US генерал: Русия иска да разкъса обръча на НАТО

Русия иска да разкъса обръча на НАТО, е заявил висш представител на американското разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - US генерал: Русия иска да разкъса обръча на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е интересно какво търси НАТО до границите на Русия? И какво би казала Великата Америка, ако Русия им спретнеше такава блокада!? Не им ли стигат антентатите!? Не могат да си опазят народа, тръгнали да си изнасят проблемите навън!

ДОЛНИ подлеци, 30 срещу един, че го и обвинянат в самозашита. Нови евроамерикански ценности.

Разгеле. Кога нещата ще почнат да се назовават с истинските им имена?

Не ми е ясно откъде накъде този обръч около Русия? Това сякаш им се полага по право на американците. Естествено е руснаците да правят всичко, каквото могат против него.

Дойдохме си на думата кой бил агресор.

Тъпакът, си е тъпак! Пък макар и американски. Толкова ли му е трудно да разбере,че това "обкръжение от НАТО" е опасно за целия свят. Включително и за самите САЩ. Някой да не си мисли,че при ядрен конфликт, някъде ще остане тухла върху тухла? Няма такъв филм! Остава ни само да се молим, идиотите да са по-далеч от ядрените копчета. Защото като гледам тия от НАТО съвсем са изкрейзили. Увеличават базите си около Русия и пет пари не дават. Смятат,че имат шанс при война с Русия. Глупости! Първо да погледнат картата. Доста ще трябва да се потрудят,за да обработят такава огромна територия. Докато за гъсто населените САЩ и Европа това е фасулска работа. АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ЛИКВИДИРА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА, ТРЯБВА ДА ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ САЩ И НАТО!

Абсолютен тъпизъм и каламбур от думи от които нищо не се разбира все едно говори пирински. Преди няколко дни говорих с мой приятел който работеше в русия и той ми каза, че положението в русия след санкциите изобщо не е розово.

е особено ефективен на руско-монголската и руско-китайската граница. И на руско-иранската. Само дето Китай Монголия и Иран не са в НАТО. в Черно море един от елементите на "обръча" Доналд Дък /или Кук ли беше / от един самолет избяга. Британските "модерни" кораби / и те от обръча / се повредиха та ги теглиха вкъщи на влекачи докато преследваха "стария димящ" Адмирал Кузнецов а той си свърши работата в Сирия и се прибра без проблем. Нещо много дупки в тоя обръч станаха...

ботуша да се завърти насред фаШингтон на некой я 9 , я 10 май

От цялата работа аз разбирам само едно: Колкото и д ами се тръби колко хуманни са американците, те всъщност са много подли и долни същества. Искат да унищожат Русия, а не да живеят в мир с нея.... Е тогава каквото сте си повикали евреи, ама после да няма пак рев, че ги избивали из концлагерите- явно с нещо си заслужават наказнията на историята????

Е, нали нямаше обкръжение и НАТО не беше насочено към Русия? А те, руснаците, уж нападателни и агресивни, пък се защитават от НАТО? Нещо май някой много лъже?

НЯМА ТАКАВА НОВИНА ПО БЕЛИЯ СВЯТ, освен в руските сайтове. ПРЕРОВИХ НЕТА, вклчително и Daily Mail и Daily Express. FAKE!

Fake гражданин си ти. Може да намериш видео в което този генерал го казва...........

симо

ХА,ми ква стана тя??????НАТО/ОТАН//БЕ КАКВО ОЗНАЧВА ТОВА-ОТАН////било НЕ колективна сигурност и защита/ОТ КОГО????/ а ОБРЪЧ!!!!То ние плюхме Доган за ОБРЪЧИ,но тия май са много по-големи,мощни,подли,агресивни и на ДРУГ.....Колубееее,колумбе- иебем ти и НАТОто./даже и ОТАН/.

Нещо друго можеш ли?

симо

Мога-----и теб.Да ти подскочи феса.....С нормалните е по различно-мезе ,пиене,приказки,УВАЖЕНИЕ.

Обръч означава пълно обкръжение. Русия граничи с Иран, Турция и Китай - Китай и Иран не са в НАТО и са в съюзнически отношения с Русия та къде е обкръжението / обръча /. И Турция нещо е в по-добри отношения с Русия отколкото с НАТО - пак пробив в обръча.

Добре а те защо ги обграждат, защо е този обръч?? Всеки обкръжен се защитава,защото обкръжението е вид атака и нападение!! И вас да ви обкръжат група роми (цигани), соросоиди гнусни, ще се защитавате ли?? Или агресивни педали, а?? Или ще ги гушкате и прегръщате??

Смърт за наглите кравари и за брюкселското миризливо зеле !

Много интересно изказване. Толкова са се самозабравили горките янки че не осъзнават абсурдността на изявлението. Значи те могат и е нормално да заплашват всеки, а опита, още повече когато е успешен, за самозащита е нещо ненормално. Но от друга страна в тоя сбъркан вече свят явно нормалното е ненормално и обратното.

симо

Ми погледни соросоидите??????Нещо нормално?????И това е наложено от.....

