Русия е готова за контакти със Сирийската свободна армия

Москва изрази готовност да съдейства за единни усилия на ССА и войските на Асад в борбата срещу "Ислямска държава" и други терористични групировки.

Обратно в новината

Коментари - Русия е готова за контакти със Сирийската свободна армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даря Асламова е дала интересен репортаж в Комсомолка от Сърбия. Интервю с мигранти. Получавали пари всеки път когато пристигали в нов пуикт на назначение. В Райфайзен банк, например. До 12000 бакса. Сръбски експерти смятат, че основните цели са няколко - ослабване на Европа, освобождаване на плодородни територии в Африка за бъдещо заселване. Размиване на националните идентичности на европейските народи за по-лесно манипулиране. Кой стоял зад всичко това и кой ще оправи бакиите - четете сами.

Не знам как ще се различават ССА от ИДИЛ. Те са едно и също нямат разлика и сега, ако това наистина се случи и ССА се обедени с сирийската армия срещу ИДИЛ, да не излезне, че всички от ИДИЛ започнат да се обявяват за ССА.

Ние с жената се караме, чупим чинии, пръскаме кетчуп, обаче ако някой външен реши да ни завладее дома, веднага, заедно му разказваме играта!

Путин търси съюзници сред интелигентните за да прикрие агресията си. Май няма да се получи. Агресор си Путин и целия свят го знае. Целта му е завземане на чужди територии.

Ти ли си целия свят.

Дали има човек от руското ръководство, който да вярва в руското предложение за обединение на Сирия срещу иракските военни, назоваващи се Ислямска държава? ИД си крият лицата, защото за тях изобличението е по- страшно от смъртта. По-добре е онзи,който иска да се пребори с ИД да идентифицира и изобличи лидерите и последователите на ИД. Те символизират злото и се крият, защото нямат аргументи срещу изясняването на самоличността им. Ако разместим малко силите и времето може да се говори, че части от бившата иракска армия, съвместно с Ал Кайда и проислямски последователи на джихада са нападнали Сирия и са откъснали части от Ирак, което в никакъв случай не трябваше да бъде определяно като безобидно от Запада и Русия. ИД има корени в Ирак и трябва да тези корени да се прекъснат, за да се премахне изворът на увереност у лидерите на ИД. Те трябва да бъдат преследвани и съдени като нацисти до края на живота си. Техните помощници и съюзници също трябва да бъдат преследвани и съдени като за престъпления срещу човечеството. Но при всички случаи най- доброто е съд и изпълнение на присъдата а място. Даже и съдът е много за тия.

Шило

Политическо говорене. Не знам какво чудо трябва да стане, че опозицияна да заснате наравно с Асад. Не знам как ще загърбят противоречията си.

Москва може и да е готова да съдейства за единни усилия на ССА и войските на Асад в борбата срещу "Ислямска държава" и други терористични групировки, ама не става и няма как да стане, след като ССА са от едно котило с ИД и отвъдокеанските им шефове плащат и на двете не за да се бият помежду си, а единствено за да свалят Асад и да поддържат ужас и терор в региона. Вече е ясно, че ССА действа заедно с терористите от Джабхат ан-Нусра и Ахрар аш-Шам срещу Асад, чиято армия обаче започва наземно настъпление и след руските въздушни удари й предстои да изчисти боклука от терена, а към нея се присъединяват и кюрди, и друзи, и Хизбола, и иранската армия.

Русофобите в тоя форум са най много двайсетина човека. Колкото и често да сменят никове, каквито и хитрини да ползват, по минусите които слагат можете да изчислите много лесно, че са една нищожна част, повтарям - НИЩОЖНА !!! от българският народ. Русия днес показа какво може на направи със стари ракети, каквито имат в изобилие по складовете от много години. Натовците даже не можаха да се усетят какво става. Във Виетнам дадоха фира 40 хиляди единици бойна техника на САЩ и това е факт.

Според една анкета тук за войната в Сирия, става ясно че Обама го подкрепят 15%, докато Путин 85%. Това са гласувалите в анкетата в дир.бг. Смятам че реално русофобите у нас са около или под 10%.

