Коментари - Захариева: Русия не е заплаха, но защо да няма база на НАТО | Днес.dir.bg

Захариева: Русия не е заплаха, но защо да няма база на НАТО

Русия не е заплаха за националната сигурност за България, но не съм против да има бази на НАТО у нас, заяви външният министър Екатерина Захариева

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Русия не е заплаха, но защо да няма база на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

краво:  чудесен пасквил, само за кравар-бг соросоиди. Те само на лъжи и фантазии ВЕРВАТ! БРАВО! Краво, за теб Китайски съд за геноцид над човечеството.

И АЗ НЕ СЪМ ЗАПЛАХА ,ЗАЩО НЕ СИ ЛЕГНЕМ ЗАЕДНО ГОЛИЧКИ.

безгръбначни са гласували за теб,ти миличка си НИКОЙ,АБСОЛЮТНО НИКОЙ ,зад теб стоят 00000000,1 % избиратели,които никой не може да нарече БЪЛГАРИ

не искат ,база на НАТО,вие с ПЛЮВНАЛИЕВ ,като я искате направете си по една у вас,аман от ибрици и лизачи,целия ни парламент е пълен със сервилни глисти

Защото към всяка база на НАТО има насочен значителен ядрен потенциал, който много лесно може да бъде активиран в критични ситуации.

"НАТО е съюз за мир и стабилност"- това ми звучи като "Партията е нашата майка- закрилница", никаква разлика не виждам в подмазваческо- подлизурско- кариеристично- дебилното говорене на хората издигащи подобни лозунги преди демокрацията със сегашните захариевки.

Ей това като кажат расияя и се разтрепервам, само да пръдне и сащ изчезват от картата, много са страшни, наведнъж ще затрият прибалтика, полша, румъния, нази, туркия, евреите, саудитите, пакистанците, японците, френците, ингилизите, немчулята, целия свят, марсианците, че и ракети ще имат да угасят слънцето и безотказно ще се върне първата им степен на земята и затова и 4-5 млн останали българчета треперят, нали са най-важни на планетата, всичко в тях гледа, къде ще сложат двата ейбрамся и трите пушки, де ще са 6-те самолетчета и там кви сили се подготвят да базират янките ...

ГЕРБ могат да бъдат сравнени със ... ..Зло..Чума ...Земетресение...цунамии..смърт..

тази селска тетка да прочете историята и ще и стане ясно ,че русия е вековен враг на България.Сега ни ограбва чрез енергетиката,руското робство все още е тук.

Ми на мен историята ми говори, че Русия ни е освободила от турско робство! Така че,не се връзва да ни е враг! Обратно, само да питам-кой продаде американски уинчестери на Аскера, най-модерното оръжие за времето си, та избиха стотици български въстаници?? Или пак-"Нищо лично-просто бизнес"! Реално погледнато-никой друг не е жертвал живота си за България, освен руските воини... Няма и да го направи...

училищата се учи това бе, баси и селенията и простотията, от роба и помияра дето трябва да гледа овчи освободителя си и господаря, нищо не става

Колко си мъдра, ех, Калинка. Малинка, Калинка мая...Ставаш даже за домоуправител на блок..

Когато получим база в САЩ- само тогава даваме същата тука! Еднаква по размер, със същите визи и допуски за брой войници, сержанти и офицери, матроси, капитани, адмирали. Ходи ми се в Норфолк и околността на нашата нова база. Обичам американската природа. Да, идеята не е лоша.

и какво ще разположиш в тая база в САЩ, полева кухня ли?

русия не е заплаха, питайте балтийските държави, украйна и грузия, те знаят най-добре

И правилно знаят-да не се бъзикат с Русия! Щото-бой по каската и после ближат рани! И току хленчат на отвъдморските "супервайзери"...

Йенс Столтенберг цар е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат НАТО няма второ тъй могъщо на света; то е нашата подпора, то е нашта висота! НАТО-вска силаНАТО-вска воля, НАТО-вска кръв и НАТО-вски пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам НАТО е надежда, Йенс Столтенберг е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Руси,мюсюлмани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за НАТО най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със НАТО днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее натовски бог!