Заради тъпаци като тоя, Крим пак е руски!

Че Крим винаги си е бил руски.

Ако това е нивото на американските генерали, сещайте се защо "Доналд Кък" стана за смях.....

Дир бг, един от най-популярните БЪЛГАРСКИ сайтове сте и съответно един от най-посещаваните. Престанете вече да пишете UK и US. Имаме си български думи и НАЙ-ВЕЧЕ БЪЛГАРСКА АЗБУКА. Ужасно беше на 24 май, когато за празника бяхте написали една статия, а 2-3 часа по-късно пишехте "В UK ......", но, за съжаление, това е почти всекидневие. Знам, че ще ми изтриете кометара, защото не харесвате критиката, колкото и градивна да е тя, и най- вероятно ще продължите напук да пишете така, но недейте. Не заради мен, а защото сте българи

симо

Подкрепям!!!Но дали вече са ТАКИВА---като гледам обема на сороската помия????Кой е чорбаджито бе????

UK и US са два малки примера. Само на първоначалната страница на сайта: VIP сайт, VIP оферта, Direct Реклама, TV програма, Rolls-Royce, новините от българския WEB, GSM оператор, IT и има още много други. Дано обърнат внимание. От нас зависи дали ще съхраним българското.

АБучна истина е .че буферната зона на САЩ или Германия (например) просперират. Буферната зона на Рашка обаче тъне в мизерия.Затова никой не иска да е буфер на рашанския кенеф.

Някой обкръжава друг когато иска да го нападне. Значи НАТО обкръжава Русия с цел АГРЕСИЯ. Горките натовци съвсем се раздвоиха. Не само западните политиците, но и западните военните водят ШИЗОФРЕНИЧНА политика.

Този разузнавач е по-голяма тиква от нашия тиквеник, като си помисля че реално такива тикви ни управляват ми настръхва косата.

От десетилетия на гърба на руския народ лежат примитивните руски военни, които внушават заедно с глашатаите от кремълската шайка на бедните, мизерстващи хора, че са велики, непобедими и могъщи.

Eдинствения и базаналогов руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов" ще разкъса обръча около Рассиа Кузя пуши като запалена гума в циганската махала. Това корито е представителна извадка за руската армия. Допотопна техника и много реклама и лъжи

и си сипи една бира няколко пъти. Да спориш с тях е загуба на време, заеби ги и ги остави да вярват в собственото си величие. Като не им се обръща внимание, ще им спрат рублите, ще ги уволнят и ще питат къде серат гладните. И за опаковка Боярышник няма да имат денги.

До кремълското джудже Напълно си прав.Този самолетоносач опуши въздуха над Средиземно море и е голяма излагация .

Едни рабоТи дежурат постоянно до бреговете на Така наречените щати.Дано тези генерали го знаят!

Руснаците от хилядолетие са доказано неспособни за нищо позитивно в обществен план , затова се обладани само от злоба и мания как да навредят на околните. Затова пълна изолация и гърч е единственото , което може да минимализира вредите , които нанасят на цивилизацията тези вечни варвари.

Гола вода си. Стани товарач...

Няма абсолютно никакъв смисъл да се занимаваш с тези. Остави ги.

А защо правите обръчи ?

Тюрмата трябва да е сгъната и насрана в Азия. Вземе ли малко въздух почва да прави вреди и войни.Като падна малко повече пара от скъпия нефт , кво направиха , нищо не развиха , ами почнаха веднага няколко войнички и агресия по всички фронтове , мания за величие , отлеждана от диктаторче и цялата страна мина в манийна фаза. На тия циклоферници трябва яко мерки за потискане на манийната фаза и да бъдат държани постоянно в депресия и ступор и да се помни, че тази болест няма излекуване. Яко газене иначе полудяват алкашите.

ха ха ха подводници седят по дъната на океаните по няколко седмици ... като гледам как не могат да извадят самописците на един самолет , които има предавател за тази цел , маи никои не знае кои е по обграден :)

А САЩ искат да им работи икономиката и да си продават оръжията, и за това им е нужна война на Балканите.

на информацията - EXPERT.RU и се отказах да чета. Най-вероятно съдържанието обслужва руската пропаганда. Съветвам преобладаващо нормалните да не коментираме тук, а да оставим руснаците да се надъхват един-друг, да веят червени знамена и да размахват сърпове и чукове. Практиката отдавна доказа, че да се води културен диалог и аргументиран спор с мурзилки - блядове, си е абсолютно безсмислено и е само загуба на време.

Виж в Дейли мейл или Дейли експрес. Лайната не се се различават особено.

Това съм го чувал -- дайте да не вярваме и на 2+2=4, ако някой, когото мразим (комунистите) ни го съобщава. Беше любимата песен на СДС от онея времена, които използувайки думите на И Вазов могат да се нарекат "пиянството на един народ" . Уви, има някои работи, които са си верни а други, които не са, няма значение какъв е източника.