Надъхвай се. Какво друго ти остава. Ако имаше малко акъл можеше да се опиташ да направиш профил на путинофилите драскащи под подобни статии. Пълна катастрофа. Добре, че не сте представителна извадка от българското общество.

Двайсетина ли?! Не вярвам да са повече от 3-4 с различни никове и с по 2-3 устройства. А и драскат почти без прекъсване?! Ама напразно. Истините са очевидни за всеки.

Е поне са 3-4, а ти си сам.

Нормата е Далеч Повече. Особено при Тези Реалности. Особено при подсещане. ... Всъщност - то махленските шмекерийки - от Кой ли са ги 'научили' 'наште' ?!

Разумно предложение! Но всички видяхме Кундуз,така че разумността може би не е най-силната страна на "развитите демокрации".

Дискретно : - два Еф-а в интересно срещане с руски в Определена-за-Алианса зона

я определи-зоната? И въобще ,що чинят там без покана. Нали ги предупредиха...

Грешка. - Зоната-на-Алианса.

Контактите, ако съм на мястото на бате Влади, биха се ограничили само с як бой по манерката. Агент Джон.

Айде, пичове, ша ва оставям аз. Още веднъж ура за успехите на Русия и отново честит рожден ден на нашия кумир, бай Володя. П. С. Ей, СЛОВОБЛУДСТВАЩИЯ с много разпилени букви и цифрички... още чакам обяснение за танковете в Екатеринбург и парада в Донецк. Без твоя ге(й)ополитически ге(й)ний никога няма да успея да направя връзката ;)

за контакт с "умерената опозиция", да видим колко е "умерена" - май ги проверяват колко са умерени. Виц Журналист пита руски военен - Как ще воювате с обикновените терористи и с "умерената опозиция?" Той отговаря: " С терористите ще воюваме с обикновено оръжие, а с умерената опозиция - с умерено оръжие" - А каква е разликата между обикновеното оръжие и умереното ? - Такава, каквато е между обикновените терористами и умерените!...

Те блядоликите наистина са ударени в главата - първо ги бомбардират, ся искали да воюват заедно хахаха. Руска му работа.

се късно в полувремето, явно си резерва и не следиш резултата. Ха-ха

Хау... Блядоликите не бяха ли онез колонизатори отвъд големия гьол, дето промиваха злато в Аляска? От време оно са си алчни. Пък и роби ползваха до има- няма няколко деситилетия.

И ся кво излена....че от сички в близкия изток само ислямаска държава не знаят ,че русия води война срещу тях... и тва го казват техните лидери...ша умра от смях:))))

Интересно, защо пък тогава бяха тези закани към Путин от страна на ИД? Или откакто техният инициатор се спомина в бункера си, нещо ги хвана яко амнезията?

Аз пък исках руска кола, ама се отказах, като прочетох това: "Продажи АвтоВАЗа рухнули почти на 40%" Колко безкрайно тъп трябва да е човек, за да се опитва да продава лада дори в Русия? :)

Какъв помияр трябва да е човек за да свежда всичко до коли и телефони...

То каквото е с колите и телефоните, такова е и с всичко останало. Руски кашкавал - 80% палмово масло. Руски език - 90% старобългарски. Руски Калашников - 100% от Хюго Шмайзер. :)

скъпа кола искаш, купИ си Фолксфаген.

Фолксваген, дори най-калпавия, е по-добър от най-скъпата руска лимузина. Сноуден иска да се върне в САЩ и да лежи в затвора - осъзнал е, че по-добре в затвор в Америка, отколкото на свобода в Русия.