Щерев, ти си мръсен турски домуз и подлежиш на отстрел зарари долнопробната гавра с моята гениална творба, написана в чест на нашата освободителка Русия.

"..за мир и стабилност", акой разпалва войните в Афганистан, Ирак, Сирия и др.

войните ги разпалиха диктаторите, които избиваха собствения си народ дойде арабската пролет и диктаторите цъфнаха само е афганистан войната я разпалиха "братушките"

да се чете като шутка или .утка?

Министър на регионалното развитие, министър на правосъдието, министър на външните работи и зам.министър-председател, началник на кабинета на Президента /РП/ и ....... може би космонавт! Ха да ни е честито!

И фотограф!

Такава некомпетентност на външен министър! Потресаващо!

Защото си тъпа овца, захариева!

вспермоядката

пазадрджишката пръчка пак се изходила

Поредната Калинка с култово изказване. Надявам се, тая пача не отговаря за нищо важно. Предполагам, че е взета само да вдига краката когато и се каже и пред когото и се каже. Като другите Калинки.

че малко усилие да си вдигаш краката? Кво знаете вий, üйчовци!

.... "НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност." Тази е по-зле и от къдравата Сю, но нали е държала Плевнята за....шлифера, много е научила, мърлячи...и...и. Ще прави голяма политика.... В първото ви правителство имаше и една друга руса мърла кандидат за Еврокомисар, която разсмиваше европейците със своята солидна подготовка по география, друг бабичка пък я хванали на едно кръстовище преди Търново и стама министър на здравето. Къде ви намират такива тотални неграмотници....почвам да съжалявам и себе си, че съм се родил в тази държава пълна с охлюви и празноглави държавници "представящи" държавата ..... Затова ни неискат в европа и америка. Тия са като завършили първи клас вучилище на бантустанци.... Каката да ходи готвачка в румънската база на иНАТО, да готви и слуша как се прави миротворческа мисия с ракети, автомати и т.н.н. Ако изкара и нещо на голо зер много "прихваща" ще се прибере с набъбнала сметка и д...е.....

не само грозна но и търа гербарска отрепка

тъпа

Спирачка на наследниците на Чингиз хан да завладеят Европа

аненцефал ли си - то е завинаги!

Дядо й на тая се е клел за вярност към Сталин, а внучката към Америка. Клас семейство мекотели, плужеци, крадци,

По-добре да си направим наши собствени български бази, не ни трябват натовски бази тука.

Уикипедия - НАТО е международна организация за ВОЕННО СЪТРУДНИЧЕСТВО, основана с подписването на Северноатлантическия договор на 4 април 1949 г и т.н.

малее..."нато не е военен съюз...." направо строши тъпомера момичето!

Ктаринке, калинке, ами щом Русия не е заплаха за нас, чийще го търси НАТО то ти в България?

НАТО е троянски кон на САЩ в Европа в който решението се взема от американците. В момента САЩ не са в добри отношения с Русия и е смятат в своята военна доктрина за главен противник. Така че базите на НАТО в България ще обслужват главно американските интереси.

Има споразумение за това кои, колко и за колко военни корабимогат да влизат в Черно море. Идеята на база на НАТО е да заобуколи това споразумение и да лиши Русия от достъп до евентуални нейни бази в Средизено море. Въпросът е от стратегическа важност и ако се съгласим на този слугинаж - за нас полза никаква, а за Русипя се превръщаме в стратегически противник с последствия. Цялата 300 годишна политика на Запада е стратегическо ограничаване на достъпа на Русия до море. и За това тя ще поставя ракети в Калининград, ще сключва съюзи против нас с Турция и ако така я караме Паси ще емигрира в Израел откъдето ще продължи да ни дава акъл, а ние - глупаците ще духаме супата.

България е външна граница на Цивилизацията , която азиатската кочина ,наследница на Ордата на Чингиз хан винаги е искала да унищожи. Затова не само бази, но и ракетен щит са нужни срещу рашисти, ислямисти и пр изроди.

си откровен таратупняк

Не разбирам, защо ни е още една база, след като Русия не е заплаха за нас, ще ни пази от Сърбия и Македония ли, или безработните американски военни се нуждаят от издръжка, а България е дойна крава, още Фердинанд го е писал и препоръчал на сина си Борис да ни дои докрай.