"Целта им е самозащита и създаване на буферна зона", подчертава военният разузнавач. Каква стана тя? Нали Русия имаше идея да напада всички? Как така се оказа, че тя се защитава? Бързо да се уволни този генерал, да се назначи вместо него Плевнелиев (той сега е безработен) който да обясни на сената!!

Тръмп е човекът, който работи за Русия против НАТО.

Бях виждал една впечатляваща карикатура на Илия Бешков, но за съжаление не мога да я намеря отново: Хитлер победен, оклюмал на бюрото си. Зад него Наполеон от портрета сочи с пръст и му говори, "Казах ли ти да не се захващаш с Русия!"

Нали НАТО е с отбранителни функции как ще обгражда. Като гледам бая голяма е и трудно ще е обкръжат.

Ами агресорът трябва да се обгражда и души. Или смяташ, че завладяването на чужда територии в Украйна не е агресия . Русия е по-опасна от Ислямска държава и Севрна Корея ..

ооо да беее ... вярно че нападнаха германuя , japan , виетнам, сърбuя , ирак, либuя ... xa xa xa

Извинявай но можеш ли да ми обясниш как точно я завладява с танкове и щиковете на войниците ли. Или имаше референдум. То щото Щатите не се спряха да нападат и убиват но според теб са най добрите.

хахахахах...Щатите и НАТО ако решат ще превърнат Русия в Сахара...само този самолетоносач дето е на снимката ще пуши,щото е на дърва..ххахаах..спира ги цивилното население...те не са виновни все пак

що се давиш така като куче, да не си захапал шпека...

А защо има обръч, обкръжение А нагли кравари долни лицемерни

Бо Бо

Попитахме: защо НАТО я обкръжава? Какво майната си търси НАТО на 100км от Ленинград и 500км от Москва?

Каквото и да иска Русия след 1990г все не и се случва.Заради тъпата си политика и тъпите лидери ще върви все по-надолу.Не зная дали Ким и Асад ще могат да я измъкнат от изолацията?

Ква изолация бе льольо? Изолиран ти е мозъка от действителността! Аз не виждам някой да смее да ги изолира! Това да не ти е мостов проводник?

А защо НАТО я обкръжава ?!

Още едно дебилско изказване на фъшкийски фатмак. Кажи бе защо вие сте на 12 000 км. от САЩ и имате 718 мирни и демократични бази по света ? Русия се защитава и след това ще ви попилее.Спокойно, тангото е бавно....

И защо тъпако сте направили тоя обръч? П. си майчина ли търсите там?

ти си пази твоя обръч...

абе с тази терминология от преди 30 години не е на добре...връщаме се назад. Вместо развитие ще се вдигат военни разходи и ще се троши пара бадева

Ами така е...На американците много пречи Русия на Путин! Искат пак да го смачкат както преди години Горбачов... И да дойде някой перушан като Елцин-да го грабят наволя! Чини ми се,че тоя филм втори път няма да мине...

Тъп, тъп, че чак вдлъбнат шапкар!

Значи има обкръжение около Русия от НАТО. Поне си го признават в прав текст.

Абе какъв обръч около Русия сънува тоя бе?? Гламари... Но за буферната зона има истина... И ние,братя-сме в буферната зона...Този път част от патакламата Не дай си Господи-ще се решава и на наша територия... Такава я свършихме ние-верните натовци. Руснаците когато бяха най-силни не ни натрапиха бази,ама сега срещу тях трябвало да има натовски,въпреки нежеланието на народа...

че НАТО са(сме) във война с Русия?

Браво,как добре го е казал този генерал. Ние правим обръчи около Русия,а те в никакъв случай не трябва да ни се противопоставят!!Рано или късно ще си намерите майстора,ама невинните хора ще страдат!!

къде го видя обръча бе, я погледни картата, обръчи има само в тъпата ти тиква.

И в главата на тъпия ти генерал!!!

дето е с двойка по география. Китай в НАТО ли е, Монголия в НАТО ли е, Афганистан в НАТО ли е, Иран в НАТО ли е,..., къде го видя заобикалянето тъпата фуражка ???

Чудя се тези дето пишат за алхолизирано руско население,за това че Москва не можела да се сравнява с Париж и т. п. дали някога са били в Русия,в Москва.Дали са прочели нещо за тях,дали са прелистили поне един проспект.Явно не .Духовнонишчии, що се напъвате само! Внимавайте,ще се изпуснете-вие и така усмърдявате дира.Познавате ли духа на руския човек ,на руския войник? Краварите,ако не се вразумят,ще си го получат

Абе иди.то, от 1968 до 2010 съм бил поне 100/сто/ пъти в сесесере/рашия и освен новите олигархични затворени комплекси, всичко останало е в средновековието и то в масакава и ленинград, а в провинцията е кал до кОлене. Дори т.н. град на науката, новосибирск и пълна скръб. Затова рашняците драпат като луди да си купуват жилища в Европейски Държави.

от 11 години живея в Русия и мога да Ви кажа че за съжаления България и Русия са като Бусманци и Париж и то не в полза на България. А теб по кои селски кръчми са те карали 100 пъти е друг въпрос!

Е, вече си признахте, че има обръч около Русия.