радваи те се ,,соросоиди,,!!! ,,проститутките,, нямате чест,родина,народ а напоследък и пол!!! ,,..13 години от убийството на българските унищожители. Елитът на нацията, която защитаваше половин век небето на България от чужди попълзновения, често пъти с цената на собствения си живот. Това честваха днес бойци, офицери и близки на 21-ви изтребително авиационен полк базиран в Узунджово. Родената през 1953-та година изтребителна част, бе наречена унищожителна за душманите на България по прякора на ненадминатите десетилетия наред нейни легендарни самолети-свръхзвуковия прехващач МИГ-21. Възпиращият потенциал на България бе погребан тихо и безславно през 2002-ра година, по времето на първата самоубийствена реформа в БГ армията. Иначе опелото бе подготвено още през 98-ма година, когато материалната част на унищожителите бе дадена за скрап. В резултат, войската която не е губила бойно знаме по време на битка сега има 1/една/ боеспособна ескадрила, която да пази родното небе. 40-те самолета в Узунджово и паметта на 22-ма загинали по време на бойния си дълг пилоти, са вече на боклука. Единственият спомен за славното минало е стар МИГ-21, вдигнат на постамент в хасковското село да свидетелства за героизма и родолюбието на българските унищожители. За изненада на всички, постаментът още не е откраден. Явно дори и циганските набези имат респект от унищожителите..,,!!!

а крепостните имат още само десет минути да убият още някой в чест на рожденият ден на путин !

може да се поспори. Я кажи ти сега, какви са били поданиците на кралете от западните империи и кралства, дето стават крале по наследство, а селянина като се роди, продължава да бъде селянин по рождение и да плаща данъци на кралете.

вече новините са, че американците нямало да си сътрудничат с Русия, освен по координацията на полетите, както беше първоначално. Чакайте да видим до утре какво ще измъдрят.

Кораби на руската Каспийска флотилия са изстреляли около 30 високоточни прецизни крилати ракети по Ислямска държава, унищожени са били всички набелязани цели. Крилатите ракети са изминали 1500 км. до целта, прелитайки над три държави.

неква Добринка се разхожда по новините на бтв с бебе и туристическа бутилка за газ.. че скъпа е била е. Стоилкова..не прави таквоз нещо на норма. не добре е.

...

Изперкаха вече НПО курвите и постовете им взеха да стават все по-безсмислени и малоумни като тях самите. Алооооуууу, Козяк. Спирайте им парите и ги пращайте обратно по магистралите.

Не му уйдисвайте на акъла,сигурно ви завижда.Нали си знаеме:"Не е луд този,който яде баница,а оня дето муя дава."Папкайте,папкайте!

можи да се плювате, ближите и оплождате. донисий да е с вас. на путин можи и групово оти е як и трениран.

просто влезте на RT и вижте какъв удар са нанесли руснаците с ракети от Каспийско море. Солтанбърг сега се крие в килера и хлипа горчиво...

поне украинците и изтрещеняците от Прибалтика получиха бегъл поглед какво би означавало ''руска инвазия''.

,,..Нур е била "омъжена" за възрастен боец. Не е била принудена да прави секс с него веднага, но два дни по-късно, когато той се връща от бой ѝ показва писмо и ѝ казва, че всяка една пленничка става мюсюлманка, ако 10 войници на ИД я изнасилят. Тогава той я насилва. А след това я "заема" на... 11 други мъже. "Ислямска държава" твърди, че Коранът оправдава отвличането на жени, които не са мюсюлманки и позволява изнасилването им. Нещо, което многократно беше отречено от ислямски духовници.,,??? толкова за протежетата на янките и сауд.арабите!!! ,,умерен,, терорист е ,,мъртвия,, терорист,,!!!

Абе тия са ги опаткали с ракети от кораби в Каспийско море, бе! Аз мислех, че са стреляли от тия дето са в Средиземно, а това е през две държави!! И това ако не е заря за рождения ден! А на тоя фон нас ще ни правят самолетите в Полша? Дето цялото нато успя да уцели с общи усилия една болница в Кундуз... Мани мани

да си правят сметката ,,ердогановците,,!!!

Руснаците само от 2 дена бомбардират ИД и стана голям проблем, докато американците цяла година ги громят по всякакъв начин и с всички възможни средства, а няма никакъв проблем! Има нещо гнило в тази история, нали?

Никой не е потвърдил че Русия громи ИД?? Как ще громят себе си??