Е--ти и външната ни политика щом поредна Калинка е външен министър "НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност." Някой познава ли отпреди туй Кате ? Да сподели Не вярвам Борисов да е толкова тъп ,че да си натриса сам подобни министри. В края на предишния мандат се беше оплакъл, че през Прокопиев са му подхвърлени 6 министри. В този кабинет колко ли са ? Алооо, Козяк 16 ! Прибирайте си вересиите, бре !

протеже на пребоядисания комунист-ДЕМОкрат роско плEVNелиев и останалата плеяда нбедено ДЕМОкрати като започнем от костов,петър коня чифута паси чаак до наши дни са РАЗРУШИТЕЛИ на БЪЛГАРИЯ Предатли НАС и цялата ни държава на жадната англосаксонско чифутска орда!!! СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

...госпожо Zaharieva как бихте се чувствали ако застанете до истински ваншен министар...Sergei Lavrov например ?!!...никакво ли лично достоинство нямате ...никакво усещане за собствените си вазможности нямате ?...ваншната политика на една страна Hе е готварска рецепта за да се питаме ..."но защо да не сложим повече,чушки или повече мерудя .."...?!!!

.. посрещачите на влака Калибър-Искендер експрес пристигащ на 1-ви челен коловоз: На натовските учения в Украйна 2015, в които участва БГ-Гвардейски баняджийски взвод, същият бе удостоен с висока чест и внимание от руския ГЩ, като бе поставен като първостепенен обект за унищожение наред с Командните пунктове, ПВО обектите, летищата и ракетните формации. Баняджиите са оценени като главна опасност и затова ще бъдат изпържени с предимство.

Ей, тези министри на външните работи - все антибългари, но тази си е направо гнусна...цинична и безочлива...

Захариева гледа отегчено като някоя касиерка на гише,която с нетърпение очаква да свърши работното й време.

началника, такива и подчинените му.

А защо да има????

"НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност" - автор външния министър на България. И ТЯ нямала нищо против да има бази на НАТО в България! И в тези "миролюбиви бази" на стражари и апаши ли ще си играем? Аз пък съм против! Този мир ми идва в повече.

Еииий, че е весело! Защо да няма? Еииий тъй, на ти Нато една базичка, на ти Нато още една! Еииий, весело!

Почему ГЕЙБЕРАСТИТЕ признахте македонският език?

...... гледа като че току що си е инжектирала наркотик, мечтае за .... примка.....

Боже , Боже колко глупост и тъпота има на този свят . Край няма .

Защото, драга ми патко, точно НАТО е заплаха и както си играе с огъня, Русия първо ще изпепели държавиците около границите си с бази на НАТО. Ама като ти гледам овчия поглед, няма как да го проумееш това.

Русия 100% няма да ни изпепели заради бази на които дори няма ракетни установки (доколкото знаем), Но да се запитаме КОМУ са НУЖНИ тези ПРОВОКАЦИИ. Най лесно пак да изкараме че руснаците са луди а от нато всичко знаят и са винаги прави. След като има напрежение/конфликт и ние сме точно посредата е разумно да се анализират мотивите и на двете страни и да спрем с това "лоялен член на нато". Все едно сме в мафията, като влезеш няма излизане.

....ти пак от кога започна да разбираш от военно дело и заплахи ?!?...вие с премиера наи -добре да си малчите и да не изказвате "мисли " на всеослушание !!!...и не се притесняваите ...на такав хал мислителен не сте само вие ...цялото правителство е такова !!!

Боклук до боклука.Да изчистим България за един ден

въртят сучат извиват се."никъде не пише, че Руската федерация е заплаха за нас, а част от действията й"

ЗООПАРК ЛИ Е???????????????????????

Таа по грознъ от дъртата ми пудна бря!!! И мигрантин нема да гъ наибе грозотията и недна!!!!!!!!!!!!

върти сучи извива се."никъде не пише, че Руската федерация е заплаха за нас, а част от действията й"

Ако тая си свали очилата и си изтрие червилото, няма да може да я различат от бяло петно.

