "руска следа" на президентските избори. Комисията по разузнаване в Камарата на представителите на САЩ в неделя одобри публикуването на този документ и в следващите дни тези четири страници ще бъдат публикувани. Но същността им вече е добре известна. В заключение в тях се стига до извода, че цялото разследване на "руската връзка" на Тръмп е инициирано от администрацията на Обама в нарушение на закона... Американският посланик в РФ Джон Хънтсман вече заяви, че е дошло време за двустранна среща между президентите Владимир Путин и Доналд Тръмп. Законът за руските санкции, приет от администрацията на демократите целеше преди всичко да върже ръцете на Тръмп и да не допусне нормализиране на отношенията между САЩ и РФ...

Щом каубоите искат среща, ще трябва да доидат на нея с КОМПЕНСАЦИИ!

Нещо сте се объркали със срещите, май сте забравили че Путин се надяваше на такава още от самото начало, а в Кремъл се ля шампанско по случай победата на Тръмп. Руснаците останаха с пръст в гъззззз..

Браво, Щирлиц! Нямаш равен в разузнаването. Нали така?!

Прав е човека - веселбата тепърва започва. До изборите ще излязат много неща. Недружелюбен акт било според Путин. А да се намесваш в изборите на другите страни и да окупираш чужда територия дружелюбен акт ли е ??

А, това не се брои и си е в реда на нещата, шото Путъо и Перуката са си дружки и си се имат отдавна, но това не е работа на дебилите... Както и Тръмп и семейство Клинтър, преди да станат врагове и след като бяха много оглеми приятели и Тръмп навсякъде ги хвалеше и се горееше с това си приятелство... Тези неща са си напълно в реда на нещата!

Ти не им брой на отрудените бизнесмени парите, бе, ахмак, че както си тръгнал ще тръгнеш да питаш и кой открадна и 150-те милиарда от България през псоследните 30 години, вкл 4 милиарда от КТБ!

На този свят най-много крадат комунистите. Не , те не крадат , а присвояват в името на народа. А казват , че чумата била изчезнала !!?

Путинските клептократи са успели да изнесат към трилион долара в Сащ, средно по 10 милиарда на крадец от списъка. Така е ясно мястото на част от "изчезналите" 4 трилиона долара , за които говорят руските медии . И няма да се върнат да се крадат повторно, което също е добре , да се финансира клептокрация е тъпо, могат да отидат по инфраструкрурните мерки на Тръмп.

В главите на САЩисаните капиталисти избуява идеята за ДИВ Национализъм. 1300 милиарда. Оххаааааа.

Забавно че коментарите тук са повече отколко за протеста против повишаването цената на тока. Изводите, секи сам.........

Не е лошо,че има толкова руски пари в САЩ. Според проучване американците все повече се увличат по социализма. Направете го този социализъм и ако не знаете какво да правите потърсете мнението на нашите прекръстени комунисти в БСП и те ще ви светнат. Същите имат опит след 1944г -пълна национализация и грабеж и след години прехвърляне в лични сметки на техни хора. Лесно и просто и безнаказано.

изобщо няма лошо въртят се в полза на американската икономика откраднатите от руснаците пари а "русофилите" защитават крадеца

Освен необоримата опорна точка, че тия в списъка нямали руски имена, имаме и нова: тези са крали по времето на Елцин! А Путин е чист като момина сълза и замечтано свири на виолончело, когато е тъжен.

...а теменужки полива ли ?

Колко са арабските активи в САЩ, защото чалми атакуваха САЩ а не руснаци :)

O, да не говорим за това, колко са китайските активи в САЩ...

вие си мислете , че сте най-велики и пийте водка с огурцьi

САЩ винаги ограбват тези които са им се доверили, наскоро имаше такава история и със Саудитите, дето уж са им съюзник.

руснаци си ви го казват: ще има квик яко ама вие не вярвате на руснаците а само на путлер

Путин вчера проплака, че този списък на Тръмп НАШ бил "недружелщбен акт"! ( не отговарям за онези дебили с мръсното им подсъзнание!) Не знам за вас, но Тръмп е крайно време да се коригира и да си направят с Путин един дружелюбен акт двамцата! И без това Путин е без булка, а на Дони Меланията нещо много взе да го избягва, и то вече неприкрито...

Това е добре, дано предателите се постреснат и да връщат парите в Русия, преди да са им ги арестували.

