Извънредно положение около руски ядрен център

Руските власти обявиха извънредно положение около центъра за преработка и складиране на ядрени отпадъци "Маяк" в района на Челябинск, в Урал.

Обратно в новината

Коментари - Извънредно положение около руски ядрен център | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Пресветая Богородице, спаси нас!"

контрол над света!!

Чудя се ,защо 41г. не са врътнали този номер немските войски пред Москва или все пак са били хуманисти?

Дано господ се смили над тях!

tezi komunisticheski tartei ot posolstvoto da se vrashtat zavinagi. Kolkoto po malko hrantutnici v posolstvata - po dobre.Komunisticheskata oligarhia e abonirana po masledstvo za klatikurskite mesta v diplomaticheskite predstavitelstva na Balgaria po sveta. Zalki komunisti i tehnite kopeldaci - tapanari, bez obrazovanie, obnoski, vazpitanie, ne znaeshti i ezika na saotvetnata strana rabotiyat do pensia v chuzbina. Gnasni komunyashki izrodi i za sapun ne stavate, zashtotro shte voni.

Ние да не сме руска колония, че им удължаваме престоя? Бойко взе да се държи съвсем открито вече като руска /путинска/ марионетка. Какъвто си е всъщност и това ще му изяде главата!

До дебила еко. Когато българи не са могле да се приберат вкъщи със съмолети - Сърбия им резреши да мине през граница само с лични карти, които не се явяват за нея официален документ. Да не би колония на България? Има понятие човещина, кретен

Стига глупости! Удължаването на визите и престоя им в България ще доведе само до ползи за българския туризъм. Нали като останат по-дълго руснаците у нас, ще оставят и парите си по-дълго тук. Малко прагматизъм прояви бе, Еко. А и има още едно измерение на въпроса и то се нарича: хуманитаризъм. Но на теб явно подобно чувство не ти е присъщо.

повече информация за програмата HAARP! А разрушителните земетресения напоследък? А вулканът с трудното име? А необичайните за България торнада? Продължете списъка сами, има много още...

Колега ми каза, че снощи са говорили по някоя наша телевизия за HAARP-ове в Москва. Но той бил разсеян и не внимавал. Ако някой от форума е попадал на такова предаване, кажете телевизията и предаването да го намерим в нета.

и без HAARP водим планетата и себе си до самоунищожение. Не ти трябват конспирационни теории да се замислиш малко че тая свинщина дето я правим навсякъде не може да не наруши крехкия баланс на сътворението.

повече информация за програмата HAARP! Ще си отговорите на много въпроси защо ни се случват всички тези аномалии с климата! Ето ви само един пример: http://30dumi.pozicii.net/2010/08/taynite-na-proekta-haarp/

От Москва до Озерск са около 1500 км по права линия, а по пътищата може да са 2000.

Дипломатическата мисия ще окаже съдействие, но не и финансова подкрепа - ква подкрепа ще оказва ще ги крепи или ???))))) ега ти смешниците...нестига че духнаха като хлебарки други мисии няма само се готвят з атова ма наште много бързички

Двама български граждани, които живеят в Москва, са потърсили днес информация от посолството ни там дали може да им бъде оказано съдействие при нужда от евакуация, каза пред БТА пресаташето на посолството ни в руската столица Вера Шатилова. Дипломатическата мисия ще окаже съдействие, но не и финансова подкрепа, уточни тя - nice, a????

Човекът чрез начина си на живот непрекъснато променя околната среда. Тези променени от своя страна са заплаха за съществуването му на планетата Земя. Големите катаклизми са все още в своето начало.

Лоша работа. Дано да се справят. А момчетата и момичетата от Дир-а нека малко да мислят - какви са тия 2 000 км от Москва до ядрения център. Знаете ли, че официално разстоянието София - Москва е 2375 км и то измерено по пътя, а не по въздушна линия. Та - бъдете малко по-интелигентни...

Опитах да намеря на карта Озерск. Излиза, че е от вътрешната страна на Московското околовръстно шосе, в града е. Греша ли нещо?

А ти наясно ли си на каква площ е разположена Русия, та ти е странно за 2-те хиляди км. от Москва? И още нещо - какво е разстоянието от София до Варна (това поне е в рамките на нашата държава), 400-500 км, или?

Как България ще си позволи да окаже финасова помощ на закъсали българи. Ами нали ако помага няма да останат пари в държавата за крадците. Лапачите имат предимство. А в демокрацията имаш право да се гътнешх без да протестиращ!!! Верни са думите на Божидар Димитров, но " шибана" е и държавата ,чийто представител е ТОЙ!!!

не е само булгаря на този принцип. ако дарявата плаща на граяните си да си ходят дома всички ще си купуват еднопосочни билети и ще чакат посолствата да им платят да се приберат в кащи и за хотел докато чакат да се организира патуването...

ако има господ,да пази момчетата,че те се жертват в момента,ама няма как трябва да се помага.

Има Господ! Само трябва да се помолим, майко! Момчетата си разбират от работата, делото е благородно. Бог ще е с тях!

Днес в Москва скоро в цял свят - скапани неверници сме - Дарвин е виновен - помислихме си че сме еволюирали в нещо висшо и че сме богове - сега всичко ще се сбъдне от Библията и земята ще стане ад.

Като споменаваш Дарвин, вземи да прочетеш нещо за него! Той и цялото му семейство са били много набожни хора. Дано поне Библията да си чел!

Много добре знам за Дарвин - а семейството му са били фанатици, докато той е спрял да ходи на църква и го разбирам - истината няма нищо общо с религиозността, но това той явно не го е разбрал - разбира се има една тънкост - самият той е знаел че такова животно самовъзникване на живота в цялата му сложност е невъзможна - но днешният материалистичен свят е търсел идеология, която да не го възпира да руши земята и да си мислим че всичко е възможно и е взел само това, което си иска от теорията. Ето сега се вижда че сме нищожества и не можем да се борим срещу природата - защото самите ние сме част от нея.

Ми той Дарвин май много пъти е чел Библията ама точно тя много не му е помогнала да отвори очите на такива като теб? Аз вече не знам кое издание на Библията имаш предвид? Ти като не си неверник сигурно още вярваш, че си животно, е?