Коментари - Захариева: Русия не е заплаха, но защо да няма база на НАТО | Днес.dir.bg

Захариева: Русия не е заплаха, но защо да няма база на НАТО

Русия не е заплаха за националната сигурност за България, но не съм против да има бази на НАТО у нас, заяви външният министър Екатерина Захариева

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Русия не е заплаха, но защо да няма база на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

краво:  чудесен пасквил, само за кравар-бг соросоиди. Те само на лъжи и фантазии ВЕРВАТ! БРАВО! Краво, за теб Китайски съд за геноцид над човечеството.

И АЗ НЕ СЪМ ЗАПЛАХА ,ЗАЩО НЕ СИ ЛЕГНЕМ ЗАЕДНО ГОЛИЧКИ.

безгръбначни са гласували за теб,ти миличка си НИКОЙ,АБСОЛЮТНО НИКОЙ ,зад теб стоят 00000000,1 % избиратели,които никой не може да нарече БЪЛГАРИ

не искат ,база на НАТО,вие с ПЛЮВНАЛИЕВ ,като я искате направете си по една у вас,аман от ибрици и лизачи,целия ни парламент е пълен със сервилни глисти

Защото към всяка база на НАТО има насочен значителен ядрен потенциал, който много лесно може да бъде активиран в критични ситуации.

"НАТО е съюз за мир и стабилност"- това ми звучи като "Партията е нашата майка- закрилница", никаква разлика не виждам в подмазваческо- подлизурско- кариеристично- дебилното говорене на хората издигащи подобни лозунги преди демокрацията със сегашните захариевки.

Ей това като кажат расияя и се разтрепервам, само да пръдне и сащ изчезват от картата, много са страшни, наведнъж ще затрият прибалтика, полша, румъния, нази, туркия, евреите, саудитите, пакистанците, японците, френците, ингилизите, немчулята, целия свят, марсианците, че и ракети ще имат да угасят слънцето и безотказно ще се върне първата им степен на земята и затова и 4-5 млн останали българчета треперят, нали са най-важни на планетата, всичко в тях гледа, къде ще сложат двата ейбрамся и трите пушки, де ще са 6-те самолетчета и там кви сили се подготвят да базират янките ...

ГЕРБ могат да бъдат сравнени със ... ..Зло..Чума ...Земетресение...цунамии..смърт..

тази селска тетка да прочете историята и ще и стане ясно ,че русия е вековен враг на България.Сега ни ограбва чрез енергетиката,руското робство все още е тук.

Ми на мен историята ми говори, че Русия ни е освободила от турско робство! Така че,не се връзва да ни е враг! Обратно, само да питам-кой продаде американски уинчестери на Аскера, най-модерното оръжие за времето си, та избиха стотици български въстаници?? Или пак-"Нищо лично-просто бизнес"! Реално погледнато-никой друг не е жертвал живота си за България, освен руските воини... Няма и да го направи...

училищата се учи това бе, баси и селенията и простотията, от роба и помияра дето трябва да гледа овчи освободителя си и господаря, нищо не става

Колко си мъдра, ех, Калинка. Малинка, Калинка мая...Ставаш даже за домоуправител на блок..

Когато получим база в САЩ- само тогава даваме същата тука! Еднаква по размер, със същите визи и допуски за брой войници, сержанти и офицери, матроси, капитани, адмирали. Ходи ми се в Норфолк и околността на нашата нова база. Обичам американската природа. Да, идеята не е лоша.

и какво ще разположиш в тая база в САЩ, полева кухня ли?

русия не е заплаха, питайте балтийските държави, украйна и грузия, те знаят най-добре

И правилно знаят-да не се бъзикат с Русия! Щото-бой по каската и после ближат рани! И току хленчат на отвъдморските "супервайзери"...

Йенс Столтенберг цар е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат НАТО няма второ тъй могъщо на света; то е нашата подпора, то е нашта висота! НАТО-вска силаНАТО-вска воля, НАТО-вска кръв и НАТО-вски пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам НАТО е надежда, Йенс Столтенберг е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Руси,мюсюлмани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за НАТО най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със НАТО днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее натовски бог!