Някои хора мислят и говорят само в категории на партизани, ятаци и предатели...:) За свинята кочината е светът!

Предателят си е предател винаги и навсякъде. И си личи от далеч - ти например... Всички ги презират, дори и тези които ги ползват.

Винаги има кочини и извън кочината на свинята, да.

защото предстои за им разковат кочината, а друга няма.

съвсем зад гърба на Путин са надиплили кинтите, а? Ей така са прибирали доларчетата.

Остатъци от кретенуването на елцин.

Коментари - Политолог: Важното в ”Кремълския доклад” е засекретено | Днес.dir.bg

Политолог: Важното в ”Кремълския доклад” е засекретено

Коментариите след публикуването на част от документите, изготвени от Министерството на финансите на САЩ и станали известни като "Кремълския доклад" продължават.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Важното в ”Кремълския доклад” е засекретено | Днес.dir.bg

Коментари

Русия е велика държава и руснаците не са лоши хора, но се управляват от 1917 година до сега от червените разбойници, същото е и у нас. Демокрация, ЕС, НАТО са празни понятия. Никой не ни вярва, че сме се откъснали от Русия, затова ни държат на синджира и не ни пускат в Европа

Не мога да си обясня ,защо тези славянски народи ,Каквито сне и ние търпим???????? славяни славяни

Това са 1300 Милиярда долара откраднати от руският народ !!!

Не мога да разбера защо не си държат парите в Русия,ами ги изнасят навън.Тя рублата ще стане от 2 стотинки-на 1 стотинка за рубла.

Защото ако парите им са в Русия 100% ще им ги откраднат. Друго, че такива суми не се трансферират лесно, а има и недвижимо имущество и др.

Даа, ще им откраднат! Откраднатото!

Тъпи червени тролове, защо никой американец не си купува рубли, а ватенките ако могат да заделят в мизерията си някоя мижава рубла , веднага я обръщат в долари.Бил съм Масква няколко пъти - там като се заговори за пари , винаги се говори за долари или Евро. Никой не ебава рублата, та чак сифилистичната мумия в мавзолея се върти като пумпал от мъка...

А редовия ватник , лющи бояришник !

1.3 трилиона долара", напомня Пионтковски. Според него, точно тези активи са на хората от "Списъка на Кремъл" Това са откраднати пари от и без това бедния народ. Мършите от кремъл не си държат парите в рубли, защото рублата е НИЩО. По евтина е от тоалетна хартия . А си държат парите първо в долари и второ в държавата капиталист и враг-Америка. Това е супер наглост и демагогия и показва какви червени мърши управляват ватниковото блато Раша.

Фей след фейк.като списъка без телефонните номера.ако имаше такива активи в сащ досега да имаше реален натиск върху русия.вместо това Русия прави каквото си поиска на световната арена а отсреща само декларации.всъщност активите бяха прехвърлени от западни бани в друга посока още март.2014г.

Поредния болезнено параноиден русофоб!

руснаците никога няма да получат уважението което заслужават докато са готови да се продадат за едни дънки левис и един айфон. ако в русия имаше такава омраза към америка като америка към русия, американците никога нямаше да купят нищо руско а в русия всеки с айфон. това е някъква руска черта да не мразят много или по скоро да забравят бързо. само един пример, като турците свалиха руския самолет, русия им наложи санкции вурху туризама, само като паднаха санкициите и руснаците се избиха да почиват там.

Ей това е голяма драма на Русия и комунизма. Те са чудесни, ама за вас. За нашите пари, нашите деца, нашия живот предпочитаме Запада. Ама вие стойте в мизерията, която създаваме ние! България е била така 45 години!

lu4ka

Така представена новината и имайки предвид, че при китайците е част от американския дълг, излиза че ФАЩ е собственост на Китай и Русия. Честито!

20,162 трилиона долара. Това е външния дълг на САЩ. Твърдо от много години са първи по този показател. Отнесено към БВП е 135%. Ти смятай чия е САЩ

хаха и кои се оказаха дебили ,А? мама ви мужишка! То 80% дебили били руснаците хахаха

И двете държави се хранят и разчитат основно на нефта и газа, но стандарта на обикновения руснак и този на обикновения саудитец е НЕСРАВНИМА в полза на арабина. Едното е монархия, другото комунистическа диктатура.