Ти тъп ли си или да? Не разбираш ли, че войната е религиозна?

Олигофрен ! Ал Багдиди 10 г. лежа в американски затвор.ЦРУ то изкара и го постави на мястото на Ал Бакри. Дадоха му оръжие и специалисти. Създаде нефтения бизнес на ИД. Фирма на Маккейн и Нуланд изкарваше петрола на 17 долара в Турция. Менажерът на американската фирма, син на Ердоган продаваше петрола по 55 долаа на Европа. ИДИЛ И АЛ КАЙДА СА АМЕРИКАНСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ТВОРЕНИЯ.Цял свят го разбра. Америка сде провали тотално създавайки и защитавайки терористи.

се активизираха. Разни буквички и цифрички. Нека си лаят, нали кервана си върви....

"Бойни самолети на САЩ и Русия вече са имали пряк контакт над Сирия" и вижте колко са руските и колко са американските самолети в небето!! И какво може да им се случи на руснаците много бързо!!

иСКА ТИ СЕ НА РУСНАЦИТЕ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ, НО НА АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИМ СТИСКА.сТРАХЛИВИ И ПРЪДЛИВИ ГОВЕДАРИ !

Видяхме ги руснаците колко са смели в Украйна и как ревяха като ги пленяха!! И добър пердах изядоха!! Туй руските десантници и спецназовци много ревливи бе!! Сополанковци!!

И СТРАННО КАТО СА ТОЛКОВА МНОГО ЩО РУСКИТЕ ДРТО СА МАЛКО СЕ БОРЯТ С ИД,А ТЕ ДЕТО БИЛИ МНОГО Я ОХРАНЯВАТ САМО ?

Не ти разбрах нищо?? Неук ли си?? Ти тъпия ИВАН ли си??

некой да е чувал за а2/ад взе да става масово:)

Русия разполага с изключително свръхточно оръжие, крилати ракети КЯЛИБЪР .От Каспийско море днес бяха изстреляни 26 ракети, които поразиха всички цели. Ударени са 47 танка, 23 самоходни установки, системи на ПВО, Американско производство и 3 командно-дивизионни пункта на ИД/ЕнБиСи

Я дай оригиналното заглавие?? Май си измисляш!! "Ударени са 47000 танка, 2390000 самоходни установки, системи на ПВО, марсианско производство и 3090 командно-дивизионни пункта на ИД."

И какво се оказа, че прехвалените руски полети са капка в морето то полети на американската коалиция?? Ха ха ха ха ха. Американците ги наблюдават под лупа и следят какви глупости правят!! Това малко обърка сапунения балон на тъпите русофили!!

абе колко години летят но маи само ,,сер.т,, по ,,и.д.-тата!!! е от време на време им хвърлят оръжие и муниции!!!

"военни самолети - 07 окт Министър Ненчев участва във форум на НАТО, на който ще се обсъжда руската намеса в Сирия - 07 окт Американски пилоти с бойни самолети F-16, излитащи от базата "Инджирлик" в Турция, са имали първия си пряк контакт с руската военна авиация, нанасяща удари в Западна и Северна Сирия, съобщи CBS News. Това е станало близо до границата с Турция, където самолетите са били на 30-ина километра един от друг достатъчно, за да се виждат пилотите на показанията на бордовия радар и визуално да се индентифицират чрез камерите за прицелване, разказа ген. Чарлз Браун, командващ американската военновъздушна кампания в района. Той допълни в разговор с американския телевизионен канал, че руснаците са се появявали още по-близо до безпилотните американски самолети. Засичали сме ги едва на няколко километра от тях, "но до пилотираните машини не са се приближавали на повече от 20 мили", добави Браун. Генералът обясни, че се опитва да си върши работата покрай руското присъствие в Сирия и не смята, че полетите на руската авиация ще изместят с честотата си тези на американците. "Ние сме в небето много по-често от тях и в името на безопасността се движим около тях. Става дума за много кратък период в сравнение с много часове, в които летим над Сирия и Ирак." Браун обаче планира да увеличи бомбардировките срещу "Ислямска държава" в Сирия и много от тези мисии ще бъдат възложени на стратегическите бомбардировачи В-1, които някак ще трябва да избягват засичане с руснаците." Честотата на полетите е 1:10 , в полза на американците!! Ха ха ха, само дето никой не отразява техните удари!! И русофилите нещо се превъзбудиха.