Щерев, ти си мръсен турски домуз и подлежиш на отстрел зарари долнопробната гавра с моята гениална творба, написана в чест на нашата освободителка Русия.

"..за мир и стабилност", акой разпалва войните в Афганистан, Ирак, Сирия и др.

войните ги разпалиха диктаторите, които избиваха собствения си народ дойде арабската пролет и диктаторите цъфнаха само е афганистан войната я разпалиха "братушките"

да се чете като шутка или .утка?

Министър на регионалното развитие, министър на правосъдието, министър на външните работи и зам.министър-председател, началник на кабинета на Президента /РП/ и ....... може би космонавт! Ха да ни е честито!

И фотограф!

Такава некомпетентност на външен министър! Потресаващо!

Защото си тъпа овца, захариева!

вспермоядката

пазадрджишката пръчка пак се изходила

Поредната Калинка с култово изказване. Надявам се, тая пача не отговаря за нищо важно. Предполагам, че е взета само да вдига краката когато и се каже и пред когото и се каже. Като другите Калинки.

че малко усилие да си вдигаш краката? Кво знаете вий, üйчовци!

.... "НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност." Тази е по-зле и от къдравата Сю, но нали е държала Плевнята за....шлифера, много е научила, мърлячи...и...и. Ще прави голяма политика.... В първото ви правителство имаше и една друга руса мърла кандидат за Еврокомисар, която разсмиваше европейците със своята солидна подготовка по география, друг бабичка пък я хванали на едно кръстовище преди Търново и стама министър на здравето. Къде ви намират такива тотални неграмотници....почвам да съжалявам и себе си, че съм се родил в тази държава пълна с охлюви и празноглави държавници "представящи" държавата ..... Затова ни неискат в европа и америка. Тия са като завършили първи клас вучилище на бантустанци.... Каката да ходи готвачка в румънската база на иНАТО, да готви и слуша как се прави миротворческа мисия с ракети, автомати и т.н.н. Ако изкара и нещо на голо зер много "прихваща" ще се прибере с набъбнала сметка и д...е.....

не само грозна но и търа гербарска отрепка

тъпа

Спирачка на наследниците на Чингиз хан да завладеят Европа

аненцефал ли си - то е завинаги!

Дядо й на тая се е клел за вярност към Сталин, а внучката към Америка. Клас семейство мекотели, плужеци, крадци,

По-добре да си направим наши собствени български бази, не ни трябват натовски бази тука.

Уикипедия - НАТО е международна организация за ВОЕННО СЪТРУДНИЧЕСТВО, основана с подписването на Северноатлантическия договор на 4 април 1949 г и т.н.

малее..."нато не е военен съюз...." направо строши тъпомера момичето!

Ктаринке, калинке, ами щом Русия не е заплаха за нас, чийще го търси НАТО то ти в България?

НАТО е троянски кон на САЩ в Европа в който решението се взема от американците. В момента САЩ не са в добри отношения с Русия и е смятат в своята военна доктрина за главен противник. Така че базите на НАТО в България ще обслужват главно американските интереси.

Има споразумение за това кои, колко и за колко военни корабимогат да влизат в Черно море. Идеята на база на НАТО е да заобуколи това споразумение и да лиши Русия от достъп до евентуални нейни бази в Средизено море. Въпросът е от стратегическа важност и ако се съгласим на този слугинаж - за нас полза никаква, а за Русипя се превръщаме в стратегически противник с последствия. Цялата 300 годишна политика на Запада е стратегическо ограничаване на достъпа на Русия до море. и За това тя ще поставя ракети в Калининград, ще сключва съюзи против нас с Турция и ако така я караме Паси ще емигрира в Израел откъдето ще продължи да ни дава акъл, а ние - глупаците ще духаме супата.

България е външна граница на Цивилизацията , която азиатската кочина ,наследница на Ордата на Чингиз хан винаги е искала да унищожи. Затова не само бази, но и ракетен щит са нужни срещу рашисти, ислямисти и пр изроди.

си откровен таратупняк

Не разбирам, защо ни е още една база, след като Русия не е заплаха за нас, ще ни пази от Сърбия и Македония ли, или безработните американски военни се нуждаят от издръжка, а България е дойна крава, още Фердинанд го е писал и препоръчал на сина си Борис да ни дои докрай.