Саудитеца живее ден за ден- днес я има СА, утре я няма! Днес е шейх, утре пак си е обикновен камилар! Руснака си развива Русия! Наполен щеше да бута Русия, после Хитлер, сега САЩ! А историята е непреклона- руснаците влязоха в Париж, после Берлин, логиката води към САЩ!

Руснакът само да внимава като развива Русия, че да не настине и да не пипне пневмония...

Където комунистът е минал и тревата не расте! Ватенките живеят като в огледало. Те са слабоумни, това, което телевизорът им каже, това е истината за тях. Жалко за тези дегенерати. Само децата на техните политици и олигарси изпратени на запад имат шанс да живеят в цивилизовани страни с човешки ценности. И останалите изроди отпадък, биомаса.

Пример - Китай ..... много са зле милите

Китайците и руснаците от години не влагат парите си на Запад! Не случайно, ако следиш сериозната икономическа преса, Уолстрийт джърнал, много от спекулантите на Уолстрийт настояват китайските и руските инвеститори да купуват долари и да инвестират в САЩ! Тея 1. 3 трлн. $ са още отвремето на Елцин докъм 2003, когато се приватизираха на безценица предприятия и се препираха пари в Западни офшорки( естествено със съгласието на Запада)! Просто сега няма такъв поток от Русия и Китай, към САЩ!

Руснаците имат долара за резервна валута. Който може да спестява го прави в долари, а не в нестабилната рубла. По тази причина в Русия има милиарди долари. А това какво настоявали спекулантите си го запази за дебилите, които ти вярват.

ма те ги влагат тия пари там с омраза, с отвращение, като оня виц -пия ,ама с отвращение - напук на гадните американски империалисти, да ги сринат с долари хахахахахаа

Ама тия богати рубашки много обичали Америка. За да си държат парите там,а не в страна мая огромная.

че на путин дъщеря му е в САщ. А най- големия СЪВЕТСКИ поет - "Широка страна моя родная" - Есенин умря в емиграция в САщ миналата г. Ама вие си лайте...Ай наздаровя!

Сергей Есенин (1895 - 1925 г.) ... "Песня "Широка страна моя родная" была написана Василием Лебедевым-Кумачом и Исааком Дунаевским для фильма Цирк (1936) г. Троли, щях да те нарека "циркаджия", но щях да обидя артистите от цирка. Всичко твое е толкова вярно, колкото и простащината ти за Есенин и песента.

нали миналата г. му даваха по новините погребението ве, смешник!

Ултра-богатите руснаци си държат парите в ДАЩ имано защото там властва Закона, а не в родната им, от където са ги заграбили.

Това са парите на престъпниците на Елциновата икономика:) Повече няма това е! Китай не дава, Русия не дава! Дълга на САЩ ще нарастне на 22 трлн. $ скоро!

Ти май не си чел статията.

алкохолизираните мужици бачкат за 100 евра и бедстват, а паричките им отиват в мракобесния враг Америка .хахаха. Такъв им матряла. Всеки народ си заслиужава управниците! Нали така ни казвате тука, мама ви мужишка!

скоро предстои чистка на дигиталното пространство в ЕС... Предполагам усещате намека... Препоръчвам да почвате отсега - сайта link...

са заплаха за сащ. В този нов списък е и един колхоз от тюменска област. Произвежда мляко и млечни продукти за местно ползване. Голям смях!

е списъка, защото гадните американци искат да изядат всички руски шишарки.

дето се вика - дай боже всекиму толкоз пари. Ама драмата е, че тези пари не са дадени от светия дух, ами са взети от едни бедни и изтерзани души.

изгоряха завалиите! айдеее, отидоха им доларите на олигарсите...

Дори с руските инвестиции от 1. 3 трлн. $, над 60 млн. американци в САЩ не могат да си позволят елементарни медицински услуги! Толкова бедна държава няма, може би държавите в Африка! Естествено за олигарси като Мъск( приближен на президентите на САЩ и администрацията) пари има- 5 млрд. $ директни субсидии за мисии до Марс, за тесли и т.н., но за 60 млн. американци пари няма за медицински услуги!

не си изнася парите в Русия? Нали там са богати, проспериращи, а санкциите доведоха руската икономика до небивал подем?

Защото руснаците не се интересуват от спекуланти като Мъск! Те се напатиха с Ходорковски! Но ти ми кажи, защо олигарси като Мъск и американски- западни корпорации се натискат да инвестират в Русия?! Даже и санкциите на правителствата им не ги спират!