русотъпите нещо замлъкнаха!! Реалността им разби фантазиите!!

ПРОПАГАНДА Е ТОВА НА ГЕНЕРАЛЧЕТО ТИ БРАУН ! :))) И СТРАННО ДОСЕГА ГЕНЕРАЛЧЕТО БРАУН КЪДЕ БЕШЕ 3 ГОДИНИ ЗА ДА УВЕЛИЧИ БОМБАРДИРОВКИТЕ,ТА ТОЧНО СЕГА КАТО ДРУГ ВЕЧЕ ГО ПРАВИ ТОЙ ЩЯЛ ДА ГИ УВЕЛИЧАВА ?! ДАЖЕ ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ.....ЗАЕТ Е БИЛ С ТЪРГОВИЯ, И ОБУЧЕНИЕ НА ИД !

Изключителен военен успех на руският ракетен удар от Каспия е фактът, че нито неговата подготовка, нито неговота осъществяване е било разгадано от американското разузнаване, или поне регистрирано от американските военни бази в района. Ракетите са били изстреляни на височина няколкостотин метра след което са поели по зададени 2 паралелни, на места нарочно пресичащи се маршрута за заблуда на противниковото ПВО. Полетът на ракетите обаче е бил постоянно следен и "заснет" от руските военни спътници и ПРО системи в Армения и Крим (!). Ракетите са били изстреляни в 2 групи с малък интервал и с дублиране на целите - хем да няма съмнение, че се касае за мощен ракетен удар, хем за постигане на ефекта на вторичния взрив. Според специалистите дублиращият удар прикрива истинската мощност (тротилов еквивалент) на използваните ракети.

Кога го сънува тоя розов сън бе, мазохист??? Ракетите са паднали до лодката, от която е направен опит да бъдат изстреляни!! Погледни клипа от Севастопол за 9-ти май, а танковете в Сирия са от онзи модел дето на парада го издърпаха с влекач- "яРмата" е модела!! А свинята е Жужака!!

И какво е това ,поредната руска партенка?? Много сте ограничени мурзилките бе. Рашките ако кажат че са стреляли от ЛУната , вие пак ще им повярвате!!

НИТО ЕДИН ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ НЕ СТУВА КОЛКОТО КУТРЕТО НА ПУТИН ПРОФ .ПОЛ КРЕЙГ, БАЩА НА РЕЙГАНОМИКАТА, КРОЙНО ДЕСЕН ПОЛИТИК

Пол говори каквото му платят!! Виж му сайта, ако разбираш английски , но се съмнявам!!

много ,,жидоджихадисти,, във форума!!! сигурно са от ,,умерената опозиция,,!!! сега станаха от ,,премерената,,!!! с ,,три,, метра отклонение!!!

Оланд предупреди: Грози ни тотална война! Публикувано: 7 окт. 2015, 19:38 Обновено: 7 окт. 2015, 19:38 Разпечатай прочитания: 14150 коментари: 91

ходи го кажи на оланд нали сме от тях ще си ядем кютеко

Малко странна ми изглежда възможността ССА и правителствените войски на Сирия да се борят заедно срещу ИД, но ако това стане, американците и ние включително, ще берем голям срам! Между впрочем, Честит Рожден на набора - Владимир Путин! И му стискам палци да ни избави от ИД, които ние сме безсилни да преборим!

Кои "ние" бре, смешник?? Ти и Перхидрола ли?? Ма сте толко прос.ти всички продажници, е не знаете колко много сте изкуфели!!!

Руските блядове кои ракети са изстреляли? Онези дето на парада в Севастопол падаха по кораба , който ги изстрелваше и около него ли??? Питам щото троловете руски ме объркват, то други ракеи руските пияници нямат!! Това дето сте гледали по ТВ-то са американски кораби-не руски джетове!! Отново руската пропаганда ви изпи простите мозъчета!!

