Генерал: НАТО може да завърши като Европа след Брекзит

След европейския Брекзит може да настъпи атлантически Некзит (НАТО-екзит), прогнозира в анализ италианският генерал от резерва Леонардо Трикарико.

Обратно в новината

Коментари - Генерал: НАТО може да завърши като Европа след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NATO GO HOME

Един натовски генерал им казва истината. А нашите тролчета-протестърчета пешат ли пишат за Русия.

НАТО вадят прашасали сценарии от Студената война!? Защото са предвождани от САЩ - единствената страна използвала атомни бомби и то срещу мирни градове!

НАТО ще пребъде, защото скоро ще запали голяма война, която ще го мобилизира и оживи, като завоевателен съюз!

Щом Бг е в НАТО - естествено е то да се разпадне, а като ни приемат напълно и в ЕС - тогава и той ще се разпадне, ... стига да не прибърза.

Нато се клати, аман от тези тарикати, разтягат ни локуми, охранени маймуни, тлъсти заплати лапат, със зъби и нокти драпат, да си топлите места запазят, но яко ще загазят, натовските хайвани, ако Путин се захване, канчетата им да набива, не ги бръсне за слива, натовските мушмороци, в Сирия, бая уроци, братушките им преподадоха, но натовци и знак не дадоха, че нещо са разбрали, брюкселски абдали, вари ги , печи ги, нищо не доземат, дяволите да ги вземат!

"Вместо това се вадят прашасали сценарии от Студената война и се правят опити да се сочи с пръст Русия за враг номер едно..." Ясно и просто! По - добре не може да бъде казано!

Този не е действащ от 12 години, а и не кой друг, а БТА цитира думите му... Дали това е всичко, което е казал, какъв е контекстът? Ех, добре плащат плащат мужиците а и винаги има някой, който за малко жълтици да кърти я Европа, я НАТО. А истината е, че НАТО беше изгубила смисъл в края на 90-те. Путин, с действията си, върна организацията към живот. Добре, че е НАТО.

А ти за колко жълтици къртиш Русия а? твоята цена по висока ли е, или си просто си УБЕДЕН русофоб?

голяма новина, няма що! това са неща които се говорят вече съвсем открито. на всеки му е ясно, че НАТО има криза на смисъла си, единствената й функция е да създава заплахи в угода на америкаците

Гахахаха, тази "новина" я има само тук. А мурзилата бленуват и са мятат на сън в купнеж да лижат колхозкия ботуш и да докарат родината ни до поредната катастрофа!

Дай боже НАТО може да завърши като Европа след Брекзит

Майната му на НАТО!

"След европейския Брекзит може да настъпи атлантически Некзит" - от твоите уста в Божиите уши!

Няма да се разпадне НАТО на американците им трябва най-малко територията на страните членки за антируските действия, които водят. Пък и винаги ще бъдат намерени ибрици като роско путето, които ще обслужат с радост американските другари.

Генерал от КГБ

N-EKSIT-та е неизбежна последица от размахването на стари плашила,несъобразени с желанието на народите да живеят в мир и добросъседство със всички! Всяко претопляне на стари манджи, засилва съпротивата на огромни маси срещу НАТО, като агресор и мелница за парите и живота на хората!

ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР

Не подценявайте англичаните - те много добре знаят какъв театър ни играят!

Да Боже,защото продажният евреин мен не ме е питал искам ли или не искам НАТО да ми смърди у дома.

Не сме те питали дал иискаше да лижеш на Руснаците преди. Тъп си народе завистлив и алчен - неук и мързелив - за това е - все някой е виновен.

Ако се спре с въоръжаването, НАТО наистина ще се разпадне.

Верно ъ, ама на кого ще продават чифтетата си американските корпорации ? Нали те дирижират всичко ? А дали ще бъде Хилерито или Трумп, все тая, това са незначителни подробности.

" НАТО може да завърши като Европа след Брекзит" А дано!

НА ДАЛИ,ДОКАТО ГО ИМА РУСКИЯ ДИКТАТОР.

Какво искаш да правиш от Русия бе тъпако?

Мдааааааааааааа макароноджийчето ще излезе право!!!!!!!!!!

Право, право, колко ли ще е право?! Колкото крив макарон, нали!?

ако е рексит - идват танковете на путкин

Крайно време е тъакива паразитни противочовешки структури да отидат в небитието защото ако нямаше нато нямаше да има арабски ''пролети'' пшонеже нато само действа в защита на интересите на дебилите и търси начини за новото им забогатяване на чужди лишения и мъки.

Леонардо беше начело на гей парада в Рим миналата година. Мани го, шматка!

този италианец колко денги измъкна от Путягата....не е истина. Явно иска още щом плещи глупости.