Мъск няма пукната пара. Работи с пари на черноборсаджии и спекуланти.

От толкова време насам един прост въпрос все не намира своя отговор от руските ни приятелки: Защо богатите руснаци изнасят парите си на Запад, а не ги инвестират в Русия?

са православни славяни патреоти и така им е заповядал Путин

се чудят руснаците? Няколко по 100 мегатона и няма сащ, няма проблем!

И кво стана с парите, многознайко ?

Русия е дала кредит на ФАЩ за 100млрд. Дори и с тия огромни средства пиндосите са с най-много клошари по улиците.

Къде са 100милиарда, къде са 1.3 ТРИЛИОНА.

Напиши го още 5 пъти и стават 500 милиарда.

Защо парите на диктаторите са или в Швейцария или в САЩ...Това простолюдието в България дали го знае...Обичат кремълските диктатори, а те обичат доларите...прост народ е нашия....

Ми нали искаше капитализъм бе бьоклук?? Айде - скачай, щот не си червен!!

Сега наясно ли сте, защо руснаците са толкова бедни.- защото комунистите и техните чавета ги дерат живи. Така ще си умре Русия - в мизерия...

Едва ли! Олигарха Мъск( близък до президентите на САЩ и администрацията) е получил директни субсидии за 5 млрд $( реално колко са, не се съобщава официално) за мисии до Марс, за тесли и т.н. А 60 млн. американци не могат да си позволят медицински услуги! За пример Иран и Северна Корея- всички ирански граждани имат реален достъп до медицински услуги!

ооо от Русия има още много да се дои... те сега започват. Най-смешното е, че крадеца вика дръжте крадеца. Плашат редовият руснак, че целият свят гледа алчно към ресурсите на Сибир (без някой да е влезнал в подробности какви са тези ресурси), а всъщност 100-ина руски човека изнасят тези ресурси за твърда валута и богатеят за сметка на обикновените хора. Това ако не е ирония, не знам.

В момента се получава обратния ефект за САЩ и " пазарната му икономика"! Оказва се, че руските активи в САЩ са 10 % от годишния БВП на САЩ! Може да се предположи, че китайските са също толкова! Тоест, САЩ ще бъдат изкупени от чуждите държави в следващите години! САЩ нямат полезен ход, освен да правят списъци и да ги обявяват, съобщавайки чуждестранните капитали изкупуващи САЩ!

какво значи, че ще бъдат "изкупени"?

Така му е казал дежурният офицер да пише. По въпросния доклад руските опорни точки са, меко казано, объркани. Щото завалиите не знаят какви ще са следващите стъпки на САЩ и се гърчат.

В настоящия момент Китай държи $4 трилиона долара в държавни краварски облигации. Колко и какви активи имат, нямам идея, но е интересно да се разбере.

Не са решили, не са сговнили живота на краварите!!!

ще стане това? Може ли да ни обясните какви ще са конкретните действия?

Щом питаш, значи си тъп, но няма да го разбереш!!!

Сега ,какво искат да кажат с тази новина -че САЩ вече са разпродадени на Китай ,Русия,Германия,Япония и т.н!За мен лично само едно нещо още не е продадено - печатницата за долари!Видимо това предстои!

dsco@

Федералният Резерв е еврейски. И той не е на САЩ. За това и не е за продан.

А не, само си пишат. Не им обръщай внимание. Няма да гонят никого. Не е изгодно.

Руските тролове да престанат да питат как САЩ ще си платят дълговете. Очевадно е.

В САЩ, предстои Тръмп да нанесе решителен удар срещу враговете си от финансовия либерален елит, с което ще бетонира позициите си. Развръзката около битката на елитит в САЩ наближава. В САЩ вече всички обсъждат не "списъка на Кремъл", а предстоящото публикуване на тайния меморандум за напредъка в разследването на т.н. "руска следа" на президентските избори. Комисията по разузнаване в Камарата на представителите на САЩ в неделя одобри публикуването на този документ и в следващите дни тези четири страници ще бъдат публикувани. Но същността им вече е добре известна. В заключение в тях се стига до извода, че цялото разследване на "руската връзка" на Тръмп е инициирано от администрацията на Обама в нарушение на закона... Американският посланик в РФ Джон Хънтсман вече заяви, че е дошло време за двустранна среща между президентите Владимир Путин и Доналд Тръмп. Законът за руските санкции, приет от администрацията на демократите целеше преди всичко да върже ръцете на Тръмп и да не допусне нормализиране на отношенията между САЩ и РФ...