Е--ти и външната ни политика щом поредна Калинка е външен министър "НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност." Някой познава ли отпреди туй Кате ? Да сподели Не вярвам Борисов да е толкова тъп ,че да си натриса сам подобни министри. В края на предишния мандат се беше оплакъл, че през Прокопиев са му подхвърлени 6 министри. В този кабинет колко ли са ? Алооо, Козяк 16 ! Прибирайте си вересиите, бре !

протеже на пребоядисания комунист-ДЕМОкрат роско плEVNелиев и останалата плеяда нбедено ДЕМОкрати като започнем от костов,петър коня чифута паси чаак до наши дни са РАЗРУШИТЕЛИ на БЪЛГАРИЯ Предатли НАС и цялата ни държава на жадната англосаксонско чифутска орда!!! СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

...госпожо Zaharieva как бихте се чувствали ако застанете до истински ваншен министар...Sergei Lavrov например ?!!...никакво ли лично достоинство нямате ...никакво усещане за собствените си вазможности нямате ?...ваншната политика на една страна Hе е готварска рецепта за да се питаме ..."но защо да не сложим повече,чушки или повече мерудя .."...?!!!

.. посрещачите на влака Калибър-Искендер експрес пристигащ на 1-ви челен коловоз: На натовските учения в Украйна 2015, в които участва БГ-Гвардейски баняджийски взвод, същият бе удостоен с висока чест и внимание от руския ГЩ, като бе поставен като първостепенен обект за унищожение наред с Командните пунктове, ПВО обектите, летищата и ракетните формации. Баняджиите са оценени като главна опасност и затова ще бъдат изпържени с предимство.

Ей, тези министри на външните работи - все антибългари, но тази си е направо гнусна...цинична и безочлива...

Захариева гледа отегчено като някоя касиерка на гише,която с нетърпение очаква да свърши работното й време.

началника, такива и подчинените му.

А защо да има????

"НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност" - автор външния министър на България. И ТЯ нямала нищо против да има бази на НАТО в България! И в тези "миролюбиви бази" на стражари и апаши ли ще си играем? Аз пък съм против! Този мир ми идва в повече.

Еииий, че е весело! Защо да няма? Еииий тъй, на ти Нато една базичка, на ти Нато още една! Еииий, весело!

Почему ГЕЙБЕРАСТИТЕ признахте македонският език?

...... гледа като че току що си е инжектирала наркотик, мечтае за .... примка.....

Боже , Боже колко глупост и тъпота има на този свят . Край няма .

Защото, драга ми патко, точно НАТО е заплаха и както си играе с огъня, Русия първо ще изпепели държавиците около границите си с бази на НАТО. Ама като ти гледам овчия поглед, няма как да го проумееш това.

Русия 100% няма да ни изпепели заради бази на които дори няма ракетни установки (доколкото знаем), Но да се запитаме КОМУ са НУЖНИ тези ПРОВОКАЦИИ. Най лесно пак да изкараме че руснаците са луди а от нато всичко знаят и са винаги прави. След като има напрежение/конфликт и ние сме точно посредата е разумно да се анализират мотивите и на двете страни и да спрем с това "лоялен член на нато". Все едно сме в мафията, като влезеш няма излизане.

....ти пак от кога започна да разбираш от военно дело и заплахи ?!?...вие с премиера наи -добре да си малчите и да не изказвате "мисли " на всеослушание !!!...и не се притесняваите ...на такав хал мислителен не сте само вие ...цялото правителство е такова !!!

Боклук до боклука.Да изчистим България за един ден

въртят сучат извиват се."никъде не пише, че Руската федерация е заплаха за нас, а част от действията й"

ЗООПАРК ЛИ Е???????????????????????

Таа по грознъ от дъртата ми пудна бря!!! И мигрантин нема да гъ наибе грозотията и недна!!!!!!!!!!!!

върти сучи извива се."никъде не пише, че Руската федерация е заплаха за нас, а част от действията й"

Ако тая си свали очилата и си изтрие червилото, няма да може да я различат от бяло петно.