"Той коментира, че в Европа германският канцлер е кормчията, който не се интересува от проблемите на другите, а в НАТО това са Съединените щати, които не дотам прикрито подсказват линията на поведение без никакво намерение да вземат предвид онова, за което вече тридесет години гръмко и безуспешно настояват страните от южния фланг." - ами добре го е казал колегата, да не вярваш даже, че е италианец.

А дано, а дано! Още Рейган обещаваше на Горби, че НАТО щяло да се саморазпусне, ако СССР се "демократизира" и си унищожи ракетите, и тръгне по капиталистически път на развитие - нали това си бяха хортували в Малта, когато решиха съдбите на милиони хора и ги обрекоха на бедност, отчаяние, убийства и самоубийства, прекрояване на картата на света - в угода на краварските предпочитания?! Само че тогава (както обикновено!) Рейган излъга Горбито и не си мръдна пръста да разпуска НАТОто, напротив - бомбардира Югославия, разсипаха първо нея ... а после и целия соц. лагер, след което подхванаха и разориха и арабския свят! Безобразници и скапани геи-солдафони! А сега вече му иде ред - няма начин, много престъпления им се събраха, никой не ги ще, никой не ги обича и не иска да си има работа с тях! (освен няколко продажни български, полски и латвийски политици с дълбоки комсомолски корени, но без бъдеще!)

И ника ти показва,че си почитател на мумията в Кремъл!Живата!Рейгън кюнбикна СССР и донесе оавобождение на окупираните народи от Източна Европа пък и в СССР исвобождение!Структорите на КГБ. в.България обаче блокираха и още блокирст развитието на страната като ограбват ресурсите и соъват реформите.Хубавото е че допуснаха да се включим в Европа и NATO и сега хората намират спасение от безизходицата. в бигатите държави,а NATO е гарант,че няма да ни, ,освобождават'' отново!

Като щъкат наоколо толкова неблагодарници и продажници, няма повече да ни освобождават, а направо може да пуснат някоя ракета (не дай си, Боже) по краварска база на наша територия, и тогава разстоянието от Софето до морето - където хиперактивният НАТОлизач монитопасито призовава да ги строят - няма да те спаси! Ако краварите решат да си начешат крастата и да пуцат по Крим или руски кораби в Черното море, руснаците ще отговорят с удар, и доколкото ги познавам - ще остане мокро петно от базата, барабар с прилежащите й територии ... Това ли искаш да се случи?! А не може ли тия - ти, монитопасито и другите войнолюбци и русофоби - да се натоварите на един краварски съд и да отплувате накъдето ви видят очите, за да не правите мишена за удари, принуждаващи към мир, всички останали 99 % от българския народ, които не виждат в Русия агресор, а в НАТО - "защитник"?! Майната ви и друм! (((((((( Сирия, Ирак, Либия ... горят и пушат - вървете там, като сте толкова курназ и храбри воини! ((((((((

Неуважаеми путопутлерасти ВЯРВАМЕ,че NATO не ни е окупирало и нити Русия нито Турция ще ни нападнат.Така,че няма как да бъдем мишени на руски ракети защото удар по нашата територия означава война с NATO!Кипър не е бил нито е член на NATO.Присто гръцките генерали се опитаха да присъединят острова към Гърция и започна избиване на турското население!И още веднъж другари путлерасти от анериканската армия имаме интернета и можем да намираме истинската информация,а не фейкове и откровени лъжи като вас!

>>>имаш ти кравешки шит вместо мозък

Нали,другари?!

ехехе, добре! личи си докъде сте докарали държавата казармените плъхове! Я кажи ти лично от колко диверсанта опази комунистическата земя, че да ме има мен да ти изкарвам пенсията?

в небесета" като яхаш или ти набиват нечии чеп не ти дава правото да се сравняваш с ракетчитие и да скверниш и опозоряваш името на професията им!

... генерапът е упоменат като - Тарикатио!?

Ама е пич - личи си!

За да не се плашат гларус -двойките по нашите плажове, е взето твърдо решение "НАТО ескадрата" да патрулира в наши води с платноходки и водни колела.... .....бе , друго си е - шляп, шляп педалите....

Пич, как ги измисляш рано , рано тия работи?

На входа на Атия трябва да сложим паметник! Водно колело с картечница!

6 пъти повече за оръжия и войни отколкото всички други държави от нато взети заедно, ясно е, че ще командват. Може ли аз да плащам, а друг да ме командва?

Браво Генерале! Браво! Мъжко момче си ти Трикарико а не като нашите генерали! Шапка ти свалям! А докато Европа е подчинена на задокеански интереси аз ще викам НЕКЗИТ!