Щом каубоите искат среща, ще трябва да доидат на нея с КОМПЕНСАЦИИ!

Нещо сте се объркали със срещите, май сте забравили че Путин се надяваше на такава още от самото начало, а в Кремъл се ля шампанско по случай победата на Тръмп. Руснаците останаха с пръст в гъззззз..

Браво, Щирлиц! Нямаш равен в разузнаването. Нали така?!

Прав е човека - веселбата тепърва започва. До изборите ще излязат много неща. Недружелюбен акт било според Путин. А да се намесваш в изборите на другите страни и да окупираш чужда територия дружелюбен акт ли е ??

А, това не се брои и си е в реда на нещата, шото Путъо и Перуката са си дружки и си се имат отдавна, но това не е работа на дебилите... Както и Тръмп и семейство Клинтър, преди да станат врагове и след като бяха много оглеми приятели и Тръмп навсякъде ги хвалеше и се горееше с това си приятелство... Тези неща са си напълно в реда на нещата!

Ти не им брой на отрудените бизнесмени парите, бе, ахмак, че както си тръгнал ще тръгнеш да питаш и кой открадна и 150-те милиарда от България през псоследните 30 години, вкл 4 милиарда от КТБ!

На този свят най-много крадат комунистите. Не , те не крадат , а присвояват в името на народа. А казват , че чумата била изчезнала !!?

Путинските клептократи са успели да изнесат към трилион долара в Сащ, средно по 10 милиарда на крадец от списъка. Така е ясно мястото на част от "изчезналите" 4 трилиона долара , за които говорят руските медии . И няма да се върнат да се крадат повторно, което също е добре , да се финансира клептокрация е тъпо, могат да отидат по инфраструкрурните мерки на Тръмп.

В главите на САЩисаните капиталисти избуява идеята за ДИВ Национализъм. 1300 милиарда. Оххаааааа.

Забавно че коментарите тук са повече отколко за протеста против повишаването цената на тока. Изводите, секи сам.........

Не е лошо,че има толкова руски пари в САЩ. Според проучване американците все повече се увличат по социализма. Направете го този социализъм и ако не знаете какво да правите потърсете мнението на нашите прекръстени комунисти в БСП и те ще ви светнат. Същите имат опит след 1944г -пълна национализация и грабеж и след години прехвърляне в лични сметки на техни хора. Лесно и просто и безнаказано.

изобщо няма лошо въртят се в полза на американската икономика откраднатите от руснаците пари а "русофилите" защитават крадеца

Освен необоримата опорна точка, че тия в списъка нямали руски имена, имаме и нова: тези са крали по времето на Елцин! А Путин е чист като момина сълза и замечтано свири на виолончело, когато е тъжен.

...а теменужки полива ли ?

Колко са арабските активи в САЩ, защото чалми атакуваха САЩ а не руснаци :)

O, да не говорим за това, колко са китайските активи в САЩ...

вие си мислете , че сте най-велики и пийте водка с огурцьi

САЩ винаги ограбват тези които са им се доверили, наскоро имаше такава история и със Саудитите, дето уж са им съюзник.

руснаци си ви го казват: ще има квик яко ама вие не вярвате на руснаците а само на путлер

Путин вчера проплака, че този списък на Тръмп НАШ бил "недружелщбен акт"! ( не отговарям за онези дебили с мръсното им подсъзнание!) Не знам за вас, но Тръмп е крайно време да се коригира и да си направят с Путин един дружелюбен акт двамцата! И без това Путин е без булка, а на Дони Меланията нещо много взе да го избягва, и то вече неприкрито...

Това е добре, дано предателите се постреснат и да връщат парите в Русия, преди да са им ги арестували.

Някои хора мислят и говорят само в категории на партизани, ятаци и предатели...:) За свинята кочината е светът!

Предателят си е предател винаги и навсякъде. И си личи от далеч - ти например... Всички ги презират, дори и тези които ги ползват.

Винаги има кочини и извън кочината на свинята, да.

защото предстои за им разковат кочината, а друга няма.

съвсем зад гърба на Путин са надиплили кинтите, а? Ей така са прибирали доларчетата.

Остатъци от кретенуването на елцин.