спри отварата забранява се и виното и свинското на такива кат тебе да се не повредиш

На всички българомразци да им се спира въздуха, и да им се подаряват еднопосочни билети за мАсква!! Мрете бе, гадини продажни!!

Чета писанията на хамериканските тролчета и се чудя кога ще се сетят че Путин е виновен и за потъването на Титаник . Най ме радват минусите , те са признак на безсилие - яд те е а не знаеш какво да кажеш . Безценно !

Ракетите изстреляни по Сирия са били произведени през 1974 година!! Представете си колко са точни. За руските стандарти това е ново свръх точно оръжие!!

три метра

Путя много бързо се огъна, мека китка е той!! В безсилието си изстрелял няколко бракувани ракети които не са уцелили нищо освен въздуха.

90% от хората тук са болни. Трият подметки та пушек се дига да убеждават, че Русия е въплътения ангел небесен. Не е ли ясно, че само се опитват да се спазарят за предварителния политически преход, тоест какви привилегии да имат. Тцтцт, лекувайте се, хора.

Остави ги русофилите , те са тъпи идиоти. И тука има много такива дето цъкат минуси от няколко места, за да изглеждат много.

Сигурно съм "болен мозък" но смятам категорично , че Русия е Велика страна!!!

Това е твое мнение. Велика с какво?? Че не се сещам?? И лудите имат право на мнение.

на путин..

+++...+++...+ !

Путя май са го предупредили сериозно и той се е насрал под напора, сега говори за Сирийската свободна армия!! Ха ха ха, огъна се на кравай. Бъзльо.

СМЕШНИК......

Pesh0

направо сгъна . Минават на страната на Асад , американските боклуци , помагат за ИДИЛ и няма да ги споходи крилата ракета :)

Ха ха ха ха, надежди, те едва ли ще му обърнат внимание след като той убива деца и жени в градовете!! Асад вече е минало. Както и Путя само дето още не го знае!! Докато той е на власт , Русия ще бъде под санкции!!

sawo

Иска контакт с умерената опозиция, защото знае, че няма такава :) Наистина е важно да се замислим кой и защо плаща на такива тролове като тебе.

А на теб кой ти плаща?? Щото си регистриран за да си получаваш рублите. Някои си изпълняват гражданският дълг да се борят с мурзилките!!

Руснаците си трепят без почивка целите,които случайно се оказали американски приятели.САЩ мучат ,пенят се ,ама руснаците си продължават методично почистването на сирийската територия от всякаква проамериканска измет.

Те и американците могат да удрят по армията на Асад. Лесна работа. И по руското летище. Ами по погрешка ще затрият руснаците в Сирия!! 10 Томахока по погрешка могат да го изтрият от лицето на земята!! Барабар с всички руснаци и самолетите им.

Хехех, не глупчо, те са силни само срещу болници. Иначе, може да си сигурен, че щяха да са излетели досега... случайно.

Една седмица руснаците ги биха и просто ги разбиха. Ама това е руснак бе бате, те знаят как да тепят чалмички от поне 1000 години. Жалко само, че се свърши с евтиния петролец от терористите, ама като се замисля то и без това САЩ смучеха всичко, а ние тук не усетихме грам от алахабар петролната промоцийка.

Кого са разбили?? Че не се сещам?? Удряха само по мирното население и по градовете!!

най-гнусното престъпление в християнския свят е изнасилването на жени. в мюсюлманския позволено. в индия ... . по делата им ще ги познаете.

Някой да е чувал нещо за нашите супер мъжаги -Боце и Плевньо.

че иде края на света и са се свряли под бункера на ротондата.

Pesh0

Плевньо едвам се стърпява , да не прати целия ни въздушен флот , към Москва . Путин през 20 минути му звъни да му се моли , да не напада Русия .

dimitkooo@mail.bg

И всичко това докато пие Столичная пред портрета на Путин . :)