Един съюз трябва да прави участниците в него по-силни. С НАТО и ЕС не е така. Тези сюзи правят силните още по-силни, но слабите - още по-слаби. Сега с нашата територия разполагат както си искат. Защита ли? Ако България бъде нападната, някой вярва ли, че американците ще започнат да си дават живота за нас? Но ползвайки наша територия, те могат да предизвикат удар по нея от техните врагове.

Трябва да си много тъп и ограничен, за да не виждаш, че България е много по-силна като член на НАТО. Питам дали Путин щеше да окупира, Южна Осетия и Абхазия, ако Грузия беше член на НАТО? А дали щеше да окупира и анексира Крим?

Артек и Ялта вече нали са наши? Сега трябва да си вземем Одеса и ....Браила!?

..на леля ти .анексията.!

Ако се замислиш, през 19 век България е била по-силна и в състава на Османската империя.

Нато е маша на имперските амбиции на СаЩ и колкото по бързо се разпадне толкова по добре за всички. Европейците трябва да си направят собствена армия разбира се без Турция и Албания и както е каЗал генерала да си преформулират рисковете!

Путин точно това очаква. Искаш още един паметник на армията на РФ до този на Червената армия ли?

Като за тебе Геновчетата ще му дръпнат един надпис .НАТО. , а ние ще сменим кепетата с индианска бойна превръзка с пера!?

Ама.надали!...

Това май го е казал редник Ненчев и се надявам старшината Плевналиев да го каже другият месец във Варшава. Едва ли и надали!

Станишевска страница ... моника от Брюксел против Брюксел...

Тук един куп безработни и полуграмотни възбудени русофилистичета се вдъхновяват от платени прозрачни манипулативни изригвания на разни руски капии на Запад и са ми наистина забавни... Абе, на батко тролчетата - чекиджии, КОЙ УВАЖАВА ТАКЪВ, КОЙТО ПЛЮЕ ТАМ, ОТ КЪДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е ПИЛ? Като този продажен мухъл на снимката по-горе Къде се е чуло и видяло военен, боец ДА ПРЕДАДЕ ЧЕТАТА СИ И ДА СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ НЕЯ! Говоря за истински воин, а не за руска капия и продажно копеле без капка достойнство! Я ми отъговорете само на един прост въпрос, с думи прости: И КОГА ТОЗИ КОРУМПИРАН ТИП Е БИЛ ИСКРЕН, КОГАТО Е ЗАЕМАЛ РЕДИЦА ОТГОВОРНИ ПОТОВЕ, ВКЛ. В НАТО, ИЛИ СЕГА, КОГАТО НЕ Е ТАМ? И кога точно "е прогледнал" Да не би когато се е запознал с някой от офшорните "приятели" - бизнесмени на Путин, дето имал не знам колко си милиарди, но не знае от къде са и за какво ще идат, та се наложи самият Путьо да се изтъпанчи пред хората си и да им обяснява, че е спастрил тези милиарди за ... МУЗИКАЛНОТО ИМ ОБРАЗОВАНИЕ, на целия руски народ - щели да се учат на духови инструменти.

* Генерал Трикарико е президент на Фондацията за разузнавателна култура и стратегически анализ (ИКСА). Горното за мухльовци като теб.

Естествено е агресивните полуизгнили американски изтривалки ЕС и НАТО да се разпаднат...

Пак Путин е виновен, знаех си аз. И Лавров, барабар с Большой театър и Московската филхармония. Добро утро, драги козяци! Когато говори нормален италиано веро - слушайте, а не приказвайте глупости. хе-хе

че излизането на Англия не е в полза на САщ.Това е още един удар върху ЕС след тъпотиите на баба Щмеркел.Направиха кашата англичаните, както винаги и сега някой друг да я оправя. Колкото до НаТо на Пасито не е прав генерала-тази проевр.група има задача да подготви третата война и тепърва ще бъде използвана.

Да се хвана за думата. Било време "да се удари с юмрук по масата". Като погледна в ЕС кои са министрите на отбраната и президентите... да внимават някой да не си счупи маникюра или дори китката. Единствени по масата на НАТО блъскат с юмруци американските генерали. А европейските им "партньори" скимтят с подвити опашки ПОД масата. Последният европеец, който удари по масата, беше Де Гол.

Пишете, мурзила! Един генерал путклет не прави!

Имате право ! - при Сегашните пренапрежителности да пишат ЧакТакива Тъпотевици ...

А дано! Крайно време е и това БЛАТО да се разпадне! И в него ни вкараха без референдум и сега трябва да им търпим глупостите!

Да , но той МонитУ как плака като ни вкарва там, а сега да не плаче и да иска да излизаме от там ха ха !!!